עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב HP 1618 כחצי שנה בסה"כ מאד מרוצה ממנו , מהמקלדת מהמסך הגודל וכו ' יש לו מעבד T1300 (סולו קור) ו 512 זכרון (533) כרטיס מסך משולב (אינטל 950) אני משתמש בו כמעט אך ורק לצרכים משרדיים מסמכים, אינטרנט וכו' התחושה שיש הרבה חלונות פתוחים הוא לא מהיר מאד האם שדרוג הזכרון ל1 מגה ישפר פלאים את הביצועים , האם שווה להשקיע 400 ש"ח , אני אחוז בהבדל או שמה אני סתם מחפש בעיות בכח ? תודה על דעתכם ! (אגב בבית למחשב הנייח הוספתי 512 ואני לא מרגיש ממש הבדל - טוענים שבנייחים יש יותר הבדל )

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by smit,

קניתי את המפצל שמחבר את המקלדת לחיבור ה USB. עכשיו ברגע שאני לוחץ על CAPS LOCK, NUM LOCK, SCROOL LOCK המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד ואז רק המקלדת שבנוייה בנייד עובדת.. למה זה?!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. Started by rubiliani,

שלום. אני אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים ועבודה משרדית אינטנסיבית. מה אתם ממליצים? שמעתי משו שלא שווה HP בגלל אחריות?! בכל מקרה צריך שזה יהיה מחשב שיחזיק כמו שנים טובות. ועם אחריות כמובן.. תודה רבה!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך עדיף או INTEL 950 או ה-NVIDIA 6150 , אני יודע ששניהם ONBOARD.?? כמו כן האם המשחק CALL OF DUTY 2 על הגדרות בינוניות ירוץ על כרטיסי המסך האלה? בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by PC-Freak,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עכשיו מחשב נייד ואני מטלבת בין שלוש חברות DELL LENOVO HP . איזו חברה הכי מומלצת לקניה בארץ מבחינת אחריות וביצועים ? אם יש לכם דעה לחברה מבטיחה אחרת אל תהססו לשתף אותי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by basharis,

הגיע הזמן להחליף מחשב. השימושים שלי הם כאלה: - 40% - גלישה באינטרנט - 30% - צפייה בטלוויזיה - בעיקר סדרות מהרשת. - 15% - עבודה/לימודים - תוכנות office וכלי פיתוח למיניהם (בעיקר עריכת טקסט, לא צריך כוח עיבוד מסיבי בשביל זה). - 15% - משחקים אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הצרכים הנ"ל בצורה סבירה. אני חושב שהמרכיב החשוב ביותר צריך להיות מסך איכותי (כ 2000 ש"ח?) ועדיין מאוד מתלבט בנוגע ל widescreen or not. אני לא מתכנן OC (לפחות לא בשלב הראשון). עדיף שכרטיס המסך יתמוך ב video in. אפשר למתוח את התקציב במעט. אין צורך לכלול ציוד היקפי. אני יכול לחכות מעט עם הרכישה, כך שאם שווה לחכות קצת בשביל משהו - אנא ציינו זאת, אני כבר זמן רב לא עוקב אחרי השוק. המלצותיכם?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by yan_ymar,

אהלן חברה תציאו לי בבקשה מפרט למשחקים + OC ב 6 אלף לא לעבור, מKSP בבקשה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. שלום לכלום. אבקש חוות דעת, על המפרט שבניתי שמצורף למטה בתמונה. בנוסף אבקש להמליץ לי על מפרט שבתכנון ייעודו להריץ משחקים בצורה סבירה, הדגש הוא יותר על יישומי אינטרנט ואופיס, גם קצת תיכנות, בקיצור מחשב משרדי. בכותרת לא כללתי שאני צריך גם קירור למעבד והרכבת המחשב עצמו, אבל אילו כבר דברים שוליים יותר, אשמח לקבל המלצות למשהו יותר זול למה שאני בחרתי. העדיפות שלי היא למפרט של אינטל אבל אני מוכן לשמוע הצעות לAMD. אשמח להמלצות על כ. מסך שכוללים בתוכם VIVO. בקיצור, שם המשחק פה הוא צימצום עלויות אל מול העלאת ביצועים בתודה מראש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by vakalera,

שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום ועומד לפני קניית מחשב חדש. אז הכנסתי לכם כמה מפרטים שקיבלתי ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהם, המלצות\הערות\שינויים יתקבלו בשימחה. מפרט 1 לוח P5W DH DELUXE מעבד QX6700\X6800 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTX 768MB זיכרון G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דיסק WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ספק ENERMAX LIBERTY 500W מארז GIGABYTE 3D Aurora 570 מפרט 2 לוח P5W DH DELUXE מעבד E6700 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTX 768MB זיכרון CORSAIR 2Gb 800Mhz (2x1024-6400) דיסק MAXTOR 250GB 7200RPM 16MB SATAII ספק 500W מארז GIGABYTE 3D Aurora 570

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by StreetRacer,

אהלן חברים, מקווה שתצליחו לענות לי (משום מה אתם לא אוהבים לענות לשאלותיי - אבל זה לא חשוב). אני מחפש מחשב נייד עד לתקציב של 5000 ש"ח שיהיה הכי משתלם. המסך צריך להיות מינימום 15" והמעבד לא סלרון (אולי כן ? אין לי מושג) באיזה חברות לא כדאי לגעת ובאיזה כן. ראיתי פרסומת של אייבורי על מחשב MSI, כדאי בכלל ? תודה לכל העונים. נ.ב. אני מוכן להתפשר אם יהיה חסר משהו במפרט. שמוליק

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  11. תודה לעבודה ומשחקים [לא הכי הכי כבדים אבל למשחקים שיעבדו סבבה]

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by לוח שנה,

מה ההבדל בין core duo ל core 2 duo . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by alergic,

מחשב ללא מסך וציוד היקפי 6000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by subarel,

לפי כתבה שהתפרסמה כאן לפני חודש על הוזלת מחירים משמעותית של C2D ברבעון השני של השנה ועל כניסתם של מעבדים נוספים בסידרה שאלתי כזאת האם לקנות מחשב בתקציב הנ"ל - אלא רק לוותר על מעבד ולקחת מעבד יד שניה סלרון, ולחכות לירידת המחירים בעוד חודש חודשיים? לפי הטבלה הזאת http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ - מחירו של E6600 ירד ב 92 דולר.. זאת אומרת כמעט במחיר של E6300 היום... בראל.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by alergic,

מחשב למשחקים ללא מסך וציוד היקפי 5000 אולי קצת יותר

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  16. שלום אנשים! אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב HTPC ללא מסך וללא כרטיס טלויזיה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. אהלן, אני צריך מפרט למחשב ביתי לצורך Office, אינטרנט, מולטימדיה (סרטים ומוזיקה) וכו' בעלות של עד 2000 ש"ח. לא למשחקים ובטח שלא ל-OC. אנא הרכיבו מפרט למחשב בלבד ללא מסך או ציוד היקיפי (כגון מקלדת, עכבר, רמקולים). עדיפות להרכבת מפרט מלוגיק, ואם לא, אז שיהיה מחנות אחת, ולא בתפזורת. תודה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by moshon,

אני עומד לרכוש מחשב חדש ועומדים בפני שתי מפרטים- פריט תאור כמות מחיר מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1178 לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus 1 1110 כרטיס מסך Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire 1 1579 זיכרונות DDR2 2048MB 800MHZ CL4 G.Skill 1 1,506 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 369 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 1 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 1 447 צורב LG H10N 1 185 סה"כ 6,729 או פריט תאור כמות מחיר מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1178 לוח אם GA965PDS3 Gigabyte 1 800 כרטיס מסך ?X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E 1 1100 זיכרונות זכרוןוDDR2 2048MB 667MHZ CL3 G.Skill 1 1312 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 369 מארז 6A19 Compucase 1 213 ספק כוח ELT400AWT Enermax…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  19. שלום לכולם, הגיע הזמן לקנות לאחותי מחשב חדש והתקציב הוא 3500. אחת הדרישות היא להכניס את המסך viewsonic g90f לתוך המפרט. (לא משנה לי הצבע למרות שלמען האמת עדיף לי את השחור וזאת משום שהמארז שלי שחור, הרמקולים שחורים (ATP3) ושער הציוד ההיקפי כהה) זאת משום שהמסך הנ"ל יעבור אלי והLCD הנוכחי שלי (L1750HQ) יעבור אליה משום שאני צריך את הצבעים האמייתים של הCRT ומהירות התגובה של CRT. תודה מראש לכולם ד"א אם למישהו יש הצעה למסך איכותי לגרפיקה אחר שתקציב הנ"ל (של המסך הזה) אז אל תהססו לספר לי יום טוב.

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by 2505magnet,

זקוק להצעה למפרט עבור מחשב HTPC מערכת הפעלה ניתן גם לינוקס דרישות 1. השמעת מוזיקה ע"י חיבור למערכת סטריאו. 2. חיבור לטלויזיה 3. הצגת סרטים 4. אפשרות להקלטה. מה שיותר שקט במסגרת המחיר בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lowlow1001,

שימושים : משחקים ברזולוציה נמוכה סרטים אינטרנט 1GB זכרון צורב DVD המחשב לא יהיה נייד במיוחד אין חשיבות למשקל וזמן בטרייה הרד דיסק מספיק 80GB בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. בעיקרון השימוש שלי במחשב הוא תיכנות (כלל תיכנות גרפי), מעט גרפיקה, אינטרנת, מעט משחקים (לא אכפת לי שיהיו על מינימום), סרטים ויש מעט גם עבודה אינטנסיבית. אני החלטתי ללכת על ה HP6160ea, אבל לא יכלתי להתעלם מהמעבד שהוא רק 1.66GH לעומת ה HP6186 שזה 1.83GH. העיניין הוא שאני מעדיף את ה 6160 בגלל המחיר. השאלה היא אם יש סיבה הגיונית להוסיף עוד 1000 ש"ח בשביל לקבל את מה שה 6186 מציע, כי אני לא בטוח עד כמה זה שווה את התוספת, ואני לא רוצה לבזבז את כל הכסף שלי על הבדלים לא משמעותיים (רק אני צריך לציין שגודל הכונן הקשיח לא מהווה לי הבדל)? עוד שאלה קטנה. ב HP6160 הDVD הוא LIGHTSCRIBE? זה לא משמעותי אבל סתם מעניין לדעת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. על בסיס : http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ הבעיה שלפי ההצעה לעיל זה יוצא קצת יותר מידי. 1. איך אפשר לצמצם טיפה ? הדרישות המינימליות הן : H.D. 250GB, 1GB RAM וכרטיס מסך טוב (אך לא הכי טוב כדי לא לקרוע את הכיס סתם), לא כזה אכפת איך יראה המחשב (ויזאולית) ואין לי צורך בקירור מיוחד. אפשר אם צריך להתפשר על המעבד. 2. איזה מסך 19" איכותי יש עד 1600-1700 ש"ח ? תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by dor17,

המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם גרפיקה. עריכת סרטים וכו' לכן חשוב מאוד כרטיס מסך טוב ומסך טוב. התקציב כולל הכל חוץ מחומרה אין שום OC יומטוב

25. Started by elias,

שלום חברה. אני צריך מפרט ללא שום ציוד הקפי, ורק מKSP המחשב מיועד לעבודה שוטפת: משחקים הורדות אינטרנט, ובעיקר לימודים! כמו כן אני מתכנן לחבר בזמן הקרוב רסיבר כך שתתיחסו לעניין של כרטיס קול, כי נכון להיום אין לי מושג אם כרטיסי קול אונבורד שווים משהו. הרכיבים שאני צריך הם: מעבד- C2D לוח אם- שיאפשר שידרוגים עתידיים זיכרון- 2G דיסק קשיח- 250GB לא צריך יותר כרטיס מסך- נכון לעכשיו אני אם מסך CRT 17' ומתוכנן בעתיד הלא רחוק LCD של 20" לפחות. כרטיס קול- ?? מארז + ספק.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.