ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שאחי נוסע באוגוסט לווגאס חשבתי לקנות לאפטופ . עכשיו יש לי כמה שאלות (וכן - קראתי את הנעוצים פה) מכיוון שאנחנו עכשיו מתכננים את התקציב רציתי לדעת מה הם המחירים בערך למחשב נייד חזק,שימוש עיקרי אינטרנט סרטים מוזיקה קבצי אופיס (וורד PDF) ומידי פעם משחקים (לפחות שיריץ ראד אלרט 2 ווראקראפט וכו' - זה מינימום) והאם אפשר להעלים את זה מהמכס ?כמו כן אשמח לעצות של אנשים בעלי ניסיון! לילה טוב ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי, מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! ₪999 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ₪462 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ₪430 ספק כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ₪239 זיכרון G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK ₪286 כרטיס מסך Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail ₪796 מה דעתכם על המפרט? מיועד למשחקים בעיקר ומתוכן להחזיק כ3 שנים. המחירים הם של TMS אבל אם אתם מכירים מקום יותר טוב או זול אז תגידו. נ.ב. מישהו יודע מאיפה אפשר לאסוף עצמאית מTMS? תודה, מתן
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני כרגע בחיפושים אחרי מחשב נייד. שימושים: משרדי, תכנות בויז'ואל סטודיו כרגע, אולי התקדמות מעבר, סוליד וורקס. משחקים פה ושם לא כבדים ממש, סרטים, מוזיקה. מסך: בין 13 ל15. עדיפות למקלדת מלאה (כולל numpad) ראם: לפחות 8 מעבד: לא בטוח אם הכרחי i7 לשימושים שלי. כרטיס מסך: חיוני כיוון שאני הולך לשחק בו מדי פעם אז שלא יהיה מוגבל יותר מדי. משקל: כמובן עדיפות לכמה שיותר קל, עד 2 קילו נראה לי אפשר להתפשר. כונן אופטי: לא חיוני. מסך: עדיפות לFHD זמן סוללה: לא יודע כמה זה סביר, אבל משהו סביר... HD: לא קריטי SSD, אם אפשר בטווח מחיר אז מבורך אך לא פחות מ250. אין צורך במערכת הפעלה דרושה יציאת HDMI תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. מה שהכי חשוב לי במחשב זה זמן עבודת סוללה מקסימלי. וגם רצוי שיהיה קל משקל. מהירות המחשב לא כלכך חשובה, השימושים העיקריים למחשב הם אינטרנט ואופיס (ואולי קצת סרטים). קראתי בחדשות על המעבדים החדשים של VIA ו Transmeta, מישהו יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב לצורכי גיימינג כבד (כן חברה גיימרית אני יודע זכיתי ). אני רוצה לעזור לה להרכיב מפרט טוב וצריך את עזרתכם. התקציב שלה הוא בין 4-5 אלף כרגע לא צריך מסך, רק חומרה ללא ציוד היקפי והיא לא מתכוונת לבצע OC. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אז ככה... Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר : 930 M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר : 680 1GB Twinmosx2 מחיר 900 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 מחיר : 1580 160GB 7200RPM 8MB SATA II (סאמסומג) מחיר : 355 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מחיר : 200 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case מחיר : 456.00 סה"כ 5120 מה אפשר לשפר? ד"א אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך הוא משתלם?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מעוניין להשקיע במערכת קולנוע ביתית, ומכיוון שגם המחשב שלי דורש שדרוג- חשבתי לשלב. מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש גם כמחשב שלי, וגם כמחשב שיאפשר לי להקליט DVD וכו'. שיתמוך גם בפורמט המחליף את MPEG2. המשקל לא חשוב. אין דרישה שהמחשב יהיה "חיית משחקים". (מצד שני יכול להיות נחמד לחבר אותו למסך פלסמה בסלון ולשחק) הקנייה- רק בעוד כחודש, אם זה משנה. תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב שיחובר למסך מגע fhd בגדול 20 עד 24 כנראה שאני אלך על זה http://www.pixmania.de/de/de/6195920/art/acer/tft-bildschirm-58-cm-23-w.html?srcid=26&Partenaire=idealo&CodePromo=oui שימוש עיקרי: כתיבת עבודות, סרטים מוזיקה ועל המחשב ירוץ אובונטו או מערכת דומה של לינוקס לפחות 4 ג'יגה זיכרון עם נטיה למעבדי פנום x4 לוח אם עם כרטיס קול טוב. ברשותי כרגע x530 אבל כנראה שאני אשדרג למשהו אחר בקרוב. כרטיס קול לא מובנה יהיה גם אפשרות. תקציב 800 יורו כולל מסך שעולה 275 יורוז"א בסביבות ה500 יורו= 2500 שקל לקפוסא עריכה1: בלי צורב ושלוח האם יהיה עם wlan אם אפשר תודה עריכה2: עם כרטיס מסך לא מובנה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום רב! אני עורך לחבר שלי בירור, לרגל כך שאשתו מתחילה לימודים וצריכה מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות גרפיקה. התוכנות שהוא עדכן אותי שיעשה בהם שימוש הם סקצ'אפ ואוטואט (השמות רשומים לא כ"כ ברור, אני מקווה שאלה השמות) הם חפצים במעבד לפחות I5. קיימת התלבטות לגבי, איזה חברה לקנות. אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא הזה. אנחנו במשפחה אוחזים כבר ב3 ניידים של חברת DELL ומרוצה מכל אחד מהם. מטרות המחשב? עיצוב גרפי * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי ו-HDMI אך לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 5…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+ שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, BF3 , SimCity , -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אם יש מישהו כזה שירשום בבקשה איך הוא ושל איזה חברה הוא.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מקסימום משתמש בקוראל מה עדיפות מבחינת אמינות / יכולות ? 2 מפרטים מ KSP מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8-UPGRADE VM800 ??? זכרונות DDR 400 256MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 2MB WD800BB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x48 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 1530 ¤ או: מעבדי אינטל Celeron 2.4 Ghz 533FSB 256K לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I845GVM (845GV), VGA, SB, HT זכרונות DDR 400 256MB 400MHz V-DATA דיסקים …
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט, לצערי אני כבר לא כל כך מעודכן בחומרה הקיימת (מלבד תחום הSSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500- 1000 (תלוי עד כמה זה יעשה את ההבדל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, מכונות וירטואליות, בוט מכמה מערכות הפעלה. גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, ויטצ'ר 3. אמנם ישנים, אבל עדיין חשובה לי היכולת לשחק גם בחד…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 32 (לא HDMI) רצוי שתהיה תמיכה ב-WIFI בצורת כרטיס מובנה (אם קיים) אין צורך בכרטיס לכידה. ציוד היקפי קיים - עכבר + מקלדת אלחוטית לוג'יטק שני גויסטיקים אלחוטיים של לוג'יטק.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
השמח לעזרה בבנית מחשב המחשב נועד לבית גלישה סרטים אני צריך חנות בראשון לציון תקציב עד 1700 בניתי ב TMS
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי ערן כהן ואני חדש בפורום ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: עד 5000 שקלים (לא משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V תודה רבה רבה לכול העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בקרוב הכרזות חדשות של דל ??? למשל מה יהיה ההמשך של E6400 ?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש מה אתם אומרים על המחשב הזה https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?item=N82E16883230316 או המחשב הזה סליחה שזה ככה פשוט העתקתי את זה Intel Core i7-8700K Desktop Processor 6 Cores up to 4.7GHz Turbo Unlocked LGA1151 300 Series 95W $359.99 1 Cryorig H5 Ultimate CR-H5B Middle Range CPU Heatsink with XF140 Fan $46.99 1 Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC GV-N1080WF3OC-8GD Graphics Cards $479.00 1 Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2666MHz (PC4 21300) C16…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייח לבית - לרוב שימוש משרדי קל, אינטרנט, אופיס, קצת סטרימינג. בנוסף אני אוהב לפתח אתרים, אז זה גם עמדת העבודה שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה טוב ושיחזיק למספר שנים טובות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, אפשר לחרוג במידה וצריך. אני די "סתם" זורק מחיר שנראה לי יספיק... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי וקצת סטרימינג, קצת פיתוח קוד כתחביב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-