עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודות תיכנות אתרים, בניית אתרים, מעט גרפיקת אינטרנט (כלומר- לא משהו בסגנון של 3dsmax או מאיה). המחשב לא אמור להיות מכונת משחקים... מקסימום שולה מוקשים פעם בשבוע המחשב כן צריך להיות חזק, מבחינת גלישה באינטרנט, מבחינת הרצת שרת חזק והרצת אלגוריתמים מסובכים. ובנוסף כל מיני תוכנות משרדיות כמו אופיס ושטויות כאלה... המפרט של המחשב שיש לי נכון לעכשיו מעבר centrino 1.4 זיכרון 512 DDRAM (DDR SDRAM - 266 MHz) מסך 15" 1024 x 768 / 24-bit (16.7M colors) כרטיס מסך INTEL 855GM UPTO 64MB 40GB UDMA - HD פנימי DVD+CDRW כרטיס קול 3 D S.B STEREO מודם פנימי 56K כרטיס רשת פנימי 10/100 + INTEL PRO WIRELESS LAN עכבר - משטח עם 2…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה להוסיף לX32 כרטיס רשת אלחוטי ומצאתי ב-Ebay כרטיסים פנימיים ב-10 דולר (בדקתי אם קיימים הכבלי אנטנה ככה שאני מסודר) עכשיו, בגלל שהם כרטיסים ישנים ולא בתקן N תיהיה לי מהירות גלישה נמוכה יותר? ועוד דבר, ראיתי ב-KSP כרטיס רשת USB קטנצ'יק בתקן N, יש סיבה כלשהי שהוא לא יעבוד על הלפטופ המיושן הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  3. Started by dror_gh,

שלום רב. חבר שלי רוצה לבנות מחשב למשחקים כבדים. התקציב שלו הוא 4000 ש"ח יש העדפה ברורה למעבד של אינטל. וכל התשובות לשאלות מדיון החוקים מופיעות באדום 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל רק אם יש אפשרות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by yonin789,

אשמח להמלצה למחשב נייד לחבר בשביל הלימודים לא מצאתי פורמט לנייד אז השתמשתי בפורמט של הנייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לדרום אבל לא חייב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. מה שלומכם חברים? אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד.. כמו שכתבתי בכותרת, התקציב שלי נע בין 4000~4500 ש"ח. המחשב כעקרון יתחבר בעתיד לטלוויזיה שתהיה תלויה בחדר כדי שאוכל גם להנות ממסך גדול יותר וגם להנות מהניידות שלו, אך אני אשמח שהמסך שלו יהיה מספק בפני עצמו. לא קטן ולא ענק, עם שטח מסך רחב וקל. אשמח אם הפתחי אוורור של המחשב יהיו בצידי המחשב ולא מתחתיו למען התחממות מועטה יותר. המחשב הנייד הקודם שלי היה HP Pavilion 9750.. הוא היה מחשב מצויין עד שהחליט להתאבד ולשרוף לעצמו את הכרטיס מסך (המולחם..). יאמר לזכותו שהוא חיי חיים ארוכים ומלאים של כ-5 שנים. אחת הסיבות שציינתי שאני לא רוצה להתקרב ל-HP הנה בגלל ההתחממות ייתר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנ…

6. Started by olmert,

שלום. יש לי Lenovo G580 ומסיבה כלשהיא הוא הפסיק לקרוא את הדיסק און קי שלי (לא רק). פתחתי את הדרייבר מנג'ר וראיתי שיש בעיה בדרייבר של הUSB 3.0 וכאשר אני מנסה לעדכן אותו אני מקבל BSOD. למישהוא יש רעיון מה אני צריך לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. Started by talikooo,

סוף סוף רכשתי מחשב נייד ועכשיו כל מה שנותר לי לעשות זה לחרוט אותיות בעברית על המקלדת. ההתלבטות היחידה שלי היא באיזה צבע לעשות את זה. המחשב הוא מדגם XPS והמקלדת בצבע כסף. האותיות באנגלית הם בצבע שחור. מישהו יכול להמליץ על צבע לחריטה?....או שאולי מה הצבע של האותיות בעברית של הxps בארץ?....... תודה מראש לכל העוזרים ולמנסים[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 01:40:31 לאף אחד בפורום אין XPS ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. תודה לכולם על העזרה עם המפרט, בלי הפורום לא היה מצב להתארגן, כי לא היה לי מושג בחומרה . אני עם המחשב כרגע....והוא פשוט עף לעומת מה שאני רגיל ...... amd athlon 64 939 3000 gigabite knsc939 nforce 3 512 ddr hec compucase ci6a19 300W תודה .

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. תקציב מקסימלי למחשב: זה כולל ציוד היקפי : מסך , רמקולים , וכו' אבל בפועל בלי ציוד היקפי זה 4500 בערך נא לא להעיר על המקלדת והעכבר והמארז הם מה שחבר שלי בחר : מסך: LG LCD 22" W2243T 5ms DVI FULL HD WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪773 מעבד: AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪628 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-US3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪350 זיכרון: CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪183 כרטיס מסך: GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1590 צורב DVD: NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SA…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by Ssparkie,

אוקי, בזמן האחרון לא כל כך התעסקתי במחשבים והידע העדכני של היום לא נקלט אצלי עדיין. בעיקרון אני מחפש מחשב טוב, אפילו טוב מאד...שיחזיק לכמה שנים טובות, בגלל זה הרשיתי לעצמי לקנות במחיר הזה. אני רוצה שזה יכלול: מחשב+מסך+מקלדת+עכבר ואם אפשר אבל לא הכרחי גם זוג רמקולים איכותי. אני יריץ בעיקר - משחקים - תוכונת גראפיות למיניהם(לא ממש כבדות) - שירים , וכל שאר הירקות שמסביב (כללי) תקציב: 6000 חריגה מקסימלית: 6000 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים,עבודה גראפית (לא כבדה) (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? לא יודע מה זה, אבל אם זה הכרחי וטוב אז סבבה ציוד היקפי : מה הסוג והגודל של המס…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. Started by xfwind,

בתהליך איפיון מחשב חדש אני מקבל הצעות לתוכנות אופיס בפורמט של אופיס 365 או תחת שרת אקסצ'יינג' שמסופק על ידי ספק המחשבים/מעבדה שלי. אולי בגלל שמרנות יתר אני שואל האם אין חבילת תוכנות אופיס "כמו פעם" - שמותקנות על גבי המחשב וזהו ללא תלות בשרת חיצוני (למעט האימייל)? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. האם הרטינה גורם לעייפות בעיניים אחרי שימוש ארוך? האם יש אי יכולת להסתכל על שום מסך אחר אחרי שאתה מרגל לאיכות של הרטינה? ובגדול אם היה לכם אופציה לבחור בין שני מחשבים, שניהם עם אותו מחיר: MacBookPro retina display I5 + 8GB +256 SSD או MacBookAir +i7+256 SSD +8GB RAM תודה לעונים....

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  13. Started by benzitai,

יש לי לפטופ שאני רוצה למכור, החלטתי סוף סוף לעבור למחשב שולחן, זה המפרט הטכני שלו compaq presario 2500 pentium 4 2.4ghz 1gb ram hardisk 30gb כונן דיוידי עם צורב, לא דיודי זה בערך מה שידוע לי עליו. מה יהיה מחיר הוגן למכור אותו?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. Started by ido88000,

אני מפרמט את המחשב הישן ובא לי לדעת אם הוא היה טוב אחרי הפירמוט או כמה לא טוב הוא יהיה... אמממ עשיתי לפי DXDIAG בהפעלה ושמרתי את הקובץ... אז כל הפרטים בקובץ המצורף שימושים-משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית. - משחקים -COD, ASSIAN'S CREED וליטל פייטר - גראפיקה- צייר ואולי C4D ציוד היקפי - - גודל המסך שיתחבר למחשב 20-22" - מערכת רמקולים - רמקולים פשוטים- 2.1 אני חושב המפרט - http://www.upf.co.il/file/6046806.html בבקשה תורידו! זה רק 33 קילו בייט! זה יורד בשניה! תודה לעוזרים הבנתי שאתם לא אוהבים להוריד... אז הינה פרטים חלקיים מאוד... Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254) …

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. Started by abale69,

היי, מתלבט בין כמה מפרטים. מה הכי מומלץ למדיה סנטר (+אפשרות לשדרוג בעתיד{הוספת כרטיס מסך אם צריך} על מנת להריץ גם משחקים). כמו כן, האם המאוורר של המארז והספק מספיקים? האם כדאי להוסיף עוד אוורור למעבד? מפרט 1: מעבדי אינטל Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ מארזים Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU מחיר 2325 ₪ מפרט 2: מעבדי ‏AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבד…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by noamh2000,

מדובר במפרט שאני בניתי אבל הייתי מעוניין לוודא שהחלקים שלו מתאימים אחד לשני ושאני מקבל את המירב בשביל הכסף שלי המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוהה עם משחקים החל מוורקראפט 3 דרך סדרת Total War ועד הדרישות המחמירות של קריסיס ושכמותו. מעבד מעבד Intel Core i7-3820 Tray 1 ₪1626 [/l][/l][/l][/l] לוח אם לוח אם Asus P8Z68-M PRO 1 ₪824 [*] דיסק SSD כונן קשיח Crucial SSD M4 2.5" 9.5m 64GB 1 ₪460 [*] דיסק קשיח כונן קשיח Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB 1 ₪616 [*] זיכרון זיכרון Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 1 ₪309 [*] כרטיס מסך …

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. Started by reviZor,

מה המצב אנשים יש לי מחשב מיושן מעבד E8300 אחרי OC אני מחפש כרטיס מסך שלא יגרום לצוור בקבוק אם אותו המפרט Gigabyte p43ud3r Intel Dueal core E8300 4GB DDR 2 אני רוצה לסחוט ממנו את המקסימום לפני שאני משדרג למשהוא יותר חדיש לכן לפי מה שאני רואה כרגע מה שהכי צולע זה הכרטיס מסך GT9800 ומכאן באה השאלה עד איזה כרטיס אני יכול לשדרג, וכמובן בלי צוור בקבוק חשבתי על כרטיס GTX560Ti האם הוא יגרום לצוור בקבוק? אם כן אז מה לגבי GTX 460 \260?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  19. שלום לכולם, חבר טוב מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב וזקוק למחשב חדש. הדרישות הן דיי בסיסיות - אופיס, מוזיקה, סרטים. משקל - שיהיה סביר - נניח עד 2.2 ק"ג. כונן אופטי - שיהיה (למרות שנראה לי שכבר אין שימוש לכוננים כאלה) הרד דיסק - 250GB זה הסטנדרט, לא? אחריות - כמה שיותר. זמן סוללה - לא יותר מדי קריטי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  20. Started by tunaboy,

כמה להערתכם שווה? (במלואו או בחלקים) מעבד - AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) BOX - FM2 Socket לוח אם - Gigabyte GA-F2A75M-HD2 FM2 מארז - SilverStone Redline 1 USB 3.0 ספק כח - Silverstone Strider 500W זכרון - Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כונן קשיח - WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כונן מדיה - LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כרטיס מסך - Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail תודה

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  21. שבוע טוב. מבקש המלצה למפרט מחשב ללא ציוד היקפי, לשימוש בייתי. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, ומארז, אבל שיכלול ספק כוח. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by AvalonX,

בלי חריגות לעבודה משרדית ,צפיה בסרטים באיכות FULL HD עדיפות גבוהה לחברות ASUS וToshiba

23. קניתי מחשב חדש של TOSHIBA. A3001LT

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. שלום ! אני מבקש המלצה למפרט עבור שימושיים כלליים ומשחקים . התקציב שלי הוא 4500 , המפרט עם מסך , ואם אפשר להתבסס על החנות OMC. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. דגמי ה-Gram החדשים של היצרנית הקוריאנית, שמציעים מסכי 15 אינץ' במעטפת אשר שוקלת קילוגרם אחד בלבד, זמינים לרכישה בארצות הברית במחיר התחלתי של 1,100 דולר עבר די הרבה זמן מאז שמצאנו את עצמנו מתלהבים ממחשב נייד של LG בפעם האחרונה, ואז הגיע ה-Gram 15 אשר נחשף בתערוכת CES בתחילת השנה – ולקח את מגמת המיזעור בקטגוריה צעד משמעותי נוסף קדימה, כשדחס מסך 15.6 אינץ' במעטפת של נייד 14 אינץ', ועם גוף עשוי סגסוגת מגנזיום במשקל פשוט חסר תקדים של 980 גרם בלבד. משהו שלא ממש ראינו עד אז במחשבים בגודל הזה. כעת, הנייד הייחודי הזה זמין סוף סוף לקהל הרחב. ה-Gram 15 מוצע נכון לעכשיו בשני דגמים שונים, אשר למרות משקל הנוצה לא מוותרים על שימוש במעבדי Skylake מסדרת ה-Core U, בעלת הבי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.