ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על מפרט מחשב לגיימינג כבד. עד 4500 שקל
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
איפה יש חנות טובה ואמינה באזור הוד השרון \ כפר סבא ? וכל זאת לרכש של מספר מערכות עם תמיכה טובה ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולאחרונה היה לי אחד ממש טוב עם מעבד ה- Q9550 לוח של ASUS P5Q DELUXE זיכרון של 4GB כ.מסך ATI 4870 דיסק קשיח של 1TB מארז NZXT LEXA ספק כח של 750WT מסך של SAMSUNG T220 צורב DVD של SAMSUNG X22 . כאשר מקלדת ועכבר אלחוטיים של MICROSOFT מתנה ורמקולים יש לי . עכשיו ההצעה הזאת שווה ל- * 7800 ש"ח * כאשר המסך שווה ל- 1300 ש"ח . אז אני כבר מתלבט אחרי הכתבות שקראתי על ה- I7 החדש וכל הדברים מסביב . בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ה- I7 החדש בסכום של עד 6500 ש"ח ומארז שיתמוך במשחקים כבדים . ויהיה עדיף על המפרט שיש לי למעלה . בתודה רבה לעוזרים .. וסליחה על אורך הטקסט פשוט כי אני חדש פה ...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייח עבור ילד בן 10 . שימושים עיקריים -פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם אפשר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5k מקסימום . מעדיף כמה שיותר לכיוון 4 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט , אינטרנט , יוטיוב , אופיס וכו׳ . מתחיל לאחרונה קצת להעלות ליוטיוב ורוצה יכול לעשות capture למשחקים שלו . לא צריך משהו משוגע אבל שיתן מענה טוב וישרת להרבה זמן. שיהיה מארז גם יפה אם א…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב 6500 שקל. השימושים: גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים,משחקים(לא בהרכח על ההגדרות הכי גבוהות),עבודה באופיס. הדרישות: מצלמה מובנית,עיצוב מרשים,ביצועים טובים. מה אתם חושבים על dv6282ea-אני כמעט סגור עליו אבל רציתי לשמוע אולי יש לכם עצות אחרות באותו תקציב ?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 (כולל חריגה אפשר להגיע עד 1200$) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים זה השימוש הכבד היחיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ...מה שהתקציב יאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) כרטיס קול חשוב לי. הכרטיס הוא למען מוזיקה. אין חשיבות לביצועים שלו במשחקים\סרטים וכו'. אני משתמש באוזניות Sehnheiser HD555 בלבד 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צרי…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי . קניתי (יד 2 אוהו ! ) וקיבלתי לפני יומיים . פלטפורמת ATOM די סטנדרטית . אני די חדש בנושא . כבר חיברתי את ה22" שלי ועובד יפה ב 1920*1200 ! 1. איך הכי טוב לשמור את הSP3 XP HOME החוקית ? הדיסק ( 160) מחולק ל3 מחיצות , כשהאחרונה היא "ניסתרת" , Ext2 EIDE configuration , ומשמשת את Xpress Recovery 3 Lite שמותקנת ב MBR. עשיתי אימאג' עם אקרוניס 2009 של ה MBR ו C: ו "E" הנסתרת . את D עם כל ה DATA הלא נחוץ לא הכנסתי . יהיה בסדר ? 2. לא רואה ספריות הויסטה 32 של המחשב הראשי בחיבור AD HOC .. אמור להיות לי ב SP3 XP HOME סרביס שנקרא LLTD ? לינק לאייר טופולוג'י דיסקברי . אבל אין והעדכון שלו לא מתקין כי טוען שאין צורך וגם ה SP לא מתאים . לא רואה שום סרביס כזה ב services.msc . קיצר…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש אתר איכותי שבו ניתן להרכיב מחשב נייד לגיימינג. חשוב שבאתר יהיה פירוט של הרכיבים והחברות שלהם. רציתי להרכיב alienware אבל קצת מפריע לי שאין להם פירוט של החברות של הרכיבים שלהם. ראיתי שבאתר www.powernotebooks.com יש אפשרות להרכיב מחשבים ויש פירוט די טוב של הרכיבים. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשבתי שיכול להיות נחמד אם יהיה נושא שירכז את כל הניידים של המשתמשים כאן, עם חוות דעת עליהן, תמונה קטנה או שתיים ועוד... אם לדעת המודרים של הפורום הנושא לא מתאים הם יכולים להעביר לאן שבא להם אפרסם את שלי מעט מאוחר יותר...
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים ולצפיה בסרטים ב-br1080p בין-3000 ל-3500 שקל, ועדיף למצל את כול התקציב. מחשב שיוכל להפעיל משחקים כמו crysis 2 בצורה טובה מאוד ויוכל להציג סרטים ב-HD באיכות הגבוהה ביותר. אין צורך בציוד היקפי, השקט של המפרט לא קריטי במיוחד-5, אין לי מושג מה זה אוברקלוק אבל אני מניח שאני לא צריך את זה... לא משנה לי מאיזה חנות, אבל עדין שזה יהיה באזור השרון. ואני צריך 1TB free space ושזה יהיה מחולק חצי חצי בשני כוננים. תודה על כול עזרה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אודה מאוד לעזרתכם (מחשב נייח..)תקציב - 1000 (חריגה 200) שימוש - גלישה, הורדת מוסיקה, צפייה בסרטים ואני צפוי להתחיל עבודה בניתוח תחזיות של שווקים פיננסיים (לא יודע מה שם התוכנה ולא ראיתי אותה עוד) ציוד הקפי - אין צורך שקט לא כל כך חשוב - אבל אני רוצה ספק חסכוני בחשמל אין צורך באופק שדרוג תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מטרות: תכנות ASSEMBLY הורדת תוכן אינטרנטי עבודה עם אופיס מחשב עם חיי סוללה ארוכים, מסך לא משנה, לא משנה כרטיס מסך... חשוב שיהיה 2GB זכרון במידה וASSEMBLY עובד עם ויסטה או 1GB במידה וASSEMBLY לא. תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
בגדול המחשב הוא לגיימרים קלים ולעבודה משרדית: מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ¤656 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤284 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991558 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9400GT Silent 512MB DDR2 PCIe ¤251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG942 מארז כולל ספק JSP-TECH N-630B 400W ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=N-630B סה"כ מחיר לכ…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני שחף ואני חדש כאן בפורום ואני מתחיל עוד כחודש לימודי הנדסה ורוצה מחשב איכותי ומהיר שישמש אותי בצורה אמינה איכותית ובהשתדלות שללא תקלות (אפשר לייחל לכך...) וכאן אני צריך את עזרתכם כי פרט לאלקטרוניקה שבה אני עוסק אין לי כל מושג במחשוב על אף השמות של הרכיבים והצורך בתאימות שאמור להתקיים ביניהם על מנת להביא אותם להיות האיכותיים ביותר במחיר אפילו לא מופקע כמו ה"תקציב שלי". אז אשמח אם תוכלו לעזור לי ללמוד על מחשבים ורכיבים ועניין התאימות, פרט כמובן למדריכים שכאן הסבירו טוב מאוד אך קצת כבד לאחד שלא מכיר טוב מאוד את התחום המילים ששם קצת מסנוורות וסלחו לי על הבורות בתחום... בכל אופן הדרישות שלי הינם מחשב מהיר מאוד וחזק מכל בחינה שישמש אותי לעבודות תכנות, שרטוטים…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אשמח לעזרה דחוף שאוכל לקנות מחשב עד תחילת הלימודים. גודל מסך וזמן סוללה פחות עקרוניים לי. חשוב לי הביצועים של המעבד-שיעבוד טוב,לא ייתקע גם בהפעלת חלונות ותוכניות רבים. שאני אוכל להשתמש בו בכל מה שקשור לתכנות וכד'. לא צריכה יותר מדי זיכרון בדיסק הקשיח אך גם פה-שיעבוד מהר בלי להיתקע. 1.האם סדרת המעבדים core i3/5 טובים? עד כמה ההפרש משמועתי בין 3 ל-5? 2. האם אני זקוקה לכטיס מסך טוב? 3. האם להסתפק בשנה אחריות או שכדאי להרחיב? 4. איך המעבד הזה: Intel Dual Core T4500/T4400 במהירות 2.30Ghz מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אולי קצת עריכה גרפית , תכנות לסוגיו השונים * גודל המסך:13+ * משקל רצוי-פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל בשביל משהו מספיק טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח, אבל כדאי שתהיה סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בכלי תכנות שונים, וכן עבודה משרדית - אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. לא לגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אפילו פחות מ2000 יהיה נחמד במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט - הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני צריך המלצה למחשב נייד בטווח מחירים של 3500-3700 הכי חשוב שיהיה בו 4GB זכרון דיסק קשיח 250 GB מינימום ומסך 15.4 תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 11:16:41 איך המחשב הנ"לhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735&CatCode=315 ובאופן כללי איך מחשבים של ACER/lennovo?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
איך המפרט שלו וכמה אתם מעריכים שהוא שווה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
כן - אני מודה שאני בדילמה אם זה מתאים לשרשור כאן או לציוד היקפי, אבל בסוף בחרתי פה... לאחר חיפושים וביקורות והרבה התלבטויות אני חושב על לרכוש את העכבר והמקלדת הבאים: עכבר logitech g500 שעולה בערך 265 שקלים כיום ללא מבצע. מקלדת merc stealth שעולה כ - 310 שקלים. סך הכל שניהם ביחד יעלו כ - 575 שקלים. האם בסכום הזה יש לדעתם קומבינציה משתלמת / כדאית יותר שתואמים את הרצונות שלי כפי שמתוארים להלן? הפיצ'רס שמצאו חן בעני בעכבר: לייזר, DPI גבוה עם חיישן איכותי, גדול (מתאים ליד שלי), מערכת משקולות, שינוי DPI בלחיצת כפתורים. הפיצ'רס שמצאו חן בעני במקלדת: תאורה אחורית מתחלפת, מקשים מותאמים ל - FPS בעלי חיפוי גומי, מקשי מולטימדיה, 2 יציאות USB, יציאות אוזניות ומיק. תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
הי, אני חדש בתחום הניידים. אני מחפש מחשב נייד שיסחוב היטב פיתוח ב-.Net מעבר לזה המחשב לא צפוי לסחוב יותר מאופיס ואינטרנט על המחשב מה צריכות להיות הדרישות מינימום מנייד לכאלה צרכים? עד כמה Core Duo חיוני? לגבי התקציב, אני כמובן אשמח לדברים זולים יותר, אבל ביצועים לפני הכל תודה, גיל
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לחבר 2 מחשבים ל- KVM על מנת שאראה דרך מסך אחד את שניהם. יש ברשותי עכבר ומקלדת אלחוטי של microsoft - usb dual reciever wireless . האם ישנם kvmים שתומכים עכבר ומקלדת אלחוטי? אשמח לקבל המלצות כולל שמות ספציפיים על מנת שאוכל לרכוש במהרה. תודה רבה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-