ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי מעוניין שתציעו לי מפרט למחשב עד 4500 ש"ח תקציב. מטרות המחשב הם בעיקר צפייה בסרטים וסדרות שאני מוריד, פה ושם קצת עריכה גרפית וגם משחקים (אני לא גיימר כבד אבל אוהב לשחק). הייתי מעדיף כרטיס מסך Gforce ומעבד Intel. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט אשר יהיה תואם ל- win, OS X, Linux (אני יודע שקשה לפעמים ליצור מפרט שיהיה תואם גם ל- OS X...). עיקר השימוש יהיה לתכנות, גלישה וצפייה בתוכן HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD יכולת multitasking חשובה. [b/] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משתמש כבד בסביבות פיתוח שונות. ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שני , במחשב לא יהיה צורך ב OC !! והוא יהיה למטרות האלו: משחקים , גלישה באינטרנט , הורדות , צפייה בסרטים. במחשב אני רוצה את המעבד : E6300 ושני גיגה זיכרון ושתהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי.... * אין צורך במסך וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים עריכה: העלתי את התקציב ל 4000
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ובינוניים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 ק''ג * סוללה - לפחות 4 שעות אופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי. לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג כונןנקשיח - לפחות 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL בקצרה: אני מחפש מישב סביר שיריץ משחקים יחסית חדשים, אפילו על איכות מאוד נמוכה. בדקתי כבר מספר מחשבים וראיתי כבר המון שילובים של מעבד I5 עם כרטיס intel hd 4000 וזה נראה אחלה. בכל מחשב שבדקתי היה משהו שהיאס אותי. אשמח להמלצות!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: תכני HD, משחקים רזולוצית המסך הינה 1280*768 ,טלויזיית LCD 26' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן קשיח ובצרוב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מע…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש דגמים שבסופם הגדרה של CC לדוגמה Vidia GeForce GTX770 2GB GDDR5 4x Monitors 224GB/sec 1536CC מה משמעות המספר עם ה CC בסוף?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך עזרה באיזה כיוון מעבד ללכת ? שמישהו יסביר לי איזה מעבד כדי לשימושים שלי: הרצת תוכניות פיתוח תוכנה למינהם ( סטודנט למדע"ח ומ"מ) ושימושי אינטרנט ואופיס רגילים ובכללי אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על כמה מחשבים הדרישות הם: מסך-15.4 זיכרון ג'יגה 80G הארד דיסק זה מספיק העיקר שיהיה סאטה ואחריות שלוש שנים (עם הרחבת האחריות שיהיה מקס' באזור 6K)
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני אלך לפי השאלון שבאתר: 1. מה התקציב? 3000-4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. יש לי מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 22 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כנראה אינטל במעבד. אני מתלבט בין QUAD ל-DUAL כי אני קונה מחשב ל-5 שנים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? המחשב וכל החלקים שרואים מבחוץ צריכים להיות שחורים 7. האם חשוב שקט? עד כמה? שקט מאד חשוב כי המחשב נמצא בחדר ועובד בלילה 8. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לבית שמשתמשים בו בעיקר לשימושים קלים, כגון: צפיה בסרטים, משחקים קלים יחסית, אופיס וכדו'. אני רוצה שיהיה מסך דק בסביבות 20 אינצ' ושהמפרט יכלול גם מקלדת, עכבר וכל מה שצריך ממש עד הפרט האחרון. התקציב הוא 4000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה קלה מאוד במידת הצורך). אני קונה את זה עבור משפחה ירושלמית ולכן אני מעדיף חנות בירושלים. אשמח לקבל הצעות למפרטים ולחנויות מומלצות בירושלים. תודה רבה לכם!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום המשפחה שלי עכשיו בארה"ב בחנות FRY'S ואמרו לי לבחור 2 מחשבים משם. אחד בשבילי בתקציב עד 800$ והשני לאחי בתקציב עד 650$ זה מממש מממש דחוף כי הם לא נשארים שם הרבה ואני צריך דיעה כמה שיותר מהר לגבי המחשבים מצאתי כמה מחשבים שנראים לדעתי טוב ואני זקוק לדיעה שלכם מה עדיף לקנות: בשבילי: http://www.frys.com/product/5806793?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5895663?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5823223?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או הטבלט: http://www.frys.com/product/5666861?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG המחשב לצרכי אינטרנט סרטים ושימושים ביתיים (גג משחקים אבל ממש לא). הגודל לא חשוב לי, חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים. א…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לבת משפחה שמדריכה בגנים ומשתמשת הרבה במוזיקה על מנת להפעיל את הילדים. העניין הוא כזה, בהתחלה היא עבדה עם קלטות ולאחר מכן למדה לעבוד עם דיסקים וכל הקשור לך (ריפ, צריבות, הכנת רשימת שירים ועוד) את הדיסקים הללו היא משמיעה ברדיו-דיסק נייד. על מנת לשדרג את העסק חשבתי על האופציה של רכישת נט-בוק וחיבור לרמקולים למחשב כאלה עם חיבור לחשמל לצורך הגברה. חשבתי להרוויח בצורה הזו את הנוחות של אגירת השירים והשמעה על פי הצורך. השאלה היא האם לדעתכם חיבור של נייד לרמקולים יביאו לתוצאה סבירה מבחינה איכות השמע (להזכירם מדובר בגני ילדים) ויותר חשוב מכך מבחינת העוצמה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי RAEDEON X800XL אני לא יודע אם זה מתאים .... אבל סתם לפרוטוקול ... תנו לי מפרט עם כ.מסך ובלי סביר להניח שזה יהיהי כרטיס מובנה אבל לא משנה [br]פורסם בתאריך: 19.11.2008 בשעה 14:49:59 אופס זה בטעות בפורום הזה תעבירו למפרטים בבקשה*לא צריך ציוד היקפי
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1.התקציב שלי הוא 5000 שקל שלי ואולי עוד כסף מהמשפחה חוץ מזה שאני לא רוצה להוציא הרבה יותר מכספי. 2.במידה ואני רוכש מחשב חדש אני לא ישתמש באופן ודאי בלפטופ המעפן לא של ibm (המפרט בפרטים שלי) שהוא t20 נחמד וגם לא במחשב פנטיום 2 300 מגההרץ ששוכב ללא שימוש. אשמח למכור אותם. 3.אני גם מתכוון למכוראת הps2 שלי ולרכוש dvd פשוט במקום כי במשחקים שלו אני לא ממש משתמש כי הוא עושה לי בעיות עם הדיסקים. עכשיו אני רוצה מערכת למשחקים בעיקר ואני צריך מסך חדש ורמקולים וכו' אבל הציוד ההקפי שקל לשנות יכול לחכות. כך שאני יקנה מסך גדול ואז רמקולים ואז עכבר ומקלדת חדשים וכו' ורק אז עוד זיכרון וכו'. 4.אני רוצה מערכת שתהיה חדשנית לזמן ארוך ככל האפשר מבחינת שיפור החומרה כלומר pcie שלידעתי קיים רק בנ…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למשחקים עד 4500 בלי שום צורך לOC וללא צ"ה. כבר פירסמתי כאן הודעה לפני חודש או משהו כזה והיו פה מחלוקות לגבי הקירורים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית... אז אני מבקש ממכם לקבוע תכל'ס ולא לפתח כאן תיאוריות...
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם בבחירת המפרט, אשמח גם להמלצות לגבי מקום הקנייה (חנות), תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? שלוש אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (: ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת בדו מימד (לא משהו רציני), צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, ו league of legends (המחשק היחיד שאני משחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Popcorn Time, Visual Studio, Photoshop, Sony Vegas Pro, Skype, Spotify ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט חזק למשחקים ב-1500 ש''ח בלי כרטיס מסך (כי יש לי כבר 8800gt)
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחדש שמיועד לצפייה בסרטים (יחובר HD לטלויזיה) למשחקים. תקציב מקסימלי הוא כמו בכותרת 3500 ש"ח המסך טלויזיה הוא 32" HD Ready אין צורך בציוד היקפי או במסך המחשב יהיה אצלי בחדר אז אם הוא יהיה שקט זה יהיה מעולה לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת עברתי פה בפורום על כל מיני מפרטים שראיתי שהציעו לאנשים והרכבתי את המפרט הבא: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪811 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כותרת... תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זהו, לאחר שלא הצלחתי להריץ את medal of honor airborne ו-bioshock ???, החלטתי שצריך לשדרג את כרטיס המסך שלי: רדיאון x600. סה"כ המחשב שלי די מיושן. יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3 ג'יגה הרץ. זכרון של 512 מ"ב כפול 2. האם כדי להריץ משחקים מהסוג החדש, עלי לרכוש כרטיס מסך או שמה זה מצריך שדרוג של חלקים נוספים במחשב? ואם זה מצריך רק קנית כרטיס מסך, האם לרכוש PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte שעולה 840 שקלים או להשקיע ברכישת PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256bit שעולה 1450 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך בסופו של דבר לשדרג את המחשב. אבל אם יהיה נבון לרכוש כרטיס מסך כדי להחזיק מעמד עוד שנתיים גג עד לרכישת מחשב חדש - או שאין טעם. אשמח לקבל תשובות. המחשב שאני מתכנן מיו…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל נוכחתי לגלות שבזמן ניגון של קבצי מדיה ( AVI, MKV וכו') כשהמחשב מחובר לצג LCD דרך יציאת ה-HDMI (תצוגה דואלית או רק לצג ה-LCD עצמו) ישנם רעשים צורמים בזמן ניגון (מעיין crackles & pops) שמתי לב שבפורומים של לנובו שלעוד מספר אנשים ישנה את אותה הבעיה http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=N_Series_Lenovo_3000&thread.id=9944 ישנו פתרון חלקי, פשוט לנתק את המחשב מהמחשמל ולתת לו לפעול על סוללות והבעיה נעלמת. לא פתרון ממש מועיל , האם יש לעוד מישהו מכאן את אותו מחשב ונתקל באותה הבעיה או לחליפין יכול לבדוק זאת ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד קטן יחסית והוא אמור להחליף מחשב משרדי נייח. הוא צריך לעבוד כל היום במשרד ובערב בבית. 13.3 זה כי אני רוצה שהוא יהיה נייד לחלוטין. במשרד הוא יהיה מחובר לתחנת עגינה עם מסך ומקלדת/עכבר מסודרים. הדרישות: 1. כפי שאמרתי- אין תקציב. אני מניח שמחשב מסוג כזה אמור להיות חזק מהרגיל ולכן גם יקר יותר. כמובן שאני מעדיף זוול ככל האפשר למחשב כזה. 2. שימושים- עבודה משרדית "כבדה", כמה חלונות אקספלורר פתוחים בו זמנית , ועבודה רציפה ללא כבוי. 3. אני כן ארצה BLUETOOTH וחבור HDMI 4. מערכת הפעלה- אם זה יוזיל את המחשב אז אפשר ללא. 5. כמובן שאחריות כמה שיותר ארוכה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מצרף מפרט שבניתי. אין צורך בהארד דיסק מכני אלא רק ב SSD לצורך מערכת הפעלה ובנוסף אין צורך בDVD. איך המארז והספק? הן מבחינת רמת הרעש והן מבחינת אמינות/קירור וכדומה. אשמח לקבל הצעות ושיפורים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אפשר לנסת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב - למשחקים,סרטי HD, תיכנות, שימוש בתוכנות גראפיות . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש מסך 19, מעוניין לקנות עם המחשב מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) רק מסך 4. האם יש רכיב …
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המחשב למשחקים שירים עבודות פוטושופ גלישה באינטרנט סרטים וגם לצפיית טלויזיה בעתיד לא מתוכנן oc קיבלתי אותו ב6.5 האם שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 box לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: 4096 mb kingston(1024 x 4) כרטיס מסך: BFG Nvidia Gforce 8800 gt 512mb overclocked 2 pci-e דיסק קשיח : WD 320GB SATA II 16MB WDAAKS צורב Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata : מארז: Raidmax SAGITTA No Psu ספקEnermax Liberty 500W: רמקולים : Micro Lab 2+1 מקלדת : Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך : Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט למחשב בשבילי לצורך תכנות (Visual studio וכדומה), אופיס+אינטרנט והורדות. המחשב יהיה דלוק ברצף בדרך כלל, כך שאני חושב שאני צריך קירור טוב. התקציב הוא בסביבות 3500 שקל אבל אם אפשר להוסיף כסף ולקבל משהו שלדעתכם ממש משתלם, אני אשמח לשמוע. תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום פורום יקר ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי אבל קצת הסתבכתי, אני רוצה HTPC שיתחבר למסך 40" , אני זקוק לHDD של 1TB ויכולת לנגן סרטים ב1080P. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב אבל אין צורך במשהו דק במיוחד. כמו כן, בשלב הזה אני לא מחבר את המחשב לכבלים (זה דיי מייתר כרטיסי PVR לא?), הייתי שמח יש אפשרות לצרף איזה שלט ומקלדת תודה רבה על העזרה, Xoda
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-