עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Orvisbrot,

אני צריך מחשב בתקציב של בין 4 וחצי לחמש כולל מסך. כעיקרון אני רוצה כרטיס מסך טוב , ומעבד .. חשבתי על מסך 20 אינץ -22 . אבל שיתאים למשחקים עם גרפיקה תודה אור .

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by KL-xXx,

שלום רב לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 6500 ש"ח שיעמוד בדרישות ובצרכים הבאים: 1. המחשב הוא לסטודנט. 2. מיועד בעיקר לעבודה מהירה בכללי, ועם אינטרנט ותוכנות שונות (כמו Office, Nero, Babylon), צפייה בסרטים, מוזיקה ומעט מאוד למשחקים. 3. שלא יתחמם חזק ויהיה שקט. 4. גודל המסך: 15 שיהיה איכותי וצבעים אמיתיים וטובים ורצוי שיהיה מט לא כמו מראה. 5. רצי כרטיס מסך נפרד (כי היא אוהבת משחקי יריות כמו Call of Duty 3). 6. משקל: רצוי כמה שיותר קל (מיועד לבחורה). 7. סוללה: רצוי שתחזיק מעמד הרבה, כי יהיה הרבה שימוש בו בנסיעות. 8. כונן כשיח: מינימום 200GB SATA רצוי 7200RPM. 9. זיכרון: מינימום 2GB ורצוי שיהיה 800MHZ. 10. דברים כלולים: צורב DVD,כרטיס רשת, רשת אלחוטית, רמקולים חזקים, מיקרופ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. LG X140. קיבל מכה, והתחילו להיות פסים על המסך. כשנוגעים במסך, התמונה לא משתנה. האם זה כרטיס המסך או המסך? נ.ב. כשמחברים את המחשב למסך חיצוני, רואים בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  4. אהלן יש לי את המחשב מימין בנוסף, יש לי כרטיס מסך נוסף X550 פשוט.. אח שלי רוצה מחשב לעבודה משרדית... אז אמרתי, יאללה אני אשדרג, אני אביא לו את המחשב שלי והוא ישלם לי עליו את מה שהוא שווה פחות או יותר... ואני אוסף קצת ואשתדרג. בקיצור, התכנון הוא לקחת את ה 7600 שלי למחשב החדש ולהחזיר את ה X550 למחשב הנוכחי ולתת אותו לאחי אז אני צריך מחשב שיכלול: קונרו, 2 ג'יגה זכרון, ספק+מארז (המארז יכול להיות פשוט ואז אני אקח את המארז הנוכחי שלי...), הרד דיסק 250 ג'יגה, צורב דיוידי,ולוח אם סבבה אני משחק די הרבה.. גם במשחקים כבדים, אבל אני לא עושה OC (לפחות בינתיים - אבל הייתי שמח אם הייתה האופציה) עדיף זכרון 800 או 667? אני פתוח לכל רעיון

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  5. אני מעוניין להתקין בו את המערכת WIN8, אך אני רואה שהדרייברים אינם זמינים. מתי לדעתכם הם יתמכו? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=3764979〈=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3764975

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. שלום אני צריך מחשב לאחי הגדול לשימוש אינטרנט בלבד שמחשב יעלה בערך 1200-1300 ש"ח ועוד מסך 17 אינצ' דק כמובן אם תמצאו משהו כזה אני ישמח מאוד תודה רבה לכל העוזרים אפשר חריגה של 100 שקל (2100 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by MIKIBHS,

יש לי מחשב בן 3 שנים וזה המפרט שלו (מה שהצלחתי להוציא מהחשבונית של החנות) מעבד intel pentium 3 xeon processor לוח אם G31-M7 (Manufacturer BIOSTAR Group) זכרונות 2 GB KINGSTON כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) מסך FLATRON L1932TQ מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional sp3 הבן של שגם הוא לא מבין במחשבים רוצה לקנות את המשחק שיוצא בקרוב ונקרא Assassins Creed brotherood השאלות 1. האם המחשב שיש לי מתאים להריץ את המשחק ואיזה שדוג הוא צריך 2. אם הוא לא מתאים האם המפרט למחשב משחקים שבהמלצות של האתר (במחיר 2,760 ש"ח) מתאים 3. האם אני צריך לשדרג גם ל windows 7 והאם 64 bit נדמה לי שיש מספיק שאלות לשלב זה אשמח לקבל תשובות וחוות דעת תודה מיקי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by boim,

אהלן יש לי SONY SZ עם מסך 13.3 ואני מחפש תיק לנסיעה. איפה אני יכול למצוא תיקים לגודל מסך הזה (בטח יש הרבה בגלל שזה הגודל של ה APPLE...)

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by R007,

ערב נעים ושבת שלום! לאחרונה נתקלתי במחשב הנ"ל ואשמח לקבל חוות דעת עליו! המפרט הוא כדלקמן: מעבד: 5450 C2D זיכרון: 2 ג'יגה 667 מסך: 15.4 800X1280 כ.מסך: ATI 2400 256 אופטי: multi קשיח: 160 עם הגנה מנפילות Wi-Fi - BG סוללה: 6 תאים משקל: 2.9 ק"ג. מע' הפעלה: Vista Home Premium מחיר: קרוב ל 3000 ש"ח שימושים: סרטי היי דף (720p ו- 1080p) אופיס גלישה הורדות ומעט קידוד ועריכת סרטים חובבנית שאלות: 1.האם הוא יצליח להריץ סרטי HD ? 2.האם הוא יתאים לשימושים האחרים? 3.המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, אבל אני אצטרך אותו ללימודים לכמה חודשים, האם הוא יתאים מבחינת סוללה ומשקל? 4.האם הסדרה הנ"ל נחשבת למוצלחת? 5.דעות אישיות שלכם. תודה רבה, צום קל ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. אני מחפש HTPC קטן לסלון שהולך לרוץ עליו בעיקר XBMC אני מתלבט בין ה ULTRA של אקסטרימר או על ה ZBOX של זוטאק http://www.xtreamer.net/ultra http://www.zotacusa.com/zbox-ad06-plus.html התקציב שלי הוא עד 1300 תודה רבה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by magadi,

יש לי מחשב ASUS (פרטים מלאים בתמונה מצורפת), יש לי מספר בעיות : 1.הסוללה מאוד חלשה , בחנות דורשים על סוללה חדשה 600 ש"ח. בEBAY מצאתי סוללה ב150+/- . לדוגמא - http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN3&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN&_sacat=0 מובן לי שלא מדובר על סוללה מקורית , האם יש חסרונות בקניה של סוללה כזאת? 2.יש בעיה עם הצבעים של המסך - רואים אותם בצורה ציבעונית יותר (זה הכי קרוב שאני יכול לתאר את הבעיה) אני יודע שמדובר על בעיית חומרה בגלל שהיא התחילה לפני כחודש , בעת הזזת המסך הבעיה נעלמה , עד שלפני מספר ימים הזזת המסך לא פתרה את הבעיה . מישהו יכול לתת ה…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. Started by tomg,

שלום חבר'ה... היום בצהריים החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. אז התקציב שלי נע בסביבות ה-5000 ש"ח (בלי מסך) ובסביבות טיפה יותר עם מסך... אני רוצה שסוף סוף יהיה לי מחשב שיריץ את כל המשחקים שלא יכלתי להריץ, שקוויק 4 ישתין במכנסיים כשהוא יראה ת'מחשב הזה... משהו כזה, שיעבוד טוב. לא כמו החרא שיש לי עכשיו. אם יהיה איזה סידור ככה שאני אוכל לחבר אליו 3 מסכים זה יהיה גם נחמד. תודה רבה לעונים

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by djz,

שלום לכולם! יש לי מפרט שהמליצו לי עליו רציתי דיעות עליו ואם יש משהו לשנות? השימוש הוא לא למשחקים רציניים וכבדים אלא ליותר פשוטים לדוגמא PRO EVOLUTION ועוד דבר איך אני יודע אם אני צריך להוסיף כרטיס רשת? כי משום מה אני ירצה גם אינטרנט (יכול להיות שזה כבר בא ביחד עם אחד החלקים האחרים?) מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤520 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by arkadur,

אני צריך מפרט עבור חבר, למטרות גיימינג, מערכת מבוססת I7 עם כרטיס מסך מכובד עדיפות ל2 HDD, אחד 1TB עבור אכסון, ובנוסף אחד עבור OS, עם אפשרות לוולוסיראפטור \ SSD תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by Talon,

שלום, אני שמתי עין על המכשיר הזה: HP Pavilion TX2620 מה שקרץ לי במיוחד זה שיש לו TABLET עיקר השימוש במחשב זה ללימודים, האם אני יכול באמצעות ה TABLET לכתוב כמו במחברת רגילה בשפה העברית? ומה דעתכם על המכשיר? אני לא מצליח למצוא ביקורות ברשת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Swimmer,

שבוע שעבר הזמנתי מ-KSP מחשב נייד, Dell Vostro 2521, הגעתי לקחת אותו וקניתי גם Samsung 840 ssd, כבר שפתחתי את הקופסה (בחנות), שמתי לב שהיא נארזה מחדש, המטען והכבל קומקום היו פתוחים ולא באריזה, המחשב אמור להגיע עם Ubuntu ובפועל נדלק עם Windows7 (מסך הפעלה ראשונית) כששאלתי את הטכנאי למה זה הוא אמר שזה בסדר. כבר בחנות רציתי להחליף את ה-HD ב-SSD, כשפתחתי את הברגים שמתי לב שאחד מהם עקום ויותר גרוע מזה, שמתי לב שיש סימנים של ניסיון לפתיחה עם מברג בחלק האחורי של המחשב, איפה שממוקמים ה-HD, זכרון וסוללה. הייתי לחוץ בזמן אז לקחתי את המחשב לבית כדי לטפל בזה אח"כ. בבית פתחתי את החלק האחורי, בדקתי ב-Manual איך אמורים לפתוח אותו (רמז: ממש לא איפה שנמצאים סימני הפתיחה עם המברג), החל…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 823 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 - מחיר: ₪ 810 מארזים: Fractal Design Focus G White Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 245 ספקי כוח: Antec 650W Pro כמות: 1 - מחיר: ₪ 388 דיסקים SSD: WD SSD 250GB 2.5 SATA3 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 דיסקים קשיחים: WD HDD 2.0TB 5400 64MB SATA3 3.5 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 כוננים אופטיים: LG DVDRW x8 Slim SATA כמות: 1 - מחי…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מאד לא מבין בכל הקטע של המחשבים ואיך להרכיב מחשב חדש...אני רק מבין פה ושם. אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני שמעתי שAMD יותר זולים מאינטל לדברים שאני צריך אני צריל כעקרון מחשב למשחקים פשוטים יחסית... ( אני הסתדרתי מצויין עד עכשיו עם מעבד 2.8 של אינטל ( לא D לא CELERON ולא DUAL CORE הפשוט הרגיל ) וכרטיס מסך של RADEON 9250 והפעלתי עליו משחקים שאני אוהב...ואם יש משחק שאני ממש רוצה אז אני משחק לרוב בקונוסולה הביתית שלי בכל מקרה. אז אני לא מחפש מחשב לגיימרים רצניים אלא משהו שאפשר לומר מחשב גיימרים LITE אני לרוב משחק במשחקי MMO ואסטרטגיה, ושאר העבודה שלי על המחשב מסתכמת במוזיקה וצפיית סרטים והורדה. בכל מקרה אז הבנתי שAMD איכשהו מתאימים לתקציב שיש לי עכשיו…

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  19. אפשר לחרוג במעט אם ממש צריך. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, HD, תוכנות בינוניות (נגיד אילוסטרייטור), אופיס, הורדות מהרשת ומדי פעם משחק פה ושם אם יוצא משחק טוב בסגנון COD, פיפא, C&C וכו'. אבל זה לא מחשב שמיועד לגיימרים אלא שתהייה אפשרות לשחק משחק מדי פעם. אין צורך בציוד היקפי או ווינדוס. אני לא מתכוון להחליף את המחשב עוד שנתיים ולכן חשוב שלצרכים שלי הוא ישמש אותי בצורה טובה להווה וגם עם הסתכלות לעתיד. מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤735 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 LP AM2 ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות G.ski…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rabbit,

יריץ לי משחקים טוב פחות או יותר? Midi Tower ATX Case For Pentium IV 500 Watt 1 149.99 ¤ LG GSA-4165B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 295.01 ¤ Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1 1065 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 350 ¤ Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 1 670 ¤ A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory 2 600 ¤ Sapphire Radeon X800GT PCI-e 128 MB DDR3 Retail Video Card 1 950 ¤ אני עדיין מתלבט עם הכרטיס מסך אני חשוב לשים 6600 וזהו יחסוך עוד 300 שקל.... מה אתם אומרים?

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה נוח לכתוב קוד * רזולוציית המסך? שיהיה נוח לכתוב קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי, 500GB זה מעל ומעבר למה שאני צריך * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן WIN7\8 * האם יש …

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אם יש לכם הצעות לשיפור מבלי לעלות בתקציב אני ישמח מעבד E6600 מארז X-BLADE 500W PFC Black לוח אם גיגהבייט GA-945P-S3- RH זיכרון 1GB DIGMA PREMIER (THERMALTAKE cooling) RETAIL X2 קשיח Western Digital 250Gb 16MB כרטיס מסך Geforce 7900GS 256 mb Retail צורב LG H22NK Bulk X18 BLACK מסך SAMSUNG LCD - 731BF 2ms 17" DVI 1:2000 מאוורר מעבד THERMALTAKE GOLDEN ORB II מקלדת + עכבר + רמקולים Winsis Multimedia Keyboard USB ENG/HEB + Optical Mouse USB+PS2 + Speakers

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, מיועד כניראה למשחקים כבדים, והרבה אינטרנט... עכשיו לפני שאני בכלל בונה מפרט (בעזרתכם כמובן ) רציתי לשאול מהו הסכום היעיל והכדאי ביותר להוצאה על מחשב נטו...(ללא ציוד הקפי). אני די לחוץ בתקציב ועוד שהשגתי סכום לאחר עבודה קשה,השאלה שלי אליכם היא עד כמה כדאי להשקיע במחשב כזה... תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, מעוניינת לרכוש מחשב לעבודה משרדית ושימוש אישי סטנדרטי בתקציב של עד כ-4K (אם יש תוספת הכרחית ומומלצת אפשר לחרוג מעט). אודה להמלצה על מפרט מתאים או המלצה על דגמים מסויימים בתקציב זה. אציין שהכי חשוב לי שהמחשב יהיה בעל תגובה מהירה לאורך זמן וזכרון שיספיק לאחסון קבצים, תמונות וכו' לאורך זמן.. העבודה כוללת חיבור לשרת חיצוני מרחוק, אקסלים וכו' וגם שימוש אישי- סרטים, יוטיוב וכו'. האם יש יצרן מומלץ גם מבחינת אחריות ושירות בארץ וגם באופן כללי מבחינת איכות המוצר? התעניינתי בכמה דגמים ואשמח לחוות דעת: http://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d10675&modelid=96…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על מפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI3600 אני רוצה שהוא יהיה יחסית שקט, הצעות להוספת רכיבים יתקבלו גם כן. תודה רבה מעבד - AMD ATHLON 64 X2 4200 DUAL CORE 2.2 GHz זכרון מטמון cache: 1024 MB דיסק קשיח - האם כדאי לי לשדרג לאחד עם זיכרון של 16 MB במקום שמונה ? יצרן: W.D /Samsung/ SEAGATE /HITACHI S.ATA 2 250 GB 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB לוח אם: דגם: ASUS M2N-TVM סוג ציפסט: NVIDIA® GeForce 6100 מהירות FSB: 2000 MHz כרטיס מסך: כ. מסך משולב כ.מסך משולב: NVIDIA GeForce 6100 GPU כ. קול משולב: Realtek ALC 655 audio codec כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: שתי יצי…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.