ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
חברה מה קורה יש לי מעבד I7 4790 TRAY וכרטיס מסך GTX 970 ואני רוצה הרבה זמן לשדרג ל1080TI שיגיע בקרוב השאלה שלי האם המעבד הזה מספיק חזק ולא יגביל לי את הכרטיס אז אם משהו יודע בוודאות ולא בהשערה אשמח מאוד לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מחשב נייד להורה מבוגר. דרישות בסיסיות , אינטרנט, עיבוד תמלילים ברמה נמוכה. מסך 15 + קל ככל שניתן. מחיר מהווה מגבלה (עד 2400 ש"ח כולל מע"מ) תודה רבה לכל המשיבים, חיים
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Just Cause 3, Forza Motorsports 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
-
מיפרט למישחקים כמו L4D TF2 Assasin Creed ועוד כאלה מה דעתכם? מעבדים AMD Phenom II X2 550 AM2+/AM3 ¤592 פתרונות קירור למעבד Cooler Master GeminII S CPU Cooler ¤160 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP ¤350 מאוררים למארז/גופי קירור EVERCOOL SPIDER 120MM + FILTER ¤40 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤350 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 שרו…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי חבר בלי הרבה תקציב אז זה קצת אתגר בשבילכם.... הוא לא מתכנן המהרה והוא צריך הארדיסק מספיק של 160 וצורב דיוידי אין צורך במארז אני ייקח אחת מהקופסאות ברזל בבית תנסו לקמבן משו נחמד תודה!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרה- מחפשת לפטופ בייתי, לשימושי אינטרנט, word ומשחקים סטנדרטים של ילדים. משהו שיהיה מהיר, עם הרבה זכרון אחסון, אמין וגם לא כבד מאוד. מעדיפה זכרון 8KB, וצריך שיהיה עם מערכת הפעלה כבר. התקציב עד 3500 שח ☺ תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחדש חדש בקרוב, אבל אני מתלבט לגבי PC או MAC מבחינת מערכת הפעלה, אני מעדיף חד משמעית את הווינדווס. השאלה העיקרית שלי היא מבחינת ביצועים, עם PC אני יכול להביא מפרט הרבה יותר חזק במחיר של MAC. אז למה לקנות MAC? יהיה הבדל מבחינת ביצועים אם אני יקנה MAC ויתקין עליו ווינדווס? או שהMAC הוא פשוט מערכת הפעלה ועיצוב. מה שחשוב לי הוא רק הביצועים. כמו כן, השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לתוכנות גרפיקה ואינטרנט. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אהלן וסהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ולעבודה עם תוכנות מתמטיות, הנדסיות, בנוסף גם Photoshop ו-3D MAX ועוד. אני רוצה שכל זה יעבוד לי בלי בעיות ואני לא אצטרך לבהות במסך בתקווה שעוד רגע המשחב יחזור לעצמו. * רזולוציה גבוה וצבעים אמיתיים עד כמה שאפשר * גודל המסך סטנדרטי 15.6 * משקל קטן ככל האפשר בגבולות התקציב. * זמן סוללה גדול ככל אפשר * חובה HDMI וגם VGA האם ממש כדי לחכות למעבדים החדשים או שלא צפוי הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14-15 אינצ * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא הבנתי * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 gb * צורב DVD? לא אם יש כונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חברה שתיהיה טובה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה , וגם עם החלפת זכרון ל 1 gb מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד ליבה כפולה INTEL PENTIUM D 2.8GHz DUAL CORE 64BIT 820 בתוספת 300שח DUAL CORE 3.4 ניתן לשדרג למעבד לוח אם Chipset Intel 945 תוצרת INTEL או MSI כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) לוח MSI - כ.קול 7.1 אופטי דיגיטלי כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 160GB SATA 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 512MB DDR II ניתן להרחבה כונן אופטי צורב LG/NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך INTEL GMA 950 משולב שדרוג לכרטיס Geforce NX6200 UPTO 512MB רק 185 ש"ח ניתן לשדרג לכל כרטיס מסך PCI-E אחר. מסך דק 17 אינץ' 17 LG 1719S או SAMSUNG 740N מסך דק! ניתן לרכישה ללא מסך או עם כ…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
תקציב - 4000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? מעוניינת ללמוד אדריכלות לכן אני חושב שיש צורך במעבד טוב וכובן ש SIMS 4 יעבוד טוב * גודל המסך? 15.6 / 14 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין עדיפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 7200RPM ואם אפשר אז אפילו SSD משולב * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? פיתוח (eclipse וכמה שרתים..) ומשחקים לא כבדים במיוחד (דיאבלו 3) ואולי משחקים קצת יותר מודרניים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', אפשר גם 14, עדיפות למט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב הנוכחי שלי שוקל 2.5 ק"ג בערך, הי…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיחזיק 3 תוכנות עריכה בו זמנית, כרטיס מסך טוב, 16 ראם לפחות. לא צריך מסך, עכבר וכ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית, בניית אתרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את המחשב לפני כ4 חודשים עם כרטיס מסך חיצוני נוסף של AMD - Radeon HD 7670M 2GB. לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות לי בעיות בהפעלה מחדש בכל פעם לאחר שינה, הבעיה שמופיעה היא : Display driver stopped responding and has recovered בנוסף, כשאני נכנס למנהל ההתקנים תחת display adapters אני רואה שמסומן סימן קריאה מתחת לAMD ובלחיצה עליו רשום תחת קטגורית מצב ההתקן : "Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)" ניסיתי להפוך עולמות בשביל לסדר את זה כולל הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר ולא הצלחתי למישהו יש מושג מה לעשות ? נואש לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להודות לכל הצוות על העזרה שנתנו לי סוף סוף קניתי מחשחב מעבד AMD 720 TRIPEL CORE לוח אם MA770 זיכרון4 ג'יגה כרטיס מסך 4870 1GB מסך 20 אינץ' ספק של סיסוניק 500W עכשיו יש לי בקשה יש לכם אייזה אתה או תוכנה טובה להוריד משחקים תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי שלום, ראיתי איזה מחשב שנראה לי טוב עד היום חיפשתי i3/i5 ואילו במחשב זה מצד א' המחיר הוא כמעט 2700 ומצד שני על המעבד כתוב AMD Ryzen™ 5 3450U מישהו יודע להסביר לי מה זה אומר... והאם זה עדיף על i3/i5
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
בעבר עניתם לי על השאלות האלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368604.new השאלה העיקרית שלי היא זו: האם הMSI בגרסאת ה-2 ג'יגה זיכרון, חזק יותר מאשר המחשב השולחני הנוכחי שלי היום (AMD 3000 מהירות מעבד 3GHZ כם 512 מגה זיכרון)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000 חריגה 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים,לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז בצבע לבן עם אורות וחלונות למשל: ANTEC Gaming Case NX300 White 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעתכם על המפרט הבא: מיועד לצרכי עבודה בלבד - עריכת וידאו תוכנות: Avid MC5, Premiere CS5, AE CS5 בהמשך המחשב ישרת את אשתי באדריכלות ועיצוב (AutoCAD, Solidworks) אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג המחשב יעבוד שעות ארוכות אבל אין צורך שיהיה במיוחד שקט (שימו לב שבשל מחירי ההארדיסקים הסתפקתי בHDD נחות, אוסיף דיסק נורמלי כשהמצב יתאזן) מחיר החבילה: 5286 + וינדוז 420 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.k…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אוטוקוד תוכנה באדריכלות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, קול אוף דיוטי ומנגר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שהמשחקים שצוינו יעבדו חלק 3. האם יש צורך בצי…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מפרט למחשב ורציתי לשמוע את דעתכם האם הוא מספיק טוב? אני מעצב גרפי ומשתמש בתוכנות כבדות. אני זקוק למחשב למדיה, חזק ומהיר מספיק שיתמוך בכל העבודות שלי. המפרט הוא: external toshiba 2.5 320gb fan for 775/am2 spire bluestar 2000 8mm heat-pipe intel core i5 750 2.66ghz 8mb box intel whitesburg dp55wb ddr3+fw ddr3 4gb kit 1333mhz sec-5 500gb 32mb sata ll 7200 aads wd zotac lg x 22 sata case 3335 500watt 20/24pin המחיר שהציעו לי: 4100 ש"ח כולל מע"מ מהמערכת מסופקת מחברת גרנד אדוונס בע"מ.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ישנו מחשב של HP, שלאורך כ-5 שנים בערך הפגין אמינות יוצאת דופן. ביום מן הימים המחשב החליט שנמאס לו מתאורת הצג והיא נשרפה בפתאומיות, תוך כדאי שימוש רגיל במחשב. המחשב הראה כל מיני צבעים על המסך, נכבה ונדלק ללא תאורת מסך פנימית. האם התקלה מומלצת לתיקון והאם בכלל שווה לתקן אותו? אישית אני מאוד מרוצה מהמחשב עד כה. *המחשב עצמו תקין ופועל כרגיל, אך צריך להתאמץ בשביל לראות משהו במסך.. נ.ב. אם תוכלו לתת הערכה גסה למחיר התיקון זה יהיה נפלא!!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
המחשב למשחקים יש לכם הצעות לשיפור ומה דעתכם על הכרטיס הוא טוב לOC? תודה התקציב של 5600 ועוד 800 למסך תודה 1,899.99 1,899.99 1 Gainward "V6800TD6084" PowerPack! Ultra/2100 GeForce 6800 / 128MB -Retail כרטיסי מסך VDGWD682 1,131.55 1,131.55 1 Intel Pentium 4 3.0Ghz 1M Prescott fsb800 Sock775 Bulk+Cooler/Retail מעבדים CPINTP4L308 1,100.00 550.00 2 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader -Bulk זכרונות DRGIL4004C 995.09 995.09 1 Asus "P5GD2" i915P w/ DDR2 PCIEx sock-LGA775 לוחות אם MBASUP5GD2 465.85 465.85 1 Chenbro "PC61166-Gaming Bomb" XPIDER Midi Tower Silver -NO POWER SUPPLY מארזים CSCHBXPIDER אני יודע שלוח אם לא תומך בזיכרון וב…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייח לבת שלי (בת 9) תקציב - עד 4000 שקלים גג אין צורך במסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5, כאשר הגבול המירבי הוא 4 אש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר רובלוקס (על איכות מירבית ב4k) ובניית עולמות ברובלוקס סטודיו 3. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה למשקל או גודל אין צורך באורות 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס …
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
- 1 follower
-