עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 3liran,

היי, יש לי מחשב נייד HP ze5000 שתומך בזיכרון מסוג DDR1 266 Mhz . האם אוכל להתקין בו זיכרון DDR1 333 Mhz ללא בעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  2. צריך המלצה למפרט לצורכי 3D MAX ותוכנות של ADOBE (אפטר, אילוסטרייטור, פלאש...) ללא מסך וציוד היקפי נלווה. המחשב לא מיועד למשחקים אם זה משנה וגם לא מתוכנן OC. מחפש מפרט שיריץ בצורה חלקה את התוכנות האלה ל-3 השנים הקרובות.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by Matankzr23,

אח של חברה שלי צריך מחשב חדש אחרי שעזרתם לי פה עם המחשב שלי אני המלצתי לו על הפורום והוא ביקש שאני ישאל בשבילו אז ככה... זה המפרט שניסיתי לבנות לו לפי המפרט שלי בערך.... המפרט מ SKYPC בלבד... מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box 1,078.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 849.00 ¤ זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ 550.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500JS 250GB 418.00 ¤ כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 1,180.00 ¤ צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 184.00 ¤ מארז HEC Compucase 6AR6 280.00 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W 495.00 ¤ הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה 100.00 ¤ סה"כ: 5134.00 ¤ זה מה שהצעתי לו... אני לא בטוח אם הכל טוב אבל זה מבוסס על מה שאני קונה.. בערך עכשיו יש לי …

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by NightElf,

שלום, אני מרכיב לחבר מחשב וזה מה שיצא... אשמח לקבל הערות. דיי דחוף כי המחשב יקנה מחר.. היעוד הינו קצת משחקים, סרטים, אינטרנט ותוכנות סימולציה כמו מטלאב. שמתי לב שאתם דיי מסתייגים מהספקים של KSP, הייתי רוצה לדעת למה (יש אחרויות...) בנוסף שמתי לב שאין תמיכה ב-sata2 האם זה משמעותי? ולגבי הכ. מסך הבנתי שהוא גדול באופן פיזי, האם הוא מתלבש טוב במארז. והאם עדיף להזמין מנועה את ה-x1950 שהוא יותר זול. ומה הכוונה שבלוח של GIGABYTE כתוב OVERCLOCKED.... תודה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by Manou,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד בארה"ב (אחותי תהיה שם בתחלית פברואר), ומכוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש נייד, אני לא כל כך יודע מה חשוב יותר ומה פחות. בגדול חשוב לי שיהיה חזק, בעל סוללה שתחזיק זמן רב יחסית, ושיהיה בעל כונן בלו-ריי (ומן הסתם יציאת HDMI, כדי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה החדשה שלי). בגדול התקציב שלי הוא עד 1100 דולר, אבל אם יש משהו ממש משתלם מעל אני אוכל לשקול את זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by Guy Reshef,

למה כל המעבדים הם i3?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by PHK,

AMD AXP 2500 512 DDR TWINMOSS

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by zeitan,

שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שיש לי היום ולקנות משהו שיאשפר לי להריץ בצורה חלקה (לא חייב בהגדרות מקסימליות) משחקים מכל הסוגים, גם בעוד שנה (בקשה בעייתית, אני יודע, אבל אתם המומחים ) מבחינת ציוד היקפי: אני לא מסך (יש לי מסך רחב של 19''), וגם לא עכבר מקלדת ורמקולים, אבל אני כן צריך HD וצורב. אין לי נסיון עם OC אבל לא אכפת לי להתחיל לנסות אם זה מקצץ בעלות המעבד ומאפשר לי לסחוט עוד משהו מהמעבד אם אני אזדקק לזה. אשמח גם אם תוכלו לתת לי יותר מאופציה אחת עם קצת הסבר על יתרונות/חסרונות של כל אחת. ולגבי המחיר- חריגה קטנה באה בחשבון, אבל אני מעדיף שלא... תודה רבה וסוף שבוע טוב, איתן.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש מארה"ב הצרכים שלי הם video editing,transcoding והמון multi tasking כמובן שגם ארצה כרטיס מסך שמריץ את המשחקים של היום אם התקציב לא מספיק אוכל אולי לעלות אותו ל 850$. מארז ומסך יקנו בארץ ואינם חלק מהתקציב

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום. המחשב הישן שלי החליט בשבילי שאני חייב מחשב חדש, לצורך כך הסתכלתי במדור ה"מפרטים מומלצים" ומצאתי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 עכשיו השאלה שלי היא: איפה יש חנות (טובה ואמינה, עם עדיפות לאזור הצפון), שתביא לי את המפרט הזה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב אני רוצה שהוא יהיה מתאים למשחקים אבל לא צריך להשקיע אלפיי שקלים על כרטיס מסך, משהו בינוני יספיק לגבי מקלדת עכבר וציוד היקפי מסוג זה לא צריך להשקיע יותר מדיי כסף תודה מראש

12. Started by guychbook,

מחשב טאצ' שולחני

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by joni69,

מחשב לפוטושופ ופלאש...!!(מוזיקה..סרטים..אינטרנט) לפחות 300 ג'יגה קשיח..ו2 ג'יגה זיכרון כל השאר תגידו לי מה הכי חזק שאני יכול להגיע בתקציב זה (מעבד,לוח אם,צורב דיויד,מארז,כ.מסך) שיהיה חברות מוכרות עדיף תודה מראש

14. אני יודע שהסכום מצחיק אבל... קרובה שלי ראתה הצעה של מחשב במחיר הזה מאחת החנויות בעיר והחליטה שהיא קונה אותו. לא ראיתי את המפרט המדוייק אבל הסברתי לה שבטח דוחפים לה את כל הרכיבים הכי זולים שנשארו להם במלאי. זה לא כזה עניין אותה כי היא רק צריכה אותו לאינטרנט ופעם ב לאופיס ובטוחה שהוא יספיק לה. בכל זאת הצלחתי לעכב אותה עם הקנייה ואמרתי לה שאני אבדוק אם ניתן בסכום הזה להרכיב מפרט הגיוני. אז יש למישהו בכל זאת הצעה למפרט כזה ללא חריגה מ-1000 ש"ח?? תודה!!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  15. הנה המפרט: אני צריך את המחשב בעיקר לגיימינג, יש לי את כל הציוד ההיקפי, לא צריך מערכת הפעלה, במחיר אני די גמיש בכל מה שקרוב ל 3000, עדיף כמה שיותר זול אבל אם יש שיפור שפשוט ישדרג את המערכת בכמה רמות והוא במסגרת התקציב (3500) אני אשמח לקבל כל עצה. אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בקשר לשיפורים או הוספות או כל דבר אחר במפרט שאתם חושבים שכדאי לשנות, ובכללי אני אשמח לחוות דעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by Tstrul,

אהלן כולם הזמנתי לפני כמה ימים זכרון למחשב נייד של kingston. החנות "התבלבלה" ושלחה לי במקום זכרון של חברה לא מוכרת ramaxel. הזכרון הוא ddr2 667mhz. הם מוכנים לזכות אותי על ההפרש או לקחת את המוצר ולהחזיר לי את כל הכסף. השאלה שלי עד כמה זה מורגש השוני בין האיכויות של הזכרונות, והאם ramaxel זאת בכלל חברה ששווה משהו או לעזוב הכל להחזיר להם את המוצר ולקקנות במקום אחר . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by benasoor,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב עד 2300 שקל כולל מסך אפשר להוסיף עד 200 שקל עוד אבל מומלץ שלא מטרת המחשב הוא לשימוש ביתי+ קצת משחקים לא כבדים + אינטרנט. המסך יכול להיות מינימום 19 אינץ המחשב צריך להיות שקט ושיהיה לו קירור טוב יחסית תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  18. 1. מה התקציב? עד 3800 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים בהגדרות גבוהות ככל שניתן בתקציב הקיים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי, יש לי מסך סמסונג 22'' (SyncMaster 2253bw), רמקולים Logitech x530 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן דיסקטים, כל השאר צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel, אבל אם יש הבדל מחיר רציני וביצועים יותר טובים ל-AMD אז גם טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב קר עובד יותר טוב אז רצוי שיהיה קר, אני מאמין שרוב המארזים האיכותיים נראים בסדר, שקט יפורט בסעיף 9. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב …

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידיאו מקצעית שירציץ תוכנות כבדות של עריכה(אפטר אפקט וכו') אני מתבלט בין כמה חלקים: 1.‏איזה מעבד עדיף מבין השניים למטרה זו? Intel Core 2 Quad Q9550 ‏Intel Core i7 920, s1366, 8MB 2. מה אומר ה-IntelliPower בהרדיסקים של WD ? 3.איזה כרטיס מסך עדיף לרכוש סדרת ה - Quardo או אחד מאלה: ‏HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10 ‏GTX 275 896MB GDDR3 DX10 ‏GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV והאם ההפרש במחירים מוצדק? לבנתיים זה המחשב שהרכבתי אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. Started by omer.ap,

שלום לכולם... אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים שמצאתי בשוק בתקציב העומד לרשותי (כ-4500 ש"ח). מבין כל המחשבים שמצאתי בחיפוש באינטרנט אלו היו בעלי המפרט העשיר ביותר. את המחשב אני קונה למס' צרכים - ב הם לימודי באוניברסיטה, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים, ועבודה עם תוכנות כבדות כגון תוגנות עריכת תמונות ופיתוח תוכנה, ואולי משחקים - לא מהחדשים והכבדים בשוק. שני המחשבים ביניהם אני מתלבט מצויים בלינקים הבאים: 1. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3873224-3938922.html 2. http://www.acer.co.uk/acer/product.do?LanguageISOCtxParam=en&inu49e.current.c2att92=122&link=ln376e&CountryISOCtxParam=UK&kcond47e.c2att92=122&rcond185e…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by אסף ס,

שלום אני מחפש המלצה למחשב Ultrabook שיכול להריץ משחקים לא תובעניים תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by chip-opo,

אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. שלום לכולם! מה נשמע? לא מזמן התייעצתי פה על מנת לקבל חוות דעת למחשב, תקציב עד 2000 ש"ח אבל עם רצון "עז" שזה יהיה יותר קרוב ל-1500 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה של אבא שלי ולכן אין דרישות מיוחדות מלבד שיהיה אמין (שימושים משרדיים ותוכנות מאד פשוטות). הומלץ לי בזמנו ע"י tmpusr את המפרט הר"מ. לצערי אבא שלי התעכב בקניה עד עכשיו ולכן רציתי לשאול פעם נוספת האם כדאי לשנות משהו במחשב, או שהמפרט עדיין אחלה בחלה ולרכוש אותו. רק הערה קטנה - אני לא אקנה צורב כי יש לי חדש, אני רק צריך שהלוח אם יכיל חיבור IDE 1 לפחות בשבילו.. תודה רבה! והנה המפרט: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ₪336 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-73PVM-S2H ₪358 זיכרון: [..] CORSAIR XMS2 2048MB DDR2 …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. שלום! בניתי את המפרט הבא,המיועד להרצת משחקים: (המארז שאני באמת רוצה הוא ה Antec 300 אבל לא מצאתי אותו ב tms אז בחרתי רק לשם הדוגמא במארז שעולה אותו הדבר) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: Foxconn DH-153C3 MicroATX FSP 300W Black כמות: 1 - מחיר: ¤302 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤397 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופ…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by BENZBENZ,

שמעו אחים שלי אני חייב מפרט למחשב חדש ומהררר אז יאללה בוא נעבור על החוקים ונראה שלא פיספסתי כלום אני רוצה מחשב למשחקים כמו cod5 pes9 וכל מיני כאלהה.. שירוצו לי על high אני חושב שאני ירצה אוברקלוק אבל לא גדול תמליצו לי בקטנה ותסבירו לי בקטנה מה הסיכונים ומה התכונות הטובות בזה.. אני יצטרך מקלדת+עכבר+מסך(הכי זולים שיש) לא אכפת לי השקט רק שלא יהיה כמו משאית OC קטן אני חושב לביינתים ומשחקים אמרתי כבר וcrysis 2 שירוץץ חלקקקק...אני מת על המשחק הזה אז שירוץץ מהר ועל איכות גבוה תודה לכולם מראש ועם טעיתי במשהו מנהלים לתקן בבקשה אני חדש פה

• 5 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים