ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? TUD HL2 crysis COD וכל המשחקים החדשים שיצאו או יצאו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף ksp , אם לא אז rsm תקציב: 3700 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 יד ראשונה\שניה: חדש זמן אחריות רצוי: בין שנתיים לשלוש חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אני ממילא מפרמט גודל כונן קשיח מועדף: 750 GB אבל אפשר להתפשר על קצת פחות משקל הנייד המועדף: 2.5 KG גודל הצג: 15.6"" זמן סוללה רצוי: כמה שעות צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: חשוב מאוד- שפינות המסך לא יהיו שפיציות (כלומר שהמסך לא יהיה מלבן) אלא שיהיו קצת עגולות. מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימי…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב פוגיטסו AMILO PRO בן 5 והגיע הזמן להחליף אותו...רציתי לציים שאני מאוד מרוצו ממנו רק3 לאחר 3 שנים הסוללה לא מחזיקה מעמד יותר מרבע שעה... בכל אופן אני כרגע סטודנט וחשבתי לקנות לי מחשב נייד חדש שיהיה זול(סטודנט כבר אמרתי) ולכן חשבתי על הWIND אני משתמש במחשב בעיקר לאופיס וכ"ו,לפעמים אני משחק במשחק שנקרא FM MANAGER למי שמכיר ולכן רציתי לשאול עם תיהיה בעיה עם המשחק הנל כי הוא בא על דיסק וכמו כן איך הוא יעבוד עליו,בנוסף האם יש אפשרות לחבר את המחשב למסך חיצוני(מסך מחשב או LCD) תושה מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 300 (אם זה מצדיק..) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים וגלישה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחד מבוסס אינטל לגביו אני לא יודע אם הספק הזה יחזיק אותו? ואני מתכוון להחליף את המארז בnzxt apollo/trinity תניחו שהמחיר הוא אותו דבר אני יודע מאיפה לקצץ ואם יש לכם הצעות לשיפור לכל אחד מהם אז תודה : שם מחיר כמות סה''כ ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415.00 415.00 FLOPY/CD/DVD כוננים NEC DV-5800 DVD-ROM X16 BLACK 110.00 110.00 G.SKILL G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ CL5 505.00 505.00 GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL 562.00 562.00 HEC COMPUCASE מארזי מחשב HEC COMUCASE 7328 250W 60MM FAN FRONT USB X2 + AUDIO BLACK MICRO 325.00 325.00 I…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 2400 למשחקים לא הכי חדשים ככה 8600GT משהו בסיגנון שיהיה 2GB ראם
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום מעונין במחשב נייד לשימושים פשוטים מתלבט בין 4 דגמים : 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726392 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725092 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687761 4. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597779
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה. אני מעוניין לקנות מחשב שהשימוש שלו יהיה בעיקר למשחקים והורדות. לא צריך ציוד היקפי(מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים) אממ...זהו בגדול,אשמח אם תעזרו לי תודה מראש, לירון.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עבודה בתוכנות שדורשות כוח עיבוד סביר כמו מטלב * גודל המסך? 14 אינץ' * משקל רצוי? מתחת ל-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD ו-HDD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשרי אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מדובר במחשב נייד לסטודנט, אז הדגש הוא על משקל וזמן סוללה. האם התקציב לכך ריאלי בכלל? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב משרדי ומאותו מחשב לשדר רדיו! תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב שישמש ל (מסודר עפ"י סדר החשיבות): 1. פוטושופ ותוכנות לעריכת RAW 2. פרימייר פרו 3. 3D Studio MAX חשוב לי מאוד שתהיה על הלוח כניסת FireWire אחת לפחות (בשביל דגימת הוידאו), דיסק גדול (200GB לפחות), אין לי תקציב לכרטיס עריכה ולכרטיס קוודרו לצערי. אין לי תוכניות לO.C. הדגש הוא על אמינות. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל. מסך LCD בפורמט רחב נראה לי מתאים מאוד לאופי העבודה שלי (האם קיימים דגמים עם pivot??). אני גם צריך צורב DVD שיעמוד בעומס של צריבת 3 דיסקים מלאים בשבוע לאורך זמן. מארז (ללא ספק), מקלדת, עכבר רמקולים כבר יש לי מהמחשב הקודם. המון תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני די חדשה בתחום המחשבים הניידים ואולי תוכלו לעזור לי, אני עומדת לרכוש מחשב נייד ואני רוצה להשתמש בו בין היתר לעריכת סרטים עם תוכנת פרמייר ובפוטושופ. מה חשוב לי שיהיה במחשב? סוג מעבד, זיכרון...??? תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים אז כרטיס מסך לא משנה במיוחד. צריך הרבה זכרון (8GB RAM מינימום) ומעבד i5 לצורך תוכנות תכנות כבדות וכד'. סטודנט למדעי המחשב, הרצת קומפיילרים. מעדיף חברה איכותית כגון DELL, כונן קשיח מומלץ 750, חיי סוללה ארוכים כמה שיותר, כיאה למחשב ללימודים ומסך 15.6". תקציב כ4,000. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד לתכנות. 1) תקציב גמיש, אם תצליחו להשאר נגיד בסביבה של ה2500-3000 יהיה מעולה 2) ניתן לחרוג 3) המחשב מיועד לתכנות. איזה תוכנות? האמת שאין לי שום מושג. אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה וסייבר בקרוב אז מחשב שמתאים לתוכנות שעוסקות בזה. 4)עדיף שיהיה שקט, אבל כמובן לא קריטי 5) שיכלול מערכת הפעלה והכל. 6)אין העדפה לחנות ספציפית תודה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להציב בסלון מחשב שגודלו המקסימלי הוא 40 רוחב, 15 גובה לאיזו קטוגריה המחשב שאני מחפש משתייך? (ראיתי גדלים מתאימים של "מדיה סנטר" ו"מיני PC") האם למחשב שכזה אוכל לקנות חלפים רגילים כמו אלה הקיימים במחשבים שולחניים? התקציב הוא עד 2500 שקלים השימושים הם חיבור לטלוויזיה (HDMI) לצורך סרטים ומשחקים (לא צריך מחשב גיימרים עצבני, רק משהו שיעשה את העבודה למשחקים שיצאו בשנים האחרונות) אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
היי, רוצה לנצל את המשלוח החינם באמזון ומתלבט בין 2 מסכים. אשמח לקבל ייעוץ. השימושים העיקריים שלי הם גלישה וכו' אבל מדיי פעם גם משחק. יש לי כרטיס AMD Radeon HD 6700 Series מתלבט בין : MZ27AQ ל MX27AQ אני יודע ששני המסכים לא כל כך שונים. אשמח לקבל אופציות נוספות וטובות יותר באותו סדר גודל של המחיר אם יש. (למשל, מה עם Acer XF270HU) תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב חדש לדירה עיקר השימוש אינטרנט אופיס הורדת סרטים ב HD (שידור לטלויזיה דרך רשת ביתית) ואחסון משחקים - ממש ממש בקטנה (אולי משחקי ילדים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שניתן לחסוך אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
- 1 follower
-
-
במידה ואני קונה GTX 580 או 590 איזה ספק כח יספיק לי אם אני מעוניין לחבר גם כ- 4 כוננים קשיחים + CDROM והדברים הרגילים 700W יספיקו? ושאלה נוספת האם מקלדת ועכבר אלחוטיים גרועים לגיימינג? אני ממש רוצה אלחוטי אך פוחד שלא יגיב טוב אם אפשר המלצות למקלדת של LOGITEC ועכבר שיספקו את הסחורה עדיף אלחוטיים ושמגיעים ביחד תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב-1500 ש"ח או פחות אפילו, לעבודה משרדית(וורד בעיקר) ואינטרנט + מקלדת ועכבר.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4115&CatCode=315 2. http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-L300-2CE/1069611/ שניהם ב- 2750 ש"ח 3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3968&CatCode=315 מה עדיף משלושתם ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת נייד בעל מסך מט (לעבודה משרדית/ סטודנטיאלית, בעיקר עם טקסט ומספרים). ברובם המוחלט של המפרטים אני לא מבין אם מדובר במסכים מבריקים (לרוב הם כאלה) או מט (בהם אני מעוניין) - להלן מספר דוגמאות: 1) High Definition LED BrightView Widescreen Display 2) 13.3" WXGA 1280x800 TruBrite 3) 14.1'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology 4) LG 14.0'' HD (1366*768) LED 5) WXGA With WLED 1366X768 With TrueLife 6) Wide-Aspect UltraSharp™ display WUXGA 1920X1200 היחיד שמצאתי ובו נאמר במפורש: " WXGA White-LED Display Utrasharp רזולוציה 1280X800 מסך מט ( לא מבריק )" ( מתוך http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-m6300-ref.htm HELP
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את Dell Vostro 3360 ואני מעוניין להחליף לו את המקלדת הרגילה לאחת מוארת. ניסיתי להסתכל באתר של דל אבל לא מצאתי איפה ניתן לעשות זאת. באתר שלהם מצאתי רק מספר של השירות תיקונים 24/7 שלהם. חודש הבא אני טס להולנד אז חשבתי לנסות להחליף שם אבל השירות לקוחות שלהם מדבר רק הולנדית. יש למישהו רעיון? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אבא של אשתי בא לבקר אותנו עוד חודשיים מאמריקה ואני רוצה שהוא יביא איתו מחשב שאזמין מ NEWEGG אני צריך את העזרה שלכם בהרכבת מפרט בסכום של עד 500 דולר המחשב ישמש ל: מוזיקה סרטים גלישה אופיס אבל גם ישמש לעריכת סרטים מדי פעם קידוד סרטים VISUAL STUDIO אני אשמח להיות מסוגל להריץ איזה משחק פה ושם אז נראה לי כרטיס מסך בינוני יספיק אני לא אעשה אוברקלוק - אין לי זמן, כח או חשק. רוצה לחבר ולהתחיל לעבוד. במפרט יהיו: לוח אם מעבד אינטל זכרון כרטיס מסך ספק כח אני מאוד אוהב את לוח האם הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157131R יש בו המון פיצרים והוא די זול. תומך ב DDR2 ו DDR3 אני אשמח אם בלוח האם יהיו FIREWIRE, יציאה אןפטית, הרבה USB, RAID תו…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-