עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lee1,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד של asus ... איזה חנות מחזיקה את הכי הרבה דגמים, או איזה חנות מומלצת ?! תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. אהלן לכולם. אחותי, עליה השלום, מתחילה להתעניין בעיצוב ועריכה גרפית כמקצוע לחיים וביקשה ממני שאני אנסה להרכיב לה מחשב בכמה שיותר זול. ישר חשבתי על האופציה של מעבד AMD, אבל אז נזכרתי בעובדה שדווקא לעיבודים מסוג זה מומלץ מעבד Intel. בכל מקרה, אני לא סגור על העניין של המעבד-לוח אם-זכרון, שיתאים לעריכה גרפית שכוללת שימוש בתוכנות כמו Photoshop, ואולי תתחיל בעתיד גם ללמוד עריכה תלת מימדית. המפרט צריך להיות עם ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, וזוג רמקולים זולים. אם אפשר עד 3000 ש"ח, אולי אפשר לגרד עוד כמה מאות מאבא. מודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. שלום, אחרי קריאה מרובה, אני קצת יותר מבולבל ממה שהייתי בהתחלה .... , כל כך הרבה אפשרויות. אז אבקש את עזרתכם. אני רוצה לבנות HTPC לשימוש סרטי FHD 1080P, אבל עם אופציה למשחקים בעתיד, אני לא חובב משחקים גדול אבל יכול להנות מזה לעיתים רחוקות, אני פחות מבין בעינייני המשחקים אבל העירו לי פה שאני צריך לציין אם אני מתכוון לשחק משחקים ב-FHD. אז, אשמח לשמור את האופציה (כנראה אומר ספק חזק יותר לעתיד) התקציב היא בסביבות 3000 ש"ח, ואני מעדיף מעבד אינטל, אבל שוב, זה כוחו של הרגל ואם ההבדל במחיר ממש משמעותי אז אפשר לשקול. מכיוון שאני מנסה לחסוך אז לא נחוץ כונן דיסקים כל שהוא ולא כרטיס טלוויזיה. כמו כן אין צורך במקלדת+עכבר. 1. על ה-HTPC לתמוך ב-1080P ללא רבב. 2. על המארז להיות…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  4. לא להשקיע במארז...כ.מסך 1800GTO...ספק תואם...כ.קול מובנה...הארדיסק 80G... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by Joshua_G,

מבקש המלצה ללוח אם לתושבת LGA1150, איכות ואמינות חשובים, אין מגבלת מחיר. תודה.

6. בבקשה לא לחרוג מהתקציב עדיפות לכמה שיותר נמוך כמובן הייתי רוצה לשמוע מה אני צריך במחשב כזה חשוב שיהיה דרך אגב core due השימושים הם אופיס אינטרנט וסרטונים וסרטים אשמח לשמוע הצעות ספיציפיות ומבט כללי על מה אני צריך מהמחשב תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,סרטים,תכנות...עבודה ממושכת מול המסך. * גודל המסך?13-14.5", מסך מט בלבד * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג, רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מספיקות, אפשר יותר כמובן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB או 128 ומעלה עם SSD * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב שיהיה בנוי טוב ואיכותי. שיהיה מסך מט. כמה דוגמאות: למשל סדרת ה EliteBook של HP או ה Vaio Z של סוני. אני צריך את המחשב לעבודה ממושכת ולכן חשוב שיהיה מסך איכותי ומט, לא צריך רזולוציה גבוהה מדי. תודה!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואמרתי להם שאני רוצה 6600gt והם אמרו לי שיש להם 6600 בלי gt של גיינרוור משהו כזה מה ההבדלים??מה יותר טוב?והאם אני יתפשר?על הגיינרוור הזה?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by TheRedEye,

עם LCD 17/19 לא למשחקים.. מעדיף שיהיה קונרו.. תודה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by 00Amir,

בעבור חבר אני מחפש מחשב בעל תקציב נמוך במיוחד. המחשב מיועד לאינטרנט וצפיה בסרטים בהעברה לטלביזיה - אז חשוב כרטיס מסך עם יציאה . מחשב הכי זול שאפשר מבוסס אינטל בלבד.. יכול להיות מצידי דואל קור. יש לי כבר זיכרון 2g ddr2. אין צורך במערכת הפעלה. מיועד כסתם מחשב שיהיה בבית. תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. שלום לכולם! אני רוצה לקבל בבקשה מפרט למחשב מבוסס אינטל שמיועד להיות Media Center ולהריץ משחקים. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט, בעל מארז יפה, כרטיס קול איכותי, כרטיס טלוויזיה איכותי, ושתי ג'ויסטיקים למשחקים מסוג CORDLESS RUMBLEPAD 2 LOGITECH שיהיו כלולים במחיר. עכבר אופטי ומקלדת שהטווח קליטה שלהם יהיה 8 מטר ומעלה. בלוטוס כול הדברים שצוינו יהיו כלולים במחיר של עד 4200 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by juli66,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי. מצאתי את הערכה הזאת ב1000 ש"ח .. תגידו אם כדאי מעבד E6750 עם קרור מקורי של אינטל באחריות, 1333FSB 2.66. לוח ג'יגבייט תקציבי מבוסס ערכת שבבים P31, עם קבלים מהדור החדש ULTRA DURABLE תומך עד 1333FSB, מאפשר שידרוג למעבדי C2D ב-45 ננומטר. זכרונות DDR2 במהירות 800MHZ CL5 עם צלעות קרור מבית קרוסייר מסדרת XMS2, זוג של 1GB*2 סה'כ 2GB.

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

שיהיה כולל מסך lcd המחשב בעיקרון אמור להריץ סאן אנדרס בשביל אחי הקטן, אז לא צריך משהו בומבסטי מדי...

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by ciauai,

המפרט P4 1.7 ASUS P4S333 זיכרון 512 SDRAM נראה לי או RAM כרטיס מסך geforce 2 כרטיס קול 5.1 ערוצים של גינויס כונן DVD של LG 40GB ארדיסק

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by lala123,

מארז foxconn 3gth002 400w atx gigabyte k8nf-9 939kuj to מעבד 939 amd athlon 64 3000 socket דיסק קשיח w.d 80gb 7200rpm s-ata זיכרון פנימי kingston 512mb ddr 400mhz geforce fx6200 128mb bulk אני משדרג ל-8600gts ווזיכרון 3גיגה יכול להיות שיהיה צוואר בקבוק

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  16. ראיתי את המחשב הנ"ל: http://www.skypc.co.il/pl_product~71329~14~0.htm והוא נראה לי דיי נחמד רציתי לדעת אם למישהו יש/היה אותו? יתרונות וחסרונות שלו? איזה ביצועים יש לו? האם ניתן יהיה להריץ משחקים עם רמה גרפית נמוכה כמו NFS וGTA ישנים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש המחשב צריך להיות עם מסך 20'' ועם מעבד אינטל הוא מסכים לקחת מעבד AMD רק אם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים חובה DX10 לא מתוכנן OC לא צריך ציוד היקפי המחשב למשחקים אם יש משהו ששחכתי תכתבו ואני אוסיף תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. הנה המפרט הגמור שלי למשחקים אולי אני יעשה OC בעתיד בינתים אני לא צריך איך המפרט???? כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤1499 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤316 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤658 1 מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤931 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤429 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤397 1 רמקולים MicroLab M-280 2.1 Black 40W RMS Side Panel ¤166 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤177 1 מקלדות L…

19. Started by Psycho17,

ערב טוב! חבר שלי מעוניין ליקנות מחשב חדש. הנה מפרט המחשב: מעבדי ?AMD? Athlon64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 x2 כרטיסי מסך? ASUS 6600GT 128MB TV ,PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM ASUS x52 צורבים? DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? Thermaltake Xaser VM-3000A מארזים? Power Supply HEC 475W (True Watts) מה דעתכם על מפרט זה ומה המחיר המשוער על מפרט זה... (לחבר שלי אין תקציב משוער מכיוון שהוא רונה את המחש…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by romansah9,

שלום לכם... אני מחפש מחשב נייד עד 10,000 שקלים. המחשב לא חייב להיות בעל זמן עבודה ממושך ללא חיבור לחשמל, אבל הוא חייב להיות בעל מעבד וכרטיס מסך טובים מאוד. אני מתכוון להפעיל אליו תוכנות לסירטוטים כמו autocad וכו... וגם להפעיל אליו משחקים. המשקל וגודל מסך לא ממש מפרעים אבל היתי מעדיף שתיהיה לו יכול תלת מימד. חשוב לי גם נוחות המקלדת (מלאה), פשוט כי זה המחשב הנייד הראשון שאני הולך לקנות. בדקתי וראיתי שיש מחשב asus g53j שעבר ביקורת באתר וקיבל ציונים טובים, אבל אני לא בטוח לגבי איכות הבניה של אסוס, והיתי רוצה אולי מחשב יותר חדיש... למרות שאני יודע שישן לפעמים עובד טוב יותר מהחדש (פאשלות בבניה או דברים כאלה) מודה מראש על העזרה שתביאו.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. היי, ממש אין לי מושג בעניין, אבל אני רוצה לקנות מחשב טוב כדי להתקין עליו תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור ותוכנה שנקראת ריינו (לעשיית תכשיטים). קיבלתי הצעה לקנות מחשב מיד שנייה שזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte 965P-DQ6 מעבד: Intel core 2 due E6600 2.4 ghz זכרונות : OCZ Reaper 2X2GB 800mhz כרטיס מסך Nvidia Geforce :7300GT כונן קשיח : WD 500 GB GREEN CAVIAR צורב DVD RW WIN xp יש שליטה במאווררים, והספק פה הוא ממש רציני, של HEC , Raptor R450. כמה מחשב כזה אמור לעלות? והאם הוא בכלל מתאים לצרכים שלי? תודה רבה על העזרה, מיטל

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים וסרטים. לכן חשוב שיהיה מסך 21 אינץ'. תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי פרט למסך. תודה. עריכה: חשוב שלמפרט תהיה איכות סאונד טובה לכן אם יש מקום לכרטיס קול איכותי אז לציין.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by cobmetal,

שלום ! בניתי מפרט . השאלה שלי מה כדאי לשנות ? האם כדאי לקחת קירור שונה למעבד ו\או קירורים נוספים למארז , האם הספק מתאים ומסוגל לעמוד בעמוס ולעבוד בצורה יציבה ? תקציב : 7500 - 8000 שימושים : עריכה גרפית הקלטה וקידוד סרטים MULTITASKING משחקים , צפיה בתכני HD. ציוד הקפי : כרטיס טלוויזיה להקלטות + מקלדת ועכבר אלחוטי רצוי של מיקרוסופט. אין העדפה לחברה , למרות שאני מעדיף שהמפרט לא יהיה מורכב ב KSP ו IVORY. עיצוב פחות חשוב , אבל קירור ושקט די חשוב לי , המחשב הולך לעבוד ימים ולילות לכן מעדיף שיהיה שקט ולא יהיה עמוס מבחינת חום. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן OC מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA 4 וCRYSIS COD וכו' ברזולוציה הגבוה ביותר שדגם המסך שציינתי יאפשר לי. תודה . להלן המפרט : …

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Samnet,

השימוש הוא בבית אז חשוב יותר האמינות בעיקר לאנטרנט וורד לא שום דבר מעבר האמת. התקציב סביב ה3000. אני די נעול עלdell משדר לי איכות. ksp.co.il/?uin=193880

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. נייד לעבודה משרדית, סרטים ומוזיקה לא צריך מסך ענק אבל גם לא פיצפון, משהו סטנדרטי הוא לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 160GB אני חושב שיספיק צורב DVD לא חובה אבל זה יהיה פלוס מאוד נחמד אותו דבר לגבי אחריות אין לי העדפה לחברה מסויימת מן הסתם איכותי ככל הניתן שלא יווצרו תקלות רציניות בעתיד הנייד יגיע עם חבר מארה"ב והתקציב הוא 500$ חברה תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.