ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E#shidrug האם המחשב הזה יספק אותי לאינטרנט,סרטים,וקצת משחקים?(כגון משחקי ספורט-פיפא,אן בי אי)
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, לפני כ-3 שבועות, הצגתי פה מפרט שהרכבתי לצורך שימוש במשחקים (לא בתדירות גבוהה מדי) ובתצורת HTPC. לאחר מספר שינויים (ושוב תודה לעל המסייעים) הגעתי למפרט סופי. היום ניגשתי לחנות על מנת לקנות את המחשב, והטכנאי/מוכר הציע לי לבצע מספר שינויים, חלקם בגלל חוסר במלאי וחלקם בשל דעה טכנית. בעקרון, אני מעדיף לרכוש בחנות הנ"ל, ובכל מקרה כנראה שאצליח להשיג את המפרט המקורי שביקשתי בסופו של דבר, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם אודות השינויים שהוא ביצע. המפרט המקורי: מארז: NZXT DUET ספק: Enermax Liberty 400 מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L דיסק קשיח: Western Digital 320GB 16MB WD32000AAKS זכרון: Corsair DDR2 800 CL5 Value-Select 2X1GB צורב: LG H62N כרטיס מסך:…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשפר את המחשב ביומולדת הקרובה ולהחליף חלקים אני לא יודע מה כדי לי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך המפרט שלי היום הוא מעבד:AMD +3000 לוח אם : k8 ultra מסדרת נפורס 4 זכרון:1.5 גיגה כרטיס מסך:ניבידה 6600 עכשיו אני לא יודע מה כדי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך. צריך עזרה. אם אתם בוחרים מעבד תגידו איזה כדי אבל שלא יהיה יקר מידי יש לי סכום של עד 1500-2000 שקל אני מאמין שאני יקבל את המחיר הזה !. אני חשבתי על משהו. מעבד:Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB לוח אם:P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות:1 גיגה של קינקסטון ועוד 512 כרטיס מסך: 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E תגידו לי עצות אחרות בינתם…
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב שאוכל לסחוט לו את כל המיץ ושירוץ בצורה הכי מטורפת שהכי אפשר לתקציב הזה. אני צריך רק את הבוקסא בלי שום דבר מסביב. בתודה מראש=]
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מעבד - QUAD CORE 2.4 G TRAY 8MB 95W 775/1066 3 YEARS Q6600 G05 - שקל -- 947 מאוורר למעבד - ZM9700L ZALMAN 9700 LED שקל -- 270 לוח אם - GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 שקל -- 840 זיכרון - Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX--DDR2 8004 Corsair שקל-- 591 דיסק קשיח - כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB ש 384 שקל כרטיס מסך - Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 BFG שקל -- 1110 מארז - ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS שקל -- 724 ספק כח -- W 620 CMPSU-620HX EPS 12V Modular A.PFC Corsair שקל 699 יש לי התלבטות לגבי הלוחות אם הנ"ל: ASUS STRIKER 2 FOROMOLA GIGABYTE - GA-EX38-DS4 MSI P7NSLI במקום הלוח של GIGABYTE הייתי מעונ…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לחברה לפטופ ליומולדת. שימושיים בסיסיים למדי, לא צריך מסך יותר גדול מ-15" ולא צריך הארדיסק יותר מ-60. מה שהכי חשוב לי זה אמינות. אשמח לקבל המלצה. תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב טוב תקציב בין 3.5 ל 4 אלף.. לא כולל מסך ,תודה!
-
- 10 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מעבד סוג: INTEL CORE2 DUO מהירות המעבד: 1.66 GHz מהירות 667MHZ זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T-5500 זכרון נפח:1024MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ® GMA950 (up to 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול קורא כרטיסי MMC: כלול מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA חיבורים PCMCIA: כלול USB…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש גיימר ואני משתמש במחשב בעיקר לצרכי לימודים (סטודנט) אבל אני מעוניין שתהיה לי את האפשרות להריץ משחקים חדשים שקיימים היום מבלי שיתקעו. ייתכן שהגזמתי במפרט שהרכבתי ואני יכול להסתפק בפחות ולכן אני זקוק לחוות דעת. אני לא מעוניין ב אובר קלוק. אני מעוניין במחשב חזק ואיכותי שיחזיק זמן רב וגם לא יקרוס שאני מפעיל משחקים. התקציב שלי עד 6500 בערך כולל מסך (אבל מעדיף בפחות אם זה אפשרי). את המפרט הרכבתי ב - http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx כי שם אני מעוניין לרכוש את המחשב. אשמח לקבל חוות דעת. תודה. המפרט: מעבד: Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6750 1333 MHz Box CPU 1020 ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=10933 קירור למעבד: Arctic-Cooling Hi…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שיכלול: - מסך דק -זיכרון 2 גיגה 3000 ש"ח עם חריגה קלה תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשביל כל המשקים שצריכים אוטוטו לצאת. הדברים שאני צריך הם: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זכרונות, מארז. * חלקים עבור INTEL * רצוי שהלוח יהיה תומך ב-SLI ויהיה חברת ASUS, אלא אם יש למישהו המלצה על חברה טובה אחרת. תודה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מחשב ב 8K הכולל: מחשב על כל תכולתו(מעבד Q6600) מסך רמקולים מקלדת ועכבר המחשב יעבור OC תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים לא מתוכנן OC ללא ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מחשב למטרה משרדית, אופיס וכו', סרטים HD. משקל בסביבות 1.5 קילו . מסך 13-14 רזולוציה FHD מינימום. אחריות 3 שנים. המעבדים מהדור החדש בעדיפות. SSD גם רצוי
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. השימוש העיקרי במחשב יהיה אינטרנט ווידאו אונליין לטלויזיה מחוברת(HDMI) השתדלתי להרכיב מפרט מרכיבים מחברות מוכרות ולא חלקים ג'נריים. אין צורך במסך ואין צורך בצורב. אני רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן ומעדיף לשלם עכשיו קצת יותר מאשר לחסוך קצת עכשיו והמחשב יתיישן יותר מהר. החלקים הם: מארז מחשב Antec One ספק כח Zalman ZM400-LE 400W לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3 Intel Core i3-3220 Ivy Bridge Box דיסק קשיח Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 זכרון Corsair 4GB DDR3 1600MHz CMX4GX3M1A1600C9 דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שאני מתחיל אני חייב פה הסבר קצר מכיוון שפתחתי פה בפורום שני נושאים בקשר לשדרוג, לאחר לבטים רבים החלטתי למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש. ניסיתי למחוק את הנושאים הקודמים כדי למנוע הצפה מיותרת אך ללא הצלחה בעשור האחרון קניתי שני מחשבי גיימינג חדשים,זה יהיה השלישי. הראשון היה בסכום של 8K,השני ב6K והשלישי מתוכנן להיות ב6K אך אפשרי חריגה של 500 שקלים אם באמת יש צורך. הסיבה שרשמתי על המחשבים הקודמים היא שהם באמת עמדו במשימה והחזיקו בכבוד שנה וחצי לפחות כמחשבים חזקים ואפשרו לי להריץ את המשחקים החדישים בשוק, זו המטרה של המחשב הזה. כמו שחוקי הפורום מצווים,הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלנסות לחסוך,אך לנצל את …
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ) * גודל המסך? 15 מסך מאט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080 רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסך רגיל 21. * משקל רצוי? 2-2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר יותר טוב * Bluetooth? אפשר לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 רצוי 1000 במהירות 7200 * כונן אופטי? חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אם יש גם טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?toshiba או אסוס אבל זה לא קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? איכות ההרכבה תהיה גבוהה. תודה…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שש שנים נעזרתי בחוכמת הפורום על מנת לקנות מחשב חדש. ההמלצות היו על הכיפאק ולכן אני חוזר אני מחפש מפרט לגיימינג (AC4, שוטרים וכו') בתקציב של עד 3.5K. במחשב יהיה שימוש מזדמן לתוכנות לעריכת תמונה כמו לייטרום. רזולוצית המסך היא 1680X1050 (מסך 21) כאשר אין תכנון להחליף אותו בקרוב. אין לי צורך בציוד היקפי ובחלונות/אופיס. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, אבל באופן טבעי, אשמח אם ניתן יהיה לשדרג אותו כעבור תקופת זמן (שנתיים, למשל). אגב - יש לי כרגע כרטיס Radeon 6850. יש הגיון להשתמש בו ל-SLI בנוסף לכרטיס נוסף, או שהוא כבר מיושן ועדיף לקנות כרטיס חדש? לעצתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים יחסית (המשחק הכי 'חדש' שאני משחק כיום הוא L4D2), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית פעם ב.. * גודל המסך? 14-15.6 סוג מסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה נחמד אבל לא חובה * משקל רצוי? מעדיף משקל נמוך אך לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי להיות מחובר לחשמל יהיה מצוין, אבל לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB, אפשר יותר * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לפחות 3 שנים ואחריות בינלאומית לפחות לשנה הראשונה. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, הורדות, אופיס, קצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי מחשב לחמי, השימוש הוא גלישה באינטרנט וצפיה בסרטונים שם וקצת אופיס, צריך יציאת VGA כי למסך שלו אין כניסת HDMI, אני מחליף עבורו מחשב בן 6 עם 1GB, והחלטנו לחדש במקום לשדרג בשביל לא להסתכן בעייפות חומר. מצאתי את המחשב הזה בKSP, ואני אהיה באילת עוד מעט כך שאוכל לרכוש בלי מע"מ סביב ה700 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=15880 האם יספיק לצרכים או שיחווה איטיות מסויימת יש יותר יקר שני אלה: http://ksp.co.il/?uin=15887 http://ksp.co.il/?uin=15931 איזה מומלץ. אני מעדיף מKSP כי אהיה באילת וזה יחסוך לי מע"מ.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח לנצל למקסימום ולא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג בסיסי, למשחקים כמו קומבאט ארמס, ברמה אפילו יותר גבוהה. השימוש במשחקים יהיה גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' לא רחב, נראה לי ש1024X900. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר, עדיף על גבוהות. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא כל כך חשוב, 3-4. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה צריך, XP או ווינדוס 7. גם הרכבה צריך. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אפשר לקבל קצת עזרה עם בחירת המחשב החדש? השימושים שלי הם בעיקר תוכנות הנדסיות כמו AUTOCAD. אני לא בטוח איזה כרטיס מסך דרוש, מצד אחד זה תוכנה תלת מימדית ומצד שני הדרישות המופיעות באתר החברה הן לא ממש גבוהות: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=11946449 דרוש גם מקלדת ועכבר ואם אפשר לדחוף איזה מסך איכותי (כמו DELL 2209WA) יהיה מצוין. תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב של גיימר שיוכל להחזיק גם משחקים כבדים ויש לי בסביבות ה4000 שקל לבזבז... בניתי לעצמי שני מפרטים שעולים 4.6 אלף שקל ואני ממש אודה למי שיעזור לי להחליט איזה מפרט עדיף, הCORE I5 או הCORE 2 QUAD? הכי חשוב איזה חלקים מיותרים וטובים מדי בשביל המחשב ואיזה חלק שווה לשדרג על מנת שהמחיר יצא כמה שיותר קרוב ל4000 שקל. מחשב ראשון - 2QUAD מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-