ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה, אם יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, MAD MAX THE GAME, METAL GEAR SOLID: PHANTOM RAIN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 X 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה שווה מחשב כזה בן 11 חודשיים , בעיקרון הוא עבד ברצוף חודש. מארז Z1 ZALMAN ספר כח A.PFC 80+ VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.5GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4690K מאוורר למעבד BLIZZARD T2 COOLERMASTER לוח HASWELL 1150 H97-PLUS ASUS זכרון HYPERX FURY KINGSTON 8 GB DDR3 1600MHZ דיסק KINGSTON V300 2.5" SATA3 120GB SSD צורב OEM GH24NS שחור SATA LG DVDX24 DL מחשב ללא אופיס מחשבללא מערכת הפעלה כרטיס רשת 1G LAN 10/100/1000 כרטיס קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS מחשב ללא מקלדת מחשב ללא עכבר מחשב ללא רמקולים בנוסף הורכב כרטיס רשת אינטל 4 פורטים HP Intel NC364T Quad Port Gigabit Network Adapter 436431-001 435506-003 1Gb 4 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין סדרת לנובו יוגה 500 ללנובו יוגה 3 פרו? ומה דעתכם עליהם באופן כללי? לא כ"כ מבינה במחשבים ניידים ולפי מה שראיתי שני אלה הכי מתאימים, אבל יוגה 3 עולה כ1000 ש"ח יותר אז אני מנסה להבין מה השוני המהותי ביניהם. נציין רק שאני סטודנטית, שימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים...). http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=901453,902105 תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח אם תוכלו להמליץ על על מפרט מחשב שיענה לי על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש״ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, משחקים, צפיה בסרטים וצפיה/עריכה של מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CC, Adobe Lightroom, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, FIFA 16, NBA 2K16, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למחשב נייד 14 אינץ בערך ב3500 כמה פרטים חשובים: מסך מבריק כונן DVD המחשב ישמש בעיקר לFACEBOOK אינטרנט צפייה בוידאו ותמונות http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-14z-2330m.htm http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n4050-a2450m.htm ראיתי את שני המחשבים האלה מה דעתכם? אני חושב האם כדאי לקנות כונן SSD השאלה היא האם כונן הSSD מחליף את ההרדדיסק או שהוא בנוסף? כי אני צריך גם בערך נפח של 500 גיגה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת משחקים (משחק אחד למעשה, WoW) איפה אפשר לשפר או להתאים יותר טוב (עדיף עם מחיר כלפי מטה) מה שמטריד אותי זה הקירור למעבד שאני לא יודע אם יתאים למארז וללוח אם. צריך להחזיק לפחות 3 שנים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I56600 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Fan - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1143/1120 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170N-WIFI - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset - Dual channel DDR4 memory - Integrated Graphics with DVI, 2 x HDMI video outputs - PCI Expr…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המפרט בעיקרון למשחקים פשוטים של ילדים.. לא גימרים... התקציב הוא כ3000 ש"ח... לא יותר מ3500...(כאשר זה בתשלומים) המחשב צריך להיות כולל הכל! כלל ציוד היקפי.. מקלדת נורמלית חוטית כולל עכבר אופטי חוטי.. רמקולים פשוטים. צורב רגיל, 512 , AMD כנראה סוקט939 כאשר יהיה אפשרות לשידרוג עתידי... לא החלטתי עוד בין pci e ל agp מסך 17 crt (כנראה לא בטוח עדיין...) לא להגזים בדיסק קשיח.. ומארז נורמלי..
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכל המומחחים, אני כבר אובד עצות, כל התקדמות הטכנולוגיה ומגוון המפרטים שאפשר ליצור כבר יאשו אותי, אשמח אם תוכלו לעזור להבין מה הכי מתאים לי לא רק בהיבט התקציב,התקציב שצויין בנושא זה מה שהיה נראה לי נכון להוציא על מחשב חדש לאו דווקא מה שאני מוכן להשקיע, על כן אשמח שתבנו ע"פ תקציב זה אם זאת ארצה לשמוע הסתייגיות לגבי תקציב בהיבטים של עלות מול תועלת בהתאם לצרכים. אז קצת על הצרכים שלי: אני מעוניין להצטייד במחשב שאוכל להריץ עליו תוכנות תיב"ם (עוד לא סגור על תוכנה ספציפית אך אחת מבין ה3: solid edge. solidworks, inventor ) לצורך העמקת הידע והשליטה בתוכנה וגם חלטורות (אם יזדמן כפריילנסר), ולכן אין צורך במחשב בומבסטי "לפרנסה" אבל עם זאת אני מחפש מחשב שידע להריץ את התוכנה להריץ …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה באזור ה3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא בשבילי ואני לא גיימר כבד זה בשביל אחיין , אני מניח שהוא ירצה שכל המשחקים החדשים ירוצו, שזה בכלל GTA BF4 וכל השאר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך להזמין את המחשב הבא . הוא מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה את האופצייה לבצע OC בעתיד. אני יודע שיש מקום לקצץ במיוחד במארז ובספק ואני יסביר. יש לי המון HD ואני רוצה מארז גדול ומרווח ועם ספק שלא יגמגם בהעמסות. בהתחלה רציתי DS3 של ג'יגהבייט ושיניתי את דעתי בגלל פיצ'רים - האם אני טועה ? אני מאוד סומך על דעתכם כאן בפורום ואני אחכה לפני ההזמנה ואני רוצה להזמין עוד השבוע. אנא תגיבו ותעזרו לי להחליט. גם אם אתם חושבים שזה בסדר תאשרו כי אני זקוק לחיזוקים. - שאלה נוספת בקשר למסך - בחרתי בו רק בגלל האתר הזה האם הוא באמת כזה טוב ? ומה יותר מתאים למשחקים הרחב או הרגיל ? תודה רבה מראש מנו מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1803 לוח אם: A…
-
- 49 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני צריך מפרט למחשב לאולפן יצירת מוזיקה אני צריך בעקרון שתגידו לי בערך מחירים ואיזה חלקים אתם ממליצים הכיוון הוא 300 ג'יגה הארדיסק 4 גי'גה ראם.. אתם מבינים את הפואנטה.. אזאני צריך שתעזרו לי לבנות מפרט כל חוץ מכרטיס קול וכרטיס מסך תודה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני לפטופים, השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (lightroom/photoshop) ועריכת וידאו (premiere). מצד אחד יש את הDELL 7559 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N7559-7101 כאמור עם I7 6700HQ 8GB RAM nvidia 960 4gb 1920*1080 מסוג truelife, לא בדיוק IPS אבל כן מאפשר זוויות צפייה רבות יותר ממסך TN. 1TB SHDD ומצד שני יש את ה HP pavilion gaming http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P5P47EA שעולה פחות מאה שקל בערך אבל בנוסף למעבד 6700 יש לו: 16GB RAM 1080*1920 IPS 128 SSD 1TB HDD אבל כרטיס מסך חלש יותר: nvidia 950 4GB צורב DVD לDELL כבר קיימות ביקורות ברשת, הוא קיבל ציון 82% באתר notebookcheck והחסרונות שלו מביקורות זו ומאחרות הם מסך סביר+…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני טאבולה ראסה בנושא ניידים - אין לי כל ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לפי הפרוט הבא: השימוש: משרדי - אופיס, אינטרנט, המשחק הכי כבד הוא "באבלס"! ניידות ואורך חיי סוללה לא מיוחדים - הוא אמור להיות תחליף למחשב שולחני כך שאעבוד הרבה כשהוא מחובר לחשמל. אין תוכנות גרפיות, מולטימדיה או צפיה בסרטים. WINDOWS7 צריך גם חיבור אינטרנט WIRELESS. חשוב! איכות גבוהה, אמינות ושרות טובים. גם מקשי מקלדת גדולים יחסית (מה לעשות, יש כבר מישקפיים). תקציב באזור ה- 4000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה שדרוג לרוב המחשב שלי ומעוניין בדעתכם בהתאמת המוצרים יחדיו (בעיקר מבחינת אספקת החשמל של הספק): 1. מעבד - Intel I7 6700K 2. קירור מעבד - Scythe Katana 3 3. לוח אם - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 LGA 1151, Intel Z170, DDR4 4. זכרונות - Corsair Vengence LPX 4x4GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 5. דיסק קשיח - Samsung 950 Pro M.2 2280 SSD MZ-V5P512BW 512 GB SSD 6. מארז - Antec P100 Mid Tower Black אלה החלקים שאני מעוניין לרכוש לפי הדרישות שלי האישיות למשחקי גיימינג, מעט עריכה וצפייה בוידאו, סימולטורי טיסה וכו'. הדברים שאני מוסיף לחלקים אלה מהמחשב שלי: 1. ספק כח -Corsair TX650W 2. כרטיס מסך - G…
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן שאקנה כבר מחשב חדש... בכל מקרה, אני מעוניין במפרט מחשב לתוכנות גרפיות ועריכה בעיקר, ובנוסף שאוכל להריץ עליו משחקים (לא לגיימינג, סולידי משהו, בעיקר משחקי אסטרטגיה RPGו) תודה 1. מה התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח רצוי לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - טיפה משחקים לא משהו מטורף, אבל בעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות ועריכה (illustrator ו- photoshop) א) התוכנות העיקריות - illustrator , photoshop ו- indesign (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מסך 20" 1200X1600 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - נכון לעכשיו לא משהו מטורף בגדול משחקים כמו …
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים). לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם: -מנוע גרפי חזק -יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות -רזולוציית מסך גבוהה -הרצת משחקים ברמה גבוהה המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה : HP Pavilion DV6-6B19EJ הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL: XPS15Z הבעיה איתו שהוא…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש במחשב נייד ומנסיון העבר יש כמה דברים שחשובים לי ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי: לא HP - שמעתי מיותר מדי אנשים דברים לא טובים על המחשבים שלהם, גם לאחרונה. מסך מט - חובה גודל מסך 14.1 - 15.6 אינץ', עם עדיפות למסכים הקטנים. משקל - זו אחת הסיבות למסך הקטן, משקל כמה שיותר נמוך, אני מאמין שהגבול הוא 2.5 ק"ג ככה. מעבד - לא חייב להיות מאוד חזק, אבל אני לא רוצה נטבוק - אני רוצה ש- MATLAB למשל תוכל לבצע חישובים בזמנים הגיוניים. כונן קשיח - 250GB ומעלה, בשביל הנוחות. לא יודע אם הכוננים במהירות 7200RPM נמכרים כבר במחירים הגיוניים, אז זה לא כל כך קריטי. זיכרון - 4GB או לפחות שיהיה סלוט אחד פנוי לאפשרות הרחבה. אלחוט - WIFI N + BT מובנים, לא רוצה להסתובב עם מתאמים על שקעי ה…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני סטודנט נייד, הנייד הקודם שלי (LG-LW60) גומר את הסוס לאט לאט. עדיין מתלבט אם להשקיע בו ב2GB +סוללה ואולי הרד דיסק חדש או פשוט להחליף הכל. מפחיד אותי ויסטה מאחר שאני צריך מחשב לעבודה ומחקר בעיקר ולא ליופי(אשמח אם משהו יאיר את עיני בנושא). אני שוקל מחשב חדש אבל מאחר ואני כבר שנים לא מעודכן במחירים וסוגים, המבחר שיש היום מבלבל אותי מעט. אם כבר מחשב חדש: תקציב: גמיש 5-7אלף ש"ח לפי היגיון סביר של עלות-תועלת-משקל. מסך: רחב 15.4 או 14.1 עדיף לא מבריק (אני משתמש יחד עם מסך שאני מחבר בנוסף). ישומים: Matlab, מייפל, וורד, אקסל, אקרובט, פיירפוקס ועוד ועוד, כולם במקביל, מידי פעם משחקים. חברה: לא משנה, משהו אמין עם אחריות של שנתיים פלוס. דרישות מיוחדות: - שיהיו דרייברים ל-xp ולינוק…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מעבד- INTEL E7400 2.8GHZ קירור למעבד -ARCTIC 7PRO זכרון- G.SKILL DDR2 4096MB דיסק קשיח- SAMSUNG 1TB 32MB 7200RPM SATA 2 HD103UJ F1 כרטיס מסך-GAINWARD 9500GT 512MB GDDR2 HDMI צורב- LG GH22N SATA 22X מארז- COMPUCASE 6K31 MICRO ATX 400W לוח אם-GIGABYTE GA-G31M-ES2L INTEL G31?+ICH7 מערכת הפעלה-XP HOME מסך LG LCD 24W2442PA 2MS PIVOT זה המפרט שהוצע לי השימושים שלי הם : תקציב-3000 למחשב +1500 למסך מטרות המחשב-עבודה משרדית,משחקיםקלים,צפייה בסרטים,הורדות.המחשב יעבוד רצוף ללא כיבוי אין צרכים מיוחדים רק שהמחשב אמור לעבוד במהירות, לא "לחשוב", לא להיות איטי אפילו לרגע, להריץ יישומים במהירות. בכל רגע נתון יהיו כמה יישומים שפתוחים יחד. האם המפרט הזה מספיק? האם משהו שאני צריך להוסיף? האם…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי את ההצעה הזו: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1961&ser=1 מהי פלטפורמת סונומה והאם היא משמעותית ? האם המחשב שווה לדעתכם את מחירו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
המחשב הוא למטרות לימודים כך שלא צריך להיות משהו מפציץ. זמן סוללה חשוב. בעקרון המפרט של Fujitsu Siemens Lifebook AH530-4 מספיק, הבעיה היחידה זה אחריות לשנה (רוצה 3) וסוללה חלשה. להרחיב אחריות עולה כ-500 שקל ובגלל זה אני מגיע למחשבים של דל. DELL Studio 1558 - יקר DELL Inspiron n5010 DELL Vostro 3500 את 2 האחרונים אפשר לדחוס בתקציב אבל אני לא יודע איך הם מבחינת סוללה (כמה זמן תספיק 6 תאים וכמה 9). או אולי יש דגמים יותר מומלצים? עריכה: הבנתי שעל הווסטרו אפשר לעשות חביתה אחרי כמה שעות עבודה (אז אם זה באמת כך זה פוסל אותו).
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא עד 3000 ש"ח עדיף בתשלומים ללא ריבית. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר משחקי אסטרטגיה (אבל שתיהיה לי אפשרות לשחק במשחקים כבדים אם אני ירצה) וגם למטרות צפייה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן אני צריך את כל הציוד ההקפי אבל את זה בבקשה לא לכלול במפרט את זה כבר אני יקנה אחר כך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך קו…
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ברמה גבוהה בתקציב של עד 10,000 ש"ח, בעיקר לעריכת סאונד - עבודה על Cubase. אשמח למפרטים שונים, ולהסבר על היתרונות והחסרונות של כל מפרט. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. רכיבים טובים אך לא מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ללא הגבלה למרות שאני לא ממש רואה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הרצת מכונות ווירטואליות (עד 4 מכונות במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF, NFS, SNIPER ELITE, AEROFLY RC7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~sky250~88~0.htm זה המפרט השאלות שלי אם הקירור מעבד ששמו אותו טוב לOC הלוח אם אני בטוח שטוב אבל אני צריך חוות דעת עליו .. החברה של הכרטיס מסך שרשום שם ( PowerColor ) ידועה כחברה טובה לכרטיסי מסך? ואחרון חביב הספק, אין לי שום מושג בספקי כח ולכן אני צריך את החוות דעת שלכם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-