עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני רוצה מחשב ביתי (לא לפטופ) ב3500 שקל, כשזה המקסימום, למטרות משחקי מחשב... לא צריך לקנות מסך לא אכפת לי שיהיה רועש חלק חשוב, שיהיה לו לפחות 500 ג'יגה בכוננים לא מתכוון לעשות לו OC יש עוד פרטים חשובים שצריך להוסיף? ואם אפשר, שתבנו את זה מהאתר KSP בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לעבודה משרדית בעיקר, הקלטות ומידי פעם (נדיר מאוד) גם למשחקים. לא משנה אם זה יהיה AMD או אינטל, אם זה AMD צריך כמובן גם המלצה ללוח אם מתאים, לאינטל לא צריך. לא צריך זיכרון, אבל אם ממליצים על AMD אז צריך לוח שיתמוךבזיכרון DDR 400 וכמובן בDUALDDR. לא צריך דיסק קשיח, אבל כן צריך צורב וDVD. כרטיס מסך, עדיף אחד מבוסס רדאון עם 128 מגה זיכרון. לא צריך מסך וכרטיס קול, כן צריך כרטיס רשת. לכל זה צריך גם להוסיף ספק מתאים, אני מניח שספק של 350W ומעלה יספיק, עדיף ספק טוב מחברה איכותית. עדיף לקניה בזיגזג, אולי תתכן גם קניה של מסך, אבל זה לא תלוי בי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Or ei,

המחשב יהיה למשחקים וOC כבד מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 ספק כח ThermalTake ToughPower 600W ¤484 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0103R סה"כ מחיר לכל המוצרים:2295¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 1,700.00 ¤ Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free 324.00 ¤ אלה החלקים שצריך סה"כ 4319 סה"כ

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחשב לעבודה משרדית בלבד, אשמח לחו"ד. משום מה מדאיג אותי בעיקר הספק, GT לא חברה כ"כ אמינה לפי מה ששמעתי. (לא אני בניתי אותו מן הסתם, אבל קריטי שהוא יתפקד כמו שצריך ולמצות כמה שניתן מהתקציב שהוא פחות או יותר בסביבות ה1.7K) תודה לעוזרים מעבד Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרוןDDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כ. מסך On Board Intel HD Graphics 2000 כ. קול On Board 5.1 Channel Audio כ. רשת On Board 10/100/1000 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כח Golden Tiger …

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by mani007,

שלום רב אני זקוק למפרט מחשב ב2000 ש"ח ללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך 22 המשחקים שיופעלו הם Call Of Duty , gta ,need for speed כמובן כל המשחקים בגרסאות האחרונות שלהם תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by AzurA,

מסך - לא צריך מעבד - 3930K לוח אם - רוצה לוח מהסדרות הגבוהות של ASUS , הרמפייג' 4 זה הטופ ? זכרונות - CORSAIR 16GB CL9 אלה יתאימו ללוחות של אסוס ? כונן קשיח SSD- שני כוננים של M4 CRUICAL 64GB ומבקש המלצה לקירור מתאים +ספק כח+ מארז גדול ומרווח כרטיס מסך אין צורך, זה מחשב שלא ירוצו עליו משחקים, זה מחשב שיעבוד 24/7 , הרבה MULTITASK ובנוסף גם HTPC עוצמתי ז"א כמעט ורק סרטי BLURAY 30-40GB לגבי תקציב עזבו את הכסף גם ככה אני קונה מיבואן ישירות ואני גם לא רוצה לחסוך ממנו המחשב הקודם שלי החזיק אצלי 5 שנים אני צריך שגם זה יחזיק בערך אותו זמן. אגב, אני מודע לעובדה שזה OVERKILL רציני אבל לא אכפת לי ממש אני לא בן אדם שמשדרג עם הזמן את המחשב, בום אחד ושיחזיק כמה שיותר זמן קדימה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש כמעט בלעדית למשחקים כבדים, התקציב הוא 8000 ש"ח, אין צורך במסך (ירכש בנפרד) או ציוד הקפי (כבר נמצא ברובו). נקודות להתחייחסות: - כרגע לא מתוכנן OC. אשמח אם תהיה את האפשרות בעתיד אבל זה לא קריטי. - אין צורך בכוננים אופטיים - דיסק קשיח יכול להיות קטן נפח (אבל זריז). יכיל רק מערכת הפעלה והתקנות של משחקים עצמם כך ש 250-300GB בהחלט יספיקו - המחשב יעבוד עם מסך 24" ברזולוציה 1900x1200 ומצופה שיריץ משחקים עדכניים בהגדרות הכי טובות שאפשר. - חשוב שהמארז והספק יהיו שקטים. עדיף שלמארז תהיה אפשרות לווסת את מהירות המאווררים לפי הצורך בפועל. - ממש לא אכפת לי עיצוב של המארז או הצבעים שלו - אם אפשר להכניס בתקציב מעבד I7 וכרטיס מסך GTX285, רצוי, עדיף…

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ואולי תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by שורטי,

תראו לפני כמה זמן נתנו לי כאן מפרט ואני רוצה אחד חדש הדברים שאני רוצה: עבד אי אמ די.... הבחור שאני מזמין ממנו אמר שחשוב שיהיה מגה אחד קאצ' powercolor radeon X800Xl 256 mb לוח אם שיעבוד עם דואל כרטיס רשת מובנה כרטיס קול מובנה בלי מסך בלי עכבר או מקלדת בלי רמקולים ומארז:A-TOP Alien PC Gaming Server SILVER 500W תודה

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. התוכנה hp on screen display היא טובה למחשב הנייד שלי?יש לי מחשב נייד של hp עכשיו היה לי אותה במחשב מותקנת ומחקתי אותה להוריד אותה מחדש ? אני התקנתי את התוכנה לפני חודש ומחקתי אותה אתמול כאילו המחשב הנייד שלי צריך את התוכנה הזו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. דרישות: מתוצרת HP, לנובו, או LG בלבד (אני יודעת שDELL טובים אבל כרגע רק הנ"ל, בבקשה אל תתעקשו על אחרים כי רק מהם אני כרגע מסוכלת לקנות מסיבות השמורות עימי ) יהיה בשימוש בעיקר בבית ליישומי אופיס ואינטרנט, א-ב-ל לעיתים לא קרובות מדי אצטרך לקחת אותו איתי לאוניברסיטה בכדי לעבוד ממנו, ואז יצטרך לתמוך בהרצה של הרבה תוכנות כבדות - דרים וויבר, פלאש, מיקרוסופוט דוט נט וכל הFRAME WORK), בערך 5 חלונות דפדפנים פתוחים, מסנג'ר, סקייפ, בבילון, נגיד וורד, פוטושופ וכדומה. כל אלה במקרה הגרוע במקביל (אבל זה מקה גרוע). מאחר ולא אסחב אותו כל יום מוכנה להתפשר על משקל (עם סוללה 6 או 9 תאים) של 3.5 קילו, לא יותר מזה. אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או כללית איזה מהירות מעבד מינימלית מתאימה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by wta,

בכוונה אני לא רוצה לחסוך עוד ולקנות משהו יותר טוב כי קניתי השבוע מחשב תותח, זה רק בתור מחשב שני. דרישות: משרדיות, פוטושופ , הורדות, מוסיקה סרטים, אינטרנט אייסקיו, עריכת סרטים. 160 GB, שקט של המחשב, מהירות כמובן... עדיף מעבד של AMD

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by אחד שרוצה לדעת,

אני רוצה לקנות מחשב ויש לי שתי שאלות: 1. מהם החלקים שאני צריך לבחור ומה חשיבות כל חלק (מה הוא עושה, במה הוא עוזר, כמה הוא חשוב למחשב ועוד...)? 2. אם אני מרכיב מחשב, האם ישנה הגבלה לחלקים שאני לוקח, אם אני לוקח חלק מסויים האם יש בעיה בלקיחת חלקים מסויימים אחרים? האם אני חייב לקחת חלק מסויים אחר?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :3 Diablo 3, Skyrim, guild wars 2, Dota 2, starcraft 2, secret world, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום, יש ברשותי כרגע שילוב של מעבד+קירור וזכרונות מעבד: i7-4770K קירור: Scythe Grand Kama Cross 2 זכרונות: g.skill 16gb ddr3 2400mhz ברצוני להתאים את שאר החומרה לפי צרכים הבאים: עבודת תכנות על מנוע גרפי UNREAL ENGINE 4תכנות בסביבת visual studio 2015עיצוב גרפי ב PHOTOSHOP ו MAYA1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועריכה גרפיתא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - רשום למעלהב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לא מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by azorder,

אני צריך לפטופ חזק למשחקים וחשבתי לקנות את dell inspiron 5520 עם i5 מהסדרה החדשה 6g ram מאיץ גרפי AMD radeon HD 7670 קישור לדגם: http://www.ksp.co.il/?uin=16033 האם כדאי לקנות אותו? הוא יריץ משחקים כמו battlefield 3 וdiablo 3 באיכות טובה? תקציב עד 4500 שח גדול מסך 15.6 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות- לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750G * כונן CD/DVD- כן צורב - כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. ---קיבלתי עכשיו דרישות מדוייקות לתוכנות שהמחשבים יצטרכו להריץ(תגובה למטה)--- שלום, שבוע שעבר הלך השרת אצל אבא שלי בעבודה ובכל מקרה צריך להחליף את כל המחשבים בעסק, כולל השרת. מה שאני צריך זה 5 מחשבים +1 שרת שיוכלו להריץ חשבשבת חלונות, followup, ודברים בסיסיים כמו אופיס. השרת אמור לשמש כמקום אחסון לתוכנות, כמקור אינטרנט והוא כמובן מחובר לכל המחשבים ברשת. אני צריך גם מערכת גיבוי לשרת. כל המחשבים שם פרימיטיבים באופן מחריד, הכל על WIN98, והשרת עובד בDOS. תקציב עדיין לא סגור אז אפשר להשקיע יותר מהנדרש אם זה יבטיח יציבות ותפקוד טוב לטווח הרחוק. אבא שלי קיבל הצעת מחיר על שרת, ונראה לי שעובדים עליו. --------------------------------------------------------------------------------…

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by Eagle_,

Hi, I would like to buy new laptop and at the moment i am considering between ThinkPad X300 and Dell E4300. Both are very nice, 13.3" but i can only buy one. From weight, they are more or less equal (1.4kg and 1.8kg). but in the processor speed there is difference (1.2GHz and 2.2GHz or 2.4GHz) does it means that it will take windows twice the time to load at X300, or due to the SSD disk it will be balanced? since this computer i need mostly for work (a bit of matlab and latex). whould would you recommand me? thanks

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by ehudtr,

לאחרונה נתקלתי בכל מני פרסומים של מסכי מחשב הכוללים בתוכם הכל וכך לא צריך בכלל מארז . שאלתי היא האם כדאי לחשוב על כיוון כזה?מה קורה אם משהו מתקלקל?האם אפשר להחליף בכלל חלקים במחשב כזה?אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  21. שלום לכולם, אני לא הכי מבין במחשבים ולכן מאוד אעריך את תמיכת הכן מבינים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -משחקי מחשב עולם פתוח דוגמה Fallout 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).p1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by orent,

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4916 מישהו יודע? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי חברים, אני לא יודע עד כמה התקציב שלי מספיק אבל אני חושב שהוא מספיק גבוה, אם יש צורך להוסיף באמת אז תוסיפו בכיף! אניי רוצה מחשב לגיימינג חזק מאוד שיכלול 2 כרטיסי מסך בשיטת SLI, מעבד חזק וזכרון 4 גיגה (יספיק לבנתיים) אם אפשרות לשדרג עוד בעתיד. כונן קשיח אני חושב שטרה יספיק פה, רמקולים שיהיו איכותיים אבל שלא יתפסו מלא מקום על השולחן אלא סטנדרט, מסך שיהיה 24 אינץ (התרגלתי למסכים גדולים מה- IMAC), מקלדת ועכבר שיהיו אלחוטיים או בלוטות אבל שיתאימו לגיימינג. אם שכחתי משהו תגידו תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני גם כפי שנראה אשתמש במחשב לתפעול של 2-3 מסכים ברזולוציות שונות, כשאני לא משחק... המארז הזה נבנה על ידי yz101. אשמח לדעת מה יותר מתאים לצרכים שלי. אשמח גם לקבל הצעות לשינויים אם יש לכם. תודה Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪952 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 ht…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by itay127,

אני רוצה מחשב מעבד אינטל, כרטיס מסך נוידיה, כונן קשיח של 250 ג'יגה, ללא מקלד עכבר מסך ורמקולים.. המחשב יהיה גם למשחקים, וגם לאינטרנט ותוכנות צד.. תקציב 6000-6500

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.