ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. אורנג' מציעה כעת מבצע בהתחייבות ל-36 חודשים, ובו נותנים מחשב נייד מדגם HP PAVILLION DV6-1110ej, חיבור אינטרנט (ספק) במהירות 2.5MB, ונתב אלחוטי, במחיר 129 ש"ח לחודש. http://www.orange.net.il/isp/19352.html והנה תפריט המחשב המוצע: http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf לא מצאתי דגם זהה בזאפ, הדגם הכי קרוב שמצאתי הוא זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=721253 המפרט של הדגם הנ"ל יותר טוב (זיכרון, דיסק קשיח), לכן בהנחה שהדגם מאורנג' עולה 3000-3200, יוצא שמשלמים על חבילת האינטרנט + נתב כ 1300-1400 ש"ח. יוצא שמשלמים 35-40 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים על חיבור האינטרנט 2.5MB. אני כעת משלם כ-60 ש"ח לחודש לספק בזק בינלאומי לחיבור 5 MB, כך שזה לא נראה לי ממש משתלם. ל…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
מפרט שנלקח מKSP רציתי לדעת עם המחשב הזה מספיק חזק למשחקים המחיר שלו 4400 ש"ח ואם למישהו יש הצעה יותר טובה בסכום הזה אז בבקשה שירשום Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים זה התקציב שלי 5500 ש"ח כולל מסך לגבי המעבד אני יודע שחלקכם יגידו שהוא חלש מידי אבל הבנתי מהרבה חבר"ה שהוא מספיק טוב השאלה שלי שלי היא: נגיד ואני רוצה להחליף בעתיד הקרוב את המעבד ל-5200 הלוח אם יתמוך בו? הכוונה אם הלוח אם יפיק את המיטב מהמעבד החדש אם אני יחליף? Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤560 Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤470 BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤1640 Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤481 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤410 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤186 Enermax Liberty 400W ¤416 SAMSUNG 19" LCD 931BW 2MS 1:2000 DVI Wide ¤1335 Total Price : ¤5498 בכוונה לא רשמ…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
סיפרו לי שיש מחשב של HP עם i3 ו-4 ג'יגה זכרון ב-3100 ש"ח. תאמת אני לא מת על HP, מעדיף DELL או ASUS. המחשב מיועד בעיקר לגלישה שמיעת מוזיקה וסרטים. אני חדש בעולם הניידים אז כל עצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא: asus ux32vd http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17274&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מטרות - בעיקר לצורכי סטודנט: תוכנות אופיס, לא תוכנות כבדות נוספות, אינטרנט, מסמכים, סרטים וכו'. כרגע החסרון היחיד שאני רואה בו הוא שאין לו כונן SSD (יש לו 24GB לצורכי cache) מה דעתכם? כדאי? יש עוד חסרונות? או שממליצים ללכת עליו? (תקציב - 4000-5000 ש"ח) המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום ברצנוי לקנות מחשב חזק עד 2000-2500 ש"ח. שאינו כולל בתוכו: * דיסק קשיח . * עכבר + מקלטת + רמקולים. * מסך מחשב. * ללא זכרונות (יש לי) * ללא כונן 1.44 . הכי חשוב במחשב כרטיס מסך חזק !! ברצוני שיהיה צורב DVD . בברכה ליצירת קשר : מייל: nisim106@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי 11000 שקל ואני רוצה לקנות מחשב חדש.. אני רוצה אותו למשחקים וגרפיקה.. מה אתם מציעים עלי ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס); צפייה בסרטים באיכות HD; תכנות ב-Visual Studio (הכי חשוב) * גודל המסך? 15 אינץ' לפחות * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קריטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בכלל לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא (המחשב ישמש אותי כמו מחשב נייח) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל בנפח 500 ג'יגה ומעלה, אבל גם פחות מזה אפשרי * כונן אופטי? רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אבל דרושה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי, קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בניו יורק, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על נייד בסביבות האלף דולר שהוא יקנה לי את זה שם. במקרה ואני אמצא משהו שיעניין אותי, זה שווה בכלל לקנות שם? זה באמת יותר זול? יש בעיה עם המכס בקטע הזה? או שפשוט להוציא את הנייד מהקרטון וזהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,משחקים קלים יכול להיות נחמד אבל לא הכרחי. * גודל המסך? אני מתכוון לחבר אותו למסך חיצוני 15 אינץ',אז פחות חשוב לי הגודל מכיוון שאעבוד רוב הזמן עם 2 מסכים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוב הזמן אני אעבוד איתו בתוך חדר כלשהו,אז סביר להניח שלא תהיה שמש שתפריע לי. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 נראה לי מתאים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת הכוללת numpad. בנוסף,יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/har...20Explorer.gif ואני מאוד אוהב אותו,אז עכבר בסגנון (אם בכלל). * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
עדיף דיסק קשיח לפחות 250GB עד 3KG למרות שעדיף פחות. יציאת HDMIתיהיה תוספת נחמדה אך לא חובה. הכי חשוב שיהיה זמן סביר של אחריות ולא שנה (יש דבר כזה? ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אם לא כדאי אז לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד מאוד ומשחקים כמו: BF4, watch dogs, GTA 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. ה…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?משחקים (לא הכי כבדים שיריץ את רובם), גלישה, סרטים. * משקל רצוי? לא יותר מדי חשוב* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא יותר מדי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, קכשתי מחשב hp pavilion dv6 1230US ופרמטתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין דרייברים, אך היצרן לא נתן דיסק עם דרייברים ומה שמצאתי בעזר לא עבד.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הבעייה העקרית היא הדרייבר של ה"עכבר"-הפס גלילה לא מתפקד כפס גלילה, אלא כחלק משאר המשטח...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=pv4EVC4l המחשב מיועד לאיור , גרפיקה, פוטושופ וציור עם עט דיגיטלי, תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
here we go אח שלי התחיל ללמוד עכשיו באוניברסטיה והוא שלח אותי למצוא לו מחשב נייד. את התקציב רשמתי בכותרת,מטרת המחשב היא כאמור לשימושים בסיסיים,אופיס,שמיעת מוזיקה,גלישה באינטרנט וכאלה עכשיו יש לאחי כמה דרישות מקדימות בשביל המחשב -מסך לא פחות קטן מ 15.4 -לא פחות מ 250 ג'יגה -יריץ XP (לא חובה) -מצלמת אינטרנט -צורב DVD -אחריות-כמה שיותר..P= אממ זהו נראה לי,אם צריך עוד פירוט תגידו אני אוסיף תודה רבה..(=
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אהלן אני מבקש מפרט למחשב פשוט אבל טוב שיעמוד בסלון (ללא מארזים מיוחדים) עם יציאתHDMI ויתחבר לי לטלויזית LCD FULL HD אני לא צריך הרד דיסק גדול במיוחד אלא רק מחשב שיוציא תמונה באיכות מעולה וללא הפרעות עצירות ובעיות צבע רענון וכדומה עם יציאות סאונד טובות עדיף גם יציאה אופטית (סאונד). אם אפשר שהמחשב יהיה זול 1500 ש"ח יותר טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי, מחליף שרשור קודם שלי שפורסם ללא השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לילד בגיל 14: משחקי רשת בעיקר, סרטונים ומסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מספיק חשוב בשביל לשלם תוספת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעה למפרט מחשב כזה AMD xp 3100 לוח אם סטדנרטי של עלית _לא יודע איזה דגם. (אני לא מבין בלוחות אם, לי יש לוח אם של גי'גה ביט ואני מרוצה ממנו) כרטיס קול רשת ומסך מובנים בלוח אם. זכרון 512 מגה צורב DVD הרדיסק 80 ג'יגה (מתנה : מקלדת , עכבר ורמקולים מתנה) הכל ב 1700 שקל צרכים : המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, מסנגר, סקייפ, רדיו, מוסיקה אין צורך במשחקים או סרטים שימוש לא מסיבי, אפשר לומר מועט. יש צורך לשים לב למשהו מיוחד? הערות, הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי נייד של fujitsu siemens מדגם esprimo mobile v6545 ,והייתי רוצה לדעת העם יש איזה דרך לבטל טעינת סוללה ? אני לא רוצה לנתק אותה כי היא עובדת כמו על פסק בזמן שנופל חשמל בבניין או דירה ,יש איזה אפשרות לבטל את הטעינה ? או נגיד להגידר לנייד שיטעין אותה רק שמגיע נגיד ל 10%?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, אופיס, זום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי קל כמה שניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
התקציב שלי עד 3000₪, אני לא כל כך מבין במחשבים אבל הוא נראה מצויין. מישהו מכיר אותו ויכול לעזור לי בהחלטה? זה הלינק שלו בזאפ : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=868058
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר צריך מחשב נייד. אין דרישות מיוחדות, סטודנט, המחשב נועד בעיקר לעשיית עבודות בוורד. שיהיה מחשב אמין וכו'. כמה שפחות אז יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מחשב לעבודה משרדית, הרבה טאבים של כרום, אקסל, וורד, עריכה של סרטונים, עיצוב ותכנות בשנה הקרובה הרכבתי את המפרט הזה שמתי מעבד חזק לעריכה ולתכנות ו-16GB ראם לכל העבודה שלי בכרום (הרבה כרטיסיות) בגדול צריך גם מסך ורמקולים אז דחפתי שם. https://tms.co.il/builds/287706 תקציב גג 5000 מאילת, מארז יש לי את זה:
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה וידאו וגרפית (תוכנות עיקריות: Premiere CS6, AE CS6, Photoshop CS6, avid media composer 8) אינטרנט ואופיס. עבודה מאסיבית עם התוכנות הנ"ל, בד"כ במקביל. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא נראה לי האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה, אולי גם התקנת מערכת במעבדה (לא win8) האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכת הוידאו והגרפיקה (גם מבחינת חומרה וגם ביצי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-