עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dror_gh,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח המחשב הוא בעיקר ללימודים . חשוב לי שיהיה עם מעבד של אינטל (core 2 dou) ההייתי שמח לשמוע המלצות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. כרגע אמור לשמש עבור עריכת סרטונים קצרים של כמה דק' באיכות 4k . מעוניין להשקיע עד 5 אלף ש"ח לפי מחיר באילת. המליצו לי על המחשב הזה בקישור שאוסיף פה. אשמח לתגובות מקצועיות וענייניות האם המחשב הזה מספיק טוב בשביל העריכה שאני צריך ואם לא אז מה כן ? תודה . https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=40986&Original=1

3. אם אני אקנה מאוברקלוק אני אקח אוברקלוק מהחנות ולפני זה אברר כמה OC לבקש מהם. ללא OC : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 457 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 600 1 קירור למארז Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM ¤ 80 2 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 2160 1 צורבי…

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  4. שלום לכם יש לי חבר שרוצה מחשב חדש לבית שלו.. רף המשחקים שלו נגמר ב-FIFA (לא דרישות גבוהות). כמה תקציב יספיק למחשב שיעבוד לו לאיזה 3-4 שנים בכייף? אשמח גם מפרט שיהיה קל לשדרג אותו עוד שנה שנתיים אם ירצה.. אפילו עכשיו ללא כ.מ ובעתיד רק להוסיף אחד כזה.. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. Started by motie,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש בתקציב של עד 5,000 שקל פלוס מינוס ללא מסך. שימושים: הרצת סרטי 4k בקלות, קצת משחקים לילדים, לא גיימרים ועבודה, אינטרנט וכו'. אשמח למפרט שיחיה טוב לשנים הקרובות. תודה רבה!

6. אהלן חבר'ה, נתבקשתי ע"י קרובת משפחה שלי לעזור לה לקנות מחשב. היא צריכה אותו לאינטרנט, אופיס ומשחקים פשוטים כמו סימס. אשמח לעזרה בבניית מפרט , תודה לכל העונים. ;D מצטער ששכחתי לציין היא לא צריכה ציוד היקפי וצורב.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. שלום רב לתותחים כאן. צריך את עצתכם לגבי מפרט לחבר. שיהיה למשחקים ברמה בינונית בלי פילטרים לדוגמא אבל רזולוצייה מקסימלית ברוב המקרים. חשוב שיהיה מהיר לגלישה בתכני אינטרנט, ולהפעלת סרטים ב HD המסך הוא 19 1. מה התקציב המקסימאלי 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולהגיע למצב של 4000 אם יש אפשרות כזאת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD , גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghostsבעיקר COD MW 1 2 3 COD BO 1 2 \ CRYSIS 2 3 NFS ועוד כל מיני משחקים. בסיגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by The TrCkeR,

אני רוצה לקנות זכרונות חזקים למחשבי, בכדי שאוכל להעמיס עליו הרבה תוכנות פועלות בו זמנית (מעבד P4 2.4B, HD SEAGATE 60 GM 7200 RPM 100MBP/S). יש לי אפשרות לקנות מחו"ל. האם הזכרון באתר להלן, אמור לפעול כראוי, וכדאי לקניה? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=74942&item=6732036031&rd=1 אשמח לקבל הצעות לזכרונות אחרים בארץ ובעולם בכלל. הלוח שלי תומך ב-עד 333 MHZ לזכרונות, אך אני מעדיף DDR 400, כדי שכשאקנה מחשב חדש, אחבר את הזכרונות אליו. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מהחדשים ביותר ועד הישנים, וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, BATTLEFIELD, GTA, COD, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גבוהה שיש. המחשב כנראה יחובר לטלוויזיה בסלון, המחשב הוא בשביל חבר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום , אני מחפש לקנות מחשב נייד- כבר מההתחלה שללתי דו ליבתיים מסיבה של תקציב (6500 שח) -ואז נפלתי על חנות אחת עם מפרטים מעולים: איך המערכת הבאה? http://buy.digitalsupport.co.il/product.php?productid=223&ref=zap מצאתי שני חסרונות בולטים לעומת מערכות אחרות: 1)מחשב של אינטל-אני לא יודע איך הם בבניית מחשבים ניידים. 2) מסך 14'' , אך לאחר שיקול היות והמחשב בבית יהיה גם ככה מחובר למסך LCD 17'' , אז זה לא מפריע ובדרכים -אני רואה את הגודל הקטן דווקא כיתרון. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by ramron,

אודה אם מישהו יכול לעזור לי לאתר ספק ישראלי לכרטיס miniPC של אינטל Intel2915ABG אני זקוק לכרטיס wi-fi התומך בפרוטוקול Leap הכרטיס אמור להחליף כרטיס via סטנדרטי שאינו תומך

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by Dudass,

הי, אח שלי אמור לקבל מחש מהעבודה והוא שאל אותי מה עדיף לקחת? אחד משני המחשבים המוזכרים בכותרת. למחשבים מפרט די דומה, מעבד זהה ואותה כמות זכרון. כרטיסי המסך מעט שונים, ובמחשב של דל מכניסים הרחבת USB 3 במקום הכונן האופטי. יש למישהו הכרות עם המחשבים הללו? המלצות? אשמח לשמוע, תודה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  13. Started by J0HNiE,

אמא שלי מתכננת לקנות לי לפטופ שיהיה לי לצבא, ובכלל. אז היא צריכה מפרט שלא יהיה יקר. אני מחפש משהו נחמד שיריץ ויסטה בלי בעיה. אבל לא צריכה להריץ CNC3. קשה לי ממש להסביר מה בדיוק אני מחפש אבל אני נותן לכם בסיס אולי תנסו לעזור, תמליצו וכבר נראה, האמת שאמא שלי לא נתנה לי תקציב אז אני לא יכול להגיד מחיר מקסימום, רק שתדעו שזה ב$.. כמה דברים בסיסים, HD של 60-80GB מינימום! זיכרון - בין 512 ל1GB - יש עדיפות ל1GB (אבל זה תלוי במחיר הסופי) כרטיס מסך - כמו שאמרתי לא חייב להריץ CNC3 או TEST DRIVE אבל שיכול להריץ משחקים כמו NBA 2007 או אפילו יותר ממנו על איכות טובה. גודל מסך, האמת שאין לי מושג איזה גודל הוא הנפוץ ביותר אב מה שאתם אומרים כנראה יתאים מעבד - הייתי מעדיף C2D אבל…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by Discreet,

בעיקרון לימודים,משחקים קלים,סרטים,אינטרנט וכו. מבקש מאייבורי או מKSP תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by boy toy,

אוקיי אז חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש,ואלו הם המפרטים שהציעו לו,אני אשמח לשמוע את דעתכם עליהם. ומפרט מספר 2:

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש רב בדפדפן אינטרנט, הפעלה של מספר רב של חלונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 שימוש יומיומי. מבקש לאפשר במידה וארצה לעדכן מערכת הפעלה לWindows 8 ללא צורך בעדכון רכיבי חומרה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. Started by itzik-bs,

שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות ולמה (איזון בין איכויות\מחיר) : 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אמציה,

היי לכולם

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  19. Started by itaisuser,

תקשיבו לא עשיתי עם טופס גם בגלל שקצת בעיה לעשוצ את זה דרך הפלאפון וגם בגלל שאין יותר מדי מה להגיד ראיתי אל המחשב הזה באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5816 Hp חברה טובה? חיפשתי עוד הרבה ולא מצאתי תמורה טובה יותר יחסית למחיר חשוב לציין שהוא בעיקר למשחקים קלים.. ואם מישהו יכול להגיד לי גם איך הכרטיס מסך הזה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. אהלן חבר'ה היום יום ראשון אני הולך לקנות תמחשב סופסוף אני חייב הצעת מחיר אחרונה למחשב כולל מסך דק(19-20) במחיר של 2800 שקל המחשב אמור להיות לאנטרנט מחשקים פה ושם ובעיקר לאינטרנט כמו כן המחשב צריך להיות AMD 4200 לפחות וזהו. את השאר תציעו אתם במחיר הזה....אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה יש.... תודה מראש...=] אוראל נ.ב לא מתוכנן לעבור OC

21. הכי זול שיש

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  22. שלום לכולם בעוד כשבועיים אני אהיה בארה"ב לתקופה קצרה, ואני רוצה לחזור לארץ עם מחשב נייד חדש לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה. אני אתחיל ללמוד מדעי המחשב בשילוב של משהו נוסף (הנדסה/פיזיקה), והדרישות בהתאם. תקציב: 5000 ש"ח עם אופציה לחריגה, בהתאם להמלצות שלכם. אז מבחינת השאלון הפורמלי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה הראשית - תכנות! בנוסף, הרצת כל תוכנות המעבדה הרלוונטיות בתארי הנדסה/מדעים. מבחינת פנאי אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ סרטים בצורה חלקה. דרישות בשמיים, אני יודע * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי, טוב אז ככה אחרי יום מאוד עמוס והרבה חיפושים החלטתי להתייעץ בין ה-2 הללו הראשון(1) - http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=995&ProductID=21140&VariantID=21141〈=he השני(2)- http://ivory.co.il/product.asp?productid=5272&CatCode=315 אני יוכל להריץ משחקים באיכות גבוהה כגון: Mafia II, Call of Duty Modern Warfare 2, Crysis וכו'... באחד מהניידים האלה? ויש לי עוד שאלה יש אפשרות להוסיף למחשב ATI Mobility Radeon HD 5850? וכמה זה יעלה לי? תודה רבה.

24. Started by insane95,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב שנע 4000-5000 ש"ח (מעדיף לא לחרוג), גודל סטנדרטי 15.6. את המחשב אני לוקח במיוחד לבסיס כדי לנסות ולהעביר קצת את הזמן הפנוי בערבים השימושים העיקרים של המחשב הם משחקים, סרטים ואינטרנט. דגש על משחקים. חשוב לציין שיש לי כבר מחשב נייד קטן, אבל ללא כרטיס מסך ומעבד גם עלוב, כך שהוא לא יכול להריץ משחקים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. שלום, אחותי מעוניינת ברכישה של מחשב נייד. עלי, כמובן, הוטל לעזור לה. עזבו כרגע את התקציב ואת החומרה- אני כרגע מתלבט בדברים ב"רמה" אחרת. הסתכלתי קצת במה שיש בשוק ובמה שהולך פה בפורומים- התרשמתי מכך שהמחירים של MSI (ב IVORY) ושל GIGABYTE (ב KSP) סבירים יחסית. גם נעזוב כרגע את עניין "אייבורי", אני מכיר ויודע- תודה. זה יכנס לשיקולים בשלב מאוחר יותר. כרגע מה שאני מעוניין לדעת זה איך האיכות של הניידים של גיגהבייט (כי ממש אין עליהם ביקורות ברשת) ואיך הניידים של MSI. בסך הכל בסופו של דבר מדובר בשתי חברות ענק, אני מעריך שבסך הכל אפשר לסמוך על המוצרים שלהם. כמה שאלות: 1. איך החברות אחת מול השניה "ראש בראש"? אם לאנשים פה יש נסיון איתן- את מי הייתם מעדיפים? 2. איך הניידים של…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.