ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
יש לי נטבוק של אסוס 1215N. אני מנסה להריץ עליו SF4, ואני לא מצליח לגרום למשחק להשתמש בכרטיס של NVIDIA. תוכנת הבנצ'מארק שלו מדווחת על שימוש בכרטיס המובנה של אינטל, וכל שינוי שאני מנסה בהגדרות של NVIDIA לא עוזר. הפעם היחידה שראיתי שיפור בביצועים היה כשחיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HDMI. היה שיפור של כ-20% ב-FPS אבל עדיין השימוש היה בכרטיס של אינטל. חיפוש בגוגל מעלה שהדרייברים של ION מאד בעייתיים. מישהו יודע משהו?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר מוסיקה וסרטים אבל גם משחקים בינוניים (team fortress 2, BFBC2 וכו') * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה אני אשמח לדעת אם יש הבדלים בכרטיסי קול במחשבים ניידים. באמת שווה להשקיע בזה או שהמובנים מספיק טובים ?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש מחשב נוסף שיתאים למשחקים לילד בן 13 מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רובם בסיסים כמו קאונטר, אבל יש מידי פעם משחקים קצת יותר כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי מחשב נייד מארה"ב בגודל 14.1 עם סוללה של 9 תאים, הסוללה גדולה והיא קצת בולטת. רציתי לדעת אם תיק גב למחשב נייד בגודל 14.1 סטנדרטי מתאים למחשב שלי או שלקנות תיק יותר גדול? ואותו דבר בקשר לכיסוי? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על בסיס המפרט שintegral הציע לי סיכום הדרישות מהמחשב: - מחשב חזק עבור אפליקציות כבדות (לא עבור משחקים) - שיהיה שקט (נמצא איתי בחדר) - מאוד חשוב - מערך Raid 0 של שני HD של 80GB תקציב 7000 ש"ח מפרט: Gigabyte GZXA1CA-STB Poseidon Aluminium Black Full Tower Case 1 GlacialTech 120mm Fan 2 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 1 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 2 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard 1 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 2 LG GSA-H10A/N 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 Gigabyte Radeon X1300Pro PCI-e 256 MB Reta…
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מהמפרט שיש לי עכשיו לזה: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤663 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤676 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 ספק כח HEC 400TRT 400W ¤230 http://skypc.co.il/product.asp?pid=400TRT סה"כ מחיר לכל המוצרים:2399¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il תוסיפו לזה את הדברים הבאים: מארז Sunbeam Transformer Freezer 7 Pro for CPU 1GB DDR2 667MHz Dual Channel Samsung DVDRW S182D 120gb sata 250gb sata2 זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
וכרגע יש לי לוח p4p800 mx ומעבד celeron 2400 d אז האם שאני מחליף למעבד פנטיום 2400 אני יצטרך לעשות משהו מיוחד או שאני פשוט מחליף ביניהם וזהו זה יתחלף לבד???? כאילו לא תהיה בעיה במחב הוא יעבוד פשוט עם המעבד החדש?? תודה לכל העוזר
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש ... כעיקרון הולך להיות לי בין 5000-6000 ש"ח... אני צריך מחשב טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים,ומחשב חזק וטוב לקידוד וידאו,שיהיה מעבד חזק וגם קירור למחשב למעבד ולכרטיס מסך.. והנה אתר שמצאתי ברשת שאפשר לעשות דרכו מפרט: http://skypc.co.il/BuildItems.asp?page=187 עריכה:שכחתי להוסיף גם ציוד היקפי מסך אני לא צריך..מערכת הפעלה אני גם לא צריך שתכללו כי בחנות שאני קונה אני רק מוסיף כסף והם מתקינים לי מערכת הפעלה של ווינדווס.. בברכה, י.א
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? עד 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מקווה שיריץ DIABLO III ויאפשר לי לערוך סרטונים ליוטיוב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש גלישה באינטרנט ומעט עריכת אודיו ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? DIABLO III בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום מפרטים, אני מחפש מפרט למחשב גיימינג בתקציב של בסביבות ה2000 ש"ח (קצת יותר קצת פחות, אל תפריזו P: ). אני מודע לעובדה שזה לא מספיק למחשב גיימינג רציני, אך זה התקציב שעומד לרשותי ואשמח אם תוכלו לתת לי את המחשב הכי טוב שאני מסוגל להשיג בסכום הזה. אין צורך בציוד היקפי, רק הקופסא P: תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. און ליין והאחרונים שיסחבו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (לפחות בהתחלה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים,משחקים,מחיר ומה שבא לכם לראש(לא איכת בנייה), עד סוף הקיץ אני צריך להחליט. תודה מראש. טושיבה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9840 HP: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9492
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לעבודה משרדית? כדי לעבוד בנוחות עם וורד, הייתי רוצה מסך (ומקלדת) גדולים יחסית. הייתי מעדיף שלא להשקיע יותר מאשר 2500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אני צריך נייד pc, מכוון שאני רגיל לעבוד על macbookים, אני חייב נייד עם נוחות שימוש מקסימלית, מקלדת, טאץ פד, כל מה שמסביב, בצורה הטובה ביותר שפי.סי יכול להיות. עבדתי על המון לפטופים "סטנדרטיים" שפשוט היו בלתי שמישים מבחינתי והעפתי אותם אחרי כמה שעות מתסכלות. בגלל זה לפני הביצועים ולפני הכל אני רוצה לשים דגש על נוחות השימוש. מבחינת חומרה, אני חושב שבתקציב הזה יהיה בושה לקבל פחות מ-i3/i5, עדיפות לסנדי ברידג' (אין לי מושג למה, זה פשוט חדש יותר ;D). אין לי שום סיבה להשקיע על ראם/הרדיסק רציני, זה דברים שאפשר לשדרג בעתיד. חשוב שהנייד יהיה 17 אינץ, ויעלה בסביבות ה-800-1000 דולר בארה"ב. חנויות מועדפות: www.newegg.com www.bestbuy.com או אתרי היצרנים. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לא מזמן הציעו לי מפרט דומה לזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/gwuac2hx אני רוצה לקנות אותו, אבל השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין GTX660 ל660TI? או שכבר עדיף לחכות לסדרה הבאה?..
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בחו"ל וקניתי את כל הרכיבים פרט למארז. הקנייה כוללת 770 GTX (אורך 280מ"מ) ומאוורר COOLERMASTER HYPER 212 (גובה 159מ"מ). המחשב יכיל בתוכו 2-4 כוננים קשיחים ו SSD אחד. כרגע שמתי עין על ה Thermaltake Chaser A41, המחיר סביר והאפשרויות מספקות. למרות שנים של נסיון, מעולם לא הרכבתי לוח אם או מעבד ולא התעסקתי בסידור הכבלים במארז - המארז הזה אמור להקל על המלאכה? העדפה לקנייה בחנות באזור אשקלון/אשדוד.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט טוב למחשב המיועד למשחקים כבדים כגון Crysis וצפייה בסרטים. יש לי תקציב של עד 4000 שקל עם אפשרות לתוספת של עוד כ- 500 שקל אם באמת תהיה סיבה לכך. אין לי צורך בציוד היקפי, יש לי מסך 20 אינץ', ואני אוותר גם על הכונן דיסקטים העיצוב של המחשב פחות חשוב לי מהאיכות שלו, אני צריך שהוא יחזיק מעמד לאורך תקופה ממושכת ושיהיה יחסית שקט כיוון שהוא נמצא לי ליד המיטה וחבל שאני אשבור אותו כי הוא יעיר אותי באמצע הלילה בנוסף יש לי ספק EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU שקניתי לא מזמן השאלה אם אתם חושבים שאני אוכל להשתמש בו במחשב מסוג זה? אם לא, לא נורא. אני בדיוק נכנס לטכניון אז לא יהיה לי יותר מדי זמן בשביל המחשב בגלל זה אני צריך מפרט חזק שיעמוד לאורך זמן שאני אוכל לשחק…
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום!, יש לי כרטיס מסך ati radeon hd5770 1gb ddr5 וגם ספק כוח huntkey 550w ואני צריך לקנות את השאר כלל מסך (מעדיף יותר מ20"). אני לא ממש מבין בכל זה אז עם אתם יכולים להביא לי יד אני אשמח תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים חדשים כמו crysis 2 ותוכנות עיצוב כמו after effects 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? עם זה בשביל לשפר את המחשב בעתיד אז כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לר…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, מיועד לאישה בת כ-75 שמעולם לא התנסתה או נגעה במחשב \ טלפון חכם או כל פיסת טכנולוגיה מעבר לרכב ידני ושלט של טלויזיה. השימושים פשוטים: אינטרנט סרטים ומוזיקה, שיחות וידאו בסקייפ עם נכדים וכד'. הראיה לא משהו, אז מסך איכותי וקריא יהיה הכרחי אבל אין לי מושג לאיזה גודל לכוון. אולי אפילו עדיף טאבלט? אם מי מכם נתקל בנסיבות דומות - אשמח לכל עצה טיפה והמלצה לדגמים שנראים לכם מתאימים לנסיבות. תודה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות EMULE וסקייפ משקל רצוי-עד 2.5 ק"ג, עדיף פחות יש צורך ביציאת DVI דרך אגב, למה אתם מתכוונים באיכות בנייה? ואיזה חברות נותנות את זה? מה שמצאתי עד עכשיו זה: HP 2230s 2GHz 3GB 320GB 12.1 NX598EA LENOVO THINKPAD SL300 NS6L2IM 2738-L2G HP ProBook 4310s NX570EA HP Pavilion dv3-2150ej 2.1GHz 13.3 3GB 250GB NZ868EA Lenovo ThinkPad R400 2.1GHz 14.1 250GB 2GB 7443-22G ASUS F6a 2GHz 13.3 3GB 250GB ויש גם את ה-מחשב נייד LG E310-M.CP8BE 2.16Ghz 2GB אני מאוד מתקשה להחליט
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה: http://www.amazon.com/G73SW-XA1-Republic-Gamers-17-3-Inch-Gaming/dp/B004LRO9AK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1300995652&sr=8-3 עולה 1400$ (4977 ש"ח ) שווה את המחיר?? או שיש מחשב אחר מאותו סוג יותר משתלם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח D946GZIS ומעבד חלש D925! שאני רוצה להחליף. באחד הפוסטים נאמר לי שהלוח לא תומך ביותר מ 533 באס, באתר של אינטל מצויין שהוא תומך 1066/800/533 (http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZIS/index.htm) אני מתלבט בין שני מעבדים, קחו בחשבון עריכה גרפית (פוטושופ, פלאש, אילוסטרטור וכד') הראשון Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz והשני Intel Core 2 Duo E6600 מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2350 במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים כמו PES , SIMS אבל גם COD וAC ו L4D , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית דו מימדית וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אממ כרגע יש לי מסך SAMSUNG 931B 18 אינץ' שווה לקנות חדש? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות טובות ומוכרות כמובן 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משהו מיוחד. כרגיל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אממ שיהיה יותר טו…
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי שלא יעלה על 4000 שקלים. תודה ד"א המפרט הוא בשביל חבר, ששאל אותי איך המפרט הזה: מארז THERMALTAKE STRIKE MX VI6001BNS + FAN ספק כוח ZALMAN ZM460B-APS 460W לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3 מעבד INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 6MB 1333MHz קירור למעבד ZALMAN CNPS7000B AlCu זיכרון A-DATA 4GB KIT 2x2GB 800MHz CL4+HEATSINK דיסק קשיח SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA-2 32MB צורב DVD LG / SAMSUNG X20 DVD-RW כרטיס מסך GIGABYTE 9600GT 512MB DDR3 מחיר בחנות: ¤3,859.00
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-