ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כשנה קניתי מחשב שהרכבתי לבד המחשב עצמו מאכזב אותי יש לו בעיות התחממות בלי לעשות כלום הוא על 60 מעלות ובעבודה בינונית עד קשה מגיעה בקלות ל90 100 + ויש מצבים שהוא פשוט קורס בגלל זה תוכנות עבודה - פוטושופ, פלאש, אפטר אפקט, תלת מימד בסיסי כוח העיבוד שלו לא משהו בכלל והוא מאוד רועש! יחסית למארז המומלץ שלקחתי לו המפרט הקיים מעבד : intel core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 s1156 לוח אם : Gigabyte GA-p55a-ud3 זיכרון: G.skill 2x2GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: Sapphire radeon HD 5670 1GB Hyper Memory GDDR5 DX11 ספק : Enermax tomahwk 405W active PFC 12cm fan psu מארז: CoolerMaster CM 690 II black ATX No PSU כ.קשיח : wd caviar blue 500GB 16mb 7200 כמה אתם ממליצים להשקיע ? מה צריך לשדרג ? …
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת, אני מחפש נייד לשימושים משרדיים - תוכנות אופיס למיניהן, אינטרנט, מצגות. ללא משחקים או סרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין. אני קונה אותו לטווח ארוך, ואני לא רוצה שבעוד 5 שנים המחשב לא יסחוב כבר (באפליקציות משרדיות כמובן). בנוסף, החנות שממנה אני מתכוון לקנות המליצה על הנייד הזה: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Portege-M800-107/1055379/ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב לסבא שלי השימוש העיקרי ואולי היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכו'..) התקציב הוא 2500+\- לא צריך ציוד היקפי, חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן ולא נראה לי שנבצע שידרוגים בעתיד לכן נראה לי שעדיף 2 ג'יגה זיכרון ומעבד שיחזיק הרבה זמן. המחשב יחובר למסך גדול כנראה אז צריך שיתמוך ברזולוציה גבוהה ואם אפשר המלצה למסך (לא כלול בתקציב) חשבתי על סמסונג T240/T260 בנוסף אני צריך המלצה לחנות מחשבים בצפון (אזור עמק יזרעאל) שנותנת תמיכה בבית הלקוח(אם יש דבר כזה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות לחבר מפרט מחשב למשחקים\סרטים\אינטרנט. לא מתוכנן OC התקציב זה עד 5000 ש"ח )אפשר לחרוג אם זה שווה, אז טיפה. כפי שנאמר לעיל , למשחקים, סרטים, אינטרנט, קצת עבודות ,OFFICE. המערכת הפעלה שתפעל עליו תיהיה XP 32BIT PRO ככה שלא מתוכנן VISTA רצוי מסך LCD 22 (הבנתי ש של ASUS מעולה.) VK222U וכרטיס מסך 4870 או 4850 מעבד כפול ליבה, יתקבל בברכה. המחשב לא מיועד לעבודות וידאו עריכות וכאלה. אולי טיפה לגרפיקה , אז לא נראה לי שצריך מרובע ליבה, אלא אם כן המחיר משתלם לאחד כזה. ציוד היקפי, עכבר מקלדת שיתאימו למשחקים לא חייב משהו THE END, וגם לא חייב לגמור את כל התקציב, או שמצד שני צריך לחרוג? לא צריך רמקולים. הייתי שמח אם המפרט יהיה מהחנות, א לומדה מחשבים. (אני מכיר אותם …
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שהמחשב עצמו יראה טוב והמסך יראה טוב שיהיה כמה שיותר קל מקלדת נוחה למטרת סרטים שירים אינטרנט אופיס ודברים כאלה...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
ביאסתם אותי! אף אחד לא הגיב לשירשורים בהם השקעתי שעות רבותhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399756.msg3439612#msg3439612 לא נורא - יש הזדמנות לשפר- צימצמתי ל- 2 מפרטים אפשריים , אך הגדלתי את התקציב ל- 3k. לדעתי, התמורה שווה את הכסף רק אזכיר את הצורך: 1. צפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. (ככה"נ עם MCE של VISTA HOME PREMIUM 64bit) 2. תקציב- 3000 ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1000~. כאשר לגבי המסך, אני סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) בן חמ…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התעסקות מאסיבית עם visual studio, פוטושופ נדרש 4gb, עדיפות ל-quad. כרטיס מסך סביר שיאפשר משחק מזדמן פעם ב, אבל שום דבר מעבר לזה. כן נדרשת אפשרות חיבור לשני מסכים אין צורך בהארד דיסק, מסך, צורב, ספק ומארז שקט בצורה סבירה, לא צריך להשתגע עם זה לא מתוכנן OC תודה
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב אינרטנט, אופיס, צפייה בסרטים HD. יש צורך במארז שקט. ללא צ יוד היקפי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני אלך לפי השאלון שבאתר: 1. מה התקציב? 3000-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. יש לי מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 22 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כנראה אינטל במעבד. אני מתלבט בין QUAD ל-DUAL כי אני קונה מחשב ל-5 שנים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? המחשב וכל החלקים שרואים מבחוץ צריכים להיות שחורים 7. האם חשוב שקט? עד כמה? שקט מאד חשוב כי המחשב נמצא בחדר ועובד בלילה 8. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם. הייתי רוצה מפרט בכ- 2000-2300 שקל שאיתו אני יוכל לשחק משחקי רשת טוב (בלי גרפיקה מידי כמו CS ועוד...) מפרט שאיתו אני יוכל לצלם סרטונים של המשחקים ב FRPAS על 100-95 FPS וגם שאני יוכל להשתמש בתוכנת העריכה Sony vegas 8 בצורה הטובה ביותר בלי תקיעות. *עוד משהו: יש לי מחשב ישן ישן (4.5 שנים) שאיתו אני עובד עכשיו והוא ממש גרוע ועם חלקים גרועים ומינימלים. האם שווה להחליף את המחשב כולו או רק לשדרג מספר חלקים? מה יצא לי בפחות כסף בסופו של דבר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות. הדגם הוא M510 של MSI. אני עשיתי בדיקה ב-HDTUNE והוא נתן לי את התוצאה.ההארד דיסק שם זה מדגם WD400UE. מה אתם אומרים? בתודה מראש לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 18.01.2009 בשעה 20:10:20 ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ככה אני לא יודע איזה מהם יותר טוב למשחקים אשמח אם תבדקו את זה.. N10J http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=75&l3=792&l4=0&model=2515&modelmenu=2 N10A http://www.newtechnology.co.in/asus-n20a-ultraportable-laptop-pricespecs/ אשמח לשמוע אם יש הבדלים קיצוניים בינהם או משהו ספציפי שצריך להתייחס אליו. המחשב אמור להיות בנוי לניידות בעיקר וכמובן למשחקים ותוכנות גרפיקה ומוזיקה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מחפש מחשב ליישומי אופיס, אימיילים, הורדות וכו'. ללא מסך מקלדת ועכבר. תקציב 1200-1600 ש"ח. שיוכל להריץ ויסטה, ואופיס 2007 ומספר יישומים בו זמנית. תודה על כל תגובה!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לעבודה משרדית (כולל תוכנות גראפיות), עם מסך מט 12-13". עדיפות לחברה מוכרת וסוחר אמין, שמאפשר פריסה לתשלומים. תודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רואה בדרך כלל את סדרת המעבדים T אבל לפעמים אני רואה את האות E או P הייתי רוצה לדעת קצת פרטים על כל אחד מהם.... אני יודע שאם המעבד הוא מסדרת T אז כדאי שהוא יהיה מעל 5500 כי מתחתהמעבד ממש לא טוב... הייתי שמח ללמוד עוד על סוגי המעבדים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם, מצאתי אדם מסוים שרוצה למכור את המחשב הזה שאפרט להלן. המחיר שהוא רוצה עליו זה 1300 שח. עם שנתיים אחריות. אני מעונין במחשב זה לעבוד עם הרבה הורדות באימיול ותוך כדי בתוכנות שונות וגלישה ברשת.. לשחק הרבה AMRICANS ARMY,doom,cod4 וכאלה בסגנון. צריך שהמחשב יריץ את המשחק בנוח. אני כבר דיברתי עם הבן אדם. וזה קרוב לסגירת העסקה. כיוון שאני לא מי יודע מה מבחין בין חברות ודגמים ומהירויות. אנא ממכם תאמרו לי האם המחשב הזה אכן מספיק חזק למטרות הנל? והאם המחיר הוא שווה את המוצע? תודה רבה לכולכם. מעבד: INTEL DUAL CORE E2160 2GHZ 1MB קירור למעבד: EVERCOOLER S775 לוח אם: GUGABYTE GA-945GCMX-S2 זכרונות: 2X1GB DDR2 667MHZ SAMSUNG DUAL CHANEL KIT דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 250GB 7200…
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב נייד של ג'יגהביט מדגם w468n-dc22m. לאחרונה נסיתי לעדכן את הכרטיס מסך שלו ( 8400gs )דרך האתר הרשמי של אנוידיה. הקובץ הרגיל כותב לי שהוא לא מזהה את המערכת. הפעלתי את הזיהוי האוטומטי באתר של הדרייברים והוא כתב לי שאני צריך להוריד דרייבר מהאתר הזה http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htm נכנסתי אליו והכל שם בלאגן..אין דגמים מדוייקים ואין לי מושג מה לעשות שם.. נסיתי גם להכנס לאתר של ג'יגהביט ושם מצאתי רק את הדרייבר הישן שכבר יש לי והתקנתי מהדיסק שקבלתי עם המחשב. יש למישו רעיון איך אני יכול להשיג עדכון נורמאלי?? תודה מראש.. שחר.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג LG LE50 שקניתי לפני כשנתיים וחצי. בחודשיים האחרוניים המחשב מגמגם (נתקע לפעמים לכמה דקות ומתאפס, עובד לאט, ולפעמיים כאשר אני מפעיל את המחשב הוא אינו מזהה את הקונן הקשיח בBIOS). הגשתי את המחשב לחברת ח.י לתיקון והם טענו שהמחשב עובד בסדר גמור ויש בעייה בהתקנה של WINDOWS. התקנתי מערכת הפעלה מחדש אך עדיין הבעייה חזרה לאחר כמה ימים. שאלתי היא איך אני מוכיח את קיום הבעייה לטכנאים בח.י. (לפעמים המחשב עובד כרגיל) אשמח לקבל כל עזרה. יום נעים לכולם
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1 . שהמחשב נדלק רשום זיכרון OB של כרטיס מסך 9 מ"ב שאני נכנס לביוס יש לי אפשרות לבחור רק 2 אופציות 2 מ"ב או 9 מ"ב למה זה כל כך נמוך ? במערכת ההפעלה זה מראה אחרת לגמרי 256MB משהו ממש מוזר . 2 . ב EVEREST התדר של המעבד נראה " אחרי OC " אבל ההגדרות בביוס על ברירת מחדל לא עשיתי OC בכלל !!! רשום 214 באס של המעבד במקום 200 והתדר של המעבד מעל 800MHZ !!! 214 = 419 * 2 = 840 בערך + 40 MHZ ! אבל ב CPU-Z הכול מראה רגיל 400 * 2 ובביוס זה מראה תדר 800 ! . 3 . שמתי 4 גיגה בייט וזה מראה 3 בטח בגלל שזה 32 ביט . 4 . יש לי בעיה שקרתה לי גם בלוח הישן שאני מפעיל הכונן הקשיח SATA ישירות הוא נותן הודעה " אין מערכת הפעלה " אבל שאני מחבר דיסק קשיח נוסף IDE הוא מעלה כאילו 2 מערכות הפעלה למרות שזה…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חשבתי לקנות HTPC אבל החלטתי שאני רוצה נייד קטן אני מעדיף שיהיה גם קטן עם מסך נגיד של 10" אבל שאוכל נגיד לחבר אותו למסך בסלון ולראות סרטים או לעבוד איתו כמו HTPC ושיוכל להפעיל סרטים באיכות FHD אני מתכנן גם שתהיה לו תושבת ברכב ככה שהוא הולך להיות באמת נייד וישרת אותי בכל מקום. אני לא רוצה נגן כי אני גם צריך WIN שאוכל להתקין חופשי תוכנות כמו מסנג'ר וסקייפ ולגלוש ..אופיס וכו'.. אני לא רושם תקציב כי אני לא יודע מה עלות של מחשב כזה אבל אני רוצה זול, לא מחפש להשקיע.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. התקציב 1500 מזומן 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא ציוד היקפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור חשוב המחשב יפעל 24 שעות רצוף ושיהיה שקט מאוד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא צריך מערכת הפעלה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך מחשב מהיר סופר מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מאוד שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על …
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 12 או 13 זה לא כל כך משנה לי שיהיה לו זמן סוללה גבוהה לפחות 4 שעות שיוכל להריץ סרטי hd רצוי כרטיס מסך נחמד שניתן יהיה לשחק במשחיקם המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים ועבודה יומיומית שוטפת תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם, מתי אמורים לנחות בארצינו דגמים עם מערכת Ion ? האם הם כבר נמכרים בחו"ל? תודה! מי שלא יודע שישתדל לא לנחש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 930 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 440 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח דיסק קשיח Western Digital דגם WD5000AAKS נפח 500GB חיבור SATA 280 כרטיס מסך Radeon HD4870 1GB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus 1100 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Raidmax דגם Sagitta II 340 ספק כח OCZ500SXS 500W 394 סה"כ 3804 המפרט טוב או שאני יכול להוציא משו יותר טוב בסכום הזה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-