עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים! במשפחתנו הוחלט לרכוש מחשב חדש (שני מחשבים ל-5 אנשים, ואפילו לאחרונה אימא שלי התחילה לשחק במחשב, זה לא מספיק...) ולהוסיף אותו לקיימים. המחשב ישמש כמחשב למשחקים (לא משהו כבד במיוחד..), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'. (שימושים כלליים) - ללא OC, לא ישמש לעריכה או משהו בסגנון. בנינו את המפרט הבא, מבוסס על חבילת מבצע מKSP שלה הוספנו ושינינו דברים: מעבד: AMD 64Bit 3200+ Venice core לוח אם: Gigabyte K8NMF-9 (s939, nf4, PCI-E, Sata, 1394) זיכרון: Twinmos 512MB 400Mhz X2 כרטיס מסך: Gigabyte 6600 256MB Pci- E הארד דיסק: WD 160GB (8MB) Sata II כונן DVD של פיליפס (יש לי כבר צורב DVD במחשב אחר, לא ראיתי צורך להוסיף). מארז ג'נרי (כן כן, אני יודע, עדיף מארז אחר.…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חלקם קלים וחלקם כבדים,אולי מעט עריכה(פלות כבדה ורצינית,לא משמעותי לי העריכה עד כדי כך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למסך 75Hz ןגם מתכנן לקנות מסך חדש ששם אחבר והוא יהיה 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המפרט המלא: Hp Pavillion a6420 מעבד : Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz זכרון : 4096MB DDRII כונן אופטי : DVD - Writer - Light Scribe עם תמיכה ב - Double Layer. דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce 8500 GT TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: 512MB ייעודי ועד 1791MB משותף. כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינטרנט אלחוטי: LAN‏ אלחוטי b/g802.11 כרטיס קול : High Definition Audio 7.1 מערכת הפעלה : Windows Vista Premium. ----------------------------------------------- מטרות המחשב : עבודות משרדיות , צפייה בסרטי HD ומשחקי מחשב . תקציב : המחשב עצמו עולה 2800 ש"ח , והתקציב הוא 3,30…

4. Started by Dr. n00b,

עד עכשיו שמתי עין על הלנובו N100 עם הT2300 שעולה 5500. עשה רושם של מחשב מצ'ופר, עם כל הפיצ'רים האפשריים. לינק: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 פתאום מצאתי מתחרה ראוי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=471973 מעבד טוב יותר, כ. מסך טוב יותר, כמות זכרון, גודל מסך - זהים. אולי אין מצלמה וזיהוי טביעת אצבע, אבל בינינו, מדובר בגאדג'טים ותו לא. והHP מגיע עם שלט, צעצוע חלופי. אז מה הקאץ'? למה הHP זול ב1000 שקלים מהמתחרים שלו? בכל מקרה, שאלה נוספת - מישהו יודע מה קורה למי שרכש רישיון OEM של XP עכשיו? מיקרוסופט דיברו על אופציית שדרוג מוזלת לויסטה, אני לא יודע למה זה תקף. כי אם אין, אני פשוט אצטרך לחכות לחדירה של ויסטה בינואר, אב…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  5. שלום לכולם, חיפשתי מחשב נייד בחול בסביבות ה1500 דולר. והמפרט הכי טוב שמצאתי הינו זה: # Intel Centrino 2(Montevina) # FREE OCZ 8GB SDHC CLASS 6 # 15.4" # WXGA+ (1440 x 900) # Intel® Core 2 Duo Processors T9400: 2.5GHz, 1066MHz, 6MB L2 cache # Intel PM45 Chipset # 4GB DDR2 800MHz (2GBx2) up to 4GB # 320G 5400RPM SATA # NV 9600M GS 1G VRAM DDR2 # DVD Super Multi Double Layer # 10/100/1000 # Fax Modem # 802.11 A/G/N # 6 cell # 8-in-1 Card Reader # Express Card (MMC, SD, MS, MS-Pro, ; MS-Duo, MS-Pro-Duo, Mini SD via adapter) # USB 2.0 *4 # 1394 *1 # HDMI *1 # eSATA *1 # Vista Home Premium # Black # 6.5 lbs Net Weight # 14.2"*10.5"*1.1"-1.6" Dimension…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים לאותו מחשב (במסכים אני רואה בעיקר גרפים). לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809'>http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? האם אני…

7. לבחורה שמשום מה מתעקשת על מעבד אינטל. לוח עם כרטיס מסך אונבורד, אבל צ'יפסט של SIS, שככל הידוע לי לא משהו. בערך 400 שח.

8. Started by whitiger19,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב, מארז, ספק. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל, WD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכב…

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by super4life,

i want ati hd 4890 vapor-x

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by MisterL,

שלום חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים אחרי 8 שנים +- שעושה עבודתו נאמנה (ועדיין עושה). תהיתי אם זה הזמן הנכון לשדרוג (הרי אין דבר כזה באמת). כפי שציינתי, המחשב הקיים עושה את העבודה, אם כי מתחיל להרגיש לי חנוק. בין אם במשחקים על הגדרות גבוהות (1080P) או עבודות עיבוד מאסיביות. אשמח לייעוץ האם כדאי לי לשדרג (הכוונה, האם שדרוג יהיה משמעותי כל כך) ואם כן, מה לדעתכם יענה על הדרישות? המפרט הקיים: מעבד: i7 2600K OC@4.0Ghz קירור: AC Freezer Pro Rev.2 לוח אם: Sapphire Pure Black P67 Hydra זיכרון: 8GB (2GB x 4) (היו 16GB, לצערי זיכרון אחד התקלקל, העדפתי לעבוד ב-DC) דיסקים קשיחים: Samsung EVO850 500…

11. Started by rani109,

שלום כמו שחלק כאן יודע אני מעוניין לרכוש DELL 1525 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode=315 שהו סביב 4000 לעומת זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2001&CatCode=315 אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין זה שעולה עוד 1500 ש"ח ההבדל היחידי שאני רואה הוא כרטיס מסך, השאלה היא האם זה ההפרש ? יש עוד משהו ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by zahipan,

לפני כמה ימים מת לי המחשב ואני צריך לקנות מחשב חדש. למחשב הזה היה 8GB זיכרון ראם והוא עבד מצוין ולא נתקע לעולם, אבל כשהסתכלתי במנהל משימות ראיתי שלפעמים הראם הגיע ל-7.5GB תפוסה, לכן אני אקנה לפחות 16GB. השאלה שלי היא אם אני אקנה 32GB ראם האם יהיה שיפור בביצועים? והאם כדאי לקנות מחשב שמתאים לי בול ב-3500 שקל ולהחזיק אותו 4 שנים או לקנות מחשב ב-6000 שקל בעל ביצועים מעבר לצרכיי ולהחזיק אותו 8 שנים? תודה.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. Started by paradoxx,

קיצור סבא שלי רוצה לקנות מחשב. התקציב שלו זה 3000 ש"ח להכל... השאלה מה אפשר להוציא מזה? הוא צריך אינטרנט בשביל לדבר במצלמה עם דוד שלי מארה"ב, שמירת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית, וגלישה רגילה. יש לכם רעיונות למפרטים? אני חושב שמסך שטוח זה חשוב.. רק שזה גומר חצי תקציב...אז כנראה שאת המסך צריך לשים רגע בצד.. ??? (ז"א 3000 לא כולל מסך..) אני הצעתי לו לקחת את המחשב הישן שלי. P4 1.7+גיפה 2 64 דדר+640 אסדירם+(לא זוכר איזה לוח אם )+WD 60+הרגילים. (כמה המחשב הזה שווה בכלל?) מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by מעין,

לא מבינה בזה כלום! מישהו שמבין יכול להמליץ על חברה טובה אבל גם לא מאד יקרה? תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. שלום כולם, אני מחפש מחשב נייד שכולל את הדברים הבאים: (לא חייב להיות בדיוק אותם דברים אבל בגדול...) מעבד i7 כרטיס מסך יחסית טוב עדיף GEFORCE 2GB 8GB RAM לפחות 32 SSD היברידי או 1TB או 256 SSD גודל מסך 15.6 / 14 רזולוציה HD 1980X1080 לפחות 2 חיבורי USB3 כונן דיסקים לא חובה תקציב עד 5000 ש"ח תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by furyanaor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 259$ גג גג גג 300$ ברכישה באמזון בלאקפריידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ואפטר-אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך רק כרטיס מסך בלבד כי אח שלי השכיל לשרוף את ה 970GTX WF3 שהיה לנו עם חיבור שגוי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קובע - כלומר לא להביא לי קירור סטוק שעושה רעש ומצד שני לא צריך להיסחף עד לקירור פסיבי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? חס וחלילה. 7. האם האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by eran402,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים \ פלוס עבודות סטודנטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 17 / לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה משקל המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, H…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Tov_Tov,

טוב אז כמו שראיתם בנושא אני צריך עזרה לבניית מפרט בשבילי, אני מחפש מחשב חזק למשחקים בעיקר ובין השאר תוכנות ועבודה כללית על המחשב. המחשב צריך לכלול הכל חוץ ממסך, מקלדת, צורב, כונן דיסקטים ורמקולים. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. אני רוצה שהוא יכלול מעבד AMD לפחות 512 ראם ולפחות 80 גיגה וכרטיס מסך חזק מאוד. מי שיכול ולתת לי מפרט טוב, בבקשה הסבר כל חלק וחלק במפרט למה כדאי לי לקחת אותו על חלקים אחרים ועם אפשר להסביר לי קצת על כל הקטע של המפרט למשל למה לקחת את הדגם הזה ולא את השני ... בקיצור הבנתם אותי. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lonyd18,

במיוחד למשחקים כבדים..כמו CRYSIS איך זה למשל? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤827 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44050 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק NZXT Apollo …

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  20. שלום לכולם, בהמלצתכם ניגשתי למספר חנויות כדי לבדוק מקרוב את הנטבוקים השונים. לא פשוט בכלל - חצי מהמחשבים בתצוגה בקושי עובדים... בכל מקרה נוכחתי כי המקשים של העכבר של 1005HA אינם כה נוחים, כלומר לא נענים בקלות - האומנם? זה משהו שמתרגלים אליו? (אני מעדיף לא להזדקק לעכבר חיצוני). בהתאם לכך רציתי לשאול האם היתרון העיקרי של 1005HA (לעומת קומפאק או ACER) הוא זמן הסוללה הארוך או שיש דברים נוספים? אני שואל כי לא ברור לי למה זה משנה כל כך - האם מטען שוקל כל כך הרבה??? תודה וסליחה על האורך...

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. אז אני מתחיל ללמוד באוקטובר תוכנה ומחפש מחשב שישרת אותי ל 4 שנים קרובות. מטרות המחשב - אינטרנט אופיס משחקים צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה (יש לי כבר וינדוס 7 מקורי). אז מצאתי את המחשב ASUS K55VD-SX749H והוא בטווח אבל הבנתי שיש לו בעיות עם ההארד דיסק שבא איתו והוא בכללי לא מומלץ.. המלצות הערות הארות למישהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eyahalom,

היי כולם. בעיקרון החלטתי ללכת על מפרט AMD שרכבתי על סמך המלצות שלכם, אך לפני הקנייה הוצע לי מפרט מבוסס פנטיום4 עליו אני מעוניין להתייעץ עמכם: מעבד: P4 2.8 800Mhz לוח: Asus P4s800D SiS זיכרון: Kingston 512Mb 400Mhz דיסק: WD 120GB 8Mb Buffer כרטיס מסך: Geforce FX5700 128Mb DVI agp8 כונן פלופי צורב LG מארז גנרי 400W מודם פקס PCTEL 56K עכבר אופטי, מקלדת ורמקולים. מחיר: 4100. אפשר עוד להתמקח קצת... מה נראה לכם? בעיקרון האלטרנטיבה בשבילי היא מפרט מבוסס AMD Athlon 2500+ EPOX 84d3+ 512 ADATA 400Mhz compucase (הבסיסי ב390 שקלים עם הHEC) WD 80Gb 8 Mb Radeon 9600 256 MB של Saphirre צורב LITEON פלופי מחיר באזור ה3600. אשמח לדעתכם, כרגע אני נוטה לAMD אבל הקונצנזוס של אינטל מתחיל לפתו…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by Prophecy,

אהלן, מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים, תכנות ומדיה. (חיבור המחשב לצורך צפייה בסרטים וכו') * גודל המסך - בגדול חשבתי בכיוון של 15.6, אם יש הצעות למחשבים שעונים על הדרישות בגדלים של 13.3 או 14, אשמח אם תאירו את עיניי. * רזולוציית המסך - אין העדפה מיוחדת. * משקל רצוי - מן הסתם המחשב הולך להיות הרבה על הגב ובדרכים. מעדיף לא לחרוג הרבה מעל 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 עד 8 שעות עבודה במקסימום אם ניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI עבור צפייה בסרטים. * Bluetooth? לא נחוץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD וכונן רגיל - עדיף. חצי טרה אמור לעשות את העבודה. * כונן אופטי? לא נחוץ. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. *…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  24. האם זה מזיק למחשב או לסוללה אם אני מכניס ומוציא את הסוללה בזמן שהמשב עובד ומחובר לחשמל?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by גדעוןרז,

כמה שווה נייד LG 14 אינץ בן 5

• 2 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.