עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Vincent,

אני מתכנן להזמין נייד מארה"ב. קראתי את האשכול על היבוא אישי ויש שאלה שלא מצאתי לה תשובה: אם אני ישלח את המחשב לחבר שגר בארה"ב, והוא ישלח לי את זה דרך UPS או FEDEX. עדיין יהיה צורך בכל הבירוקרטיה שנכתב עליה? או רק לשלם מע"מ? הם בודקים את תוכן החבילות? תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. Started by Vova Dirabin,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=31167 איך המחשב הזה שחבר בנה לי בתקציב 4K+- 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21אינץ 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. היי, בדיוק קניתי 9600GT למחשב שלי לפני כשבועיים ואני מרגיש מאוד שהמחשב שלי לא מנצל אותו כמו שצריך (Pentium D 2.66Ghz, 1Giga RAM). ולכן חשבתי על לקנות מחשב חדש אשר יחליף את כל החלקים חוץ כ.מסך(Gigabayte 9600GT), מסך (NEC 92xm, עכבר(Logitech MX1000), רמקולים(Logitech X-230) וספק (יש לי אחד נוסף של 500W). אני לא כל כך מתמצא בדגמים של לוחות האם, מארזים וזיכרון ולכן אשמח אם תשפרו את הלקוי. בקשר למארז-חשוב לי שהוא יראה טוב ושהוא יהיה שקט מפני שהמחשב אצלי בחדר. ובקשר למקלדת- אני מחפש מקלדת אלחוטית (רצוי Logitech) ולא הצלחתי למצוא אחת בסקיי, וצירפתי את העכבר המצורף מפני שזהוא פחות או יותר התקציב שלי. הסיבה שאני שומר על המארז הישן היא מפני שאני מתכוון לערבב את החלקים עם המחשב של ה…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  4. שלום לכולם, רציתי חוות דעת בנוגע למפרט שבלינק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3333&CatCode=315 השימושים שלי בעיקר לרכישת המחשב הם: אינטרנט, VIRTUAL PC, משחקים לא כבדים במיוחד ויישומי אופיס. ואני מכוון למחיר שלא יעלה על 2500 ש"ח אלא אם כן זה תוספת קטנה במחיר והשינוי הוא משמעותי. בנוסף, במפרט שלעיל ראיתי כרטיס מסך לא משולב 8200. מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה לגביו, כי לא מצאתי כל כך באינטרנט. תודה מראש לכולם...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. שלום נשבר לחבר המסך של מחשב נייד אשמח לעזרתכם בנושא האם מישהו מכיר חנות מומלצת מה שחשוב לו זה: *מהירות (הבנתי שישנם מקומות שמתקנים במקום- פשוט הוא עובד עם המחשב אז זה דחוף לו) *אחריות *מחיר *באיזור המרכז - כ"ס/תל אביב/פ"ת וכו' חשוב לי להבין לגבי המחיר יש 2 מדרגות ? מקורי וחליפי? ובמידה ויש חליפי האם הוא עושה את העבודה כמו שצריך? ומה הפרשי המחיר בין מקורי לחליפי? אני לא יודע כרגע מה הדגם ואיזה חברה המחשב תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. Started by hatul,

זה לא בדיוק מפרט מחשב אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. מה דעתכם על הקופון הזה? מדובר על Dell Inspiron One 2320 עם i5 במחיר של 3500 ש"ח. המפרט המלא: Microprocessor Intel® CoreTM i5-2500 Processor Operating System Genuine Windows 7 ® Home Premium (64-bit) Memory 6GB Video Graphics Integrated Intel® HD Graphics Hard Drive 1TB SATA II (7,200RPM) Multimedia Drive DVD/RW (Plays and creates CDs/DVDs) Media Card Reader 8-in-1 memory Media Card Reader Display 23” Multi-Touch Display with Webcam Fax/Data Modem HDMI® Network None Wireless Connectivity 10/100/1000 Gigabit Ethernet, 802.11b/g/n Wireless LAN Sound Integrated JBL® Speakers Keyboard Dell Wireless Keyboard & Mouse Web…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  7. Started by oleg,

כתבתם במפרט: לוח אם nVIDIA nForce2 - Epox 8RDA3 ש"ח524 בזיגזג: 663 ש"ח בפנדס: 660 ש"ח אז אתם יכולים להסביר?? :-\

8. Started by lsoul,

מישהו כאן יכול לספר מה הנסיון שלו בהרצת WINDOWS7 על MSI WIND או כל מחשב אחר עם אטום? אני רוצה לקנות ולהריץ אותו, אבל לא יודע מה הביצועים.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. אני מפרסם את זה בשביל חבר, אם יהיו שאלות נוספות הוא ייכנס לכאן ויענה עליהן אם אני לא אוכל 1.התקציב עומד על 3000 ש"ח, לא במזומן 2. המחשב מיועד למשחקים 3. יש צורך ברמקולים ומקלדת ועכבר אלחוטיים 4. יש ברשותו מעבד Q9450 שלפיו צריך להרכיב את המחשב 5. אין העדפה לחברה או חלק כלשהו 6. על המחשב להיות שקט (נמצא בחדר שינה, ופועל בלילה בדר"כ), אבל לא משהו מטורף 7. אין צורך במערכת הפעלה. לא שאלתי לגבי הרכבה של המחשב. בנתיים נניח שיש צורך 8. אין צרכים מיוחדים למיניהם 9. כמו שכתבתי כבר בנוגע לשקט, צריך להיות שקט אך לא מטורף 10. לא מתוכנן OC 11. המחשב יהיה מחובר ל-LCD 17 אינץ', והרזולוציה בהתאם. משחקים - למשל X-Men Wolverine לא יודע אם יש לו גם קירור למעבד או לא, כנראה שלא, אז בנתיים נני…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. בס"ד שלום! אני מחפש מחשב עבור החותן שלי. הוא מסתובב בין לקוחות ורוצה לשמור פרטים על כל לקוח. בעיקר שימושי אופיס ואינטרנט. מסך 15' מט. אחריות ארוכה. מעוניין להוציא עד 3000 ש"ח כולל הכל (מחשב, windows, office). אם אפשר בפחות - עדיף ורצוי! נראה לי שעדיף מקלדת מלאה. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

11. Started by גל יעקוב,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט (אופיס וויזואל סטודיו בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב השימוש במחשב יהיה אופיס וויזואל סטודיו, אך בסמסטר הזה אצטרך להשתמש קצת בסוליד וורקס אבל לא ברמה גבוהה (חלקים בודדים). 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע שבועיים גג מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כ…

12. שלום לכולם. אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לצורכי לימודים עם כל הנובע מכך.. כמובן הייתי מעדיף שיהיה קצת מעבר לאיזה משחק (על איכות לא גבוהה) סרטים ב-HD וכו'. כרגע יש לי ultrabook של ASUS מדגם UX31A. הייתי מעוניין במשהו דומה אך גדול יותר , גם חוסר החיבורים בUX31 די מגביל אותי, אני לא אוהב את ההתעסקות עם ההמון מתאמים שהוא דורש. כך שהדרישות מהמחשב שהייתי גם רוצה הן: * מסך- כרגע ה-13.0 שיש לי קצת קטן עבורי. הייתי רוצה משהו בין 14" ל- 15.6" אם קיים, אבל אם לא, אז 15.6. * משקל- די חשוב לי, הייתי רוצה לכוון לכיוון ultrabook שיהיה דק וקל יותר, כך שנדרש שזה יבוא על חשבון: * כונן אופטי- הייתי מעדיף ללא- אין לי שום שימוש בו, והוא רק יכביד עלי. * חיבורים- HDMI חובה, הייתי רוצה מספר חיבורים…

13. אני בונה ומרכיב מפרט לחבר שלי שמחליף את האנתיקה שלו סוף סוף: AMD DURON 1200 אז תקציב הוא עד: 4000 ש"ח - אפר לחרוג עד 100-150 גג! החומרה שדרושה: 1. מחשב נטו, בלי ציוד היקפי WHATS SO EVER. 2. לוח-M שיתמוך בצי'פסט החדש של אינטל (P35) לשידרוג עתידי לפינרין. 3. 1GB זיכרון יספיק 4. לא צריך צורב/CD/DVD או כל מדיה אופטית אחרת 5. HDD של 80 יספיק אבל של SATAII 6. מארז פשוט וזול - משהו בסגנון HEC כזה... המטרות: 1. השימוש העיקרי הוא למולטימידה : עריכת אודיו עם cubase,סרטים, HD, 2. ומשהו כמו 30% מהשימוש למשחקים סבבה כאלה, לא כבדים מידי.- אבל פה ושם. 3. לא עושה OC! איך המפרט הזה: יש משהו לשנות בו לדעכתם?:

14. Started by Isaac d,

אבי ביקש ממני לברר לו מחשב נייד מהיר שישרת אותו לטווח ארוך. הוא רוצה 15" ומעלה עם צורב DVD. איזו דגמים כדאי לבדוק לו בבקשה?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  15. Started by Like2Ride,

לכולם 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כל עוד יחס עלות/תועלת לא נפגע משמעותית. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם זה משפר משמעותית יחס עלות/תועלת 2 . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? HD/משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). HD/משחקים/QUARTUS/VHDL/ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימולטורים/משחקים כגון BLACK OP הרבה זמן …

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. שבפועל כמעט תמיד מחובר לחשמל ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  17. שלום רב, ברצוני לשדרג את המתאם הקיים אצלי בלפטופ לאחד שתומך בתקן N מEBAY. פזלתי בעיקר לכיוון ה-4965/5300 - מה עדיף/האם אני צריך צורה מלבנית או מרובעת/האם יש בעיה של התאמה מבחינת החומרה?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. Started by X-It,

אני צריך מפרט חדש,המצב הוא כזה... ההורים שלי קונים מחשב חדש בשבילם ובשביל אחותי והם הציעו לי דבר כזה... אני אעביר להם את המסך שלי, את לוח האם,את המעבד+הקירור ואת הכרטיס מסך,אבל.. אבא שלי אמר שהוא ישלם 1000 שקל על מסך ואם ארצה מסך יותר יקר אז אני אוסיף כסף (כאילו אם ארצה מסך של 1200 שקל אני אשלם 200 שקל) ובסה''כ יש לי 900 שקל. בקשר לחלקים האחרים של המחשב הלוח אם אבא שלי אמר שהוא ישלם 450 שקל והשאר אני אצטרך לשלם ובקשר לכרטיס מסך הוא מסכים לשלם 500 שקל ובקשר למעבד אבא שלי מסכים לתת400 שקל למעבד ועל קירור הוא לא מוכן לשלם... אם זה משנה אז המחשב שיש לי עכשיו זה מה שלמטה והמסך הוא 17 אינץ' 730B של סמסונג תוכלו לעזור לי? AMD לא בא בחשבון,והאם ה900 שקל שיש לי לא מספיק? ,ואני מעו…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. בס"ד שלום לכולם....מה שחשוב זה שהוא יוכל לשמש כמחשב ביתי לכל דבר ולעיתים רחוקות ישמש גם כנייד.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. תראו חברים אני מעוניין לקנות מחשב ALIENWARE אבל הבעיה שמה שמוכרים בארץ אין לו מפרק כזה טוב לכן אני מחפש ספק שאני יכול להרכיב את המפרט שלי למחשב ALIEN בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד כזה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. Started by ShayCh,

שלום אני צריך מפרט למשחקים ועבודה אינטנסיבית על המחשב ללא כ.מסך כונן קשיח וציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD, עבודה רציפה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כ.מסך, קונן כשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתוכנן, קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

22. Started by yuvr23,

אחד השיקולים שלי לגבי קניית נייד הוא סוג החיבור למסך חיצוני (של טלוויזיה) לפי מה שבדקתי רוב הניידים שראיתי כוללים יציאת VGA בלבד (שכנראה מתאים היום לפלזמות, ונדירים (ישנים) כוללים S-VIDEO ונדירים (חדשים) כוללים HDMI רציתי לדעת האם בהנחה שבדירת הסטודנטים שלי לא תהיה פלזמה או LCD אלא טלוויזיה אנלוגית עם במקרה הטוב RCA איזה יציאה בדיוק אני צריך שתהיה קיימת לי בנייד כדי לחבר אותו למסך שלה. והאם איכשהו עם מתאמים כאלה ואחרים אפשר להסתדר רק עם VGA

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

אני צריך מחשב למשחקים עד 3000 אלף ואפשר לחרוג ב 100 200 אבל לא יותר מידי בלי ציוד היקפי ובלי מסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Started by GALAI30,

כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. Started by sawin,

המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית, תוכנות לימודים, אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות קבצי וידאו בצורה נורמלית, ואולי גם משחקים קצת. 1. האם מעבד sampron יעמוד בכבוד בדרישות הללו? 2. בהנחה שה- sampron לא בא בחשבון, מה עדיף AMD 3000 venice או P4 #630? 3. איזה לוח אם הכי מומלץ לכל אחד מהמעבדים האלו עד 600 ש"ח? 4. האם יש חנות מומלצת לקנות ממנה באזור המרכז? 5. כרטיס המסך יהיה או 128mb בסיסי כגון gforce6200 או משהוא קצת יותר חזק עד 600 ש"ח. עוד לא החלטתי. כל שאר המחשב יהיה בודאות: HD 80G 7200 512MB למה המפרטים שמופיעים באתר מתבססים רק על AMD? האינטל לא בא בחשבון בכלל?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.