עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב שעכשיו ההורים שלי קנו אותו ב7 אלף לפני 5 שנים המחשב פנטיום 4 1.7 זיכרון 256 80 גיגה כרטיס מסך לא יודע.. עכשיו מה אתם אומרים עדיף לשדרג או לקנות חדש? והמטרה של המחשב הוא שיעבדו לי כל המשחקים החדשים נ.ב כמו כולם אין לי יותר מדי כסף

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by margavish,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בכל חנות שהלכתי לברר המליצו לי על מחשב שונה לחלוטין ואני לא יודע מי ממליץ על מחשב שבאמת טוב, ומי ממליץ כי הוא צריך לקדם את המחשב הספציפי. התקציב שלי לקניית המחשב הוא בין 2000-2500 ש"ח. מטרת המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים (לרוב אני מחבר את המחשב לטלוויזיה). חשוב לי מאוד שתהייה מקלדת מלאה, אך שהמשקל של המחשב יהיה קל ככל האפשר. גודל מסך לא קריטי (סביב 13-15). זמן סוללה- לפחות שלוש שעות עבודה באופיס. חיבור HDMI ומה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה אמין ולא כזה שעושה תקלות אחרי שנה כמו המחשבים של HP. תודה רבה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by hosham,

היי, נתחיל בכך שאני לא יכול לקחת לפטופ אחר. אני קונה את הלפטופ הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 שאלונת, תחת רשתות מופיע צמד המילים DRAFT-N מה זה אומר? יש תקן N או אין תקן N. תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. תקציב: עד 2,500 ש"ח - ללא חריגה מטרת המחשב - בעיקר משחקים. לא תתפסו אותי משחק GTA, ככה שאפשר להמנע מדיונים בנושא הזה, אבל כל השאר...הכי רחוק שאפשר במסגרת התקציב. קיים מסך 17" ללא כוונה לשדרוג בעתיד הפיננסי הנראה לעין. עיצוב לא חשוב. איך אומרים, אל תסתכל בקנקן... על קצת שקט אני מוכן להשקיע, במיוחד אחרי מעל לחצי עשור שיושב לידי מחשב שבטוח שאמא שלו הייתה שואב אבק לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי. אין לי כוונה להתקין ויסטה לכן 2GB זיכרון נראה לי יספיקו בשלב הזה. דיסק קשיח 320GB מספיק, אפשרי להגדיל במקרה שנכנס במסגרת התקציב. אני גר במרכז, לכן אשמח למפרטים ומחירים מחנויות נגישות (לא מאשדוד או חיפה למשל). אין העדפה ספציפית. מודה מראש על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by ShahafH,

שלום לכם.. חשבתי לקנות מחשב נייד. השימושים בעיקר משרדיים מסמכים מסנג'ר אינטרנט וקצת משחקים קלים לא כבדים.. לדוגמא משחק הרשת FLYFF. אמ.. הדרישות היחידות שלי זה מסך 15.4 3: תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. Started by bull,

שלום לכולם, את רוב המפרט כבר בניתי, והא נראה כך: לוח אם GA-P35 DS3R מעבד e6550 box זיכרון corsair 2gc2g667kb דיסק קשיח למערכת הפעלה WD360 ADFD 10000 RPM דיסק קשיח לאחסון מידע WD2500AAKS ספק כח ANTEC 430 NEO מארז P182 הצרכים שלי הם משחקים כבדים COH SUPREME COMMANDER סרטים והורדות, וייתכן בעתיד גם עריכת וידאו. ההתלבטות שלי היא בלוח אם בכרטיס המסך ובדיסק הקשיח, לגבי הכרטיס מסך: אני עובד עם רזולוציה של 768*1024 ואני יודע שאני לא צריך כרטיס חזק בשביל זה, אבל בכל זאת אין לי מושג מה לחפש. לגבי הדיסק הקשיח: כדי לקנות את 10000RPM של WD או כדי להשקיע ב RAID 0, אני צריך בעיקר שקט כשאני צופה בסרטים או כאשר אני יושן. לגבי הלוח אם, אני צריך שתהיה לו יציאת FIRE WIRE…

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  7. שלום אני צריך עזרה בבקשה לגבי מפרט בערך ב 4000 ש"ח עד 4500 גג אני לא משחק במחשב כך שאין צורך בכרטיס מסך חזק אבל גם לא אחד של שקל 90 מתעסק בעיקר ב: תוכנות של מוסיקה עריכה די כבדות , וגם תוכנות של עריכת אתרים . מה שאני צריך שיכלל זה: 80gb wd ( זה מספיק יש לי עוד 200 בבית ) זכרון 1gb+ מעבד p4 64-bit או איך שקוראים למעבד החדש שלהם לא כל כך מבין בזה צורב dvd אין צורך ב: מסך,עכבר,מקלדת וכל שאר החלקים אני סומך עליכם בתודה רב, לירן

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  8. המחשב צריך להריץ תוכנות כמו phtoshop וכדומה התקציב הוא עד 4000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. אני מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו עם נניח פרמייר CS5, בלי שימוש למשחקים. תקציב 4000-6000 שח. core i7 מרובע ליבות sandy bridge הארד-דיסק 500G ומעלה. רצוי מסך מט בגודל 15.6 או משהו קרוב. זיכרון 8GB יציאות: ,USB 3, eSATA כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו - לא דרישות גבוהות כמו במשחקים. אמנם העבודה בעריכה מוגבלת מבחינת ההיקף, אך המחשב צריך להיות מסוגל לבצע את מה שרוצים ממנו. ושאלה עקרונית לגבי עריכת וידאו במחשב נייד השאלה העיקרית שלי, האם מחשב נייד יכול לשמש תחליף למחשב שולחני לעריכת וידאו? בינתיים, המקובל הוא שמי שצריך מחשב לעריכת וידאו, פונה להתעניין במחשב שולחני - מדוע? כאן למשל, מוצע מחשב שעונה למעשה על הדרישות שלי (לא בטוח אם זה מסך מט, אך לא עניין שבגללו הייתי פוסל את הקני…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. Started by pwntigo,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט,אופיס,סקייפ ואולי משחקים קלים שמתאימים לילד בגיל 4-6 , חיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 - 14 * משקל רצוי? כמה שיותר קל? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך לרוב יהייה בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? אפשר לוותר * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כמו כן עדיף מצלמה קדמית כמה שיות…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by idanyow,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד לוח זכרון וכ.מסך. תקציב בערך 1700 שקל. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט+מוזיקה+אופיס, קצת פוטושופ (שטויות) ולשחק איתו רק פרו-אבולושן 2009 שיוצא בחודש הבא. לא מצאתי את דרישות המשחק, אבל לצורך העניין המשחק שיש עכשיו גירסת 2008 עם כ.מסך 8600 עובד מושלם עם הגדרות גבוהות.. בהתחלה הלכתי על הכיוון של AMD 6400, אבל מישהו הציע והרכיב לי את המפרט הבא Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC GIGABYTE 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 סה"כ 1683 ש"ח (KSP) רעיונות / שינויים / צעקות / בלאגן / AMD / הכל תודה!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by bartes,

שלום רב! אני קונה עוד מספר ימים מחשב למטרת מעט משחקים, ראייה וצריבה של סרטי די וי די, עבודות אינטרנט וכדומה. עכשיו אני מעדיף מעבד AMD אמרו לי שהוא חזק יותר מאינטל.. או אם המעבד החדש double core. המחיר צריך לכלול מסך, אני מעוניין בעיקר שאני יוכל גם לצרוב סרט וברקע לשחק משחק כבד והמחשב לא ילך לי איטי, זה הכוונה שלי. תודה מראש בר!

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  13. שלום לכולם מחפש נייד לצורכי אופיס ואינטרנט (אני מניח שמעבד t4500 יספיק לצרכים האלו). בתקציב של 2500 ש"ח (ניתן לחרוג גם עד 2800 ש"ח אם זה עם אחריות ארוכה משנה). בכרחי שיהיה עכבר לא עם משטח אלא עם כדור כמו שהיו בדגמי t41/r50 וכדומה של ibm בזמנו. האם קיימים עדיין ניידים עם עכברים כאלו ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5500 Tray ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5500ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR ₪569 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39433 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪450 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD1002FAEX זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ₪234 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Seasonic S12D 750W ₪616 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12D-750 רמקולים למחשב Creative SBS A35 2.0 ₪77 כמות: 1 http://www.skypc.co.i…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. שלום. חיפשתי במפרטים מומלצים אבל אין קטגוריה של גרפיקה ולכן אני שואל כאן. ידידה שלי צריכה מפרט לצרכי גרפיקה (אוטוקד ועוד כמה תוכנות גרפיות) בתקציב של עד 3000 ש"ח. כולל ציוד היקפי , לא כולל מסך. אני גם צריך המלצה למערכת הפעלה (חוקית כי זה לעסק) שלא תכללס במחיר.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. אני מתחיל ללמוד בספטמבר קורס ניהול רשתות,הייתי מעוניין להמלצה במחשב נייד ,שיהיה כמובן חזק,אך ללא צורך בכונן DVD או צורב,מעבד שיגיע עם I3 זה מספיק,יהיה בעל מערכת הפעלה של WINDOWS ובעל 320 ג"ב בדיסק,המחיר שיהיה בסביבות ה 3000 שקל,וגודל המסך 15.5 ,תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. מחשב בעיקר למשחקים תקציב 8000 עם מסך בלי ציוד הקפי חבר'ה ותסבירו לי מה ההבדל בין ה- HD4870 לבין ה- Gforce gtx280 ולא מה יותר משתלם מה יותר חזק................!ומתאים למשחקים אני כבר משתגע תעזרו לי לקנות מחשב!@#!@# תודה לעוזרים

18. זקוק למפרט של 5K לשימוש של אינטרנט ואופיס ושימוש שותף עם מולטי טאסקינג קליל. המחשב אמור להיות תומך ויסטה לעתיד למרות שעכשיו הוא ירוץ עם XP. ציוד הקפי: מסך 19 אינץ, עדיפות גבוהה למסך רחב, מקלדת ועכבר, עדיפות לאלחוטי לשימוש נוח, כרטיס WIFI לשימוש באינטרנט כמובן, רמקולים באיכות סבירה, זאת אומרת שיהיו טובים אבל לא להתפרע יותר מידי. עדיפות לחנויות באזור השרון אם אין אז באזור המרכז. תודה לעונים!

19. Started by rnyu123,

כדאי לקנות במחיר הזה את הנייד E5430 : http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/L065430105E.htm הוא מגיע ללא מערכת הפעלה. המחשב מיועד לשימוש בסביבות פיתוח תוכנה. אם יש מחשב אחר של חברת דל שיותר עדיף במחיר הזה אני אשמח לדעת. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. התקציב- 3500 שקל כולל הרכבה, התשלום יהיה כנראה במזומן. מטרת המחשב- צפייה והורדת סרטים, משחקים )סגנון סימס 2 ו-age of empires 3( והקלטות מוסיקה ברמה חובבנית, ומן הסתם גלישה באינטרנט ועבודות משרדיות... ציוד היקפי-אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. קירור ועיצוב- עיצוב לא חשוב, קירור-שהמחשב לא יישרף יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה. המחשב ייקנה ב-KSP לכן עדיף שהמפרט יהיה רק משם. צריך שתהיה גם אפשרות לצפות בסרטים דרך המחשב בטלויזיה. יש צורך בכונן דיסקטים, מודם, כונן DVD וצורב DVD, כרטיס קול וכרטיס מסך לא מובנים, זכרון 512)אלא אם כן יש אפשרות בתקציב הזה להכניס ג'יגה( ואם אפשר שיהיה ניתן לשדרג בעתיד את המחשב. וספק אמין... שמתי לב שאין כבר באתר של KSP ספק של hec... ז…

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  21. אני צריך המלצה על מסך רחב, בשביל המסך אני ישלם עד 1500 ש"ח ואני גם צריך לדעת אם מה שבחרתי הוא טוב. אני גיימר בינוני, ואני הרבה פעמים מוריד משחקים וסרטים באימיול, אני צריך מחשב די שקט, מכיוון שהוא יהיה בחדר שינה שלי. אני משחק בדרך כלל בbattlefield 2142 Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU BoX ¤534 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=680 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 ¤579 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel SLI-Ready CL4-4-4-15 ¤497 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=60 BFG …

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by zekit,

אז אחרי ארבע שנים בערך, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. המפרט הנוכחי שלי הוא: מארז:Gigabyte 3D Aurora כרטיס מסך: 6850 (חדש) זיכרון: 4GB דדר2 ספק כוח של טלמרק - ליברטי 400 וואט. לוח אם: שחכתי את הדגם, אבל בכל מקרה אני מחליף. מעבד: E6600. מה שאני רוצה להחליף זה כנראה: -את הזיכרון, ל8GB דד3. -לוח אם ומעבד חדשים (תגידו לי אתם איזה כדאי). בלוח אם חשוב שיהיה אפשרות ל-Crossfire לעתיד. וזהו אני חושב, לדעתכם יש צורך להחליף ספק כוח? הספק כוח אמנם ישן, אבל נחשב לספק כוח מעולה והוא לא עושה בעיות, מעבד חדש גם כך יצרוך פחות אנרגייה, לא? (אני לא מתכוון לעשות OC). בעיקרון, אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב טוב, כזה שיכול לסכוב משחקים על הגדרות גבוהות. אם לדעתכם צריך לשדרג עוד דברים, אז תגידו. התקציב …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by sheepsi,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2500 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 3000שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל בינוני / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - combat arms tf2 call of duty ופה ושם דברים קטנים במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - פוטושופ וסוני וגאס (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? מה שיתאים יותר לא משנה כל כך *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנד…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by GuyBuko,

אהלן, חבר שלי קונה שני מחשבים למשחקים ולאינטרנט בתקציב של 2500 שקל בערך כל מחשב הוא קונים מחנות K.S.P רעננה, בקיצור יש שמה מפרט שלדעתי הוא טוב . מה דעתכם? מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm …

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by tal_m9,

יש לי חבר שעובר ללמוד בב"ש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותו כמחשב לכל דבר. זה אומר גם למשחקים. התקציב שהוא ביקש בוא 5-6K רצוי לא לחרוג מה-6 אשמח אםתוכלו להציע לי על דגם שיהיה בעל ביצועים טובים, גם לטובת משחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים