ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
צריך רק את המארז ותכולתו אין צורך בעוד משו תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשב מעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400) לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P 512MB זכרון 400MHZ הארדיסק 60GB של מקסטור כרטיס מסך GF4MX הקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DV אנחנו מעוניינים בכ1000 ש"ח לשדרג את המחשב כדי שיתפקד טוב יותר לשם עריכת וידאו, אין שימוש במחשב הזה למשחקים בכלל או למשימות אחרות מעבר לגלישה באינטרנט. האם ניתן לדחוף תוספת הארדיסק בתקציב הזה ולקבל שיפור מסויים או שאין סיכוי? כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ ולוח מבוסס NFORCE 2. האם יש יותר פוטנציאל בשימוש במפרט בסיס כזה לשם שדרוג?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, חלק מהרכיבים אני מביא מארה"ב וחלק אני קונה בארץ , במסגרת התקציב שלי הוא כמו שציינתי בנ"ל 5500 ש"ח, עיקר החשב הוא למשחקים, אינרנט, קצת פוטושופ, ועוד דברים רגילים כמו קאזזה ואימיול, אין שום סיכוי שבעתיד אני יבצע אובר קלוק, ולכן לא יהיה צורך ברכיבים שמתאימים למטרה זו. אני חשבתי על מפרט מסויים אנא תגידו לי את דעתכם לגבי המפרט, בכל מקרה המטרה שלי היא שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 4 שנים, אם לא יותר. מארה"ב אני קונה את המעבד, כרטיס מסך, זכרונות הארד דיסק, וקרור למעבד. מהארץ אאני קונה את הלוח אם, מארז, ספק כוח, ומאוור אם צריך למארז. חלקים מארה"ב: 1. המעבד: (220$) Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor 2. קרור למעבד: (30$) ARCTIC COOLI…
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מחשב למשחקים עד 4000 (קיימת אפשרות של חריגה עד 200 ש''ח) אני מעדיף שאת המפרט תרכיבו לי מ ksp.co.il בגלל שיש סניף בעיר שאני גר בה וגם כי הבנתי שאייבורי לא שווה לקנות מהם אני צריך גם חוות דעת על החנות Ksp. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אציין מההתחלה שאינני מבינה בכל הדברים האלו והרכבתי את המפרט לאחר התבוננות וסקירות רבות בפורום. בלי OC. מעבד Intel core 2 due E6300 Box לוח אם Intel DG965RYCK ROGERS CITY זיכרון TWINOMS 1025MB DDR2 667MHz CI5 5300 דיסק קשיח Westren Digital WD3000JS 300GB כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7900GS 256MB PCI-E מארז Thermaltake Soprano Black Dual 120mm fan בבחירת הספק אני צריכה את עזרתם. אין לי ידע בכלל בתחום הזה. בעיקרון המחשב נועד למשחקים קלים וכבדים, אינטרנט עבודות וכאלו. בבחירת הלוח אם נתנו לי עוד אפשרות שאמרו לי שהיא טובה GigaByte GA-965P-DS3 ככה גם בכרטיס המסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E אז חבר'ה, מה כדאי לי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לוח אם מעבד כפול ליבה..... זיכרון והרדיסק 320 טוב וזול ב4000 חוץ מזה אני צריך כלום
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום.. צריך ביקורת על מפרט.. ישן (בן כמעט שנה) מה שאני צריך מכם זה ביקורת - מה כדאי לחדש, כמה כדאי להשקיע? אני רוצה 100% להוסיף זיכרון ולקנות כרטיס קול שלא יהיה ON BOARD. מה עוד כדאי לי? תודה מראש.. עומר. עריכה קטנה: יש לי ערכת רמקולים 5.1 אז הכרטיס קול צריך להיות בהתאם O_O
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המליצו לי ללכת על LG מה אתם אומרים ...........................?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום ! חבר שלי שלח לי מפרט של מחשב ביקש לבדוק האם הוא טוב הנה המפרט : מארז : COOLERMASTER (RC-830) Stacker 830 מעבד : Intel Core 2 Duo 6800 Extreme - 2.93 GHz - 4MB - 80W - LGA775 לוח אם : ASUS Commando (P965) - ATX 4 זכרונות של : זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4וKingstonו דיסק קשיח : כונן קשיח WD5000KSוWestern Digital 2 כרטיסי מסך : NVIDIA GeForce 8800 GTX 768MB DDR3 XXX Version ספק כח : OCZ ProXStream Power Supply 1000W פתרונות קירור : 1. 3D Galaxy II WATER COOLING SYSTEM 2. THERMALTAKE HDD WATER BLOCK מסך : VIEWSONIC VX2235wm רמקולים : CREATIVE GIGAWORKS S750 עכבר : Logitech® MX Revolution מקלדת : Logitech Media Keyboard Elite
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי כבר: 2 דיסקים קשיחים של 120GB כל אחד. RAID0 . קרור למעבד Tuniq Tower 120mm כרטיס מסך 8800GTX. מארז Thermaltake Xaser III ספק מתח HEC WINPOWER 550W כונן אופטי - DVDR\CDR ציוד הקפי הכולל מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו'. רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות שיתאימו ל - OC של E4300 ל - 3.6ghz בעלות מינימלית[/b]. אודה לעזרתכם האדיבה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב חדש למטרות האלה: 1.משחקי MMORPG - משחקים המוניים בסרברים הכי מפוצצים במשחק (כמו Silkroad Online בסרבר Xian) וגם HL2 - דורש כרטיס גרפי טוב ומעבד לא פחות. 2.אופיס,שירים וכל מה שמשתמש ממוצע עושה... 3.פוטושופ,לפעמים גם 3ds max,maya,xsi... (לרוב,אני משתמש בפוטושופ אבל לפעמים לעיתים נדירות באחת מתוכנות התלת מימד האלו) 4.אני רוצה גרפיקה מלאה במשחקים - כלומר אני רוצה לשים את המצב הגרפי על בין המצבים הגבוההים יותר. 5.שהמחשב יהיה מהיר ומוכן לVista,וזמני הקימפול שלו עם C++ לא יהיו ארוכות (בתוכנית ממוצעת) 6.מחשב טוב שיהיה בסדר גם עוד שנה שנתיים,ולא יהיה מחשב חלש חלקים שיש לי: 1.מסך 2.מקלדת+עכבר 3.רמקולים 4.כרטיס קול 5.צורב DVD של LG עכשיו הנה דברים שכבר החלט…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, לרוב הייתי עושה דברים כאלה בעצמי אבל לצערי הרב עקב כך שהייתי כל כך מרוצה מהמחשב הקודם שהיה לי לא התעריתי בתחום הזה כבר הרבה זמן, אך לצערי לאחר שלקחתי אותי להתקנת כונן קשיח חדש (חיבור 5 מגה של בזק מילא לי את ה250 ואת ה120...) הוא נגנב מהאוטו של האיש מחשבים שלי ועכשיו מחליפים לי למחשב חדש, כלומר העלות של המחשב הישן שלי+ אני מוסיף והמחשב הישן היה 3 GHZ עם צורב DVD והכל, בלי כרטיס מסך פצצתי אבל עדיין. בקיצור כסף זה לא כזה קריטי, אבל הנה מה שאיש המחשבים שלי אמר שאם אני רוצה זה יכול להיות נחמד ואת השאר הוא משאיר לשיקול דעתי הכוננים שביקשתי (200 GB אחד+ 300 GB אחד) INTEL CORE 2 DUO 3100 MHZ, אין לי שמץ איזה דגם אולי אתם יכולים להמליץ על דגם ספיציפי או אולי אתם מכירים מעבדי…
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט למחשב ללא מסך ב5K למשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון CounterStrike Source, WorldOfWarcraft וכדומה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לפני שאני בכלל פותח את התרד, אני רוצה לברך את עצמי על שמצאתי את הפורום הזה.. כבר תקופה ארוכה שאני גולש פאסיבי פה, צופה בפוסטים ורואה את התגובות המקצועיות, קבלו ח"ח, חזק ואמץ. ניגש לעבודה- המחשב מיועד לעמוד בדרישות שבכותרת התרד, לתקופה של 4 שנים לרגל לימודים. אני לא יודע אם אפשר לדחוף בתקציב כזה גם כפול ליבה, OC לא מתוכנן וגם אם כן אז לא משהו רציני. לגבי כרטיס מסך אני עדיין בספק, זה בעיקר בגלל שאני לא גיימר כבד, אבל אפשר לומר שיהיה נחמד לשחק מדי פעם, לכן חשבתי על ה 7300GT. אני עדיין בהתלבטות אם ללכת על שולחני, או על נייד של HP- 6160 (קישור:http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735) שבאותו התקציב. תודה מראש, ושוב- אחלה של פורום.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב להורדות בתוכנות שיתוף, פוטושופ, premier או תוכנות לעריכת סרטים אחרות, וקצת משחקים חושב לעשות oc וחשוב מאוד שמחשב יהיה מאוד שקט זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 - מחיר לפריט - 1,253.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מחיר לפריט - 960.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר לפריט - 790.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB מחיר לפריט - 305.00 ¤X2=610 סכום ביניים : 5,110.00 ¤
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שיש לי כרגע AMD athlon 64 3500+ 2200Mhz processor DFI LanParty Ultra-D motherboard memory - Kingston 2*256+2*512, all DDR400 dual channel HD, WD 40gb+80gb, 7200rpm IDE gigabyte Nvidia GeForce 6600GT 128Mb המחשב הוא מחשב למשחקים בעיקר, כרגע מריץ את כל המשחקים בביצועים טובים מאוד פרט למשחקים הממש חדשים אותם הוא לא מריץ על הביצועים הכי גבוהים. אני מעוניין לעשות שדרוג למחשב, יש לי כ 2000 ש"ח פלוס מינוס להשקיע בו ורציתי לדעת במה הכי כדאי להשקיע. זכרון - חשבתי על דואל צ'נל 2GB של גייל (אם אני מחליף זכרון זה צריך להיות משהו שיתמוך באוברקלוקינג) הארדדיסק - פה אני מתלבט בין לקנות ראפטור 150GB או שניים של 7200סל"ד בנפחי של 250 ולעשות להם RAID. כרטיס מסך - לא חש…
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במחשב נייד טוב , ואני לא כל כך טוב בניידים ולא יודע איזה סוג לקנות . אני לא משתמש הרבה במשחקים לכן משחקים לא מעניינים אותי הרבה, מה שמעניין אותי הכי הרבה זה תמונות , מוזיקה וסרטים ומכן להשקיע עד 6000 ש"ח אז מה כדי לקנות ? איזה חברה ? מייל abd007@gmail.com תודה
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במחשב נייד טוב , ואני לא כל כך טוב בניידים ולא יודע איזה סוג לקנות . אני לא משתמש הרבה במשחקים לכן משחקים לא מעניינים אותי הרבה, מה שמעניין אותי הכי הרבה זה תמונות , מוזיקה וסרטים ומכן להשקיע עד 6000 ש"ח אז מה כדי לקנות ? איזה חברה ? מייל abd007@gmail.com תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש האם עדיף יותר לקנות מחשב חדש לחכות עד הקיץ או לקנות עכשיו ,האם יש שוני? ואם לקנות עכשיו תציעו לי מפרט בשביל מחשב למשחקים כמו Ghost Recon Advanced Warfighter עד 3000 (אין צורך שיהיה במפרט כרטיס מסך).
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זקוק למפרט חלקי רק (לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך) חשבתי כבר על 6300 או d 915 1000 שח gA-945P-S3 570 6300gt oc bfg 550 g.skill 1gb 800mhz 700 artic cooling freezer pro 7 150 יוצא בערך 2300 בנועה או שיש הצעות אחרות
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
בלי מסך...חשוב לי זיכרון ג'יגה או 2 סטיקים של 512 מחשב טוב שגם הויסטה יעבוד טוב אבל בסביבות ה3000
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! מפרט- מעבד- אינטל פנטיום 3 700mhz כרטיס מסך- ג'יפורס 4 כונן קשיח- 20 גיגה זיכרון- 512 מגה וצורב די וי די כמה בערך שווה מחשב שכזה?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-