עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן , מחפש מפרט למחשב חדש 1) תקציב - 3500 + (אפשר לחרוג) 2) מטרת המחשב - HD , עבודה שוטפת , אינטרנט , אולי 2-3 משחקים 3) דרוש מסך 22 לא חייב HD המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 4) ללא דיסקטים 6) שקט חשוב מאד 7-9 7) ללא OC 8) ללא מערכת הפעלה , כולל הרכבה 9) אזור מרכז תל אביב - רעננה אני בעיקרון רוצה INTEL אני ממש לא מבין בAMD החדשים אם מישו יוכל לתת הסבר קטן לפני שהוא רושם מפרט עם AMD חשוב שהכרטיס מסך יהיה עם HD אם אפשר להכניס בתקציב .. תודה לעוזרים!

2. אני בורה לגמרי בכל עניין המחשבים ולכן לפני שאני קונה מחשב חדש בחנות החלטתי לחפור קצת באינטרנט בנושא בשביל של ירמו אותי. הגעתי דרך המלצות בפורומים שלכם לאתר KSP ויש שם מפרט שתפס את עיני ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו קודם כל אני אציין שהתקציב שלי הוא בין 2500-3000 ושהשימוש במחשב הוא דיי פשוט- גלישה באינטרנט, הורדות סרטים, מוזיקה, עריכות סרטים וקצת משחקים (אבל לא משהו רציני מבחינת כרטיס מסך כי אנחנו לא גיימרים בגרוש). אני רוצה שהמחשב יפעל מהר גם כשאני מורידה כמה דברים, באמצע עריכת סרט וגם גולשת באינטרנט בקיצר, מולטיטסקינג. יש לי גם עוד מחשב בבית (דיי ישן- פנטיום 3) ואני רוצה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט אם זה משנה משהו (מבחינת כרטיס רשת או כל דבר אחר) המפרט: מעבדי AMD Athl…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by daf,

אהלן, ניסיתי להכין מפרט למחשב בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה בפורום ובמקומות אחרים. המחשב בעקרון הוא בעיקר בשביל עבודה עם ויזואל סטודיו ואקליפס, קצת פוטושופ, קצת סרטים ומשחקים קלים. המטרה הייתה להגיע למחיר בסביבות ה4000 שקל בסוף יצא לי הדבר הבא: מה דעתכם? האם יש משהו מיותר? משהו חסר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  4. היי חברה אני מבקש הצעת מחיר למחשב נייד. תקציב עד כ2000 שקלים מחשב מיועד לגלישה באינטרנט בעיקר ועבודות משרדיות כגון אופיס משחקים קלים ומעט צפייה בסרטים. גודל מסך לפחות 14 אינץ לא פחות. משקל פחות בעייתי המחשב לא יזוז יותר מדי . זמן סוללה של כ 2.5 3 שעות יציאות USB כמובן וכניסה לכרטיסי זכרון. וכמובן WIFI בלוטות לא מעניין. דיסק קשיח מינימום 160 גיגה. נדרש צורב DVD פרמטר מאוד חשוב מבחינתי למחשב הוא אמינות, מחשב שיהיה אמין מאוד עם מינימום תקלות. אשמח לקבל המלצות תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. Started by SubiDub,

תקציב גמיש 4K +-. ישמש כסביבת פיתוח ויריץ תוכנות דוגמת VS,SqlServer,Photoshop וכו. לא ישמש למשחקים ולכן לא נדרש כרטיס מסך מיוחד. מעבד i5 4670 haswell מסך 24'. דיסק קשיח - 1T SSD - 128GB זיכרון 8GB מעוניין במארז שיראה טוב ויכיל שלושה מאווררים. *אופציה לחיבור שני מסכים. תודה !

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. אני זקוק למחשב נייד וראיתי בבאג שתי דגמים של HP. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5641&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5712&perur=2&t=1&c=320 מה אתם אומרים? כדאי להוסיף קצת ולקחת את היקר יותר? עדיף ללכת על חברה אחרת בכלל? מה אתם אומרים?

7. שלום, אני אדריכלית, מחפשת מחשב נייד שיתאים לעריכה ותלת מימד (רינדורים ברמה בינוניית). אני משתמשת בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, 3d max, רויט, ריינו, אוטוקאד. תודה, חן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by assaf990,

מבקש המלצה למחשב עם מעבד אינטל בלבד לסרטי HD, ולמשחקים בינוניים ברזולוציה בינונית. 1027*768 0. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לש…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  9. p4 2.4 533mhz 215 cache motherboard: EPOX 4GEA+ 5 PCI 533 MHZ לוח בן הטובים והיקרים Samsung 256 DDR 333 MHZ WD 80 GB 8MB BUFFER SPECAIL VERSION ATI RADEON 9000 PRO HERCUKES GAMESOURRUND 7.1 SOUND liteon 48*12*48 RETRAIL MITSUMI 1.44 מארז: TSUNAMI VIFRO BLUE 300W lg 17' f700b 0.24 flatron מה אתם אומרים? תנו לי בבקשה הערות ושיפורים-אך במסגרת התקציב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Palsar,

זה המפרט : מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 ¤317 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39255 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון למחשב Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL5 ¤156 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB800D2 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ¤283 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32031 מארז כולל ספק HEC 6A19-2F 300W ¤322 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-2F סה"כ מחיר לכל המוצרים:1776¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il האם הוא טוב האם יש מה לשפר? עד 1800 שקל.. המחשב לא צריך להיות חזק הוא בשביל שימ…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  11. Started by mike666,

שלום, אני מחפש נייד 13' לטובת סביבת פיתוח VS אחרי הרבה קריאה בחרתי ב V13 בגלל שהוא דק וקל ומוגדר בין NoteBook ל LapTop מבחינת הביצועים ( אולי יותר דומה לNoteBook) נכנסתי לאתר של דל לבצע הזמנה וראיתי שהם הוסיפו עוד דגם חדש חדש - שנראה כמו בדיוק מה שאני מחפש מסך 13 עם מעבד I3 באותו מחיר של ה V13 - שזה 669$ רק שהדגם החדש 3300 כולל מצלמה משופרת מעבד משופר בהרבה וכונן DVD צורב הנה הבעיה. חבר שמגיע מארה"ב בסוף החודש יכול להביא לי את הV13 שזה מחשב שנבדק בהרבה אתרים וקיבל ציונים טובים אבל המעבד שלו יחסית חלש - המשלוח יגיע תוך שבוע מהיום. אם אני מזמין את הדגם החדש שעל פניו נראה הרבה יותר טוב אבל לא "מוכר" המשלוח יגיע בסוף החודש (בדקתי באתר של דל) ואצטרך לעבוד עם חברת שליחוי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם שאלתי זו מופיעה מיספר הודעות למטה, אני כותב זאת כדי שלא תבזבזו את זמנכם עלי פעמיים אם הבנתי נכון ( "נהג חדש" בפורום ) אז זו מתכונת שתקל יותר עליכם פשוט כאן הדברים רשומים כתשובות לשאלון המצורף כפי שביקשו מנהלי הפורום שוב המון תודה על התשובות בינתיים , ובאמת כל הכבוד לכם על ההשקעה והעזרה . אני מעט פחות "הדיוט" עכשיו וזו עזרה גדולה מאד ביי ערן מחשב חזק לעבודה מיקצועית בתלת מימד 1. תקציב עד 5000 ש"ח אפשר מזומן 2. עבודה מיקצועית בתוכנות תלת מימד כמו מאיה, מקס, ריינו . כולל רינדורים-נדרשת רמת ביצועים גבוהה ביותר 3. לא נידרש שום ציוד היקפי 4.ניתן לותר על כונן ו-די-וי-די , נלא זקוק לכרטיס קול איכותי 5. אין העדפה 6.אין חשיבות לעיצוב , קירור יהיה חשוב לפי המלצתכם …

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, fifa 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. מסך לפחות 13 אינץ, רצוי מעבד i5, ורצוי שיהיה עליו כניסת CD יש לכם דגם מומלץ שעולה בראש? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Yanivriv,

מכיוון ושני המחשבים האלה כמעט זהים לגמרי, איפה אני אקבל זמן סוללה עדיף ? כמו כן, האם יש שוני נוסף בין שני המחשבים בתצורה החזקה ביותר הקיימת ? תודה. .[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 04:46:15 או הLenovo IdeaPad S12 2959-KUG .תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dark Frizen,

שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב ושיהיה נוח להשתמש בו.

17. Started by Kirma,

MSI TwinFrozr III 6950 OC/PE 2G גירסאת ה OVERCLOCKED POWER EDITION מעבר לזה לא בוצע OC נוסף כרטיס בן שנה נקנה מ NewEgg (איך אני בודק אם האחריות ל3 שנים ?) לכרטיס יש DUAL-BIOS אבל הוא לא מפתח ל 6970 .. הערכת מחיר ?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  18. המחשב מיועד לסטודנט, גלישה באינטרנט סרטים וכו'. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. חושב לי שיהיה מעבד מהדגמים האחרונים וזכרוןנות גדולים שהפעולה תהיה חלקה ומהירה. אפשר לחרוג מהתקציב אם צריך. אני בחיים לא התעסקתי עם ניידים ככה שאין לי מושג איזה חברה עדיפה ולמה, אשמח לקבל טיפים. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  19. 7 אינץ כמו שיש למחשבי כף יד לדוגמא ואם כן אז איפו ?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. Started by GameFreak,

אני מחפש מחשב נייד עבור ניגון סרטים, בעיקר סרטי HD וגם עבור משחקים ורציתי לדעת האם ה-9500M GS יעזור בקידוד והרצת סרטים למעבד ויקח חלק מהעומס? האם ה-ATI Mobility 4670 יהיה טוב טוב בקידוד? תודה!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. עבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 1 660 660 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 1 360 360 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 115 115 כרטיסי מסך‏ Zotac כמות מחיר סה"כ GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 880 880 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 225 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Elite 335 Black (No PSU) 1 175 175 ספקי כוח‏ Hec כמות מחיר סה"כ 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin 1 290 290 סה"כ 2705 מחר אני קונה , התקציב הוא 2700 וזה הכי הרבה שהצלחתי…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by mypro,

. מה התקציב המקסימלי? 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה, בודה משרדית, תכני HD, משחקים (בעיקר לאחים שלי לא משהו רציני * ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - תדיר (יום יום ) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים שיצאו בשנה האחרונה (AC2 GTA וכו' ) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ג…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. Started by AgentZ,

יש לי 2 שאלות: 1.מיהו היבואן למחשבים ניידים של ?HP 2. אולי במקרה אתם יודעים מאיפה ניתן להשיג את המפרט הבא? http://bit.ly/ahisZR (בארץ) תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 7.7k צפיות
  25. Started by myrev,

שלום אני רוצה לקנות מחשב והתקציב שלי הוא בין 1000-2000 ש"ח זה בשביל שימוש ביתי לראות סרטים מוזיקה אינטרנט ואלי קצת משחקים. אני לא צריך לעכשיו צורב. וחבר יכול לתת לי מסך מגה 17 אינ אבל זה ישן בערך בן שמונה. אני גר בירושלים וחשבתי לקנות אולי ב אייבורי או ב ksp ורציתי לדעת אם עדיף לקנות מחשב מהמבצעים שלהם או לפי תכנון. אחד מהדברים שחשובים לי זה שיהיה שקט יחסית כי זה יהיה בסלון אבל זה לא צריך להיות במארז מעוצב. תודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.