ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם אני עובד בתחום העיצוב הגרפי כבר כמה שנים. כיום יש לי מחשב חזק בבית, אך הגיע הזמן להשתדרג אני עובד באופן קבוע עם תוכנת 3d Max , ועוד תוכנות עריכה ורנדור תמונות. אני מתכנן לבנות מחשב ב KSP , ( פרטים בקובץ המצורף - וגם בתמונה למטה ) - מה אומרים? האם לשדרג משהו? לשנות? חשוב לי שהרנדור של הסצנות, והעבודה עם התוכנות הכבדות יהיו מהירים אשמח לקבל כל עצה ולו הכי קטנה תודה רבה! ₪6,004 1 ₪6,004 42409 מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 39399 מאוורר ל…
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לעיצוב גרפי (פוטושופ, פלאש, אילוסטייטור) בגדול התקציב הוא 3,500 (חריגה עד 4,000). בגדול יש לי מחשב נייח מעולה - אז אני צריך שרק יריץ את התוכנות האלו בצורה טובה וזהו. לפני כן הייתי משתמש במקבוק אייר (4GB RAM, 128GB,i5) והוא סחב לי ממש יפה (הוא פשוט נהרס לגמרי ואני חייב חדש) את הקנייה אני מתכנן לבצע שבוע הבא (מקסימום עוד שבועיים) באזור תל אביב או אילת (אם יש משהו ממש טוב). מס' הערות: -אשמח לכונן SSD אחד (לא אכפת לי 256GB) - אני לא אוהב את הכוננים המסתובבים -אשמח שלא ישקול יותר מ2.5 קילו -גודל 12 עד 15.6 אני מודע לזה שזה לא התקציב המושלם לנייד אבל אני לא אדרוש ממנו יותר מידי אז אני חושב שזה אפשרי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי אני צריך להחליף את המחשב שלי ואישתי התלהבה ממחשבי ALL IN ONE בדקתי ודווקא המחירים שלהם לא יקרים משמעותית ממחשב רגיל. איך הם יחסית למחשבים סטנדרטיים? ראיתי פירסום באייבורי של מחשב ב 3550 ש"ח. עם המפרט הבא: מה אתם אומרים? תודה מראש ערן ולל מקלדת ועכבר אלחוטיים מחשב Lenovo דגם 300-23 F0BY002JIV מעבד Intel® Core™ i5-6200U Processor 2.3GHz מסך "23 1920x1080 LED Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® 920A 2GB זכרון 8GB DDR4 דיסק קשיח…
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני מדבר רק על המחשב, בלי מסך, מקלדת וכדומה (חוץ מרמקולים שגם נדרש). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD , אינטרנט וכדומה. 3. ציוד הקפי - רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מה זה \= 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אשמח לעזתרכם לרכישת מחשב ניד ללימודי תקשורות חזותית . מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג חריגה של500 שח 2. מה שימושי המחשב : עריכת ווידאו עריכת תמונות שימוש בתוכנות אדובי למנהם ואנמציה כמו מאיה ו זיבראש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב במקור לא מיועד לגיימניג אבל אם יוכל להריץ משחקים זה יכל להיות נחמד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעדיפה שהגודל יהיה 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא ממש יודעת…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני אשמח בבקשה מפרט למחשב עם מעבד amd שלא חלש יותר ממעבד i5, מחשב שישתמשו בו באוטוקאד לרוב ומעט משחקים קלים... לא מעוניין במעבד כמו i3. התקציב הוא סביב ה2500 בלי ציוד היקפי. אני צריך מחשב אמין ומאז ומעולם היו לי רק מעבדי אינטל, אני לא צריך לחשוש לטווח הארוך מזה שהרייזן הוא מעבד חדש? הכנתי את המפרט הזה, האם הייתם משנים בו משהו?: http://www.tms.co.il/preview/spec/skuq9xyl ושאלה נוספת, כאשר אני קונה מארז, אז חלקם מגיעים עם מאוורר, האם אחד מספיק או שצריך עוד אחד?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
intel i7 4790 3.60GHz 8ram אני חושב לקנות כרטיס מסך:gigabyte gtx 1060 g1 3gb video ram רציתי לדעת אם זה יעבוד ביחד ואם יש צבר בקבוק
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב נייח למטרת גיימינג בתקציב של עד3000$. חבר ייעץ לי לקנות את המפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/z4m61gw3 האם כדאי? במידה ולא, אשמח להצעות אחרות. יש לציין שאני מעוניין בכונן קשיח אחד של 500 gb ללא חובת ssd (אם נכנס בתקציב מה טוב) להלן הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים - בעיקר GW2, שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכת וידאו ותמונות ב-HD עד 4K / גלישה באינטרנט. 3. ציוד הקפי - אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: SSD הכרחי של 256 ג'יגה ומעלה. כמובן שהארד דיסק משני מספיק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הוא להורי. בהנחה שאני לוקח אחד ממפרטי המחשב המשרדיים שמפורסים באתר, כאשר אין לי באמת צורך בכונן 275GB SSD האם אפשר לנצל את אותו התקציב בצורה טובה יותר. בניתי מפרט ב - TMS הייתי שמח לקבל הערות: איפה ייווצר צוואר בקבוק. האם שווה לשים ספק אחר/ כונן SSD אחר? תודה מראש מעבד: Intel Core i3 7100 / 1151 Tray כמות: 1 מחיר: ₪457 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 מחיר: ₪217 מארז: Antec VSK-4000B-U3 כמות: 1 מחיר: ₪130 …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K או 1100$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח או 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים, בעיקר עבודה עם אופיסוגם עבודה עם סימולציות, matlab וסביבות וירטואליות (VMware). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב בין 6 שנים שמקרטע בזמן האחרון , כרטיס המסך שבק , ולעיתים הוא פשוא לא עולה לאחר כיבוי... בהתחלה חשבתי לקנות משומש עם מעבד דוגמת i5-6400 או i 5-4460 אבל אני חושש שהוא יתיישן מהר לכן חשבתי להשתמש במארז +ספק הקיימים שהם טובים לדעתי , וכך להגיע לתקציב אשמח להמלצתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש רגיל בתוספת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרתכם הרבה תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן להגיע עד 8500 ש"ח במידת הצורך וההצדקה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הדמיות ובניית מודלים אדריכליים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks, cinema 4d + corona render, photoshop - שימוש יום יומי ולפעמים רינדורים כל הלילה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 26 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות בעיקר, ואולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר 5 שנים הגיע הזמן למחשב חדש הישן סיפק את צרכיי עד היום, אבל התפגר בפתאומיות ביום בהיר אחד. כמובן שאפשר לתקן, אבל הגיע הזמן לחדש תודה לעונים הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכי כבד משחקים , (שאר הדברים אופיס , סרטים וכו לא דורשים משאבים ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טופס בקשת המלצה למפרט: קודםכל נתחיל בזה שתודה רבה מראש לכולם מעריך את זה מאוד! אנירוצה לקנות את המחשב מTMSבלבד. ישברשותי את המעבד AMD Ryzen 5 Six Core 1600 Box וכרטיסמסך Sapphire NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 8GB GDDR5 אניצריך את שער המפרט. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):1800(ללא מעבד וכרטיס מסך) • חריגה מקסימלית מהתקציב:לא חושב יש צורך במידה וכן וזה קריטי 200 לכל היותר • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב?(לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:Doom. GTA. Pubg. assassin's …
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת מוזיקה - QBase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - Full HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי בנו לי מפרט לפי הדרישות שלי ואני מעוניין לקבל חוות דעת לפני הקנייה. http://www.tms.co.il/preview/spec/gmu3x769 המחשב מיועד להחזיק לפחות 3\4 שנים בלי שדרוג, גיימינג כבד. ושאלה, האם הUPS הזה מKSP https://ksp.co.il?uin=9462 יתאים? מישהו יודע אם התוכנה שמגיע עם הUPS הזה מסוגלת לכבות את המחשב בצורה בריאה אם אני לא על המחשב באותו נפילת חשמל? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מבקש לשדרג מחשב ביתי שמקרטע. נדרש לוח +מעבד+זכרונות חדשים (DDR4). משרשור קודם שבו עזרו לי, הבנתי שלהשקיע במעבד i3 יהיה מעבר לצרכים שלי שהם אינטרנט/אופיס ולכל היותר תכנת מסחר בורסאית שתותקן במחשב. מעבר לכך, לא מוריד תכנות, לא מוריד משחקים (למי יש זמן...). מארז וכונן תקליטורים+קשיח יש לי, וגם ספק כח איכותי (כי מלכתחילה הושקע בספק איכותי אחרי שאכלתי קש מכמה גנרים). הבנתי שיספק אם אלך על סדרת G של אינטל, ושאת 4560 קשה למצוא. 4400 יש במלאי, 4600 במקומות מסויימים (למשל באייבורי, אבל הם לא משדרגים כשמדובר על התקנה של כוננים עם מידע). בקיצור, מה ההבדל הגדול בין 4400 ל - 4600 והאם כדאי להתאמץ עבור 4600 (או אפילו לרכוש בחו"ל את 4560)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הי ב21 לאוגוסט אינטל תציג מעבדים חדשים כיצד זה ישפיע על מחירי המעבדים לחכות עם רכישת מחשב עוד שלולשה שבועות?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מאומצת(בעיקר תהליכי עריכת וידאו) 85%, משחקים 15% א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 46" - 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב נייח צרכים: מחשב ביתי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים /סדרות אחסון תמונות וכו.. צריך מחשב מהיר וחזק בעל מקום אחסון רחב שלא יתקע לי.. תקציב עד 3000 ש"ח עדיפות למעבד של אינטל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב מבוסס רייזן (1600) עם לוח אם בתצורת Mini ITX. הבעיה היא שנראה שבקושי יש בארץ לוחות אם בתצורה הזו עבור רייזן. מישהו יכול להמליץ על חנות שיש לה, ושיש לה שירות ומחירים טובים? (ושנמצאת באזור המרכז) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם הכרחי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עריכת תמונות ווידיאו חובבנית. (אין צורך להקדיש לעריכה יותר מידי תשומת לב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Adobe AA, Adobe Premiere, Vegas pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע Full HD, שוקל לקנות גם מסך ולא בטוח האם ללכת על 144…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-