עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dar Ha,

מחפש מיני PC שיהיה קטן, לסרטים מהרשת בעיקר וגלישה מינימלית. מתכוון לחבר אליו דיסקים קשיחים וחיבור אינטרנט קווי. שיכלול SSD. עד 1500 ש"ח. משהוא של להתקין מערכת הפעלה וינדוס 10או הום או פרו ולהתחיל לעבוד. יקנה באילת. מי שמבין בזה בבקשה להציע

2. Started by ViPeRT,

יש לי את המחשב HP dv6-1120ej בגב המסך יש לי את הסמל של HP שכאשר המחשב דולק גם הסמל מואר באור לבן. בהתחלה התלהבתי מזה אבל לדעתי זה גוזל זמן סוללה ומאיר לי שאני רוצה לישון השאלה שלי אם יש דרך לבטל את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. המחשב בעיקרון לעבודות משרדיות + קצת פוטו שופ ועריכת סרטים (לא מקצועי) מעבד – Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - ASUS P8H67-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI זיכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX כרטיס מסך - ASUS GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז - Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case ספק כח - SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET הרכבה סה"כ: 3140 ₪ איך המחשב הזה?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by daniel gold,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג ב 500 אם הדבר יגרום לשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כתיבה קריאה וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מקלדת מוארת, מעדיף באזור ה15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

5. Started by pavlo,

שלום לכולם... אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים כמו FAR CRY 2 ודומיו... המפרט הקיים: Core 2 Duo E6320 MotherBoard - Intel DP965LT (Lemont) RAM - 3GB Kingston - 800MHz HDD - 250GB Exteranl HDD - 500G Monitor - LG1953TR Video Adapter - Evga 8500GT מארז פשוט עם מאווררים - סטנדרטי לחלוטין. האם כדאי לשדרג או שכבר עדיף לקנות חדש? תודה לעזורים מראש.

6. Started by almor12,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, שמיעת מוזיקה משחקים קלים וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי רגיל כזה לא ענק אבל לא קטן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). לא קריטי רק חשוב שהמסך יהיה בגודל 15" * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא כבד מידי 3KG ככה לא יודע מידות באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נדרש לפחות איזה 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יש לי כונן ssd שיתחבר במקום הכונן…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. היי, יש לי לפטופ של DELL עם יציאת VGA בלבד ומסך LCD של LG עם כניסת VGA וHDMI. הבעיה היא לא החיבור של המחשב למסך, כי זה אני עושה עם VGA בפשטות רק שאין לי סאונד מן הסתם.. שאלתי היא, האם יש איזשהו אביזר שאני יכול לחבר ללפטופ ולהוציא ממנו אולי כבל HDMI שיעביר לי גם תמונה וגם סאונד? או אם יש לכם הצעות אחרות הכל יתקבל בברכה. מה שבסוף אני רוצה שיהיה לי זה שילוב של תמונה+סאונד על הטלוויזיה באיכות הכי גבוהה שיכולה להיות. תודה רבה לכל העוזרים Smiley

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. Started by itayhi,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות. 1. בלינק הזה http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=10 במפרט השני לא כתוב על כרטיס קול. הוא כלול בלוח אם? 2. בלינק הזה http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=7 מה עם המאווררים? לא צריך אותם או ששכחתם לכתוב אותם או מה? 3. לגבי המפרטים שנתתם, מי יכול להרכיב לי אותם? יש לכם המלצות איפה אני יכול לקנות את המפרטים האלה? 4. האם האחריות שנותנים היא אחריות יבואן להחלפה או תיקון לזמן קצר או שצריך לחכות לתיקון אצל היצרן בחו"ל? ואם יש לכם עצות לתת לי לגבי מפרטים אז תכתבו אותם פה... תודה מראש, איתי (בבקשה תענו )

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by Zeev86,

בביקורות הבנתי שהחומרה בסדר עבור גיימינג של 1080P אבל בניית חומרים של המחשב לא משהו. אשתמש במחשב בבית וגם במשרד בעבודה. מחיר: 4099 שקל. האם שווה?

10. אהלן לכל חברי הפורום! אני מעוניין לקנות מחשב לצרכיים משרדיים בעיקר. מחשב לגלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים ואולי פה ושם צפייה בסרטים. אשמח עם תעזרו לי לבנות מפרט שינוע בין 3000-2500 ש"ח. רצוי לציין שמערכת ההפעלה הינה אקספי או לחילופין הפצת לינוקס כלשהי. מעבד - ? לוח אם - ? זיכרון פנימי - ? דיסק קשיח HD080HJוSamsung 249 צורב - X16 LG GSA-4167B 166 כרטיס מסך - שיהיה Onboard - מובנה על הלוח אם. כרטיס בסיסי. להרצת מערכת ההפעלה בלבד. כרטיס קול - Live 5.1וCreative 117 כרטיס רשת - שיהיה Onboard - מובנה על הלוח אם מארז - Foxconn TLA-560 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty 205 ספק כח - שיהיה כלול במארז מסך - וFP71G+וBenqו 840 רמקולים - S200וLogitech 145 - שאלה נוספת…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. שלום בניתי מפרט על סמך ההמלצות בפורום ובאתר, ואשמח לחוות דעת וביקורות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- 300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גיימינג, תוכנות שונות ללימודין, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). arcgis (תדיר), אוטוקאד (מזדמן), תכנות בפייתון (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity' Shadow of Mordor, סקירים עם מודים וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  12. Started by balon007,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, רצוי שיוכל להריץ גם משחקים מדי פעם (לא כבדים מדי - NBA וכאלו) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נורמלי, לא משהו מטורף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB, כולל SSD... לא מבין כ"כ במשולבים האלו, אשמח להסבר * כונן אופטי? לא חייב, במקרה שאפשר להחליף את הCDROM בSSD אז רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. Started by osnatik,

מעוניין במפרט למחשב נייח שיעבוד מצוין עם אוטוקאד, סקצ'אפ, V-RAY ופוטושופ בהשקעה עד 4000 ש"ח (ללא מסך, מקלדת ועכבר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד, סקצ'אפ, V-RAY ופוטושופ שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? נדרש מקלדת ועכבר אלחוטיים - אשמח להצעה בנפרד5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. Started by idodo1223,

יש לי בערך שלושת 3000 או 4000 למחשב גיימינג ממש טוב יש לי כבר מחשב גיימינג מצוין רק באלי להחליף CPU ובגלל זה אני צריך להחליף גם לוח אם ספק ומארז מישהו יודע אולי אם צריך ספק יותר טוב מ450w בשביל i7 4900

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by goldi19,

הינה המפרט תגידו לי אם הוא טוב או שאפשר יותר טוב במחיר הזה http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 תודה ;D

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Spaz0x,

שלום, אני צריך מפרט כמה שיותר חזק למשחקי מחשב עד 3300 +- 100 ש"ח... בפנים שיהיה 8800GT המבוסס על ליבת G92.... 2X1 GB 667 MHz ומעבד בסגנון של Intel Core 2 Duo E8200 Box +האתר של החנות תודה.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  19. Started by motib25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח ללא חריגות. התקציב ללא כרטיס מסך שיקנה בהמשך. 2. סרטי HD, משחקים על איכות נמוכה ומשרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KRS1,

שלום לכולם אני מעוניין כבר זמן מה לרכוש מחשב נייד יד שנייה במחיר נמוך ככל האפשר ועם ביצועים מירביים.. המחשב מיועד לעבודה משרדית, הרצת תוכנות כגון itunes, photoshop, אופיס וזהו בגדול... כרגע נמצא באנגליה ומצאתי את ההצעה הבאה http://cgi.ebay.co.uk/DELL-LATITUDE-D420-LAPTOP-CORE-2-DUO-XP-1-GB-WIFI_W0QQitemZ360273612433QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7688890295470423514#ht_5214wt_1137 המחיר בשקלים הוא כ 1100 ש"ח... האם משתלם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית. היא בעיקר תשתמש בו לסכם בשיעורים ולגלוש באינטרנט. חשוב שהיא תוכל להסתכל במסך לאורך זמן ארוך יחסית (כמה שעות) ותוכל להקליד בקלות ובנוחות. ההתלבטות העיקרית היא האם לקחת מסך 12 אינץ' או 10 אינץ' - לכאורה נראה שה10 אינץ' גם מאמץ את העיניים יותר מדיי וגם המקלדת קצת קטנה, יש פה מישהו שיכול להפריך/לאמת חששות אלה? אשמח לשמוע המלצות לשני גדלי המסכים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. רציתי לקנות את המחשב הזה לgaming מה אתם אומרים עליו? יש לו ביקוש בארץ? טווח מחירים אופציונלי? [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Type:[/TD] [TD]Notebook[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Type:[/TD] [TD]Intel Core i7 Processor[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Brand:[/TD] [TD]Dell [/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Speed:[/TD] [TD]2.70 GHz With Turbo Core Up To 3.40 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Product Line:[/TD] [TD]Precision[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Graphics Processing Type:[/TD] [TD]Nvidia Quadro 3000M GDDR5 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabe…

23. שלום וברכה, עד שחשבתי שאני סגור על מחשב בסוף התחרטתי, ורציתי לשאול על איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה בסביבות ה5300 ש"ח. הדרישות: -כ.מסך יותר מבסיסי -ביצועים טובים -מהיר זה הכל תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. Started by buwulifo,

שלום לכולם, אני מכיר את פורום המפרטים שנים רבות, אך זו הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב בפורום המחשבים הניידים הנסיבות מעט עצובות -המחשב הנייד שלי נגנב... אבקש את המלצכתם למחשב נייד בסיסי ואמין, לשימושים ביתיים קלים - אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. תקציב: עד 1,200 ש"ח. מע' הפעלה אינה חובה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

אני רוצה לקנות את רוב או כל המוצרים בחנות האחת מהאינטרנט, איזה חנות אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.