ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק בארהב. מאפיינים-זה הולך להיות תחליף לפיסי, אז דרוש מסך גדול(הניידות היא מעונות/בית, לא בתוך האוניברסיטה, אז 15 אינטש לפחות..נראה לי עדיף 16) צריך שיעמוד בהרצת תוכנות כגון מטלב, ספייס ועוד תוכנות לשימושי מהנדסים שאתם מכירים.. עוד נושא חשוב זה האחריות-עדיף מחשב עם אחריות שתקפה בארץ.. כרטיס מסך מינימלי כמה שאפשר-אני לא רוצה להשקיע בו, השימוש הגרפי המקסימלי של המחשב יהיה סרטים.. וכמו כן, אם יש אפשרות לקנות בלי מערכת הפעלה לטובת מחיר-עדיף. זהו בגדול.. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להזמין מפרט מחשב מהחנות KSP בבילו סנטר. תקציב המפרט- 5500 ש"ח, מסכים לחרוג במחיר עד 500 שקל. שימוש- גיימרים, משחקים כבדים כמו CSS, CRYSIS, NFS שהמשחק ירוץ חלק לגמרי <גם בעוד כמה שנים>. אין צורך בציוד היקפי מעוניין באוברקלוק. זקוק להרכבת המחשב. יש עדיפות ל-CORE I7 ועוד שימושים עיקריים אין לי כרגע פשוט מחשב לגיימר שיריץ לי משחקים על המון FPS <מי שיודע מזה>. פשוט תיבנו הכי טוב שאתם יכולים :] ד"א שחכתי לכתוב את זה- יש עדיפות למעבדי אינטל <כמו שכתבתי יש עדיפות יותר גבוה ל-CORE I7>. יש עדיפות בכרטיסי מסך ל- GIGABYTE או Sapphire. ולא צריך יותר מ-500 GB. תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ככה אני לא יודע איזה מהם יותר טוב למשחקים אשמח אם תבדקו את זה.. N10J http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=75&l3=792&l4=0&model=2515&modelmenu=2 N10A http://www.newtechnology.co.in/asus-n20a-ultraportable-laptop-pricespecs/ אשמח לשמוע אם יש הבדלים קיצוניים בינהם או משהו ספציפי שצריך להתייחס אליו. המחשב אמור להיות בנוי לניידות בעיקר וכמובן למשחקים ותוכנות גרפיקה ומוזיקה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום חברים, להלן מפרט שהציעו לי: חלק המחשב תאור הפריט מחיר מארז מארז כסוף 6USB 134¤ מעבד AMD 3000 64BIT NEW! ¤891 מאוורר למעבד THERMALTAKE.com 0 לוח GIGABYTE K8Ns 488¤ כ.קול 0 כ.רשת כלול 0 זיכרון 400 LD 512X2 ¤766 הרדיסק 160GB 8MB SATA 522¤ כ.מסך ATI 128MB radeon9200 DVI ¤239 כונן אופטי צורב דיוידי SONY X16 ¤413 כונן 1.44 כן ¤40 מקלדת מולטימדיה מקלדת אלחוטי ¤82 עכבר אלחוטי אופטי מייקרוסופט 82¤ הרכבה כולל ¤100 מסך 17" LCD DVI CTX ¤1567 תוספות מודם ¤50 סכ"ה אחרי מע"מ ב - ¤ ¤5374 מתוך רצון להפחית עלויות הוצע לי: חלק המחשב תאור הפריט מחיר מארז מארז…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הצרכים סרטים אינטרנט מוזיקה וזהו תודה רבה מראש אלכס.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים בד"כ לא הכי חדשים + עבודות די גדולות של כתיבה * גודל המסך: 14-15 * משקל רצוי:עדיף שיהיה לא כבד מדי אבל לא הכי רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן * בלוטות:לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:אני לא הכי מבין בזה,סומך עליכם
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לא סגור על הלוח אם אני רוצה שיהיה עם יציאת ESATA ולגבי המארז.. תרגישו חופשי להגיב המחשב הוא לעסק בעיקר לאינטרנט ותוכנות
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מבין שזה לא המקום לכתוב את זה, אבל הבנתם את כל הנושא לא נכון... הכרטיס מסך שקיבלתי לא היה לגמרי בטעות... זה הלך ככה קניתי כרטיס מסך מארה"ב בהתחייבות להגיע תוך שבוע נדמה לי... משהו כזה... עברו שבועיים והוא לא הגיע.. התקשרתי בחזרה... אמרו לי שהם ישלחו לי אחד נוסף. שלחו עוד אחד... הגיעו שניים... לאחר עוד שבוע... מה אני אתעסק עם האמריקאים להחזיר להם משהו שהם שלחו לי לארץ??? זה פול בלאגן... וזה גם לא קרה בדיוק בטעות.. הם בטוח מודעים לסבירות שהכרטיס השני יגיע באיחור.. שלא לדבר על זה שזה בערך פיצוי על זה שהם לא מילאו את תנאי המשלוח. הפכתם אותי לאיזה חוליגן חסר מעצורים ומוסר... לא יפה... בכל מקרה, הרבה תגובות על המחשב לא היה.. אינטגרל אני מקווה שלא קיבלת את זה כספא…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2400 שקל ליום שלישי למחשב למשחקים בלי מסך בלי כלום רק המחשב עצמו הערות:דיסק קשיח של 160 ג'יגה יספיק לי אני לא צריך 250 ג'יגה וככה אני יחסוך כסף ושיהיה כרטיס מסך של NVIDEA או ATI אני חיייב את המפרט ליום שלישי ותודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 GB , ו SSD למערכת הפעלה ותוכנות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק של הארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שהמסך יהיה LED, רצוי מעל 4 ג'יגה זיכרון. מה דעתכם על Asus N56VJ-S4008H UltraBook אסוס ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.as…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לטובת לימודים אבל גם לטובת פנאי - משחקים... משהו בסגנון של i5 4GB DDR3 15-17'' כרטיס מסך טוב למשחקים... מה אתם ממליצים? איזו חברה? יש לי אפשרות להביא מארה"ב, כדאי? והאם אתם מכירים כרטיס מסך ATI Radeon 550V האם הוא טוב? יריץ משחקים כבדים? התקציב כ900$ תודה רבה וחג שמח!! גיל
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מחשב נייד ללימודים בתקציב של 3000-4000 ש"ח. חשוב שזמן הסוללה בו יהיה ארוך ומסך יחסית גדול. המהירות שלו תהיה גבוהה וזהו בעקרון. אין עדיפות לחברה מסוימת (רק שתהיי אמינה בקטע של אחריות). * מטרות המחשב? בעיקר לסטודנט למערכות מידע ושיהיה גם לשימוש יום יומי של אינטרנט * גודל המסך? 13-15 פחות או יותר * משקל רצוי? לא ממש משנה אבל לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אני מעדיף בערך 6 שעות בלי הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך במיוחד * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב רב תכליתי. כח העיבוד עדיף לי על זמן הסוללה. שיידע להריץ סרטים באיכות HD ללא כל תקלות. ושירוץ באופן כללי בצורה טובה ללא כל תקיעות. אמינות חשובה לי גם. במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 יש את כל מה שאני מחפש מבחינת רכיבים. (HDMI , BT , 13.3 וכו') איך הוא מבחינת אמינות? איך הטושיבות בכלל? לא ראיתי שמדברים בפורום עליהם יותר מדי. כמו כן , האם זה בעייתי שרק באג מוכרים אותו ולא ראיתי עליו יותר מדי מידע באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE EP43-DS3L זיכרון - 2GB GSkill DDR2-800 כ.מסך - PALIT HD4850 כ.קשיח - 320AAKS כ.אופטי - LG GSA-GH22N מארז - HEC + 400W TRT כרגע המפרט עומד על 2700ש"ח, חריגה של 200 שקלים... השאלות: - האם HEC 400W TRT יסחוב את המערכת ללא בעיה? - יצא לי לראות במספר פורומים השוואות ביצועים במחשקים על E5200 עם HD4850 מול מעבדים אחרים, והבדל ביצועים מול מעבדים חזקים היה לא משמעותי... האם ידוע לכם אם יהיה צוואר בקבוק ניכר עם מעבד E5200 עם HD4850? האם יש טעם לרדת לHD4830 (וכך גם תרד העלות הסופית ל2500ש"ח)?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב בבית מבוסס AMD SAMPRON 2200 שהלך לו הלוח אם ואולי גם המעבד... (הוא עובד אבל נתקע וקורס כל הזמן) כלומר, יש לי מארז, ספק, צורב, מקלדת, מסך, רמקולים, דיסק קשיח... אני צריך לקנות מחר (יום חמישי) בבוקר מחשב מOMC (החנות היחידה בטבריה עם אתר אינטרנט...) רכיבים משלימים למחשב, כלומר: לוח אם, זיכרון ומעבד הכי זולים שאפשר! אבל מחברות שמייצרות מוצרים איכותיים כי הטמפ' הקיץ בטבריה עולות הרבה מעל הממוצע הארצי. המחשב משמש רק לגלישה באינטרנט, אז באמת לא צריך שום דבר חזק... תודה מראש, אלון נ.ב. הכתובת: www.omc.co.il
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לוח אם: pc partner \ giga byte כ.מסך: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול: AC97 לשמיעת סאונד היקפי כרטיס רשת: 10/100 הכנה לאינטרנט מהיר ADSL יציאות- לשידרוגים עתידיים: יציאת AGPx4:כלול יציאת AGPx8:כלול יציאת PCI:סה''כ 3 יציאת USB 2.0:סה''כ 6 מעבד: Intel Celeron D 2.26GHz זכרון: 256 MB מהירות: 400 MHz דיסק קשיח: נפח: GB 40 יצרן: WD / MEXTOR כונן דיסקים: CDROM x 52 מארז: סוג: ATX כולל ספק 400 וואט כניסות USB מלפנים:2 כניסות USB מאחור:4 רציתי לדעת אם המפרט הזה מספיק בשביל אינטרנט, סרטים, ומסנג'ר? אני יודע שהזכרון נחשב כקצת אבל האם גלישה באינטרנט הפעלת אייסיקיו ומסנג'ר יחדיו ותוכנה כמו ביטורנט לפעמים ברקע, האם זה יהיה אפשרי לעבוד בצורה נוחה?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מ KSP.. הבעיה היחידה שיש לי היא המארז \ ספק. אני לא מכיר ולא יודע מה יותר טוב לא ממש איכפת לי איך הוא יראה, אבל אני כן צריך ספק טוב כי הוא עומד לעבוד 24\7 רצוף... Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 590 512MB Kingston CL2.5 X 2 300 600 200GB 7200 8MB WD2000JB 1 425 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 1 195 HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 1 240 סה"כ 2950 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד lenovo T61 יוצא לי לטוס הרבה לטיסות ארוכות הסוללה של המחשב מחזיקה לזמן קצר אני מחפש פיתרון סביר עד 400 ש"ח לאפשרות של עבודה במחשב לכ8 שעות שמעתי שיש פיתרון של פיליפס לטעינה של עד 60 שעות אולם לא מצאתי היכן מוכרים את המוצר וכן מחיר? אפשרות נוספת היא בטרייה חד פעמית או נוספת למחשב אני יכול לקנות את המוצר בארה"ב מה דעתכם הפיתרון המתאים בתודה מראש?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבית בתקציב של עד 2000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לצרכי אינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס שונות ואולי פה ושם איזה סרט. מדובר בגדול על מחשב לצרכי סטודנט לשימוש בסופ"ש כאשר אני חוזר הבייתה. קיימת אפשרות שאצטרך לעבוד עם תוכנת Matalab שקצת מעמיסה על המחשב לדעתי. הייתי שמח לקבל מפרט למחשב אשר יהיה מספיק טוב לצרכים הללו ואם ניתן אשמח אם תמליצו לי על חנות בה אוכל לקנות אותו. תודה רבה, ניר
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא. שימו לב זה רק ואך ורק לעבודה וגרפיקה (פוטושופ ועיבודי תמונות) Intel Core 2 Duo E4400 (S775) 2.0GHz 800MHz 2MB 64bit Box Intel® Desktop Board DG33FB GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 witcooling Western Digital WD1600JS 160GB SATA2 LiteOn LH-20A1P DVD-RW / x20 / +R/-R/DL / IDE Onboard - Intel X3100 Onboard - 6 Channels Onboard - 1GB JSP-TECH M-550D Midi ATX CASE (Black) 120mm Fan with EZ-Cool 400W PS
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המפרט מיודע למשחקים כבדים, אוברקלוק בעתיד, וכמעט בטוח שSLI הראשון: E4300 Asus P5N32-E sli 680i 2X1GB Super Talent 667MHZ Seagate Barracuda 320GB 8800GTS 320MB TT toughpower 600w השני: AMD X2 4600+ Abit AN9 32x 590SLI 2X1GB Super Talent 667MHZ Seagate Barracuda 320GB 8800GTS 320MB TT toughpower 600w המפרט יקנה בחו"ל ולכן אין טעם להשוות מחירים בארץ. המפרט עולה פחות או יותר אותו דבר. אין לי צורך במארז תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בבקשה עם מישהו יכול להמליץ על מפרט למחשב המיועד למשחקים עם מסך שמחירו נע בין 4000 - 4500 שקלים.בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ש"ח לא כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי יש לי הכול ! אך יש לי התלבטות האם לקחת מחשב מבוסס פנטיום או מחשב מבוסס AMD אני רוצה לקנות את המעבד עם הליבה הכפולה אבקש המלצתכם וכמובן מפרטים בהתאם המחשב מיועד למשחקים
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בדקתי המון מחפש משהו עם מעבד חזק מאוד מינימום 4 GB זכרון כרטיס מסך חזק ושיהיה 17" ומעלה חיפשתי המון ואני לא מצליח למצוא מחשב עם כרטיס מסך חזק מ 9600M GT
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
רצוי שהמפרט יהיה מKSP יש לי שאלה-אם יש לי את ההארד דיסק מהמחשב הישן, אני יכול פשוט לחבר אותו לחדש ויהיה לי ווינדוס והכל כמו שצריך ? תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 11:50:04 שכחתי להוסיף שאני צריך את המחשב למשחקים ורצוי שיהיה כרטיס מסך חזק, וגם שיהיה צורב DVD וכונן DVD
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-