ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,358 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני עם המחשב הנוכחי שלי כבר מעל לחמש שנים ולמרות שדרוג כרטיס מסך לפני כשנתיים (Geforce GTX560) אני מרגיש כבר שהמחשב איטי והחלטתי לקנות חדש, כמיטב המסורת, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללמידה, הייתי רוצה שהוא יעבוד הכי מהר שאפשר בסביבת וינדוס, גם כשאני מריץ מטלב, Visual Studio ו-15 טאבים בכרום. הבנתי שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא עם זיכרון SSD, אשמח לשמוע את דעתכם. בזמן הפנוי - לגיימינג, GTA V, Titanfall ושלל משחקים אחרים. מקווה שבתקצ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! מחשב בן חצי שנה ׁ(מצורפת חשבונית לקונה) : כמה הוא שווה ? מעבד: Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Quad-Core 3.2GHz לוח אם: Gigabyte LGA 1155 Intel GA-B75M-D3H זיכרון: corsair vengeance 24gb (2X8)+(2X4) 1866mhz קירור (למעבד): arctic cooling ספק: antec 550w מארז: Antec P100 כרטיס מסך: ONBOARD הארד דיסק: ללא תודה מראש אני חייב למכור אותו בהקדם יום נהדר
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: סטודנטית להנדסת מכונות- אופיס, אינטרנט, תוכנות לשימוש התואר.. אך הכי חשוב: המחשב צריך להחזיק מעמד ל4-5 שנים לפחות. התוכנות (הכבדות) לתואר כנראה יופעלו מספר פעמים בודד בשנה.. לכן לא בטוח אם כרטיס גרפי ייעודי, אבל כך צריך שהמחשב לא יחנק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשר ללא מערכת הפעלה. ללא אופיס. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו. האם יש מבצעי חזרה ללימודים? 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באתר תחת מפרטים מומלצים, נמצא מפרט מספר 7 והוא מתאים לצרכים שלי. נסיתי לחפש את הרכיבים במספר חניות וכרטיס המסך לדוגמה לא נמכר בהם. רציתי לבקש סיוע בעדכון המפרט. בנוסף מפרט # 6 זהה לחלוטין למפרט הזה עם מעבד i5 במקום (עוד לא החלטתי אם אני צריך i5 או i7) ולכן חשוב לי שהעדכון יתאים גם ל Intel i5-4690 3.5Ghz Tray. http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/10 [TABLE=width: 1164] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7-4790 3.6Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]1450 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בקרוב נכנס לקבע ואמור להישאר לי מהחסכונות והמענק כ20,000 ש"ח שמתוכם אני רוצה להשקייע במחשב כ7,500. קחו בחשבון שמאוד משנה לי התועלת (אם המחשב ב5,000 רק טיפה פחות טוב הוא עדיף) והרעיון הכללי הוא שהמחשב גם יחזיק לי לתוך הלימודים (מקווה להתקבל לרפואה) באוניברסיטה ולקבע הראשוני שלי בקיצור: טרות המחשב? גיימינג ועבודה על מסמכים בעיקר. * גודל המסך? 17 אינץ', נועד להחליף מחשב נייח לחלוטין בשנתיים הקרובות לפחות. מט או מבריק לא רלוונטי, רק שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? FHD, לא מתכוון להשתמש ב4K כל חיי אם זה תלוי בי. לא ממש שווה את הכסף והמסביב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת טובה להקלדה בעיקר, בשביל …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש ילדים בגילאים 5-12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים. בעתיד ייתכן גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי 0: אז אני מחליף את המחשב שלי.. ו.. אממ.. הירידה של 22 ביולי נראית כמו זמן טוב. המחיר של ה-Q6600 אמור לרדת משמעותית.. וזה הזמן. אז הקווים המנחים הם: -Q6600. - GPU תומך DX10. עדיפות לAMD - קירור מים (מה לעשות- יש לי פטיש לזה.) - מסך widescreen - אם אפשרי, אז מהאיכותיים יותר של דל. 2007 - באמת שלא אכפת לי מלוח האם, אבל שיהיה ממותג איכותי- אסוס או ג'יגהביט בעדיפות עליונה. -מארז- להמנע מקופסאות קטנות כמו ה-P180. היום יש לי TT קנדלף. אני אוהב מארזים גדולים. השקט לא כל כך קריטי לי. לא צריך מארז. - לא נחוץ לי עכבר, מקלדת, רמקולים וכו' -שתי קתודות :> - לא צריך צורב DVD, רק קורא. זהו.. בהצלחה! D: אני יודע שיש לי הרבה דרישות... אממ.. כן.. אני מוזר.[br]פורסם בתאריך: 13.07.2…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 570 1 570 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 640 1 640 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB x 2 CL2 Kit Golden dragon GEIL 770 1 770 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9800 TV,DVI 128MB 1670 1 1670 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price Units Total LG x52 100 1 100 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Thermaltake Volcano 11+ 170 1 170 מארזים? Price Units T…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה מאוד ביקורות מעולות על המחשב הזה החלטתי היום לקנות אותו המקלדת שלו נוחה מאוד והרמקולים מאוד חלשים (בפלאפון יש לי רמקול יותר חזק) הבעיה שהכי מציקה זה הWIFI לפי כל הסרטים ביוטיוב הוא אמור לקלוט WIFI ממרחק של 100 מטר! בגלל שזה WIFI 802.11N שזה הכי חזק שיש היום ובתכלס זה קולט לי על עוצמה נמוכה מאוד ממרחק של 15-20 מטר מהראוטר, והמחשב הישן שלי מלפני 3 שנים קולט לי מאותו מרחק בדיוק על עוצמה הכי גבוהה שיש. מוזר לא??
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד דרך EBAY עכשיו אני די חדש בנושא ולכן אבקש את דעת המבינים בנושא של קנייה מח"ל למשל כמה לוקחים מכס או מע"מ פחות או יותר,האם זה בטוח? וכו... 1) תקציב: אני לא ממש יודע כי בארץ מחשבים כאלו לגיימרים עולים 6-9 אלף ויותר ובחו"ל מחשב כזה יש גם ב 3-4 אלף ולכן אני בבעיה אבל אפשר להגיד שעד 3500-4000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש בכמה רמות מעל והוא עולה נניח עוד 400 שקל אז בסדר. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר המחשב ישמש לצורך משחקים כבדים,סרטי HD וכמובן גלישה. * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב בוא נגיד שלא ירד מ 15 אינצ' * משקל רצוי? אין העדפה מסוימת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה בגלל שאני מתלבט עם לקנות שדרוג או פשוט מחשב חדש אני צריך המלצה למה עדיף לי, אני חושב 5000 שקל יספיקו לי בהחלט ולא צריך להגזים מעבר, המפרט יהיה נטו לגיימינג ואולי גם עריכת 3D במנוע הSDK של CRYSIS 2 כמו כן המחשב מיועד לכל משחק חדשני שעומד לצאת ללא התפשרות על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 100 שקל שיכלול גם הרכבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד במיוחד, סרטים וגם בFHD, עריכת 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך 24.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל עוד חודש ללמוד הנדסת מכונות, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד. התקציב הוא גג 4K עם עדיפות לחסוך כמה שאפשר. * מטרות המחשב? - לימודים (solidWorks,MatLab), משחקים כבדים (אם יהיה זמן בכלל), צפיה בסרטים. * גודל המסך? - נראלי "15.6 יתאים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי מושג מה ההבדל, האירו את עיניי, וכן אשמח להסבר על פאנל ips מול tn. * רזולוציית המסך? - Full hd, מוכן גם ל-1600*900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה ומוארת. * משקל רצוי? - כמה שפחות, המחשב נסחב בעיקר בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר - 6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI,USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?- עד…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מסך דק', צורב DVD ,דיסקט ,כונן DVD , דיסק קשיח SATA , לוח אם אמד nf4 sli , כרטיס מסך PCIE, מארז כולל הפסק וחלון. רק משחקים גובהה גם קצת בתי קולנוע. אני מחכה שתציע לך תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תודה על העזרה. ההודעה כבר לא רלוונטית..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, עם דיסק קשיח רגיל, וקניתי בנפרד SSD mSATA של 256GB. עכשיו, אחרי שאני שם את הפלאש בתוך המחשב, איך אני מעביר את הווינדוס והכל מהרשיח הרגיל לפלאש החדש? או שזה לא מומלץ בכלל (יש סיבה לכך)? ובכל זאת לבצע התקנה מלאה מאפס עם כל ההתעסקות בהתקנת דרייברים מתאימים וכדו'. אם זה משנה, מדובר בDell Precision M4800, עם Windows 8.1 Pro, והמחשב עוד לא הופעל מעולם (אם זה משנה).
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסת תוכנה / מדעי המחשב, משחקים בינונים (DOTA 2 / HEROES OF THE STORM) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? למיטב הבנתי עדיף SSD. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב עתיד להירכש בארצות הברית, ויעשה בו שימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתאים מאוד טאבלט גם מחשב נייד מתאים. חשיבות לגודל ומשקל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. חריגה של עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הצגת מצגות power point מוכנות, כבדות יחסית (למשל 6 וידאו בשקופית אחת שעובדים במקביל). ועוד מסמכי אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת, והאם יש דברים אחרים מעניינים שצפויים?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך למרות שכל עוד המחשב יהיה טוב זה לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, ישמש סטודנט למדעי המחשב, צפיה בסרטי HD, משחקים בגרפיקה בסיסית, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (VisualStudio, Eclipse וכו') על בסיס יומי, פוטושופ בתדירות מזדמנת, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בגרפיקה בסיסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪984[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 מחיר: ₪221[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON A1314 + SEASONIC SS-400ET כמות: 1 מחיר: ₪335[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Infinity 2GB DDR3 1333 כמות: 4 מחיר: ₪93[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]כרטיס מסך:[/TD] [TD=width…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי התייעצות, אני הייתי אמור לקנות מחשב יד שנייה מבוסס לוח אם z170 ומעבד 6700k כרטיס מסך 980 ti ספק מודולרי טוב של חברה גנרית highpower 750s 80 bronze זיכרונות קינגסטון 16 גיג'ה 2400 ddr4 קירור artic freezer 11 pro מארז antec g505 במחיר מעולה (הכל לא עבר אוברקלוק). את המחשב הייתי אמור לרכוש מאדם אותו אני לא מכיר אבל עושה רושם של בחור אמין וגם קיבלתי המלצה עליו מבחור אמין אחר בנוסף הבחור מוכן לחתום על זיכרון דברים והיה מוכן שאבוא להריץ על המחשב איזה בדיקות שבא לי. המחשב בן חצי שנה (ראיתי את הקבלה) יש קבלות ויש אחריות ראיתי (אפילו ביררתי עם החנות האם האחריות עוברת אלי במידה ואני רוכש את המחשב למרות שהקבלה על שם המוכר). הגעתי לבית המוכר. המחשב דנדש הוא שומר עליו בקנ…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים. אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן). אני מחפש מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בקרוב מתחיל ללמוד ניהול רשת בקורס מקצועי. אני מעוניין לקנות נייד ללימודים, להלן הטופס: תקציב: 4.5K, אפשר למתוח את התקציב ל5K. מטרת המחשב: כתיבה בשיעורים, עבודה בבית, והרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית. גודל המסך: 15.6" - 14" מבריק או מט: לא קריטי. רזולוציה: מקסימלית? דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: עד 3 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שאפשר, בכל זאת צריך להספיק לכמה שעות טובות של לימודים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: חובה SSD. כונן אופטי: לא. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה. אשמח לעזרתם, תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-