ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב מבוסס אינטל ב3500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אני כבר מחפש הרבה זמן ואין לי מושג איזה לוח אם או כרטיס מסך לקנות. בתודה מראש, אורי. ???
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי למשחקים, מיועד לשנתיים הקרובות , במסגרת תקציב של 4500-4000 ש"ח בערך ללא OC, ללא ציוד היקפי. אין צורך בהרכבת מחשב במעבדה וכו' אני מתלבט בין שתי מערכות בעיקרון - מבוססת אינטל למבוססת AMD. בשתיהן יש בסיס זהה: HD של 500GB , כרטיס מסך נבחר ה 8800GT מאחת מהחברות, 2 GB זכרון במהירות 800 MHZ AMD: מעבד 4800 עם לוח אם של GIGABYTE או ASUS INTEL: מעבד E6750 עם לוח אם ASUS או GIGABYTE בנוסף יהיה קרור נוסף למעבד (בשל נסיון מר עם הפרסקוט הקודם) קיים הבדל מחיר בין 2 המערכות, והשאלה היא אם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי שיצדיק את ההבדל הכספי? (4100 לערך לעומת 4700)
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח אם מישהו שמבין יעזור לי בבניית מפרט מחשב ביתי ולגיימינג קל ולא מטורף רק שיריץ טוב ויפה תקציב 2500 חריגה מאה הייעוד שלו עבור גיימינג קל שיריץ לי על גבוה בערך ב 40 60 FPS לפחות ושימוש ביתי על המחשב להיות עם ווינדוס לא חובה ואפילו רצוי ללא לדים ואפשר מארז ממוצע מזכיר שוב המטרה זה לגיימינג קל אני לא רוצה מפלצת גיימינג
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל כסף מהביטוח (8000) אבל זה מחייב אותי לקנות מחשב בארץ אנא המלצתכם - חשוב כרטיס מסך טוב!!! כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אותן דרישות למחשב הזה גם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מחר אני נוסע להביא את אחד המחשבים מפרט מלא באתר של בזק http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/inetlaptop.aspx אני חייב את זה דחוף לפני שאבא שלי יתחרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת את דעתכם עליו? האם מישהו התנסה בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב חדש. המערכת הנוכחית שלי נמצאת במפרט. המחשב שאני מתכוון לקנות הוא: (אני מרכיב אותו) מעבד AMD Athlon XP 1700+ 1.47Ghz לוח אם לא ידוע של gigabyte תומך ddr (המליצו לי עליו) ספק 300w cdrom x50 כונן תקליטורים Pine ESS modem 56k כרטיס רשת מובנה על לוח האם. 128mb ddr המסך, הרמקולים, וכרטיס המסך נשארים אצלי. מארז midi tower 20gb hdd האם כדאי לי לשפר משהו? להוסיף עוד זכרון (רק אם זה הכרחי)? לקנות קירור או כל דבר אחר? (מעדיף שהשיפורים יעלו כמה שפחות כסף, בהתחשב בתקציבי הדל) מצטער על חוסר המידע בפריטים, אולי אני אשיג עוד בקרוב. והשאלה העיקרית: האם זה יעלה לי את הfps בgta3 ברמה דראסטית ממצבי הנמוך (20-)? תודה לכל העונים!
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל השנה ללמוד לימודי מדעי המחשב. יש לי מחשב לא רע 15 אינץ' עם C2D אך חשבתי לכוון לאיזור ה13.3 עם זמן סוללה ארוך במחיר טוב. אני עוסק בתחום ויודע שהמחשבים שבאמת עושים את זה טוב הם ASUS. לשני המחשבים שחשבתי יש סוללה 8 תאים. יש בחנות מסויימת מבצע שאני יכול להביא את הU31F עם מעבד i3-370M זיכרון 2GB ודיסק 500GB ב2670, מחיר מצויין לכל הדעות. בחנות אחרת יש את הi5-2410 עם זיכרון 4GB דיסק 640GB וכרטיס מסך 520M ב3890. את ביצועי הכרטיס מסך אני לא צריך - זה לא למשחקים. זיכרון 2GB אני יכול להוסיף ב120 שקל בערך ו4GB ב230. האם ההפרש במחשבים שווה 1200 שקל או שאפשר בהחלט ללכת על הU31F? תודה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין במפרט מחשב מדוייק למטרת חיבור מצלמות אבטחה בלבד אשמח לקבל מפרט מומלץ כולל כרטיס DVR מומלץ ל 4 מצלמות. תודה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, אחרי מחשבה רבה והתלבטות קשה הגעתי להחלטה לקנות את הדגם xps m1330 של דל. לפני 2 אפשרויות משותף לשתיהן: 2 GB של ראם סוללה 9 תאים כרטיס מסך nvidia 8400GS מערכת הפעלה ויסטה ביזנס דיסק 160 גיגה 5400 סל"ד ושלט רחוק שונה: הצעה 1: מעבד T7300 2 GHZ מסך WXGA TRUE LIFE ב 8420 ש"ח הצעה 2: מעבד T7500 2.2 GHZ מסך LIGHT LED קורא תביעות אצבע ב 9400 ש"ח המחשב ישמש לעבודה, לבית ולכל מיני דברים שאמצע אותם לנכון - אני מתכוון שהוא יהיה מחשב ראשי. בהתחשב בעובדה שקורא תביעות אצבע לא מעניין אותי, ושראיתי באתר של דל בארה"ב שה לייט לד הזה הוא תוספת (שם) של 300 $ אני שואל: 1. מה דעתכם באופן כללי על המחשב. 2. מה דעתכם על המחיר, והאם ניתן למצוא במחיר כזה משהו טוב יותר. 3. מה זה בכלל ה לייט …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חשקה נפשי מאוד מאוד בdell xps 13. התכוונתי לקנות אותו דרך חבר בארה"ב כי המחירים בארץ חסרי כל פרופורציה. העניין הוא שיש הבדל של 450$ בין הדגמים שנמכרים עם אחריות בינלאומית לאלו שלא. ההפרש המטורף גרם לי לחשוב שאולי עדיף לי לחסוך עכשיו את הכסף ומקסימום אם יהיה תיקון הוא יעלה בערך את מה שחסכתי. האם אני צודק ? או שעלויות תיקון של מחשב נייד הרבה יותר יקרות ומצדיקות הבדל של 1,600 ש"ח במחיר ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 6 שנים, ואני משתמש בו בעיקר לעיצוב גרפי (כולל עריכת סרטים) וגיימינג. בגלל המחירים המופקעים, כרגע אני מוותר על הרעיון של רכישת כרטיס מסך חדש אבל אני כן מעוניין בשידרוג המעבד ולוח האם עד שהמחירים ירדו. מעבר להמלצות, אשמח לדעת אם לדעתכם כרטיס המסך הנוכחי שלי ייצור צוואר בקבוק. המפרט הנוכחי: כ.מסך: Nvidia GTX 970 5GB זיכרון: 16GB מעבד: Intel Core i5-6600 CPU @3/30GHz לוח אם: GA-Z170X-gaming 3 1151 gigabyte מה אני חושב לרכוש (תקציב עד 6k): מעבד: Intel® Core™ I9-10900KF Comet Lake Tray + לוח אם: Gigabyte Z590 AORUS Ultra Wi-Fi ATX / Asus Prime Z490M-PLUS ATX או מעבד: AMD Ryzen 9 5950X 16 Core Box + לוח אם: Gigabyte…
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, עזרה שלכם בהרכבת מחשב עבור חבר (המחשב הנוכחי שלו מת). בקשה ל- 1TB ssd, 8TB hdd תודה רבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 10,000 ש"ח אבל אפשרי לחרוג אם יש צורך וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PC for general purpose (Gaming, Video editing, 3D Modeling, Machine learning(Requires NVIDIA GPU) and Music production (requires a lot of USB3 ports)) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב מתוצרת L אסוס NJ20 מעבד ATOM 1.6GHz מסך מחשב בגודל מדהים של 10.2" 2 כרטיסי מסך כולל כרטיס מסך GeForce 9300GS למחשקים !! זיכרון ענק - 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח ענק 250GB מערכת הפעלה Windows Vista Business משקל זעיר רק 1.4 KG כולל מצלמה מובנת + BLueTooth תקשורת - 10/100/1000 HDMI ! שנתיים אחריות או ACER 2930Z מעבד ליבה כפולה מתקדם Intel® T3200 Dual-Core 2.0Ghz נפח דיסק קשיח אדיר 250GB מהיר בטכנולוגיית SATA מסך 12.1 קריסטלי, CrystalBrite WXGA TFT display זיכרון מורחב ומהיר 4048MB בטכנולוגית DDR2 במהירות 667GHZ מצלמה מתקדמת ACER WebCam כולל תקשורת אלחוטית WI-FI + DRAFT N 10/100/1000 כולל תקשורת Bluetooth כונן צורב וקורא DVD superMult…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים בעונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד שישרת אותי קצת מעבר לגלישה באינטרנט וחבילות אופיס למינהם, רציתי לדעת עם מחשב נייד וPavilion dv5061 1.8GHz 512b טוב מספיק או הוא יותר מידיי ואם כן אז מה יכול כן להתאים לי תודה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על מה אני צריך לשים דגש בבניית המפרט ל 28 מצלמות ב 4k (משתמש בפרוקסי כשצריך) בהרצה בו זמנית ב Multi camera?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות לעצמי מחשב המיועד לתכנות. (הרצת כמה סביבות VM ותוכנות כמו Visual Studio במקביל) *מפני שאני לא גיימר, ואני לא מתכוון לשחק משחקים אז שאין צורך בכרטיס מסך Intel Core i7 4770K Box (כבר נרכש בשביל הבנייה) Gigabyte GA-Z97-D3H Kingston KHX16LC9X3K4/16X Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW Antec VP-500P 500W CoolerMaster CM Storm Trooper בנוסף, אני צריך לקנות גם מסך חדש היות והקודם נשרף לי, מה לדעתכם עדיף? 27 או 24 אינצ'?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עזרה להרכיב מחשב לילד בן 12 עבור לימודים וזום, מחשב משרדי כזה. * למקרה שירצה לשחק משחק או שניים בעתיד; אפשר לנסות לקחת חומרה טיפה יותר חזקה למשחקים ברמת בינונית. מקסימום אחפש כרטיס מסך בעתיד ביד 2 או משהו אבל עניין המשחקים לא קריטי. ציוד היקפי וכונן ssd קיים כבר. צריך מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, זכרונות ram, לוח אם. אין העדפה ל-amd או intel. העיקר שיהיה סביר וזול. תקציב של 2000-2300 בערך.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד: I5 4430 3.0GHZ (טורבו עד 3.2GHZ) לוח אם: gigabyte h87-d3h RAM: G.SKILL 4GBX2 ד.קשיח WD 320GB כונן אופטי של LG כ.מסך ASUS GTX650 2GB ספק כוח של HEC 580W (לא היה עליו עומס של יותר מ200W) מארז TT sopranors קירור של .ARCTIC 7 REV.2 2 מאווררי PWM של ARCTIC מה שמסומן בכחול נקנה לפני כשנה (עוד כשנתיים אחריות), מה שמסומן באדום נקנה לפני כ4... אני יודע שזה מחשב חדש יחסית אני פשוט מעוניין לשדרג למשהו יותר רציני תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחנות מחשבים באזור שאני גר: מעבד: intel e6650 קירור למעבד: cooler master (לא פרטו את הדגם) לוח אם: ASUS P-5 cg 1333 זיכרונות: 2048MB DDR2 667mhz KINGSTONE צורב: צורב DVD X18 SATA מארז: EZ COOL + ספק 400W מקלדת+ עכבר דיסק קשיח: WD 250GB 16MB buffer SATAII כרטיס מסך: GF 8500GT 512MB GIGABYTE מסך: 19" LCD PROVIEW מחיר 4200ש"ח כולל מע"מ במפרט אפשר לוותר על צורב DVD . תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מארז: antec three hundred- the versatile case ספק: Silencer 500 EPS12V 80 plus מעבד: I5 HASWELL 4430 3.0GHz (אחריות עד 25.9.16) קירור: scythe katana 3 cpu cooler לוח אם: MSI H87M-G43 DDR3 1600 כרטיס מסך: MSI RADEON R9 270 GAMING 2GB (אחריות עד 9.4.17) SSD פנימי: CRUCIAL M4 128GB SATA 3 (אחריות עד 26.9.16) מתאם ל SSD פנימי: scythe bay rafter 2.5 דיסק קשיח פנימי: seagete 500GB 7200+ HITACHI 320GB זיכרון: G.SKILL DDR3 4GB 1333 7-7-7-21-2N עכבר: logitech m-bz105a יש לי זיכרונות אחרים שאני רוצה לשמור לעצמי שהם: kingston hyper-x 2X2 1600MHz את כל הציוד היקפי שלי אני רוצה לשמור חוץ מהעכבר כמובן שאני לא רוצה אותו יותר
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקציב עד 5000 ללא מסך. מיועד למשחקים ותכנות. מה דעתכם על זה: 1) לוח אם- aw9d-max -975X 2) זיכרון kingston 1024 800mhz 3) דיסק קשיח- w.d. 250gb 16mb 4) מעבד- E6600 BOX 5) כרטיס מסך- gigabyte 7600gt סה"כ- 4491 ש"ח המחיר הוא לא לעסקה אלא מכמה חנויות שונות לא הוספתי מארז וספק כי אני לא יודע מה מתאים. אשמח לשמוע את דעתכם. אני רוצה להבהיר שאין לי כל כוונה לבצע אוברקלוקינג
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנתיים רכשתי בארה"ב נייד של HP, מדגם Pavilion zv5348rs. עד היום- הבטרייה מתה, המטען פועל בקושי, הרמקולים מרעישים, הWLAN פועל לפי רצון חופשי (מסתבר), והמחשב נכבה לעיתים קרובות מאוד, וכל הזמן חם בצורה בלתי-נסבלת, זה הגיע למצב שמקשים במקלדת נמסו (כן, אני יודע, לא הגיוני לגמרי)!. פניתי לHP USA, ובשירות הלקוחות שלהם אומרים שאין להם הרבה מה לעשות. בHP ישראל דורשים ממני להגיע למעבדה לקבל הצעת מחיר לתיקון. שילמתי על המחשב הזה כמעט 2000$. אני לא מצפה לאחריות לכל החיים, או למוצר שישמש אותי לנצח, אבל באמת! זה מחשב לשנתיים או מה? רכשתי מחשב של HP כדי להמנע ממצבים כאלה, כי חשבתי שכשלמחשב יש "אבא" ו"אמא" כאלה, דברים כאלה לא יקרו. יש מה לעשות בנושא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-