עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיחליף את הפרסקוט שלי שכבר בן 7 יהיה ביוני הקרוב השימושים במחשב הם אופיס, ITUNES, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים\סדרות (גם צפיה ב1080P) משחקים אני לא משחק כמעט בכלל אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון (עובד עם הרבה חלונות במקביל) מארז אני דיי אוהב את ה-CoolerMaster 690 II כרטיס מסך אני מעדיף שלא יהיה מובנה על לוח האם אפילו שאני לא משחק במשחקים. OC יתכן בעתיד אבל לא בטוח עדיין. התקציב הוא גמיש זאת אומרת שאם לא צריך להשתמש בכל ה3000 ש"ח זה מצויין וגם אין בעייה לחרוג עד 3500 בשביל משהו טוב (אני לא בקיא בכל המחירים כיום) תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Tom22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO 2033, AC החדשים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. מעבד AMD Athlon XP 2600+ 512K 333Mhz OEM מעבדים TITAN TTC-D5TB/G/CU35/R1 - P-3 & AMD מאווררים לוח אם ECS KT600-A לוחות אם SAPPHIRE RADEON 9200 256MB TV-Out כרטיסי מסך Western Digital 120GB 7200RPM דיסקים קשיחים LG 16x DVD-ROM Box כונני תקליטורים ו-DVD LG 52x32x52 CD-RW OEM צורבים Panasonic 1.44 Floppy Disk כונני דיסקטים TwinMOS 512MB DDR 400Mhz זכרונות מסך LG 773N מסכים כולל הרכבה הרכבה משלוח מערכת (מארז+מסך) עד הדלת באמצעות שליח GPT HK-100 Hebrew/English מקלדות ועכברים עכבר GPT HM-01 מקלדות ועכברים Temp מארז JNC H7650 מארזים וספקים JNC ZDR-2203 Headset + Microphone רמקולים LUXEON EM 4.1 רמקולים 4,324 ש"ח סכום כולל מע"מ מ-www.pc100.co.il

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. הרבה זמן לא רשמתי פה ואני ממש לא מעודכן בכל מה שקורה בתחום. אני מעוניין לבנות מחשב HTPC , חשבתי שהכי טוב זה להשתמש במחשב שיש לי עכשיו שזה המפרט שלו: מעבד: AMD 630 לוח: gigabyte ga-ma770t-ud3 זיכרון 4 גיגה OCZ לא זוכר את הדגם כרטיס מסך: sparkle gtx 460 ספק כח: Enermax liberty 500w מארז TT SOPRANO הרדיסקים: של WD . בנפחים: 1טרה, 640,500,320 וצורב DVD . המחשב הזה מספק אותי פיקס אני לא צריך יותר מזה. המחשבה שלי היא לצמצם את ההרדיסקים למינימום ולהישאר עם אותו נפח בערך(כמובן על ידי רכישה של אחד גדול) ואולי להוסיף SSD למערכת הפעלה.. אני מעוניין להיפתר מכל המאוררים במחשב (גם להחליף לספק פאסיבי כנירא) אני רוצה שקט מוחלט! והדבר הכי חשוב כמובן זה למצוא מארז HT…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by dante123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב? עדיף לחסוך כמה גרושים ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום, זה המקסימלי 2. מה שימושי המחשב? לימודים באוניברסיטה, משחקים בסיסיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? סין 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים 10. האם יש …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. היי אני צריך המלצה למחשב נייד, שיהיה קל במיוחד (פחות מ-1.7 ק"ג) ועם סוללה חזקה שתספיק לפחות לכמה שעות. הוא לא צריך להיות חזק, ישמש בעיקר לצרכי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח, לקניה ביד שניה (מחשבים ניידים ב-yad2, למשל). אשמח לשמוע הצעות :xyxthumbs: תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tounano,

אהלן חברים, נשבר לי כבר מה IBM T30 שלי, והגעתי למסקנה שאני צריך לקנות מחשב חדש, אני שוהה כרגע בניו יורק, ולכן עומדת בפני אפשרות לקנות לפטופ ב-Dell Outlet. בהתחלה חשבתי על XPS1350, בגלל המסך הקטן, אבל לצערי הוא לא מציג רזולוציה גובהה מ-1280X800, אז כעת אני מתלבט בין גרסאות אחרות. יש להם את הXPS עם ה-15 אינץ', ויש Inspiron שלו גרסאות של 14 אינץ' ו-15 אינץ'. הדרישות שלי הם פשוטות, 4 Gigs o Ram, מסך Wide Screen עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה, 1400 על משהו יהיה לי טוב, ובטריה טובה, אבל ממש טובה (הכי טובה). פעם בשנה בערך אני משחק פוטבול מנג'ר, אבל חוץ מזה אני לא משחק משחקים, כך שלא נראה לי שכרטיס מסך אמור להזיז לי. השימושים שלי במחשב הם Photoshop, Dreamweaver, ואני גם מחזיק עליו ש…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הרכבתי מפרט יחד עם עובד בחברת KSP (אם אפשר גם חוות דעת עליה), מפרט שנועד בעיקר לגרפיקה אבל לא גרפיקה רצחנית שדורשת רכיבים מורכבים. המחיר הוא באזור ה-2500, אם לדייק אז יצא 2580. זה מה שאני זוכר מהמפרט- מעבד אינטל Q8200 לוח אם אסוס p5k זיכרון קינגסטון 4GB 800MHz הרדיסק היטצ'י 500GB כרטיס מסך 9600GT- האם כדאי לשפר אותו, כלומר אם יש כרטיס בעל ביצועים יותר טובים במחיר דומה הוא טיפה יותר יקר ספק HEC או SHIFTמשו.. 550W\500W- אני חושב שאני אחליף לחברה יותר מוכרת, או שתחוו דעתכם מארז סטנדרטי HJA6000 אני חושב שאני יכול לשפר עד 3000 שקל. אשמח לעזרתכם

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים חבר מחפש מחשב, המטרה - גרפיקה בעיקר (לא משחקים, אלא יותר פוטושופ, פלאש ועוד תוכנות לעיבוד גרפי, גם תלת מימד (בראשית הדרך, מה שנקרא)) בלי ציוד היקפי ובלי מסך, תקציב - עד 4000 ש"ח. אם אפשר מפרטים מנעה , או פנדס, יהיה נחמד. (או כל חנות אחרת עם מוניטין באזור חיפה) זה המפרט שיש בינתיים (מה שהוצע לו) הצעות, שיפורים, החלפות, יתקבלו בברכה מה אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי בתחנת עגינה יציאת S/PDIF אבל במחשב עצמו אין היציאה של התחנת עגינה עובדת או שהיא נועדה רק בשביל מחשבים שיש להם גם ככה יציאת S/PDIF?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by Orvisbrot,

אני צריך מחשב בתקציב של בין 4 וחצי לחמש כולל מסך. כעיקרון אני רוצה כרטיס מסך טוב , ומעבד .. חשבתי על מסך 20 אינץ -22 . אבל שיתאים למשחקים עם גרפיקה תודה אור .

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by KL-xXx,

שלום רב לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 6500 ש"ח שיעמוד בדרישות ובצרכים הבאים: 1. המחשב הוא לסטודנט. 2. מיועד בעיקר לעבודה מהירה בכללי, ועם אינטרנט ותוכנות שונות (כמו Office, Nero, Babylon), צפייה בסרטים, מוזיקה ומעט מאוד למשחקים. 3. שלא יתחמם חזק ויהיה שקט. 4. גודל המסך: 15 שיהיה איכותי וצבעים אמיתיים וטובים ורצוי שיהיה מט לא כמו מראה. 5. רצי כרטיס מסך נפרד (כי היא אוהבת משחקי יריות כמו Call of Duty 3). 6. משקל: רצוי כמה שיותר קל (מיועד לבחורה). 7. סוללה: רצוי שתחזיק מעמד הרבה, כי יהיה הרבה שימוש בו בנסיעות. 8. כונן כשיח: מינימום 200GB SATA רצוי 7200RPM. 9. זיכרון: מינימום 2GB ורצוי שיהיה 800MHZ. 10. דברים כלולים: צורב DVD,כרטיס רשת, רשת אלחוטית, רמקולים חזקים, מיקרופ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. LG X140. קיבל מכה, והתחילו להיות פסים על המסך. כשנוגעים במסך, התמונה לא משתנה. האם זה כרטיס המסך או המסך? נ.ב. כשמחברים את המחשב למסך חיצוני, רואים בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. אהלן יש לי את המחשב מימין בנוסף, יש לי כרטיס מסך נוסף X550 פשוט.. אח שלי רוצה מחשב לעבודה משרדית... אז אמרתי, יאללה אני אשדרג, אני אביא לו את המחשב שלי והוא ישלם לי עליו את מה שהוא שווה פחות או יותר... ואני אוסף קצת ואשתדרג. בקיצור, התכנון הוא לקחת את ה 7600 שלי למחשב החדש ולהחזיר את ה X550 למחשב הנוכחי ולתת אותו לאחי אז אני צריך מחשב שיכלול: קונרו, 2 ג'יגה זכרון, ספק+מארז (המארז יכול להיות פשוט ואז אני אקח את המארז הנוכחי שלי...), הרד דיסק 250 ג'יגה, צורב דיוידי,ולוח אם סבבה אני משחק די הרבה.. גם במשחקים כבדים, אבל אני לא עושה OC (לפחות בינתיים - אבל הייתי שמח אם הייתה האופציה) עדיף זכרון 800 או 667? אני פתוח לכל רעיון

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  15. אני מעוניין להתקין בו את המערכת WIN8, אך אני רואה שהדרייברים אינם זמינים. מתי לדעתכם הם יתמכו? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=3764979〈=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3764975

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. שלום אני צריך מחשב לאחי הגדול לשימוש אינטרנט בלבד שמחשב יעלה בערך 1200-1300 ש"ח ועוד מסך 17 אינצ' דק כמובן אם תמצאו משהו כזה אני ישמח מאוד תודה רבה לכל העוזרים אפשר חריגה של 100 שקל (2100 ש"ח)

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by MIKIBHS,

יש לי מחשב בן 3 שנים וזה המפרט שלו (מה שהצלחתי להוציא מהחשבונית של החנות) מעבד intel pentium 3 xeon processor לוח אם G31-M7 (Manufacturer BIOSTAR Group) זכרונות 2 GB KINGSTON כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) מסך FLATRON L1932TQ מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional sp3 הבן של שגם הוא לא מבין במחשבים רוצה לקנות את המשחק שיוצא בקרוב ונקרא Assassins Creed brotherood השאלות 1. האם המחשב שיש לי מתאים להריץ את המשחק ואיזה שדוג הוא צריך 2. אם הוא לא מתאים האם המפרט למחשב משחקים שבהמלצות של האתר (במחיר 2,760 ש"ח) מתאים 3. האם אני צריך לשדרג גם ל windows 7 והאם 64 bit נדמה לי שיש מספיק שאלות לשלב זה אשמח לקבל תשובות וחוות דעת תודה מיקי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by boim,

אהלן יש לי SONY SZ עם מסך 13.3 ואני מחפש תיק לנסיעה. איפה אני יכול למצוא תיקים לגודל מסך הזה (בטח יש הרבה בגלל שזה הגודל של ה APPLE...)

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by R007,

ערב נעים ושבת שלום! לאחרונה נתקלתי במחשב הנ"ל ואשמח לקבל חוות דעת עליו! המפרט הוא כדלקמן: מעבד: 5450 C2D זיכרון: 2 ג'יגה 667 מסך: 15.4 800X1280 כ.מסך: ATI 2400 256 אופטי: multi קשיח: 160 עם הגנה מנפילות Wi-Fi - BG סוללה: 6 תאים משקל: 2.9 ק"ג. מע' הפעלה: Vista Home Premium מחיר: קרוב ל 3000 ש"ח שימושים: סרטי היי דף (720p ו- 1080p) אופיס גלישה הורדות ומעט קידוד ועריכת סרטים חובבנית שאלות: 1.האם הוא יצליח להריץ סרטי HD ? 2.האם הוא יתאים לשימושים האחרים? 3.המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, אבל אני אצטרך אותו ללימודים לכמה חודשים, האם הוא יתאים מבחינת סוללה ומשקל? 4.האם הסדרה הנ"ל נחשבת למוצלחת? 5.דעות אישיות שלכם. תודה רבה, צום קל ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  20. אני מחפש HTPC קטן לסלון שהולך לרוץ עליו בעיקר XBMC אני מתלבט בין ה ULTRA של אקסטרימר או על ה ZBOX של זוטאק http://www.xtreamer.net/ultra http://www.zotacusa.com/zbox-ad06-plus.html התקציב שלי הוא עד 1300 תודה רבה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by magadi,

יש לי מחשב ASUS (פרטים מלאים בתמונה מצורפת), יש לי מספר בעיות : 1.הסוללה מאוד חלשה , בחנות דורשים על סוללה חדשה 600 ש"ח. בEBAY מצאתי סוללה ב150+/- . לדוגמא - http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN3&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=ASUS+NOTEBOOK+K52F%2FK62F+SCREEN&_sacat=0 מובן לי שלא מדובר על סוללה מקורית , האם יש חסרונות בקניה של סוללה כזאת? 2.יש בעיה עם הצבעים של המסך - רואים אותם בצורה ציבעונית יותר (זה הכי קרוב שאני יכול לתאר את הבעיה) אני יודע שמדובר על בעיית חומרה בגלל שהיא התחילה לפני כחודש , בעת הזזת המסך הבעיה נעלמה , עד שלפני מספר ימים הזזת המסך לא פתרה את הבעיה . מישהו יכול לתת ה…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. Started by tomg,

שלום חבר'ה... היום בצהריים החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. אז התקציב שלי נע בסביבות ה-5000 ש"ח (בלי מסך) ובסביבות טיפה יותר עם מסך... אני רוצה שסוף סוף יהיה לי מחשב שיריץ את כל המשחקים שלא יכלתי להריץ, שקוויק 4 ישתין במכנסיים כשהוא יראה ת'מחשב הזה... משהו כזה, שיעבוד טוב. לא כמו החרא שיש לי עכשיו. אם יהיה איזה סידור ככה שאני אוכל לחבר אליו 3 מסכים זה יהיה גם נחמד. תודה רבה לעונים

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by djz,

שלום לכולם! יש לי מפרט שהמליצו לי עליו רציתי דיעות עליו ואם יש משהו לשנות? השימוש הוא לא למשחקים רציניים וכבדים אלא ליותר פשוטים לדוגמא PRO EVOLUTION ועוד דבר איך אני יודע אם אני צריך להוסיף כרטיס רשת? כי משום מה אני ירצה גם אינטרנט (יכול להיות שזה כבר בא ביחד עם אחד החלקים האחרים?) מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤593 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤520 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by arkadur,

אני צריך מפרט עבור חבר, למטרות גיימינג, מערכת מבוססת I7 עם כרטיס מסך מכובד עדיפות ל2 HDD, אחד 1TB עבור אכסון, ובנוסף אחד עבור OS, עם אפשרות לוולוסיראפטור \ SSD תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Talon,

שלום, אני שמתי עין על המכשיר הזה: HP Pavilion TX2620 מה שקרץ לי במיוחד זה שיש לו TABLET עיקר השימוש במחשב זה ללימודים, האם אני יכול באמצעות ה TABLET לכתוב כמו במחברת רגילה בשפה העברית? ומה דעתכם על המכשיר? אני לא מצליח למצוא ביקורות ברשת

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים