עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום דודה באמריקה וקנתה את המחשב הזה AS51005674 ב600$ רציתי לדעת מה דעתכם(המחשב מיועד לסטודנטית כולמר לעבודות משרד גלישה אופיס וכדומה) מפרט מפרט מפורט- http://articulo.mercadolibre.com.pe/MPE-2825503-notebook-acer-aspire-amd-athlon-64x2-1gb-ram-160gb-disco-dur-_JM תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by gatitito,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , * גודל המסך? 14-13.3 עדיף מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA (נדרש חיבור למקרן) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB שילוב עם SSD יהיה נחמד אבל לא מחייב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה יונתן

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. האם כונן קשיח משולב SSD + SATA נחשב טוב? למשל, 128GB SSD + 1 T או שעדיף רק SSD 256GB? האם יש צורך בתכונות מיוחדות במפרט לצורך עבודה מהבית והתחברות לשרת חיצוני מרחוק? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by globey,

שבוע טוב לכולם. אני מחפש בזמן האחרון לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו לרוב הם אינטרנט סרטים (HD) ואולי מחשק או שנים לא מהכבדים. הגדול של המסך רצוי לא גדול מידי ולא קטן מידי שיהיה ממוצע שהוא עדין יהיה "נייד" ואם להסתובב איתו מידי פעם בעתיד ישמש גם לעבודות משרדיות אופיס וכו'.* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לרוב הוא יהיה בבית אני לא יודע מהאופטימלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שמעתי שהמובילים הם LENOVO, DELL תקנו אותי אם אני טועה בנוסף שיהיה גם מצלמה מובנית ואם יש מיקרופון גם מה טו…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. למטרות של גלישה בעיקר אך גם משחקים מדי פעם... תודה מראש איך ההצעה הזו נראית לכם? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6665497&type=2&product=1&category_name=%ee%e7%f9%e1%e9%ed+%f0%e9%e9%e7%e9%ed

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  6. אני צריך לקנות מחשב חדש להורים לצרכי אינטרנט (גלישה + SKYPE), ישומי אופיס ואולי סרטים התקציב הוא עד 2,500 ש"ח וצריך לכלול מחשב (כולל צורב DVD ) + מסך + מקלדת (שתכלול רוסית) ועכבר + רמקולים + WEBCAM לגבי המסך ראיתי שיש כאלו עם מצלה ורמקולים מובנים, גם כזה יספיק. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. שלום אנשים! יש לי מצב טיפה מסובך אז אני אתחיל להסביר. יש לי מחשב שרץ על AMD Athlon XP+ 3200 לוח אם Abit NF7-M וכרטיס מסך 7800GS AGP ו1GB של RAM צורב DVD DL של LG ו HD SATA 120 GB הבעיה שנוצרה היא שמחשב כזה כמעט בלתי אפשרי לשדרג! ועכשיו השתדרגתי במסך LCD 20 של LG והמחשב כבר לא סוחם את הרזולוציות הגבוהות שלו. אז בכמה נראה לכם שאפשר למכור אותו? אם אפשר לסחוט ממנו 2000 ש"ח זה מצוין. תוסיפו את המחיר לתקציב של 2000 ש"ח ותבנו לי מפרט למשחקים בלי ציוד היקפי.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by shadow8,

התקציב הוא 2500 ש"ח אם חייבים אז אפשר חריגה קלה של 100 -200 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט, מעט לצפיייה בסרטים ולהפעלת משחקים כמו GTA החדש, NBA , ופיפא אין צורך בציוד היקפי אבל שיהיה צורב DVD לא צריך הרכבת מחשב וחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אני יושן והוא פועל חח) ההעדפה היא למעבד intel בעל ליבה כפולה ולכרטיס מסך nvidia ולדיסק קשיח בנפח של 160 GB אם בבקשה תוכלו לבנות את המחשב מפה http://www.skypc.co.il כי מפה אני קונה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. צריך מחשב מינימלי - ללא OC , לא צריך אפשרויות שידרוג בעתיד. רק מחנות בחיפה וצפונה. ניסיתי להרכיב משהו הכי פשוט, בלי רכיבים ג'נרים. אני לא בטוח לגבי לוח אם ומאוורר, אז אולי יש הצעות עדיפות אבל בכל מקרה - לא ניתן להגדיל את התקציב ביותר מ50 שקל חייב להיות מתאים למעבד אינטל - יכול להיות ש במקום המעבד שמופיע פה יהיה E8500 שמגיע בחינם E2180, יחידות 1 ¤315 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=197 Arctic Cooling Alipne64, יחידות 1 ¤35 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3513 G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4, יחידות 1 ¤260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=260 SEAGATE ST3250410AS 250GB SATA2 7200RPM 16MB, יחידות 1 ¤230 http:/…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by Rinc3wind,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש. כרגע אלו הרכיבים שהגעתי אליהם: CPU: Intel i7-8700 SSD: Crucial MX500 500GB SATA M.2 כרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי: Sapphire R9 280 כרגע אני רוצה להסגר על לוח אם לפני שאני נסגר על זכרונות (וכמובן, הארדדיסק, מארז וספק). מישהו יכול לתת איזושהי המלצה? (אני לא אתנגד אם על הדרך גם מישהו יתן המלצה לזכרונות (-: 8 ג'יגה יספיקו) אני לא מתכוון לעשות OC. ואני רוצה שיהיה חיבור M.2. מבחינת עדיפות כמובן שאעדיף לרכוש לא משהו יקר, אבל באותה נשימה אני גם לקנות משהו טוב, כך שאפשר להוסיף עוד כמה גרושים אם צריך. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by XMB,

דרישות עיקריות : 1024 RAM לפחות 15 אינץ מעבד כפול ליבה עדיפות מהחנות logicpc.co.il חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9128 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2296&products_id=15221 מה אתם אומרים?

12. Started by ran1809,

יש לי נייד ויש לי 3 יציאות מכרטיס הקול (אוזניות, מיקרופון ועוד אחד) ..! אני מחובר מהמחשב ל LCD ב DVI~HDMI עכשיו זה רק תמונה איך אני יכול להעביר גם את הקול שיוצא מהמחשב אל הטלויזיה?? תודה רן..!

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב ATHLON 64 3200 עם 512 זיכרון DDR, כרטיס מסך GEFORCE 6200 TC וכו... השאלה שלי היא האם עדי לי פשוט לשדרג אותו (זיכרון וכרטיס מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך שלא יהיה "צואר בקבוק" עם המעבד) או למכור אותו כמו שהוא כיד שניה ולקנות אחד חדש (אשמח אם תמליצו לי על מפרט למשחקים לא יותר מ-3000 ש"ח) :s05:. תודה מראש, יונתן ל

• 14 תגובות
    • 847 צפיות
  14. אוקי אני חשבתי על המחשב של גיגאבייט - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=729100 אני מעוניין בו בגלל המעבד שלו, הכרטיס הגראפי וציאת ה HDMI . באופן כללי אני לא כל כך מטורף על גיגאבייט ובגלל זה חשבתי שאולי למישהו יש איזה רעיון למחשב נייד בסדר גודל המחיר ( אני גמיש בכל אופן ) , אז בבקשה אני מאוד יודע לכם !! תודה מראש ! איל.

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by SenDeR,

אהלן ! אני מעוניין להרכיב מחשב למשפחתי, מחשב עם שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. תקציב- 1.7K [לקנות במקום הזול ביותר] ללא מערכת הפעלה ללא OC אשמח אם תתנו לי אפשרות של שדרוג המפרט שיהיה גם מחשב טוב למשחקים [הוספת כרטיס מסך] תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1. לא כולל מסך 2. הכרטיס קול לא הכי מעניין אותי- שלא יהיה משהו תותחי ויקר אבל גם לא עלוב. 3. שיהיה עם צורב DVD. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by adam777,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. יהיה נחמד אם בתקציב יכללו גם מקלדת ועכבר אלחוטיים באיכות טובה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב ש…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by alfred3,

אני לפני קניה של המחשב והבנתי שמומלץ מאוד לשדרג את הזכרון שלו ל 2G . אני לא מתכוון לקנות את הסטיק בארץ מבקש את עזרתכם בקישור לדגם המדוייק שניתן להתקין עדיף של חברה מוכרת קינגסטון וכו'. קישור לרכישה בחו"ל יתקבל בברכה . תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הרכבתי לבן דוד שלי מפרט מחשב למשחקים (התקציב עד 5800),האם החלקים מתאימים?. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB + למערכת ההפעלה Westren Digital 1600AAJS 160GB זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 7300GT PCIe (כרטיס מסך זמני יוחלף בדור הבא של הכרטיסים שיצאו) צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD מארז ללא ספק Thermaltake Eureka ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by mordin999,

אני הולך לרכוש מחשב חדש עד סוף השנה (אני לא לחוץ בנושא). השאלה שלי האם כדאי לחכות חודש חודשים עד שיצאו המעבדים החדשים של אינטל (בשביל הירידה במחיר). ואולי איזה משהו מעניין בשוק כרטיסי המסך. או האם ההבדל בין היום לבין עוד 4 חודשים (מקסימום) לא יהיה משמעותי.

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by moskitos,

זה המפרט שלי שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים,קצת עריכה וסרטים,ב-OC אין לי צורך. AMD Athlon 64 3200+ CPU Tray ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD X 2 OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory X 2 ATI Radeon 9800XT 256MB DH DVI Retail Video Card Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! Pioneer DVR-107 BLACK 8/4/12//24/24/40 DVD±RW ( Bulk ) Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Logitech Z-680 TNX/500W 5.1 Speaker system 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor Thermaltake Xaser III V1000A Super Tower Case (P/S not included) Antec TruePower 430W Power S…

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by amd@ati,

היי, מזה זמן רב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולאחר יציאת ה-i5 אני נתון להתלבטות לא קלה, האם ללכת על מעבד ה-i5 או לא. אין לי צורך בכונן קשיח או ב-CD-ROM. הרכבתי מפרט, וההסתייגות הגדולה היא לגבי לוח האם של אינטל, האם הוא פוגע בצורה כלשהי במפרט? (כל תוספת של כסף תגרום לי לרדת מעניין ה-i5.) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by beldasara,

אני משוכנע שרובכם לא עוקבים, אבל התחבטתי כמה שבועות בשאלה איזה מחשב 13.3 חזק וקל בטווח המחירים של עד 4000 ש"ח לקנות. לפני שבועיים החלטתי וקניתי את הAcer3820TG. הדרישות שלי מהמחשב היו קלות משקל, זמן סוללה סביר (4 שעות+) ועוצמה. אני רוצה להתעכב רגע על העוצמה כי אני רואה שבדרך כלל שמתכנתים מבקשים מעל דפים אלו להמלצות למחשבים בד"כ ממליצים להם על מחשבים Low voltage למיניהם, לדעתי זאת טעות מרה. כמו הרבה מתכנתים, אני עובד הרבה עם VM ואני ממש לא בטוח שמעבדים שהם לא State of the art לפחות של לפני שנה שנתיים לא יעמדו בכך. כמו כן, קיוויתי שאני אוכל להריץ איזשהם משחקים על המחשב, יש לי פינה חמה לזוללי הזמן הקטנים גם אם אין לי זמן עבורם. בכל מקרה, אחרי הרבה בדיקות באינטרנט וכו' החלטת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by דן איטון,

היי שלום אני סטודנט שמחפש לקנות מחשב חזק שיתאים מצד אחד לסטודנט להנדסת חשמל שמתעסק המון עם תכנות, ומצד שני שיהיה מספיק חזק כדי להפעיל משחקים שאני אוהב כמו : fifa,call of duty,pubg, בטווח מחירים של עד 5000(קצת לחרוג). כלומר מחשב לסטודנט שמתכנת עם קצת משחקים. חשבתי על כמה מחשבים , אבל רציתי לשמוע עצות גם מכם . תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  25. היי, הסתכלתי על המפרט הזה: http://www.memoryexpress.com/Products/MX43707 והוא נראה לי דיי מתאים (כל הצרכים המשרדיים + עבודות בינוניות של עריכת וידאו ותלת מימד) רק שהמליצו לי ללכת על מעבד יותר טוב (ה-Intel® Core™ i7 3632QM לדוגמא) ואפילו להרחיב ל-16GB זיכרון. מה אתם אומרים? יש דגם טיפה יותר מתקדם שיכול לענות לי על הדרישות? (אין הגבלת תקציב אבל אני כן מחפש משהו באיזור של המחשב הנ"ל ולא מעבר) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.