ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים, שיתוף קבצים, אינטרנט. שהמפרט לא יכלול : מסך, רמקולים, מקלדת , עכבר, דיסק קשיח. התחלתי לבנות את המפרט מ KSP אנא תעזרו לי להשלים אותו ואם יש לכם הערות אשמח לקרוא. 1) 1095 ש"ח ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 2) לוח אם ASROCK : ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ? 530 ש"ח 3) זכרונות TWINMOS ?1GB TwinMOS? X2 1140 ש"ח אני זקוק למארז, ספק וכרטיס מסך טובים. דבר נוסף הוא שאם ניתן למצוא אותו מפרט פחות או יותר, באותו מחיר או פחות ובחנות אחרת זה יהיה עוד יותר טוב כי ב KSP אין אחריות לטווח זמן ארוך. תודה רבה על הסבלנות לכל מי שיעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בשבועות הקרובים אשמך לקבל חוות דעת על המפרט הבא: (את הסקר שוק אני יעשה לאחר שאני אדע בדיוק מה אני רוצה לקנות, ככה אין צורך לרשום מהיכן לרכוש את המחשב) מעבד Intel Core 2 Duo E8500 קירור למעבד THERMALTAKE Ultra 120 eXtreme לוח אם ASUS Rampage Formula דיסק קשיח 1 Seagate 750GB SATA2 32MB דיסק קשיח 2 WD Raptor 74GB 1000rpm 16mBuffer Sata II(רק למערכת הפעלה) זכרון Crosair/OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz כ.מסך ATI Radeon HD4870 1GB (איזה חברה כדאי ?) צורב LG כ.טלויזיה HAUPPAUGE PVR150 MCE + שלט מארז ANTEC P182 ספק כח CoolMaster 600W מסך Samsung T220 / LG W2284F אני יותר נוטה לסמסונג אני יודע שהכ.מסך הזה הוא יותר ממה שאני צריך עבור המ…
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק NZXT Apollo Black ספק כח Enermax Pro82+ 525W קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מאורר למארז Antec TriCool 120mm בכמה אפשר להביא את המפרט הזה ואם יש חלקים לא טובים שאתם חושבים תגידו בבקשה ותודה מראש יש לי מסך 22 אינ'ט של LG האם המפרט הזה טוב ??? חשוב לציין המחשב למטרת משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי לנובו N-100. ומידי פעם לאחר יום יומיים שאינני מכבה את המחשב הסאונד במחשב נעלם ואין לי ברירה אלא לאתחל אותו ורק ככה הסאונד חוזר לעצמו. למישהו קרה דבר זהה? איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
זה מעצבן תודה על העזרה שלכם לכולם אני רואה פה מלא מפרטים אבל תמיד אומרים לכם נגיד תקציב 3000 בלי חריגה ץ.. אתם חורגים במאה מאתיים שלוש מאות וככה הלאה ..אבל עדיין אתם גדולים !! אז ככה אני רוצה מפרט שינוע בין 3500 שזה המינימום - 4000 מיועד למשחקים -שיכלול בתוכו גם צורב - ללא ציוד הקיפי אני מאוד מתעקש על ליבה כפולה של AMD 3800 + כרטיס מסך 7900GT 256 MB DDR3 ו-80 GB יספיקו ..וכמובן שבכמובנים 1 gb זיכרון פנימי ..
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מעניקה לנו טעימה קטנה מהמוצרים החדשים שתציג בתערוכת CES בתחילת השנה הבאה, כשבתפריט ניתן למצוא מגוון מסכים מתקדמים וגם ניידים במשקל שובר שיאים חודש ינואר עוד רגע כאן, וכל חובב טכנולוגיה וגאדג'טים אמיתי ידע שזה אומר כי תערוכת CES נוספת, הגדולה בעולם למוצרי אלקטרוניקה לצרכנים הביתיים, ניצבת ממש מעבר לפינה. חלק מהיצרניות מתחילות לבנות את הבאזז והציפייה לקראת התערוכה הגדולה כבר עתה, ואחת שהפכה את העניין הזה למסורת כבר מזמן היא LG, שאוהבת מאוד לספר על מוצרים חדשים שלה מבעוד מועד, עם מעט מאוד פרטים טכניים רשמיים. זה קורה גם השנה, כשהיצרנית מקוריאה מבטיחה לחשוף כמה וכמה דגמי מסכים חדשים ב-CES 2016 – חלק בתצורת Ultra Wide, קעורים ועם חיבורי Th…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים, אני מחפש מפרט טוב לשרת אשר יחזיק אתר עליו. מה אני בעצם צריך שיהיה באתר? הרבה תמונות המון ומידע. אני צריך שהמחשב יצליח להעיף כמויות של גלריות בדקה על מנת שלא ירגישו באיטיות וכמובן שלא יהיו נפילות. אשמח לקבל הצעה למפרט שאחד המומחים פה יוכל לבנות לי שיגיע בין 15 ל18 אלף ש"ח. כמובן מחירי מותגים כגון DELL HP. תודה רבה ! בברכה, מאור.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי לקראת קנייה עתידית של מחשב נייד קפצתי לבאג והם המליצו לי על המותג הנ"ל ואני רציתי לשאול אתכם מה דעתכם עליו? הנה המפרט http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 רציתי לשאול מה יודעים עליהם מבחינת אמינות, אני לא מעוניין לרכוש מחשב שיישבר תוך יומיים. סה"כ השאיפה היא לקנות מחשב מחברה מוכרת וחזקה כמו DELL\HP\LENOVO אבל לא מצאתי כל כך מפרטים שלהם עם המעבדים מהסדרות החדשות של אינטל. רציתי לשאול מה אתם חושבים על החברה הזו PACKERD BELL ומה אתם חושבים על ACER וASUS תודה רמי
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1425 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤559 מארז: NZXT Apollo No PSU Black כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Delta 550W Active PFC V2.0 120MM Sata 24Pin PCI-E X2 EPS 12V 8P כמות: 1 - מחיר: ¤416 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 כמות: 1 - מחיר: ¤399 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤443 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1299 מקלדת: LOGITECH Cordless Desktop EX-110 כמות: 1 - מחיר: ¤239 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 מערכ…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,תוכנות,גלישה,צפייה בסרטי HD וזהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל? (חוץ מהמחיר) תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE ASUS M2N-E OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD אני רוצה לשדרג את המחשב עד 200$ בחלקים מאיביי. חשבתי לשדרג את המעבד ואת כרטיס המסך (כנראה לphenom 4x וGTS250) . האם השיפור יעיל? המטרה היא משחקים (GTA4) תוכנות כבדות, וגלישה אינטנסיבית באינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך את דעתכם על המפרט הבא.... מה אתם אומרים??? יש איתו איזה בעיות כלשהן?? והאם יש לכם איזה הצעות לשיפור ( התקציב הוא בערך 5000-6000 ש"ח) מופיע בטעות 2 ספקי כח תתעלמו מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין ברכישת מחשב נייד חדש בסכום שאינו עולה על 5,000 ש"ח. המחשב הוא לשימוש אינטרנט , צפייה בסרטים וממש בקטנה גם למשחקים. כמובן שיהיה בעל מסך איכותי, אחריות אמינה, סוללה יציבה ופיזור חום נכון. תודה ליועצים ולממליצים
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעבודה באופיס ואינטרנט כולל עיבוד תמונות בפוטושופ ואולי עריכת וידאו ברמה נמוכה (הורדת סרטים למחשב חיתוך וחיבור קטעים). אחד הדברים הכי חשובים לי זה מחשב שקט ככל האפשר - בלי פשרות כמה שיותר שקט. 1. איזה מפרט כדאי? 2. האם כדאי לקנות מחשב מותג (IBM' HP ...) או עדיף לקנות מחשב מחלקים. 3. התקציב 3000 ש"ח , אפשר יותר אבל אין לי רצון "לזרוק" כסף. מדובר על מחשב בלבד ללא ציוד היקפי תודה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הצעות , שיפורים , משהו להחליף?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם לעזרה בבנית מפרט למחשב לאבא שלי לעבודות משרדיות בעיקר כגון עבודה עם office, גלישה באינטרנט וכו'. כמו כן יכול להיות בעתיד לשמש לעריכה גרפית קלה (תמונות וכאלה). לא צריך ציוד הקפי. במחשב עצמו צריך להיות צורב DVD המפרט צריך להיות עם מעבד אינטל ולוח אם של gigabyte כמו כן לא חובה שיהיה בכל הסכום.. אין צורך גם במסך ודיסק קשיח.. קיים כבר ממחשב אחר. הרכבתי מפרט בעצמי (בהמשך) אך יש לי כמה הסתגויות לגבי כמה דברים: 1. המעבד - האם יש צורך במשהו כ"כ חזק ואם יש להציע חלופות טובות. 2. הכנסתי לוח אם עם כרטיס גרפי עליו.. האם זה מספיק או שיש צורך במשהו יותר טוב? 3. על איזה צורב dvd מומלץ? מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE72…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצה על מיני נייד לאשתי. המחיר דינמי ולא אכפת לי אם יהיה יותר או פחות. מה שחשוב שיהיה משתלם וייתן תמורה על הכסף. כלומר אם אשלם עוד כמה עשרות דולרים כדי שיהיה מחשב יותר חזק / יותר מהיר / יותר עמיד אז שווה לי. באותו אופן אם לא שווה להשקיע 400 דולר ואפשר בהרבה פחות. אשמח לשמוע. אשמח לקבל המלצה גם על המחיר שאמור לעלות בארה"ב תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD,גיימינג אקראי אך על משחקים חדשים ברזולוציה מתקדמת ,כמו כן הנני חולה מוזיקה והמחשב משמש אותי לשמיעת מוזיקה על מערכת שמע ביתית מתקדמת ,הייתי רוצה לדעת אם עדיף לשים כרטיס קול ייעודי,או שמה שיש על הלוח אם\כרטיס מסך מספיק. - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?מתוכנן OC בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן לכל מביני העניין, החלטנו לשדרג את המחשב בבית ולקנות עמדה נוספת להוריד את העומס. אחד המחשבים צריך להיות מחשב שולחני רגיל לעבודה באינטרנט, אופיס, כולל תכנות ב-Matlab. תקציב של עד 2000 ש"ח . המחשב השני הולך להיות הבובה שלי והשאיפה היא שהוא ייתן תמיכה לפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות (במידת האפשרות, אופציה לעריכת סרטי וידיאו ב-premiere ). המחשב צריך להתאים לעריכת תמונות בנפח גדול, לאינטרנט ולעבודה באופיס. התקציב הוא כ-3000 ש"ח. הייתי שמח לעזרה בבניית מפרטים (בלי מסכים או כל דבר נלווה נוסף). השאיפה היא למצוא חנות מחשבים באזור השרון (רעננה, כפר סבא..משהו בסגנון) שתרכיב מחשב לפי המפרט. אז אשמח לשמוע המלצות על חנויות. אני מחפש חנות באזור כדי שיהיה לי משהו לפנות אליו ב…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום... מחר אני קונה מחשב חדש... ובניתי מפרט נחמד לטעמי... מעבד: intel core quad q9550 2.83 ghz לוח אם: gigabyte ga-epu3 ds3l כרטיס מסך: zotac gtx 285 1gb ddr3 512 bit retail זיכרון: g.skill 4gb ddr2 דיסק קשיח: wd 500 gb ספק כח: פה אני מתלבט בין 650 ל 750W בהתאם לצריכת החשמל של הכרטיס מסך... מאוורר למעבד של ocz מארז: antec 300 כל זה במחיר 5700 ש"ח... עכשיו השאלה שלי היא האם הלוח אם תומך בכל ואני חוזר כככללל החלקים שבמפרט? (DDR וכאלה) ואיזה ספק אני צריך בשביל הכרטיס מסך? 650 מספיק או שצריך 750? ואם יש לכם משהו להציע, לשנות, להוסיף, אני אשמח לשמוע. תודה, מאור.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש חוו"ד על המפרט הנ"ל מיועד בעיקר לעבודה עם Corel Drow אשמח לשמוע מכם. תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤937 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤401 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 XP ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996599 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB DDR2 PCIe ¤387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G9524Y צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.s…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בפורום אמצעי אחסון די מת ומהבוקר לא קיבלתי לא רק תשובה, אלא אף לא צפייה אחת . . . מדהים יחסית למה שקורה כאן. נקווה לטוב ============================ יש לי כמה שאלות מהותיות בהיררכיה של חשיבות: 1) האם את הדיסקים הקשיחים החיצוניים (סדרת ה WD MY BOOK לא משנה איזו ESSENTIAL PREMIUM אן PRO) או בכלל כל כונן שכזה מחברה אחרת - מגבילה בעצם כבר מלתחילה המהירות העברת נתונים של הדיסק הקשיח עצמו, עוד לפני שאנחנו מדברים על סוג החיבור למחשב(USB2 או FIREWIRE או FIREWIRE 800 או חיבור רשת RJ 45)? זאת אומרת שאין לי טעם להשקיע בחיבור מסוג מהיר מהארבעה הנ"ל, כי גם ככה ה HD לא מעביר בערך מעל 90 מגה לשנייה. מה אם כן המהירות של כוננים אלה? אני מדבר לדוגמה על הכונן שאמור להיות …
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב עד המחיר 6 אלף שקל המחשב מיועד בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמשב יהיה מהיר זה מאוד חשוב וישיהיה כרטיס מסך חזק ומספיק מקום 200 ג'יגה ומסך דק 19 לא צריך צורבים תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-