עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ozezer,

יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד במחיר מוזל, אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המוצרים : 1. LENOVO ThinkPad R400 7439-CTO CPU Intel® Core2 Duo processor P8400 (2.26GHz,1066Hz,3MB) Display 14.1" wide: WXGA (1280 x 800) CCFL Backlight Display Adapter Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD /1394(firewire) Camera Integrated 1.3MP camera with microphone for CCFL LCD Memory 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Chipset Mobile Intel® GM45 Express CS/ICH 9M-E Hard Drive 250GB 5400rpm Hard drive With Active Protection and Shock-Mounted Communication Intel® Gigabit Ethernet, Bluetooth®, Modem, Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Microsoft Operating System Genuine Wind…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by yairl,

שלום אנשים, ברשותי מחשב ישן של דל - Inspiron 6000 לאחרונה הוא החל להשמיע רעש ממש חזק בזמן שהוא פועל. אני בטוח כמעט ב-100 אחוז שהרעש מגיע מהמאוורר, שכנראה מלא אבק או מקולקל. כאשר ניסיתי לפתוח את המכסה האחורי של המחשב, נתקלתי בבעיה: למרות שהברגתי החוצה את כל הברגים (ויש הרבה), עדיין אני לא מצליח לשחרר את המכסה (הוא תקוע באיזור של היציאת כרטיס מסך מאחורה) - כאילו יש איזה בורג נסתר או משהו... האם מישהו מכיר את המארז של המחשב הזה ויודע כיצד ניתן לפתוח את המכסה האחורי שלו? רוב תודות, יאיר.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. הי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של ASUS. התקנתי לו win7 והתקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק שהגיע איתו. ועכשיו יש לו בעייה מוזרה, כשהוא בחשמל אז הכל בסדר אבל כשהוא מנותק מהחשמל האינטרנט האלחוטי מתחיל לעשות בעיות. לפעמים הוא לא עובד בכלל ולפעמים הוא עובד אבל בעייתי. חשבתי שאולי זה קשור לאפשרויות של הצריכת חשמל אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון.. מישו יכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. לצורך שלי מספיק מחשב בסיסי מה עדיף בהנחה שהפרשי המחיר זניחים ( כל המחשב כולל דיסק 80 ו512 זכרון כ 1000 שח ) מעבד אינטל PD 820 2.8Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם GIGABYTE 8VM800PMD או מעבד אינטל PD 925 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS המלצה לשילוב אחר באותו תחום מחירים האם יש לוח אם בתחום המחירים והאיכות האלה שיש בו כרטיס מסך עם יציאת DVI תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. Started by shmini8,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? viewsonic 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? need for speed shift pes 2010 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

6. Started by elad78,

מעוניין במפרט דומה בביצועים ובאיכות למפרט המצוין כאן אך עם חלקים מ-KSP. ב-KSP אין את לוח האם, המארז והספק שבמפרט הנ"ל. השימושים הם כפי שמצוין במפרט - יכולות גיימינג ממוצעות. לא יתבצע OC. חשיבות שקט מ-1-10 - 5 תודה.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. מעוניין לקנות מחשב ביתי, לשימוש מגוון: גלישה, מסמכים, מצגות, וכדומה במסגרת של שיעורי בית של הילדים, עריכה וארגון של תמונות ווידאו בקשות מיוחדות: -> מארז קטן אסתטי -> שקט יחסית -> חיבור רק דרך WIFI, מעדיף AC ואם יש 2 אנטנות עדיף. בנוסף למחשב מתכוון לקנות גם ציוד הקפי: מסך, מדפסת, מקלדת, עכבר עדיפות לקנות הכל ביחד בצורה מרוכזת. 1. מה התקציב המקסימאלי? למחשב בערך 3500ש"ח, מערכת ההפעלה לא כלולה בתקציב (תוספת). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעד לנצל, אבל שתהיה תועלת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תהיה תועלת משמעותית, אפשר גם להגדיל ב-500 2. …

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. היי אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים עד 5K ללא ציוד היקפי בשביל חבר. לא מתכונן OC וכנראה שגם לא שידרוג בעתיד. אין צורך שהלוח אם יתמוך ב RAID או יכלול מספר חיבורים של SATA 3. (אני קניתי מחשב לפני שבועיים ולקחתי את הלוח B75M-D3H שאם לא יהווה מגבלה לשאר המפרט שאתם ממליצים אני חושב שהוא נותן תמורה טובה מאוד ביחס למחיר.) חנות מועדפת TMS. עריכה: אני הרכתי את המפרט הבא: [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/t…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. שלום! אני מחפש מחשב נייד איכותי בעיקר לעבודה (אינטרנט, בי"ס, ללא משחקים) בתקציב של עד 7,000 ש"ח, עם כמה שיותר תשלומים, שיכלול Windows VISTA, שני ג'יגהבייט זכרון, סוללה חזקה, Bluetooth, חיבור ל-WiFi וכל הדברים האלה. מומלץ שתהיה גם אחריות לאורך זמן. ועוד משהו, אם אפשר להכליל גם מסך 17". אגב, איך למשל המחשב הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1107&scat=313&tcat= כמה צריך להוסיף כדי להרחיב ל-2 ג"ב זכרון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. Started by sheriboy,

שלום .למי שיכול לעזור. אני מעונין לרכוש מעבד מסוג I7, למעט האקסטרים ( 980 ) אשמח לדעת איזה דגם החזק והמתאים ביותר לאולפן בייתי ועבודה מול קיובייס. כמו כן אשמח לקבל מפרט שייתן מענה גם לציוד ההיקפי ( לא כולל מסך עכבר ומקלדת ) , בטווח של עד 6000 ש"ח אפשר גם פחות אם נכנס. תודה ואשמח להוסיף פרטים אם צריך.

12. Started by Amital,

שלום לכולם אני צריך מפרט לגיימר בטרוף ומעצב גרפי ללא דיסק קשיח! ללא זיכרון! מובנה מINTEL וכרטיס מסך של GEFORCE ללא כונן דיסקים ללא מסך עכבר מקלדת רמקולים וכו' {ציוד היקפי}

13. מסך "13 בערך, מיועד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, שום דבר משמעותי), אמור להריץ Windows 7. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה אלפים בודדים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך, אבל אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, OVERWATCH, BATTLEFIELD 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך, 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות …

15. Started by shlem,

צריך עזרה להחליט איזה מהם עדיף? http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm או http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6186ea%20Notebook%20PC〈=he&cc=il

16. Started by buuhaa,

שלום. הווינדוס קורס לי ואני רוצה לפרמט את הנייד. יש מחיצה שלמה של RECOVERY במחשב ואני מבינה שאיתה אני אמורה להתקין מחדש (לא קיבלתי שום דיסק התקנה). כבר גיביתי את כל החומר שחשוב לי. אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה (אני יודעת לפרמט מחשבים בדרך הרגילה ללא שום בעיה) . זקוקה להדרכה מכם. תודה רבה.

17. שלום רב אני צריך עזרה בבחירת 2 מפרטים שהציעו לי למשחקים כבדים וכמו כן יש לי כמה שאלות. 1.האם במפרט הראשון כדאי לרדת במעבד למעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz?האם הוא לא יהיה צוואר בקבוק לעוד כמה שנים?ואם כן האם יש ההבדלים ממש משמעותיים בין ה-PHANOM 2X4 955 לבין הATHLON 2X4 640? 2.האם במפרט השני כדאי לי להחליף ללוח אם עם CHIPSET יותר חזק כגון 770G או 760G? 3.האם כדאי לקחת לוח אם עם 4 סלוטים וCHIPSET יותר חלש או לוח אם עם 2 סלוטים וCHPSET יותר חזק ?מתוכנן OC בעתיד וגם שדרוג הזכרון. תודה רבה לכל העוזרים!!! המפרט הראשון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ …

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. Started by Holy,

רק מארז ללא מסך וציוד היקפי אני קונה בנעה מחשבים ככה שאם יש לכם המלצות על שינויים עדיף שיהיה מהאתר של נעה Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪900 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6763 ASRock H55M-GE Intel H55 LGA1156 uATX, יחידות 1 ₪350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8875 KINGSTON HYPERX 4GB 1600MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL8, יחידות 1 ₪400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6025 WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2, יחידות 1 ₪285 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6716 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 COMPUCASE 6C28 Black+Silver NO P…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  19. אוקיי אז ככה ביקשו ממני לבדוק אז אני פונה אליכם אני זקוק להמלצות ל2 מחשבים שונים במקצת 1. מחשב שיריץ אופיס הארד דיסק 40 GB יספיק זיכרון פנימי 512 ומעלה מסך 15.4 WIFI וכרטיס רשת רגיל המחשב הזה בעיקרון לא נועד לשינוע אלה לשבת על המדף בבית ככה שזמן סוללה / משקל לא משחקים תפקיד 2. מחשב בעל מסך 14 אינץ להרצת אופיס הארד דיסק 40 GB WIFI וכרטיס רשת רגיל כשכאן הדגש הוא על זמן סוללה ארוך ומשקל קל .

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. Started by חן חן,

1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד. 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz 32 bit Asus P4P800S-X (4 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) RADEON 9200 SE SEC Family (Microsoft Corporation) (64 MB) SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 2X256 samsung 400 mghz soket 478 ספק - tzag-elita 500W atx12v (dr-b500e) - ג'נרי? אני רוצה לשדרג את המחשב שלי , להוסיף עוד זיכרון ל2 ג'יגה(1GB*2 דואל- איזה זכרונות כדאי לי להביא שיספקו ביצועים הכי טובים לאובר??)כדי שגם הויסטה יעבוד לי בצורה חלקה , ולקנות איזה קירור רציני למעבד (bt או משהו בסגנון) כדי לעשות אוברקלוקינג דיי רציני למעבד - כמה שאפשר.. המפרט שלי מתאים לאובר?הלוח אם שלי לא יגביל אותי או שהוא חזק מספיק?הספק שלי יחזיק את זה? או שאני י…

22. 1. מה התקציב? - 4,500-6,000 2. מטרות המחשב? סרטים, מצגות, אפשרות שידרוג מבחינה גרפית לוויסטה בעתיד, גלישה. 3. גודל המסך? לא צריך יותר מ-15" 4. משקל רצוי? 2.5-2.9 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף 8 תאים. 6. יציאות מיוחדות? VGA, לפחות 3 USB, SVHS, 7. בלוטות? אין צורך 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 60 GB 5,400 9. צורב DVD DUAL LAYER 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? אין צורך 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לווא דווקא, אבל: 8. אחי תושב אילת, לכן הוא זקוק ליבואן שייתן לו מעבדה בדרום הארץ, עדיף באילת. 9. לא פחות מג'יגה ראם. 10. לגבי סעיף 2 - האם כרטיסי המסך של אינטל - 950 ודומיו יספיקו להרצת aero? תודה,

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  23. צריך מפרט למשחקים קלים יחסית, ללא OC, וללא ציוד הקפי, לא צריך צורב גודל מסך 23" אני חושב שמשחקים בסדר גודל של Spore זה המקסימום שירצו להריץ על המחשב הזה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  24. Started by Satlan,

שלום, מחפש מפרט ל-HTPC, לא חובה שיהיה אולטרה-שקט, מה שכן אני חייב זה יציאות אופטי SPDIF, VGA ו-HDMI. הייעוד שלו הוא כמובן צפייה בתכני HD, כולל תכני 1080p. כמובן שאשמח למארז כמה שיותר קומפקטי. התקציב הינו 1700 ש"ח. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. Started by Rami0786,

1. מה התקציב המירבי? עד 7000. 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אפטר אפקסט תוכנות אדובי, פוטושוף ואליסטריטור. יכול להיות בעתיד עוד תוכנות עריכה נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? תחנת עגינה, אם יש במחיר סביר של חיבור שלוש מסכים אז מועלה, 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממולץ, אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למינומים 15.6 כי אני מעדיף שיכלול מקלדת צד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הכל כו…

• 1 תגובה
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.