עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Asa'd Balum,

אני צריך עזרה בלבנות מחשב גיימינג מחלקים שכבר ברשותי : CPU: i7 4790K (Cache 8M, 4.4Ghz) GPU: GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming MotherBoard: GIGABYTE Z97X-Gaming G1 SSD: Intel 730 Series , 240 GB 20nm המטרה היא משחקי Multi ו Single איכותיים מכל הסוגים ( Fifa 15 , BattleField 4 ,GuildWars 2 ועוד ) התקציב אינו צוואר בקבוק , אך לא אכפת לי לחסוך קצת בכל זאת ... כמבון עצות לגבי מסכי מחשב , מקלדות ועכברים יתקבלו בברכה ..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by KF,

אני צריך המלצה למחשב נייד עם הנתונים הבאים. 13.3 מט. I5. 8GB. 500GB 128 SSD בתצורה של M-SATA. רציתי לרכוש מחשב דומה עם חריץ M.2 אך חנויות מחשבים כאן בארץ לא יודעות במה מדובר ולא מוכרות את החלק. לא מעוניין להתעסק עם הזמנות מחו"ל למינהן. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by GefilteFish,

יש לי תקציב של 2000 ש"ח אינני יודע מה לקנות עם הכסף הזה אנא עיזרו לי המערכת שלי (למקרה אם זה עוזר למישהו): מעבד: פנטיום 4 כרטיס מסך: Geforce 2 MX 100\200 מערכת הפעלה: ווינדוס 98 זיכרון: 256 RAM

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by most,

המפרט למטרות אופיס גלישה ועם קריצה למשחקים (לא כרגע) לא כבדים בניתי משהו, מה דעתכם?? מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945G-MF s775, 945G זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 מארזים FRONTIER IMPRESS Black, 12cm Fan מקלדות 2 Lang. עכברים Optical + Roll מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) Price of Pakage 2760 למרות שחרגתי קצת נראה לי שהשארתי לבחור אופציה להתפתחות כ.מ OB וסטיק אחד זיכרון (מטעמי תקציב) איך המארז הזה?? אשמח גם על עיצה לראוטר אלחוטי

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  5. דגש על משחקים+ המפרט צריך לכלול מסך 22" רחב- כך שצריך להיות כ.מסך בהתאם, ואני לא יודע אם קראתי נכון אבל 8800GT לא מסתדר עם רזולוציות גבוהות? זה נכון?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by elazari,

קיבלתי הצעה של 3700 במזומן למחשב הנ"ל. רציתי לקבל חוות דעת לגבי המחיר, והאם יש למשהו אזושהיא הסתייגות מאחד הרכיבים. התקרה היא עד עוד +/- 200 שקל שאפשר לגרד במידת הצורך.. תודה, טמיר עריכה: . מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, מארז בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא, ואם כן קל 7. ה…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by shloosh,

המחשב שלי (מפרט בצד) גוסס הספק נהרס וגם הלוח כנראה. אני זקוק להצעה למחשב בסביבות 2500+- ללא הארד דיסק(אני יקח את ה-SEGATE 500GB) שיש לי כרגע. עכשיו נמאס לי מהמארז הגדולים והכבדים, אני רוצה מארז קטן סגנון HTPC כזה או משהו באזור. אין צורך במסך מקלדת וכו'... המחשב הוא למוזיקה ואינטרנט-יש צורך בכרטיס קול קצת מעל לממצוע לא משהו היסטרי. תודה!! (אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם ממש חייבים)

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  8. סיימתי את התואר השני (חוץ מעבודה אחת), הגיע הזמן לשדרג. המחשב בא להחליף את המחשב הקיים שלי: E6600 עם OC ל 3Ghz, כרטיס מסך amd 4850, ו4 ג"ב זיכרון. התקווה היא לראות שיפור ביצועים של בערך פי 8 (המחשב כבר בן 5..) אלטרנטיבה אחרת היא לעבור ל ultrabook ולוותר על משחקים כמעט לגמרי (בערך המצב הנוכחי). במקרה הזה, הדגם המועדף הוא zenbook ux32vd + כונן חיצוני של 1Tb, או דגם מקביל עם פרופיל ביצועים דומה או טוב יותר. אלטרנטיבה נוספת היא לחכות לmacboor air עם retina display, ואז הקנייה תדחה לאוקטובר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמשתפר את יחס העלות/ תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1500 שקל 2.…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by eliXir,

קטגורית מוצר שם מוצר מחיר דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 976 לוח אם : ABIT IL9 PRO ¤ 447 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 591 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1730 מארז : COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 230 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4777

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by D-j-d,

שלום כולם, אני מתכנן קניה של מחשב חדש, בניתי לי מפרטים לפי הדרישות הבאות: -מיועד לדברים כבדים בעיקר כמו משחקים. -בתקציב של לא יותר מ-6000 ש"ח. -לא מתוכנן ביצוע של OC למעבד או לכרטיס מסך. -כונן קשיח כבר יש לי .. SATA2. המפרט: קירור למעבד AMD: Zalman CNPS9500 AM2 92mm מחיר: 249 מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE מחיר: 1011 לוח אם: ‏M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E‎ מחיר: 524 ספק: Enermax ‏Liberty ELT400AWT 400W‎ מחיר: 419 זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: 572 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: 1919 צורב: LG DVDRW GSA-H30N D…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, אני רוצה מחשב ביתי (לא לפטופ) ב3500 שקל, כשזה המקסימום, למטרות משחקי מחשב... לא צריך לקנות מסך לא אכפת לי שיהיה רועש חלק חשוב, שיהיה לו לפחות 500 ג'יגה בכוננים לא מתכוון לעשות לו OC יש עוד פרטים חשובים שצריך להוסיף? ואם אפשר, שתבנו את זה מהאתר KSP בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לעבודה משרדית בעיקר, הקלטות ומידי פעם (נדיר מאוד) גם למשחקים. לא משנה אם זה יהיה AMD או אינטל, אם זה AMD צריך כמובן גם המלצה ללוח אם מתאים, לאינטל לא צריך. לא צריך זיכרון, אבל אם ממליצים על AMD אז צריך לוח שיתמוךבזיכרון DDR 400 וכמובן בDUALDDR. לא צריך דיסק קשיח, אבל כן צריך צורב וDVD. כרטיס מסך, עדיף אחד מבוסס רדאון עם 128 מגה זיכרון. לא צריך מסך וכרטיס קול, כן צריך כרטיס רשת. לכל זה צריך גם להוסיף ספק מתאים, אני מניח שספק של 350W ומעלה יספיק, עדיף ספק טוב מחברה איכותית. עדיף לקניה בזיגזג, אולי תתכן גם קניה של מסך, אבל זה לא תלוי בי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Or ei,

המחשב יהיה למשחקים וOC כבד מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 ספק כח ThermalTake ToughPower 600W ¤484 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0103R סה"כ מחיר לכל המוצרים:2295¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 1,700.00 ¤ Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free 324.00 ¤ אלה החלקים שצריך סה"כ 4319 סה"כ

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחשב לעבודה משרדית בלבד, אשמח לחו"ד. משום מה מדאיג אותי בעיקר הספק, GT לא חברה כ"כ אמינה לפי מה ששמעתי. (לא אני בניתי אותו מן הסתם, אבל קריטי שהוא יתפקד כמו שצריך ולמצות כמה שניתן מהתקציב שהוא פחות או יותר בסביבות ה1.7K) תודה לעוזרים מעבד Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרוןDDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כ. מסך On Board Intel HD Graphics 2000 כ. קול On Board 5.1 Channel Audio כ. רשת On Board 10/100/1000 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כח Golden Tiger …

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by mani007,

שלום רב אני זקוק למפרט מחשב ב2000 ש"ח ללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך 22 המשחקים שיופעלו הם Call Of Duty , gta ,need for speed כמובן כל המשחקים בגרסאות האחרונות שלהם תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by AzurA,

מסך - לא צריך מעבד - 3930K לוח אם - רוצה לוח מהסדרות הגבוהות של ASUS , הרמפייג' 4 זה הטופ ? זכרונות - CORSAIR 16GB CL9 אלה יתאימו ללוחות של אסוס ? כונן קשיח SSD- שני כוננים של M4 CRUICAL 64GB ומבקש המלצה לקירור מתאים +ספק כח+ מארז גדול ומרווח כרטיס מסך אין צורך, זה מחשב שלא ירוצו עליו משחקים, זה מחשב שיעבוד 24/7 , הרבה MULTITASK ובנוסף גם HTPC עוצמתי ז"א כמעט ורק סרטי BLURAY 30-40GB לגבי תקציב עזבו את הכסף גם ככה אני קונה מיבואן ישירות ואני גם לא רוצה לחסוך ממנו המחשב הקודם שלי החזיק אצלי 5 שנים אני צריך שגם זה יחזיק בערך אותו זמן. אגב, אני מודע לעובדה שזה OVERKILL רציני אבל לא אכפת לי ממש אני לא בן אדם שמשדרג עם הזמן את המחשב, בום אחד ושיחזיק כמה שיותר זמן קדימה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש כמעט בלעדית למשחקים כבדים, התקציב הוא 8000 ש"ח, אין צורך במסך (ירכש בנפרד) או ציוד הקפי (כבר נמצא ברובו). נקודות להתחייחסות: - כרגע לא מתוכנן OC. אשמח אם תהיה את האפשרות בעתיד אבל זה לא קריטי. - אין צורך בכוננים אופטיים - דיסק קשיח יכול להיות קטן נפח (אבל זריז). יכיל רק מערכת הפעלה והתקנות של משחקים עצמם כך ש 250-300GB בהחלט יספיקו - המחשב יעבוד עם מסך 24" ברזולוציה 1900x1200 ומצופה שיריץ משחקים עדכניים בהגדרות הכי טובות שאפשר. - חשוב שהמארז והספק יהיו שקטים. עדיף שלמארז תהיה אפשרות לווסת את מהירות המאווררים לפי הצורך בפועל. - ממש לא אכפת לי עיצוב של המארז או הצבעים שלו - אם אפשר להכניס בתקציב מעבד I7 וכרטיס מסך GTX285, רצוי, עדיף…

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ואולי תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by שורטי,

תראו לפני כמה זמן נתנו לי כאן מפרט ואני רוצה אחד חדש הדברים שאני רוצה: עבד אי אמ די.... הבחור שאני מזמין ממנו אמר שחשוב שיהיה מגה אחד קאצ' powercolor radeon X800Xl 256 mb לוח אם שיעבוד עם דואל כרטיס רשת מובנה כרטיס קול מובנה בלי מסך בלי עכבר או מקלדת בלי רמקולים ומארז:A-TOP Alien PC Gaming Server SILVER 500W תודה

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. התוכנה hp on screen display היא טובה למחשב הנייד שלי?יש לי מחשב נייד של hp עכשיו היה לי אותה במחשב מותקנת ומחקתי אותה להוריד אותה מחדש ? אני התקנתי את התוכנה לפני חודש ומחקתי אותה אתמול כאילו המחשב הנייד שלי צריך את התוכנה הזו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. דרישות: מתוצרת HP, לנובו, או LG בלבד (אני יודעת שDELL טובים אבל כרגע רק הנ"ל, בבקשה אל תתעקשו על אחרים כי רק מהם אני כרגע מסוכלת לקנות מסיבות השמורות עימי ) יהיה בשימוש בעיקר בבית ליישומי אופיס ואינטרנט, א-ב-ל לעיתים לא קרובות מדי אצטרך לקחת אותו איתי לאוניברסיטה בכדי לעבוד ממנו, ואז יצטרך לתמוך בהרצה של הרבה תוכנות כבדות - דרים וויבר, פלאש, מיקרוסופוט דוט נט וכל הFRAME WORK), בערך 5 חלונות דפדפנים פתוחים, מסנג'ר, סקייפ, בבילון, נגיד וורד, פוטושופ וכדומה. כל אלה במקרה הגרוע במקביל (אבל זה מקה גרוע). מאחר ולא אסחב אותו כל יום מוכנה להתפשר על משקל (עם סוללה 6 או 9 תאים) של 3.5 קילו, לא יותר מזה. אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או כללית איזה מהירות מעבד מינימלית מתאימה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by wta,

בכוונה אני לא רוצה לחסוך עוד ולקנות משהו יותר טוב כי קניתי השבוע מחשב תותח, זה רק בתור מחשב שני. דרישות: משרדיות, פוטושופ , הורדות, מוסיקה סרטים, אינטרנט אייסקיו, עריכת סרטים. 160 GB, שקט של המחשב, מהירות כמובן... עדיף מעבד של AMD

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by אחד שרוצה לדעת,

אני רוצה לקנות מחשב ויש לי שתי שאלות: 1. מהם החלקים שאני צריך לבחור ומה חשיבות כל חלק (מה הוא עושה, במה הוא עוזר, כמה הוא חשוב למחשב ועוד...)? 2. אם אני מרכיב מחשב, האם ישנה הגבלה לחלקים שאני לוקח, אם אני לוקח חלק מסויים האם יש בעיה בלקיחת חלקים מסויימים אחרים? האם אני חייב לקחת חלק מסויים אחר?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :3 Diablo 3, Skyrim, guild wars 2, Dota 2, starcraft 2, secret world, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים