עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danielhr99,

דגם ראוטר : TP-LINK TL-WR841N שלום, לפני שובעיים אחותי קנתה מחשב נייד של HP. אוקי עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית( אחד שלי אחד של אחותי - הנייד). אז שמו לנו ראוטר.. עכשיו, לאוחתי יש במחשב שלי תקיה עם מלא קבצים (שירים, תמונות, לימודים) שהתקיה עצמה שוקלת כ-70Giga אז פתחתי קבוצה ביתית. הלכתי ללוח הבקרה -> קבוצה ביתית -> יצירת קבוצה ביתית.. ואז הופיע לי סיסמא ארוכה כזאת אז הכלתי למחשב נייד של אחותי ועשיתי הצטרפות לקבוצה ביתית ואז רשמתי את הסיסמא הזאת... וזה רשם לי שהמחשב הצטרף לקבוצה הביתית.. עכשיו, הלכתי למחשב שלי -> רשת : תמונה: http://www.fastup.co.il/images/2828656.jpg עכשיו אני להכנס ל-HP זה כותה לי הודעה כזאת: תמונה: http://www.fastup.co.il/images/69189362.jpg מה עו…

2. Started by avivboker,

שלום. הסתכלתי המון באתר וראיתי המון מפרטים אבל תמיד מצאתי משו שלא ישמש אותי במפרט אז אני שואל פה ברצוני להרכיב מפרט למשחקים ועבודה שותף בעיקר (כמו רוב המשתמשים) הבקשה העיקרית שלי היא # המחשב צריך להיות בנוי ל5 או 6 שנים מהיום # ולכן אני כן מחפש חומרה חזקה (למרות שכרגע היא מעל הצורך שלי) -אני לא מתכוון לבצע המהרה (כך שהמעבד צריך להיות חזק מהסטוק) -אני מחפש מערכת שקטה -לוח אם עם המון יציאות usb3 -לוח אם עם המון יציאות sata 6 -מעבד עם יחידת עיבוד גרפית חזקה (כדי שבעתיד הלא קרוב יכול להתווסף לו כרטיס מסך) -לוח אם עם יציאות thunderbolt (אם זה לא מוקדם לבקש, זה יצא לא מזמן..) אשמח לקבל הצעות...

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  3. Started by amirimon,

ברצוני לקנות ASUS M5AE , אשר גם מופיע בסקירת האתר. לפי סקירת האתר המחשב אינו מגיע עם יציאה לכבל רשת סטנדרטי RJ45 איך עלי לחבר אותו לרשת חוטית כזאת ? האם אפשר בכלל ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by צבי ישראל בן דוד,

כמה חשוב האיכות של המכרז? מה הבדל בין מארז זול ליקר(מחיר וכו) (אין משהו ספציפי רק לדעת)

5. Started by gilgil123,

המחשב נקנה לפני שנתיים זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM מארז עם USB קדמי שחור ללא ספק כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) אל ספק - זה כבר לא קשור למארז כתוב פעמים כרטיס מסך לא יודע למה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. Started by UltraTouch,

שלום לכולם אני מחפש מחשב All in One בעיקר למטרת מדיה ,כלומר אינטרנט ,סרטים צפיה ישירה ,פייסבוק,יוטיוב,הורדות,תכנות ועוד... העיקר שהמחש לא יהיה איטי.... התקציב הוא עד 3500 ש"ח 3700 ש"ח בשביל הפרוטוקול . מה התקציב המקסימאלי? 3700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל מתקבל (כמה שאפשר לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה,אינטרנט,קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא משו מטורף -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק פ…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  7. Started by maorizio,

[table][tr][td] מה עדיף מבין השניים הבאים (לשימוש משרדי)? 1. מחשב נייד Lenovo ThinkPad T410S 2924-9JG [/t][/t] [table][tr][td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr][td] מעבד:Intel Core i5-560M (2.66GHz, 3MB L3, 1066MHz FSB,35W) זכרון: 4GB1066MHz, DDR3 דיסק קשיח: 160GB SATA SSD מסך: 14.1-in WXGA+ (1440 x 900) LED B/L Camera כולל מודם סלולרי מובנה כ.מסך:Intel 5 INT Integrated כונן אופטי: DVD Multi Burner - צורב DVD כ.קול+ רמקולים מובנים כ.רשת 10/100/1000 כ.רשת אלחוטי Intel WiFi Link 5300 AGN (3x3)+WWAN Enabled and Bluetooth יציאות: Docking/Port Replicator, AC adapter, PCI-Express Headphone/Line out,External Display ,External microphone 4USB 2…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by sunflame,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן (לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הוא intel 2.8 (2 CPUs ) עם כרטיס מסך X1950PRO) ואני מעוניין להפוך אותו להיות HTPC. רציתי לדעת אם אפשר לקנות מארז של HTPC ולהעביר את כל החומרה לשם או בגלל שהמארז של ה HTPC "שוכב" ולא עומד צריך חומרה שונה במעט? בנוסף אציתי לדעם אם יש כרטיס מסך כלשהו עם יציאת hdmi בשביל לחבר לLCD ואם כן - תמליצו לי בבקשה על אחד באיזור ה400 ש"ח (אם יש)... רוב התכנים שאני אריץ על המחשב יהיו 720P ו 1080P. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  9. Started by source,

היי מעוניין לקנות מחשב נייד עד 8 K דרישות מעבד I7 מהדור החדש. כונן 256 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך 15 אינץ.כרטיס מסך בינוני ואם אפשר מסך IPS. לא צריך להיוטת הכי קל בעולם אבל גם לא כבד וגם אם יראה טוב זה פלוס. המחשב משמש בעיקר לעבודה והחברות להמון תחנות מרוחקות SQL/VMWARE VSPHERE ולפעמים גם משחקים 10%. אין לי בעיה גם לחרוג מעט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Alon Bechor,

המליצו לי על שני מחשבים ( אחד Dell והשני HP ), אני פתוח להצעות נוספות כמובן בסביבות ה3000 שקלים (גמיש)- חובה כמובן כונן SSD. המחשב יהיה ברובו לשימוש סטודנטיאלי וגלישה באינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להעיד מניסיונו/לשפוך אור על חיי הסוללה של כל מחשב (חשוב לי מאוד),אמינות ובאופן כללי איכות האחריות שכל חברה מספקת. אם יש לכם מחשב טוב יותר להציע,לא להסס ! המון תודה לעוזרים. המחשב הראשון שהוצע לי : HP probook 440 g6 Processor Intel Core i5-8265U Graphics adapter Intel UHD Graphics 620 Memory 8192 MB , DDR4-2400, 1 of 2 SODIMM…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  11. Started by eCRIME,

טוב, אז לקחתי את ההצעה שקיבלתי מ Bear Cub שיפרתי אותה בכמה מובנים וקצת "התקמצנתי" על שטויות.... אז ... : intel Core 2 D 775 1.86GhZ 2MB L2 1066Mhz Gigabyte GA-965P-s3 Gigabyte GeForce 7600GT 256MB PCX Retail WD 250GB SATA 16MB 7200RPM DVD LG GSA-H22n Dual L 1GB x2 DDR2 PC667 מארז ESTAR GIGABYTE Keyboard+Mouse קיצר, סה"כ עלה 4950 ש"ח תנו דעתכם בנידון תודה שוב לכל המגיבים למפרט ששאלתי אליו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222084.msg1947232#msg1947232 Peace Out! ******צונזר*******

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. למיטב ידיעתי ה-Inpiron 1520 של דל, על כל תצורותיו, משווק בארץ רק בגרסת מסך עם טכנולוגיית ה-"Dell TrueLife, כלומר מסך מבריק. האם מישהו יודע משהו אחר ואם כן אודה לו אם יפנה אותי בהתאם. וממי שיש לו או השתמש בדגם הזה (עם המסך המבריק) הייתי שמח לקבל התרשמות אישית (לחיוב או לשלילה) מבעיית ההשתקפויות. כן, גם אם מדובר בעניין סובייקטיבי. תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  13. Started by johnyG,

הי, יש לי תקציב קצת נמוך לנושא אבל בכל זאת אשמח לקבל המלצות. אני זקוק למחשב לתכנות (VISUAL STUDIO) , ללא מסך, ללא כרטיס מסך (יש לי כרטיס ישן AGP). נ.ב. שאלה: אם אני קונה VENICE 3000 האם הוא מהיר כמו INTEL P4 3000? יש איזה מבחני השוואה שאפשר לראות?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. Started by The-Crush,

i m in the usa so i wanna buy a laptop and i m traviling alot so plz recommand me for the a hard core gamer laptop about 2600$

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  15. הי, כרגע אני משתמש במחשב נייד של לנובו Legion Y530 ואני חושב להחליף אותו ל2 נייחים (ההורים גרושים, הסיבה של מחשב נייד מההתחלה). כרגע יש מפרט שהגעתי ואשמח לדעת אם יש למישהו מה לשפר בו או תחליף למפרט טוב באותו מחיר. תקציב: עד 7500 לשניהם ביחד. (3750 בערך ל1). רצוי כמה שיותר זול בביצועים הטובים ביותר. שימוש: גיימינג בעיקר, גם ב-vr. חשוב שתהיה לפחות כניסה אחת של USB 3 בשביל המשקפי מציאות מדומה. המפרט: https://www.tms.co.il/87678 תודה לעוזרים 😁

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי מטרה שונה במקצת מטיב העזרה שניתנת פה בפורום בדרך כלל, אבל אני אשמח אם מישהו בכל זאת יוכל לעזור לי; אני עובד במעבדה חישובית באוניברסיטה, שעושה שימוש בכלים כגון Matlab. העניין כאן הוא שבאוניברסיטה אין רכישה בחלקים אלא מחשב קומפלט. והתבקשתי להציג מחשב נייח מתאים ואנשי המחשבים במקום יימצאו מחשב מקביל בדרישות אצל הספקים המתאימים. (לא ידוע לי מי הם). כך שאני צריך בסוף להגיש דגם או שניים של מחשבים מוכנים, לא משנה באמת של איזו חברה. התקציב גם לא נקבע, בציטוט של הפרופסור. בתגובה לשאלתי בנושא: "לטווח ארוך, היקר הוא הזול". למען האמת שהדרישות לא מצריכות, לפי דעתי, סכומים של יותר מ 5-6 אלף ₪, אבל יכול להיות שאני טועה. למפרט: הדברים החשובים: מעבד (בערך הדבר היחיד שה…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by eladbar,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב, בן 4 כמעט, המחשב משמש/ישמש למשחקים (CIV5, FM2014, skyrim) והרצת שני vmware עם SQL Server המפרט כרגע: מעבד: i5 750 2.66ghz לוח אם: GA-P55A-UD3 זיכרון: 12Gb 1600mhz כונן קשיח: SSD 256GB + 1TB WD black מארז: antec six hundred כרטיס מסך: GTX 470 1280MB ספק כוח: enermax prou82+ 625w מסך עם רזולוציית 1920*1080 מערכת הפעלה: WIN7 Home Premium אני חושב על שידרוג של מעבד (ולוח אם - אין ברירה) וכרטיס מסך, האם יהיה שיפור בביצועים לשימושים שציינתי? עדיפות לחנות בראשון לציון או קרוב יחסית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by p1nHas,

שלום , דרוש מחשב נייד לסטודנטית , עד 3k ( ניתן לחרוג קלות אם היחס עלות\תועלת יהיה חיובי) אינטרנט , פוטושופ. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. Started by dzbeda,

שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב די פשוט acer 1830 המחשב עם מעבד i3 u330 עם שלושה גיגה זכרון. בגלל הלימודים התחלתי לעבוד באופן שוטף עם תוכנת אוטוקאד, והתוכנה עובדת לאט יחסית. רציתי קצת לשדרג אותו קצת חשבתי על 8 גיגה זכרון וssd השאלה שלי אם זה בכלל ישפר את הביצועים, או שאבוד לי בגלל המעבד החלש והחוסר בכרטיס מסך. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by shahar0592,

אני צריך מפרט ב-2400 ש"ח שירוץ טוב עם gra IV, mafia 2, gta sa, need for speed mw ברזולוציה 1280-1024 עם עתיד לשידרוג מעבד לבולדוזר (אם ניתן אפשרות לשני כרטיסי מסך) בלי קשר לזה ב-tms אין שום ליבה של and (מהזולים) חוץ מה-800 ומשהו מפרט לביקורות שקיבלתי מאתר אחר: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪492 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪128 לוח אם: Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪408 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. Started by golanbendor,

היי למישהו יש מושג אם מוכרים את המחשב בארץ? לא מוצא בשום מקום מוכר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. היי חברים , אני אשמח לעזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר לחרוג בקצת עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה הרבה TAB פתוחים ב GOOGLE ו Visual Studio , Office 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

24. שלום לכולם קיבלתי את הטבלט המדהים הזה של fujitsu ורציתי לדעת אם יש תוכנה או תוסף לווינדוס 7 שמאפשר זיהוי כתב יד בעיברית? תודה!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.