ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מחשב לאינטרנט ואופיס ללא משחקים. כוננים כבר יש מה לדעתכם עדיף משני המפרטים? או אולי מפרט אחר (אני קונה מנעה או פנדה) 1 Amd Athlon 64 3200 BOX AM2 499 ש"ח 1 ASUS M2NPV-VM NVIDIA nForce 430 PCI-e Socket AM2 615 ש"ח 1 PQI 512Mb DDRII PC5400 667MHz 360 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 FOXCONN TLA436 350Watt Black-silver 250 ש"ח סה"כ 2,009 ש"ח 1 AMD Sempron 2800 BOX AM2 265 ש"ח 1 DFI Infinity C51PV-M2/G 575 ש"ח 1 OCZ PC2-4200 533Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 4-4-4-8 670 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 FOXCONN TLA436 350Watt Black-silver 250 ש"ח סה"כ …
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב אני רוצה שהוא יהיה מתאים למשחקים אבל לא צריך להשקיע אלפיי שקלים על כרטיס מסך, משהו בינוני יספיק לגבי מקלדת עכבר וציוד היקפי מסוג זה לא צריך להשקיע יותר מדיי כסף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מעוניין במסך LED FULL HD 22-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו? מכל הבא ליד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במלואו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? שיהיה רק צורב ודיסק קשיח 500 ג'יגה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) …
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
intel core 3 530 intel motherboard dp55wb 4 גי'גה זכרון gigabyte HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עומד לרשותי תקציב של עד 3 אל"ש לנייד שולחני עם מסך 17 אינצ' ומעלה. המחשב יהיה תמיד מחובר לחשמל, וישב על שידה. הניידות שלו תהיה מינימאלית. השימוש שיתבצע במחשב זה מידי פעם עבודות אופיס, שירים, אינטרנט, הורדות, צריבה וסרטים. בעיקרון נורא חשוב לי שיהיה מודבר במסך כמה שיותר גדול, מחשב זריז והרבה מקום איכסון (250GB במחשב הנ"ל נראה לי מעט מידי) לצערי המבחר שלי מצומצם ועד לא קיים. מצאתי רק מחשב אחד אשר תואם את הדרישות שלי, ולכן אשמח אם חברי הפורום אשר מבינים בתחום יותר ממני יוכלו להמליץ לי על מחשבים נוספים בז'אנר. כרגע המחשב המדובר הוא Fujitsu Siemens Amilo Li3910 שמוצע ב-night-net.net בכ2900 ש"ח. בנוסף אשמח לקבל המלצות על המחשב הזה והאם עדיף לי להישאר עם הבחירה הזאתי.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. לא חובה לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג ב 1K 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) Internet Browsing - תדיר ב) Office - תדיר ג) Sony Media Server לטובת Streaming HD ל PS3 (ה PS3 משמש כ סטרימר ל HD). בהקשר זה חובה תמיכה ברשת WIFI-N - תדיר. ד) תמיכה מינימלית בגיימינג (PRO EVOLUTION) - מזדמן 3. ברשותי מסך מקצועי תומך 1080p 4. שקט למדי - פה ניתן להתפשר בטווח 5-10. 5. ללא תוכנות. HW בלבד 6. אופצית שדרוג לזכרון בלבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מדובר בנייד HP- EliteBook 6930P. פתחתי מלמטה איפה שיש סימן של כרטיס רשת אלחוטי, הוצאתי את שני חיבורי האנטנה מכרטיס הרשת, פירקתי אותו, ועדיין יש אינטרנט אלחוטי ! הוצאתי כבר עשרות כרטיסי רשת אלחוטיים מניידים, פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה כזו. יש לי 2 השערות: 1. אולי יש למחשב הזה כרטיס רשת אלחוטי OnBoard? קצת קשה לי להאמין... 2. אולי מה שהוצאתי לא היה כרטיס רשת? (קצת יותר מסתבר) אם כן - מה זה? כתוב עליו: HP SPARE 483377-001 אודה אם תאירו את עיני...
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייד שמיועד לשימוש של בחורה. תקציב של בערך 2300 ש"ח. השימוש הינו הבסיסי בלבד, כלומר Office, אינטרנט (אלחוט), סרטים ושמיעת מוזיקה. אחריות אם ניתן אז שלוש שנים, אך אני מאמין שאחריות בטח תוסיף לעלות. עיצוב עדיף "נשי" כלומר לא בסגנון של thinkpad וצבע לבן, אדום, שחור לא משנה. אשמח לקלב כמה המלצות, אפשרויות ומשם אמשיך לבדוק בעצמי [br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 09:12:09 שכחתי לציין גודל מסך,בין 13-15
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מחשב חדש לאבא שלי לעבודה משרדית בלבד עדיפות ל- AMD שמעתי שהם זולים במפרטים האלו ושיהיה עם מסך KSP קרובה לבית שלי ככה שזה נוח לי וזהו בעקרון
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשב מחשב נייד עד האיזור של 3.5 אלף. המחשב מיועד ל MULTI TASKING אך לא למשחקים. תודה רבה עמית
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב בהקדם אך ורק מ KSP המחשב הוא נייד לשימוש בעיקר למשחקים . אני לא ממש בקיא במה שהולך היום ומה זה כרטיס מסך טוב ואיך זה מתבטא במחשבים הניידים החדשים, אני צריך מחשב במחיר סביר 3000+- ושיהיה לו אופציה להפעיל משחקים כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד סביר שיוכל להריץ משחקים כמו מנג'ר ויותר התקציב שלי הוא 2700 בערך אני מעוניין במחשב הזה: LENOVO G550 2958-9AG מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM פלטפורמה חדשה הכוללת זכרונות DDR3, מסך 15.6 LED HD ומקלדת מלאה מעבד Intel® Dual Core T4300 2.1Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz מסך רחב "15.6 LED HD BrightView מצלמה מובנית כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 250GB בחיבור SATA מהיר כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g סוללת 6 תאים לעבודה רצופה מקלדת בגודל מלא כולל מקלדת נומרית (מספרים) מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium שנה אחריות בינלאומית ע"י LENOVO ישראל בבקשה תעזרו לי ואתם מוזמנים להמליץ לי על מחשבים אחרים ת…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן שהמעבד שלו הוא: T2450 איך הוא בהשוואה למעבדים של המיני ניידים: ATOM N270
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג (לא משהו מטורף אבל שיוכל להריץ את המשחקים בשוק על HIGH),התקציב שלי הוא עד 4000 שח,ואני רוצה משהו איכותי =] אפשר לחרוג קצת מהתקציב ואפשר לנצל את כולו,אני מתכוון להשתמש במחשב בעיקר למשחקים (בעיקר אסטרטגיה ופעולה) וחשוב לי שהוא יריץ אותם על הגדרות גבוהות אבל לא חייב ההגדרות המקסימליות אין צורך בשום ציוד היקפי,השקט של המחשב לא קריטי אבל שלא ממש יציק באוזניים חח,אני לא מתכוון לעשות לו OC,ומערכת ההפעלה שאני ישתמש בה תהיה כנראה windos 7,אני לא מתכנן שדרוג משמעותי של המפרט אחרי הקנייה ^^ תודה על העזרה,תום
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם יש כבר מידע על מעבדים חסכוניים חדשים לסדרות I5 ו- I3 שהוכרזו ע"י אינטל לפני כמה שבועות? יעילות? מחיר? זמינות? יתרונות וחסרונות? כדאי לחכות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3000 יהיה נחמד לחסוך טיפה אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני לא בטוח בזה, זה לא מפרט בשבילי, אני חושב שהמסך 19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח (לא כולל ההרכבה ב100 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג ביותר מכמה עשרות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם י…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לטובת לימודים אבל גם לטובת פנאי - משחקים... משהו בסגנון של i5 4GB DDR3 15-17'' כרטיס מסך טוב למשחקים... מה אתם ממליצים? איזו חברה? יש לי אפשרות להביא מארה"ב, כדאי? והאם אתם מכירים כרטיס מסך ATI Radeon 550V האם הוא טוב? יריץ משחקים כבדים? התקציב כ900$ תודה רבה וחג שמח!! גיל
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
Hi. my name is Tom and Im a member of this site for 6 years already. I just got discharched from the army and Im currently staying in germany. Im looking for a desktop replacment and my purposes in media and some old games such as medival and crap. Its important for me that the screen will be as big as possible and will have HDMI outpot. I have a wide budget but I will be happy to spend somthing like 800€ please supply links from amazon or another store that delivers to germany. Thanks alot and sorry for the english # Tom PS. feel free to respond in hebrew ;D
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לסרטי HD, משחקים קלים, אינטרנט ועבודות. הוא חייב להיות בעל רמת ניידות גבוהה ולכן במשקל של עד 2 קילו. התקציב הוא עד 5K.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
דרישות מהמחשב: 1. יכולת הרצה במקביל של כמה מע' הפעלה במקביל (xp, vista, ubuntu) עם vmware (כנראה שעדיף quad core 2...) 2. הרצה של הרבה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שום ירידה בביצועים 3. לראות סרטים באיכות טובה, מוכן להשקיע ברמקולים (לא משהו מטורף) 4. כרטיס wifi ורשת רגיל 5. מקלדת ועכבר אלחטיים (שלא עושים בעיות או נתקעים). עכבר לא גדול במיוחד אבל נוח ובלי שום תחנת עגינה שתופסת מקום. מקלדת - נוחה, אולי ארגונומית אבל לא מסובכת. 6. מסך LCD דק לפחות 22'.. 7. אולי בעתיד ארצה להוסיף עוד מסך ולעבוד עם שני מסכים - מוכן להשקיע עד 4500 אם אפשר להכניס 2 מסכים במפרט. 8. מארז לא רועש
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב בינוני, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מחשב שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כדי שלא אצטרך לקנות מחשב חדש כל פעם 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משח…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 930 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 440 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח דיסק קשיח Western Digital דגם WD5000AAKS נפח 500GB חיבור SATA 280 כרטיס מסך Radeon HD4870 1GB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus 1100 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Raidmax דגם Sagitta II 340 ספק כח OCZ500SXS 500W 394 סה"כ 3804 המפרט טוב או שאני יכול להוציא משו יותר טוב בסכום הזה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חושב בכיוון של phenom II x3 720 החדש. קראתי מבחני ביצועים טובים מאוד שלו. מצד אחד מאוד חושב שהליבה השלישית כדאית. מצד שני סופסוף יש אותו בביצועים סבירים ובמחיר סביר. אז מכונה עם: מעבד הזה מחיר (800) 4GB RAM מחיר (300) HD לא צריך לכלול הרבה, יש לי ברשת הביתית מספיק מקום. מחיר (250) מעבד גראפי אני נוטה לכיוון של ה4770 החדש. מחיר (600) מארז אני רוצה ANTEC300 או CM590 או משהו דומה. מחיר (350) ספק כוח 80PLUS אם אפשר מודולארי לא צריך יותר מ 500WATT מחיר (350) DVDRW רגיל/שקט(?) מחיר (120) גוף קרור אויר "מקצועי" למעבד מחיר (200) סימן השאלה הגדול הוא לוח האם. במפרטים המומלצים ראיתי רק לוחות 780G נדמה לי שהיו microATX שכללו מעבד גראפי. נראה לי שאני רוצה תמיכה בPCIEXPRESS2X16 גרסא 2…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-