עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KomraD,

טוב אמח חדש פה,אז הפוסט הראשון שלי יהיה מפרט מחשב שלי שקיבלתי אותו לפני יומיים CPU:AMD 3200 כ.מסך:LEADTEK 6800GS לוח מ: GIGSBYTE K8N51GMF-9 זיכרון:1024 400DDR HD:WD 200GB מארז: HEC 6A19 BALCK צורב:NEC DVDRW X16 מסך: 730B ספק : SWEEX GOLD DUAL FAN נראה לי זהו,אם שכחתי משהו ואתם רוצים לדעת אז תגידו

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. אני מחפש מחשב נייד לטובת לימודים אבל גם לטובת פנאי - משחקים... משהו בסגנון של i5 4GB DDR3 15-17'' כרטיס מסך טוב למשחקים... מה אתם ממליצים? איזו חברה? יש לי אפשרות להביא מארה"ב, כדאי? והאם אתם מכירים כרטיס מסך ATI Radeon 550V האם הוא טוב? יריץ משחקים כבדים? התקציב כ900$ תודה רבה וחג שמח!! גיל

3. Started by tkalir,

אהלן, בגלל שהמחשב שלי לא יכול להריץ משחקים והוא קצת מקרטע, החלטתי לקנות מחשב חדש. ובגלל שאני כנראה מתחיל ללמוד שנה הבאה, אני מניח שעדיף לי כבר לקנות לפטופ שיעשה את הכל. * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, אבל צריך שגם יהיה נוח לעבוד עליו. * גודל המסך? ממוצע כזה? * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שישרוד יום לימודים באוניברסיטה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה וזה לא יעלה עוד הרבה אז מגניב, אבל חוץ מזה לא צריך. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מעדיף טרה, לא מבין בסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? DVD מן הסתם, שיהיה גם צורב. * כונן Bluray? …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. חשוב שכרטיס מסך יהיה מסוגל להריץ משחקים בלי תקיעות ( חשבתי על 1gb זכרון כ.מסך , DDR5) מעבד I5 , הארד דיסק של 1TB , זכרון 4GB. תרוץ עליו מערכת הפעלה win7 64 bit. thx

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. שלום לכולם, בונה מפרט/משדרג וצריך קצת עזרה(צריך תשובה עד הבוקר אז אין לי הרבה זמן לחקור בנושאים קודמים) המחשב יהיה לעריכת תוכונות גרפיות כבדות ומשחקים. מעבד אני סגור על i7 2600 זיכרון אני רוצה 8 ג'יגה, אין טעם בOC לוח אם שיתמוך בכל הדברים החדשים, ראיתי את gigabyte h67 הוא כדאי? מארז שיהיה קריר ושכל הכרטיסים הגרפיים בשוק יכולים להיכנס אליו מבחינת מידות(אני אשדרג בעתיד) תקציב 3200 למחשב הזה אני אעביר את הכ"מ 4870 והספק enermax 620 liberty אז מה הלוח,מארז,וזכרונות שאפשר להשיג בתקציב הנתון? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by SerialKill3r,

היי לכולם, אני מעוניין במפרט ללא ציוד היקפי וללא מסך (רק מעבד, לוח, זכרון (לפחות 1 גיגה), כרטיס מסך (לא משהו מפוצץ), הארד דיסק וספק). השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, הורדות קבצים (בכמויות - הארד דיסק גדול), מולטומידיה (סרטים, מוזיקה), גרפיקה (2\3 תוכנות פתוחות במקביל), הרבה חלונות פתוחים (תוכנות, דפדפנים.. וכו,), ומדי פעם ממש קצת משחקים בעיקר און ליין.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. מבקש מפרט למחשב בסביבות 5000 שח ללא מסך וללא ציוד היקפי שימושים כללי: אינטרנט, אופיס, עיבוד גרפי (2D and 3D), ומעט משחקים וסרטים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים (לעבודה עם שני מסכים במקביל) רצוי גם עם יציאה לטלביזיה זיכרון לפחות 1GB (רצוי 2 אם מסתדר בתקציב אם לא אז אחד ואשלים בעתיד) אין צורך בצורב ללא ציוד היקפי לא מיועד ל OC בקיצור: בורד, מעבד, זיכרון, HD, כרטיס מסך ומארז (כולל ספק) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by CheckInOut,

מחשב נייד Dell XPS i7 מסך בגודל "17.3: 1. אשמח להמלצה על תיק ללפטופ הנ"ל הנ"ל במחיר שפוי. 2. מעוניין לרכוש מטען נוסף ללפטופ, איזה מטען בדיוק עלי לחפש מבחינת הפרמטרים הטכניים (בהנחה ולא חייבים לרכוש רק מהיצרן)?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום לכולם. חיפשתי בפורום ובמדור ולא מצאתי משהו שמתאים לי, אז אודה לעזרתכם. אני מחפש מחשב באזור ה3.5K: מעבד+ לוח: לא צריך פיצ'רים מיוחדים או כוח עיבוד מטורף, אני צריך משהו יציב עם פלטפורמות חדשות (סוקטים, צ'יפסט וכו') ואפשרות לOC לא מוגזם. אני מעדיף להשקיע עוד 100 ש"ח בלוח טוב ולעשות OC קל למעבד ולהביא אותו לרמה של מעבד שעולה 100~200 ש"ח יותר, ולא במעבד יקר ולוח לא מועיל... זיכרון: המינימום שדרוש להרצת וינדוס 7 חלק חלק HD: אני לא צריך יותר מחצי טרה זיכרון (יש לי עכשו 160 גיגה...), אישית אני מעדיף בשני כוננים נפרדים (160 למע' הפעלה ותוכנות שרות למיניהן+ 320 או משהו כזה למשחקים, מוסיקה וסרטים...), אבל אם זה לא נכנס בתקציב אז לא צריך. מארז+ספק: מארז פשוט, לא צריך לדים …

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by alergic,

מחשב עם 80 GB לעבודה ואינטרנט מהירות פעולה מהירה:מעבד וחלקים מהירים לתגובת מחשב מהירה ביותר

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה כבדה באינטרנט, משחקים לעתים רחוקות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by tropit,

תודה מראש

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  13. בוקר טוב, לאחר שחיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים, אבקש חוות דעת למחשב נייד מאחד המותגים הטובים, בתקציב של עד 3,000 ש"ח. המטרה בעיקר גלישה ואופיס אבל גם משחקים. לא הכי חדשים והכי כבדים. תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. אני מחפש לקנות מחשב חדש למשחקים וצפיית סדרות וסרטים לHDTV המחשב לפעמים יהיה מחובר לLCD (בשביל סרטים). אני מחפש מעבד של אינטל, 2 ג'יגה זיכרון, 500GB כונן קשיח וכרטיס מסך תומך DX10 אני לא צריך ציוד היקפי ואני לא מתכוון לעשות OC למחשב. אני רק רוצה לציין שלא חובה להשתמש בכל התקציב. במידה ויש הבדל גדול במחיר בין דגם לדגם אבל הבדל קטן בביצועים אני אעדיף את הדגם הפחות טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום חברה. אני צריך עזרה בשדרוג המחשב [מפרט מימין] אני לא רוצה לשים המון כסף.. כי אני לפני צבא [יש לי עוד 3 חודשים] אבל אני מת לשדרג כי אני מת לשחק במשחקים נורמאלים ויש לי קצת כסף לשים. תכלס יש לי מסך 17 אינצ' ככה שאני סך הכל ישחק ברזולוציות נמוכות יחסית 1280X1024 זה יהיה המקסימום ככה שממילא אני לא צריך מפלצת. הרכיבים שאני צריך לשדרג: - מעבד - זכרון - לוח אם - כרטיס מסך ואני מקווה שאני לא יצטרך לשדרג את הספק. *עדיף שהמחיר יהיה יותר קרוב לאזור ה1500-1700 שקל אבל אם אין ברירה אפשר גם 2000* תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  16. שלום לכם, יש לי 4000 שקל לקניית מחשב. אני משתמשת בו לצרכים משרדיים בעיקר. קיבלתי 2 הצעות למחשב רגיל: 1. מעבד intel 775 office revoluton v. e7400, intel core 2 duo e7400 - 2.8 ghz וזיכרון של וזיכרון של 4 גיגה. 2. מעבד p dual core 2.5 e5200 2m 775 800 ההצעות מספיקות לי ועלותן 2380 עד 3000 שקל. כששאלתי על מחשב נייד אמרו לי שכדי לקבל את אותם ביצועים צריך לשלם הרבה יותר. אני שואלת האם אוכל לקנות נייד ב-4000 שקל שיהיה מקביל להן. אני לא רואה את עצמי מוציאה את המחשב מהבית, למרות שאני אוהבת לשמור על אופציות פתוחות. כן חשוב לי שהמסך יהיה גדול דיו, זאת אומרת שלא פחות מ-15 אינץ'. הציעו לי במקום אחר ניידים כאלה: 1. toshiba a300 t6400 core duo 2ghz, טכנולוגיה חדשה, 4 ג'יגה זכרון, ו…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Lumber Jack,

כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה למפרט התקציב הוא 2,500-3,000 כשהשאיפה היא כלפי מטה השימושים של המחשב: אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים קלים (לדוג' Football Manager 10 וCivilization 3) בקשות מיוחדות: - אם אפשר, בלי יותר מדי התעסקות במחשב, (שזה אומר בלי אוברקלוק, שההרכבה תהיה כלולה בתקציב, שאני לא אצטרך להתקין תוכנות מיוחדות וכו') - אם נכנס בתקציב - הארד דיסק של 500GB ו-4GB זיכרון פנימי - שהמחשב יוכל להריץ Windows 7 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  18. שלום רב, כתבתי פה כבר כמה נושאים, אבל הם כבר לא רלוונטים כי התקציב וכמה פרטים השתנו... אני רוצה שתגידו לי איזה מפרט יותר טוב: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: * CPU (מעבד): Athlon X2 6400 * Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI * Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB * Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB * Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 * Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW * Case (מארז): Recom Blackdraft ATX * Power Supply (ספק כוח): Recom 450W * OS + Software (מערכת הפעלה ותוכנה): Vista Premium 32bit + Norton NIS2008 * מחיר סופי כולל מע"מ: 2,899 ש"ח שימו לב שהמחשב הזה…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  19. אציין כי הפניה היא למקצוענים *בלבד* - ולא לפספוסים מתלמדים (ועם הפספוסים והמתלמדים הסליחה)... הנה המפרט : מארז וספק-כוח : CompuCase 6K60 + HEC 300AR-TF 300W לוח-ראשי : Intel Pearl Creek G31-Based OEM מעבד-ראשי : Intel Pentium Dual Core 2.0GHz E2180 OEM פתרון-קירור למעבד : Asus P5M5 זיכרון-ראשי : Kingston 1GB 667MHz KVR667D2N5/1G כונן-קשיח : משומש אשר נלקח מהמחשב הקודם (WD 80GB 8MB-Cache P-ATA WD800JB) כונן-תקליטורים : LG GSA-H42N P-ATA אבקש בעיקר את דעתכם לגבי יחס העלות-תועלת.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by ben389,

שלום, יש לי מחשב נייד Acer TravelMate C300 שהלך לו הדיסק הקשיח. שמתי לו הרדיסק חדש ועכשיו יש לי בעיה. מאיפה אני משיג XP TABLET בשביל הרשיון שלו? "ארגנתי" XP Tablet 2005 בדרך המקובלת אבל הסריאל שיש ברשיון לא מתאים לו, כנראה שאני צריך גרסה יותר מוקדמת מ2005. מה עושים? אין לי בעיה שיהיה עליו גם XP רגיל אבל אני צריך שהעסק יהיה חוקי. תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. שלום לכולם יש ברשות המשפחה שלי נייד של HP מדגם dv5282ea יש לו כרטיס מסך Geforce 7400 שתומך ב-TurboCache וזכרון בנפח 512 מגה אני הבנתי שיש לכרטיס 128 מגה משל עצמו והוא יכול לקחת עוד 128 מהמערכת (כי הוא יכול להגיע ל256 מגה סך הכל) עכשיו המצב הוא כזה: - המחשב - מדווח שכמות הזכרון של המערכת היא 512 מגה - dxdiag כלי הדיאגנוסטיקה של דיירקט-איקס מדווח על 256 זכרון של כרטיס המסך - ב-BIOS אין שום אופציה שקשורה לזכרונות בכלל וזכרון כרטיס מסך בפרט עכשיו אני יודע שבמחשבים עם כרטיס מסך משולב המחשב מדווח על "חסרונו" של הזכרון שהוקצה לכרטיס מסך וגם ניתן לשלוט בכמות הזכרון שהולך לכרטיס דרך הBIOS אז האם זה שונה ב-TurboCache? יכול ליהיות שכרטיס המסך "לוקח" את הזכרון אליו רק כשהוא צריך?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  22. קראתי את הדיון הדביק, ויש אינספור דגמים שאני מבקש את עזרתכם. הם צריכים מחשב קל משקל, מסך באיזור ה10", בטרייה חזקה, לשימושים של מקסימום צפייה בסרטים. אני מעדיף שיהיה 1GB זיכרון, שהמחשב לא ייקרטע חלילה. אני מחפש כמו שהמלצתם, גירסה עסקית, שאמרתם שהיא יותר אמינה. איך בודקים איזה לפטופ הוא עסקי ואיזה לא? דיסק קשיח, נראה שהסטנדרט בגדלים האלו הוא 160GB וזה מצויין לכל הצרכים. אפשר גם פחות. אם יש כאלו עם מקלדת נוחה יותר (איך אומרים, אורוגונמיה?) זה יהיה נהדר. המון המון תודה!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by shay86,

ראיתי שכולם פה ממליצים עליו וזוהי החנות היחידה בינתיים שמוכרת אותו: http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 קודם כל, האם המחשב הזה מומלץ למשחקים או לעבודה עם אופיס ואינטרנט? האם החנות הנ"ל אמינה? האם כדאי להזמין ממנה? תוך כמה זמן הוא אמור להגיע לארץ לכל/רוב החנויות?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  24. מתכנן לקנות בקרוב מחשב דור 11, ההבדל במאיץ הגרפי המובנה של אינטל בין I3 ל I5 ל I7 הוא גדול? אם יש הבדלים ביניהם מבחינת מאיץ גרפי איפה הוא בא לידי ביטוי יותר בין ה I3 ל I5 או בין ה I5 ל I7?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. Started by Yaacov Corcos,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש גלישה, YouTube, office ולימודים online. (אין צורך ב Gaming בכלל) המליצו לי לקחת כונן קשיח 128Gb, ו ssd. ו 8 RAM. בנוסף אני רוצה שהבטריה תחזיק הרבה זמן. אם יש למישהו המלצות על דגם מסוים או אפילו נתונים חשובים אני ממש אשמח לשמוע. תודה מראש יעקב

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים