ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
המחשב הראשון IBM Lenovo Infinity. Core 2 Duo מצלמה מובנית 4GB Ram 320GB Hard Disk יד ראשונה!! , עוד בניילונים והאריזה , לא נפתח , בא כמובן עם התיק שלו והמטען , וכו'... לעוד פרטים תיצרו קשר , מחיר בחנות נע בין 7000 - 8000 ... אני נותן ב - 5800 + גמיש מאוד לרציניים... המחשב השני Sony Vaio. לפרטים עליו תיצרו קשר ... אבל מחשב פ-צ-צ-ה ... וסוני ואיו אתם לא תמצאו בחנות פחות מ - 9000 ש"ח ( יש כמה סוגים של ואיו הכי זול הוא בסביבות 9000 ... אני לא יודע איזה מה שאני מוכר , אבל הוא יותר טוב מההכי זול , אם תיצרו קשר אני יגיד לכם בדיוק איזה ... ) ואני נותן אותו ב - 4000 ש"ח !!! שזה יותר זול מחצי מחיר מההכי פחות טוב!! ... ואני נותן אחד יותר טוב ... קיצור מחשב אלוף !!! פרטים ליצירת קשר …
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אפשר המלצה למפרט ב2500 ש"ח.. המחשב לא למשחקים כבדים כ"כ.. לא יודעאיך להגדיר את זה.. אמממ מה שכן יהיה מספיק 80 ג'יגה בנתיים.. וזיכרון פנימי 512. ללא מסך ולא מתכנן oc אממ השאר בידיכם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט שיהיה זמין איתי בדרכים. יש פערי מחירים משמעותיים ואני לא מבין בסוג מחשב הזה. מבחינתי אני מסתכל ברשימה הזאת כאן http://www.ivory.co.il/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D.html וזה לא אומר לי כלום. אני אשמח שמישהו יכוון אותי לדגם מומלץ או לפחות לדגשים שכדאי לשים לב אליהם כשאני קונה אותו. אני בכל מקרה אגיע לחנות שלהם לקנות ולא אזמין דרך האתר כדי להתייעץ שם עם מישהו שמבין
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג LG LE50 שקניתי לפני כשנתיים וחצי. בחודשיים האחרוניים המחשב מגמגם (נתקע לפעמים לכמה דקות ומתאפס, עובד לאט, ולפעמיים כאשר אני מפעיל את המחשב הוא אינו מזהה את הקונן הקשיח בBIOS). הגשתי את המחשב לחברת ח.י לתיקון והם טענו שהמחשב עובד בסדר גמור ויש בעייה בהתקנה של WINDOWS. התקנתי מערכת הפעלה מחדש אך עדיין הבעייה חזרה לאחר כמה ימים. שאלתי היא איך אני מוכיח את קיום הבעייה לטכנאים בח.י. (לפעמים המחשב עובד כרגיל) אשמח לקבל כל עזרה. יום נעים לכולם
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זה מה ששלחו לי מחברה ידועה לא אומר את שמה האם זה שווה ומה אפשר לתקן מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי ללא ספק ספק כח A.PFC 500W FAN12 Ci-POWER לוח אם G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד אינטל 3.06GHz 2MB PENTIUM D.CORE E6600 זכרון CEON 4GB DDR3 1066MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL X4500 מובנה בלוח האם מסך G925HDA D-SUB 1:40000DCR 5MS 18.5" BENQ מקלדת CHICONY שחורה KB-0503 10HOTKEYS + PS2 עכבר CHICONY אופטי USB שחור 3 לחצנים רמקולים למחשב שחורים 2.0 AUDITEK
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי החליט להשקיע 5000+- במחשב החדש... אז הוא עדיין לא יודע אם AMD או intel (אשמח אם תתנו 2 מפרטים) הוא בעיקר מתכנת, בונה אתרים, פלאש, קידודים, ואלי קצת משחקים.... את המפרט יש לבנות מזיגזג (רק משם!) תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד , חשוב שיהיה עם נתונים כמה שיותר גבוהים , מוכן לסטות ב 1000 שקל מהתקציב הנ"ל, כ.מסך שיכול להריץ משחקים כמו warcraft 3 בצורה נאותה. שיהיה עם מסך ברור לעיניים עם ציפוי מבריק וכל מה שצריך כדי לעבוד שעות מרובות (סטודנט). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקבל את דעתכם בנושא מפרט מחשב בסכום כולל של עד 1500 - 2500 ש"ח, למטרות גיימינג וצרכים ביתיים. במפרט אני רוצה לשים דגש על : כרטיס המסך ( עדיפות לכרטיס של Nvidia) ומאבד (עדיפות ל Intel) המפרט לא כולל : ציוד עיקפי מסך שלכם בתודה שי אוחנה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מחשב מחול זה המפרט אני ריך אוו בעיקר ללימודים אבל גם קצת למשחקים לא משחקים ממש כבדים. משחקי און ליין אז מה אתם אומרים ? המחשב יעלה לי בסביבות 330$ (יד שנייה ) Dell Inspiron N5010 (R15) - Original from Dell Corp. Intel® Core™ i3-330M Processor (3M Cache, 2.13 GHz) Memory : 4GB DDR3 1066MHz (2x2GB) HDD : 320GB Display : 15.6" WLED DVD : 8X DVD-RW Drive Graphic : 1GB ATI Radeon HD Web Cam : 1.3MP Reader Card : 7 in 1 Interface : 3xUSB, 1xHDMI, 1xVGA, 1xHeadphone, 1xMicrophone Color Case : Black
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב שנועד בעיקר לעריכת סרטים בתקציב של עד 5000-6000. כמובן שאשמח גם לפחות מזה. (יותקנו עליו תוכנות כבדות כמו אפטר ופרימייר, פוטושופ ותוכנות קידוד לסרטים). משחקים לא כל כך מעניינים אותי. אני פשוט כבר לא בקטע.... אשמח לעזרתכם המלומדת! זה המפרט שחשבתי עליו: Q9450 לוח אם ASUS P35 P5KC - לא בטוח שהוא תומך בRAID...צריך לבדוק. מארז - לא סגור עדיין, אולי אנטק 300? לא רוצה להתפרע בתקציב עם אנטק 182. 4 גיגה זכרון, 800 מגה. ויסטה 64 ביט כרטיס מסך HD4850 הארד דיסק 500 גיגה, 32 מגה חוצץ, סטה 2. אני חושב להתקין RAID ולא סגור על זה. קראתי המון על זה באינטרנט. יש כל כך הרבה סוגים שכבר איבדתי ידיים ורגליים... האם מישהו יכול להמליץ על RAID טוב (קראתי שרמה 5…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ראיתי מספר מחשבי NEC באתר http://www.lifelaptops.co.il/ בעיקר ענינו אותי NEC Versa M370 http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19&salenum= NEC Versa P570 http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19&salenum= האם המחשבים האלה איכותיים??
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel i5 750 Socket 1156 LGA (0x1) לוח אם Intel H55 rev. 06 Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-UD3L כרטיס מסך ATI Radeon HD 5770 sapphire וזיכרונות אני חושב גם 12 גיגה זיכרונות 2 4096 Corsair 2 2048 Gskill נ.ב יש גם מאורר גדול כזה mugen 2 B intel אשמח לדעת כמה אפשר לבקש עבור החבילה בשלמותה וכמה בנפרד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת צד שקופה רק 335 ש"ח מעבד Intel® Pentium® Dual-Core E2220 אחריות לכל החיים לוח אם מותג מתוצרת Asus P5NSLI צ'יפסט nForce 570SLI תומך בטכנולוגית SLI !! חיבור 2 כרטיסי מסך במקביל !!! מיוחד לגרפיקה מתקדמת ולמשחקים כ. קול 5.1 כ. רשת 10/100/1000 יתרון חשוב: 3 שנות אחריות ללוח האם דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi, Western Digital, Seagate) זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 667MHz - ניתן לשינוי אחריות לכל החיים. כ.רשת אלחוטי TP-Link חיבור USB 3 שנות אחריות ב-63 ש"ח בלבד כ.טלוויזיה+שלט+רדיו AVerMedia מותאם למדיה סנטר ב…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות לו OC ... השאלה היא אם בבוא היום כשארצה לשדרג חלקים , האם אני אוכל... וכמובן אם הייתם משנים משהו , במפרט... (אני חייב יציאה קואקסיאלית , ויציאת S VIDEO) תודה מראש! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤970 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤482 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7950GT TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤1339 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS מחיר: ¤349 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤218 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB …
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש לצורכי תכנות בעיקר ובזמני החופשי משחקים... התכנות דורש ריבוי ליבות לכן מרובע ליבות מחויב המציאות, וכנל 4 גיגה זכרון. דבר שמאוד חשוב לי במחשב הוא השקט - עדיף כמה שיותר קירור פסיבי (כולל כרטיס מסך), גם אם הקירור הפסיבי בא על חשבון OC יותר טוב. לא בא בחשבון בכלל קירור מים או גז או כל הוריאציות שלהם. השאלון הסטדרטי מצורף: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 6-7K עדיף כמה שפחות מן הסתם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואינטרנט, תכנות ש…
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אחים שלי שמעו אני צריך מפרט שיענו לדרישות הבאות: שיעלה בסביבות ה5-6 אלף... מפרט כולל הכל(מקלדת עכבר כונן דיסקים(dvd צורב)\דיסקטים) אבל חוץ ממסך. המחשב הזה צריך להיות מחשב חזק שיעלה משחקים חדשים כמו: MxO , Css , Halo , WoW ,Eq2 ומשחקים רבים חדשים בסגנון...עזרה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום זקוק למפרט לחבר, תקציב 3000 שיכלול מסך מקלדת ועכבר. בעיקר לעבודה משרדית\אינטרנט יתכן שיצטרך בעתיד עבודה עם תוכנות סגנון solid/autocad אז שהמחשב יוכל לעמוד בזה. חנות מאיזור חיפה\קריות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש חדש שמבקש מאנשי הפורום המלצות למקום קניה או הזמנה אצלו ליבוא של מחשב נייד תוצרת LENOVO ThinkPad T410s Mnf.Model 2924 . האם יש יבואן מרכזי של LENOVO בישראל או השניים הכי גדולים? תודה למפרע
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אמרו לי שאתם הכי טובים ולכן אני שואל את זה פה. אבא שלי חושב ש5K זה הרבה כסף למחשב כי מחירי המחשבים ירדו. אני מבקש ממי שיכול מפרט ב 5K (רק מחשב) שיצדיק את המחיר. כמובן שמטרת המחשב היא משחקים כבדים BF כרגע והחדשים שיצאו בקיץ. ואם אפשר הסברים גם מה ההבדל בין מחשב ב3 למחשב ב 5 (חוץ מכרטיס מסך...) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קודם כול שלום לכולם מקווה שאתם יכולים לעזור לי קצת אז הנה המפרט Intel Core2 Duo E6300 GIGABYTE - GA-965P-DS3 Kingston DDR2 1024MB 667MHZ x2 GeForce7900GT 256MB Leadtek WD2000JS Western Digital SATA 2 מארז עם ספק 500W + מאוורר נוסף מסך וצורב לא צריך אני מביא אותם מהמחשב הנוכחי אתם חושבים שאפשר לשנות משהו לדגם אחר שיהיה יותר זול? או משהו באותו מחיר ויותר יעיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב לבית הספר עם מסך בין- 10.1" ל- 12.1" עד 2000 ש''ח (לא יד שנייה). חשוב שתהיה לו אפשרות הרחבת זיכרון ל2G DDR3 ורצוי גם מעבד כפול ליבה (נניח ATOM N550ׂ) חשבתי על ה- ASUS 1015PEM הוא טוב?? אתם יכולים גם להציע משהו??
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגדול המחשב ישמש כמחשב שני בבית ולכן אין צורך במשהו חזק. מספיק שיוכל להציג סרטים ב HD ושלא יהיה איטי בעבודה משרדית שוטפת בצורה שתגרום לתסכול (לפחות ב 3 השנים הקרובות). הרכבתי מפרט בהשראת ההמלצות בפוסט כאן: אשמח לשמוע הערות, תיקונים או הצעה אחרת לגמרי בעיקר אם אפשר לחסוך במשהו מבלי לפגוע במערכת. מארז/ספק: האם אחד הבאנדלים האלה לא עדיף? NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN מחיר: ₪435 Ippon A1314 Computer Case + FSP 460W מחיר: ₪387 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4500 מזומן 2. מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומיכוון שאני סטודנט להנדסת מכונות אני בסמסטר ב' אתחיל לעבוד עם תכונת Solid works 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפר…
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני לומד עכשיו קורס טכנאים בג'ון ברייס, כמו שכבר אמרתי, וכל הזמן חי בסרט שמה שאני לומד שם כדי לרענן לי ולחדד לי דברים שאני יודע ולהוסיף לי - יודעים ילדים בני 5 ומעלה. מאיזה גיל התחלתם להרכיב מפרטים? בטח מגיל 10 ומטה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-