ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים-שלוש E6300 1G SAMSUNG 667 GEFORCE7800GT 250GB WD MSI 965P NEO-F ספק טוב, ברח לי השם. וכל השאר לא כל כך משנה. התקציב שאני מוכן להוציא על השדרוג הוא עד 1500 ש"ח , אם אפשר פחות יותר טוב. המטרה היא בעצם לשדרג למחשב שיוכל להריץ חלק משחקים כבדים. אני מעוניין להחליף מעבד. כרטיס מסך ולהוסיף עוד זכרון(או להוריד אותו ולקנות כמה סטיקים של 800) בכל מקרה, שימו דגש על לוח האם שברשותי, אני לא בטוח שאפשר לשים עליו עבדים חדשים, את זה אתם תגידו לי :] תודה.
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד משתמש בתוכנת premiere pro ו- after effect באיכות 2k.. ועורך קליפים וסרטונים קצרים תקציב כ-3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
חבר צריך מחשב ב-3.5 k שיכלול את ה- : מעבד לוח אם ספק מארז זכרונות צורב dvd דיסק קשיח וכ.מסך אם תוכלו להציע ואז נזרום משם........ ;D
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אתמול בערב לאחר התיעצויות פה בפורום הגעתי למפרט הבא, מכיוון שאני יודע שבמשך היום הפעילות כאן ערה יותר אני מפרסמו שוב על מנת לקבל עוד חוות דעת. לגבי המעבד הזכרונות הלוח והדיסק אין שאלה, גם לגבי המארז והספק אני די סגור אלא אם מישהו יטען אחרת נשארה השאלה לגבי כרטיס מסך ( האם בטווח של עד 800 שקלים הבחירה טובה?) אני לא גיימר רק משחק פה ושם משחקים שאינם כבדים גרפית צורב - המלצות ? התנגדויות? תודה וסליחה מראש מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1020 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR…
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה,אזרח אמריקאי,מגיע לארץ עוד חודש וחצי. הוא יכול להביא לי חומרה לבניית מפרט. מעוניין לבנות לילד מחשב לגיימינג.יש לו מסך 144 hz qhd 27 חשבתי להביא מארה"ב את החומרה היקרה:מעבד,זכרונות,וכרטיס מסך ואת השאר להשלים מפה. מאחר והוא תושב ארהב,למחירים שהוא ירכוש יתווסף מס מקומי. תקציב למעבד+זכרון+כרטיס מסך,סביבות 3500 שח. אשמח להמלצותכם למעבד+כרטיס מסך.לוח ארכוש בארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר סיכומי שיעורים + קצת גלישה * גודל המסך - 13.3 נראה לי אופטימלי * משקל רצוי - סביבות 2 ק"ג * נדרש זמן סוללה - יום לימודים שלם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות - לא. * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כדאי אבל לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. דרישות נוספות: מקלדת נוחה להקלדה עיוורת. אפשרות לנסות לפני קנייה. חשוב מאד שהמחשב יהיה עמיד לזעזועים וטלטולים ולא רגיש ללכלוך. המחשב יכול להיות גם דגם ישן ואפילו יד-שניה, אם עומד בתנאים ויש סיכוי שיחזיק מעמד 3 שנים. יתרון למחשבים בצבע אדום :
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בניתי מפרט ב RSM ואשמח לשמוע את דעתכם עליו תרגישו חופשי לרדת על הבחירות שלי, להחליף יצרנים ולתקן איפה שצריך או אפשר עם חריגות תקציב קלות ישנם מספר סעיפים שהתפשרתי עליהם בגלל תקציב ואני לא בטוח שעשיתי טוב: מעבד תלת ליבתי במקום 4 ליבות זיכרונות - כרגע שמתי 2G בגלל שהמחירים של 4G פשוט בשמיים מקלדת ועכבר גנרים אני לא מבין בכלל במארזים וספקים אבל אני רוצה משהוא יחסיט שקט האם יש צורך בקירור נפרד או שגרסת BOX כוללת קירור? כרטיס מסך לקחתי 4850 - האם כרטיס מסך משולב יוזיל את התקציב משמעותית כך שכרטיס מסך טוב יושלם בהמשך? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪693 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יח…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום לשאול ובכן, אני מתכנן לקנות לאפטופ מארה"ב (Bַַ&H) ודי ננעלתי על שני דגמים של אסוס. ASUS N56JR http://www.bhphotovideo.com/c/product/1015794-REG/asus_n56jr_eh71_15_6_notebook_computer.html ו ASUS N550JV שניתן לרכוש בארץ בכ 1600שח יותר. המרכיבים הבסיסיים שחשובים לי הם- מעבד intel core i7 זיכרון 8gb וזהו.. המחשב לצרכים די בסיסיים אך אני עובד גם עם מוסיקה וגרפיקה לא מעט. ההתלבטות וההתמקדות היא על הN56JR אך הבנתי שהוא דגם בעייתי ולמרות המפרט המפלצתי לעיין הוא די פרובלמטי.. אשמח אם מישהו מכיר או לחילופין יוכל לייעץ לי ברכישה של לאפטופ טוב .. תודה …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לסרטים מוזיקה ואינטרנט וטיפה משחקים(לא כבדים) התקציב המקסימלי הוא נע בין 3500-4000 שח... עכשיו מצאתי כמה ורציתי לדעת מה אתם חושבים: Dell Inspiron 1501 http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=1501&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he או HP Pavilion dv6102ea http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3494 או HP Pavillion DV6102EU http://www.gamaoffice.co.il/products/64652 מה אתם אומרים? על מה הכי כיד ללכת ולמה... תודה לכול העוזר! אם יש לכם משהו אחר להציע אני מקשיב
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני חדש שמי יוסי בפורום וברצוני לציין שאני מאד נהנה מהאתר שלכם תודה ! הנתונים שלי : מעבד INTEL E5800 לוח אם FOXCONN G41MXE זיכרון 4GB RAM כרטיס מסך HD 4350 מארז COOLER MASTER CM690II ADVENCD דיסק קשיח 500GB המשחקים שאני משחק הרבה NEED FOR SPEED MAX PAYNE SPLINTER CELL בקיצור הרבה RPG U וRACEING הסבירו לי שהמעבד שלי חלש מאד אבל אני לא מבין המשחקים עולים יפה אם היה יותר מהיר בהחלט היה נחמד יותר גם הכרטיס ממש בסיסי אולי פשוט לשדרג כרטיס ל סדרות גבוהות יותר 5000 ו 6000 אם לשדרג כרטיס אז אמרו שהוא לא ינצל את המעבד ?? הציעו לעבור לI3 יקר מידי צריך להחליף לוח המחשב בן חודש הציעו גם לעבור ל QUAD8400 ב600 שח ולרכוש כרטיס מסך חזק נראה לי הצעה מצוינת מה דעתכם אנא עיזרו לי …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב מבוסס אינטל ב3500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אני כבר מחפש הרבה זמן ואין לי מושג איזה לוח אם או כרטיס מסך לקנות. בתודה מראש, אורי. ???
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי למשחקים, מיועד לשנתיים הקרובות , במסגרת תקציב של 4500-4000 ש"ח בערך ללא OC, ללא ציוד היקפי. אין צורך בהרכבת מחשב במעבדה וכו' אני מתלבט בין שתי מערכות בעיקרון - מבוססת אינטל למבוססת AMD. בשתיהן יש בסיס זהה: HD של 500GB , כרטיס מסך נבחר ה 8800GT מאחת מהחברות, 2 GB זכרון במהירות 800 MHZ AMD: מעבד 4800 עם לוח אם של GIGABYTE או ASUS INTEL: מעבד E6750 עם לוח אם ASUS או GIGABYTE בנוסף יהיה קרור נוסף למעבד (בשל נסיון מר עם הפרסקוט הקודם) קיים הבדל מחיר בין 2 המערכות, והשאלה היא אם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי שיצדיק את ההבדל הכספי? (4100 לערך לעומת 4700)
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח אם מישהו שמבין יעזור לי בבניית מפרט מחשב ביתי ולגיימינג קל ולא מטורף רק שיריץ טוב ויפה תקציב 2500 חריגה מאה הייעוד שלו עבור גיימינג קל שיריץ לי על גבוה בערך ב 40 60 FPS לפחות ושימוש ביתי על המחשב להיות עם ווינדוס לא חובה ואפילו רצוי ללא לדים ואפשר מארז ממוצע מזכיר שוב המטרה זה לגיימינג קל אני לא רוצה מפלצת גיימינג
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל כסף מהביטוח (8000) אבל זה מחייב אותי לקנות מחשב בארץ אנא המלצתכם - חשוב כרטיס מסך טוב!!! כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אותן דרישות למחשב הזה גם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מחר אני נוסע להביא את אחד המחשבים מפרט מלא באתר של בזק http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/inetlaptop.aspx אני חייב את זה דחוף לפני שאבא שלי יתחרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת את דעתכם עליו? האם מישהו התנסה בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב חדש. המערכת הנוכחית שלי נמצאת במפרט. המחשב שאני מתכוון לקנות הוא: (אני מרכיב אותו) מעבד AMD Athlon XP 1700+ 1.47Ghz לוח אם לא ידוע של gigabyte תומך ddr (המליצו לי עליו) ספק 300w cdrom x50 כונן תקליטורים Pine ESS modem 56k כרטיס רשת מובנה על לוח האם. 128mb ddr המסך, הרמקולים, וכרטיס המסך נשארים אצלי. מארז midi tower 20gb hdd האם כדאי לי לשפר משהו? להוסיף עוד זכרון (רק אם זה הכרחי)? לקנות קירור או כל דבר אחר? (מעדיף שהשיפורים יעלו כמה שפחות כסף, בהתחשב בתקציבי הדל) מצטער על חוסר המידע בפריטים, אולי אני אשיג עוד בקרוב. והשאלה העיקרית: האם זה יעלה לי את הfps בgta3 ברמה דראסטית ממצבי הנמוך (20-)? תודה לכל העונים!
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל השנה ללמוד לימודי מדעי המחשב. יש לי מחשב לא רע 15 אינץ' עם C2D אך חשבתי לכוון לאיזור ה13.3 עם זמן סוללה ארוך במחיר טוב. אני עוסק בתחום ויודע שהמחשבים שבאמת עושים את זה טוב הם ASUS. לשני המחשבים שחשבתי יש סוללה 8 תאים. יש בחנות מסויימת מבצע שאני יכול להביא את הU31F עם מעבד i3-370M זיכרון 2GB ודיסק 500GB ב2670, מחיר מצויין לכל הדעות. בחנות אחרת יש את הi5-2410 עם זיכרון 4GB דיסק 640GB וכרטיס מסך 520M ב3890. את ביצועי הכרטיס מסך אני לא צריך - זה לא למשחקים. זיכרון 2GB אני יכול להוסיף ב120 שקל בערך ו4GB ב230. האם ההפרש במחשבים שווה 1200 שקל או שאפשר בהחלט ללכת על הU31F? תודה.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין במפרט מחשב מדוייק למטרת חיבור מצלמות אבטחה בלבד אשמח לקבל מפרט מומלץ כולל כרטיס DVR מומלץ ל 4 מצלמות. תודה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, אחרי מחשבה רבה והתלבטות קשה הגעתי להחלטה לקנות את הדגם xps m1330 של דל. לפני 2 אפשרויות משותף לשתיהן: 2 GB של ראם סוללה 9 תאים כרטיס מסך nvidia 8400GS מערכת הפעלה ויסטה ביזנס דיסק 160 גיגה 5400 סל"ד ושלט רחוק שונה: הצעה 1: מעבד T7300 2 GHZ מסך WXGA TRUE LIFE ב 8420 ש"ח הצעה 2: מעבד T7500 2.2 GHZ מסך LIGHT LED קורא תביעות אצבע ב 9400 ש"ח המחשב ישמש לעבודה, לבית ולכל מיני דברים שאמצע אותם לנכון - אני מתכוון שהוא יהיה מחשב ראשי. בהתחשב בעובדה שקורא תביעות אצבע לא מעניין אותי, ושראיתי באתר של דל בארה"ב שה לייט לד הזה הוא תוספת (שם) של 300 $ אני שואל: 1. מה דעתכם באופן כללי על המחשב. 2. מה דעתכם על המחיר, והאם ניתן למצוא במחיר כזה משהו טוב יותר. 3. מה זה בכלל ה לייט …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חשקה נפשי מאוד מאוד בdell xps 13. התכוונתי לקנות אותו דרך חבר בארה"ב כי המחירים בארץ חסרי כל פרופורציה. העניין הוא שיש הבדל של 450$ בין הדגמים שנמכרים עם אחריות בינלאומית לאלו שלא. ההפרש המטורף גרם לי לחשוב שאולי עדיף לי לחסוך עכשיו את הכסף ומקסימום אם יהיה תיקון הוא יעלה בערך את מה שחסכתי. האם אני צודק ? או שעלויות תיקון של מחשב נייד הרבה יותר יקרות ומצדיקות הבדל של 1,600 ש"ח במחיר ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 6 שנים, ואני משתמש בו בעיקר לעיצוב גרפי (כולל עריכת סרטים) וגיימינג. בגלל המחירים המופקעים, כרגע אני מוותר על הרעיון של רכישת כרטיס מסך חדש אבל אני כן מעוניין בשידרוג המעבד ולוח האם עד שהמחירים ירדו. מעבר להמלצות, אשמח לדעת אם לדעתכם כרטיס המסך הנוכחי שלי ייצור צוואר בקבוק. המפרט הנוכחי: כ.מסך: Nvidia GTX 970 5GB זיכרון: 16GB מעבד: Intel Core i5-6600 CPU @3/30GHz לוח אם: GA-Z170X-gaming 3 1151 gigabyte מה אני חושב לרכוש (תקציב עד 6k): מעבד: Intel® Core™ I9-10900KF Comet Lake Tray + לוח אם: Gigabyte Z590 AORUS Ultra Wi-Fi ATX / Asus Prime Z490M-PLUS ATX או מעבד: AMD Ryzen 9 5950X 16 Core Box + לוח אם: Gigabyte…
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, עזרה שלכם בהרכבת מחשב עבור חבר (המחשב הנוכחי שלו מת). בקשה ל- 1TB ssd, 8TB hdd תודה רבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 10,000 ש"ח אבל אפשרי לחרוג אם יש צורך וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PC for general purpose (Gaming, Video editing, 3D Modeling, Machine learning(Requires NVIDIA GPU) and Music production (requires a lot of USB3 ports)) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב מתוצרת L אסוס NJ20 מעבד ATOM 1.6GHz מסך מחשב בגודל מדהים של 10.2" 2 כרטיסי מסך כולל כרטיס מסך GeForce 9300GS למחשקים !! זיכרון ענק - 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח ענק 250GB מערכת הפעלה Windows Vista Business משקל זעיר רק 1.4 KG כולל מצלמה מובנת + BLueTooth תקשורת - 10/100/1000 HDMI ! שנתיים אחריות או ACER 2930Z מעבד ליבה כפולה מתקדם Intel® T3200 Dual-Core 2.0Ghz נפח דיסק קשיח אדיר 250GB מהיר בטכנולוגיית SATA מסך 12.1 קריסטלי, CrystalBrite WXGA TFT display זיכרון מורחב ומהיר 4048MB בטכנולוגית DDR2 במהירות 667GHZ מצלמה מתקדמת ACER WebCam כולל תקשורת אלחוטית WI-FI + DRAFT N 10/100/1000 כולל תקשורת Bluetooth כונן צורב וקורא DVD superMult…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-