עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. או קיי: את המוצרים הבאים אני מביא מחו"ל: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814131414 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103537 בארץ אני מתכוון להוסיף את המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3089&catcode=430 הלוח אם הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2767&catcode=162 הHD הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=401&catcode=141 צורב DVD של TEAC MX510 רמקולים ATP3 ומסך LCD של ViewSonic VA712 (המבצע של ידיעות- מסך מצויין!) ועכשיו לשאלות: 1. האם יש חברות שנותנות אחריות בינלאומית על המוצרים שלהם (בעיקר כרטיס המסך) …

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

האם יש מחשבון חדש, שכולל את הכמסך החדשים ואת הליבות החדשות והרבה סוגי חומרה(למשל כרטיסי קול למיניהם וכ.טלוויזיה) שיכול לחשב את ההספק של מפרט שאני בונה?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by MATTAN,

היי מה המצב אני צריך מפרט לדוד שלי ,המחשב מיועד בעיקר לעבודות מישרדיות עריכות של תמונות וקצת מישחקים המפרט של המחשב צריך להיות עם הדרישות הבאות: התקציב הוא עד 2400 ש"ח 1 - מעבד amd 64 2 - זיכרון של 512 ואם אפשר אז יותר 3 - הרד דיסק של מעל 40 ג"ב 4 - לוח 939 עדיפות ל- nforce 4 תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. שלום , אני צריך המלצה למפרט למחשב כולל מסך 17 אינץ (CRT - שטוח) המטרה היא משחקים משחקים ומשחקים !!! המערכת הכי חזקה חובה שתהיה מבוססת INTEL ואם ניתן אז לתת את הציפים החדשים של INTEL + סוקט חדש ולא ישן

5. Started by igig19,

שלום לכולם אני מקבל מעבד e8400 ואני צריך מפרט בשבילו ללא ציוד היקפי וללא מסך לא מתוכנן oc חשוב שיהיה חיבור hd בכ.מסך התקציב הוא 3500 שקל חשוב מאוד השקט דרך אגב אני משחק על מסך lcd17 אינץ' של lg עדיפות לחנות באשדוד ואם לא אז גם סקיי פי סי טוב תודה רבה מראש לכולם על העזרה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Shoq,

איך המפרט הבא? תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E8300 2.83Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤793 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤459 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤265 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sapphire HD 3650 512MB DDR2 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤360 סה"כ: ¤2630 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2578 מפרט זה הורכב ב - www…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  7. שוב שלום הנה עברו להם כמעט חודשיים מאז שביקשתי לראשונה. דברים השתנו מאז, אמנם לא לגמרי. בהתחלה חשבתי שאקנה רק מחשב, ואז הבנתי שלמטרות שלי, אזדקק גם למסך חדש 22" לפחות. אז הת'רד השלישי והאחרון, עם שינויים קלים, תקציב שונה ועוד ירקות. התקציב: 6500 ש"ח במזומן. המטרה: משחקים כבדים ברזולוציות הגבוהות ביותר האפשריות למסך, ובהגדרות המקסימליות. בנוסף, הורדות, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי שוטף. דרוש מסך. לא מתוכנן OC, ואין צורך בכל ציוד הקפי שהוא. שקט, שקט, שקט, ועוד פעם שקט! כמו כן - העיצוב משנה לי גם כן. גם האוורור והקירור במארז צריכים להיות מעולים. אז המפרט, בדומה למה שנתנו לי בת'רד האחרון שהיה מזמן יחסית: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר…

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  8. שלום לכולם, ראשית אומר שאני גם חדש כאן וגם מבין קטן מאוד במחשבים, אז אני מתנצל מראש אם אציג שאלות תם. אני מעוניין במפרט למחשב ביתי-משרדי ( תקציב עד 2.5K) שישומיו החשובים הם אינטרנט אופיס והורדות עם קריצה קלה בלבד לכיוון המשחקים. היות והמחשב נמצא בחדר מגורים חשוב לי שיהיה שקט, כמו כן OC הינו בגדר אופציה עתידית בלבד. כרגע אין לי צורך במסך, ציוד הקפי ומערכת הפעלה. לצורך כך בחרתי להתמקד ב-2 מהמפרטים המומלצים באתר זה http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ הראשון מבוסס AMD והשני אינטל. אני אשמח להבין מה ההבדל המהותי בינהם ומה היתרונות והחסרונות. כמו כן האם המפרטים הללו מאפשרים לי שידרוגים עתידיים. להלן המפרטים: מבוסס AMD: מעבד AMD PHENOM 9550 SOCKET AM2+ QUAD CORE 2.20Ghz BOX 1…

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by avishai1b,

עדיף שיהיה את המפרט בSKY PC כרטיס מסך- כמה שיותר טוב, כמה שיותר FPS מחשב למשחקים כבדים.. CRYSIS ETC מעבד- חשבתי על Q6600.. אולי Q9450 ... מה שנראה לכם, אני מעדיך INTEL על AMD תודה מראש (המסך שיש כרגע הוא 19")

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. אז כמו שהכותרת אומרת, מחשב בתקציב של 2,500 ש"ח צריך גם מסך, מקלדת ועכבר. אמור לשמש לאינטרנט, אופיס ודברים בסגנון. חשבתי על משהו מבוסס AMD עם לוח 780G (לא יודע כמה התקציב ריאלי אבל זה מה שיש לבחור) תודה אגב, לא ממש משנה "איכות" החנות (אין לי בעיה לקבל מפרט מאייבורי או מפרט מKSP) אבל עדיף שהמפרט יהיה מחנות באזור המרכז[br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 11:07:24 כנראה שזה יהיה משהו כזהAthlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata I-FLY 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W 228D 22'' LCD 5ms DVI Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil מארז+ספק ג'נרי…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by a1a1a1a,

לא מיועד למשחקים ולכן אפשר לשים את הדגש על המעבד והזיכרון האם עדיף מבוסס אינטל או Amd בתקציב הזה. (אם אפשר את שתי האפשרויות) תודה

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  12. שלום רב אני מחפש מחשב בתקציב וקבלתי כמה הצעות. יש הרבה פרטים שמבלבלים ואני זקוק נואשות להמלצה שלכם בין איזה רכיבים לבחור והסבר איזה חלק עדיף ביותר ונותן תמורה הכי טובה למחיר ומאיזו סיבה. רשמתי את האופציות שבינהם אני מתלבט לפי סדר יורד ושמכל הבלגן נראות הכי טובות אבל אם יש הצעה טובה יותר אשמח לשמוע המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. ברוב הרכיבים הם במחירים די דומים ואני רוצה את האופטימלי בהתאם למחיר חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. אני שם גם דגש כמובן על אמינות ועמידות המחשב לאורך שנים על המסך יש לי התלבטות ואודה על המל…

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  13. טוב אז ככה אני הרבה זמן מחכה לקנות מחשב חדש ושבוע הבאה ניראה לי שאני יקנה עכשיו זה תלוי בתגובות שלכם וההמלצות התקציב הוא גג 6000K כולל עכבר מקלדת אך ללא צורב או כונן CD כל שהוא. המחשב מיועד למשחקים אך לא רק לכן אני מתעקש על ה9450 כמו כן בחרתי לוח X38 שנותן אפשרות לCF במחיר של לוחות של P45 איכותיים וכולל לא מעט פיצ'רים איכותיים וכמו שהבנתי לוחות אלו גם מצוינים ב OC לכן זו הבחירה שלי וגם עליו אני מתעקש! עכשיו נישאר לי לראות מה אתם אומרים?... המפרט הורכב ב KSP אך אולי אקנה בפנדה תלוי מה הפרש המחירים שיהיה בזמן התשלום במזומן!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  14. לאחר שהמחשב אשר שימש אותי נאמנה כ7 שנים התחיל לעשות בעיות, החלפת דיסק קשיח כונן דיסקים ופירמוט לא עזרו, החלטתי לקנות מחשב חדש..בדקתי באינטרנט בכל החנויות בראשון (KSP SKYPC) וכו' וכו' ואני בהתלבטות. הגעתי לאתר הזה קראתי וראיתי שפה יש אנשים שמבינים=] אני כעיקרון עוד חודש מתגייס, אז אני רוצה מחשב שיהיה לי בינתיים למשחקים קלים (לא משהו יותר מC&C או COD2/3 וכו') ואחרי שישאר למשפחה. אשמח למפרט למחשב כזה..תודה מראש ירדן-] נ.ב ללא ציוד היקפי, העדפה לINTEL

15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שלא יעלה על ה-4500 ש"ח עדיף אפילו פחות. אז ככה.. דרישות מינימליות : מעבד : Core 2 Duo 7400 ומעלה כרטיס מסך : Geforse 7400 ומעלה גודל מסך : 15.4 ומעלה כונן קשיח : 160 ג'יגה ומעלה משקל הנייד ממש לא משנה לי. וזמן הסוללה גם ממש לא משנה לי... המחשב יהיה בעיקר להרצת משחקים קלים וגלישה באינטרנט. מדי פעם אני יירצה לשחק במשחק נחמד אז אני צריך שהוא יריץ לי משחקים לפחות ברמה של COD4... לא אכפת לי מאיכות התצוגה אבל העיקר שהמשחק לא ייתקע לי באמצע... עדיף שיהיה בלי מערכת הפעלה ואם זה אם מערכת הפעלה אז שיהיה XP... המממ... מומלץ שיהיה מ-KSP זה החנות הזאת נמצאת 5 דקות מהבית שלי... אבל כול חנות תיתקבל בברכה מחכה לתגובות.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. שלום, בידי תקציב של עד כ 4500 שח לקניית מחשב נייד, לשימוש ראשי אוניברסיטאי (כולל MATLAB וכדומה), שימוש משני של הורדות ביתיות (אף כי אין לי כוונה לצפות בסרטים על מסך המחשב), וללא כל צורך בהתאמה למשחקים. איש מכירות בחברה גדולה ייעץ לי לוותר על lenovo TY2EMIV (מכיל CORE 2DUO 5750 וגם 2 ג' זכרון, וגם Nvidia 7300 וגם 160 הרד דיסק, 15.4" במשקל בערך 2.9 קג) וללכת על MSI, זול יותר, קל יותר ולפחות על הנייר בעל חומרה אפילו טובה יותר. למטה מצורף המפרט הטכני המלא של ה MSI וגם של ה lenovo. שאלותיי הן: 1. מה דעתכם על יחס העלות מול מה שאני מקבל? 2. האם מדובר במחשב טוב? 3. האם עדיף דווקא ה lenovo ואם כן, מאיזו סיבה 4. או אולי עדיף דווקא ללכת על משהו אחר שאני לא ממש מודע אליו, באותה מסגרת…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by adi_r,

ערב טוב! אני צריכה מפרט למחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחקים קלים. התקציב: כ- 2000 ¤. העדפות: מעבד Intel Core 2 Duo, דיסק קשיח 250, זיכרון 2 גיגה, שיהיה שקט וללא ציוד היקפי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  18. שלום, אני הולך לקנות מחשב בקורב, ואני צריך קצת עזרה. בעקרון, אני רוצה E8400 box ו 4 GB RAM כרטיס מסך אני כבר קונה HD4870 אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט טוב, בעיקר למשחקים שכולל 4GB RAM ומעבד E8400 www.skypc.co.il תודה על העזרה. ד"א - עוד שאלה קטנה, יש לי חבר שיש לו ת HD4870 וזה ממש כרטיס טוב, שמתי לב גם למכירים וה HD4870 יותר יקר מה 9800GTX+ בהפרש של איזה 400 שקל, 9800GTX+ לא אמור להיות יותר טוב? ם.ם (באתר של SKYPC ה 9800GTX+ עולה בערך 1040)

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. אני לפני קניית מסך ואני מתלבט בין 22 אינץ' ל-24 המפרט שלי מעבד AMD PHENUM 9550 2.2GH לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון KINGSTON HYPERX 2048 DUAL 2*1024 CL4 כרטיס מסך HD4870 המפרט הזה כבר קיים אצלי ואני מבקש לדעת אם הוא מספיק למשחקים ברזולוציות הנ"ל אודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by itay-ab11,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E#shidrug האם המחשב הזה יספק אותי לאינטרנט,סרטים,וקצת משחקים?(כגון משחקי ספורט-פיפא,אן בי אי)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  21. השימוש הוא למשחקים סרטים מוזיקה ואינטרנט. יהיה מחובר ל lcd 32 , רסיבר עם מערכת ק.ביתית וכרטיס Audigy 4 Pro 1. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ספק כח HEC WIN 550W מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 מחיר : 3950 ש"ח 2. זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ספק כח HEC WIN 550W מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box לוח אם ASUS P5N-D כרטיס גרפי…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by n14charlie,

יש לציין ש: -אני רוצה להביא את המעבד ללפחות 3.0 gz -המסך שלי הוא 19 אינצ' -אני רוצה מחשב שירוץ כמה שיותר שנים בלי לשדרג

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום רב, יש לי מחשב מדיה סנטר מבוסס ויסטה פרמיום, שנמצא כרגע בבדיקה במעבדה (בחנות שבה ביצעתי את הרכישה), בגלל בעיה של ריסטרטים. היות ואצלי כל הוצאה של המחשב מהבית נחשב "לכאב ראש" לא קטן מסיבות לוגיסטיות, חשבתי שאולי כדאי לנצל את ההזדמנות לביצוע שדרוג, שיתאים את המחשב בצורה טובה יותר לקראת השנים הבאות. לכן, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שדרוגים הנראים לכם ככדאיים, מעבר להגדלת הזיכרון, שזה נראה די ברור. הדרישות שלי מהמערכת: 1. הרצת סרטי HD בנפחים עצומים ובאיכות גבוהה מאוד, מבלי לאמץ את המעבד יתר על המידה. 2. להשתדל עד כמה שאפשר שהמחשב לא יתחמם יותר מדי, בכדי למנוע שוב תופעות של ריסטרטים ובעיות אחרות. להלן המפרט של המחשב במצבו הנוכחי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6550 לוח אם: GIGABYTE…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by mistaarvim,

עדיפות למסך 15, חשוב שיהיה לו WIFI ו BT כמובן ואחריות בין לאומית. ועוד שאלה האם יש מחשבים ניידים עם יציאת סאונד 5.1?

25. שלום חברה המון זמן שלא ביקרתי בפורום ועכשיו אני זקוק לעזרתכם אז כך אני צריך מחשב שיהיה: 1) מחשב מישרדי לאינטרנט אופיס ומישחקים קטנים (לאחי בן ה7) 2) מחשב לצפיה איכותית בסדרות (אני פריק ANIME) כלומר מערכת רמקולים 5.1 איכותית וטלויזיה 3) אני מעוניין מאוד לחבר את הטלויזיה לממיר של YES לא למטרות הקלטה אלה לצפיה בטלויזה בילבד! 4)לגבי המחשב רצוי לא לחרוג מ3K זה יוצא לי מהכיס ולגבי הטלויזיה אני לא מבין בזה בשיט אז אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הסטנדרטים איזה דברים לחפש ומה איכותי...27 או 32 יהיה גודל סביר וסבבה. כמובן שהמחשב הזה יתחבר לרשת אלחותית אצלי וזהו בעיקרון המחשב יהיה מיועד לצפיה בשידורי YES של אחי וחברים קטנים שלו, שימוש של אימא לאינטרנט וניהול העסק שלה(מיסמכי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.