ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב לא כולל מסך הייעוד של המערכת זה דברים רגילים - אינטרנט, מוזיקה, (משחקים פחות חשוב כי אני לא משחק) סרטים, מה שכן חשוב אחד הייעודים העיקריים של המערכת זה עריכת מוזיקה ווידאו, יש לי כבר כרטיס קול מקצועי להלביש על המערכת, עכשיו אני מחפש מחשב חזק והכי חשוב שיהיה סופר שקט כדי שלא יקלטו רעשים בהקלטה של קולות. אמממ... כמובן אני מתחייחס גם לקירור המחשב, תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש מפרט שכזה למשחקים (של ילדה בת 13, משמע לא צריך להריץ את הדברים הכי חדשים בעולם ברזולוציות מטורפות, אבל שיריץ) אני מתכנן לקנות ב KSP או מרדנית, ככה שאני אשמח לקבל המלצות על המלאי שלהם. אני אישית לא אוהב את אסוס, ומעדיף לוחות של ג'יגה ביט. למישהוא יש המלצה על לוח/כרטיס מסך טוב ? לגבי מעבד אני חושב ש 3800 של AMD יסיפיק + 1 GB ראם. יש המלצות ?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, חדש פה אז ככה, אחותי מעוניינת בקניית מחשב. התקציב כולל מסך (חייב שיהיה 19" דק) רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב מיועד לעבודה משרדית בעיקר, אבל למשחקים לא כבדים במידה ויהיה הצורך. תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם אגב, מה דעתכם על המפרטים המוכנים בksp? שווה ללכת על זה?
-
- 10 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יום רביעי אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתעזרו לי התקציב הוא 4000 שקל בלי מסך וכל השאר ובלי מארז וספק אי אפשר לחרוג בשקל מהתקציב זה הגג אםם אני לא עושה אוסי כמו שכתוב ואני לא משחק בהרבה משחקים אני אוהב לשחק אבל אני לא גיימר ממש רציני אולי גם קצת פוטו שופ חשבתי ללכת על כרטיס מסך 7600GT עוד משהו שניראה לי מוזר זה שיש בSKYPC כרטיס 7900GT ב1200 שקל של ASUS אם... עדיף שהמפרט יהיה SKYPC כי זה קרוב לבית שלי..... הלוח אם צריל להיות P5B וזהו בעיקרון תודה לעוזרים.......... *עריכה* נ.ב אני מתכנן עוד שנתיים בערך לשדרג כרטיס מסך לDX10 אז אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות שנתיים ואולי מעבד למרובע ליבה זה לא בטוח..
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן בניתי מפרט למחשב (הוא מיועד בעיקר למשחקים) ורציתי לשמוע את דעתכם בנוגע אליו אם יש לכם הערות בנוגע לדברים שאתם חושבים שחסרים או בדברים שהשקעתי בהם מעבר למה שהייתי צריך וההוצאה היא לא פרופורציונאלית למטרה שלשמה אני בונה אותו אני אשמח אם תגידו מעבד : Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוח אם: P5N32 SLI SE Deluxe s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון: 1GB Kingston HyperX כרטיס מסך: X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E כרטיס קול: CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) כונן קשיח: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II פלופי: Teac/SONY 1.44 צורב דיוידי : LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 מארז: Thermaltake Tsunami VA3000SWA ספק כוח: Liberty ELT500AWT 500W מקלדת: 2 Lang. (En…
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב לאנימציה וגרפיקה ממחושבת
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אנא המליצו על נייד בארה"ב עד 800$ ללא חריגות. המחשב ישמש לסטודנט לעבודות כלליות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
DELL E196FP 19" 1300 NIS Core 2 Duo E6400 1290 NIS 2Gb TwinMOS 1160 NIS LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB 841 NIS Western Digital 250GB 390 NIS SONY 1.44 40 NIS LG DVDRW GSA H22NK 190 NIS JBL CREATURE 2.1 409 NIS Thermaltake VD6000BNS Soprano VX 324 NIS Enermax Liberty 400W 465 NIS שימושים: VISTA, עומס על המחשב, תוכנות, UPTIME לא משחק הרבה במשחקים. לא OC אם מישהו חושב שאפשר לבנות מחשב יותר טוב מהתקציב הזה אז: להשאיר- JBL CREATURE 2.1 409 NIS סט מקלדת ועכבר עוד 300 שקל. ז"א התקציב הוא עם סט מקלדת עכבר+רמקולים 5300. אני מעוניין גם בכרטיס טלוויזיה טוב(לכן תקציב עולה ל 5600 עם כ.טלוויזיה) בנוסף כ.מסך עמיד ב…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
השימושים יהיו לעבודה משרדית - וורד -איסיקיו - אינטרנט - שירים.... זה הדיון השני שאני פותח וזהו המפרט הסופי כרגע. מה דעתכם ? מעבד : Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore - ש"ח780 לוח אם : M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E - ש"ח510 זכרון : - 270"שח- 512MB TwinMOS דיסק קשיח : Hitach Deskstar 80GB SATA11 - ש"ח230 מארז : HEC compucase CI-GA21 - ש"ח240 ספק כוח : HEC 450TD -TF 450w 2x8cm fan - ש"ח 220 סה"כ : 2250 ש"ח , המחירים מ ksp . מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, עכשיו הגעתי. אני בדרך לקנות מחשב חדש וגם מסך ויש לי כמה שאלות ועכשיו לבשר אני רוצה מחשב משני שישמש את ילדי לאינטרנט ושיקרין DVD, לא באותו זמן , אולי מדי פעם אני אעבוד עליו (אם יהיה לו מסך 22" איך אפשר לא) הדרישה העיקרית 1# היא שלא "יעצור לחשוב" מדי פעם (אתם יודעים, שמקלידים ואז לא קורה כלום ואז כל המילה מופיעה) שאלה - האם אפשר להוסיף זיכרון ל 1 GB ובתמורה לרדת ל sempron חד ליבתי? אם הבעיה היא L2 cache (שעד כמה שאני יודע זה ההבדל בין ה celeron ל פנטיום , כמו גם ההבדל sempron athlon ), אז אני בשמחה אוסיף עוד 400 ש"ח לAthlon 3800 x2 65W (מה שכן , שמתי לב שיש שהוא 35 W sempron ) וזה מוביל אותי לדרישה העיקרית באמת דרישה עיקרית #0 שיהיה שקט. מה התרומה של עובי המארז? ה…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני דיי חדש פה אבל אני מבין שיש פה לא מעט תותחים. אני צריך עזרה במפרט למחשב, אני יודע שהתקציב שלי (2000 ש"ח) הוא נמוך אבל זה הסיפור: מבחינת כרטיס מסך יש לי כיום Nvidia Geforce 7600 GS - AGP שקניתי ממש לא מזמן לפנטיום 4 2.4 GHZ שיש לי, אז אין לי כוונה לקנות כרטיס מסך חדש. מה שאני מחפש זה מארז, מעבד, לוח אם, זכרונות, והארדיסק. כן חשוב לי שאני יוכל להריץ משחקים כמו שצריך! ואם כבר אני משדרג קצת את המחשב שלי אז אני ילך על כפול-ליבה. השאלה היא איזה לוח אם גם יעבוד עם הכרטיס מסך שיש לי היום. כונן DVD ושטויות כאלה לא צריך לקנות במיוחד כי זה כבר יש... ככה שכמה שקלים זה חוסך לי. תעזרו לי בבקשה! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות את הנייד דגם HP DV6265US נראה לי שאין אותו בארץ,והמחיר שלו הוא בערך 5K מצורף לינק למפרט : http://shop1.outpost.com/product/5112046?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG אשמח לשמוע תגובות..
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אודה לכם אם תעזרו לבחור נייד בתקציב בין 4000-5000 שח! ישמש לאינטרנט, OFFICE, ולצפיית סרתים. מה שחשוב שזיכרון יהיה 1 ג'גה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחשבים לצערי הרב לא תחום חזק אצלי אני מעונין להרכיב מחשב(תקציב לא משמעותי) לשימושי סטודנט ,מוסיקה ,ומשחקים. והכי חשוב שלוח -אם,המעבד,והזיכרון יהיו אמינים, מהירים, ויעבדו בתאימות מלאה אחד עם השני אודה לכםמ עבור כל העזרה שאוכל לקבל דני
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. אני רוצא לשדרג את המחשב הדיי ישן שלי ואני רוצא להחליך בו: לוח אם, מעבד(כמעת סגור על הקונרו השאלה איזה ),כרטיס מסך, זיכרון וספק שיחזיק הכל חשוב לציין שאני משחק במשחקים כבדים והגרפיקה מאוד חשובה לי ושיהיה אפשר לשדרג לויסטה בלי בעיות תודה.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב ללא כוננים ומסך כי יש לי מחשב כרגע שאני יכול להעביר ואני לא מעוניין בסלרונים למניהם והתקציב הוא כ2000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אחים שלי שמעו אני צריך מפרט שיענו לדרישות הבאות: שיעלה בסביבות ה5-6 אלף... מפרט כולל הכל(מקלדת עכבר כונן דיסקים(dvd צורב)\דיסקטים) אבל חוץ ממסך. המחשב הזה צריך להיות מחשב חזק שיעלה משחקים חדשים כמו: MxO , Css , Halo , WoW ,Eq2 ומשחקים רבים חדשים בסגנון...עזרה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להקים מפרט תותח ב3500 ש"ח (מ5000 ש"ח)... מה שאני בדיוק שואל, זה שיש לי מפרט 5000 ש"ח ואני רוצה לדעת מה כדאי להוריד כדי להגיע למקסימום 4000 ש"ח. הנה המפרט של ה-5000 ש"ח: מעבד-מעבד Pentium D 805 Intel 2.6GHZ DUAL CORE 938 ש"ח. לוח אם- P5ND2-SLI Asus הSocket- LGA 775 758 ש"ח. זיכרון- Kingston 1024MB DDR2 533MHz PC4200 620 ש"ח. כרטיס מסך- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI 918 ש"ח. ספק כוח- Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA (אני יודע שהוא לא משהו ..) 290 ש"ח. כל השאר שלא צריך לכתוב, זה צורב DVD, מקלדת+עכבר אלחוטי מיקרוסופט, הארדיסק, ומארז (1100 ש"ח בערך). הבעיות במפרט (מסודר יותר): 1) האם המעבד הזה מותאם ללוח אם הזה (נראה לי ע…
-
- 11 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי בבית "עגלה" (פנטיום 2 עם 1GB זכרון) שסחבה יפה בעליות של חיפה עד שקניתי מיני DV של סוני ועכשיו אני צריך "ללכוד" סרטים ולצרוב אותם על DVD... האם אפשר להסתפק במעבד חד-ליבה של אינטל לצורך העניין ולהשקיע יותר בכרטיס מסך (עם כניסת DVI לחיבור מצלמת מיניDV)? כמו כן, האם ניתן להשאר על זכרון 512 או להשקיע ב 1G? אני מדגיש שאני לא גיימר והמחשב הזה ישמש יותר את אשתי לחיבור לאינטרנט וקצת וורד ואקסל. בסה"כ אני צריך גמישות באזור הלכידת וידאו ואחסנתו על הדיסק.
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני אהיה ב-15 ליולי בארה"ב.. איזה חלקים כדי לקנות שם (הרבה יותר זול שם).. אני מתכוון הכלל לקנות מחשב חדש.. אבל חלק מהדברים אני קונה פה.. בשביל האחרויות.. וחלק שם.. כך שלא יהיה לי אחרויות.. איזה חלקים אתם ממליצים לי לקנות בלי אחריות? (ואני מתכוון לקנות מ-newegg.com) בנתיים חשבתי על מעבד וכרטיס מסך.. אולי גם זכרונות.. מתי יצאו לוחות אם שתומכים ב-conroe?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני צריך עזרה מהמבינים שבכם .... אז ככה ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים ואך ורק לצורכי לימודים . אני צריך שתתנו לי את המפרט הכי טוב במחיר הנקוב למעלה כולל חנות ...שהחנויות צריכות להיות מוכרות כי לאבא שלה לא תהיה סבלנות להתרוצץ . חנויות כמו KSP,נעה,איבורי או מה שתגידו .... תודה רבה לכל העוזרים. אף אחד לא יכול לעזור ???
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב מדיה (סרטים, מוזיקה, אינטרנט והורדות, לא למשחקים). יש ברשותי SSD של Sandisk בנפח של 120 GB וHD נוסף של 1 טרה שאותם ארכיב. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (לא חייבים לנצל הכל) ואשמח למפרט כמה שיותר שקט ואיכותי במסגרת התקציב. מצורפת הצעת מחיר שקיבלתי מפלונטר. האם יש מה לשפר? בתודה מראש, פיני הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Sock…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה מהיר עדיפות שיהיה דק השימושים זה בעיקר אינטרנט פחות משחקים תןדה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-