ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לבנות HTPC שישמש אותי גם בתור מחשב (גלישה, מוזיקה , סרטים ) וגם שיהיה לו כרטיס לכידת וידאו שאני יוכל להקליט תוכניות. (PVR 150?) יש לי כבר מחשב אישי ככה שמשחקים לא צריכים לרוץ על הHTPC. מאד חשוב שיהיה שקט ומקורר כמו שצריך ושיהיה הרבה מקום איכסון. אני מתכנן להתקין עליו VISTA 32 . כמו כן הייתי מעוניין במארז יפה ... תודה =]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
1. לא חובה לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג ב 1K 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) Internet Browsing - תדיר ב) Office - תדיר ג) Sony Media Server לטובת Streaming HD ל PS3 (ה PS3 משמש כ סטרימר ל HD). בהקשר זה חובה תמיכה ברשת WIFI-N - תדיר. ד) תמיכה מינימלית בגיימינג (PRO EVOLUTION) - מזדמן 3. ברשותי מסך מקצועי תומך 1080p 4. שקט למדי - פה ניתן להתפשר בטווח 5-10. 5. ללא תוכנות. HW בלבד 6. אופצית שדרוג לזכרון בלבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז ככה, התקציב הוא בין 2500 ל3000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. רק אנא, חנות אשר אתם יודעים שיכולה לקבל צ'קים כי אין להם כרטיס אשראי. תודה רבה עדיפות לגיגה זיכרון.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי מעבד : Amd opteron 2214 לוח אם : tyan s2932 זכרונות 8gb ram ddr2 אני רוצה למכור אותם כמה הם שווים ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן 0769-BZG דיסק קשיח 120GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD+/-RW מהירות המעבד 1.6Ghz מותג ®Lenovo מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T2330 מעבד גרפי NVIDIA GeForce Go 7300 256MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium משקל 2.8 ק"ג סוג המעבד Dual Core סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג 15.4" WXGA TFT 1280x800 Vibrant View שונות קורא כרטיסי זכרון מובנה תקשורת 10/100Mbps LAN Ethernet controller תקשורת אלחוטית 802.11a/b/g + Bluetooth הוא עולה 3800 ש"ח הוא שווה את זה ובכלל איך המפרט שלו תודה מראש לכל…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש מפרט בשביל גיימרים ועבודה גרפית. על המחשב אני יכול להשקיע בסביבות ה5000-6000 שקל והבקשה שלי שהוא יהיה עם מסך נחמד, ללא ציוד היקפי. בקשה תתנו לי מפרט טוב עם כרטיס מסך חזק ועדיפות לאינטל. עדיף מחשב שקט אם זה לא הבדל גדול של מחיר . תודה רבה, עכשיו אני מבין בכל החומרה והכל, אבל שמעתי שאתם אחלה אנשים אז אני רוצה הצעות פה. ד"א יש לידי את החנות KSP ושמעתי שהיא מאוד מומלצת וזולה, אנא תנו לי מפרטים משם או משהו בסגנון, תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מה זה חחחחחחח אני רואה תמחירים שם ופה ואני רוצה לבכות נגיד בדנמרק לוקחים כמו פה ? זה אולי בגלל הדולר הנמוך כעת אבל זה נורא מצחיק לראות מעבד 3200 amd שכאן עולה 1200 ושם אתה יכול לקנות כבר במחיר הזה 3500 אפשר לדעת למה זה ככה?ואפשר אתרי קנייה בארה בלראות תמחירים ועדו להתפעל.. ויש לי עוד שאלה מה כל פעם שהדולר משתנה הם משנים באתר שלהם תמחירים?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מכיוון שקרובים שלי מגיעים לארץ מארה"ב בעוד פחות מחודש, ועקב המחירים הממש נוחים, אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט משחקים עד 700$ , עם אפשרות ל800$ בעזרת האתר http://www.newegg.com , או לחילופין, כל אתר אחר שתמצאו אותו נוח ומשתלם. (בנוסף, אשמח אם תמליצו לי על דברים שמומלץ לקנות בחו"ל, ועל דברים שאפשר להתפשר ולקנות בארץ, כי הפער במחירים זניח) תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן, בסופו של דבר רכשתי את ה- dell inspiron 14z ultrabook, תודה לכל המייעצים. רציתי לדעת אפ מישהו התנסה עם החלפת ה-cdrom בכונן ssd במחשב הנ"ל? האם זו עבודה שניתן לעשות בקלות לבד?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
חבריה הינה המפרט תגידו מה אפשר לשנות יחסית למחיר : מפרט ללא OC מksp מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 300 600 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 465 465 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 1 200 200 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000~ לא במזומן... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, משחקים קלים הורדות, סרטים, לא למשחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מקלדת עכבר אופטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים ב1080p על מסך freesync 144hz, מתכוון לעשות גם אוברקלוקינג ואולי בעתיד מערך SLI. זה המפרט שהרכבתי, התקציב הוא 5 אלף. מה לדעתכם אפשר לשפר או לשנות והאם לא כדאי בכלל לחכות למעבדים החדשים של אינטל או אולי אפילו של AMD?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מכיוון שעד היום די עזרת לי (בעיקר מקריאת הפורום) אז... זה המחשב שקניתי ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה. ממליץ בחום למי שיכול לקנות בחו"ל ומי שלא אז... E1505 Dual Core Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB), Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 Inspiron E1505 LCD Panel 15.4 inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display with TrueLife Memory 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm Video Card 256MB NVIDIA® GeForceGo 7300 TurboCache Hard Drive 120GB 5400rpm SATA Hard Drive Operating System Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 Network Card and Modem Integrated 10/100 Network Card and Modem Combo/DVD…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש כזה, אני עובד הרבה בתכנות, עם המון מסכים פתוחים, (דפדפנים, וורד אקסל וסביבות הפיתוח כמובן), וגם עם תוכנות עריכה (adobe) וכו'. תמיד "חסר" לי מקום במסך, חשבתי אולי לעבור ל-4K, השאלה אם זה לא קטן מדי, ובלתי אפשרי לראות משהו. אשמח לשמוע רשמים ממשהו שקנה כזה דבר.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לתרום לילדה...אבל עשיתי פירמוט ואין לי את הדרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול ולכן למרות שרציתי למסור לה את המחשב כבר בתחילת החופש הגדול העניין מתעכב אין לי קול במחשב, והגרפיקה לא טובה מה עושים? אנא עיזרו לי למסור לילדה (נזקקת) את המחשב (אין לה מה לעשות בחופש, לבד בבית) ניסיתי דרך אתר hp ולא מצאתי שום דבר מתאים? (אני חייבת לציין שאני לא מבינה בנושא)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1INEE1D1ED הדרישות שלי הם בגדול: סרטים, מוזיקה, אינטרנט, משחקים לא כבדים מדי, ובעיקר לפנאי. התקציב הוא זהה למחשב הזה. משהו כמו 4,000 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תעזרו לי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום שמי עילי ואני מחפש מחשב גיימינג טוב למשחקים הבאים Csgo, pubg , paday2,the forest, subnautic, אם אפשר עזרה אם אופציות לקניה תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, המפרט מיועד לילדה בת 11 שמשתמשת בעיקר לאינטרנט, משחקים כמו sims 2 והורדות. בברכה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מישהו בעבר הזמין מחשב? כמה משלמים בתור מע"מ ומכס אם יש? והאם הייתם צריכים ליסוע לבית המכס בת"א כדי לשלם? או פשוט לאסוף מהדואר? תודה על התשובות! אני שוקל להזמין EEE PC 1000H עולה 550 דולר +55 דולר משלוח.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. החלטתי זה מכבר שהגיע הזמן להחליף אתהעגלה שלי במכונית ספורט, ובשבל זה הרכבתי מפרט שכל רכיב בו בדקתי לעומק. הגעתי למסקנה שאני רוצה מהמחשב שלי להית אמיןלמשך תקופה ארוכה (לפחות 4 שנים) ולא להתחיל להראות סימניי זקנה רק אחריי שנתייםשל שימוש. המטרההעיקרית הינה יציבות במולטי טסקינג : אני רוצה לשחק סיויליזיישון 5כשברקע עובדות 5 תוכנות נוספות או לפתוח 30טאבים בשלוש דפדפנים שונים בלי האטה חריגה. המטרה המשנית היא להריץ משחקיי מחשב עלמקסימום.הייתי שמח לשמוע חוות דעת או אפילו אלטרנטיבות למי שבאמת מבין ויכול לכווןאותי לרכיבים עדיפים על פניי מה שבחרתי. אין לישום כוונה לבצע אוברקלוקינג והסכום שהייתי רוצה להשקיע הוא עד 7000 ש"ח. לחלק מהרכיבים אני ארשום מספר פריטים ה…
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם אנו עומדים לפני נפילת מחירים גדולה, האם עוד חברות יוציאו מחשבים אולטרה ניידים כמו הrh2של אסוס. אני צריך גם מידע בנוגע למקלת של הrh2 לא קלטתי אם היא על המסך או נשלפת. מתי יצא הumpc של intel בישראל, כמה הוא יעלה?, מתי הוא יגיע?, והאם הוא יהיה רק בצבע כתום מגעיל... האם הsamsung (umpcכמובן) מתכוון להגיע לישראל?, מתי איך ולמה? צריך את המידע כמה שיותר בקרוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) המשחקים החדשים ביותר והדורשי חומרה ביותר. תנסו להרכיב את המחשב החזק ביותר לגיימינג 1650:1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לקנות את מחשב הלוח החדש של מיקרוסופט (Surface Go), בעיקר לצורכי עבודה משרדית קלה - סיכום ישיבות וכו'. לא ראיתי בעבר התייחסות לעניין המתח של מחשבים ניידים? האם זה לא בעיה בחיבור לזרם החשמל בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אחותי שברה את המסך של המחשב הנייד שברשותה, מסוג ACER 2490. בעיקרון המחשב הוא חלש יחסית עם מעבד סלרון וזיכרון 512MB. בכל אופן המסך עצמו נסדק בכמה מקומות, כתוצאה מכך איפה שיש סדק לא רואים תמונה ע"ג המסך. רציתי לשאול האם ניתן/ כדאי לתקן דבר כזה בכלל, איפה מתקנים וכמה זה עולה בערך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-