עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Black_eagle,

שלום. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות כבל מתח למחשב נייד? הזה עם ה תלתן בקצה השני? מישהו יודע עם הוא נמכר ב OFFICE DEPOT או ב BUG? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Liran_a,

מטרת המחשב: אינטרנט, עבודות עם אופיס וקצת מוזיקה. גודל המסך: מעל בין 13-15. משקל: עד 2 קילו. אני מעדיף שהמשקל יבוא על חשבון המסך. הניידות חשובה לי יותר. אורך סוללה: 2-3 שעות. אם אפשר יותר, למה לא. אך שלא יפגע בניידות. (כלומר, שהמשקל ישאר נמוך) צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, בלוטות' גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250GB. אפשר מכני, אך רצוי שתהיה אופציה לחיבור SSD אם בעתיד אני ירצה לשדרג. כונן CD\DVD צורב - כן כונן בלו ריי - אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית?: כן המחשב יקנה בארה"ב במידה וימצא שהמחיר זול יותר. האם בתקציב להכניס מערכת הפעלה ?: רצוי. התקציב - 4000 ש"ח, או 1000$ +-המחשב יקנה בארה"ב אם המחיר יהיה זול יותר שם. (אני יזמין אותו לבית של מכר, והוא יביא לי אותו כשהוא יגיע לאר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by dzbeda,

שלום, אני מחפש מחשב נייח שיתאים גם למשחקים וגם לעבודה (הרצה של מכונות ווירטואליות) השבוע רציתי להתקין hortonworks sandbox ולא היה לי מספיק זיכרון ונראה שה cpu הרים דגל מה אני חייב 1. כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים. אני לא גיימר אבל משחק doom , battlefield וכדומה. תמיכה בשתי יציאות 2.זיכרון לפחות 16G - בשביל מכונות וירטואליות 3.מארז כולל מקום ל 4 דיסקים קשיחים + כונן DVD 4. דיסק קשיח - יש לי מהישן , אולי שווה השקיע ב SSD .? 5.CPU - אין לי מושג מה אני צריך אשמח לקבל המלצות. מחיר בסביבות 4000. אשמח תמיד לפחות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אני זקוק למפרט לשימוש ביתי (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחקים קלים). המחשב שיש לי עכשיו די מת אבל אני יכול להשתמש בהארדיסק שלו ובכוננים שלו אז המחשב החדש לא צריך לכלול אותם. אני גם לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר אבל אם אפשר להציע גם מסך אני שוקל לקנות אחד. המחיר צריך להיות עד 1500 או עד 2000 עם מסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. Started by penny1,

שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד לאמא שלי הדגשים: מסך גדול - 14 עד 15.6 אינץ׳ משקל - פחות קריטי שכן לרוב היא תעבוד מהבית שימושים - בעיקר אינטרנט ואופיס תקציב - עד 4000 ש״ח הערות - שיהיה יציב וטוב לכמה שנים לפחות - אמא שלי לא מבינה טוב במחשבים ואני צריך משהו שיעבוד טוב ופשוט לפרמטרים האלה יש ksp המון המון מחשבים רציתי לשמוע המלצה אישית על מחשב נייד לצרכים האלה שיעבוד טוב עם אוכלסיה מבוגרת יותר ופחות טכנולוגית תודה מראש!

6. Started by andtro,

אהלן אנשים אני רוצה להרכיב מחשב למטרות הבאות : העברת אות אנלוגי\דיגטלי ממכשירי וידאו למשחב ולאחרן מכן לערוך את החומר בתוכנות עריכה הדבר שבו אני ממש לא מבין זה כרטיס עריכה מה טוב מה פחות מה טווח המחירים אני לא מחפש משהו מקצועי בטירוף למשל כרטיס עריכה ב 3000$ דולר התקציב הוא עד 6000 אלף שח ללא מסך אשמחי לקבל מפרט מלא למחשב שתאים לדרישות תודה

7. Started by d1zzy,

שלום, אחי צריך מחשב נייד ASAP לצרכי לימודים (לקנייה בארץ). אני בעלים לשעבר ואוהד של סדרת thinkpad - ראיתי את ה-carbon שעולה 6000+, והשאלה אם אני לא משלם ביוקר ביחס לתמורה שאני מקבל (ה-carbon במחיר הזה הוא עם המפרט הכי נמוך שיש ביחס לאחרים בסדרה). הסתכלתי גם על ה-vostro אבל השאלה מה איכות הבנייה. הוא רוצה נייד אמין. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה בהתאם לקריטריונים המפורטים מטה, תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, multitasking 7. האם האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. Started by soulz,

יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה בשביל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. Started by nadav2605,

כמה לדעתכם אני יכול היום למכור כזה מחשב לצורך קניית מחשב חדש (כמובן ) אינטל 2.4C 800MHZ BUS אם אני לא טועה ??? ASUS P4P800 DELUX SOUND 5.1 SOUNDMAX, LAN 100 MBPS 2X 256 400MHZ KINGSTON (אני לא טועה זה KINGSTON אבל יכול להיות משהו אחר אבל עדיין טוב כמו SAMSUNG או משהו) :s05: ASUS GEFORCE 4 TI 4600 WESTERN DIGITAL 80GB 8MB BUFFER HITACH 80GB 8MB BUFFER (אני חושב שיש לו באפר לא בטוח) ??? Creative SoundBlaster LIVE 5.1 צורב דיסקים של ASUS כונן DVD של LITON תודה רבה לכולם ואני מקווה שלא שכחתי שום חלק . בתודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. היי ! אני אשמח שתעזרו לי כי יש לי 0 הבנה במחשבים. אני מחפשת לקנות לפטופ, רצוי עם מסך רחב (בשביל הנוחות). אני משחקת בסימס 4 (the sims 4) ואני רוצה לפטופ שיהיה אפשר להתקין עליו את המשחק. לא מחפשת לפטופ לגיימרים עכשיו, משהו שפשוט יריץ את המשחק חלק עם רזולוציה טובה. התקציב שלי הוא עד 3000. יש חיה כזאת ?

11. שלום אני נמצא לא מעט מחוץ לבית למשך כמה ימים, אני מחפש מחשב נייד שיתן לי פתרון לענות למיילים, כתיבת הצעות מחיר בWORD. וגם שיטוט באינטרנט. הדרישה שלי שיהיה קל וקומפטי. תקציב דליל עד 2000 ש"ח וגם זה נסחפתי .... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3000 ש"ח, עדיף לא לחרוג ולחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פשוטים יחסית (fortnite, overwatch, Rocket leauge 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אפשר המלצה למסך זול ופשוט מחוץ לתקציב בבקשה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש hard drive של 500gb עם זה עוזר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, רק שלא יהיה משהו שמפריע לכל הבית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשר ממש קל, אבל ממש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by יקירn95,

"ה-9100M G תומך ב-Hybrid-SLI (שהוזכרה בתחילת הסקירה), ובשילוב עם כרטיס ייעודי מסדרת GeForce 9M יכול להביא לשילוב של ביצועים גבוהים וזמן סוללה ארוך." איך משלבים בין שני הכרטיסים? הרי זה לא הגיוני לא? במחשב נייד אי אפשר להוסיף עוד כרטיס

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  14. אני צריך טאבלט טוב לעבודה איזה מעבד אני צריך לבקש דור או כל דבר אחר פשוט אני לא מבין בזה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by oren,

היי, בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב נייד חשוב לי שיהיה של DELL חשוב שיוכל להריץ משחקים כמו Medal of Honour האחרון וכד'... המשקל ממש לא חשוב גם הגודל לא חשוב עדיפות ללא מע. הפעלה (ממילא אני לא בונה על ה Vista - מתכוון להתקין XP) תודה רבה לכם, אורן.

16. Started by bordos,

אני הולך לקנות מחשב נייד מחר, קראתי במדריך שצריך לוודא שהאחריות כוללת את עלות עבודה, איך אני יודע אם האחריות מכסה לי גם את העלות עבודה ולא רק את החלקים? ומה אתם אומרים על מחשב של msi? שמעתי עליו שזה לא איכות טובה... אם זה באמת נכון, למה זה לא טוב?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. טוב אז ככה בבעלותי Dell Inpiron 6400 עכשיו חיברתי אותו לרמקול חיצוני,יש מצב שאני יכול גם לשמוע דרך המחשב? אם כן כיצד..

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  19. Started by Shumy2,

היי! המחשב הנייד שלי מתחמם ונכבה, ומגיב ממש לאט.. יש לו משטח קירור אבל לא נראה שזה עוזר יותר מדי.. מה מומלץ לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by eitan DeadMan,

שלום,אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג בינוני בזמן הקרוב,הכנתי מפרט ואשמח לשמוע עליו חוות דעת. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 10400F / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 689 קירור למעבדים: Antec A400 RGB CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 127 לוחות אם: Asus PRIME B460M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 467 זכרונות RAM: DDR4 8G / 2666 CL19 1.2V Kingston KVR26N19S8/8 כמות: 1 - מחיר: ₪ 136 מארזים: Antec Case P7 Silent כמות: 1 - מחיר: ₪ 244 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 247 כונני SSD: Kingston SSD 250GB A2000 M.2 NVMe PCIe SA2000M8/250G כמות: 1 - מחיר: ₪ 208 כ…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. Started by אמתי,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKST1537BK#shidrug איך המחשב נייד ? ומה הסוג שלו למה אני לא מוצא עוד מחירות שלו חוץ מוואלה יש מצב מישוה עוזר לי לימצוא ?

22. Started by mrsph666,

שלום לכולם ושנה טובה, היום, בשעה טובה, רכשתי מחשב חדש אחרי שנים רבות של שי שימוש במחשב מיושן. המחשב ישמש לגיימינג ורציתי לשמוע את דעתכם על המפרט. Motherboard: Gigabyte GA-Z68P-DS3 Processor: Intel Core i5 2500 3.3GHz 6MB Cache Processor cooling: Thermaltake Silent 1156 92mm CLP0552 Memory: 2 x Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM Graphics card: Gigabyte GV-N570OC-13I HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB 7,200RPM 32MB S-ATA2 Optical drive: LG GH22NS DVD+/-RW x22 Power supplier: Chieftec 650w Modular PSU Case: Thermaltake Element T VK90,001N2Z

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by flash_mx,

הי אני מחפש מחשב נייד במחיר של 7K פחות או יותר ומתלבט בין כמה דגמים: HP dv6690ej - מאוד אהבתי את כל הנתונים הטכניים אבל העיצוב שלו לא יפה בעיני בפרט המקלדת DELL Inspiron 1520 8600M 2.0 160GB - נתונים טובים דיסק קשיח קטן יותר משל ה HP, השאלה מי נותן אחריות בארץ ואם יש מרכז שירות נורמלי. ACER Aspire 5920G 302G20 - מחשב נחמד וטוב אבל מחיר די מעל התקציב שלי, אבל אם הוא ממש שווה את זה אפשר טיפה (הרבה) לחרוג. ראיתי שהפורום מאוד אוהב את HP ואת ה DELL אשמח לדעה בנושא, או למי שכבר שיש את אחד הדגמים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by eyalooo,

היי חברים. מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגרפיקה, קצת עריכת ווידאו ושימוש בכלי ai כמו מידג'רני וכדומה. אשמח להמלצות על מחשב שיעבוד חזק

25. אהלן אני מחפש נטבוק\לפטופ נטו לראיית סרטים\סדרות באיכות HD.. משהו קטן עד 13 אינץ' אפילו 13 זה גדול מידי לא מחפש איכויות של מחשב זה לא מחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית או משהו זה סתם בנוסף רק לסרטים וטיפה אינטרנט פייסבוק וזה.. חשוב רק שיריץ סרטי HD, שיהיה בלוטוס ושיהיה כמובן USB שאני יוכל לחבר את הכונן קשיח ולראות את הסרטים.. אם אפשרי קצת יציאת HDMI זה יהיה מעולה אבל לא מאמין לא נראה לי שאפשר יהיה למצוא משהו במחיר כזה בכל מקרה התקציב עד 1500 אם יש משהו באמת מומלץ ואמין אין לי בעיה לשלם עד 2000 ש"ח.. המחשב הזה נראה לי דווקא סבבה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7952&CatCode=315 מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.