עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jules Winnfield,

שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב לסטודנט(אקסל וסרטים הם השימושים הכי כבדים) כשהתקציב הוא 2000 ש"ח עם מסך עם גמישות קלה. המסך שעליו אני מתעקש ומוכן להתפשר מבחינת ביצועי המחשב הוא הדל 23" המוכר (אחרי 5 שנים עם 2007wfp דל הוכיחו את עצמם מבחינתי) לכן אצטרך את תוכן המחשב בלבד: -לוח -קשיח (עדיפות לSSD 60gb) -זיכרון -מעבד המחשב יורכב בתוך מארז שכבר יש לי, Antec NSK1380 ,ויקבל חיים מהספק המקורי 350W שמגיע עם המארז. לכן לוח ATX רגיל כבר יהיה גדול מידי. תודה ושבוע טוב.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני חייל ולכן המחיר הוא קטע חשוב.. אני לא מחפש מחשב עם "שם" רק שיעבוד כמו שצריך בלי תקלות מיותרות.. ושיריץ משחקים ברמה סבירה.. (לא מדבר על משחקים כבדים..). מה דעתכם על יד שניה? ועל איזה דגמים הייתם ממליצים? או להפך מאיזה דגמים עלי להתרחק... לדוגמא מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=147&PHPSESSID=3e74ed0221e518028fce3b086cddadb3 תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. אהלן אני מתעניין ברכישת מחשב נייד מסדרה 9, המחשב מיועד עבור סטודנטית שמחפשת מחשב עם מסך גדול בשילוב של משקל נוצה וביצועים מהירים במיוחד. ישנם שני דגמים שאני לא ממש מצליח להבחין בהבדל ביניהם, מדובר ב NP900X4D-A03IL ו NP900X4D-A01IL. להלן קישורים למפרטי המחשבים בחנויות: NP900X4D-A03IL NP900X4D-A01IL שני דברים מעניינים בנוסף: 1) בגרסאות ארה"ב המקבילות (דגמי ה US בניגוד ל IL) מתפארים המחשבים ב8GB RAM ו256GB SSD. חבל שאנחנו זכינו לקבל גרסאות נחותות יותר. 2) באתר סמסונג הרשמי אין אזכור לדגם NP900X4D-A03IL, כפי שניתן לראות בקטלוג שלהם כאן. אז... האם אתם מזהים הבדל בין הדגמים? תודה נדב.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  4. Started by CASIOMAN,

שיהיה מעבד amd 64 המחשב למטרת משחקים ולא יבוצע בו OC תודה נ.ב שהחלקים יהיו רק מ KSP כולל ציוד היקפי וללא מסך תודה שוב

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  5. אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  6. אני צריך שתציעו לי מפרט למחשב למשחקים כולל מסך בתקציב בין 8-9 אלף אני רוצה שלוח האם יתמוך גם בזכרונות DDR2 וגם בזיכרונות DDR3

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by פופי,

היי קוראים לי פופי ואני רוצה לקנות מחשב נייד- אין לי שום מושג במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב באיזור 2000 ש"ח המטרה היא לבית משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. בנוסף אני גם שואלת בשביל אחותי הקטנה שהיא כיום בתיכון והיא רוצה למחשב נייח רק מחשב ללא המסך,רמקולים,מקלדת ועכבר. הסכום הוא עד 1,500 גם היא כמוני צריכה משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. תודה פופי

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, יש כאן שני מחשבים במחירים דומים. אחד aio ואחד נייח.לפי המרטים שקראתי (תקנו אותי אם אני טועה) הוא במעבד. אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מעבד וכרטיס מסך יותר טוב?ודבר שני מי שמוכן לעזור לי למצוא מחשב בסדר גודל של המחיר הזה מוזמן... http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103164 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233&iszap=1 אני זקוק לעזרה שלכם עוד היום

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  9. Started by Zadu,

המחשב מחו''ל הגיע, דגם: HP G72-260US Notebook שאלות: 1. קיבלתי איתו כבלים אבל החיבור זה חיבור של חו''ל אז איפה אני משיג מתאם שיאפשר טעינה של המחשב בחשמל של הארץ ובחיבור לחשמל של הארץ? 2. המכס שהייתי צריך לשלם עליו זה 514 ש''ח, זה הרבה יחסית או לא? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! אני צריך עזרה בקניית לפטופ בסכום של כ-4000 ש"ח (גמיש), למטרת צפייה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך: אני נוטה לכיוון ה15, אבל גם 14 כנראה יעבור אם זה משמעותי בתמורה שאקבל * משקל רצוי: לא פקטור. המחשב בעיקרו יהיה נייח בחדר שלי, ורק מדי פעם אני אעביר לבית של ההורים. אני אספוג עוד קילו פה ושם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. זמן סטנדרטי ללפטופ יספיק.. אין צורך להשקיע במיוחד, שכן כמו שאמרתי, בעיקרו הוא יהיה נייח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא מבין בזה, אבל הבנתי שSSD זה הכי מהיר ולכן רצוי SSD. נפח 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? BLUERAY? אין צורך בכונן כלל מכל סוג * האם נדרשת אחריות …

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  11. Started by נפתלי,

שלום עליכם מבקש לדעת אם מישהו יודע איזה מחשב אני צריך לגרפיקה וגם חומרה עם כל האפשרויות תודה נפתלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעבד : AMD ATHLON 64 5000+ 2.6GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA5000CUBOX - BOX ¤ 1700 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2081 לוח אם : ASUS CROSSHAIR ¤ 1587 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL ¤ 2776 דיסקים קשיחים SATA SEAGATE : SEAGATE 300GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3300622AS ¤ 643 כרטיס קול : CREATIVE SOUND BLASTER X-FI EXTREME MUSIC ¤ 790 מארז : THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW + 430W THERMALTAKE PSU ¤ 664 צורב דיוידי:215 ¤ LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BU…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מפרט למחשב אני חושב שבסביבות ה5000 שקל +- יעוד המחשב: עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות כמו Photoshop;Flash;Maya ועוד... הורדות (הרבה הורדות של סרטים סדרות ככה שצריך הארדיסק יחסית גדול,אני מעדיף 2 ככה שאחד יהיה לכל ההורדות והשני לwindows) אבל מהירים!!! גלישה באינטרנט משחקים - קצת אני רוצה כרטיס מסך שנחשב יחסית טוב . טלוויזיה - צריך כרטיס טלוויזיה או אם הוא מובנה בכרטיס מסך זה לא משנה לי ממש אני לא יודע מה ההבדל. מעבר לכך: צורב DVD הכי מהיר שיש היום (מתקדם) הרבה זיכרון ומעבד חזק במיוחד כל שאר הדברים כמו: מסך (גדול כמה שאפשר במחיר סביר) + מקלדת + עכבר ושאר ירקות אם אפשר לתת את זה בנפרד כאילו לאחר סיכום של המחשב להוסיף את זה בסיכום שונה.כדי שיהיה יותר קל. תודה רבה …

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by formula1,

היי, אני לא מצליח ליצור את הסמלים שנוצרים בצירוף SHIFT + מספר למשל הסימן @ אציין כי צירוף של SHIFT + אחת האותיות כן עובד - הבעיה היא רק עם הספרות. גם לחיצה על ספרה ללא SHIFT עובדת. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. גרסת החלונות היא חלונות 7 תודה

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  15. שלום. קונה מחשב אצל חבר דילר ביום ראשון. רוצה לשמוע דעתכם... E6700 Gigabyte DS4 Leadtek GF7950 512RAM 1024 X 2 OCZ 667Mhz Liberty Enermax 400W אמרו לי להתייעץ פה כי המפרט לא משהו. רק רוצה לומר שלעולם לא אקנה ATI, כך שהערות על הכ. מסך רק nVidia. תודה על העזרה...

16. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית, קצת פוטושופ * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק באיזור השעתיים בצפיה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI אבל לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? עדיף שיהיה * אחריות? עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אבל פתוח לעוד הצעות בין המחשבים שאני מצאתי: Dell N5010 i3 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm Lenovo G560 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6232&CatCode=315 ולגבי לנובו- הבנתי שהיא חברה לא כל כך יציבה ואמינה, מה אתם אומרים? Samsung R540 http://www.wallashop…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by avz,

שלום אקווה שתוכלו לעזור. אני מחפש את המדריך למשתמש (USER MANUAL) למחשב נייד ישן HP EVO N1020V. כל ניסיונותי לחפש באינטרנט, כולל באתר של HP, הצלחתי למצוא את המדריך ותחזוקה ותיקון, לא את המדריך למשתמש. האם יש למישהו מחברי הפורום או מישהו יודע היכן ניתן למצוא? לעזרתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש ללימודים. חשוב לי נורא שיהיה דק וקל ושהבטרייה תחזיק להמון זמן. התקציב בלתי מוגבל. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אבקש מידע כל איכותם של המחשבים של acer בכלל ועל הדגם הזה בפרט. אם צריך לבחור ביניהם - מה עדיף??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה למחשב שיעודו אינטרנט ומשחקים בפילוג של 50:50 מהזמן. מסך- אין לי מקום ליותר מ20 אינצ'. חשוב לי איכות תמונה וזמן תגובה. אשמח לכמה הצעות כדי שאוכל לבחור בעצמי. HD- אני מעדיף שיהיו 2 של 250\300 גיגה ולא אחד ענק. מערכת בכללי שתהיה מספיק חזקה כדי להריץ וינדוס 7 בצורה חלקה, לא צריך מעבד עם יותר משתי ליבות, רצוי להשקיע בלוח איכותי. כרטיס מסך- תומך ומריץ DX 11. אם הכרטיס לא סוחב מספיק טוב אפליקציות של DX 11 אז עדיף כרטיס שעובד עם DX 10 אבל בצורה אופטימלית לוח- אני רוצה משהו שיאפשר לי לשדרג רכיבים אז אני מעוניין בלוח שעובד עם תקנים חדשים (לדוגמא: DDR3- אם זה נכנס בתקציב). שיהייה מספיק יציב לOC בינוני. מארז- לא מחפש משהו שקט במיוחד, העיקר שלא יהיה מצוע…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Oz Aviman,

מה אומרים על הדגם הזה? https://ksp.co.il/?uin=39987&select=.271..211..347. המחשב בעיקר לשימוש ביתי, סרטים, צפיה בתמונות, אינטרנט, פייסבוק כל הדברים האלה. לא חייב SSD שיהיה 500 ג'יגה ו8 גי'גה זיכרון. עדיפות ל .I5 ושיהיה לו רמקולים סבבה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nigger84,

סדרת ה- V של Gigabyte W476V, W576V מישהו יודע מתי אמורה להגיע לארץ, ובאיזה מחיר? באתר שלהם היא מסומנת כ- coming soon... תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by saarxee,

יש ברשותי את המחשב הנייד הזה במשך כ-3 שנים, עד לא מזמן חלה בעיה שכאשר אני מנתק את המטען המחשב כבה באופן מיידי, ולמעשה הסוללה שלו אינה נטענת, לא משנה במשך כמה זמן הוא מחובר למחשב.. ניתן לפתור זאת בצורה כלשהי או שנדרשת סוללה חדשה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zack.yovel,

שלום, אני לומד ניהול רשתות ולשם תרגול אנחנו משתמשים בתוכנות Virtual Server ו- VMRCplus (תוכנות וירטואליזציה) ולכן אני צריך חומרה שתומכת בכך. המחשב שלי מורכב מלוח אם ip-95 http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 עם מעבד סלרון ו3 גי'גה DDR2 533MHz (על לוח האם יש שני חריצים ל- DDR2 533 MHz). השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר וכדאי לשדרג את המחשב לתמיכה בוירטואליזציה (בפרט בתוכנות הנ"ל או בכל תוכנה שמאפשרת התקנת מכונה וירטואלית ובניית רשתות וירטואליות), מה עשויות להיות ההשלכות ומה עשויים להיות המחירים? רשימת המעבדים הנתמכים על ידי לוח האם: http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/via_p4m890_ip-95.htm המורה שמעביר את ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכם, אני קורא כאן בפורומים כבר זמן רב במטרה לבנות לעצמי את המחשב האולטימטיבי לצרכים שלי. אני טס בflight simulator X של מיקרוסופט באופן מקצועי מה שאומר שמעבר לתוכנה עצמה יש תוספות כבדות של נופים מטוסים וכו' ולכן דרוש מחשב חזק. בנוסף לך שימושים רגילים של צפיה בסרטים הורדות ומשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם. בנוסף אני רוצה לפתוח את האפשרות של OC בפני, אבל רק בשלב יותר מאוחר הצקציב שהצבתי לעצמי הוא 5.5K, מדובר על מחשב נטו בלי ציוד הקפי בלי מסך ובנוסף בלי כונן DVD שכבר יש ברשותי אחד טוב. אז המפרט שחשבתי עליו הוא כזה: ASUS P5Q pro intel E8400 OCZ reaper 2GB 1066MHZ 9800GX2 1GB thermaltake though power 600W thermaltake big water 735 WD SATA2 250GB thermaltake armor…

• 13 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.