עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by floyd247,

הציעו לי 2 מחשבים של HP. מה דעתכם על המחשבים באופן כללי, והאם שווה לי במחיר שהציעו? 1. HP 6730, מעבד T5870, עם 2G זיכרון, מסך 15.4 + מערכת הפעלה + שנה אחריות ב4560 ש"ח. יש אפשרות לשלוש שנים אחריות בתוספת 500 ש"ח. 2. Hp 6820, מעבד T8300, עם 2G זיכרון, מסך 17 + מערכת הפעלה + שנה אחריות ב4900 ש"ח. גם כאן יש אפשרות ל3 שנות אחריות ב500 ש"ח. האם הם שווים את הכסף? השימוש העיקרי בהם יהיה ללימודים, מעט סרטים , הרצת MATLAB מדי פעם ופעם בהמון זמן הרצת משחק ישן (בן 3-6 שנים). כמובן ששניהם באים עם HD 250GB, בלוטות', wifi ושאר ירקות.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  2. Started by blacklfag,

(מצטער שהשאלות אולי נראות אינפנטיליות, אבל ניסיתי לחפש את המידע הזה ולא מצאתי ואין לי דרך אחרת למצוא תשובות) 1. אם אני אקח מחשב נייד ואפרק לו את המסך, האם הוא עדיין יכול לעבוד בתנאי שאני אחבר אותו למסך שלי? כנ"ל לגבי סוללה (בתנאי שהוא מחובר לחשמל), המקלדת, וכל דבר אחר שלא נחוץ לעבודה בסיסית. השאלה שלי היא בעצם כזאת, אם אני אקח מחשב נייד ואפרק הכל חוץ מהלוח אם, מעבד, דיסק קשיח, זיכרון ואחבר אותו לחשמל - האם הוא עדיין יעבוד? 2. מה מחיר הגיוני למחשב נייד ישן (P3) עם מסך סדוק וסוללה לא תקינה? ראיתי במקום אחד שביקשו 600 שקל וזה נראה לי מוגזם. תודה מראש, מקווה שאף אחד לא יתעצבן מהשאלות האלו :-X

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר ולא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית ופיתוח (visual studio, VM), סרטים, וכו'. בעתיד גיימינג (משחקים חדשים - למשל battlefield 4) - בעתיד אקנה כרטיס מסך בסביבות ה-550 ש"ח 3. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 1680x1080, בעתיד כנראה 1920x1280. 4. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים, אבל לא הכי גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by danzE,

שלום ברצוני לשדרג את חלקי המחשב, למה? כי הוא ישן ואני רוצה להריץ BF3, לפני חצי שנה שדרגתי תכרטיס מסך+ספק כוח וראם. עכשיו תגידו לי מה אני יכול לשדרג, כדאי שזה יריץ לי בסדר BF3. מעבד:Intel® Core2CPU 6300@1.86 Ghz RAM: 2GB כרטיס מסך: Ati Readon 5670 HD ספק כוח:600W לוח אם:Intel Corporation DG965SS תודה רבה.

5. Started by dino,

אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD בתקציב של 6000ש"ח, ללא רמקולים, ללא עכבר, ללא מקלדת, וללא כרטיס קול נפרד. המחשב מיועד למשחקים, רק תשאירו לי תקציב למסך של 1000ש"ח, תרשמו במפרט מסך 1000ש"ח. נשארו 5000ש"ח, אני צריך כרטיס שהוא לא פחות מ-TI4200 128MB, ו-512 זיכרון פנימי, השאר תחליטו אתם.

6. אחד של HP במחיר 4300 ‎Model‎ ‎DV-6625‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T5250,2MB L2 Cache,1.5GHz,667MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2048 MB (2 x 1024 MB)‎ ‎ HD‎ ‎160 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Sound‎ ‎ Altec Lansing® speakers‎ ‎ 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

1. מה התקציב המקסימאלי?עד 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).office, outlook כבד!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא גיימר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעצמי ולרכוש את החלקים הקיימים, יש המון פורומים באנגלית ואתרים בחול כמו pcpartpicker.com שממליצים על רכיבים ועוזרים להרכיב מפרט לפי מחיר. אבל ממה שיצא לי לראות בארץ המחירים קצת שונים, רציתי לשאול באיזה חנויות אתרים מומלץ לקנות, או האם עדיף בכלל לוותר ולחפש להזמין מחו"ל אם אני מעוניין במחירים הזולים ביותר? נמצא באזור ירושלים אם זה משנה. חיפשתי פוסט בנושא גם פה וגם בייעוץ לפני קניית מחשב ולא מצאתי, תודה לעונים

9. Started by omrihacli,

איזה מחשב טוב יותר למשחקים ‎Dell Inspiron 1520 או MSI GX600 שניהם עם GeForce 8600M

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש״ח לא חייבים להשתמש בכל ומה שישאר מהתקציב יצא לשדרוג מסכים וציוד הקפי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk 2077, baldur's gate 3, alan wake 2 ובכללי משחקי AAA. linux ב dual boot כלומר עדיף לבדוק שהחומרה לא ידועה בלעשות בעייות, אם זה עוזר אני יתקין עליו debain או ubuntu. בנוסף המחשב ישמש לתכנות deep learning אבל את העבודה העיקרית אני לא יריץ עליו. בנוסף מינימום של 32GB RAM. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…

11. Started by dan_dekel,

חשוב: מעבד סביר, זיכרון 2GB, נפח אחסון של לפחות 320GB וכרטיס קול איכותי, וצורב DVD LS אם יש בSATA. תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. המפרט הוא בשביל חבר.... תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. אני עובד בעיקר בפוטושופ ובאפטר אפקט(רינדורים וכו') זקוק למחשב טוב שיחזיק מעמד. אין צורך במקלדת ועכבר \ מסך \ הארדיסק תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. רציתי לדעת בדיוק איך אני עושה את זה? כי אין לי שום דיסקים? (או שהיו אבל אין לי מושגע..) ההתקנה של הווינדוס 7 אמורה להיות כבר על המחשב? או שאני צריך להשיג ווינדוס משלי ולפרמט כרגיל? כל מחשב נייד זה משהו שונה.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by netivi,

שלום לכולם , יש ברשותי תחנת עגינה של ACER דגם EASY PORT III ( מצ"ב תמונה למטה ) האם יש אפשרות לתאם את החיבור הקיים של התחנת עגינה למחשב נייד מדגם ASPIRE 5600 של חברת ACER ??? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  17. שלום לכולם! זקוק לתשובה מהירה לפני קנייה. מה ההבדלים בין שני הדגמים של לנובו, מדוע הפרש כל כך גדול במחיר? פרט לכונן הקשיח Yoga 3 14 לבין Yoga 500 14

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  18. שלום חבר שלי רוצה מפרט למחשבים ומשחקים עד 3000 ש"ח ורק במקרה חריג אפשר לחרוג עד 3.5 אם תוכלו לתת לי טיפים להוריד את המחיר אני אשמח ותגידו מה דעתכם על המפרט המון תודה G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 439 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail 875 ש"ח Compucase 6A21 Midi Tower White&Blue 300Watt 371 ש"ח LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScribe Black Retail 170 ש"ח Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 1066FSB 3MB 685 ש"ח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 16Mb ST3500410AS 325 ש"ח המפרט הורכב בפנדה. סה"כ 3,390 ש"ח הרכבה אני מרכיב לבד אין שום צורך ב O…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by bati6,

יש לי מחשב של DELL נמצא אצלי כבר חודש וחצי קניתי חדש, והסוללה לא נטענת, זה תקוע על שני אחוז, כשנסיתי לעשות ריסט למחשב זה נותן לי את ההודעה הזאת alert the ac power adapter wattage and type cannot be determined ואז הוא נותן לי כמה אפשרויות, אחת מהאפשרויות לעשות בדיקה למחשב, הרצתי בדיקה לקחה איזה שעה וחצי והכל היה תקין, והעלתי אותו מחדש וזה עדיין לא נטען וכשאני עושה ריסט זה נותן לי כל פעם מחדש את ההודעה הזאת. אם אני מוציא מהחשמל המחשב ישר נסגר, ולא יודע אם זה קשור, אבל הוא גם ניהיה כבד ברמות מאז הבעייה הזאת

20. אשמח לקבל עזרה לגבי מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית ואינטרנט. על המחשב לכלול: צורב יכולת חיבור אלחוטית, ואם ניתן - יציאות לחיבור לטלויזיה, לרמקולים ולמערכת קולנוע ביתי. באופן כללי על המחשב אני מעוניין לשים תמונות (ולהקרינם על הטלויזיה) ושירים (ושלהשמיעם במערכת). תודה!

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  21. Started by ronensa,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש asus 1201pn עם כרטיס מסך nvidia ion ו - 2 ג'יגה זכרון, הורדתי קבצי hd וניסיתי לנגן אותם על הנגן שהגיע מותקן על המחשב arcsoft media theater 3 או משהו כזה... הקבצים נוגנו ללא בעיה מבחינת התמונה שרצה חלק וללא בעיות אך לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים k-lite וניסיתי שוב והסרט רץ מעולה תמונה וסאונד, רק שהתוכנה לא מזהה את קבצי התרגום. התקנתי על המחשב כמה נגנים אחרים ביניהם vlc ו - bsplayer והתמונה מקרטעת בכולם. מכיוון שבנגן הראשון הקבצים נוגנו ללא בעיה אני מניח שהחומרה של המחשב מספיקה כדי להריץ אותם, אך למה אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך בנגנים האחרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪360 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 סה"כ: ₪2253 אני צריך עצה בקשר לאיזה כרטיס מסך להכניס , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , תכני HD, גלישה וכו'. תקציב עד 3300 כללי ללא אפשרות חריגה. תודה רבה לכל העוזרים

23. שלום. חבר שלי רכש מחשב (בחלקים) ורוצה לדעת האם הוא עשה טעות (למרות שזה כנראה לא ישתנה כי הוא כבר הזמין ורק אז נזכר להתייעץ) כלשהי של OVERKILL או משהו לא מתאים. רק לציין שהוא גיימר שהחליט להשקיע המון במחשב זה המפרט : כרטיס מסך- EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB HYBRID GAMING, "All in One" No Hassle Water Cooling, Just Plug and Play Graphics Card 06G-P4-1996-KR זכרונות- CORSAIR Vengeance LPX 32GB (4 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM 2666 (PC4-21300) Desktop Memory Model CMK32GX4M4A2666C16 לוח אם- ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO LGA1151 DDR4 M.2 SATA 6Gb/s USB 3.1 Type A Type C Intel Z170 ATX Motherbo…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. שלום חברים, אני צריך להפיק את המיטב מהתקציב שלי למחשב נייד בסיסי. מהו המחשב הטוב ביותר שניתן למצוא כיום ב-KSP בתקציב הזה? אין דרישות מיוחדת מלבד מסך 15.6 וחובה שיהיה כונן DVD תודה.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים וגיימינג קל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. אין העדפה למשהו מסוים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 (חדר שיינה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס+אופיס, הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.