עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jetstream,

. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות או בינוניות מעדיף לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

2. Started by Mr_Eli,

הי.. אני לא ממש מבינה במחשבים אז אני מקווה שתעזרו לי : ??? טוב אז בעיקרון המחשב עד תקציב של 2500 (חריגה עד 3000 שקל גג ורק אם ממש אין ברירה) למשחקים בעיקר(כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות) לעריכה גרפית בפוטושופ ואינטרנט.. ציוד היקפי לא צריך.. שיריץ ויסטה (אם מומלץ בכלל).. תודה מראש :yelclap: ;D ;D ;D 8) :

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  3. Started by brenda12,

היי, אני מחפשת לקנות מחשב חדש בתקציב בין 2,500-3,000 ש"ח וממש מבולבלת... מה שחשוב לי זה מהירות המחשב וכרטיס קול מעולה, שומעת מוזיקה כל היום. המחשב יהיה בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים, יכיל הרבה תמונות (הארדיסק גדול) ומוזיקה. יהיה נחמד אם יהיה בו bluetooth כמובן. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. Started by toms9563,

שלום ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה למפרט. המחשב יריץ לרוב משחקים והמפרט לא צריך לכלול מסך או ציוד היקפי. אם זה חשוב המסך שיש ברשותי הוא samsung XL2370HD המפרט מיועד להגדרות גרפיות גבוהות וחשוב שהמחשב יהיה שקט בזמן עבודה מומלצ שהמפרט יכלול את המארז midi atx (ראו תמונה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nineball,

שלום לכולם קיבלתי מקרוב משפחה JUMPC להתקין עליו ווינדוס XP (הוא אפילו טרח לקנות חוקי...), המחשב הגיע עם UBUNTU. אין בעיה להתקין את הווינדוס, אבל מאיפה אפשר להשיג דרייברים? המחשב נמכר גם עם XP בחלק מהגרסאות, ככה שדרייברים בטוח יש, אבל איפה אפשר למצוא אותם? חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות, אם למישהו יש עצה או כיוון, אתם מוזמנים לחלוק תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש בארה"ב מחשב נייד עד 1000$. אני מעוניין לקנות לפטופ של חברת DELL. המחשב מיועד לצרכים הבאים: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים, זמן סוללה מירבי. דרישות: מערכת הפעלה 7, מינימום זכרון פנימי 4GB, כונן קשיח 500GB+. כעקרון אני מכיר רק את הרשת של BEST BUY ארה"ב אז זה מה שמצאתי עד כה: Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 15.6" Display / 8GB Memory / 750GB Hard Drive - Mars Black http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/1697111.p?id=1218281188971&skuId=1697111 Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Pro…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 אם אפשר לחסוך מה טוב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (רק פיפא ) +אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  8. Started by dcaspi,

אהלן חבר'ה, אני מקווה שזה הפורום נכון לשאול את זה (לא מצאתי ב-HWZone אחד מתאים יותר..) בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם דרישות המינימום הבאות - מעבד 1GHz (פנטיום 4 או AMD) זכרון - 256MB 20GB שטח וכמובן, סי.די.רום, יו.אס.בי (עדיף 2 יציאות), כרטיס רשת וכו' עכשיו ככה, אין לי בעיה לקנות מחשב משומש, וכמובן שללא מערכת הפעלה ובלי כלום, אין לי בעיה לפרמט בעצמי. עכשיו השאלה היא, האם ניתן להשיג מחשב שכזה במחיר של 3,000 ש"ח, -+? תודה רבה, דן.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  9. Started by iquitos,

מישהו אולי יכול לעזור לי לגבי המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNX552EA השאלה היא האם כדאי לקנות אותו.. ניסיתי למצוא מידע בפורום אבל לא מצאתי כלום על המחשב או על חברת compaq... מישהו יודע גם להסביר מה זאת החברה הזאת והאם שווה לקנות?

10. Started by MECLAREN,

שלום לכולם יש לי 3500-3000 שח וברצוני לקבל מפרט לגבי מחשב מסויים. המפרט הוא: AMD 3000 64BIT לוח טוב שמתאים לו. 512MB DDR 400MHZ כרטיס מסך לא זול ולא יקר מידי דיסק קשיח 80GB DVD צורב וזה הכל (לא כולל מסך) אני אודה מאוד לפניות מהיורות תודה נתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hi:

11. מארז antecnsk 2400 מחיר 580 דיסק קשיח wd 320ks 16 mb מחיר 121 דולר . כרטיס מסך asus 7950gt מחיר 350 דולר . מעבד e6600 מחיר 380 דולר . לוח p5wd hd delux asus מחיר 300 דולר. זכרונות corsair 2gb(2*1 ddr 667 dual chanel kit מחיר 308 דולר. sony dvd rw dual *16 חוץ מהמארז המחירים לא כוללים מעמ !! ספק 600 w של זלמן המחשב יהיה מדיה סנטר ומחשב כאחד לא עושה אוברקלוקינג לפחות לא בקרוב ! אני מחבר אותו ל-lcd 32 אינצ' של סוני חדשה . ומתכנן לעבוד איתו בתור מחשב לכל דבר וענין ומן הסתם אני ינצל אותו גם כhtpc . תוגובות בבקשה .....

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, משחקים אונליין ומשחקים בכלל התקציב שלי הוא עד 3500 כולל מערכת הפעלה (עדיף חלונות 7) הציעו לי את MSI CR500 במחיר של 3290 כולל חלונות 7, מה אתם אומרים? (הבנתי שהכרטיס מסך חלש למשחקים): מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מסך "15.6כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video GeForce 8200M G זכרון 3072MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN 10/100/1000 יציאות USB 2.0 x 3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, HDMI Express card, יציאת רשת ועכבר Touch איזה מחשב כדאי לי לקנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. השאלת כדאי היא בגלל המהירות - אני לא בטוח באיזה מהירות הסלוט שיש לי זז, אבל לפי: http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard בדור הראשון המהירות המקסימלית היא 2.5, בדור השני זה כבר 5. אם יש לי של הדור הראשון, זה עדיין טוב פי 5 מהUSB 2 שיש לי על המחשב (HP DV6 1340EJ), אבל זה יקר (היחיד שמצאתי): http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32183 ולא ישמש אותי במחשבים אחרים (שכן אני בספק אם בנייד הבא שלי לא יהיה USB 3 מובנה). מה אתם אומרים?

14. Started by totah8,

מחפש דרייברים לחלונות XP למחשב נייד LG RD450-M.AD25E

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  15. Started by sah,

שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 התקציב הוא 3700-4000 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  16. Started by shabib,

אני צריך שמישהו יתן לי טיפה מידע על שרתי הrackmount של חברת hp. תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  17. Started by DevStartUp,

Inter I7-14700 Tray no fan up to 5.4Ghz 20 cores UHD 770 Gigabyte B760M DS3H AX DDR5 Micro-ATX WIF16 LGA1700 Corsair Vengeance DDR5 32GB 5200MHZ 2X16 C40 KIT Cooler Master Hyper 212 Black edition WD Blue SN580 1TB Nvme Gen4 2280 up to 4159MB/s Antec P5 2xUSB3.0 Sound Dampening Panet White active PFC+ Coder Master ELITE NEX White 600 230V 80 windows 11 תקציב 5K יש מקום לשיפורים ? מחשב לפיתוח . אשמח לחוות דעת.

18. המחשב הראשון IBM Lenovo Infinity. Core 2 Duo מצלמה מובנית 4GB Ram 320GB Hard Disk יד ראשונה!! , עוד בניילונים והאריזה , לא נפתח , בא כמובן עם התיק שלו והמטען , וכו'... לעוד פרטים תיצרו קשר , מחיר בחנות נע בין 7000 - 8000 ... אני נותן ב - 5800 + גמיש מאוד לרציניים... המחשב השני Sony Vaio. לפרטים עליו תיצרו קשר ... אבל מחשב פ-צ-צ-ה ... וסוני ואיו אתם לא תמצאו בחנות פחות מ - 9000 ש"ח ( יש כמה סוגים של ואיו הכי זול הוא בסביבות 9000 ... אני לא יודע איזה מה שאני מוכר , אבל הוא יותר טוב מההכי זול , אם תיצרו קשר אני יגיד לכם בדיוק איזה ... ) ואני נותן אותו ב - 4000 ש"ח !!! שזה יותר זול מחצי מחיר מההכי פחות טוב!! ... ואני נותן אחד יותר טוב ... קיצור מחשב אלוף !!! פרטים ליצירת קשר …

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. יש לי מחשב נייח כזה - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/12454-12454-3329740-64546-64546-5035348-5169618.html קניתי בסביבות 3500 אם שאלתם... אני רוצה לקנות מחשב נייד לבן משפחה... את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 שאלה 1 . האם יש בעיה כלשהי לקנות מחשב נייד מאייבורי ? הרי הם בסך הכל המוכרים מרגע שקניתי את המחשב אין לי עסק איתם לא ? אני "עובר לידי" השירות של hp ישראל מעתה והילך או שאני טועה? אשמח לתשובה מבעלי נסיון. שאלה 2 . איך המחשב הנייד בהתחשב במחיר ? מומלץ ? אני נעול על hp אם זה מעניין אותכם... שאלה 3 . במפרטים שמתי לב להבדל בין המחשב הנייח שלי לנייד שאני רוצה מבחינת מעבד,מה ההבדל הזה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשהאני צריך מחשב נייד למטרות עבודה בתוכנות כגון אוטוקד וגוגל סקטצאפ עדיפות לדגמים בעלי המעבדים האחרונים של אינטל תודה לעוזריםשלומי ברוך

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  21. היי , אני רוצה למכור 5 חלקים מהמחשב שלי כמה הייתם נותנים עליהם ? 1. GTX 570 - Zotac 1280mb 2. intel core i7 2600k 3.4GHz 3.g.skill ripjaws-x 1600mhz 4*2 - 8g 4.gigabyte z77-d3h - עם שני סלוטים תקולים של זיכרון 5.ספק כוח מודלרי 750w - אני לא זוכר כרגע של איזה חברה תודה מראש לעונים !! :)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בחודש מרץ הקרוב קראתי באתר שאינטל הכריזה על דור חמישי למעבדים לפי מה שבדקתי באינטרנט הדור החדש לא תואם את התושבת האחרונה 2011-3 התכנון שלי לקנות מעבד 5820k ויחד עם זו לוח אם תואם את התושבת 2011-3, חשוב לצייין שהלוחות אם כרגע במחירים מעל 1200 שקלים לתשובת החדשה השאלה היא כזאת, האם חכם לקנות בחודשים הקרובים מחשב עם לוח אם יקר שמתאים לתושבת האחרונה ? שבעתיד הקרוב המעבדים החדשים יצאו עם תושבת קודמת ( כמו שהבנתי נכון ) בבקשה אני יודע שאי אפשר לחכות לטכנולוגיה הבאה כי בכל פעם יוצא משהו חדש יותר השאלה שלי מתמקדת לפרק הזמן הנוכחי ולגבי העניין התושבות עם הדור החדש. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לקבל חוו"ד על המחשב הנ"ל - מצ"ב לינק לחברת איבורי שמוכרת אותו : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294&CatCode=315 עיקר השימושים שלי הם בייתים , בעיקר אינטרנט, ישומי אופיס האם הקניה הנ"ל היא אופטימלית ? תודה שרון

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  24. Started by Phyro,

היי, אשמח לקבל מפרט למחשב ללא החלקים הבאים : * זכרונות. * דיסק קשיח. * ללא ציוד היקפי. בעיקרון מה שאני מחפש זה לוח אם ( תמיכה בזכרונות DDR2 + PCI-E ), מעבד, כרטיס מסך מומלץ עם חיבור HDMI + DVI ומארז יציב שלא מתפרק ( לא חייב להיות עם חלון ). יש עדיפות לכרטיסי nVidia שימוש המחשב - הכל. הערות כלליות : * צריך כרטיס מסך חזק שמסוגל לשדר לכבל HDMI באורך 10 מטר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לצערי לא מסוגל לעשות את זה אז אני מחפש תחליף. * לא מתכנן לבצע OC על שום חלק מהמעבד, אז לא להסתמך על זה בבחירת כרטיס מסך. * גודל רזולוציה טבעית של המסך : 1920X1200. אשמח להצעות, תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד סכום של 2200 ש"ח, שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ולמשחקי ילדים לגיל קטן 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד כמו VS PHOSOTSHOP FLEX FLASH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אבל למשחקי ילדים פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.