ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Software Developer Workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio כבד מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
1500 שקל רק בשביל הגולם עצמו וכל החלקים שיש בפנים. מסך יש לי וכל מה שמסביב יש לי רק אני צריך להחליף את הגולם עצמו ואת כל התוכן שלו. אם אתם מגיעים למחירים שעוברים את ה1500 אז תפרסמו בכל זאת. דרך אגב אני רוצה לעשות אותו מחשב למשחקי מחשב . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד לחבר: עלות עד 3500 גג גג 4000 קנייה בארץ מטרות המחשב:צפייה בסרטים גלישה קצת משחקים ובעיקר עריכה גרפית!. גודל: אני קצת לא מבין אבל קצת יותר מהממוצע בשביל לראות סרטים בכיף. משקל: כמובן כמה שפחות אבל לא משנה לי כלכך זמן סוללה: עדיף שיהיה מעל 5 שעות אבל שיהיה מספיק לנגיד נסיעה של שעתיים ועוד שהיה בחוץ של שעה בלי שתיגמר לו הסוללה. יציאות מיוחדות: USB, מיקרו אס די, HDMI, הסטנדרט של ימינו. בולטוס: רצוי מאד שיהיה כוננים: צורב DVD עידפות לחברה: מה שנחשב אמין וטוב אני מאד אוהב את DELL ו TOSHIBA. אחריות טובה וארוכה ככל האפשר. תודה על העזרה, אם נדרש מידע נוסף לגביו אנא אמרו.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
הנני מרכיב מחשב לעבודה גרפית דו מימדית (בינתים ללא כרטיס מסך- יתכן הוספה בעתיד הרחוק של GTX970 או דומיו בשביל פלאגינים). המארז צריך להיות יחסית שקט יחסית מבינת פעילות מאווררים על HIGH. רק לשם ההשוואה, עד עכשיו היו לי את: - GIGABYTE POSIDON שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו ומדרגת השקט שלו עם 2 מאווררים. - האנטק SONATA 2 ו 3 היו סבירים- רמת הרכבה טובה אבל רמת המאווררים היתה מאכזבת ובעיקר השליטה על המאווררים האחורים ובסוף הם ממש מרעישים בניגוד ל GB. בכולם היו פילטרים של אבק סבירים והספקים של אנטק היו טובים וסיפקו תמורה במשך 5 שנים ואף יותר. אני אוהב עיצוב נקי וחלק ופחות מפלצות מהבהבות עם מאווררים 200ממ- למרות שאם יש באנדל טוב אני מוכן לשקול), אני מחפש משהו דומה עם ספק מעל ל500W בע…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET VGA+DVI, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3848 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪276 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1066 מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Box , יחידות 1 ₪323 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2778 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪120 http://ww…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל תגובות על הנייד lg e310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2840&CatCode=315 הנייד לצרכי גלישה,מסמכים ו visual studio בעיקר אשמח לקבל חוות דעת מכל מי שמכיר את הדגם הייתי רוצה לדעת על ביצועים (בהתאם למה שציינתי) , זמן סוללה , והכי חשוב עד כמה הוא שקט זה הפרט הכי קריטי עבורי אם למישהו יש המלצות לנייד טוב יותר באותו מחיר ( שעונה על דרישת השקט) שיציע בכיף תודה רועי
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך low profile חזק ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל* Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. ת…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, מצרף את פרטי המחשב שברצוני לרכוש. שימושי המחשב שלי: לימודים, אימיול, אינטרנט וגם בא לי להתחיל לשחק קצת במשחקים...לא משהו רציני..בקטנה...מכוניות, פיפ"א וכו'... מה דעתכם? DVRW SAMSUNG X18 SI82D SATA CASE BUSINESS CLEARLINE 450W 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG ATHLON 4800 AM2 DUAL CORE 2 X 512KB BOX DDR II 1GB 667Mhz KINGSTON PC PARTNER ATI AM2 A94S DDR2 667 + X300 128M + LAN ATI SAPPHIRE PCI-E X1550 512M DDR2 DVI 128bit המחיר: 1900 ש"ח ללא מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
איך המחשב? מה יש לשפר? השימושים העיקריים הם משחקים. המפרט הוא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪850 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪230 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI …
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה חלקים ללוח, מעבד וזיכרון למחשב שישמש שרת קבצים. התקציב: 700-800 ש"ח. הדרישות: חייב להיות mATX, המארז של העסק הוא Foxconn DH841 http://www.foxconnchannel.com/product/Chassis/detail_overview.aspx?ID=en-us0000082 כרטיס מסך מובנה חובה, עדיף יציאת D-SUB 2-4GB זיכרון עדיפות גבוהה למעבד INTEL תמיכה מלאה (כרטיס מסך ורשת) בלינוקס CentOS 5 מעדיף לוח של ASUS. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול חיצוני firewire 410 ואני צריך להוסיף כרטיס pci של TI צריך מארז שקט בטירוף!!! צריך מסך וציוד הקפי. תודה לתותחים שיענו לי... [br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 13:13:19 בבקשה תשובות, אני צריך לקנות היום!! [br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 13:28:33מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 960 1 960 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 990 1 990 זכרונות DDR II 800 Price Units Total 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 370 4 1480 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 500 1 500 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 320GB 7200RPM, 16MB,…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אהלן אנשים, ידידה טובה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייח חדש לשימוש ביתי. מדובר במחשב שמיועד לגלישה באינטרנט, מוסיקה, קצת סרטים [אפילו לא בטוח אם בHD, אבל נניח שכן] ומשחקי אינטרנט בסיסיים אולי יכולות בסיסיות להריץ sims3. התקציב הוא 2000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ו\או מסך. ניתן לחרוג קלות מהתקציב עד 2500 ש"ח. רצוי כמה שקרוב לאזור ה2000. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. בעיקרון יכול להיות שתיהיה לי את האפשרות לקנות את המחשב הנייד מארה"ב ואני יביא אותו לארץ, אבל זה לא בטוח. לכן אני אשמח אם תביאו לי שתי אפשרויות אחת לקניה בארץ והשניה לקניה מארה"ב. תקציב: בסביבות 3000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים -קלים, צפיה בסרטים והאזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-13.3 * משקל רצוי?עד 2 ק"ג זה נשמע סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק ל6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו שאני חושב עליו כרגע רצוי שיהיה יציאת HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל של כונן קשיח בערך …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה (או יותר נכון לחבר) הוא עשה אוברקלוק מוגזם והרים את הוולטאז' ועכשיו המחשב לא נדלק הוא נתקע בדיטקטינג IDE אז הוא עשה איפוס לCMOS ועכשיו שהוא מעלה את המחשב המחשב עולה נותן לו מין חלון כזה להתקיין ריידים אחרי זה זה רושם BOOT FROM CD למרות שהוא שינה בביוס שההארד דיסק קודם ואז יש לו שגיאה מסוג pxe-e61 failure check cable מה הוא אמור לעשות????
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
הם מציעים שם ניידים במחירים נוחים עד מחשידים.מישהו קנה מהם פעם? טענות? הערות? המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב החלטתי להתחדש בנייד שולחני חדש. רוב הניידים במחירים שאני מחפש משתמשים במעבד בעל סיומת U- הבנתי שזה אומר שהוא בעל צריכת אנרגיה נמוכה אך לא מצאתי הסבר לגבי כמה זה פוגע בביצועים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס וקצת עיבוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב לשימוש ביתי ומשרדי, ישומי אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות, 2 מסכים שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים (KODI), חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ושתהיה אפשרות לשדרג בעתיד אם יהיה צורך. מה דעתכם על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 7500 3.4Ghz - IR13 - ללא צורב מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI H270 PC Mate LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לאחי יש נייד של לבונו מערכת ויסטה, חדש לפני חודש קנה אותו ב3 אלף שקל, את הפירוט של המערכת אני לא ממש יודע, אבל אני יכול לנסות לברר . חברה שלו הייתה בנייד היום והייתה באיימיל ירדה לאכול איתנו אכלנו ופתאום שחזרה המחשב לא פע, המשחב עולה והכול כרגיל מקישים סיסמא בכניסה למערכת כרגיל, ואז רואים עכבר ורקע שחור, השולחן עבודה לא עולה, חשבתי שזה בעיה בעליית הexplorer.exe אבל טעיתי, אבפילו המנהל משימות לא עולה ככה שאי אפשר לעשות כלום. רואים שהמחשב פתאום הואט ונהיה איטי בעלייה שלו, כאילו תקף אותו וירוס או משהו או בעיה בחומרה אני לא בטוח. מצב בטוח לא עוזר גם הוא לא עולה מה שעוד יותר גורם לחשש שזה משהו רציני. אין נקודות שיחזור כדי לעשות שחזור מערכת. נשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אני מחפס לקנות מחשב חדש בסכום של לא יותר מ3500 שח (ללא מסך)סביב ה 820 האים אפשרי? למה ה INTEL 820 ? הוא זול יותר מAMD בכפולי ליבה ממה שקראתי הביצועים בריבוי ישומים טוב יותר מ ATHLON 64 אני מחפס בעיקר מחשב לבית (המרות,משחקים ,הרבה ישומים במקביל וכדו'..) לוח אם חשבתי על ASUS P5LD2-VM דיסק קשיח WD160 SATA2 זיכרון אני עדיין לא יודע גודל/מהירות אולי http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=VS1GB533D2&affiliate=zap VS1GB533D2 CORSAIR אני יודע שלא מדובר ב Dual בעתיד אקנה עוד אחד זה יעבוד? כרטיס מסך משהוא טוב לא יקר שאוכל להריץ כל משחק שרק ארצה ובלי לגמור על התקציב TV-OUT+DVI המחיר צריך לכלול מארז,ספק,כונן 1.44,צורב אם יש רעיונות,תגובות או הצעות נא לשלוח מי שר…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשות המשפחה שלי נייד של HP מדגם dv5282ea יש לו כרטיס מסך Geforce 7400 שתומך ב-TurboCache וזכרון בנפח 512 מגה אני הבנתי שיש לכרטיס 128 מגה משל עצמו והוא יכול לקחת עוד 128 מהמערכת (כי הוא יכול להגיע ל256 מגה סך הכל) עכשיו המצב הוא כזה: - המחשב - מדווח שכמות הזכרון של המערכת היא 512 מגה - dxdiag כלי הדיאגנוסטיקה של דיירקט-איקס מדווח על 256 זכרון של כרטיס המסך - ב-BIOS אין שום אופציה שקשורה לזכרונות בכלל וזכרון כרטיס מסך בפרט עכשיו אני יודע שבמחשבים עם כרטיס מסך משולב המחשב מדווח על "חסרונו" של הזכרון שהוקצה לכרטיס מסך וגם ניתן לשלוט בכמות הזכרון שהולך לכרטיס דרך הBIOS אז האם זה שונה ב-TurboCache? יכול ליהיות שכרטיס המסך "לוקח" את הזכרון אליו רק כשהוא צריך?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מחשב נוכחי : מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN כרטיס קול 7.1OB מארז EZCOOL LED + 25CM fan מאוורר D.C 775 מאוורר AR 775 HEAT-PIPE אני אשמח אם תוכלו להציע לי ספק כוח ודיסק קשיח (500GB) שמתאימים למחשב הזה. בקשר לתקציב אני לא ממש בטוח, העיקר שהרכיבים יתאימו לשאר הרכיבים במחשב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני משחק GTA על לאפטופ 6930G של ACER, אך לפעמים עקב העובדה שהלחצנים של התזוזה נמצאים בצד שמאל אני לוחץ בטעות על הלחצן השמאלי של העכבר המובנה של המחשב(SYNAPTICS משהו נראה לי) רציתי לדעת, יש לי אפשרות לבטלו בצורה כלשהיא? מערכת ההפעלה היא WIN7 בילד 7201, כל הדרייברים מותקנים פיקס.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
כיום יש לי מחשב מסוג HP ProBook 430 G2 Notebook. המעבד הוא מסוג i5. המחשב מהיר מאוד והייתי די מרוצה ממנו אבל בשנה האחרונה הוא "פולט חום" ואני גם לא מרוצה מאיכות המסך. אני שוקל למכור אותו בזול/למסור אותו ולקנות לעצמי מחשב נייח חדש. אני לא בקיא בתחום ואשמח לשמוע איזה מחשב מומלץ לי לרכוש והיכן ניתן לרכוש אחד במחר הוגן. אני צריך גם לרכוש לעצמי מסך (אשמח לשמוע המלצות על מסך איכותי). אני מדגיש שאני מחפש מחשב שבו אני אשתמש בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה בוורד, ולא משחק במשחקי מחשב. התקציב שלי נמוך מאוד. אני מעוניין שהמסך והמחשב יחדיו לא יעלו יותר מ-2,500 ש"ח. נ"ב אני אשמח גם לשמוע מה המחיר הריאלי עבור המחשב הנוכחי שלי. רכשתי אותו ב-2015.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-