עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לסטודנט שגם אוהב לשחק. אני רוצה שאוכל להריץ משחקים כיום, לא חייב גרפיקה הכי טובה אבל שירוץ חלק, והאם הלוח אם יחזיק שידרוג של כרטיס מסך בעתיד? אלו השאלות שביקשתי מ2 חנויות בב"ש ואלו המפרטים שקיבלתי. מה דעתכם התמורה הכי טובה לכסף? מה הרווח או החיסכון הכי טוב מבחינה כספית? מה יחזיק הכי הרבה זמן ברלוונטות שלו?? תודה!!!!! מפרט 1 AMD 8450 tripel EVERCOOL BUFFALO COOLER GIGABYTE M56S-S3 A-DATA 2GBX2 800 CL5 NO COOLER HITACHI 320GB 16MB PALIT 9600GT 512MB מריץ כל מחשק נכון להיום לדעתי מספיק כי אתה לא גיימר כבד LG DVD X 20 SATA FSP 450W 80% RAIDMAX O2 23CM FAN 2749 ש"ח כולל הרכבה למזומן שטרות מפרט שני INTEL E7200 BOX P43-DS3L A-DATA 4GB 800 CL5 SAMSUNG 320GB 16MB LG GH20NS PALIT N…

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  2. שלום, מה אתם אומרים על המפרט הבא: *אני תכננתי לקנות מפרט הרבה יותר זול אבל הנציגים בחנות אמרו שאני חייב מחשב כזה וכרטיס מסך כזה כדי לנצל מסך 24" full hd,זה נכון? מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1251 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S964 H.D.C CPU Cooler ¤145 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤448 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12L 120mm כמות 2 ¤70 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤386 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard D…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by Oranl,

היי, אני שנייה לפני רכישת מסך להחלפה בנייד HP שברשותי (דגם DV6950ej).. רציתי רק לעשות דאבל צ'ק ולוודא שבאמת הבעיה היא במסך. כפי שאפשר לראות המסך מרצד לעיתים תכופות ולפעמים גם מחשיך לגמרי ואי אפשר לעבוד כלל על המחשב.חיברתי למסך חיצוני כדי לבדוק ובעת הריצודים, על המסך החיצוני התצוגה תקינה. האם אפשר לרכוש מסך להחלפה בראש שקט?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Yellow,

ברצוני לשפץ את המחשב שלי כמה שיותר טוב,למטרות משחקים ואינטרנט (המשחקים בינוניים). אני לא רוצה לקנות מעבד חדש בגלל שהוא סבבה ואני לא ארגיש שום הבדל בינו לבין הAMD A64 3000+VENICE שמשפיע בצורה משמעותית. אני גם נשאר אם אותו לוח אם. הספק והמארז שלי ג'נריים אז להחליף דחוף! ד''א הכרטיס מסך והמעבד הולכים לעבור OC רציני,והתקציב שלי לשידרוג הוא 4,000 (גם ככה אני חורג ב500 ש''ח אז לא לחרוג בשקל!) חשבתי על לקנות לו את החלקים הבאים: PowerColor X800GT 256MB PCIE Samsung DDR 512MB 400Mhz X2 HD Maxtor 200GB 7200RPM SATA 8MB THERMALTAKE SOPRANO SILVER/WINDOW FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm הערות/הארות בנושא השידרוג,תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by IG,

ידידה מתכננת לקנות מחשב בארה"ב ומתלבטת בין השניים (אין דגמים ספציפיים....)- השמושים הם בעיקר אינטרנט, אופיס ושות', בתקציב של עד 1000$ הכי חשוב זה אחריות בין לאומית... אם יש המלצות למשהו אחר בתקציב- שתפו אגב, שאלה לגבי מערכת ההפעלה של הMAC- מהי, איך היא והאם זה יהיה בעייתי להתרגל אליה אחרי וינדוס... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by egozoid,

מפרט נוכחי : מעבד : INTEL PENTIUM 1 , 63 Mhz לוח אם asus 1x agp 2x כרטיס מסך ati rage 8Mbyte מחובר לעוד אחד כזה ב SLI עם אוברקלוק של 5 HZ זכרון 2GB ram DDR2 Corsair כרטיס קול mega blaster creative ultra edition 0.01 קירור : THERMALTAKER 5 PRO , ARCTIC COOLER 500K ואני גם מקרר אותו בחנקן נוזלי --------------- תודה מרגל.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  7. שלום בניתי שני מפרטים של מחשב אך אני שובר את הראש ביניהם, מה יותר עדיף מבחינת ביצועים וגם מבחינה כספית. המפרטים נבנו על המחירים של חנות SKYPC. המרפטים הם: מפרט 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1602 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם DFI LANParty UT X48-T3RS ¤1381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392045 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 1000GB SATA2 32MB ¤1020 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1001FALS זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-6-18 XP ¤1761 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996625 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2620 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by Yarin1220,

שלום מעוניין במחשב נייד תקציב : 5 אלף + חריגה של 500 שימוש : גיימינג בינוני ( לא כל היום אבל כן מידי פעם ) , מלא אינטרנט , עבודות גודל מסך : 15.6 מעבד : i5 לפחות , שיהיה חזק חשוב : כרטיס מסך חזק למשחקים לגיימינג , מהיר , ללא תקלות , דק וקל. לעוד שאלות שיצוצו לגבי מפרט תשאלו תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shedshed,

לסטודנט בארה"ב, עבודה בעיקר עם OFFICE - חשוב מחשב אמין שיחזיק המון חלונות פתוחים ולא יתקלקל לאורך זמן. חשוב שלא יתחמם מהר שאפשר יהיה לעבוד גם על הברכיים - שיהיה מאוד קל ונייד - ושאורך הסוללה תהיה ארוכה. הסתכלתי קצת וראיתי שיש ללנובו מבצע על ה U110 - $1200 במקום 2000 דולר - מישהו מכיר אותו? הוא נראה לי מצויין כי 11 אינץ' לא כבד עם 8 שעות סוללה ולנובו חברה מאוד אמינה - הבעיה שלא ראיתי עליו ביקורות טובות מדיי ושיש לו זכרון DDR2 ואין לו SSD (למעשה הוא מגיע רק עם דיסק 4200!! RPM) שאני מעדיף גם בכלל חום וגם ביצועים. וחוץ מזה - הוא לא מגיע עם XP - האם זה אומר שאני צריך לקנות גם XP חוץ מזה אם אני שונא VISTA? http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/c…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by avraham711,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: מחר תקציב: עד 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100-200 בערך יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה כל כך חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה שתהיה איכותית מערכת הפעלה מועדפת: WIN8 (מועדף לא חובה) גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה מעדיף עם SSD אבל זה פחות חשוב משקל הנייד המועדף: עדיף פחות מ2 גודל הצג: לא משנה לא גדול מדי כי זה יבוא איתי כל יום לבית ספר זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: מעדיף שיהיה טאץ בשביל הנוחות אך לא קריטי מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - ללי…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  11. מחפש מחשב נייח עוצמתי, שיוכל להריץ בקלות מס' מכונות וירטואליות בו זמנית. לא חשוב איכות גרפית יותר מידי - אבל כן כרטיס בנפרד בכדי להוריד מהעומס על המעבד. כמו"כ הייתי רוצה המלצות איך לנצל את ה RAM בצורה הטובה ביותר, (הרבה פעמים גם כשיש הרבה RAM - עדיים כשמריצים מכונות במקביל - נוצרת איטיות.) הגעתי למפרט הבא, הייתי שמח לקבל חוות דעת על: מהירות, עמידה בעומס ותאימות בין החלקים: לוח אם - Gigabyte Z390 Gaming X מעבד - Intel Core i7 8700K / 1151 Tray RAM זכרון - Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 C…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד חדש, בעקבות השולחני שהלך לעולמו, ואני די אבוד בים הפרטים והמפרטים, כך שאני זקוק לעזרתכם במציאת המחשב שיענה על הדרישות הבאות: שימושים - גלישה, מוזיקה, סרטים, ועבודה משרדית כבדה (מצגות כבדות, גליונות נתונים גדולים וכו') רצוי שיוכל להריץ AUTOCAD אבל לא מחייב. דרישות בסיסיות: מסך - 15.6", HD, LED, ציפוי מט. מארז - מסיבי עד כמה שאפשר (ראיתי כאלה מתכתיים. נראה לי נחמד מאוד אבל לא מחייב), עם יציאת HDMI ולפחות 3 כניסות USB. מקלדת - שוב, מסיבית, מלאה (חובה!), עם כפתורים מרווחים. משטח מגע עם תמיכה בMULTITOUCH (זה כבר סטנדרט?). תקשורת - רצוי BLUETOOTH, רצוי NETSTICK פנימי. בנוגע למפרט הטכני אני ממש לא מבין בזה, ואין לי מושג מה אני צריך.... כמובן שכמה ש…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  13. היי, אני מחפשת מחשב שישמש אותי כסטודנטית בגלל שרוב הסיכויים הם שלא יהיה לי מסך נוסף חשוב לי שיהיה מסך גדול (לצרכי תיכנות) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 4000 בחיפה חריגה מקסימלית של 200 שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש אותי כסטודנטית (למדעי המחשב), לשימוש משרדי (אופיס, מיילים, גלישה באינטרנט וכו') וצפייה בסרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות את המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZ576V87H4 1. האם אני חייב לרכוש מערכת הפעלה בקנייה או שאני יכול להתקין לבד מדיסק שברשותי? 2. אם אני מתקין לבד , אני מקבל את כל הדרייברים של החומרות השונות? 3. האם כל מערכת הפעלה תעלה ? (XP ' VISAT ' 7) 4. איך הולכת האחריות במקרה של התקנה לבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. אולי אני לא מעודכן כל כך, לא יודע.. אבל אני לקראת קניה של מחשב נייד ויש לי הרבה אופציות. ככה שאני צריך לסנן. אני נתקל בחברות מוכרות וחזקות כמו DELL HP ASUS ויש מסביב כל מיני חברות כמו FUJITSU ILenovo TOSHIBA כשעליהם פחות שמעתי ולפעמים המפרטים של ה"פחות" מוכרים יוצא יותר טוב וזול מאחרים השאלה שלי עד כמה זה בטוח לקנות כזה. עד כמה החברות האלה אמינות מבחינת האחריות והחומרה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by TomerA1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING, STREAMING + RECORDING + VIDEO EDITING and rendering 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא / הרכבה בחנות כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

17. היי לכולם. אני זקוק למחשב למטרת תכנות ועיצוב גרפי, התקציב שלי הוא עד 3,500 . מטרות המחשב - תכנות , צפייה בסרטים , התעסקות עם פוטושופ ותוכנות עריכת סרטים. גודל המסך - 15. רזולוצייה - במחיר הנ''ל כמה שיותר טוב. דרישות מיוחדות - מקלדת מוארת בחושך (התפנקות) זמן סוללה - כמה שיותר הרבה כונן קשיח - אני חושב שעדיף לפחות 7,200 ram - לא פחות מ 8gb רישיון מערכת - עדיף ביקרתי ב ksp והמוכר המליץ לי על - http://ksp.co.il/?uin=20301 אשמח לשמוע ולקבל את ההמלצות שלכם. *דגש ! - הפירוטים הנ''ל נרשמו מכוון שראיתי באינטרנט שהנתונים האלה חשובים ולא בגלל שאני מבין במחשבים , לכן עם מישהו חושב שנתון אחד הוא מוגזם ואפשר להתפשר על נתון אחר אז בבקשה להעיר

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Y-T-M,

המחשב בעיקר למשחקים עבודות תמונות סרטים שירים וגראפיקה(פוטושופ) אני לא מתכנן oc חשוב לי שבעתיד אני יוכל לשדרג את המחשב אז שמתי את הלוח אם הזה כרטיס מסך אני מחכה שהdx10 יהיה במחירים סבירים שאני יוכל לשדרג מפרט: מעבד אינטל: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ? GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 2 זכרונות? DDR II 667 512MB TwinMOS כרטיס מסך? Point Of View nvidia geforce 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כוח? JSP-TECH PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) צורב: ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? מקלדת Microsoft Internet עכבר ? Microsoft Mi…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  19. שלום, צריך חוות דעת על : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1713. הצרכים בגדול : שימוש מסיבי - אינטרנט ובניית אתרים בעיקר ויכולות מולטימדיה, פוטושופ וכו'. יכולות מולטימדיה - עריכה ב- Microsoft movie maker והרצת סרטים פוטושופ - נושאים בסיסיים ביותר אם יש המלצה עדיפה באותו טווח המחירים (עם אפשרות חריגה של 1,000 ש"ח) תודה ! עריכה : שאלה נוספת לגבי מערכת ההפעלה - האם שווה לחכות שבועיים לווינדוס 7 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by klayman,

שלום לכולם, יש למישהו המלצה היכן אני יכול לקנות סוללה מקורית לנייד של DELL INSPIRON 1520 ? במחיר סביר כמובן. תודה, ארז

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. מה אני יכול לעשות כדי להוריד לו תחום של ה CPU 65-70 ב IDLE זה הרבה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן כולם, נתחיל מהסוף כי אני בטח אשכח: אז תודה רבה וענקית על העזרה. עכשיו, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים אקדמאיים עיוניים לגמרי - הרבה שימוש באופיס ואינטרנט, בלי תכנות, בלי גרפיקה, בלי משחקים, מקסימום סרטים ופוטושופ בקטנה (יש לי מחשב סבבה לגמרי בן שנה בבית). גודל המסך: חשבתי על 13 או 14 אינטש. 12 טיפה צפוף לי משקל רצוי: פחות מ-2 קילו. המחשב ירוץ איתי על הגב 4 ימים בשבוע מהלימודים לעבודה ללימודים, ואני די עצלנית. אז משקל נמוך זה אחד הקריטריונים הכי חשובים לי. נדרש זמן סוללה ארוך מאוד - 8 שעות לימודים כל יום, לא בטוחה איפה יש שקעים ואיפה אין. אשמח אם תציינו האם כדאי לקנות סוללה נוספת בחו"ל, או שאפשר לקנות בארץ אם אין הפרש משמעותי במחירים. בלוטות, יציאות מיוחדות: לא …

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by shemuleman,

אני מוכן להשקיע 5 אלף במחשב נייד ומצאתי את המחשב הזה: היתרונות לפי מה שאני רואה כ.מסך 9300,מעבד פנירן,4 ג'יגה זכרון.. האם מחשב זה יפעיל משחקים בצורה טובה? והאם כדאי לרכוש אותו.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJPI35401

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  24. Started by omrij,

נטבוק מסוג U100, הדגם הןא BTY-S12 מחפש סוללה של 9 תאים מעדיף מחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, לאחרונה המחשב הישן שלי הלך לעולמו, אז יש לי צורך במחשב חדש... התקציב הוא עד 2500 שקל עם חריגה קטנה של 200 שקלים אם שווה. הדרישות הן ככה... א. מחשב ספציפית לגיימינג וקצת אופיס בין השאר. ב. כונן קשיח בגודל טרה בייט. מעבר חזק שגם ישמש אותי לעתיד (כדאי להשקיע ב5 ליבות? אני לא מתכנן לשדרג בעתיד הקרוב אלא להשקיע פה... בנוסף שמעתי שהI5 חזק). ג. לוח אם גם די חזק, כולל אופציות שאולי יהיו בעתיד. ד. כרטיס גרפי- יש לי את ה4770HD של ATI, לפי דעתי כרגע מספיק (מהמחשב הישן). מה דעתכם? אני לא הולך לשדרג בשנה הקרובה. ה. מערכת אוורור חלופית! סבלתי ממש מהרעש של המחשב במאמץ ואני רוצה שיהיה לי מחשב שקט גם במאמץ... לא מדבר על קירור נוזלי או מערכת מים ושטויות כאלה אלא על מאו…

• 10 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.