ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
הכל כתוב למעלה: ) יש מארז tt ישן וטוב, הארדיסק ישכונן אופטי לא צריך, וזהו. חשוב לי יואסבי 3 ופיירואייר על ההארדיסק לעבודה עם ציוד סאונד ווידאו. אה וסלוט אחד לפחו. של פיסיאיי ישן גם לכרטיס קול חשבתי על a10 נשמע לי מעניין פלוס אופציית שידרוג עצבנית בקרוס
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל את חוות דעתכם בעבור המפרט שהכנתי לי באייבורי. יכול להיות שישנם חלקים שאני צריך להחליף ואשמח לקבל עזרה . תודה! התקציב העד 5,500... המפרט נועד לקאונטרסטרייק סורס , באטלפילד 3 , וקרייסיס 2. מסך led\lcd 2ms וניגודיות טובה בעד-900 ספק כוח - 345שח enermax naxn 500w עכבר- Logitech G300 GAMING מעבד - FX-SERIES 6100 AMD לוח אם - Gigabyte GA-990FXA-UD3 כרטיס מסך - Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIe זכרון-זכרון G.Skill Sniper F3-12800CL9D-8GBSR דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKX
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר(Sketchup,Vray,PhotoShop) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
עם מסך lcd 17 אינצ. צורב רגיל, לא משנה אם זה אינטל או אמד. חשוב שהתוכנה תרוץ מצויין על המחשב, המחשב מיועד לאדריכלית. והכל מחנות אחת, עדיף מראשון לציון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן, מאחר ומדור מפרטים לא התעדכן לאחרונה, אצטרך להיעזר במומחים שביניכם להרכבת מפרט מחשב, ששימושו העיקרי יהיה מחשב סטודנט, אינטרנט, שיחות ועידה וזהו בעצם. המחשב צריך לכלול הכל, כולל את כל הציוד ההיקפי + מצלמת אינטרנט. אני יודע שהתקציב נמוך אבל גם השימוש של המחשב לא אמור להציג דרישות גבוהות. אם לא מסתדר עם מסך LCD אפשר להתפשר על CRT אבל רק אם ממש לא מסתדר בתקציב. אשמח להצעותיכם השונות. שכחתי לציין, עדיפות רבה מאוד למפרטים שמורכבים ב-KSP (מטעמי נוחות וקירבה בלבד). תודה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
משחקים המבוססים על OpenGL ואם אפשר גם את המקור להצעת המחיר תודה
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, אני מצרף מפרט למחשב שאני רוצה. 1. אני מחפש מארז יותר זול... אבל חשוב לי מאד השקט. אם יש מישהו שמבין בשדה הזה של המארזים והספקים - אשמח לעצה. 2. כרטיס הקול שלי (M-Audio FW410) מתחבר ב FIREWIRE, ואני שוקל קניית כרטיס PCI-E של FW. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי לכולם! קודם כל, אני שוב רוצה להגיד תודה לכולם ובעיקר גם ל JSK ואינטגרל על העזרה הרבה במפרט הקודם בשבילי עכשיו אנחנו מחפשים מפרט טוב (להורים שלי) שנועד בעיקר לשם עבודה משרדית, גלישה, קצת צפייה בסרטים או משחקי ג'אבה באינטרנט (כך שאולי יש צורך בכרטיס מסך הכי פשוט שיש?) אבל ממש לא משהו רציני מעבר לזה בתחום המשחקים, כולל מסך LCD והכי רצוי שיהיה מ KSP (לא הצלחתי לפי המפרטים המומלצים למצוא משהו דומה ב KSP ולכן ההודעה כאן). עם ציוד היקפי אני יכול להסתדר בעצמי. התפריט כאמור הוא על 3000 פלוס מינוס (עוד 100-200 שקל לכאן או לכאן זה לא נורא) תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק למשחקים עד 5000 ש"ח לא כולל מסך ,בלי צורב או שאר הציוד ההיקפי.שיהיה כרטיס של NVIDIA ה6800GT של לידטק,כי הבנתי שהם הכי טובים לא? נמאס לי כבר מATI. הייתי רוצה בבקשה אם אפשר שתחשבו לי את המפרט גם עם 7800GT של לידטק כי ראיתי שההבדל בינו ל6800GT הוא בסה"כ איזה 400ש"ח,אז אולי אני יילך על זה. תתכן חריגה בתקציב בשביל זה! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500-300 עדיף באיזור ה 2500 ולא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני רוצה לקנות כטיס מסך ששוה בסביבות ה600 ש"ח למחשב, לקחת אותו למחשב שלי ולתת לאחותי (המחשב הזה יהיה שלה) את ה- GF3 שלי ואני משחק משחקים כבדים, אפשר להגיד... 5.…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://www.zapta.co.il/product.asp?shataf=divur&productid=6379 אם אקנה לבד האם יגיע לאותו הסכום ואם כדאי לשנות אין פרטים על המארז וסוג הזכרונות אני לא משחק כלל במחשב המישחק היחידי שאי פעם שיחקתי היה RED ALERT זה מיועד בדיוק למה שכתבת קידוד וידאו וצריבה לכידה ממקור FIREWIRE וכרטיס TV
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחר אני קונה מחשב אז אני צריך שתעזרו לי בהצעות ומפרטים גג 6000 בלי מסך בלי כונן ובלי ציוד הקפי כמו מקלדת וצורב וכאלה רק מחשב עצמו ... ואגב תנסו לתת מפרט שאפשר לשלב בו את הכפול ליבה וה 7800gt ואני כנראה קונה מ Ksp או מivory קיצר תעזרו לי תודה..
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, כפי שצוין בכותרת - מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ומיילים, אבל גם מעט (מעט!! ;D) למישחקים - לא משהו מהשורה הראשונה -הילד בן 9 סה"כ לא דרוש מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים וכונן 1.44.... - או בקיצור, ציוד היקפי. אם ניתן לשלב רכיבים שניתן לשדרג, הרי זה משובח (אני מתכוון בקטגוריית הכ. מסך בעיקר - אם אי פעם יעלה הצורך). תודה מראש. נ.ב. - עדיף חנות באיזור גוש דן כי המחשב מיועד לילד קטן שסבא שלו מארה"ב פה לחופש והוא רוצה את המחשב ASAP לפני שהוא חוזר...
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO E6300 775 ASROCK 945-DVI 512*2 STT DDR2 667MHZ WD HD 80GB SATA XPRES VISION 7600GT 256 DDR3 כרגע הצעה שנתנו לי זה 3500. הבעיה הכי גדולה שלי זה בלוח אם אני לא בטוח שהוא מתאים...צריך עזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה למחשב נייד קופמאק פרסריו ולא דרך HP? וגם כמה אמור לעלות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים ו לOC אממ תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לוח אם msi platinum 975 \asus p5b delux מעבד:intel e6600 כרטיס מסך:ge force 7600gt זכרון:1g 667ddr2 ceron דיסק קשיח:wd 250g 16m buffer איזה לוח אם כדאי יותר ואם העיסקה טובה??????? בשביל משחקים אבל לא משהו מאוד יקר
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חבר של ההורים, צריך מחשב לילד שלו, למשחקים (בן 14). הוא זקוק לכל הציוד, כולל מסך. התקציב רעוע, ודי קשה להעלות אותו, עד 3500 ש"ח (בבקשה אל תחרגו, המצב הכספי שלהם לא מאפשר יותר). חשבתי על המפרט שבמדור מפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/view/87/ אבל לפני שאני ממליץ לו עליו, אפשר להכניס בו שיפורים?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחשב ראשון: לוח אם דגם: Asus P5VDC-MX סוג ציפסט: Via Pro מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: VIA UniChrome Graphics128MB דיסק קשיח יצרן: Maxtor /WD טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: Intel Pentium D 805 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB מארז סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט זכרון נפח: 512 MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 533 MHz כונן : צורב DVD±RW X16 מחשב שני: לוח אם דגם: ASUS P5RD2-VM סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM זכ…
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי הרכבתי מפרט לעבודה משרדית ב1.8K... לא הולכים לרוץ על המחשב דברים כבדים בכלל.. AMD Sempron 64 (3000+) - [AM2]- RETAIL 341.38 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 - PQI Original 288.99 ש"ח GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 498.99 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח SONY CD-RW 52X32X52 - BULK - BLACK 119.92 ש"ח SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK 56.28 ש"ח COMPUCASE CI-6c29 300w MIDI ATX (black) TOWER CASE 286.15 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,838.71 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 1,783.55 ש"ח האם ניתן לשפר עוד במסגרת התקציב את המפרט? ואם כן, רז המפרט חייב להיות מורכב כולו מזיגזג. תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחר קריאה די מעמיקה במפרטים הנעוצים רציתי לשמוע חו"ודים שלכם בנוגע למפרט התקציב המקסימאלי שלי הוא 4000 ש"ח. מטרת המחשב היא גיימינג, כאמור. יש צורך בציוד היקפי כולל, מקלדת+עכבר מסך טוב ורמקולים (הכל פה משנת 2003 ) השקט מאוד חשוב, משהו כמו 8. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג וגם לא מתמצא בזה. יש דרישה למערכת הפעלה חדשה. אני אקנה בKSP או אייבורי עם עדיפות לKSP (לפי המלצות חברים). ועוד כמה הערות, אני די נעול על 4000 שקלים. אני יודע שזה קצת גבולי הרי המחשב כולל גם מסך השאלה היא האם יהיה שווה להשקיע במחשב שיעודי לגיימיניג? הוא יוכל "לסחוב" משחקים חדשים ולאורך זמן רב? אם צריך להוסיף עוד כסף אני אוותר על יעוד המחשב לגיימינג ואתפשר על מחשב שיוריד לי סרטים…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
*כותרת*: ללא שום ציוד היקפי, וללא כונן\צורב DVD, ללא מסך הדרישה היחידה היא כונן קשיח של כ-500GB וכמובן קירור נורמלי יחסית בשביל OC מוצלח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שקט למשחקים כבדים עם הרבה זיכרון רצוי i7 וNVIDIA gtx 275 אשמח לקבל משהו יפה וזול 7000 שקל max מארז apolo guradian
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, הגרפיקאית אצלי בעבודה רוצה לקנות מחשב חדש למטרות גרפיקה כמתואר למעלה, אין לה צורך במסך, התקציב שלה לא ברור לחלוטין, אבל היא מקווה שב2000 שקל היא תוכל להביא מחשב שייתן לה שקט לכמה שנים, מטרות גרפיקה וגלישה בלבד, אשמח לעזרה בנושא
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-