ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
שלום. מעוניין להשקיע במערכת קולנוע ביתית, ומכיוון שגם המחשב שלי דורש שדרוג- חשבתי לשלב. מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש גם כמחשב שלי, וגם כמחשב שיאפשר לי להקליט DVD וכו'. שיתמוך גם בפורמט המחליף את MPEG2. המשקל לא חשוב. אין דרישה שהמחשב יהיה "חיית משחקים". (מצד שני יכול להיות נחמד לחבר אותו למסך פלסמה בסלון ולשחק) הקנייה- רק בעוד כחודש, אם זה משנה. תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב שיחובר למסך מגע fhd בגדול 20 עד 24 כנראה שאני אלך על זה http://www.pixmania.de/de/de/6195920/art/acer/tft-bildschirm-58-cm-23-w.html?srcid=26&Partenaire=idealo&CodePromo=oui שימוש עיקרי: כתיבת עבודות, סרטים מוזיקה ועל המחשב ירוץ אובונטו או מערכת דומה של לינוקס לפחות 4 ג'יגה זיכרון עם נטיה למעבדי פנום x4 לוח אם עם כרטיס קול טוב. ברשותי כרגע x530 אבל כנראה שאני אשדרג למשהו אחר בקרוב. כרטיס קול לא מובנה יהיה גם אפשרות. תקציב 800 יורו כולל מסך שעולה 275 יורוז"א בסביבות ה500 יורו= 2500 שקל לקפוסא עריכה1: בלי צורב ושלוח האם יהיה עם wlan אם אפשר תודה עריכה2: עם כרטיס מסך לא מובנה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום רב! אני עורך לחבר שלי בירור, לרגל כך שאשתו מתחילה לימודים וצריכה מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות גרפיקה. התוכנות שהוא עדכן אותי שיעשה בהם שימוש הם סקצ'אפ ואוטואט (השמות רשומים לא כ"כ ברור, אני מקווה שאלה השמות) הם חפצים במעבד לפחות I5. קיימת התלבטות לגבי, איזה חברה לקנות. אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא הזה. אנחנו במשפחה אוחזים כבר ב3 ניידים של חברת DELL ומרוצה מכל אחד מהם. מטרות המחשב? עיצוב גרפי * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי ו-HDMI אך לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 5…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+ שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, BF3 , SimCity , -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אם יש מישהו כזה שירשום בבקשה איך הוא ושל איזה חברה הוא.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מקסימום משתמש בקוראל מה עדיפות מבחינת אמינות / יכולות ? 2 מפרטים מ KSP מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8-UPGRADE VM800 ??? זכרונות DDR 400 256MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 2MB WD800BB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x48 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 1530 ¤ או: מעבדי אינטל Celeron 2.4 Ghz 533FSB 256K לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I845GVM (845GV), VGA, SB, HT זכרונות DDR 400 256MB 400MHz V-DATA דיסקים …
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט, לצערי אני כבר לא כל כך מעודכן בחומרה הקיימת (מלבד תחום הSSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500- 1000 (תלוי עד כמה זה יעשה את ההבדל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, מכונות וירטואליות, בוט מכמה מערכות הפעלה. גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, ויטצ'ר 3. אמנם ישנים, אבל עדיין חשובה לי היכולת לשחק גם בחד…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 32 (לא HDMI) רצוי שתהיה תמיכה ב-WIFI בצורת כרטיס מובנה (אם קיים) אין צורך בכרטיס לכידה. ציוד היקפי קיים - עכבר + מקלדת אלחוטית לוג'יטק שני גויסטיקים אלחוטיים של לוג'יטק.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
השמח לעזרה בבנית מחשב המחשב נועד לבית גלישה סרטים אני צריך חנות בראשון לציון תקציב עד 1700 בניתי ב TMS
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי ערן כהן ואני חדש בפורום ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: עד 5000 שקלים (לא משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V תודה רבה רבה לכול העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בקרוב הכרזות חדשות של דל ??? למשל מה יהיה ההמשך של E6400 ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש מה אתם אומרים על המחשב הזה https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?item=N82E16883230316 או המחשב הזה סליחה שזה ככה פשוט העתקתי את זה Intel Core i7-8700K Desktop Processor 6 Cores up to 4.7GHz Turbo Unlocked LGA1151 300 Series 95W $359.99 1 Cryorig H5 Ultimate CR-H5B Middle Range CPU Heatsink with XF140 Fan $46.99 1 Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC GV-N1080WF3OC-8GD Graphics Cards $479.00 1 Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2666MHz (PC4 21300) C16…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייח לבית - לרוב שימוש משרדי קל, אינטרנט, אופיס, קצת סטרימינג. בנוסף אני אוהב לפתח אתרים, אז זה גם עמדת העבודה שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה טוב ושיחזיק למספר שנים טובות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, אפשר לחרוג במידה וצריך. אני די "סתם" זורק מחיר שנראה לי יספיק... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי וקצת סטרימינג, קצת פיתוח קוד כתחביב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. אפשר לחרוג, לא יותר מ300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (1-5, 5 מאוד שקט) - 4.5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני אתקין חלונות ואופיס לבד. הרכבת המחשב תתבצע בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך חוות געת על המפרט, התקציב הוא עד 4000 אני מנסה לגייס עוד קצת מיועד למשחקים ללא OC K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 10-09-2009 מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Box 1090 1 1090 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P55-UD3R s1156 Core i7/i5, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E 830 1 830 זכרונות DDR III 1600Mhz Price Units Total 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel 530 1 530 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 920 1 920 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אפשר לראות בנושא שלי על מה חשבתי אבל אמרו מבוזבז וזה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359292.0 אני צריך אחלה ביצועים במשחקים כי אני אשכרה רוצה להנות בהם על פול גרפיקה 3: הבקשה היחידה שלי שאני דיי סגור על הכרטיס מסך הזה כי הוא בין הטובים כיום(תקנו אותי אם צריך) מסך 19 אינץ' וזהו 3:
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בין 1-2K, רצוי יותר לכיוון ה1. מזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (רובה דו-מימדית בPS CS3 אבל אולי בעתיד יהיה גם סרטים\תלת קל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין חובה לכרטיס קול איכותי במיוחד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין חובה בהתאמת צבעים, רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא חייבים במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה או התקנה של אחת, הרכבת מחשב אולי. 8. האם…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על מפרט מחשב הכי חזק , שאפשר להרכיב עד 4100 ש"ח לא כולל מסך . המפרט כמובן למשחקים כבדים כמו GTA4 וכו... ויש לי שאלה מה הבדל בין DDR3 לDDR2 וכל ה1333MGZ משו כזה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
משהו שיריץ את טומב ריידר האחרונים. הלפטופ יתחבר לטלויזיית HD רגילה (לא FULL HD) לא מחפש מפלצת. חשוב לי שלא יתחמם יתר על המידה. לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה לי משגר טילים בבית :) הלפטופ יוזמן מאמזון בתקציב של 800 דולר. יש אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה לכך. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט איכותי למחשב נייח. רוצה להפעיל תוכנות כמו פרמייר/אפטר אפקטס. גבול הכסף שלי הוא 4000 ש"ח ואעדיף גם פחות מכך. לא מחפש את הטוב ביותר אבל בהחלט את מה שמספיק כדי להפעיל בצורה הכי טובה שיש.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת בין כל 2 מה יותר עדיף? זיכרון1 OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL זיכרון 2 DDR 2 1024MB .533 kingstone ------------------------------------------ לוח אם1 GIGABYTE GA-K8NF-9 ULTRA לוח אם2 775 p5ld2 s/l 945p ddr2 raid ------------------------------------------
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט מחשב עד 12000 שח לסימולטורי טיסה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסימולטור טיסה/נהיגה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 2 מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-