עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לקבל המלצות ושיפורים ע"מ להוזיל במחיר המחשב ועדיין לשמור על איכות נורמלית לשם הצגת תכני HD מלאים והקלטה מרובה מממיר הוט. מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט 351 ש"ח לוח אם: ‏‏Gigabyte GA-MA785GM-US2H 445 ש"ח זכרון ‏ G.Skill 2GB F2-6400CL4D-2GBPK DDR2 800MHZ 4-4-4-12‎‎ 283ש"ח דיסק קשיח Samsung 500GB HD502IJ 265 ש"ח כונן אופטי 20X Sony AD-7200S 119ש"ח כרטיס טלוויזיה + ערכת אינפרה אדום Hauppauge PVR150 MCE 389 ש"ח מארז כולל ספק HEC 7KJ9 250W 325ש"ח סה"כ 2177ש"ח

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. אשמח לקבל את דעתכם על המפרט. המחשב יהיה בעיקר לשימוש משרדי וAutoCAD. המחשב יוצמד מתחת לשולחן ולכן בחרתי במארז HTPC קטן. אני מתכוון להשתמש במסך 24. האם כרטיס המסך הonboard יספיק? לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H מארז + ספק כוח ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS מעבד E6300 Box זכרון Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 דיסק קשיח WD Caviar Blue 320GB כונן LG GH22LS40 סה"כ המחיר יוצא קצת פחות מ2,000.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by xena,

האם המעביר הבא יצליח להמיר צורב DVD עם יציאת SATA, צורב רגיל, ל USB כך שהנייד יזהה אותו לשם התקנת מערכת הפעלה? בהנחה שהנייד תומך ב BOOT מUSB http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=160292604857 או שחייבים ללכת על משהו חיצוני בסגנון External USB 2.0 GSA-E60L DVD±RW x20 LightScribe Black ?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by hazi_s,

אני מחפש מחשב חדש לשימוש ביתי, הפעלת תוכנות אופיס, גלישה באניטרנט, דגש חשוב אני מוריד המון מהאי מיול ולכן חשוב לי שהמחשב יוכל בו זמנית להוריד קבצים ולהפעיל את שאר התוכנות, חשוב לי גם הארד דיסק של לפחות 160 וכרטיס מסך עם t.v. out (מעבר לא לזה לא עקרוני כי אני לא משחק בכלל במחשב) התקציב שלי די מוגבל, אשמח לקבל מפרטים וגם המלצות על חנויות באזור גוש דן (כי ממש לא בא לי לקנות מאיבורי או מ ksp). תודה לכל העושים במלאכה.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מהימנות ואדיבות לקניית מחשב חדש? אזור המרכז בעיקר. תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. אני כבר החלטתי עליו כי הוא נכנס לי בתקציב ועונה לי על כל הדרישות. עשיתי פה חיפוש בפורום וראיתי שמישהו שקנה אמר שכבר בהתחלה הסוללה מספיקה לו רק ל3-4 שעות,זה אצל כולם? עוד כמה שאלות: איכות ההרכבה,המקלדת,הכניסות,המראה הכללי והמסך,איך הם? תודה רבה לכם,אחלה פורום יש פה..

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by orez14,

שלום,מה דעתכם על המפרט הנל? התמורה שווה את הכסף ? האם ישנם שיפורים שכדאי לשפר בסכום סמלי ? המחשב משמש למשפחה בלי הרבה דרישות גבוהות,אני יודע שזה מחשב יותר מדי טוב בשביל הצרכים אבל קשה להתפשר,תודה כרטיס מסך מסדרת GTS450 ספק 500W – איכותי מאוורר 12 לוח אם – gigabyte h67- usb3-sata3 מעבד corei5-2400 2.9ghz 6m quad זיכרון - ddr3 1600 kingston hyperx דיסק קשיח – 1 tera sata 3 siget צורב DVD – LG מחיר 3000ש כולל התקנת מערכת הפעלה וכל התוכנות

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  8. שלום לכולם. השימוש העיקרי במחשב יהיה אינטרנט ווידאו אונליין לטלויזיה מחוברת(HDMI) השתדלתי להרכיב מפרט מרכיבים מחברות מוכרות ולא חלקים ג'נריים. אין צורך במסך ואין צורך בצורב. אני רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן ומעדיף לשלם עכשיו קצת יותר מאשר לחסוך קצת עכשיו והמחשב יתיישן יותר מהר. החלקים הם: מארז מחשב Antec One ספק כח Zalman ZM400-LE 400W לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3 Intel Core i3-3220 Ivy Bridge Box דיסק קשיח Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 זכרון Corsair 4GB DDR3 1600MHz CMX4GX3M1A1600C9 דעתכם?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. Started by shimon166,

שלום, אני קונה מקבוק פרו השבוע. רציתי לשדרג את הכונן הקשיח לSSD הדגם שהכי אהבתי הוא ה- 3 ocz vertex השאלה היא אם המקבוק פרו החדש תומך בSATA 3 וינצל את כל הטכנולוגיות שקיימות בהארדיסק שאני קונה או שהמחשב פשוט לא ינצל אותו ועדיף אחד יותר זול. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. היי חיפשתי קודם במפרטים אבל לא מצאתי משהו מתאים אם אפשר לקבל המלצה למחשב לעריכת וידיאו ככה מידיי פעם מאוד מאוד חובבני לא כולל מסך אם 3000 זה קצת או שזה יותר מידיי אשמח לשמוע אשמח גם לקבל המלצות לתוכנות לעריכה אני מבין שצריך ארדיסק גדול גם בשביל זה לא יודע אתם המומחים תודה רבה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  11. מחירו 1300 דולר בחו"ל Box Contents: HP Pavilion dv7-2180us, 8-Cell Lithium-Ion Battery, 120W AC Adapter, HP Mobile Remote Control; Software Bundle: Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition with Service Pack 1, Microsoft Works, Microsoft Office 2007 Student and Teacher Edition: 60-Day Trial, Symantec Norton Internet Security 2009- 60-Day Subscription, 1-Year Limited Warranty Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz Processor 6 MB L2 Cache, 1066 MHz Bus speed 6144 MB DDR2 RAM Max: 8 GB 500 GB (5400RPM) SATA Hard Drive 17.3" diagonal HD+ (1600 x 900) LED BrightView Widescreen Display Webcam and Digital Microphone ATI Mobility Radeon HD 4650 with 1024MB Dedicated Graph…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by AOF,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים, סרטים. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?די הכול... * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?נופ. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6-7 כזה.. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא.. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך. 9. מאיזו חנות אתם מעדי…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. אז ככה, אני מחפש מפרט למחשב שיעבוד שיריץ ברמה סבירה משחקים חדשים. אני לא זקוק למסך או ציוד היקפי אחר. רציתי לברר לדוגמא האם יש בכלל צורך במעבד ממש חזק כדוגמת E8500 אם אני לא הולך לטחון משחקים. בנוסף רציתי לדעת מה יהיה ההבדל בביצועים בין מעבד של E8500 לתואם שלו של ה QUAD (באותו מחיר מן הסתם). אז אני אשמח להצעות של מפרטים (ניתן לחרוג טיפה במחיר) אבל תשתדלו שלא. תודה, יאללללה נחמן

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אני מחפש נייד ללימודים (קנייה בארה"ב), הדרישות שיהיה קל יחסית לסחיבה (להסתובב בקמפוס\מהבית לאונ') אפשר יהיה לתכנת עליו - בהתחלה הייתה בטוח שמתחת ל15 לא ילך, מצד שאני אני כבר לא סגור על זה, אם למשהו יש נייד קטן יותר ומתכנת עליו (או ניסה לתכנת) אני אשמח לשמוע חוות דעת לגודל. בהנחה שהוא באיזור ה15" מקלדת מלאה היא עדיפות גובהה. סוללה שתספיק ל4~ שעות של שימוש קל-בינוני (עבודה עם IDE\גלישה אלחוטית) כ.מסך ייעודי שיוכל להריץ משחקים ברמה של L4D (ניצול הסוללה במשחקים לא רלוונטי כי אם אני אשחק הוא יהיה מחובר לחשמל). התקציב הוא באיזור ה1K, אבל אם אני אמצא מחשב שיתאים לדרישות אפשר יהיה להתגמש לכיוון ה 1.5

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהכנת מפרט מחשב לטווח הארוך אשר יוכל להריץ משחקים ותוכנות במקביל. חשוב מאוד שהוא יכלול לפחות 2 יציאות USB3 יציאת HDMI חשוב שהמחשב יכלול מסך טוב בגודל 22 לפחות. תודה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. +מסך LCD '19.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  17. ש-לום. אני מחפש מחשב נייד לשותפה הנחמדה שלי, תקרת התקציב שלה הוא 3,000 אבל מן הסתם העדיפות היא למחשב כמה שיותר זול הדרישה האמיתית היחידה מהמחשב היא יכולת סבירה לעבוד עם Photoshop, ככה שנראה לי עדיף מעבד סביר ולפחות 3gb RAM כל שאר הפרטים למעט המחיר פחות קריטיים: מטרות המחשב? עבודה ביתית עם שימוש מזדמן בתוכנות בסגנון Photoshop * גודל המסך? עדיפות ל-15", לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI לצורך שימוש בטלוויזיה * בלוטות? רצוי, לא נדרש * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אבל האחסון יהיה על כונן חיצוני * כונן CD/DVD? צורב? ע…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. מחשב לסטודנט. חשוב בעיקר המחיר - כמה שיותר קרוב ל2000, ובנוסף חשוב הגודל - 13"-14". מטרות - עבודה משרדית גודל מסך - 13-14, לא חשוב מט\מבריק רזולוציה - לא חשוב דרישות מיוחדות - לא חשוב משקל - קל יחסית (נגזר מהגודל) יציאות מיוחדות - לא חשוב זמן סוללה - לא קריטי BT - לא חשוב כונן קשיח - מינימום 300GB תחנת עגינה - לא חשוב אחריות בינ"ל - לא חשוב מערכת הפעלה - לא קריטי מה בנוגע לזה: [h=1]Dell Inspiron 15 3421-32174G54IW1Y[/h] http://ksp.co.il/?uin=20527 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by iquitos,

מישהו אולי יכול לעזור לי לגבי המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNX552EA השאלה היא האם כדאי לקנות אותו.. ניסיתי למצוא מידע בפורום אבל לא מצאתי כלום על המחשב או על חברת compaq... מישהו יודע גם להסביר מה זאת החברה הזאת והאם שווה לקנות?

20. Started by gmpc,

שלום אנשים יקרים, אני עובד עם CORE 2 4300, שני ג'יגה זכרון, כרטיס מסך X1950PRO וחשבתי לשדרג קצת בשביל משחקים עתידיים.. בגדול חשבתי להחליף את כל הזכרון שלי ל 4 ג'יגה ולשים איזה כרטיס מסך חזק ( יש לי ספק של קורסייר 550 ) - אני יודע שהלוח והמעבד לא משהו אבל זה מה יש והתקציב שלי הוא בסביבות 1500-1700 שקל סה"כ.. מה דעתכם? האם כרטיס מסך חדש + 2 ג'יגה זכרון יתנו לי שיפור משמעותי הראוי להוצאה כספית? תודה רבה רבה, אלעד.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  21. חג שמח כולם, ערכתי וקיצרתי את ההודעה, מקווה שעכשיו תעזרו לי... אני צריך מחשב לעבודה די משרדית - ווינדוס, אופיס, אינטרנט. יכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל, כלומר, כמה טאבים פתוחים באקספלורר, קבצי וורד\PDF\אקסל, ואאוטלוק. אגב, בשביל זה אני גם אקנה מסך 24" אבל זה לא כלול במפרט. שתהיה אפשרות לשדרוג בהמשך (את המחשב הישן כל הזמן שידרגתי עם מחשבים שאנשים היו זורקים והוא כבר משרת אותי נאמנה מ-2001!). רצוי שיהיה שקט - אבל לא להשקיע יותר מדי כסף בעניין הזה. כ.מסך עם יכולת HD, ויציאות לטלויזיה RGB או S-Video. יכולת פענוח HDCP (אם אפשר) מארז - הוא לא צריך להיות עיצובי, או משהו - רק פרקטי (זרימת אוויר, קירור וכל זה). לא צריך HDD גדול במיוחד, אני לא שומר סרטים ושירים יותר מדי. מקלדת ו…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  22. מכיוון שקרובים שלי מגיעים לארץ מארה"ב בעוד פחות מחודש, ועקב המחירים הממש נוחים, אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט משחקים עד 700$ , עם אפשרות ל800$ בעזרת האתר http://www.newegg.com , או לחילופין, כל אתר אחר שתמצאו אותו נוח ומשתלם. (בנוסף, אשמח אם תמליצו לי על דברים שמומלץ לקנות בחו"ל, ועל דברים שאפשר להתפשר ולקנות בארץ, כי הפער במחירים זניח) תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. Started by Freemee,

הבנתי שרוב החנויות אם אתה קונה מחשב עם מערכת הפעלה, אתה לא מקבל את הדיסק.. (כשקניתי ישירות מדל ארה"ב ביקשתי את הדיסק..) מה הקטע? ומה אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מחדש? אני לא יכול? או שצריך להסתמך רק על המחיצת RECOVERY ואם היא הלכה אז הלך עלי? ד"א באמת כל הקטע של ה RECOVERY הזה.. יש אפשרות לשחזר את המחיצה הזאת בדרך כלשהיא? אם בא לי להתקין DUAL BOOT לדוגמה על המחשב עם לינוקס.. מותר לי לדרוש את הדיסק בקניה? אחרי הכל שילמתי על המערכת הפעלה.. ונגיד שלא, האם אני יכול להתקין אחר כך עם דיסק אחר? האם יש לי איזה סיריאל או מזהה למחשב שאני יכול להשתמש בו לעשות אקטיבציה לווינדוס?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. אני צריך מחשב נייד לשימוש לימודי ולמשחקים מהצד (שלפחות יריץ tf2 וWOW בגרפיקה בינונית). מצאתי שני מיפרטים: מעבד: Intel CoreDuo T2370 1.73Ghz זיכרון פנימי: 2GB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" Glare WXGA (1280x800) כרטיס גרפי: Intel X3100 זיכרון גרפי: shared up to 256MB צורב DVD: Double layer תקשורת אלחוטית: 802.11a/b/g Bluetooth + מצלמת רשת מובנית: 1.3 מגה-פיקסל + מיקרופון. תכונות נוספות: קורא כרטיסי זיכרון מובנה מערכת הפעלה: Windows Vista Home Basic משקל: 2.7 KG כולל סוללה וכונן מחיר: 3,492 ¤ מיפרט שני: אחריות 12 חודשים (בינ"ל), שירות ע"י ניופאן דגם יצרן 5715-4A2G16MI דיסק קשיח 160GB זיכרון פנימי 2GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD מ…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. אני סטודנט לעיצוב פנים ואני עובד עם autocad, photoshop, 3d max התקציב שלי לא גדול בסביבות ה 6 ,7 אלף. מה הדברים החשובים שאני צריך והאם בכלל כדאי לי לחפש משהו בסכום כזה או שזה לא משתלם ... תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים