ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב Duel core 1.8 2 גיגה זיכרון 800 ספק כוח 500 וואט שבא עם המארז (לא ממותג ע"י שום חברה מוכרת, גם המארז, וגם הספק) כרטיס מסך readon 1950 GT שכבת איתי 3 שנים לוח M של Asus P5B גם כן דיי ישן (3 שנים) מסך סמסונג שפועל על 1650 על 1050 22 אינצ' חשבתי לקחת Readon HD 4870 ולקחת עוד 2 ג'גיה זיכרון 800. במידה והספק לא יחזיק, אז גם לקחת סיסוניק 550 וואט. אני מעוניין לשדרג בשביל לשחק משחקים חדשים, ולשחק עם הגדרות גבוהות כמה שיותר אבל לא קריטי לי אם זה לא על הכי גבוה. בלי אוברקלוק. אבל אני מאוד חושש מ"צוואר בקבוק" שזה יכול לעשות לי. אני אשמח לדעות של אנשים על הנושא, כל עניין השדרוג אמור לצאת בסביבות ה 1500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. במחשבים ניידים ישנה מנורה אשר מהבהבת בטעינה ומפסיקה להבהב כשהסוללה מלאה. במידה ומד הסוללה במערכת ההפעלה מגיעה ל100% והמנורה מפסיקה להבהב, אני צריך להסיק שהכול מסונכרן והסוללה אכן במאה אחוזים או שמשהו יכול להשתבש שם? הסיבה שאני שואל היא שלאחרונה אני רואה ירידה בתוחלת הסוללה (בת כ8 חודשים LI ION ) למרות שהמד מראה 100% והמנורה מפסיקה להבהב.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם ועצתכם למפרט הבא שבניתי. דרישות: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). 6. שיחזיק עד כמה שאפשר 3-4 שנים. 7. עבודה שוטפת כמובן אופיס, אינטרנט וכיו"ב. פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד: אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 אני מתלבט כאן באיזה יצרן ודגם לבחור וגם בנפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים, כאמור אני צריך עזרה במפרט שאני אוכל להציג אותו איפה שאני אבחר לקנות... אני צריך מחשב לשימוש ביתי - כלומר לא מחשב חזק לגיימרים (הכי הרבה שאני משחק - מנג'ר ופיפא, מניח שקלטתם את הראש..), אינטרנט ואופיס כמובן. אם אפשר - הצגת סרטים באיכות טובה. חשוב לי שהמחשב יהיה ברמה טובה, שלא יקרה מצב שעוד שנה הוא לא יהיה מספיק טוב לצרכים האלה. אני חושב על להשתמש בVISTA, אז אני מניח שצריך הרבה זכרון פנימי. ברשותי כרטיס מסך - אני חושב שהוא בן שנתיים, ati radeon 9600xt . הוא שווה משהו היום בכלל? אפשר יהיה לשתמש בו במקביל לעוד כרטיס מסך? ללא אוברקלוק כמובן. צריך כונן/צורב, וחוץ מזה לא דרוש ציוד היקפי. אני אשמח אם אפשר שיהיו לי חלופות, או שקצת תסבירו לי בנוגע ללמה בחרתם את המעבד המ…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אלו שני המפרטים: 1. מחיר - 7.5K: טווח סטייה מקסימלי 1200ש"ח כולל צ. הקפי כולל מסך וצורב DVD. 2. גיימיג כבד עריכת גרפיקה/וידאו. 3. ציוד היקפי כפי שמצויין במפרט. 4. לא צריך פלופי או כ. קול נפרד. 5. העדפות לחברות / ורכיבים שאני סגור עליהם: מעבד: אינטל i7 920ו כ.מסך: צ'יפ nvidia או 260 X2 של Zeotech או 1 285 רק Asus לוח אם: ASUS / Gigabyte בלבד. (לא סגור על דגם) HD: WD מארז: CoolMaster 690CM 6. עיצוב: לא משנה. העדפה לקירור: שקט במפרט ללא SLI! 7. מע' הפעלה אתקיןלבד 64BIT 8. צרכים מיוחדים, מקלדת /עכבר PS2 המחשב מרוחק ממני כ 10 מטרים. (יש לי כ. מאריכים) 9. מתכוון לבצע OC מתון למעבד ולכ.מסך. 10. משחקים: DX10, וPX Shader אחרון (3?) Crysys / Supreme Commander וכו. מפרט מבוסס: i7 -T…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום ברשותי נטבוק מדגם Asus eee מעבד N280. ברצוני לשדרג את זיכרון הראם מסלוט אחד של 1 ג'יגה לסלוט של 2 ג'יגה. פתחתי את המחשב וראיתי שישנו סלוט של 1 ג'יגה מהירות 800mhz , השאלה שלי היא מה תפקידו של המגה הרץ? אני יכול לשים לדוגמא סלוט של 2 ג'יגה 1066mhz ? תודה רבה רבה לעוזרים , מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. זקוק לסיוע בבניית מפרט למחשב לעבודה עם פוטושופ ומספר תוכנות גרפיות קלות יותר.כמו כן מיועד לשמיעת מוסיקה באיכות טובה ולשאר המשימות הרגילות: אינטרנט,מסמכים וכדומה. המחשב אינו מיועד למשחקים מתקדמים ואיני מתכנן לבצע OC .(כאמור התציב הינו 5500 ש"ח). תודה.
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב לחבר מחנות בצפון(חיפה) בסיסי אינטרנט אופיס לירעות סרטים מסך 22 משחקים לא כבדים אפשרות חריגה קטנה בתקציב
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש נייד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב יהיה לשימוש אישי, עם אופיס, אינטרנט ושיהיה אפשר לראות סרטים+להוריד שירים. שיהיה שקט ככל האפשר ושיהיה בו צורב. המחשב יהיה בעיקר בשימוש בבית אבל אני מניחה שאסתובב איתו מדי פעם. מבחינת הגודל- סטנדרטי. אשמח לקבל המלצה לדגם מדוייק/דגמים מדוייקים ואם אפשר אז איפה ניתן לרכוש. תודה רבה וביי
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הגרפיקה לא מטורפת אני עובד עם פוטושופ ופלאש וזהו. אני רוצה משהו עד המחיר 2500 חשוב לציין שלא יהיה עם כרטיס מסך ATI, רק עם כרטיס nVidia תודה רבה למי שיעזור לי להרכיב מפרט
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הדברים החשובים לי : 1) זמן עבודה ללא חיבור חשמלי, שיהיה לפחות חצי מהזמן המקסימלי הקיים בשוק 2) מקלדת מלאה, או בכל אופן כזאת שקל להקליד עליה טקסטים, המספרים בצד חסרי משמעות עבורי. 3) המחיר - שלא יהיה מוגזם ביחס לתמורה, אפשר ואולי עדיף ללא מערכת הפעלה על מנת להוזיל את המחיר. 4) אמינות, מוכן לשלם יותר עבור אמינות ועוד שנה של אחריות (לא רוצה לשלם על הרחבת אחריות, מעדיף שתבוא בעצמה כבר כלולה במחיר) 5) קליטה טובה של רשתות תקשורת (אינטרנט) וזהו בעצם, ממש לא משנה לי המשקל או כרטיס המסך, אני לא הולך להריץ משחקים. נראה לי שהכל כאן, אם שכחתי משהו, תעירו לי. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-945P-S3 לוח אם E6300 מעבד X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E כרטיס מסך 1GB DDR2 667 TWinmos פעמיים 160GB Westerndigital דיסק קשיח 400W Enermax Liberty ספק מארז עם 4 USB מאחורה ו-2 מקדימה אני צריך שני זכרונות או שאחד מספיק? (בשביל משחקים)
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב למחשב, שיהווה שימוש בעיקר למשחקים מחשב (משחקי רשת חדשים וכו'). התקציב שלי הוא כ-4.5 אלף של (אולי קצת פחות). שהמפרט יכלול גם ציוד הקפי (כגון: מסך,מקלדת ועכבר, וכו'....). אמרו לי שחברת IQPC, היא חברה זולה יחסית (גם אני חושב כך לאחר השוואה עם חברות שונות) לכן אני מעדיף לרכוש ממנה את המוצרים <אלא אם כן יש לכם חברה אחרת טובה יותר>. אני כבר בניתי מפרט (לא בטוח אם הוא כל כך טוב): יש מצב לקיצוצים במפרט לזה (לדוגמא: במעבד אולי, משהו פחות טוב).
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מגיע הזמן בחיי כל בחורה שהיא צריכה קצת יותר Ghz בחייה אז החלטתי להיפתר מהישן והמוכר, ולצאת לדרך חדשה מלאה ב-Ghz אבל מרוב מבחר איבדתי כבר את כל שושנת הרוחות ולכן אני זקוקה לעזרתכם אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב כפול ליבה (רק כונן) הכי זול שאפשר אבל שיספק את הצרכים הבאים: (מעבר לצרכים הנורמטיביים.....) אני צריכה שישמש אותי גם לעבודה בפוטושופ - נמוכה עד בינונית משחקים בעלי גרפיקה בינונית - למשל כמו Tomb Raider Underworld עריכת וידאו בפרימייר ברמה בינונית ובנוסף יש לי סריטה בכל הנוגע לקירור המחשב אם היה אפשר הוא היה עובר לגור במקפיא התקציב שחשבתי עליו הוא בערך 2000 ש"ח (אבל תמיד עדיף פחות) יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. בערך 4K, לא אכפת לי מזומן או אשראי. לא אכפת לי לחרוג עד 200 בערך. 2. משחקים לא בהכרח הכי כבדים, אבל רצוי. הורדות וסרטים. 3. ציוד הקפי: רק מקלדת ועכבר.. לא צריך משהו מיוחד. 4. אין צורך בכרטיס קול מיוחד. 5. אין העדפות - פתוח לגמריי. 6. לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 7. דרושה הרכבת מחשב. 8. אין צרכים מיוחדים. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 10. האם מתוכנן OC? - לא. 11. במפרט למשחקים - C&C3 ודברים בסגנון. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר - יישומי OFFICE ואינטרנט. המפרט צריך לכלול גם מסך LCD (הכרח משיקולי חוסר מקום), וכ. מסך שכולל יציאת TV. חשוב מאוד שתהייה לו יכולת שידרוג - מה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה כזה, שרק תוספת כרטיס מסך טוב תהפוך אותו למחשב ל-GAMER, אבל מן הסתם במחיר הזה, לא המחשב הכי טוב למשחקים בנוסף, המחשב צריך לכלול גם צורב. דוגמא למפרט שהרכבתי ב-KSP: מעבדי אינטל P4 3.0Ghz s775 **1MB** Cache 64 BIT לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5V800-MX s775, SATA II, AGP זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך Powercolor 9250 128MB, TV, DVI, AGP כרטיסי קול On Board 128Bit צור…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6712&perur=4 זה המחשב דגם 1179 HP מזה ההתקן הזה מה טוב בו?? אני מכיר B/G אבל לא N והאם יש שם באמת התקן N או שזה טעות של באג?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מפרט טוב לפנטיום d 805 ולוח אם עם ערכת השבבים של אינטל 945 שיתאים לו בול תודה
-
- 13 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הנה המפרט שהרכבתי לבד: מארז: ANTEC Desktop case NSK2400 מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3R קירור למעבד: : Zalman CNPS9700 LED כרטיס מסך: Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX retail קירור לכרטיס מסך: צריך? אם כן תמליצו על אחד שמתאים לכרטיס מסך. זיכרון: 1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original כונן קשיח : WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II כרטיס קול: Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic כונן אופטי: LG DVD-RW GSA-H44N x18 DUAL LAYER (black) bulk מקלדת, עכבר ושלט רחוק: Logitech Cordless Desktop S 510 Media Remote מערכת הפעלה: Windows Vista Home Prem 32-bit Hebrew 1pk DSP OEI DVD יש לי כמה שאלות בקשר למפרט שהרכבתי…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מעבד - INTEL E6300 64 BIT (CORE) לוח ראשי - INTEL 965 SERIES 775 זיכרון - 2X1GB DDRII 667 KNS דיסק קשיח - WD/ SEAGATE 200GB SATAII צורב - DVD RW SONY/ NEC כ. מסך - G-FORCE7300 GT 512MB *קונה בלי מסך* מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה עם שני זכרונות לכאורה בעלות אותו מפרט, 8GB, אותה חברה, DDR3, ועדיין ההפרש ביניהם עומד על 65 ש"ח. אשמח לדעת מה ההבדל המהותי ביניהם? תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת נוספת על מפרט מחשב חזק שיהיה טוב גם למשחקים. לא מתוכנן OC ולא צריך ציוד היקפי וצורב DVD כי יש לי אחד די חדש(פחות מחצי שנה). על המחשב יותקן ויסטה ככל הנראה. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39215 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ¤434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX-4800P2-SW כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤922 כמות:1 http://www.sk…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? יש איזשהם המלצות? המארז השקט חשוב לי מאוד לגבי כרטיס מסך הכרטיס על הלוח מספיק לי כי אני לא משחק משחקים בכלל לגבי הקירור למעבד מה שבמפרט מתאים או להשקיע באחד יותר טוב? חשוב שגם הוא יהיה שקט גם המאווררי 92 למארז חשוב שיהיו שקטים אבל אלו היחידים שמצאתי ה92MM ככה שלא ממש היתה לי ברירה הם שקטים מספיק? המפרט: Categories Products Price Qty מעבדים Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore BOX AM252DCB ¤782 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤825 1 לוחות אם Asus M2A-VM HDMI ¤496 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤390 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות…
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
גבול מחיר 5000 ש"ח בשביל חבר.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב יש לי מספר דרישות. דבר ראשון המעבד צריך להיות e8400. זכרון אני מעדיף 4GB אבל הייתי מעדיף ללכת קודם כל על 2GB(השאלה אם 2 GB יספיק לי לביצועים טובים במשחקים?).אולי יהיה עדיף שאקח קודם 2GB,אראה איך הכל מתפקד ורק לאחר מכן אם אצטרך אשדרג ל-4GB?-במידה ואפשרות זו עדיפה יותר אז שתהיה אפשרות לשדרוג ל-4GB... כ.מ HD4870-אני מעדיף להשקיע יותר בכ.מ זכרון קשיח-320GB לוח אם/ספק/מארז/קירורים למיניהם-בהתאם למה שאתם חושבים. לא לשכוח קירור לכ.מ כי הבנתי שה-4870 לוהט!! (שאלה ככה על הדרך-מתי יגיעו המבחני ביצועים של ה-4870 ? כדי שאהיה סגור עליו..) אפשרות אולי ל-CF בעתיד של עוד 4870 אבל אם זה מייקר משמעותית את שאר החלקים אז לא תודה .. אם אפשר לא להפציץ כלומר 4000 זה המקסימום של המקס…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-