ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
רק הקופסא, לא מתכוון לבצע OC (אלא אם ככה קניתי תרכיב כבר ככה) מעבד AMD 3800 X2 2120 לוח אם :ga-k8n GIGABYTE 675 זיכרון 2*512 400 500 צורב DVD 260 כרטיס מסך EVGA 7800 GT 2000 מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2 550 דיסק קשיח WD SATA 2 200GB 585 הרכבה - הנחה = 6654 ועכשיו מטר השאלות: 1) לוח אם, אני ממש לא נעול עליו, אבל אהבתי שאין לו מאוורר. המחשב לא יהיה מכובה הרבה ואני ישן לידו. מישהו יכול להציע לוח אם יותר טוב? 2) איך המארז + ספק? לא מצאתי דיל יותר טוב ובXBITLABS היתה ביקורת די חיובית עליו. 3) האם EVGA היא חברה טובה? הכרטיס שלה בא עם הOC הכי גדול שראיתי. 4) ראיתי שהזיכרון הוא 2.5 CIL שיש גם זיכרון 3CIL. מישהו יכול לפרט תהבדלים? אם אני לא עושה OC יש משמעות לדבר? 5) לכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה: אני צריך להחליף לוח אם כי הוא לא יכול לעבוד ללא כרטיס מסך. אני בכוונה לקחתי ספק כוח חזק וטוב כי אני אולי יקנה עוד שנה כרטיס מסך בינוני(כ 700-800 שקלים) המחשב מיועד להכל,משחקים(כרגע ללא כרטיס מסך - משחקים בינוניים שלא תיהיה בעיה לליבת עיבוד במעבד לעמוד בהם),עבודה משרדית, ועוד...אני מכוונה בניתי מחשב טוב כי אני רוצה שהוא יחזיק לי לכמה שנים טובות בבית ולא יתקע, ויריץ תוכנות והכל חלק... אין צורך באובר קלוק, או ציוד נלווה...אולי אני יקנה את הU2312 של דל...אבל אל תכללו את זה במפרט. אני רוצה שהתקציב לא יעבור את המחיר הזה כמה שאפשר אפילו לחסוך... http://www.tms.co.il/preview/spec/8xjsmug2 בבקשה תתנו לי הצעות לשיפורים כי אני מתכוון לקנות את המחשב השבוע. תודה …
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק, רוצה להריץ עליו OC גבוהה וזהו..:-)
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זקוק למחשב חדש וחזק בתקציב הנל תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום רב לכם ידידה שלי רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו ישנם כמה דרישות....החנויות שיהיו או נועה או פנדה... המחשב לא למשחקים....אלא יותר לכיוון מוסיקה/אייסי.... הדברים שיהיו בפנים גם:צורב(DVD) ,מסך(דק+19 אינצ' ומעלה),מקלדת ועכבר,רמקולים(בינתיים 2.1 אם יהיה שינוי אני אגיד) ,הארד דיסק גדול(120 לפחות) בעיקרון זהו....עכשיו אני יודע ששמקסימום זה 5000 אבל 5000 בלי חריגות וגם לנסות כמה שיותר פחות תודה רבה לעוזרים )))))
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקים חלקם גרפיקה גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם... אשמח לקבל עזרה כי אני מאבד את השפיות... הדרישות: אופיס אינטרנט קצת פוטושופ ממש קצת משחקים...(אין צורך בגרפיקה מטורפת) נתונים רצויים אשמח למעבד ליבה כפולה במהירות 2 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ויסטה מסך 15.4 או אולי טיפה יותר קטן... רק שלא יהיה מבריק!! צורב DVD כמובן... ירדתי מהHP פאביליון כי אין להם מסך מט. דל 1520 נשמע טוב אבל נראה כמו צעצוע... אז ירדתי ממנו (אי אפשר שכולו יהיה שחור???) אני שוקל לנובו R61 ... כי הוא מומלץ ואני אוהב את העיצוב המינימליסטי והעסקי (כולו שחור בלי התחכמויות) שוקל גם דל D630 מאותן סיבות. ואולי דל VOSTRO ? מה אתם אומרים? תודה רבה רבה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, צרפתי מפרט למחשב שמויעד לשמש לעריכת אודיו (בגלל זה הכרטיס מססך החלש, יש רק צורך שיתחבר לשני מסך LCD 17"). המחשב אמור לעמוד בעומסים כבדים מאוד ככה שככל שיותר חזק יותר טוב. כרטיס קול יקנה בנפרד. אני לא ממש יודע מה יותר חזק המעבד החדש של אינטל או הדואל קור בגרסת ב3.4 המצלצות בכיף והיתה מחשבה על קירור מים עכשיו מערכת קירור מים תקרר את כל המחשב ולא רק את המעבד? או שאילו רק המערכות ב700 שקל וכדומה? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1150 1 1150 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB Kingston HyperX 590 2 1180 כרט…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל עם המפרט הנתון יכול להריץ משחקים כבדים? מתעניין במחשב מפאת חוסר מקום בחדר למארז. כרגע יש לי נייד בחדר. קישור למחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kv-kuXce9Dgn1vpKUT5C5g6:12bbi68k5?id=sp5-4361127 המפרט: [table][tr][td]מותג [/td] [td] [/td] [td] ®HP [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] [/td] [td] 500GB SATA [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון פנימי [/td] [td] [/td] [td] 4GB DDR3 [/td] [/tr] [tr] [td] כונן אופטי [/td] [td] [/td] [td] צורב DVD [/td] [/tr] [tr] [td] כניסות / יציאות [/td] [td] [/td] [td] 7XUSB 2.0,יציאה לאוזניות,יציאת שמע אחורית [/td] [/tr] [tr] [td] מהירות המעבד [/td] [td] [/td] [td] 3.2GHz [/td] [/tr] [t…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6,000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כבדים, עבודה משרדית (מסנג'ר אינטרנט וכו'), לראות סרטים (קצת) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) Gaming, אין מה לפרט לדעתי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1680*1050 אם אני לא טועה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, נראה לי שלא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ו…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים, טווח המחירים הוא 3500 עד מקסימום 4000.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת אלק' בשנה השלישית ואני מתלבט האם לקנות את המחשב הבא : http://www.chip.co.il/product.asp?productid=618 דבר שמאוד מציק לי הוא העניין שלא קיימת יציאת VGA במחשב , כי שימוש די עיקרי של המחשב יהיה חיבור למסך הטלויזיה (אני לא מסתדר עם ה- s-video , אף פעם לא הצלחתי לראות טוב בנייד אחר שיש לי) בחנות הבטיחו לי שכן יש יציאת VGA למחשב , האם מישהו יכול לבדוק את העניין זהז??? ו...האם למישהו יש ביקורות על המחשב , אני מאוווד אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים, תכנות ושיתוף קבצים (במקביל למשחקים\תכנות). מספר פרמטרים חשובים: 1.אני מעדיף להתבסס על מעבד C2Q 2.המחשב יהיה בחדר שינה לכן חשוב שיהיה שקט 3.HDD 1TB 4.ציוד היקפי דרוש - עכבר, מקלדת, רמקולים 2.1 5.חיבור WiFi 6.מסך 22"
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב (ללא מסך וציוד היקפי) בתקציב של 4K בלי חריגות גדולות (לא יותר מ-200 שח) שיהיה דיי שקט אך לא בכל מחיר .. הביצועים עדיפים עבורי יותר מאשר השקט.. אני לא מתכנן לבצע OC ! כמו כן המחשב יקנה ברשת KSP בלבד אז אנא אל תציעו לי במקומות אחרים ! =] תודה. המפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 910 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 665 DDR II 1066Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 315 כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1285 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 300 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 150 מ…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים ואינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, אינטרנט, סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אין לי מושג, אני יקנה מסך חדש. 1280*1024 זה מה שיש לי כרגע, מסך כמעט בן 5 שנים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף)? מסך, 20-22 עד 1000 שקל 1200 מקסימום. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?רמקולים,מקלדת,עכבר. 5. במידה ואתם צריכים מ…
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך המלצה למחשב נייד בטווח מחירים של 3500-3700 הכי חשוב שיהיה בו 4GB זכרון דיסק קשיח 250 GB מינימום ומסך 15.4 תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 11:16:41 איך המחשב הנ"לhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735&CatCode=315 ובאופן כללי איך מחשבים של ACER/lennovo?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מחשב חדש לאבא שלי לעבודה משרדית בלבד עדיפות ל- AMD שמעתי שהם זולים במפרטים האלו ושיהיה עם מסך KSP קרובה לבית שלי ככה שזה נוח לי וזהו בעקרון
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3k המחשב מיועד למשחקים (בינונים+כבדים) ולעבודה באינטרנט. ציוד היקפי: עכבר +מקלדת ללא מסך, וללא אוברקלוק! הדרישה היחידה היא Hd של 500gb ומעבד של אינטל כמובן ושהחנות תיהיה באזור עפולה מקסימום חיפה. אשמח לקבל גם מקום שמקבל תשלומים! תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לשימושים הבאים: קבצי וורד ואקסל גדולים מאוד צפייה בסרטים פוטושופ תיכנות (VISUAL STUDIO, ACCESS) אי-מיול שכפול DVD (עם DVDSHRINK) חשובה מאוד יכולת עבודה במקביל על לפחות שניים מתוך הנ"ל.. מפרט : חברה: רק לא LENOVO (מכיר באופן אישי סיפור נוראי על שירות במסגרת האחריות) מעבד: אין לי מושג.. זיכרון: אני מניח שצריך לפחות 1G זיכרון עדיף 2G הארד דיסק: מעל 80G מהירות לםפחות 5400 עדיף 7200 מצלמה: מצלמה ומיקרופון מובנים יציאות: SVIDEO ו FIREWIRE אינטרנט אלחוטי נורמלי זמן סוללה: ארוך (לפחות 4 שעות) משקל: עד 3 קילו אחריות: 3 שנים אם צריך אני יכול לגלוש גם ל 5500 אבל כמובן שעדיף שלא... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ערב טוב!!! אני מחפש כרגע מחשב נייד לקנות ואני לא יודע איזה חברות מומלצות אבל ראיתי ניידים של Gigabyte עם מפרט טכני מאוד טוב וממש זול אז קודם רציתי לדעת ממתי Gigabyte הם יוצרים ניידים ואיך החברה בתחום אם שווה לקנות Gigabyte , או פשוט תמליצו לי על איזה חברה עם מפרט או דגם שאתם ממליצים לי לקנות אותו.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אשמח להערות על המפרט הבא: WD Caviar BLACK 1 TB-SATA-3Gb/s-64 MB Cache-SATA 3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12410 כמות: 1 מחיר: 590ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש + התקנת מערכת הפעלה חדשה בלבד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=946 כמות: 1 מחיר: 171ש"ח NOCTUA NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 / LGA1156 Cpu Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11478 כמות: 1 מחיר: 259ש"ח Thermaltake V9 BLACK EDITION (VJ400G1N2Z) 2x23cm silent fan - No Psu http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10175 כמות: 1 מחיר: 526ש"ח GIGABYTE GA-EX58-UD5 (X58) i7 Ne…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני צריך מפרט גיימינג חזק, מעבד INTEL ולוח אם של ASUS ללא ציוד הקפי. בעל תקציב של 3000 ש"ח. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נא עזרתכם למחשב נוסף בבית מחיר: עד 1500 שקל מעבד: AMD לוח אם ASUS או GIGABYTE תומך SATA אין צורך במסך, כרטיס מסך, ודיסק קשיח תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-