עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מעוניין לדעת כמה הנייד שלי שווה, הוא נקנה לפני שנה, נשמר במצב מצויין יש לו עוד שנתיים אחריות. דגם lenovo idea pad 2 . כ.מ 840m מעבד i7 4510u מסך מגע 14 אינץ 1920X1080 FHD דיסק 1TB היברידי 8 GB SSD קניתי אותו ב 4090.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  2. כנסו בבקשה ללינק, תתנו את חוות דעתכם, מחשב שאני מביא דרך חבר מארה"ב.. האם המסך לא קטן מדא? ואיך הביצועים של הכרטיס מסך... ומבחינת אחריות ואיכות של החברה. תודה רבה לכם! http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&config_id=1005807

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. Started by mokisho,

האם יש אתרים טובים שאפשר לבנות בהם מחשבים ניידים ואם כן מהם תודה :bash: :bash:

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  4. מטרה - משחקים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. Started by Velo,

שלום, אני זקוק למחשב משרדי חזק מאוד שיוכל להריץ המון דברים בו זמנית בלי לגמגם כלל. יכול להיות שהתקציב קצת גבוה מדי (לשימוש משרדי) אבל עדיין אין בעיה להגיע לסכום אם זה מה שצריך. המחשב צריך להיות מחובר לשני מסכים בו זמנית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית "כבדה" - לדוגמא קבצי אקסל עם אלפי גיליונות, המון דברים פתוחים בו זמנית וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

6. Started by max-l,

Intel T4500 2.3Ghz vs intel pentium dual core p6000 1.86Ghz איזה מעבד חזק יותר? אני ממש מבובל. תודה רבה.

7. Started by swisaman,

כמה השילוש הנל שווה: AMD PHENOM II X4 955 MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-USB3 2x2GB KINGSTON 1333MHZ 4GB KINGSTON 1333MHZ אשמח אם תוכלו לתת לי גם הערכת מחיר עם HD5850 ומארז CM590 וספק SS S12II 520W. תודה.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  8. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 5200 בערך ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים,צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן נושא הקירור שהמחשב לא יתחמם יותר מדי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כזה חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?כרגע לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולו…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. שלום לכולם! המכונה העתיקה שלי מאותתת לי בטירוף על כך שהיא עומדת לסיים את חייה ואני מנסה למצוא תחליף לא יקר במיוחד שיעמוד בצרכי הגיימינג הדי חביבים שלי - אני לא דורש איכות גרפית גבוהה מדי, לא מודד FPS ושאר ירקות מהסוג. אני כן רוצה לשחק משחקים ברמה סבירה ולא להרגיש בשנת 2001... חשוב לי לומר - אין לי צורך בציוד הקפי כלל וגם כוננים קשיחים ישנם בנמצא. אם יהיה מבצע SSD מטורף שיהיה שווה את זה - אבדוק את הנושא, אבל בהחלט שלא הכרחי. מעבר לזה - מה שבא ברוך הבא. אעזר, ברשותכם, ברשימת השאלות שפורסם בדיון הנעוץ בראש הפורום. הנושא מעט דחוף לי משום שהעבודה עם המחשב הנוכחי הופכת אט אט לבלתי אפשרית ואני חושש מקריסה סופית וחד משמעית... אז תודה על העזרה …

10. Started by aviloo,

פורסם: Thu Sep 21, 2006 7:03 pm נושא ההודעה: צריך חוות דעת על מפרט מחשב -------------------------------------------------------------------------------- הלכתי לחנות של KSP לקחתי מפרט של מחשב ושידרגתי קצת וזה מה שיצא: Intel Pentium Dual Core 2.8Ghz(2x2mb)l לוח אם: Gigabyte 8i 945G-P זכרון: Corsair (2x512)DDR ll 667 Mhz דיסק קשיח:x16 250 Gb כ.מסך: Gigabyte 7600GS 256mb צורב: DVDx16 Nec יצא לי בסביבות 3500 ש"ח. המחשב מיועד ללימודים,צפייה בסרטים וכד'.. וגם למשחקים,לא משחקים חדשים חדשים של גיימרים,אבל שיתמוך.. מה דעתכם? צריך לשנות משהו? יש משהו שאני צריך לשים לב אליו? המחיר בסדר? תודה מראש,אביב.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. Started by Vit1991fro,

מפרסם בשביל חבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, המשחק היחיד הוא DOTA 2, הרצת STEAM והרצה של VOICE CHAT כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  12. מחשב לאינטרנט ואופיס שימוש רצוף לטקסטים: שימוש רצוף לטקסטים יש אופציות לפאנל איכותי יותר זול מ: 971P Samsung ב 1600 ש"ח? יש איפה לחסוך במחשב מבלי לפגוע בביצועים ושקט ולעלות למסך 20" איכותי? מחשב: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤423 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤411 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤208 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤135 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מ…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  13. Started by Zimer,

שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב ב4000 שקל פחות או יותר בארה"ב, אני מתכנן לקנות את המחשב בNewegg כנראה. עקרונית אני לא כל כך משחק משחקים ואפילו אם אני משחק אני לא פריק של גרפיקה. אני רוצה שהמחשב יוכל לפעול חלק כאשר תוכנות שונות פועלות [לא גרפיקה...] אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולהקליט ממנו תכנים, ולהפעיל את המחשב על הטלוויזיה. אני אשמח לקבלאת המפרטים מNewegg. תודה רבה בנוסף אני מתכנן לקנות מסך בארץ LCD 19" מה מומלץ? חשוב שלא יהיו מריחות התקציב בשבילו הוא בערך 1500 ש"ח [סביר?]

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  14. יש שתי דגמים מאוד נחמדים במחירים מאוד זולים(אתם גם תהיו קצת מופתעים נראה לי) דגם אחד הוא דגם של גיגה בייט שהקישור אליו נמצא כאן ... טוב , אני לא מוצא את המקום לחבר לינק אז הינה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=716501&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הדגם השני הוא של ACER, http://www.cstc.co.il/Product.asp?productid=559 מפרטים דיי מפוצצים במחירים נמוכים להפליא לפי דעתכם ונסיונכם, עד כמה החברות האלה ידועות לטובה או לרעה במחשבי המולטימדיה שלהם ? איכות הבנייה של המחשב, איכות חומרים וכו' ? עד כמה אמינה האחריות של היבואנים ואיכות השירות ? וכמו תמיד בחיים, אני אצטרך לעשות פה סוג של טריידאוף, המעבר המטורף של של הגיגהבייט מול הכרטיס מסך האימתני של ש…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  15. הלכתי היום לבן אדם עם חנות מחשבים שההורים שלי הפנו אותי אליו, והוא בנה לי מפרט בסכום של 2,100 ש״ח. אני חייב את הדעות שלכם אם ללכת על זה או לא ! מארז - USB בחזית דגם מאושר אינטל לוח אם - gigabite מעבד - CPU אינטל i-5 זיכרון - PC DDR4 2133, (-4MB כפול 2 = 8GB) דיסק קשיח - RPM 7200 1TB כרטיס מסך - intel o/b כרטיס רשת - 1GBPS כרטיס קול - 6 ערוצים צורב - DVD LG לא הצלחתי להעתיק פה את התמונה של ההצעת מחיר אז פשוט העתקתי בכתב אחד לאחד מה רשום בהצעה. המחשב אמור לשמש ל90 אחוז גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, סרטונים, תמונות, פייסבוק …

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  16. אני צריך מפרט עד 3000 תודה..

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  17. Started by alexrta,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS ה-U35JC ושמתי לב שברגע שאני עובר לעבוד על סוללה בלבד התדר רענון של המסך יורד ל-40HZ וברגע שאני מחבר לחשמל זה עולה בחזרה ל-60. רציתי לדעת עד כמה זה משפיע על זמן הסוללה (עם בכלל)? פשוט זמן סוללה מאוד חשוב לי אבל מצד שני העבודה על 60HZ פשוט יותר נעימה לעין ויש הרגשה שהכל עובד יותר חלק. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. Started by mudonroad,

יש ברשותי את המחשב הזה: מעבד E6300- Gigabyte GA-EG41MF-S2H Intel® G41 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail Model GEG41MES2H Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 5-5-5-18 SP 996558 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS RAIDMAX APEX Black Gaming Case Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM ספק כח סיסוניק 350W איכותי, האם הוא יספיק לי למחשב HTPC להצגת סרטי HD? אם לא, מה אני צריך להוסיף? איזה מארז HTPC יתאים לו? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  19. Started by Oranl,

היי, אני צריך בבקשה מדריך להחלפת מסך במחשב נייד. עדיף מצולם או עם תמונות.. אם יש ספציפית ל-HP PAVILION אז עדיף.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. היי חברים! אני עורך אודיו ויוצר מוזיקה אלקטרונית. בתקופה האחרונה המחשב מתחיל לקרטע קצת ולהחלש, ככל שיש יותר ערוצים, וערוצי MIDI, וכלים כמו EQ, COMPRESSOR, הפרוייקט נהיה איטי ונוצר המון בלאגן. אני רוצה "לשפר" את המחשב באמצעות תיסוף/קניה של חלקים חדשים. המפרט כרגע הוא: Intel E8400 Gigabyte E45 DS3L 4GB RAM אני משתמש במערכת הפעלה XP ולכן אני לא יודע עד כמה ומה תיתן תוספת של זיכרון RAM...(לא מעוניין לעבור מערכת הפעלה). אבל לגבי מעבד, החלפה של מעבד למשהו חזק יותר יתרום בהרבה יותר? ואם כן, איזה מעבד יתאים ללוח שלי (אם קיים עדיין) במקום שאצטרך להחליף את כל המערך? מה אוכל לשדרג בנוסף ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. Started by uzi123,

ראיתי מפרט ב-2400 ש"ח באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode= השאלה היא האם המחיר מוצדק/הגיוני.. ? האם המרכיבים תואמים אחד לשני מבחינת יעילות? איך הלוח והמעבד מבחינת אוברקלוקינג? אני מקווה שנתתי מספיק נתונים. תודה מראש לכל העוזרים !!! עוזי בהתחלה חשבתי על תקציב של 2000 ש"ח אבל כנראה שאני יכול להתגמש על 2300 ש"ח. אני אולי אתפשר בגודל הדיסק הקשיח אבל לא על גודל זיכרון של 1G. אני רק לא בטוח מבחינת מהירויות - מה קריטי

22. אני רוצה לקנות טאבלט לכתיבה עם עט ללימודים. בינתיים מצאתי רק שני אופציות : Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T585 Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 ה S3 מגיע עם S-PEN ועולה בסביבות 1900 שקל וה A 10.1 מגיע בלי העט ועולה בערך 950 שקל . אני מעוניין לדעת אם ה A 10.1 יענה על הצרכים של שימוש בעט לכתיבה, האם כדאי להשקיע ב S3 ואם כן למה? כי השימוש העיקרי הוא לכתיבה, האם 2 גיגה ראם יספיקו לזה? ואם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע אותן(רק לא מוצרים של אפל כי הבנתי זה סיוט להעביר קבצים בין המכשירים שלהם לאלה שלא של אפל).

23. רק לוח אם עוד לא החלטתי אז תגידו לי איזה עדיף. או אם יש לכם הרכב אחר טוב יותר. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 530 530 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 580 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 295 590 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E 1 1690 1690 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 395 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by avim1990,

יכול ליהיות שזה לא מתאים לכאן, אם כך אז אני מתנצל מראש. שלום לכולם, דודה שלי מתכננת ללמוד גרפיקה (נראה לי שהיא תעבוד בעיקר עם פוטושופ) והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מחשב. שמעתי מהרבה מקומות שעדיף מחשב נייח לגרפיקאים על פני נייד. השאלה שלי היא מה הסיבה לכך?? כלומר מצאתי למשל את הנייד הבא: ׳�׳—׳©׳‘ ׳*׳™׳™׳“ "15.6 ׳�׳¢׳‘׳“ Core i7-2630M ׳–׳™׳›׳¨׳•׳� 8GB ׳“׳’׳�: Dell Inspiron N5110BKi263 - Inspiron N5110BKi263 ולפי מה שהבנתי מה שחשוב לתוכנות העריכה הוא מעבד חזק וזיכרון ופחות הכרטיס מסך (פרט לכאשר עושים זום בתמונה). ובמחשב הזה המעבד ממש חזק ויש בו 8 ג'יגה ראם. אני די בטוח שזהו מחשב ממש טוב, אבל אני לא כל כך יודע מה הדרישות שצריכות ליהיות ממחשב של גרפיקאים, והייתי שמח אם מישהו…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. Started by tomermu,

מישהו יכול לתת הסבר קצרצר על ההבדלים במעבדים? למשל לאינטל יש כל מיני מעבדים עם אותיות שונות. מה הן מסמלות? ו

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.