עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לאחר תקופה ממושכת שהמחשב שלי מקרטע ברמות קשות ביותר, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. רוב השימוש שלי עם המחשב יהיה אינטרנט ואופיס למרות שאני מידי פעם ארצה שתהיה לי האפשרות לשחק מעט ולעסוק קצת בעריכת וידאו. התקציב נע בין 4000 ל4500 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר; המסך ישודרג במקביל, שלא במסגרת התקציב, ל20"/22". יש צורך במערכת הפעלה (ואחרי הרבה זמן עם לינוקס, אני אערוק חזרה לWINDOWS כי יש כמה תוכנות שבעייתי לי להסתדר בלעדיהן). לא יתבצע OC. חשבתי על המפרט הבא: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 10558 Thermaltake VD6000BNS Soprano VX No P/S Black ATX Case 315.00 ¤ 1 315 ¤ 1 12315 Intel Core2 Duo 3.0GHz 6MB E8400 Box CPU 890.00 ¤ 1 890 ¤ 2 11935 S…

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by Alonzzz,

שלום, אני מחפש מחשב למשחקים עד 5000 שקל ללא מסך אני רוצה שהמחשב יחזיק לי משחקים שיוצאים עכשיו (COD,CRYSIS..) יש לי מסך 17 אינץ' LCD תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by soprno,

השקט ממש חשוב לי, אז השקעתי מארז כזה יקר. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q8300 : " SLB5W" - BOX ₪734 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ₪418 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800KH ₪476 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪930 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL ₪148 כמות:2 מארז: [..] ANTEC P182-B w/o PSU ₪684 מקלדת: [..] LOGITECH WAVE KEYBOARD - USB ₪277 עכבר: [..] LOGITECH G5 LASER MOUSE ₪257 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ₪577 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ₪409 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 LOW PROFILE FOR INTEL S775 ₪83 דיסק קשיח: [..…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  4. 1. תקציב: 6000 ₪- גמיש 2. שימוש: לימודי הנדסת מכונות ((solidworks 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: לא חובה 6. גודל: עדיפות ללפטופ קל יחסית אך אין הגבלה 7. מערכת הפעלה:windows 10 8. איזור קנייה: איזור חיפה והקריות 9. מועד קנייה: עד ספטמבר 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, USB, 11. דרישות נוספות: אין 12. הערות כלליות: נועד ללימודי הנדסת מכונות תודה מראש אופיר

5. היי כמה לדעתם אמור לעלות מחשב, ללא מסך וללא ציוד היקפי, שיהיה מספיק טוב כך שיוכל להריץ את כל המשחקים בשנה וחצי-שנתיים הקרובות לפחות? תודה

6. Started by MDK,

המפרט: Tsunami Virgo Blue 350W AMD Athlon XP 1900 GIGABYTE GA-7VRXP REV 2 + Sound OB Trascend \ Samsung 256mb DDR PC-2700 SUMA Geforce 4 Ti-4200 64mb Western Digital 80GB 7200RPM 8 mb cache יוצא כ-3500 ש"ח... המחשב לא מיועד ל-OC, הוא מיועד למשחקים ואין תקציב מוגדר, אך עדיף שיענה על הדרישות של משחקים כיום ויהווה מחשב סטנדרטי, וכמובן שחברי ישמח אם יצא בסוף יותר זול. הוא צריך רק את הרכיבים הנ"ל. הוא גם בטוח רוצה 80 ג'יגה... הוא לא קונה באינטרנט אז אין טעם שתדברו על בנדלים... 8) מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  7. בתחילת הכתבה נגעה הכותב בקצה המזלג בנושא של HTPC, מכוון שהתחום הזה מאוד מעניין אותי, אולי לא בדיוק בצורה הזו אלא יותר לכיוון של חיבור בין המערכת למחשב הייתי רוצה לשמוע על זה יותר בהרחבה ולעזר בכם בבחירת המחשב שאני כרגע הולך לקנו התקציב יעמוד על 4200 ש"ח והוא יכלול לוח (כנראה שיהיה ASUS ?P5W DH Deluxe ) זיכרון, מסך 19 LCD כרטיס מסך המטרה תהי לראות סרטים דרך המחשב,בסלון ומוזיקה, ואולי דברים נוספים בעתיד.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. היי, אפשר לקבל המלצות למחשב טוב לגיימינג שיסחוב משחקים חדשים לשנה-שנתיים הקרובות? עדכון: מטרה: משחקים ותיכנות תקציב סביב 2000$ יכול להירכש מישראל ויכול להירכש מארה"ב גודל מסך 15"-17"

9. Started by Black_Citadel,

בלי להתמעמע הרבה, מה הכי טוב בעולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 12w23e,

שלום, לאחר קריאה של פוסטים בנושא הגעתי למחשב הבא: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪278 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪489 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5, יחידות 1 ₪231 WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 ₪404 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 ₪502 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2013 המפרט הוא לצורך צפייה בסרטים. דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by itaishap,

חשוב איכות גרפיקה 4k ומעלה כמו ה-titan z

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by avivzx,

אני רוצה לבנות מחשב לDeep learning - יש ברשותי 2 כרטיסי מסך Tesla K80, ספק 1000W,זיכרונות,מאוורים רק חסר לי לוח אם ומעבד. לאחר ניסיון הרכבה שלא כלכך צלח החלטתי ללכת למעבדת מחשבים להתייעצות - נאמר לי שלא ניתן לחבר את שני הכרטיסים עם כרטיס אחד שהוא נטו בשביל וידאו (Teskla K80 מגיע ללא יציאת Video) לפי מה שנאמר לי יש שני בעיות עם הכרטיסים - 1. אין קירור אקטיבי (אז הגישה שלי הייתה להדביק 3 מאווררים על שטח הקירור של הכרטיס או קירור מים עם בלוק מיוחד) 2. אין לכרטיס יציאת וידאו ולכן לא יהיה ניתן לעבוד על המחשב ראיתי ברשת אנשים שכן הצליחו לבנות מחשב בסגנון מבוסס על הכרטיס מסך הזה לDesktop, רציתי להתייעץ בשנית ולהבין איך ניתן להשתמש בsetup שהצעתי …

13. Started by mil31,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס, קצת משחקים (למשל שgta5 יעלה אפילו ברזולוציה נמוכה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, אבל אם יהיה קטן יותר זה בונוס נחמד 7. האם האם יש…

14. http://img98.exs.cx/img98/7730/236.png איך המפרט יש משהו לשנות? או מושלם? (ואל תגידו חסר חלקים כי זה מה שהוא צריך מבחינת חלקים)

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3,COD... בעיקרי FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  16. אז ככה: ישנו מחשב כרגע לפי המפרט הבא : לוח אם : ASUS p8h61-m le מעבד: Intel® Core™ i3-2100 זיכרון :4GB 2X2 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 520 Gigabyte 1GB וקשיח חצי טרה של סיגייט. ועכשיו לסקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? לא כל כך רלוונתי 2. מה שימושי המחשב ? השיא של המחשב זה פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור, פרמייר של אדובי. רזולוציית 1920X1080 כרגע הוא כבר מבצע את כל אלא אך עם קושי מסוים ואיטיות מחרידה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רמת-גן השאיפה היא לשדרג אותו מינימלית שיביא לו פוש רציני בביצועים. אני מבין שאין כל כך לאן להשתגע האם אפשר לשדרג רכיב מסויים שמהווה פה צוואר בקבוק או שכבר עדיף להשקיע במחשב …

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by yp2464,

איך מפעילים את המצלמה בנייד 6730 HP ? כפתור/ תוכנה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. מחשב ישן עם המפרט הבא: XP2600 Mobile@ 3200 512GB*2 CORSAIR 400 DDR NF7-SL 120GB HD 6600GT 128MB Gigabyte מארז Tower של אנרמקס עם ספק כוח של HEC 300W *יש גם קורא DVD כמה אתם חושבים יהיה מחיר הוגן ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by mikyl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - גלישה/אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? אין דרישות מיוחדות, שיהיה נוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות +WIN7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  20. אני זקוק למחשב למשחקים ומוזיקה לא כולל מסך בכ4000 שקל אין צורב במחשב עם מפרט מטוקף למשחקים רק שיהיה נתונים שיחיזקו את המחשקים החדשים ולמוסיקה שיהיה נפח וכרטיס קול טוב כדי לחבר אליו 5 רמקולים

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש נייד לצרכים הבאים: אינטרנט, אופיס, סרטים. כמו כן אני רוצה לעבוד עליו עם visual studio ו-eclipse. חשוב לי שהיבואן שלו בארץ יספק את השירות המהיר והטוב ביותר ושהמחשב עצמו יהיה אמין. אשמח לתגובות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  22. קניתי מחשב DELL INSPIRON 5547 מחנות מסויימת וקיבלתי את המחשב במשלוח. הבעיה היא שהמסך לפעמים מראה "רעשים" מעין פס או כמה פסים עבים אנכיים שנראים כמו רעש צבעוני כזה. זה נראה כמו רעש אנלוגי יותר מאשר בעיה בתוכנה. כשאני סוגר את המסך ופותח שוב זה נעלם אז יכול שזה באמת בעיה בWINDOWS 8.1 PRO שיש לי. יש לכם מושג מה זה ומה כדאי לי לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by JekylHyde,

תגידו... זה רק אצלי או שלפטופים מתחממים ממש מהר? אני פותח 8 טאבים בדפדפן והמאוורר מתחיל לעבוד שעות נוספות. אני מנסה לצפות בסרט יוטיוב מסך מלא... כנ"ל. ומה לגבי מערכות הקרור החדשות שיש במחשבים ניידים? קראתי שיש לHP את HP COOL SENSE ולASUS את ICE COOL (למתחרים יש גם?)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by itay e,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים נ"ב אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי.. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  25. שלום, - שימוש: עריכת וידיאו מקצועית, צריך שיהיה מהיר וחזק גם ב-4K. צריך שיאפשר עבודה חלקה בזמן עריכה אינטנסיבית, זמן רינדור מהיר ויציב. שיהיה מהיר וחלק בטיימלין. - תקציב: עד 7000 ש"ח. פחות יהיה נהדר - תוכנות: פרימייר, אפטר אפקטס, דה וינצ'י ריסולב - מעבד: אומרים שרייזן עובד הוא מהיר יותר לעריכה ורינדור. כרגע יש לי רייזן ואין לי תלונות. יותר ליבות. - כרטיס גרפי: שיהיה חזק - RAM: כמה שיותר חזק שיאפשר עבודה חלקה, 64GB - SSD: לפחות 1 טרה SSD מהיר. יש לי שני SSD שאני אביא מהמחשב הנוכחי - גיימינג: אני עושה קצת גיימינג, אבל לא משהו רציני - קירור: מעדיף קירור רגיל ולא נוזלי. אבל חשוב שגם לא יהיה רועש מדי. - ציוד הקפי: אין צו…

דיונים חדשים בפורומים