ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות לוח אם מעבד וזיכרונות רק את שלושת הדברים הללו...מארז וספק יש. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו hitman absolution,bf3,farcry3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מצרף מפרט שבניתי. אין צורך בהארד דיסק מכני אלא רק ב SSD לצורך מערכת הפעלה ובנוסף אין צורך בDVD. איך המארז והספק? הן מבחינת רמת הרעש והן מבחינת אמינות/קירור וכדומה. אשמח לקבל הצעות ושיפורים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אפשר לנסת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב - למשחקים,סרטי HD, תיכנות, שימוש בתוכנות גראפיות . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש מסך 19, מעוניין לקנות עם המחשב מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) רק מסך 4. האם יש רכיב …
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך וכדאי אז כן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , Americas Army , Gunz Online , Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1020 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב לבית הספר עם מסך בין- 10.1" ל- 12.1" עד 2000 ש''ח (לא יד שנייה). חשוב שתהיה לו אפשרות הרחבת זיכרון ל2G DDR3 ורצוי גם מעבד כפול ליבה (נניח ATOM N550ׂ) חשבתי על ה- ASUS 1015PEM הוא טוב?? אתם יכולים גם להציע משהו??
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:ksp אבל עם יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):ארץ תקציב:עד 6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:100-200 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין כל כך בתחום מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה כל כך מעדיף מערכת מהירה גודל כונן קשיח מועדף: 1T-500GB משקל הנייד המועדף:לא משנה גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי: עדיפות לזמן רב צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה אפשרות לחיבור למסך LCD מה מטרת שימוש המחשב? גיימינג אינטרנט מוזיקה סרטים אוקיי אני רוצה שהמחשב יריץ הכל על הכי גבוה שיש חובה! המשחקים שלי זה פיפא 12 COD:MW3 ובכללי א…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייחסות לגבי המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם לצורך משחקים ברמת בינונית גבוה, תכני hd בשביל מסך hd 1080*1920 , במקביל ירוצו הרבה תוכנות כמו דפדפנים ועוד אז נראה לי שחשוב שיהיה מעבד חזק שיתמוך בריבוי משימות. מתוכננת גם עבודה מזדמנת עם תוכנות כבדות כמו סוליד וורקס ופוטו שופ. (בעיקר דורשות מעבד חזק אני מניח). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם יש צפי על ירידת מחירים כללית לחומרה בארץ לזמן הקרוב? מתחילה שנה חדשה ולרוב זה בידיוק הזמן לירידת מחירים. מישהו שמע משהו לגבי זה? האם להערכתכם תהייה ירידה משמעותית במחירים? צפי לטכנולוגיה חדשה? מצטער מראש אם זה לא מתאים לפורום הזה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט,ופתיחת קבצי וורד.אני נמצא הרבה בדרכים,ולכן המחשב הזה חשוב לי על מנת לתקשר עם הקרובים לי.[יש לי מחשב נייח בבית]. גודל המחשב הרצוי הוא עד 15 אינץ. אני מעדיף לקנות מחשב של דל כי יש לי אפשרות לקנות זאת מהם דרך האתר שלהם באמריקה.[אני חושב לקנות גם מחשב שהוחזר על ידי לקוח..] התקציב הוא:עד 300-500 דולר,עדיפות לכמה שיותר פחות. כמו שאמרתי המחשב ישמש נטו לצורכי גלישה באינטרנט ולא מעבר לכך.לאחר קניית המחשב אני אקנה התקן USB לצורך התחברות לאינטרנט דרך אחת מחברות האינטרנט באמריקה. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין,נוח,מקשים נוחים,ושישמש אותי ל-3-4 שנים הקרובות. בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום ראיתי מפרט שהצעתם פה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134897§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הלכתי לחנות מחשבים והוא הציע לי להחליף את הספק לבונד 650W COOLRMASTER REAL ואת הזכרון לGAMER WD KINGSTON +צלעות קירור ב3250
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעצמי ולרכוש את החלקים הקיימים, יש המון פורומים באנגלית ואתרים בחול כמו pcpartpicker.com שממליצים על רכיבים ועוזרים להרכיב מפרט לפי מחיר. אבל ממה שיצא לי לראות בארץ המחירים קצת שונים, רציתי לשאול באיזה חנויות אתרים מומלץ לקנות, או האם עדיף בכלל לוותר ולחפש להזמין מחו"ל אם אני מעוניין במחירים הזולים ביותר? נמצא באזור ירושלים אם זה משנה. חיפשתי פוסט בנושא גם פה וגם בייעוץ לפני קניית מחשב ולא מצאתי, תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום פורום נהדר, אני מחפש נייד עד 5K, עם עדיפות גדולה ללנובו (יש לי ניסיון מאד טוב איתם מהמחשב הנוכחי Thinkpad e420s) צרכים: 1. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים + מקס. אמינות-- עבודה משרדית, הרבה חלונות פתוחים במקביל. 2. מסך- עדיפות ל15 אינץ'. 3. מעבד- אם נכנס בתקציב- i7 מהסידרה החדשה, אפשרי גם i5 4. H.D- עדיפות ל1TB SSD. 5. זיכרון- כמה שיותר (נאמר 16)- חשוב ממש אפשרות הרחבה של הזיכרון. 6. אורך סוללה כמה שיותר. 7. משקל- לא הכי קריטי 8. נדמה לי שכרטיס מסך- פחות קריטי לי- אבל, אשמח לשמוע דעות מומחים (אין גיימיניג, יש סרטים וסטירמינג מדי פעם). 9. אחריות- אם אפשר לדחוס אחריות של 3 שנים בתקציב הזה, בכלל עדיף. …
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
על מה אני צריך לשים דגש בבניית המפרט ל 28 מצלמות ב 4k (משתמש בפרוקסי כשצריך) בהרצה בו זמנית ב Multi camera?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, על סמך הצעות פה ובמקומות אחרים הרכבתי את המחשב הבא. האם כל החלקים יעבדו יחד, מישהו מזהה צוואר בקבוק? הצעות אחרות כלשהן? מעבד: AMD Ryzen 5 2600x לוח אם: MSI B450 GAMING PRO CARBON AC זכרונות: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) כונן: Samsung 970 EVO 500GB כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצה למסך מחשב לשימושים ביתיים ומשחקים (בעיקר פורטנייט) כרטיס המסך שיש לנו הוא Gigabyte GTX 1660 SUPER GV-N166SOC-6G. אשמח למסך זול שנותן חווית משחק טובה. תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים כולל ציוד הקיפי מסך של DELL 20" רמקולים יש מארז של GB ארורוה וGTS או HD 29XT. וE6600 או שאולי לחכות לירידת מחירים ולקנות E6850 או Q6600?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב שיריץ משחקים חדשים אבל לא ממש בא לי לקחת משכנתה בשביל הנושא יש לי כמה שאלות בכמה נושאים אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי. התקציב שלי הוא באזור ה4000 בלי מסך. זכרונות החלטתי לקחת אחד של 1024MB ומקסימום להוסיף אחר כך אבל השאלה שלי היא האם אפשר להיסתפק ב677MHZ או ששווה להשקיע ב800MHZ חוץ מזה האם נורא שווה לקחת אחד עם 4 או 3 CL או שגם 5 מספיק? לוח אם אני די סגור על מעבד CORE 2 DUO ועל כרתיס מסך GeForce כלשהם אבל אני לא ממש בטוח איזה chipset לקחת כי אני לא ממש מבין את ההבדל בין NVIDIA nForce 680i SLI ו NVIDIA nForce 650i. לפי מה שאני ראיתי אין הרבה אפשרויות זה מה שאני מצאתי אם אתם יכולים להמליץ אני אשמח לשמוע: FPIN9וAbit GAN680SLIDQ6וGigabyte P5N32EוAsus …
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אוקיי אפשר בבקשה הצעה למחשב נייד הכי טוב שאפשר להשיג ב4000 ש"ח. זה לא מחשב למשחקים וכאלה, אלא לעבודה כזה..מחשב כזה רגיל, משרדי. בבקשה, לא לעבור את ה 4000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רב לכל הקהילה, אחרי כשנתיים שלא הייתי בפורום אני חוזר. לפני שנתיים המלצתם לי על מחשב עם מעבד AMD 64bit 3000+ (מהראשונים בשוק) שעד היום עובד ועובד מצויין. אני רוצה לקנות לאחי מחשב למשחקים. לפני כן אני רוצה לברר כמה עניינים: 1. מעבד AMD או INTEL עדיף למשחקים ולמה ? 2. זכרון של איזו חברה עדיף ולמה ? 3. כרטיס מסך במה יותר טובים הpci express ? 4. איזה דברים אני חייב שהלוח אם שלי יתמוך ולמה ? אני מחכה כבר בקוצר רוח למפרט רק בבקשה תסבירו לי על מה ששאלתי לפני (גם אם אני אצטרך לחכות לתגובה הרבה זמן .. בבקשה תסבירו הכל כדי לחסוך ממני שאלות נוספות ... ) ואם יהיו לי שאלות נוספות אני אכתוב כאן ואני סומך עליכם בעיניים עצומות. בבקשה שהמפרט שתכתבו יהיה עם מחיר לכל רכיב ואי…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
נערך - אילו אתם הייתם קונים מחשב חדש, מאיזו חנות באזור הצפון הייתם רוכשים את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, הצעתי מפרט לחבר כזה מעבד E6300 לוח945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU וכ.מסך X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E וכל השאר (סט מקלדת ועכבר אלחוטי לוג'יטק, קשיח 250G זיכרון TWINMOS 1G,כונן DVD וספק HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin). הוא מציע לוח ASUS P5L כ.מסך X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ומארז Thermaltake Armor Jr VC3000BWS כל השאר אותו הדבר כמובן בהגדלת תקציב מה עדיף בין הלוחות?? האם המארז של TT לא בזבוז למפרט כזה?? כ.מסך PRO לא יספיק?? המפרט מיועד למשחקים לא מתוכנן OC
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רק מחשב ללא ציוד היקפי. שיריץ טוב משחקי מחשב, לדוגמא: call of duty 4,heroes 5, total war 2 לא משחקים כבדים במיוחד נדמה לי. כמובן שאני רוצה כרטיס מסך איכותי. האם אפשר להכניס למפרט בסכום שאני רוצה כרטיס כמו 1950PRO? בנוגע למעבדים- האם מעבד AMD ברמה של הדגם המקביל של INTEL זול יותר בהכרח? ואיזה דגם כדאי לי? (בהתאם למחיר ולביצועים הנדרשים?) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרונות במהירויות של 667MHZ ו-800 Mhz? האם טוב להסתפק בזיכרון של 1024 או עדיף 2048? האם יש צורך בגוף קירור למעבד, או שחבל על הכסף? (אני לא מתכוון לעסוק ב-Overclocking) האם אני יכול להסתפק בלוח אם סטנדרטי וזול יחסית? דבר נוסף: מישהו אמר לי שיש משחקים(מקוריים) שעלולים לעשות בעיות בצורב DVD …
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייח לתוכנות גרפיות בעיקר solidworks קצת photoshop, illusrator אשמח לדעת מה הצעתכם
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-