עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itaishap,

חשוב איכות גרפיקה 4k ומעלה כמו ה-titan z

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by avivzx,

אני רוצה לבנות מחשב לDeep learning - יש ברשותי 2 כרטיסי מסך Tesla K80, ספק 1000W,זיכרונות,מאוורים רק חסר לי לוח אם ומעבד. לאחר ניסיון הרכבה שלא כלכך צלח החלטתי ללכת למעבדת מחשבים להתייעצות - נאמר לי שלא ניתן לחבר את שני הכרטיסים עם כרטיס אחד שהוא נטו בשביל וידאו (Teskla K80 מגיע ללא יציאת Video) לפי מה שנאמר לי יש שני בעיות עם הכרטיסים - 1. אין קירור אקטיבי (אז הגישה שלי הייתה להדביק 3 מאווררים על שטח הקירור של הכרטיס או קירור מים עם בלוק מיוחד) 2. אין לכרטיס יציאת וידאו ולכן לא יהיה ניתן לעבוד על המחשב ראיתי ברשת אנשים שכן הצליחו לבנות מחשב בסגנון מבוסס על הכרטיס מסך הזה לDesktop, רציתי להתייעץ בשנית ולהבין איך ניתן להשתמש בsetup שהצעתי …

3. Started by mil31,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס, קצת משחקים (למשל שgta5 יעלה אפילו ברזולוציה נמוכה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, אבל אם יהיה קטן יותר זה בונוס נחמד 7. האם האם יש…

4. http://img98.exs.cx/img98/7730/236.png איך המפרט יש משהו לשנות? או מושלם? (ואל תגידו חסר חלקים כי זה מה שהוא צריך מבחינת חלקים)

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3,COD... בעיקרי FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. אז ככה: ישנו מחשב כרגע לפי המפרט הבא : לוח אם : ASUS p8h61-m le מעבד: Intel® Core™ i3-2100 זיכרון :4GB 2X2 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 520 Gigabyte 1GB וקשיח חצי טרה של סיגייט. ועכשיו לסקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? לא כל כך רלוונתי 2. מה שימושי המחשב ? השיא של המחשב זה פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור, פרמייר של אדובי. רזולוציית 1920X1080 כרגע הוא כבר מבצע את כל אלא אך עם קושי מסוים ואיטיות מחרידה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רמת-גן השאיפה היא לשדרג אותו מינימלית שיביא לו פוש רציני בביצועים. אני מבין שאין כל כך לאן להשתגע האם אפשר לשדרג רכיב מסויים שמהווה פה צוואר בקבוק או שכבר עדיף להשקיע במחשב …

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by yp2464,

איך מפעילים את המצלמה בנייד 6730 HP ? כפתור/ תוכנה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. מחשב ישן עם המפרט הבא: XP2600 Mobile@ 3200 512GB*2 CORSAIR 400 DDR NF7-SL 120GB HD 6600GT 128MB Gigabyte מארז Tower של אנרמקס עם ספק כוח של HEC 300W *יש גם קורא DVD כמה אתם חושבים יהיה מחיר הוגן ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by mikyl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - גלישה/אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? אין דרישות מיוחדות, שיהיה נוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות +WIN7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  10. אני זקוק למחשב למשחקים ומוזיקה לא כולל מסך בכ4000 שקל אין צורב במחשב עם מפרט מטוקף למשחקים רק שיהיה נתונים שיחיזקו את המחשקים החדשים ולמוסיקה שיהיה נפח וכרטיס קול טוב כדי לחבר אליו 5 רמקולים

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  11. אהלן, אני מחפש נייד לצרכים הבאים: אינטרנט, אופיס, סרטים. כמו כן אני רוצה לעבוד עליו עם visual studio ו-eclipse. חשוב לי שהיבואן שלו בארץ יספק את השירות המהיר והטוב ביותר ושהמחשב עצמו יהיה אמין. אשמח לתגובות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  12. קניתי מחשב DELL INSPIRON 5547 מחנות מסויימת וקיבלתי את המחשב במשלוח. הבעיה היא שהמסך לפעמים מראה "רעשים" מעין פס או כמה פסים עבים אנכיים שנראים כמו רעש צבעוני כזה. זה נראה כמו רעש אנלוגי יותר מאשר בעיה בתוכנה. כשאני סוגר את המסך ופותח שוב זה נעלם אז יכול שזה באמת בעיה בWINDOWS 8.1 PRO שיש לי. יש לכם מושג מה זה ומה כדאי לי לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by JekylHyde,

תגידו... זה רק אצלי או שלפטופים מתחממים ממש מהר? אני פותח 8 טאבים בדפדפן והמאוורר מתחיל לעבוד שעות נוספות. אני מנסה לצפות בסרט יוטיוב מסך מלא... כנ"ל. ומה לגבי מערכות הקרור החדשות שיש במחשבים ניידים? קראתי שיש לHP את HP COOL SENSE ולASUS את ICE COOL (למתחרים יש גם?)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by itay e,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים נ"ב אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי.. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  15. שלום, - שימוש: עריכת וידיאו מקצועית, צריך שיהיה מהיר וחזק גם ב-4K. צריך שיאפשר עבודה חלקה בזמן עריכה אינטנסיבית, זמן רינדור מהיר ויציב. שיהיה מהיר וחלק בטיימלין. - תקציב: עד 7000 ש"ח. פחות יהיה נהדר - תוכנות: פרימייר, אפטר אפקטס, דה וינצ'י ריסולב - מעבד: אומרים שרייזן עובד הוא מהיר יותר לעריכה ורינדור. כרגע יש לי רייזן ואין לי תלונות. יותר ליבות. - כרטיס גרפי: שיהיה חזק - RAM: כמה שיותר חזק שיאפשר עבודה חלקה, 64GB - SSD: לפחות 1 טרה SSD מהיר. יש לי שני SSD שאני אביא מהמחשב הנוכחי - גיימינג: אני עושה קצת גיימינג, אבל לא משהו רציני - קירור: מעדיף קירור רגיל ולא נוזלי. אבל חשוב שגם לא יהיה רועש מדי. - ציוד הקפי: אין צו…

16. אחרי הרבה התלבטויות הגעתי למפרט די סופי, אשמח לדעת אם יש איפה לחסוך. השימושים - ביתיים רגילים וגיימינג קל (הגדרות בינוניות ומטה ברזולוציית 1080*1920) הכי חשוב לי שיהיה מארז שנוח לנתק ולהעביר לסלון, מבלי לוותר על זה שיהיה מאוורר כמו שצריך. את הלוח אם בחרתי עקב תכונת USB DAC UP, שאמורה לתת מתח טוב יותר כשמחברים אודיו לUSB (אני מחבר רמקולים MM1) כרטיס מסך קניתי בנפרד --HD7950 הקניה של המחשב תתבצע מTMS. אז אשמח לדעת אם יש מה לתקן (בעיקר בשילוב מארז-ספק, אולי יש מארז קל יותר ועדיין מאוורר / ספק זול יותר אפשרי?) ושאלה נוספת - האם בעיית האיטיות לאורך זמן של כונן SSD קורית "בכל מקרה" או שנניח ואני מסיר משחקים ותוכנות, אז הוא חוזר להיות מהיר כמו בהתחלה? תודה לכולם. אשמח לתגובתכם, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בתומי לחצתי על לינק בוואלה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK29589AG&cfm=C71E8963 והמחשב נראה לי ממש טוב כאילו יש לו הכל.... השאלה אם הוא שווה מה שאני מחפש זה מחשב למשחקים קצת ואם הוא לא יכול להריץ PES אז עדיף את ההכי פשוט שזה לראות סרטים ICQ מסנגר וכל הדברים הקטנים האלה שבישבילהם לא אצטרך את המחשב שלמעלה... תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yan,

מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, CPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS10X Quiet http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8912 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13946 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13485 כונני SSD: Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13538 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX http://www.ksp.co.il/hma…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  19. השימושים בכותרת, יהיו גם שימושים משרדיים ולא קריטים. הוא מעדיף מסך 22". ה-OC יהיה בערך 35%. המחשב צריך להיות שקט. חשבתי בינתיים על הדבר הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB (2048MB x2) 900MHZ CL4 PI Black כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCI-E דיסק קשיח: Western Digital WD6401AALS 640GB SATA2 32MB כונן/צורב: LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז: אין לי מושג, שיהיה אחד איכותי, שהסירקולציה בו תהיה טובה ושיהיה שקט. סומך עליכם פה, תמליצו. ספק כוח: PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail מסך: Samsung 22" T220P 2ms LCD תודה רבה לכולם *חשבתי כב…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by ludacris,

שלום, אני מחפש מפרט שלא יהיה יקר מדי, למטרות הקמת מעבדות וירטואליות בעבודה. כח עיבוד גרפי לא באמת חשוב... ז"א חשוב שיהיהi5 \ i7. וחשוב 6-8 gig זכרון. כמו כן המחשב למטרות העבודה אז אחריות היא גם דבר שיש לקחת בחשבון. תודה!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום, חבר שלי רוצה לקנות לאבא שלו מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס. התקציב - עד 2000 ש"ח אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  22. P4 2.4B 533 MHZ ASUS P4PE/L CORSAIR CMX256A-3000C2 WD 80 GB 7200 RPM 8MB CACHE LEADTEK GF4 TI 4400 MYVIVO 128MB TEAC FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER 6A19 LITEON 40X12X48 RETAIL סה"כ: 5500 שח בערך תכתבו כל הצעה \ שיפור במסגרת התקציב (5500)... ייתכן אוברקלוק בעתיד אני לא צריך סידי רק צורב

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מה דעתכם על הנייד הבא? מחשב נייד מבית Compaq דגם CQ61-420 מעבד Intel Core 2 Duo T6600 זכרון 4GB דיסק קשיח 500GB 7200RPM כרטיס מסך Nvidia GeForce G103M צורב DVDRW סוללה 6 תאים מסך 15.6 אינץ WIFI B\G BLUETOOTH מצלמה + מיקרופון מובנים מערכת הפעלה WIN 7 משקל 2.63 ק"ג

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. שלום רב לכם. עד היום לא היה לי מחשב נייד, אלא עבדתי רק על נייחים (טובים). כעת אני זקוק למחשב נייד לטובת עבודתי כמפתח ב OPEN SOURCE לרוב DOT NET ו JAVA. עשיתי מעט סקר שוק וחשבתי ללכת על VOSTRO 3450 הבעייה היא הרזולוציה הנמוכה שלו. התקציב הוא 4000 פלוס מינוס האם יש לו תחליפים טובים לצרכים שלי ? הוא אכן צריך מספיק חזק לתיכנות ונייד שאישתי תוכל לקחת אותו למקום עבודתה במקרה הצורך תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by dw3939,

מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח (חריגה עד 3,000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, עבודה משרדית, עבודה גרפית קלה כולל עריכה (Photoshop ו- Camtasia) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך "14. עדיפות ל- "15. משקל ממוצע, רצוי עד 2 ק"ג. 7.…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.