עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Palsar,

זה המפרט : מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 ¤317 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39255 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון למחשב Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL5 ¤156 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB800D2 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ¤283 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32031 מארז כולל ספק HEC 6A19-2F 300W ¤322 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-2F סה"כ מחיר לכל המוצרים:1776¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il האם הוא טוב האם יש מה לשפר? עד 1800 שקל.. המחשב לא צריך להיות חזק הוא בשביל שימ…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by mike666,

שלום, אני מחפש נייד 13' לטובת סביבת פיתוח VS אחרי הרבה קריאה בחרתי ב V13 בגלל שהוא דק וקל ומוגדר בין NoteBook ל LapTop מבחינת הביצועים ( אולי יותר דומה לNoteBook) נכנסתי לאתר של דל לבצע הזמנה וראיתי שהם הוסיפו עוד דגם חדש חדש - שנראה כמו בדיוק מה שאני מחפש מסך 13 עם מעבד I3 באותו מחיר של ה V13 - שזה 669$ רק שהדגם החדש 3300 כולל מצלמה משופרת מעבד משופר בהרבה וכונן DVD צורב הנה הבעיה. חבר שמגיע מארה"ב בסוף החודש יכול להביא לי את הV13 שזה מחשב שנבדק בהרבה אתרים וקיבל ציונים טובים אבל המעבד שלו יחסית חלש - המשלוח יגיע תוך שבוע מהיום. אם אני מזמין את הדגם החדש שעל פניו נראה הרבה יותר טוב אבל לא "מוכר" המשלוח יגיע בסוף החודש (בדקתי באתר של דל) ואצטרך לעבוד עם חברת שליחוי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם שאלתי זו מופיעה מיספר הודעות למטה, אני כותב זאת כדי שלא תבזבזו את זמנכם עלי פעמיים אם הבנתי נכון ( "נהג חדש" בפורום ) אז זו מתכונת שתקל יותר עליכם פשוט כאן הדברים רשומים כתשובות לשאלון המצורף כפי שביקשו מנהלי הפורום שוב המון תודה על התשובות בינתיים , ובאמת כל הכבוד לכם על ההשקעה והעזרה . אני מעט פחות "הדיוט" עכשיו וזו עזרה גדולה מאד ביי ערן מחשב חזק לעבודה מיקצועית בתלת מימד 1. תקציב עד 5000 ש"ח אפשר מזומן 2. עבודה מיקצועית בתוכנות תלת מימד כמו מאיה, מקס, ריינו . כולל רינדורים-נדרשת רמת ביצועים גבוהה ביותר 3. לא נידרש שום ציוד היקפי 4.ניתן לותר על כונן ו-די-וי-די , נלא זקוק לכרטיס קול איכותי 5. אין העדפה 6.אין חשיבות לעיצוב , קירור יהיה חשוב לפי המלצתכם …

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, fifa 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. מסך לפחות 13 אינץ, רצוי מעבד i5, ורצוי שיהיה עליו כניסת CD יש לכם דגם מומלץ שעולה בראש? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yanivriv,

מכיוון ושני המחשבים האלה כמעט זהים לגמרי, איפה אני אקבל זמן סוללה עדיף ? כמו כן, האם יש שוני נוסף בין שני המחשבים בתצורה החזקה ביותר הקיימת ? תודה. .[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 04:46:15 או הLenovo IdeaPad S12 2959-KUG .תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Dark Frizen,

שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? המשקל לא כל כך משנה. עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין לי העדפה. אבל חברה שנחשבת אמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב ושיהיה נוח להשתמש בו.

8. Started by Kirma,

MSI TwinFrozr III 6950 OC/PE 2G גירסאת ה OVERCLOCKED POWER EDITION מעבר לזה לא בוצע OC נוסף כרטיס בן שנה נקנה מ NewEgg (איך אני בודק אם האחריות ל3 שנים ?) לכרטיס יש DUAL-BIOS אבל הוא לא מפתח ל 6970 .. הערכת מחיר ?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  9. המחשב מיועד לסטודנט, גלישה באינטרנט סרטים וכו'. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. חושב לי שיהיה מעבד מהדגמים האחרונים וזכרוןנות גדולים שהפעולה תהיה חלקה ומהירה. אפשר לחרוג מהתקציב אם צריך. אני בחיים לא התעסקתי עם ניידים ככה שאין לי מושג איזה חברה עדיפה ולמה, אשמח לקבל טיפים. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. 7 אינץ כמו שיש למחשבי כף יד לדוגמא ואם כן אז איפו ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  11. Started by GameFreak,

אני מחפש מחשב נייד עבור ניגון סרטים, בעיקר סרטי HD וגם עבור משחקים ורציתי לדעת האם ה-9500M GS יעזור בקידוד והרצת סרטים למעבד ויקח חלק מהעומס? האם ה-ATI Mobility 4670 יהיה טוב טוב בקידוד? תודה!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. עבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 1 660 660 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 1 360 360 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 115 115 כרטיסי מסך‏ Zotac כמות מחיר סה"כ GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1 880 880 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 225 מארזים‏ CoolerMaster כמות מחיר סה"כ Elite 335 Black (No PSU) 1 175 175 ספקי כוח‏ Hec כמות מחיר סה"כ 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin 1 290 290 סה"כ 2705 מחר אני קונה , התקציב הוא 2700 וזה הכי הרבה שהצלחתי…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. Started by mypro,

. מה התקציב המקסימלי? 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה, בודה משרדית, תכני HD, משחקים (בעיקר לאחים שלי לא משהו רציני * ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - תדיר (יום יום ) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים שיצאו בשנה האחרונה (AC2 GTA וכו' ) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ג…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  15. Started by AgentZ,

יש לי 2 שאלות: 1.מיהו היבואן למחשבים ניידים של ?HP 2. אולי במקרה אתם יודעים מאיפה ניתן להשיג את המפרט הבא? http://bit.ly/ahisZR (בארץ) תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 7.7k צפיות
  16. Started by myrev,

שלום אני רוצה לקנות מחשב והתקציב שלי הוא בין 1000-2000 ש"ח זה בשביל שימוש ביתי לראות סרטים מוזיקה אינטרנט ואלי קצת משחקים. אני לא צריך לעכשיו צורב. וחבר יכול לתת לי מסך מגה 17 אינ אבל זה ישן בערך בן שמונה. אני גר בירושלים וחשבתי לקנות אולי ב אייבורי או ב ksp ורציתי לדעת אם עדיף לקנות מחשב מהמבצעים שלהם או לפי תכנון. אחד מהדברים שחשובים לי זה שיהיה שקט יחסית כי זה יהיה בסלון אבל זה לא צריך להיות במארז מעוצב. תודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  17. אני רואה הרבה מחשבים ניידים חדשים 13.3" עם מעבדים "מוזרים" כגון INTEL DUAL CORE 1.2 או 1.3 גה"ץ במחירים מופקעים. מה הקטע של המחשבים האלה ? הם עולים בדיוק כמו מחשבי 13" אחרים עם מעבדי I5. האם ההבדל בין המעבדי 1.2 האלה לI5 2.4 מורגש ? המחיר מבלבל אותי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. -------------------------------------------------------------------------------- . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פיתוח תוכנות\אתרים, שימשו משרדי, עבודה עם תוכנות גרפיקה (לא בטירוף, פוטושופ ופלאש), מספר תוכנות כבדות יחסית שרצות בו זמנית, כמו גם 4 דפדפנים שונים עם לא מעט לשוניות פתוחות. ממה שאני מבין דרוש לא מעט זכרון למחשב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod 7 , AVA ,Combat arms ,…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. האם הפירוט טוב? +חושבים שהגזמתי עם כל הקירור הזה ??פשוט הפחידו אותי ואני ממש לא יודע להתעסק עם מישחות חוטים והניקיונות... ובלי oc לא מתכוון לנסות בכלל אבל בישביל שידרוגים עתידיים....תודה לעוזרים מעבד Intel Core 2 Duo E6600 (S775)-2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box שלוש שנות אחריות לוח אם LGA775 Intel965P-Gigabyte GA-8I965P-DS3-REV3.3 שלוש שנות אחריות זיכרונותx2 G.Skill DDR-2-1024mb PC5300 667mhz-CL5-5-5 שלוש שנות אחריות G.Skill DDR-2-1024mb PC5300 667mhz-CL5-5-5 שלוש שנות אחריות דיסק קשיח 320GB-SATA-II-7200RPM-16MB-Western Digital WD2500KS שלוש שנות אחריות צורב DVDRW BLACK-SATA-LG GSA-H30NX16/Asus DRW1814BLTX18/LITEON LH-20A1SX20 שנת אחריות כר…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. אהלן חבר'ה, אני מרכיב לאחותי מפרט לעבודה גרפית (בעיקר SolidWorks, Rhino ,פוטושופ ואילוסטרייטור). המפרט חייב לכלול כרטיס Quadro (הגעתי למסקנה שגם הכרטיסי Low-End החדשים הם מספיק טובים) ומעבד QUAD כלשהו. אם יש לכם עצות לשיפור המפרט שבניתי, אשמח לשמוע: Intel Core 2 Quad Processor Q8300 2.5GHZ 1333MHZ 4MB BOX, יחידות 1 ¤1090 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4646 ASUS P5Q SE2 Intel P45, יחידות 1 ¤625 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4375 OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5, יחידות 1 ¤285 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4985 WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2, יחידות 1 ¤480 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?produc…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by visual_boy,

רציתי לדעת אם כדי להשקיע את המחיר 2000 דולר לערך על מחשב נייד מפלצתי כזה של alienware ואם יש מחשבים ניידים כאלו שמתחרים בו בתווך המחירים האלו, אני מדבר כמובן על המפלצת Area-51® m17x

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. Started by liraz_lm,

שלום, אני מחפשת מחשב: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא גדול, אני רוצה לקחת אותו כל יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תודה רבה מראש

23. אז ככה התקציב הוא עד 2800 מקסימום.. ההתלבטות כרגע היא בין: Lenovo G580 [table][tr][td] צבעDARK BROWN [/td][/tr][tr][td] מעבד : [/td][/tr][tr][td] מעבדIntel Core i5-3210M [/td][/tr][tr][td] מהירות2.5GHz [/td][/tr][tr][td] זכרון מטמון3MB [/td][/tr][tr][td] מהירות FSBDDR3/L/-RS 1333/1600 [/td][/tr][tr][td] זיכרון : [/td][/tr][tr][td] נפח4GB [/td][/tr][tr][td] מהירות זיכרון1600MHz DDR3 [/td][/tr][tr][td] חריצי זיכרון פנויים1 [/td][/tr][tr][td] קיבולת זכרון מקסימלית16GB [/td][/tr][tr][td] אחסון : [/td][/tr][tr][td] גודל דיסק500GB [/td][/tr][tr][td] מהירות דיסק5400RPM [/td][/tr][tr][td] כוננים : [/td][/tr][tr][td] DVD Multi Burnerכן [/td][/tr][tr][td] מסך : [/td][/tr][tr][td]…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  24. חבר שלי מחפש מחשב נייד לסרטים ומשחקים התקציב שלו הוא עד 10000 ש"ח פלוס מינוס תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. אהלן חברים! אני מתכנן לקנות מחשב נייד בקרוב. הוא ישמש כמחשב עיקרי לצד נייח. באופן כללי אשמח לכמה שיותר אופציות והמלצות לסדרות מומלצות ואמינות. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לחסוך אם אין סיבה להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב-1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות, עריכה גרפית או מוזיקלית וידאו, תכנות, סרטים 4K וכדו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.