עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Discreet,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? פחות שאפשר4K לא חובה לנצל את כל התקציב וגם לא לעבור אותו אני רוצה שהוא יריץ בצורה טובה מאד את כל המשחקים החדשים כולל GTA4. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר ללא רמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTel 6. …

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  2. התקציב הוא 3K, כאשר חריגה של כמה מאות שקלים היא לא רצינית אם זה הכרחי. מעבד E8400 קרור למעבד Zalman 8000 לוח GA-EP43DS3L זכרון 4GB 800 של corsair דיסק סיגייט 500 כ.מסך palit hd4850 צורב DVD LG לגבי המארז ספק, ראיתי בפורום שממליצים על הantec nsk4480 380. בטוח שהוא יחזיק את המפרט הזה בלי בעיות? בכל מקרה, אשמח אם תגידו לי מה עוד האופציות שלי בתקציב של 400-500 למארז + ספק. יש רק הגבלה לחברות הבאות: Thermaltake, Raidmax, Foxconn, Acase, Apevia, Gigabyte, Zalman ובספקים יש גם את corsair וfsp. אשמח לדעת מה האופציות שיש לי כדי לבחור פשוט מה נראה יותר טוב (המחשב לא בשבילי ולא מוצא חן המארז בעיני הקונה). כמו כן לגבי הקירור למעבד, יש לי אפשרות גם לטרמלטייק ולscythe אבל על הזלמן יש ל…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by alonezer,

שלום, אני צריך מפרט לחדר שלי שישדר טלויזיה. הדרישות שלי הם רק: מעבד intel דיסק 500 GB מארז וספק לא צריך אני קונה ממקום אחר שזה ביחד 300(זה נכלל בתקציב) וכרטיס טלויזיה ממש איכותי ומהיר ולא כמו הWINTV 150 שיש לי התנסות רעה מאוד איתו. עדיף שלכרטיס מסך יהיה חיבור HDMI אבל לא משנה גם אם רק DVI תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  4. אני צריך מחשב עצבני ביותר למשחקים לשלוש השנים הקרובות לפחות,יש לי מסך 17 רגיל אולי נחליף בהמשך. מה שאני צריך זה מעבד 4 ליבות.. לוח אם.. כרטיס מסך... זיכרונות.. דיסק קשיח.. ספק כוח+מארז... אני לא צריך לא מסך ולא מקלדת ועכבר

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by sniper434,

שבוע טוב, בניתי מפרט עם חריגה מ- 4500 ש"ח,ואני צריך חוות דעת שלכם לגבי המעבד,מארז,לוח אם והדיסק קשיח. עדיף שתתקנו אותי בפריטים במקום להפציץ במפרטים.. . אני לא משדרג כל שנה,אז העדפתי את ה 4870 במקום כל הסידרה 9 של nivida.. (מעדיף ATI). למסך וציוד היקפי אני לא זקוק. תודה מראש. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤712 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 465 1 465 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 650 1 650 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 570 1 570 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) 115 1 115 מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total CM 690 Black (No PSU) 335 1 335 ספקי כוח‏ Thermaltake Price Units Total ToughPower W0116 750W PFC (24pin) 670 1 670 עכברים‏ Logitech Price Units Total RX1000 Laser Mouse 95 1 95 רמקולים‏ Price Units Total X-Mini Mono High Quality Capsule Speaker 95 …

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  7. הצרכים זה לתיכנות (לא משהו כבד) אינטרנט וצפיה בסרטים (עדיף שיהיה יציאה של HDMI) אז ככה עדיפות למסך 14.1 כרטיס מסך לא משולב - שיהיה משהו טוב (לצורך צפיה בסרטים) זיכרון - במינימום 2 GB עם אפשרות להרחבה לפחות עד 4. מעבד טוב (בהתאם למחיר כמובן..) שהאינטרנט האלחוטי שלו (wifi) יתמוך בתקן החדש של n. שטח איחסון : 250 גיגה . אפשרות לחריגה בתקציב , מקסימום עוד 200 ש"ח. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום חברים, כבר פניתי אליכם בעבר עם השאלה אבל אני רק התבלבלתי מאז... הייתי בכמה חנויות מחשבים, כל אחת עם ההמלצות שלה(שנוגדות לגמרי חנויות אחרות) ואלה הן חנויות שהוגדרו אמינות פה באתר. אני מחפש מחשב לעבודה על cubase, photoshop למשחקים כבדים ולצפיה בסרטים. כמו כן אני צריך מחשב שיחזיק תקופה ארוכה, כי אני לא מהמשדרגים. אני אוהב לקנות ציוד איכותי לתקופה(לא לחכות שכרטיס מסך יעלה 500 שקל) אין צורך במערכת שקטה מאוד. זה שאני שומע את המאווררים אומר לי שהמחשב עובד(: מתכוון לבצע oc למעבד, לכרטיס מסך עדיין לא (רק שיהיה צורך). קווי היסוד שלי הם 260 gtx c2q q9550 (אלה אם כן אני מגזים ויש מעבד אחר, גם כן c2q ושעדיף ויותר משתלם) lg 22" wide - לא סגור אם את הדגם 2261 או 2284. אני אשמח למפר…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by DeaglinG,

אהלן, אני נוסע לטיול של כמה חודשים בדרום אמריקה ואני רוצה לקחת איתי מחשב נייד קטן (נטבוק כזה) לצורכי גלישה, פייסבוק, שמירה + העלאת תמונות. עדיפות למשהו קטן, 9 אינץ בערך... עד 320$, אפשרות לטיפה יותר במידת הצורך. תודה שכחתי לציין שהקנייה תתבצע בארה"ב, ככל הנראה בניו יורק אז אין בעיה של מוצרים שלא נמצאים בארץ.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by dudik5,

אני צריך המלצה למחשב זול ככל האפשר ,שישמש לילדים בקייטנת קיץ לצרכי משחקים פשוטים בלבד .(ילדים בגילאי 4-6 ) ללא חיבור לאינטרנט.ללא תוכנות שירוצו ברקע כגול אנטי וירוס וכד' ראיתי פרסומים של איבורי ו ksp למחשבים בתקציבים הללו. האם כדאי או עדיף משומש ? יש לי כבר מקלדת + עכבר . מסכים ארכוש בנפרד.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  11. שלום. אני לא הכי יודע את ההבדלים אשמח אם תוכלו לעזור לי למצא אותם. הראשון זה המפרט שמוצע פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ השני באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= (אם נניח שאני שם בצד את נושא ההארד דיסק) שאלה נוספת: שמעתי מאנשים שלא כדאי לקנות מאייבורי בגלל כל מיני תלונות על שירות גרוע משהו בסגנון של "אחרי שאתה קונה אין עם מי לדבר" מה דעתכם? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  12. קיבלתי הצעה למפרט מחבר בעבודה שעובד בתחום, לטענתו המחיר הוא הנמוך ביותר שהוא יכול להשיג. אני צריך מחשב בעיקר לאינטרנט, בכלל בלי משחקים, וגם בלי מסך ומערכת הפעלה. אני צריך גם תמיכה ב- Full HD, אז ביקשתי כרטיס מסך טוב. הרכיבים הם בהמלצתו, אשמח לשמוע את דעתכם גם על הרכיבים וגם על המחיר: CPU Intel® Core2 Duo LGA 7752.8 GHz E7400 3MB 64Bit 1066MHz Motherboard: Intel® Desktop Board DG41TY RAM 2X KINGSTON DDR II 1GB 800MHz PC6400 Hard Drive: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM Optical Drive: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe Screen Adapter: GIGABYTE GV-N95TOC-1GI PEGx16 9500GT 128Bit 1GB-DDR2 HDTV Dual Link DVI HDMI כולל …

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. לפי הוראות הפורם הנה התשובות שלי ל11 השאלות 1. התקציב כ5500 בתקווה שאוכל להגדילו במעט 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)=כן, משחקים (קלים או כבדים?)=כבדים מינוס, צפיה בסרטים=כן, קולנוע בייתי=לא, הורדות=כמובן, מסיבות רשת=לא, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) במיוחד עריכת סרטים והרבה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? =לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא שידוע לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?היתי בKSP יש להם 2 מפרטים שעינינו אותי ואולי עדיין זקורים לשינוים קלים : מעבד Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kings…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by mika79,

היי אנא עצתכם למפרט למחשב רינדור שיעבוד עם 3DSMAX, MENTALRAY, VRAY, PHOTOSHOP תודה רבה מיכל

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. שלום, מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט של החלקים הבאים: מעבד זכרון פנימי לוח אם ספק על כרטיס מסך אני כבר סגור, הייתי רוצה שתעזרו לי להרכיב מחשב למטרת משחקים. במידה ויש חריגה סבירה במחיר, אני לא יתנגד אם החלקים הן באמת שווים.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים וישנים, הרבה אינטרנט וצפיה בסרטים (לא HD בהכרח) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך 22 טוב ורמקולים 2.1. בנוסף מקלדת ועכבר נורמלים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב אבל לא על חשבון חלקים אחרים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? ל…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by moshemaman25,

היי אני חושב לקנות מחשב מחול זה המפרט אני ריך אוו בעיקר ללימודים אבל גם קצת למשחקים לא משחקים ממש כבדים. משחקי און ליין אז מה אתם אומרים ? המחשב יעלה לי בסביבות 330$ (יד שנייה ) Dell Inspiron N5010 (R15) - Original from Dell Corp. Intel® Core™ i3-330M Processor (3M Cache, 2.13 GHz) Memory : 4GB DDR3 1066MHz (2x2GB) HDD : 320GB Display : 15.6" WLED DVD : 8X DVD-RW Drive Graphic : 1GB ATI Radeon HD Web Cam : 1.3MP Reader Card : 7 in 1 Interface : 3xUSB, 1xHDMI, 1xVGA, 1xHeadphone, 1xMicrophone Color Case : Black

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by hezinaor,

שלום, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש וכמו כולנו חשובים לי הביצועים. השימוש שלי במחשב הינו משרדי אופיס ואינטרנט, הורדות, צפייה בסרטונים באיכול Full HD. בהמשך הנני מעוניין לערוך סרטונים של תמונות (סרטוני מצגת תמונות עם מוסיקה ברגע). יש מצב שארצה ליצור מוזיקה אלקטורנית. מאחר שאינני מנוסה בתחום לאינני מאמין שאעבוד עם תכנה מהמורכבות ביותר. הסיכוי ששתי אפליקציות כבדות יעבוד במקביל נמוך (לדוגמא עריכת סרטונים ותנכה ליצירת מוסיקה במקביל). אשמח אם אוכל לקבל המלצות לגבי פירמות ידיעות בתחום ה STORAGE לטובת בחירת דיסק קשיח למחשב. כנ"ל לגבי זיכרון. תודה, חזי נאור

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. המחשב צריך להריץ משחקים כבדים. העדפה לחנות באיזור תל אביב או חיפה. השקט של המחשב לא חשוב במיוחד. עדיפות לרמקולים טובים מהרגיל. תודה

20. Started by skuki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? צפייה בתכני HD, עבודה משרדית, משחקים ותכנות בקטנה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שיהיה אפשר להפעיל VS2010 כמו שצריך ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בקושי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר …

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. אהלן אני סטודנט אני מחפש לקנות נייד וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא (התחתון) http://img193.imageshack.us/img193/2397/lptpk.jp-g מעבר לשימוש בתוכנות שקשורות בלימודיםהייתי רוצה שתהייה לי האפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולצפות בסרטים 1080 האם המחשב ובמיוחד הכרטיס מסך יעשו את העבודה? איך המפרט בכלליות? תודה רבה!

22. מה יותר טוב! Nvidia Geforce G105M 512MB או ATI Radeon HD 4570 ??

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. אני כרגע בתהליך להחזרת המחשב התקול שרכשתי, ומתלבטת על תחליף ראוי (ל DELL STUDIO 1558) *שימושים: גרפיקה ועריכה* אופציה ראשונה PC עד 7000K קריטריונים: 1. מסך15" איכותי בעל רזולוציה גבוהה (FULL HD עדיף) (אגב, המסך של DELL מסדרת הסטודיו-נקרא WHITE LED אמנם אך הנורות הן בצבע כחלכל, מה שנותן גוון כחול מעצבן לתמונה, הרזולוציה מדהימה אבל חוץ מלבן עומק צבעים לא משהו) 2. אפשרות להארד דיסק 7200RPM 3. כרטיס מסך חזק לגרפיקה 4. סוס עבודה! ONE THAT STAYS COOL גם תחת עומס (גוף אלומיניום כמדומני?) בקיצור אחד שאפשר לסמוך עליו levono thinkpad? toshiba? ASUS? אופציה שנייה היא כבר ללכת על הMACBOOK PRO שמן הסתם היה הבחירה הראשונה שלי אם יכולתי לעמוד בתקציב, ויהיה ברירת מחדל אם אי…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. שלום אנשים, אבי רוצה להפתיע את אמי! ולקנות לה מחשב ניד. אין לי כל ידע בנושא הניידים ואני לא יודע מהי הקונפיגורציה האופטימאלית לצרכיה. חשוב שיהיה מסך גדול (מפאת הגיל) (: ומחשב נח מבחינת עכבר מרווח וכו' (אם יש הבדלים בענין הנוחיות). המחשב עבור גלישה באינטרנט ומשחקים בעלי גרפיקה בינונית, איני יודע את שמות המשחקים אבל יודע שמחשב שולחני AMD 4200*2 עם כרטיס מסך GF 8400 מצליחים להריץ את המשחקים על הגבול התחתון ללא עודף כח, כלומר כל קונפיגורציה נמוכה מכך יצרה בעיות שונות. כמו כן חשוב שיהיה כונן קשיח בעל נפח סביר במונחים עכשווים. התקציב שרשמתי בכותרת הוא בעיקר תקוה כיון שאין לי מושג בתחום, במידה ואין ברירה ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. נקודה נוספת, דרוש חיבור רשת, כלומר שניתן יהיה לחבר א…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by ASTR4L,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1440X900 * באיזה סוג משחקים תשחקו? Counter Strike: Source, Call Of Duty: MW2 , Battlefield BC2 ועוד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.