עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, כנראה בעתיד הלא רחוק MATLAB,SAS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא מכיר ממש משחקים חדשים עקב מפרט בן 6 שנים, מניח שאתנסה בכולם. חשוב לי בעיקר ASSASSIN'S CREED וCALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by yaronzi,

אהלן מה המצב? אני טס להולנד עוד שלושה שבועות, זה יהיה קצת לפני הקריסמס ככה שכנראה אני אמצא שם די הרבה מבצעים טובים. כרגע יש את הבלאק פרדיי שהוא גם מביא לנו מבצעים (לא יודע בדיוק עד כמה שווים) הדבר שהכי מרתיע אותי בלקנות מחשב מחול זה עיניין האחריות, אם יקרה למחשב נזק כלשהו או לא יפעל כראוי וכו' מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. קראתי ובדקתי על מחשבים החלטתי לקנות vostro 1320 עם מעבד p8600 - מה שנראה הכי מתאים לצורך שלי (עבודה מול eclipse וmathlab וניוד לאורך כל היום באוניברסיטה ועבודה איתו באוטובוס בדרך הביתה) בדיקה מול כמה חניות מראה שאין אותו במלאי לאף אחת מהן והם טענו שגם אין ליבואן השאלה היא האם להתפשר על מעבד - לקחת t6670 ובדרך לחסוך קצת כסף ( אני לא יודע האם הוא מספיק טוב בשביל מה שאני צריך) או לחפש דגם אחר? יש דגם יותר מתאים לצרכים שלי במחירים האלו? או שהמעבד היותר חלש מספיק בלי בעיה? נ.ב אם אין דגם באמת מתאים והמעבד לא שווה את ההשקעה אין לי בעיה לחכות עוד כמה זמן במידה וידוע על משהו עדיף שיוצא בקרוב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  4. היי חברים, מה דעתכם על המחשב הנייד הבא DELL LATITUDE E6420 מעבדIntel® CoreTMi5 Processor 2540M 2.6GHz (Max Turbo Frequency 3.3GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cacheכרטיס מסך( DDR3 512MB זיכרון מובנה ) NVIDIA® NVS 4200Mמסך רחב 14HD+ LED Anti-Glare ( מסך מט )רזולוציה1600X900דיסק קשיח500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPMזכרון פנימי4GB DDR3 1333MHz dual channel Memory ??

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. Started by yaronmina,

שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב במחיר של 2800 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black

6. זה המפרט שהרכבתי ונראה לי קצת יקר. מה דעתכם? אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לקבל אותה. ועוד שאלה קטנה: הקנייה ב TMS דרך הרשת בטוחה? :s05: הייתי מעדיף לשלם דרך הטלפון... תודה לכל העונים מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-S3L Conroe Support GP31S3L ¤435 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤170 1 ספקי כוח Compucase HEC 400ART 24PINS ¤213 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤260 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤797 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤167 1 מקלדות סט אלחוטי …

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  7. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:ksp אבל עם יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):ארץ תקציב:עד 6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:100-200 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין כל כך בתחום מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה כל כך מעדיף מערכת מהירה גודל כונן קשיח מועדף: 1T-500GB משקל הנייד המועדף:לא משנה גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי: עדיפות לזמן רב צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה אפשרות לחיבור למסך LCD מה מטרת שימוש המחשב? גיימינג אינטרנט מוזיקה סרטים אוקיי אני רוצה שהמחשב יריץ הכל על הכי גבוה שיש חובה! המשחקים שלי זה פיפא 12 COD:MW3 ובכללי א…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. האם עדיף בארץ או בארה"ב? למחשב של HP 6510

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייח גיימניג מאילת, אשמח לקבל הצעה למפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K יש אפשרות חריגה קלה של 100-200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין ה…

10. Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution התקציב המקסימלי הוא 5K לנצל את כול …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. יש משהו מומלץ ? ALIEXPRESS? KSP ?

12. Started by madgod,

היי חברים, מאוד אודה לעזרתכם בייעוץ רכש למחשב נייד לסטודנטית. * מטרות המחשב? השימוש הוא office, צפיה בסרטונים, פתיחת PDF וגלישה. * גודל המסך? 14 אינץ', מסך מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת איכותית, מקשים מופרדים ונוחה! * משקל רצוי? הכי קל שיש, פחות מ2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים, רוב הזמן יהיה חיבור לחשמל, אבל כמובן שעדיף זמן סוללה ארוך יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש קריטי, אבל נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. תקציב: עד 3000+/- תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היי חברים ברשותי לפטופ חדש ורציתי לדעת מה ההליך הטוב ביותר להשמת אותיות עברית על הלפטופ. הבנתי שמדבקות זה האידיאל בגלל שחריטה מפיגה את האחריות. למישהו יש דגם מדבקות מומלצות ומקום מומלץ שיוכל לעשות לי את העבודה? תודה רבה! אגב-- לא ביקשתי המלצות לחריטה בגלל שלמיטב הבנתי הן פוגמות באחריות (lenovo t420s), אם אני טועה וזה לא פוגם באחריות אשמח אם תגידו לי, כי זה ללא ספק אופציה עדיפה. תודה שוב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by juli66,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי משהו שמספיק לאינטרנט ואימיילים בלי ציוד הקפי ובלי ספק כוח. משהו טוב שלא יעשה בעיות התקציב הוא עד 900 ש"ח.. מקסימום.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. ערב טוב לכולם, אני מעוניין בעזרה לבחירת מחשב נייד, אני צריך שהוא יהיה רב-שימושי, יש לי חבר שיביא לי אותו מארה״ב בתחילת החודש, פירוט לפי ההוראות בחוקי הפורום: 1. תקציב מקסימלי: 900$ א) העדפה לפחות מהתקציב המקסימלי, ב)העדפה לא לחרוג מהסכום בכלל. 2. שימושי המחשב: א) משחקי מחשב באופן מזדמן, משחקים לדוגמא: COD,DIABLO 3, ועוד. ב) צפיה בסרטים באופן תדיר, כל תוכני הסרטים גם HD. ג) גלישה באינטנט באופן תדיר. ד) שימוש ב WORD ודומיו באופן מזדמן, 3. העדפה למסך של "17 או יותר, ושיתמוך בגרפיקה בין בינוניות לגבוהות 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חשוב שאורך הסוללה שלו יהיה טוב כי לא תמיד המחשב יהיה באזור חשמל, אני נוסע די הרבה, אבל אני מבין שככול שאני ישתמש בו יותר לדברים כבדים ככ…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~10,000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד כיף , אבל בגדול הבחור מוכן להשקיע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?12,000 2. מה שימושי המחשב? עריכה גראפית, משחקים, תכני HD, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל חבילת ADOBE שימוש כבד\פרנסה בנוסף הוא מתעניין להיכנס לעולם הסאונד הממוחשב (מנגן ברמה מאוד גבוהה), אני לא יודע אילו תוכנות שולטות שם אבל מכוון לתוכנות מקצועיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחירים כאלו שהכל יעבוד וחלק בהגדרות גבוהות לתקופה הנראית לעין. -מהי הרזול…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  17. דגש על משתלם, עדיף כמה שפחות במחיר, מבוסס AMD, לא מתוכנן שדרוגים, משחקים ברמה בינונית, לא חייב על הגדרות גבוהות, דגש על כרטיס מסך משתלם למחירו, רזולוציה מסך 1680X1080, המחשב מיועד לסרטי HD, פוטושופ וכאלה. שקט לא כזה רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  18. שלום לכם!!! השאלה שלי אוו הבעייה שלי תקראו לזה איך שאתם רוצים. כשאני במחשב נייד לא עושה כלום , לא מפעיל שום תוכנה חוץ מהתוכנות שבאות עם המחשב נייד. אני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך ללשונית משאבים, הוא מראה לי שם שהזיכרון תופס בין 400 ל- 500 לערך משאבים זה הזיכרון. האם זה נורמלי? ככה זה אמור להיות במחשבים ניידים? וכמה צריך להיות בדרך כלל? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. חפרתי קצת בפורום והתקשתי למצוא המלצה חד משמעית לתקציב העלוב שלי, אשמח לקבל עזרה. * מטרות המחשב? סטודנט להנדסת תעשיות מים (אין צורך בתוכנות גראפיות למיניהן) * גודל המסך? איזור ה 15 , חבל על העיניים ... * משקל רצוי : אני בחור חזק... * האם נדרש זמן סוללה ארוך חודש וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי 500G * כונן CD/DVD * כונן Bluray לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה , לא יש לי כבר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי, מה שנותן תמורה לכסף + שיהיה עמיד

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by shaib,

שלום, אני מחפש נייד פשוט לשימוש גלישה, צפיה בסרטים וכמובן גיימינג. דגש אישי זה שהכרטיס מסך והמעבד יהיו יחיסית חזקים בכדי שיוכלו להריץ משחקים ברמה טובה, ולגבי המעבד שפשוט יהיה אפשר לעבוד עם מספר דברים בו זמנית (כמובן במידת האפשר והתקציב)

21. Started by rotem27,

שלום לכולם , מבקש את עזרת המבינים, ברצוני לשדרג את המחשב שלי למעבד, וכ.מסך, שיכולים להוציא 60fps במשחקי מחשב כמו : MAFIA 2 , GTA IV. עזרתכם בשדרוג. המפרט שלי : Intel Dual Core E5500 2.8GHz Asus דגם P5G41C-M LX Western Digital 320GB SATA2 7200RPM Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz Intel® GMA X4500 On Board ידוע לי שצריך לקחת בחשבון התאמה של המעבד ללוח , ולשדרג את הספק כוח שאני כבר הזמנתי 600W , עזרתכם : איזה מעבד ואיזה כ.מסך מינימאלים מבחינת עלות , יתאימו למחשב שלי ויכולים לתת לי FPS60 במשחקים.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by gilliv,

שלום, כבר שאלתי כאן על מחשב עם דרישות מסויימות (למטרות צפייה בסרטים, מדיה, גלישה, תוכנות מתמטיות ואולי גם משחקים), אבל בעקבות התייעצות עם אחי החלטתי לשנות אותן: מסך: "15.6, עדיף רזולוציה 1920x1080 ולא TrueLife כונן קשיח: 500GB לפחות, יותר מ-1300MHz, רצוי 7200RPM; אפשרות ל-SSD מעבד: i5 או i7 יציאות: USB, HDMI כרטיס מסך ייעודי אחריות ל-3 שנים מבחינת המחיר עדיף שלא יהיה יותר מ-4500, אבל אני מוכן לשקול עד 5100-5200. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. Started by GOVNER_T.S.Y,

http://www.liliputing.com/2009/02/asus-eee-pc-t91-convertible-tablet-pre-reviewed.html do anyone here knows when does asus plan to launch these new models ?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by ehh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS BF3 FIFA 13 COD בעקרון אני אשחק כמעט בכל המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

25. Started by idan,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 543.74 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD [ ¤ 62.38 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 483.09 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1207.2 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 262.55 ] 1 Service : Computer Assembly […

• 1 תגובה
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.