עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alex1991,

צריך המלצה למחשב נייד השימוש העיקרי לאינטרנט ומשחקים עד 5500, מסך 15.4. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. שלום רב. אני רוצה לשדרג את עצמי ולבנות לי מחשב שיחזיק לי כמה שנים ללא צורך לשדרג באופן תכוף. אני עובד בתחום הגרפיקה, דו מימד בעיקר חבילת האפליקציות של אדובי. מידי פעם אני חוטא ומשחק במשחקים ולרוב מדובר במשחקים החדישים ביותר. אני לא בררן וכל עוד המשחק רץ טוב אני מבסוט. אני אולי בעתיד אכנס לענייני אנימציה. אני מתאמץ כלכלית ומשקיע קצת יותר על מנת לאפשר במידת הצורך שדרוג בעתיד. אני אשתמש בכרטיס מסך ( gforce 9600) שכבר יש לי. ו 3 HD שכבר יש לי 640G, 500GB ו 500GB יש לי מסך 24" FHD של סמסונג. אני עובד על win7 32bit. אך כשההפרשים בביצועים יוכיחו את זה ושאר התוכנות מסבביב יגלו תאימות ל 64 ביט אשקול לשדרג. חשוב לי שהמארז יהיה נוח מבחינת חיבורים בחזית ומאחור (אני מחבר הרבה דיסק א…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. מה דעתכם(ההצעה מKSP): מעבד-intel 3.2 64bit (s775) לוח אם-asus p56d2 זכרון פנימי-ddr2 533Mhz (2x512) כרטיס מסך-gigabyte gf 6600gt 128mb דיסק קשיח-western digital 160gb 8mb sata2 כולל צורב DVD מארז+ספק 400W לא כולל מסך. 5200ש"ח 10 תשלומים

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by משה1946,

יש דגמים שבסופם הגדרה של CC לדוגמה Vidia GeForce GTX770 2GB GDDR5 4x Monitors 224GB/sec 1536CC מה משמעות המספר עם ה CC בסוף?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by Highlandwer,

עבור חריטת אותיות המקלדת, מי יותר טוב , פי סי גרף או קציר?? איפה העבודה איכותיות יותר וכו ? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. Started by Gal1992y,

יש לי RAEDEON X800XL אני לא יודע אם זה מתאים .... אבל סתם לפרוטוקול ... תנו לי מפרט עם כ.מסך ובלי סביר להניח שזה יהיהי כרטיס מובנה אבל לא משנה [br]פורסם בתאריך: 19.11.2008 בשעה 14:49:59 אופס זה בטעות בפורום הזה תעבירו למפרטים בבקשה*לא צריך ציוד היקפי

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב חנות שקרובה אלי היא IQPC (דרך אגב איך החנות מבחינת אמינות? ושירות?) המחשב עבור שימושים כללים כמו צפיה בסרטים, אינטרנט, שימוש באופיס וכדומה בנוסף אני רוצה שתיהיה לי את היכולת לשחק במשחקים לא הכי חדשים ולא הכי כבדים. המשחקים שאני משחק בהם NBA , FIFA, NFS under cover וכדומה אשמח להמלצה על המחשב מאותה חנות(אם היא מומלצת) חריגה עד 200 ש"ח במקרה הצורך בלבד תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  8. מעבד T2450 2.0Ghz , זכרון 2048MB , צורב DVD , דיסק קשיח 160GB , מסך "15.4 WXGA , כרטיס מסך Intel GMA 950 , כרטיס רשת אלחוטי וכרטיס רשת LAN , יציאת BlueTooth , מערכת הפעלה Windows baSIC Vista Home אנגלית , שלוש שנות אחריות משקל 2.9KG סה"כ 4290 ש"חו

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by silverpist,

יש לי מחשב Duel core 1.8 2 גיגה זיכרון 800 ספק כוח 500 וואט שבא עם המארז (לא ממותג ע"י שום חברה מוכרת, גם המארז, וגם הספק) כרטיס מסך readon 1950 GT שכבת איתי 3 שנים לוח M של Asus P5B גם כן דיי ישן (3 שנים) מסך סמסונג שפועל על 1650 על 1050 22 אינצ' חשבתי לקחת Readon HD 4870 ולקחת עוד 2 ג'גיה זיכרון 800. במידה והספק לא יחזיק, אז גם לקחת סיסוניק 550 וואט. אני מעוניין לשדרג בשביל לשחק משחקים חדשים, ולשחק עם הגדרות גבוהות כמה שיותר אבל לא קריטי לי אם זה לא על הכי גבוה. בלי אוברקלוק. אבל אני מאוד חושש מ"צוואר בקבוק" שזה יכול לעשות לי. אני אשמח לדעות של אנשים על הנושא, כל עניין השדרוג אמור לצאת בסביבות ה 1500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום. אני זקוקה לעזרתכם להמלצה למחשב כפי שפירטתי. המחשב ישמש בעיקר ליישומי אינטרנט אבל בהחלט גם למשחקים. למה אינטל ? זה עבור שכן שלי ופשוט אין טעם להתווכח איתו. צורב DVD ו-גיגה זיכרון מאוד רצויים פה. וכן רצוי עם לוח אם חדיש ובעל אפשרויות שדרוג. תודה רבה לכל בעלי הרצון הטוב.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by באתי ללמוד,

הוזכר כאן לגביי דגמי מעבדים חדשים שאמורים לצאת/להגיע לארץ ולהיות חסכוניים יותר. באיזה דגמים מדובר? בארה"ב כבר יש ניידים כאלה או גם שם כדאי לחכות? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by amer22,

המחשב לא עולה נותן לי שגיאה NON SYSTEM DISK OR DISK ERROR.............. כנראה הבעיה נובעת מה CD ROM איך אפשר לבטל הפעלת ה CD ROM בעת אתחול המחשב תודההה אשמח מאוד לקבל פיתרון ...... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  13. ביקורת על הנייד הנ"ל? מעוניין לרכוש אותו בחו"ל, על מנת לשלבו במערכת בית חכם. המחיר עומד על 800$ בחו"ל. המלצות / דעות / טיפים יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by ziv0798,

1. מה התקציב? 1500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים(עד כמה שאפשר) צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מקלדת ועכבר (חוטיים), ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני בכיוון של אייבורי אבל אם יש חברה אחרת אז נזרום 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב- לא הקירור- לא משהו ענק שיקרר כמו שצריך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה ואם המחשב לא בא קומפלט אז גם הרבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש 10. האם מתוכנן OC? כן OC בינוני המפרט לחבר שלי …

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. שלום אני מבקש לדעת מה ההבדל המרכזי בין שני סוגי המעבדים הנל? האם המעבד P7370 יוכל להריץ גם פלטפורמוט וירטואליוות כגון VM? האם יש אתר טוב במראה הבדלים בין סוגי המעבדים וגם מסביר את התוצאות? שבת שלום בועז

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by idanarieli,

מה עדיף? http:// tms.co.il/preview /spec/ar7hzm6d/1 http:// tms.co.il/preview /spec/hjtf7lun/1 בתקציב של 2800-2900

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. תקציב: 2500 ש"ח שימושים: אימייל, אינטרנט, OFFICE אשמח לקבל כמה המלצות ולדון איתכם על הרכיבים השונים.. תודה מראש טומי

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. חובה הארדיסק 160GB. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by Shlomiooster,

אני יודע שיש DDR2 1066 לנייחים האם המהירות הזו קיימת גם לניידים זאת אומרת DDR2 1066MHZ SODIMM והמחשב תומך במהירות כזו.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. שלום לכולם. קניתי לפני כשלושה חודשים מחשב נייד, מסוג ASUS דגם K55V. המפרט של המחשב מופיע כאן: https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K55VM/#specifications קראתי קצת ברשת והבנתי שיש למחשב 2 כרטיסי מסך, אחד של INTEL שהמחשב משתמש בו במצב רגיל, ואחד של NVIDIA (דגם 610M). המחשב עושה סוויץ' בעצם מתי שיש צורך בכרטיס המסך השני (לדוגמא משחקים וכו'). תקנו אותי אם אני טועה. אני משתמש בסימולטור נהיגה, אולי חלקכם מכירים וחלקכם פחות LFS. המחשב הכי בסיסי שיש צריך להריץ את הסימולטור על ההגדרות הכי גבוהות ללא תקיעות וFPS גבוה. כרגע המחשב עובד לפי מצבי רוח, קרה לי מידי פעם שהוא הריץ את LFS על 130 FPS וזה נמשך לכמה דקות, וככה הוא מריץ אותו בקושי על 60 FPS ותמיד צונח למטה. ניסיתי להוריד…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  21. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6712&perur=4 זה המחשב דגם 1179 HP מזה ההתקן הזה מה טוב בו?? אני מכיר B/G אבל לא N והאם יש שם באמת התקן N או שזה טעות של באג?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום רב. יש לי מחשב נייד E6500 של דל. מערכת הפעלה של ויסטה ביזנס 64BIT אני שם לב בזמן האחרון כשאני מביט ב-C שהמקום הנותר בהרד דיסק הולך ומצטמצם, לדוגמא, נותרו 149GB ובפעם הבאה שאני מדליק את המחשב ועובד עליו המספר פוחת ופוחת, זאת מבלי שאני שומר דבר על המחשב (אני מקפיד לשמור על כונן חיצוני) פרט לגלישה באינטרנט וגם זה באופן מוגבל. הקפיצות הן תמיד ב-GB. לאחר ניקוי דיסק 'הצלחתי' להשיב 1.19GB אך אני יודע שיש עוד, אלא שאני לא יודע היכן. נדמה שמשהו משתמש במשאבי המערכת שלי שלא בהתאמה לכמות השימוש שלי (הורדות, גלישה באינטרנט וכד')... אשמח לרעיונות מה זה יכול להיות, או על מה זה יכול להעיד. תודה מראש, אא.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by noam77,

שלום לכולם, אני יודע שעדיף טאבלט/אייפד ללימודים, אבל חבר שואל על מחשב שיכול להתאים לצרכים של לימודים, מצד אחד לכתיבה, סיכומים ותרגולים ומהצד השני שימוש רגיל כמחשב. יש מחשב נייד איכותי וקומפקטי שיש לו מערכת ייעודית למחברת ללימודים (למשל כמו של סמסונג ואפל)? אני מחפש מהירות כתיבה בהתאם וכו', אין לי בעיה שיהיה מחשב בלי מערכת כתיבה ייעודית העיקר שיהיה איכותי (אם אתם מכירים תוכנה אשמח לשמוע). אין תקציב מוגדר מראש כרגע. תודה רבה לכל מי שמנסה לסייע!

24. Started by orez14,

יש לי מחשב מלפניי שלוש שנים בערך ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך חדש, זיכרון ram ו-hard disc השדרוג הזה מיועד למשחקים, מכיוון שאני בצבא והזמן שיש לי לשחק במחשב הוא לא גבוהה והמשחקים שאני משחק בהם הם אסטרטגיה אני נמנע כרגע לקנות מחשב חדש שאני לא ישתמש בו. אני צריך שדרוג שיחזיק בסביבות השנה - שנה וחצי. יש לי מסך "17 אבל המחשב יחובר גם לטלויזיית LCD "37 כך שעדיף שלכרטיס תהייה יציאת HDMI (לא חייב) זיכרון חשבתי לקנות לפחות 2 ג'יגה ו-hard disc כרגע יש לי 160 ג'יגה אבל אני רוצה 250 ג'יגה לפחות הקטע אם שווה לקנות עוד hard disc ולשלב ביניהם או לקנות אחד חדש לגמרי. המפרט שלי כרגע: מעבד intel pentium 4 530, 3000MHz לוח אם: Asus P5GDC pro זיכרון: 512mb כרטיס מסך: ATI radeon x1300/x1…

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  25. אפשר לקבל קצת עזרה עם בחירת המחשב החדש? השימושים שלי הם בעיקר תוכנות הנדסיות כמו AUTOCAD. אני לא בטוח איזה כרטיס מסך דרוש, מצד אחד זה תוכנה תלת מימדית ומצד שני הדרישות המופיעות באתר החברה הן לא ממש גבוהות: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=11946449 דרוש גם מקלדת ועכבר ואם אפשר לדחוף איזה מסך איכותי (כמו DELL 2209WA) יהיה מצוין. תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים