עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TopNotch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים מהשנה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by moserira,

זכיתי במיכרז במחשב שהלוח אם שלו הוא מדגם : Intel Sorento - D945GNTL אבקש חוות דעת על הלוח הנ"ל או האם כדאי להחליפו בלוח אם של אסוס מדגם p5gd2

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. Started by joni,

שלום, יש לי מחשב נייד מדגם acer9424wsmi התקנתי עליו XP ועכשיו אני רוצה לעשות Recovery דרך המחיצה, איך אני עושה את זה?! דחוף להיום בערב אני נוסע לאנגליה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Started by danny1000,

שלום, אני מתחיל ללמוד (בטכניון, אם זה משנה) בקרוב ואשמח להמלצה. 1. מה התקציב המירבי? 3500, חריגה עד 3800 . 2. מה שימושי המחשב ? לצרכי התואר בעיקר, רשתות חברתיות וסרטים פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שום דבר מעבר למחשב נייד סטנדרטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר, ברמה שלא יפריע בהרצאות מן הסתם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה. 8. האם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ozdaya,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד "מיני" לאישתי ואין לי מושג במחשבים ניידים... (רק ב- PC אני מבין קצת). אז התקציב הוא 2500 ש"ח והשימוש העיקרי יהיה אינטרנט ו- OFFICE ואולי קצת חיבור ל- LCD לצפייה בסרטים. אז הייתי שמח לקבל הצעות עם מפרט עשיר כמה שאפשר במסגרת התקציב הדל שיש לי. עדיף שזה יהיה נייד מסוג מיני לפטופ או נווטבוק או איך שלא מכנים את זה אבל לא חייב. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה עד כה הסתכלתי על הדגמים הבאים: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?PcatID=453&PID=41767&CID=3914 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH9F7A0E7

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by greenvector,

קניתי לפני כשבוע מחשב חדש, מעבד E8400 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD8450.. התקנתי crysis וכשהכל על high הוא מעט מקרטע לפעמים, וגם מידי פעם בסירטונים יש קצת הפרעות. בנוסף , את ה- object detail הוא לא נותן לי להעלות מעל medium. הגיוני? כך זה אמור לפעול, או שמשהו לא בסדר? אה וזה פועל על XP SP2. תודה

7. Started by Yoni Rotman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 (חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 95% 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן , רצוי 256 / 500 (לא יותר) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך משנה (עדיף שקט) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…

8. אני חייב לדעת מה עדיף מבין הלקים הבאים, מאוד דחוף: אני לא מתכוון לעשות OC כרטיס מסך GF 7950GT או X1950XT ? לוח אם MSI 965 NeoF או GIGABYTE GA-945P-S3-RH ? זכרונות 800MHZ או 667 MHZ ? לא מרגישים הבדל ? מעבד E6300 או E6400 ? לא מרגישים הבדל ? תודה לכולם, תשובות מהר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  9. Started by Hateable Bastard,

My rig is growing old and its time to retire it - I haven't built a computer for 4 years so bear with me. 1) 5000~ NIS 2) Gaming 3) Nope 4) I don't need a burner 6) 7~ 7) I may let skypc overclock it for me, but I've never OCd myself or know anything about the subject. 8 ) No, but a lab test for faulty parts is always nice. 9) Jerusalem 10) I want the 5850 because it supports DX11 - please do not offer another card Here's my attempt at it, but I haven't done it for so long I'm sure you can do better . מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪628 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95020…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. שלום, אני כרגע מחפש מחשב נייד שחשוב לי בו בעיקר i5 דור שמיני, 8GB RAM, לפחות 256SSD ומסך מגע. זה (לחצו עלי) הכי טוב שמצאתי כרגע. כמובן שאם מישהו מוצא משהו טוב יותר אבארץ שמח שישלח לי. אבל מה שאני רואה בחו"ל (אמזון, Newegg וכו') זה מחשבים ב2000, אבל עם כל מיני הוספות כמו i7, כרטיס מסך של Nvidia ו16GB RAM למרות שהמחיר זהה או אפילו זול יותר. איפה הרעיון? האם יש מס 17% בהבאת מחשב נייד לארץ? מה עושים עם המקלדת באנגלית? ראיתי את האופציה של המדבקות אבל זה נראה גרוע, מישהו ניסה חריטה על המקלדת? וגם האחריות, מה איתה? אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. מחשב שיהיה מספיק חזק לעבודות עם AUTOCAD ושות'... אני מחפש מחשב חזק ואמין, בכמה שפחות שאפשר (אם אפשר להוזיל עלויות או מחשבים שפחות או יותר זהים אז אפשר לחסוך כאן) * גודל המסך? 15.6 * מעבד - i5, i7 * זיכרון - לא פחות מ-4,6 ג'יגה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ג'יגה מינימום - לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * ה…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

אני צריך בבקשה מפרט של מחשב שיהיה סבבה למשחקים ושיהי לו מסך דק דברים שבטוח יהיו בו זה מעבד INTEL קונורו E6300 וגיגה ראם בסלוט אחד לא 2 של 512 כרטיס מסך ככה חמוד ב800 או 1000 שקל הארדיסק 160 גיגה וגם ראוטר שיהיה בבית אפשר לגלוש שיהיה אינטרנט באויר כזה אתם יודעים,שזה היה כלול במחשב כרטיס רשת של זה זה בשביל חבר שלי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by gabriel,

דווקא לא מחשב חדש, כי אני חסר תקציב (סטודנט "עני", כבר הזכרתי?), והמחשב סוחב כבר שנתיים+, הגיע הזמן לתת לו זריקת מרץ ולהמשיך איתו עוד לפחות שנתיים. בגדול הייעוד שלי זה עריכת וידאו (ולא תלת ממד), אבל גם משחקים פה ושם. כרגע להחליף למחשב רציני לעריכה יעלה לי לפחות 4k וצפונה, ככה שזה יורד מהפרק. אז למעשה אני מחפש חנות אחת שתתן לי את המחיר הכי טוב למפרט הבא (אגב, מומלץ להעיר ולהציע חלופות: 1. כרטיס מסך 9800gt. 2. ספק כח - 500w (בעיקר בגלל 2 דיסקים קשיחים + כרטיס קול PCI, וגם בגלל הכרטיס מסך) 3. קירור למעבד - ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro. 4. כרטיס זיכרון 2giga DDR2, המהירות פחות קריטית, העיקר שיהיה סטוק של כרטיס אחד שאני אוכל להחליף במקום 1giga, ולקבל 3 ג'יגה זיכרון (הלוח אם תו…

14. שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחכה לקנות מחשב וכל הזמן אומרים לי לחכות לעוד ועוד השקות וכבר עברה חצי שנה בכל מקרה עכשיו החלטתי שאני רוצה לרכוש השבוע מחשב. אני גיימר שעושה סירטונים ליוטיוב ועורך תמונות/סירטונים באדובי עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד שכבר לא עומד בכל העריכות.. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב חזק שיוכל לעמוד בכל מה שאעשה. אני גם צריך לקנות מסך אז אם יש איזה משהו מומלץ אשמח לשמוע! אני מכוון לתקציב של 5-8 אלף שקל תודה על העזרה חברים!! זה מה שאני בניתי בנתיים https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210303

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. אהלן חברים אני מחפש מחשב עד 4000 שקל בערך ללימודים (הנדסת מכונות) אשמח להמלצות למחשבים לשימוש של מתלב וסולידוורקס בעיקר

16. שלום מכיוון שאני לא מבין כמעט כלום במחשבים ניידים אשמח אם תעזרו לי קצת הרבה בנושא.. אני צריך לקנות מחשב נייד חדש לשימוש משרדי בעיקר וללימודים התקציב הוא 4K+- המשקל די חשוב ככה שעדיף שלא יהיה כבד גודל המסך צריך להיות בסביבות ה15.4' ושיוכל להריץ WIN 7 וOFFICE בלי תקיעות כלשהן...תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. אז ככה, יש לי תקציב של כ-200 ש"ח (פלוס, מינוס 200 שקל. אם כי עדיף מינוס. אני צריך מחשב בגדול למשחקים שיוצאים בימים אלה (Fallout 3, Left4Dead) אבל אין לי שום יומרה להריץ אותם ברזולוציות הכי גבוהות, מבחינתי שירוצו בגרפיקה בינונית, כל עוד המשחק רץ חלק. אין לי צורך בשום ציוד היקפי, ורעש הוא לא גורם מכריע, כל עוד המחשב לא נשמע כמו F-16. אין העדפה ליצרנים מסויימים, כל עוד החלקים איכותיים, ואין לי צורך במערכת הפעלה. אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. אני מחפש מפרט למחשב אמין וחזק שיריץ לי את המשחקים שיש היום בשוק וישמש אותי גם לפוטושופ ושיהיה פשוט חזק וטוב. עם נפח 1tb ועם כרטיס מסך חזק וטוב. השאר אני פחות מבין .

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  19. האם יש משהו שמשתווה אליו במחיר דומה, לא יותר.!. ומה לגבי הדגם עצמו? איך הוא? זמן סוללה וכדומה? תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. פתחתי פה נושא לפני כמה ימים בו ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בינוני/רב תכליתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452753.0). קיבלתי הצעה בפורום אחר למפרט שנראה לי טוב, ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: מעבד AMD Phenom II X4 925 Box ₪726 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX925WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪802 כמו…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לקבל המלצה למפרט לאחר שרכשתי כבר זכרון וכרטיס מסך המשך מיועד למשחקים ולעבודה בVMWARE כרטיס מסך Evga Gforce 8800 640mb (רק 1600 שח בחול ) Zכרון OCZ 2*1024 ddr2 800GHZ PLATINUM ( בחול 700 שח) אשמח לקבל המלצה לשאר החלקים כמו כן אני חושב שאני אלך על מעבד intel E6400 אשמח לשמוע על איזה לוח וכו וכו אתם ממליצים יחד עם החומרה הזאת נכון להיום אין תכנון OC תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. שלום התחלתי להתעניין ברכישת נייד ויש כמה רכיבים שאני לא מש יודע מה ההבדל בנייהם קודם כל כרטיס מסך: איך הנווידה קוואדרו 160M? לווידאו וקצת משחקים יודע שזה לא כרטיס למשחקים כבדים בלוטות: מה ההבדל בין המודלים של דל ה- 370 וה 410 אינטרנט אלחוטי: מה ההבדל בין ה-אינטל לינק 5100 A/G/N 802.11 לבין ה 5300 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  23. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם ה Visual studio 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים האם המפרט הבא מספיק לעבודה ברמה *גבוהה וטובה* עם התוכנות המפורטות לעיל'? הכוונה ברמה טובה זה שלא מעניין לדוג' בפעולת רינדור שיקח לו שעה שעתיים - איכפת לי מהכיוון של העבודה השוטפת עם התוכנה - עובדים עם שערות או מריחות שלא אחרי הזה של העכבר המחשב נחנק.... לוח אם: ASUS G31 P5KPLCM מעבד: Q8200 זיכרון: 4gb ddr || 800mhz כ.מסך: GEFORCE 9500GT 512MB דיסק קשייח: 500GB STAT2 16MB

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  24. Started by Funkyzord,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהוסיף SSD בנוסף לHDD הרגיל. על הSSD אני מתכנן לשים את המערכת הפעלה. השאלה שלי היא מה עדיף, לקנות SSD ולחבר אותו במקום ההארד דיסק ואת ההארד דיסק לשים במקום הצורב או לקנות mSata ולחבר ישירות למחשב. האם יהיה הבדל בביצועים בין שני האפשריות? ועוד שאלה, כרגע ההארד דיסק שלי מחולק לשתי מחיצות, כאשר בשתיהן התקנתי תוכנות, האם אני אוכל להעתיק את כל המחיצה של המערכת הפעלה לSSD בלי שאני אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.