ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
הי, אני חדש בתחום הניידים. אני מחפש מחשב נייד שיסחוב היטב פיתוח ב-.Net מעבר לזה המחשב לא צפוי לסחוב יותר מאופיס ואינטרנט על המחשב מה צריכות להיות הדרישות מינימום מנייד לכאלה צרכים? עד כמה Core Duo חיוני? לגבי התקציב, אני כמובן אשמח לדברים זולים יותר, אבל ביצועים לפני הכל תודה, גיל
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מחשב חדש לאבא שלי לעבודה משרדית בלבד עדיפות ל- AMD שמעתי שהם זולים במפרטים האלו ושיהיה עם מסך KSP קרובה לבית שלי ככה שזה נוח לי וזהו בעקרון
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לשימושים הבאים: קבצי וורד ואקסל גדולים מאוד צפייה בסרטים פוטושופ תיכנות (VISUAL STUDIO, ACCESS) אי-מיול שכפול DVD (עם DVDSHRINK) חשובה מאוד יכולת עבודה במקביל על לפחות שניים מתוך הנ"ל.. מפרט : חברה: רק לא LENOVO (מכיר באופן אישי סיפור נוראי על שירות במסגרת האחריות) מעבד: אין לי מושג.. זיכרון: אני מניח שצריך לפחות 1G זיכרון עדיף 2G הארד דיסק: מעל 80G מהירות לםפחות 5400 עדיף 7200 מצלמה: מצלמה ומיקרופון מובנים יציאות: SVIDEO ו FIREWIRE אינטרנט אלחוטי נורמלי זמן סוללה: ארוך (לפחות 4 שעות) משקל: עד 3 קילו אחריות: 3 שנים אם צריך אני יכול לגלוש גם ל 5500 אבל כמובן שעדיף שלא... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ערב טוב!!! אני מחפש כרגע מחשב נייד לקנות ואני לא יודע איזה חברות מומלצות אבל ראיתי ניידים של Gigabyte עם מפרט טכני מאוד טוב וממש זול אז קודם רציתי לדעת ממתי Gigabyte הם יוצרים ניידים ואיך החברה בתחום אם שווה לקנות Gigabyte , או פשוט תמליצו לי על איזה חברה עם מפרט או דגם שאתם ממליצים לי לקנות אותו.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אשמח להערות על המפרט הבא: WD Caviar BLACK 1 TB-SATA-3Gb/s-64 MB Cache-SATA 3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12410 כמות: 1 מחיר: 590ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש + התקנת מערכת הפעלה חדשה בלבד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=946 כמות: 1 מחיר: 171ש"ח NOCTUA NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 / LGA1156 Cpu Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11478 כמות: 1 מחיר: 259ש"ח Thermaltake V9 BLACK EDITION (VJ400G1N2Z) 2x23cm silent fan - No Psu http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10175 כמות: 1 מחיר: 526ש"ח GIGABYTE GA-EX58-UD5 (X58) i7 Ne…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני צריך מפרט גיימינג חזק, מעבד INTEL ולוח אם של ASUS ללא ציוד הקפי. בעל תקציב של 3000 ש"ח. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז ככה היום נשרף לי הלוח אם וכול השאר אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז המפרט שנתנו לי בגדר המלצה הוא: מעבד Intel Dual-Core 2.00GHz 800MHz 2180 לןח אם ASROCK Intel 945GC A2 זכרון A DATA 2GB DDR2 800MHz הארד דיסק Samsung SATA-250GB 7200 PRM צורב לא משנה מארז גם לא ספק EZCOOL P/AMD ATX Real 420W 24Pin GTConnector כ.מסך PLAIT 8600GT 512MB-DDR3 GeForce 8600GT SUPER אז אני מעוניין לשפר אותו בלהחליף את המעבד ואולי עוד כמה דברים אבל לא לחרוג מה 3000 כולו עולה עכשיו 2400 אז לאיזה מעבד להחליף? אולי לוח אם ואולי זיכרונות
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): hdmi חובה.. * בלוטות?לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא משנה כמה שיותר,יותר טוב * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp המחשב צריך להיות מאופיס דיפו כי יש לי זיכוי גדול שם... ווינדוס 7 רצוי....
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
GIGABYTE G31M-S2L Core 2 Duo E7400 DDR II 800Mhz 2GB OCZ Vista Upgrade Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm -------------- יצא 1870 . ואם אצטרך למשחקים עד בינוניים:9800GT (במסגרת התקציב,אולי עד חריגה של 2500). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צריך את דעתכם על מפרט בתקציב 3875 ש"ח לא כולל ציוד היקפי.. מטרת המחשב:הורדות כבדות באימיול וגיימינג(crysis,gta iv,) מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E לוח אם- 2GB x3 Kingston Value זכרונות- HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיס מסך- C-Media 5.1 (PCI) כרטיס קול- 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח- CM 690 Black (No PSU מארז- MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan ספק כח- סה"כ-3875 ש"ח תודה מראש! *בנוסף קונה מתקציב אחר מסך 22"..
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אבקש עזרה בקבלת מפרט מומלץ עבור מחשב משרדי עם תוכנת AUTOCAD, OFFICE, סופר מכרז וכד'. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי נשרף, פשוט לא נדלק ואני די חושד במעבד, בכל מקרה זה כבר נותן את הפוש לרכישת מחשב שאני מתכנן כבר הרבה זמן. ברשותי כיום כמעט כל הציוד מסביב כולל מסף 19" חדש, מקלדת ועכבר אלחוטיים חדשים וכל שאר הדברים מסביב. אני רוצה כמובן לרכוש רק מחשב ללא כל ציוד היקפי בתקציב לא ממש מוגדר (מוכן להשקיע הרבה כדי לקבל מחשב חזק). מה שאני צריך זה לוח, מעבד, זכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך. זה המחשב שיש לי כרגע: Intel Pentium 4 2.66MHz Intel 845 512MB ASUS GeForce4 440MX WD 80GB 2MB X3 ASUS CD X52 ASUS CDRW X52 ASUS DVD X16 ASUS DVDRW X16 SONY 1.44 ----=====>>>>>++++++++<<<<<=====---- Thermaltake Kandalf Black Thermaltake HardCano 13 Thermaltake Pu…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
IPAD האם אני יכול לעבוד איתו עם אופיס ואווטלוק אקצינג'? או לפחות להתקין בו צ'ק פוינט VPN לשליטה מרחוק על המחשב בעבודה? ואם לא, האם יש טאבלט אחר מומלץ או נייד עם מסך מגע. חשוב זמן בטריה משקל וקלות תפעול.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב ללימודים ולא רוצה שהוא יקרוס לה באמצע התואר לכן אמינות חלקים מעל לכל! חשבתי על המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray - 390 NIS MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI - 450 NIS 2x2GB Patriot Signature - 310 NIS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS - 270 NIS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - 120 NIS Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) - 115 NIS Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) - 175 NIS TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) - 225 NIS Total: 2055 NIS תודה מראש לכולכם!
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רצוי מעבד מהסדרות החדשות וכרטיס מסך nvidia 9... ומעלה או ATI הסידרה 8 של NVIDIA מתחממים ניראה לי שמסך 14.1 יהיה לי טוב. 13.3 נשמע לי קטן מידי ללימודים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
תקציב קטן של 3700 צריך הכל מסך 17'. מחשב אינטל! .לעבודה. סרטים .צריבה .משחקים אין לי שמץ של מושג איך מתחילים אפילו חיבורי יו אס בי מקדימה המפרטים לא כוללים את אינטל לידיעתכם נידפקתי לפני כמה שנים שקניתי את פנטיום 3 450 כשהוא רק יצא שילמתי עליו 8000 שח ניתקעתי איתו עד עכשיו שנייה אחרי זה יצא פנטיום 4 תודה תודה תודה רבה מראש על עזרתכם ה"הכי מבורכת בעולם" :s05:
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך שתייעצו לי על רכיבים (זיכרון, כרטיס מסך וכדומה..) ללוח אם: P5GD1 ASUS ולמעבד:Intel P4 3.2Ghz LGA755 תודה :
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מצ"ב צילום מסך של תצורת המחשב שלי הנוכחי הדרישות שלי מהמחשב מאוד בסיסיות ומדברות על גלישה במספר אתרים יכולת לצפייה ראויה בסרטונים מהרשת כיום המחשב שלי מג'עגע בדרישות הבסיסיות האלה והשאלה האם להוסיף זכרון למחשב שלי או כל שדרוג אחר או לקנות מחשב חדש וזול מצ"ב צילום מסך עם תצורת המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מיני נייד Hp mini 2140. דבר ראשון, ממליץ עליו בחום! אולם, ישנה בעיה קטנה אחת.... אחת לכמה זמן וללא קשר ברור, כאשר אני מדליק את המחשב חזרה ממצב Hibernation המחשב נתקע. כלומר, אני מגיע למסך הטעינה בו המערכת משחזרת את עצמה וברגע שהבר מגיע עד הסוף הוא נעצר שם והמחשב לא מגיב. כשזה קורה הפתרון היחיד הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהורות לו למחוק את קבצי הHiberntaion ולטעון את מערכת ההפעלה מחדש... מישהו יודע למה זה קורה והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה דרך WIFI ,משחקי FPS,עבודה משרדית,עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נטבוק, המטרות העיקריות הן אינטרנט ואופיס. מתכנן לקחת אותו לטיולים בחו"ל כך שחשוב שיהיה קל (לכל היותר 1.5 ק"ג), וכן להרצאות וכו', וגם כמחשב שני בבית. לא מתכנן לצפות בו בסרטים/סדרות וגם לא לשם משחקים, אבל כן מתכנן לראות איתו סרטונים קצרים באינטרנט (יוטיוב וכו'). בנוסף אני מצלם הרבה, כך שרצוי שיהיה אפשר להפעיל עליו פוטושופ (אלמנטס), וגם קבצי RAW (שהם יחסית גדולים). התקציב - 2000 ש"ח. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4500 מזומן 2. מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומיכוון שאני סטודנט להנדסת מכונות אני בסמסטר ב' אתחיל לעבוד עם תכונת Solid works 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפר…
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הממ, אני קונה את החלקים הבאים: Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box AMD M2NPV-VM Asus X2: Kingston 512MB DDR2 533MHz CL4 מסך LCD: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14008 יש לי כמה שאלות ואקווה אם תוכלו לענות לי אליהן. 1) לא הצלחתי לברר האם המעבד הספציפי הזה מגיע (כאשר הוא מגיע באריזתו המקורית) בצירוף עם Hitsink ועם "קופסת קירור", למישהו יש מושג לגבי זה? 2) האם למישהו יש מידע ספציפי לגבי איזה שהן תקלות עם הלוח אם הספציפי הזה ביחד עם אותו המעבד? (לפעמים יש מקרים שאפילו שהלוח אם מתאים מבחינת הרכיבים, ווינדווס עלול לא לזהות את המעבד ולהקפיץ BSOD) 3) האם למישהו יש מושג אם הלוח אם תומך חיבורי ATA (HARD DRIVE) ולא רק SATA, כי ההארדדיסקים הישנים…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. תקציב - כאמור 3500-4500. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות 3. ציוד הקפי - לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. .5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חנות באזור השרון ליד רעננה. 6. קירור ועיצוב - קירור כן, הייתי רוצה מחשב שקט. עיצוב יכול להיות נחמד אבל ממש לא קריטי לי אבל עדיף יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב, נמאס לי מהמחשבים שקודחים לי בראש: מאוד חשוב לי מחשב שקט 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים... - גיימר שיהיה למשחקים כבדים כמו gta iv pro evolson conterstrike crysis תודה…
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית שמחפשת נטבוק לשנת הלימודים הקרובה, ומרגישה קצת אבודה מול כל ההיצע של השוק... הצרכים שלי כרגע מהנטבוק הם בעיקר שימוש באופיס (אפשרות עבודה בכמה חלונות במקביל) וגלישה באינטרנט. אני מתכננת להשתמש בו בעיקר בהרצאות ובזמן נסיעה, שזה מוביל אותי לצרכים הבאים- סוללה שתחזיק ל-3 שעות ומעלה, מקלדת, עכבר ומסך נוחים לעבודה. גודל המסך שאני מחפשת הוא בין 10 ל-12 אינטש. התקציב הוא עד 1700 ש"ח, אך כמובן אשמח לפחות מ-1700. המשקל שאני מחפשת הוא עד קילו וחצי. קראתי על הדגם הזה Lenovo IdeaPad S205 כדגם מומלץ, אבל הוא בגג העליון של התקציב שלי ולכן אעדיף זול יותר אם הוא בעל איכויות טובות מספיק. אשמח מאוד לכל עצה וסיוע תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-