ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד/נטבוק שישמש אותי לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט(ברמה טובה), צפייה בסרטים וכו'.. אשמח להמלצות תודה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הצרכים סרטים אינטרנט מוזיקה וזהו תודה רבה מראש אלכס.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא סגור על הלוח אם אני רוצה שיהיה עם יציאת ESATA ולגבי המארז.. תרגישו חופשי להגיב המחשב הוא לעסק בעיקר לאינטרנט ותוכנות
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לנרכיב מפרט למחשב עריכה (אני עוזר לחבר), כצת על הדרישות מהמחשב 1. על המחשב להחזיק לא פחות מ 5 שנים של עבודה רצינית וקשה. 2. על המחשב יכולת להחזיק את פורמט ה HDV. 3. ההרדיסקים של המחשב הינם בנפח של 250GB ושל 160GB. (המלצות לדגמים). חיבור SATA כמובן. 4. תקציב של עד 6000 (לא כולל מסכים). 5. הכי חשוב על כול הרכיבים של המערכת לעבוד טוב אחד אם השני ללא התנגשויות ובעיות (כבר קרה לי שמכרו מחשב עריכה מחברה ידוע שהיו בו התנגשויות בין רכיבים). עכשיו יש ברשותי שני הצעות מחיר אשמח לקבל את חוות דעתכם עליהם. כמו כן אם למשהוא יש המלצות אחרות אשמח לקבל. מחשב ראשון: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?products_id=1198&osCsid=8fdabefec00e3bdc624d36bfd9d735ae מחשב שני:…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע חיפוש בפורום אני מקבל באופן קבוע הודעה Your search query didn't return any matches ניסיתי עם מרכאות ובלעדיהן מילים כמו מחשב, נייד וכדו' אך קיבלתי את אותה הודעה - מישהו יודע מדוע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מבין שזה לא המקום לכתוב את זה, אבל הבנתם את כל הנושא לא נכון... הכרטיס מסך שקיבלתי לא היה לגמרי בטעות... זה הלך ככה קניתי כרטיס מסך מארה"ב בהתחייבות להגיע תוך שבוע נדמה לי... משהו כזה... עברו שבועיים והוא לא הגיע.. התקשרתי בחזרה... אמרו לי שהם ישלחו לי אחד נוסף. שלחו עוד אחד... הגיעו שניים... לאחר עוד שבוע... מה אני אתעסק עם האמריקאים להחזיר להם משהו שהם שלחו לי לארץ??? זה פול בלאגן... וזה גם לא קרה בדיוק בטעות.. הם בטוח מודעים לסבירות שהכרטיס השני יגיע באיחור.. שלא לדבר על זה שזה בערך פיצוי על זה שהם לא מילאו את תנאי המשלוח. הפכתם אותי לאיזה חוליגן חסר מעצורים ומוסר... לא יפה... בכל מקרה, הרבה תגובות על המחשב לא היה.. אינטגרל אני מקווה שלא קיבלת את זה כספא…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לטובת לימודים אבל גם לטובת פנאי - משחקים... משהו בסגנון של i5 4GB DDR3 15-17'' כרטיס מסך טוב למשחקים... מה אתם ממליצים? איזו חברה? יש לי אפשרות להביא מארה"ב, כדאי? והאם אתם מכירים כרטיס מסך ATI Radeon 550V האם הוא טוב? יריץ משחקים כבדים? התקציב כ900$ תודה רבה וחג שמח!! גיל
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מחשב נייד ללימודים בתקציב של 3000-4000 ש"ח. חשוב שזמן הסוללה בו יהיה ארוך ומסך יחסית גדול. המהירות שלו תהיה גבוהה וזהו בעקרון. אין עדיפות לחברה מסוימת (רק שתהיי אמינה בקטע של אחריות). * מטרות המחשב? בעיקר לסטודנט למערכות מידע ושיהיה גם לשימוש יום יומי של אינטרנט * גודל המסך? 13-15 פחות או יותר * משקל רצוי? לא ממש משנה אבל לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אני מעדיף בערך 6 שעות בלי הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך במיוחד * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ככתוב בכותרת, מחשב בתקציב של 2000 ש"ח (חריגה מינימלית אפשרית),למשחקים (אני יודע שזה בעייתי בסכום הזה),ללא מסך,הארדיסק או ציוד היקפי. אני חשבתי על משהו כזה: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - TRAY ¤337 לוח אם: ASUS M2V ¤399 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon X1950PRO 256MB GDDR3 Passive Heatpipe- CGAX-H1956 ¤657 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤309 מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤221 ספק כוח: FSP 400W ATX400-PNR , 120mm FAN, SATA X 2 P.PFC ¤191 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤2114 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אבל אני ממש לא מומחה גדול,(בעיקר בלוחות אם,מארזים וספקי…
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מעבד Intel Core LGA1156 i5 750 2.66GHZ 1333Mhz 8MB לוח אם Intel® P55 Express Chipset זיכרון 2GB DDR3 1333Mhz הארד דיסק 500GB SATA כ.מסך GForce 9500GT 512MB סה"כ 2940 ש"ח (כולל גם מארז, ספק כוח וצורב) שימו לב שאני מדבר על המחשב ביחס לתקציב שיש לי והתקציב הוא 3000 ש"ח אני מתכוון לחרוג טיפה מהתקציב ולשים 4GB זיכרון ויכול להיות גם GeForce 9600GT במקום הכ.מסך שיש מה דעתכם? בוא נאמר שהמחשב לא מיועד למשחקים אבל הייתי שמח אם כן ייעבדו עליו משחקים סבבה..
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE EP43-DS3L זיכרון - 2GB GSkill DDR2-800 כ.מסך - PALIT HD4850 כ.קשיח - 320AAKS כ.אופטי - LG GSA-GH22N מארז - HEC + 400W TRT כרגע המפרט עומד על 2700ש"ח, חריגה של 200 שקלים... השאלות: - האם HEC 400W TRT יסחוב את המערכת ללא בעיה? - יצא לי לראות במספר פורומים השוואות ביצועים במחשקים על E5200 עם HD4850 מול מעבדים אחרים, והבדל ביצועים מול מעבדים חזקים היה לא משמעותי... האם ידוע לכם אם יהיה צוואר בקבוק ניכר עם מעבד E5200 עם HD4850? האם יש טעם לרדת לHD4830 (וכך גם תרד העלות הסופית ל2500ש"ח)?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב בבית מבוסס AMD SAMPRON 2200 שהלך לו הלוח אם ואולי גם המעבד... (הוא עובד אבל נתקע וקורס כל הזמן) כלומר, יש לי מארז, ספק, צורב, מקלדת, מסך, רמקולים, דיסק קשיח... אני צריך לקנות מחר (יום חמישי) בבוקר מחשב מOMC (החנות היחידה בטבריה עם אתר אינטרנט...) רכיבים משלימים למחשב, כלומר: לוח אם, זיכרון ומעבד הכי זולים שאפשר! אבל מחברות שמייצרות מוצרים איכותיים כי הטמפ' הקיץ בטבריה עולות הרבה מעל הממוצע הארצי. המחשב משמש רק לגלישה באינטרנט, אז באמת לא צריך שום דבר חזק... תודה מראש, אלון נ.ב. הכתובת: www.omc.co.il
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מזה OC - תסבירו לי בבקשה שאני יבין תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב לאינטרנט בלבד. המחשב יכול להיות ממש חלש (כל עוד הוא מריץ פיירפוקס בצורה טובה). הבעיה היא שכבר יש לי מחשב ישן (סלרון 2.4, 256 RAM, ג'יפורס 5200FX) הבעיה במחשב הזה שה- HD תקול. למה זה בעיה? כי אני בדילמה אם להחליף את ה- HD במחיר של כ- 200 ש"ח או לקנות מחשב חדש באזור ה- 1000 ש"ח (עדיף פחות) ולמכור את הישן. כמה שאלות: 1) בכמה לדעתכם אני יכול למכור את המחשב הישן? 2) האם אתם מכירים חנויות שעושות טרייד אין? 3) אשמח לקבל מפרט של מחשב כמה שיותר זול לצורכי אינטרנט בלבד (עד 1000 ש"ח). המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי כלל. תודה מראש, MODY
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לפני שבועיים את הלפטופ שהזמנתי מדל ארה"ב בסוף השבוע האחרון פרמטתי אותו והתקנתי ויסטה 64 ביט עם רישיון שלי הורדתי מהאתר של דל את כל הדריברים והתקנתי הכל אבל התוכנה היחידה שלא מצאתי להורדה מדל הייתה ה- Fast Access (תוכנת זיהוי פנים) דיברתי עם תומך של דל בצ'ט והוא אמר לי שאין מהיכן להוריד את התוכנה אלא רק שהם ישלחו דיסק למישהו בארה"ב רציתי לדעת האם מישהו מכיר (למרות מה שהתומך אמר לי) מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה, או לחלופין אם למישהו יש את הדיסק עם התוכנה ומוכן להעלות לי את ההתקנה להורדה... תודה מראש, שלומי
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, ובאתי לקבל את העזרה שלכם,כיוון שאני כבר לא מבין בחומרה. לנושא, המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם גרפיקה (פוטושופ, וכו' ) ומשחקים כמובן, COD5 .WOW וכו' וכו' וכו' . תקציב שלי הוא באיזור ה3000 (עדיף שיסגר ב 2500 - 2800 ) בלי מסך! כבר עשיתי איזה בדיקה קטנה באתר אחר, וכבר סימנתי לוח אם וכרטיס מסך. *Asus P5Q Turbo לוח אם * GeForce GTX 275 896MB BFGRGTX275896OCE - והאמת שחשבתי לקחת את ה 260 כיוון שהוא זול ב400 (באייבורי לפחות ) אין לי ידע בכול דבר אחר לפחות, אז אשמח לאיזה פירוט קטן בזמן שאתם מציעים. שאלה נוספת , איפה עדיף לקנות, אייבורי או פנדה או לא זה ולא זה. תודה רבה רבה לעוזרים! נ.ב - עריכה שלי אחרי שעברתי בפורומים. לא צריך ציוד נלווה רק קופסה חשוב שהוא…
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מאייבורי על מחשב בלי מסך 2400 שקל למשחקים מה אתם אומרים זה טוב יריץ אותם מהר ובאיכות? מעבד - AMD 4200 לוח אם - GA M61PM-S2, FSB2000, DC DDR2-800 זיכרון - CEON 1GB 800MHZ דיסק קשיח - WD 250GB כרטיס מסך - GFORCE 7300GS 256MB כונן - LG CD/DVD מקלדת + עכבר מארז הם אמרו משהו פשוט אבל אני יוסיף כסף למשהו טוב תגידו מה אתם אומרים על המפרט אחריות 3 שנים על הכול ומה אתם אומרים על החנות אייבורי איך הם טובים? אחריות שירות והכול
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין כבר מחר, אבל אשמח לקבל חוות דעת נוספות, במיוחד לגבי המסך וכרטיס המסך (לקחתי מסך 22 של samsung וכרטיס מסך עם 1024 מ"ב, אבל אני לא בטוח אם זה הכרחי לעומת המסך 22 של Asus וכרטיס מסך עם 512 מ"ב). המחיר הנוכחי של המפרט כולו הוא בערך 6800, אבל אם המסך והכ. מסך מוגזמים ואפשר לרדת לאופציה השנייה שציינתי מבלי שזה ישפיע יותר מדי, אז אני כנראה אעשה זאת. תודה רבה. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי... ברשותי המפרט הבא: amd athlon 3000+ 939 venice gigabyte k8n51mfg-9 twinmos 512MB 400mhz compucase 6a19 hec 300W ברשותי כ750 שקלים ולא יותר... לדעתי הכי חכם יהיה להוסיף עוד 512 של טווינמוס וכרטיס מסך אבל אולי עדיף רק כרטיס מסך? קיצר אודה לכם אם תעזרו לי מעט לקבל את התמורה הכי גדולה עבור מה שאני מוכן להשקיע... אם אפשר לחסוך ולהשקיע פחות בלי שיהיה שינוי משמעותי לרעה אז אני מעוניין לדעת על כך... המחשב אגב לשימוש כללי-במיוחד אינטרנט אבל לפעמים גם סרטים משחקים וכו'... תודה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי אסוס עם מעבד N280 האם כדאי להתקין (ירוץ טוב) אופיס 2007 או להסתפק באופיס 2003??
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני קונה נייד חדש של LG , וסיפרו לי לא לקנות מחשב עם 4G RAM בגלל שזה לא באמת מנוצאל על ידי VISTA 32BIT האם זה נכון????
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד lenovo T61 יוצא לי לטוס הרבה לטיסות ארוכות הסוללה של המחשב מחזיקה לזמן קצר אני מחפש פיתרון סביר עד 400 ש"ח לאפשרות של עבודה במחשב לכ8 שעות שמעתי שיש פיתרון של פיליפס לטעינה של עד 60 שעות אולם לא מצאתי היכן מוכרים את המוצר וכן מחיר? אפשרות נוספת היא בטרייה חד פעמית או נוספת למחשב אני יכול לקנות את המוצר בארה"ב מה דעתכם הפיתרון המתאים בתודה מראש?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מסוג IBM X41 יש בו זכרון 1 גיגה לפי תוכנת סיסופט סנדרה יש 2 סטיקים של 512 אני מעוניין לשדרג את הזכרון. פתחתי מאחורה את מקום הזכרון וראיתי שיש רק סטיק אחד.. רציתי לדעת אם למישהו פה יש את המחשב הזה ומכיר ויודע שאפשר להחליף את 2 הזכרונות או שיש רק סלוט הרחבה אחד?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
המטרה של המחשב היא לעבודה סטודנטיאלית+צפייה בסרטים אין צורך בOC זה המפרט שלו לוח אם:asus Intel® G 33 Express מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz 2X2MB L2 cache זיכרון: 2048MB DDR2 667MHz כרטיס קול:Intel® High Definition Audio 7.1 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: צורב DVD Writer Double Layer LightScribe SATA כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce™ 8500 GT TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video – יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: 512 MB זיכרון ייעודי קורא כרטיסים: של מצלמות דיגיטאליות 15 in 1 כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינטרנט אלחוטי: LAN אלחוטי b/g802.11 סט הכולל מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי מערכת הפעלה מקורית…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בבקשה עם מישהו יכול להמליץ על מפרט למחשב המיועד למשחקים עם מסך שמחירו נע בין 4000 - 4500 שקלים.בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-