ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב נייד. אני צריך שהמפרט לא יעבור את ה-4000 ש"ח. שימושי המחשב בעיקר לעיצוב גרפי ,לימודים (עבור סטודנט , עבודה עם תוכנות סירטוט ועיצוב גרפי שונות). תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪537 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪129 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "WINDFORCE 2X" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2213 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪124 מארז: [..] RAIDMAX SEIRAN RED (120mmX2 +180mmX1 + USB3) w/o PSU ₪379 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪404 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY ₪129 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 7200.14 1TB SATA3 - - לרוכשי מחשב חדש . מבצע אחסון בשיתוף ח.י היבואן הרשמי של SEAGATE ! - זמין במלאי ₪415 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מ…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק למחשב נייד לצורכי גלישה , תכנות וכן עבודה עם בסיסי נתונים ושליפת טבלאות וכו... במפרט המחשב ראיתי [table][tr][td]אחסון :[/t] [table][tr][td] גודל דיסק[/t]16GB SSD + 500GB 5400RPM [table][tr][td] מהירות דיסק[/t]SSD / 5400RPM אני יודע שיש גם דיסקים במהירות של 7200 , 1. האם לצרכים האלה יש הבדל בין דיסק 7200 ( בלבד) לבין מה שהוצע לי ? ומה כדאי ? 2. דרך אגב בהנחה שהמחשב במסגרת התקציב האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לחוות דעה ? Samsung 530U4B S01IL http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19974 חשבתי גם על Lenovo Edge E330 3354-4NG http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20283&cf=zap אשמח לתשובה בנושא תודה , [/td][/tr][/table][/td][/…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה.. אני מחפש לפטופ לגיימינג.. משחקים חדשים כגון COD GTA FIFA וכדומה... התקציב בערך 2000 ש"ח חיפשתי בנעוצים אבל לא ממש הצלחתי להבין.. לא משנה כל כך מה החומרה רק שיריץ חלק את המשחקים אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לפטופ תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים קיימים באיכות סבירה (לאו דווקא הגדרות גבוהות), תכני HD, שימוש משרדי (Office וכו'), AUTOCAD, וכל מה שסטודנט להנדסה בעתיד ישתמש בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. אין צורך במשהו מעבר לג'נרי חוץ מהרמקולים שיהיה נחמד אם יהיו יותר מג'נריים. כמו-כן אשמח לדיסק קשיח חיצוני (1TB) אם כי אפשרי שאקנה אותו בנפרד מאוחר יותר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל הכל. 5. עד כמה חשוב השקט …
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה שלכם למפרט של מחשב. עדיף מRSM. התקציב שלי לא בדיוק קבוע אבל צריך משהו באזור ה6000. המחשב צריך להיות מתאים לגיימינג עם כרטיס מסך טוב ומארז שקט. 8 ג'יגה ראם, ו-2 טרה נפח (לא SSD). אם אפשר גם המלצה למסך גדול יחסית (משהו באזור ה28 אינץ') שתומך בחיבור HDMI ובFULL HD. לגבי המעבד, יכול להיות שאני יכול להשיג i7 3770 אז אם אפשר בבקשה לוח אם שמתאים לו, אבל בבקשה להמליץ גם על מעבד ולוח אם אחרים כי אולי אני לא יכול להביא אותו. בנוסף גם צריך המלצה לקירור מתאים.. תודה רבה על העזרה. קניתי פעם כבר מחשב ממפרט שרשמתם לי ומאוד נהנתי
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין להריץ על המחשב Windows 7, את גרסת ה-Office העכשווית. (וכמובן לגלוש באינטרנט) בונוס מבחינתי יהיה אם יהיה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה, אבל אסתדר גם אם המחשב לא יתמוך בזה. מה המחשב הזול ביותר שיוכל לעשות את העבודה? אציין שאני לא זקוק לכונן אופטי, או לכונן קשיח. (אשמור את הכונן של המחשב הקודם)
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מחשב לגיימינג קל (FIFA + NFS), גלישה ואופיס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ועבודה משרדית. המשחקים רצוי שישוחקו ברמה הגבוהה או בינונית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי התלבטות קנייה בין שני מחשבים לנובו 430 דל וסטרו 3450 /3460 אשמח להארות
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר:…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש בפורום. לא מבין גדול במחשבים. אשמח לחוות דעת על המפרט המצורף ולאלטרנטיבות? -האם הספק הזה יעיל וחסכוני? - האם כדאי סט חוטי של מקלדת במקום, ואם כן מה? - המלצה למסך חלופי במחירים דומים: שווה ערך 720 ש"ח, מסך לד. - האם כדאי דיסק קשיח 1 טרה? מה ההפרשים במחיר? - כרטיס t.v אפשרי להוסיף? עלויות? מי שיכול לעזור תודה מראש. הצעת מחיר לרכישת מחשב הצעת מחיר לרכישת מחשב - · מארז ELITE 371 COOLERMASTER שחור· ספק כח A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN· לוח אם H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI· מעבד אינטל 3.3GHz 3MB CORE I3 1155 2120· זיכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ· דיסק קשיח פנימי 500GB S3 1Y 7200 16MB SEAGATE· …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכם חבריםאחותי הביאה לי את המחשב הנייד שלה הישן(fujitso simmens)למחשב שלה הלך ההארד דיסק. הבאתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו למחשב(sata)אבל ההארד דיסק לא מזוהה בביוס.הבנתי שצריך התקנה או משהו כזה לביוס.גם כשאני מנסה להתקין windows חדש הוא מראה שאין הארד דיסק מחובר.ואכן וידאתי שכל המגעים מחוברים כמו שצריךמה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום וברכה. אחותי התחילה ללמוד עיצוב גרפי והיא רוצה לקנות מחשב נייח כולל ציוד הקפי ומסך בסכום של עד 3500-4000 ש"ח. ערכת התוכנות העיקרית שהיא תעבוד איתה היא CS6 design & web premium של adobe. אשמח לקבל כיוון כללי (ואולי גם יותר מפורט) מה כדאי לה לקנות. 1. האם כרטיס מסך נפרד הוא חובה? 2. האם היא צריכה I7 או שמספיק I5? 3. איזה מסך היא צריכה לקנות - רגיל או IPS. וכל הערה נוספת תעזור. תודה רבה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c1301119337/16757255?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_28&a=2022 זה פורסם בגרופון רשום שזה מוחדש ובמקום 4700. שווה לקנות? בעיקרון אני מחפש הרבה זמן מחשב שאני רוצה שיהיה מספיק חזק להריץ את דיאבלו 3 ומסך 17.3 fhd חשבתי להזמין מהאיבי את המחשב הזה : HP Pavilion DV7-7062EA Entertainment Notebook PC, i7 Intel Pro, 8GB Mem, 1TB HDD http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221180142109&index=13&nav=SEARCH&nid=09686662597 רק שגם הוא בלי fhd ואני לא יודע כמה מיסים יגבו עליו בארץ בכניסה אפילו שארשום שזה מתנה ועלה רק300 דולר. התקציב שלי כעיקרון הוא עד 3500-3700 . תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים. צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט למחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקטס ותלת מימד. ללימודים ועבודה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה טוב ואיכותי ויעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לעזרה תודה רבה. נ.ב אני לא רוטשילד אז בבקשה לא לרשום פה את המפרט הכי יקר שאפשר:-)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מפרט למחשב לאחיין שלי בן ה13. השאיפה היא לקנות מחשב מספיק טוב שיחזיק לכמה שנים, או שיהיה מתאים לשידרוגים קלים כדי שיחזיק לכמה שנים תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר שוטרים ומשחקי רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש להכל, בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל - FIFA COD BF GTA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד 32 FHD ואחד 23 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אבל אני מעדיף כרטיס של NVIDIA 4. האם יש ר…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב i3 לא sandybridge הדגמים הישנים יותר 4 גיג'ה זיכרון כרטיס מסך gts220 לוח אם של ג'יגהביט: h55m-d2h שלא תומך ב sndaybridge או ivy לכן כנראה צריך גם לשדרג את הלוח אם ברצוני לשדרג את המחשב שיריץ משחקים כמו cod mw3 battlefied 3 על הגדרות בינוניות + בתקציב של עד 2500 אגב הספק לא מוכר... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-H77-D3H GIGABYTE מאוורר למעבד 1155/775 HYPER 101 COOLERMASTER מעבד אינטל3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3550 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך AMD Radeon 7770 OC 1GB-5 MSI דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB דיסק CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB ssd הזיכרון פלאש בשביל מערכת ההפעלה סה"כ4220 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מפרט שישמש אותי לגיימינג באזור ה4.4K 1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי-אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO2033, SKYRIM וכ"ו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך מיפרט לשימושיים משרדיים נטו - אופיס, אינטרנט, וכמה תוכנות של ניהול חשבונות. ללא משחקים כלל. המחשב ישמש מעין שרת למסופון מרוחק (בנוסף לשימוש השותף), אז חשוב שהוא יכול לתמוך בריבוי משימות בצורה טובה. התקציב בעיקרון הוא 1500 ש"ח עם חריגה מקסימלית של עד 1800. כשחיפשתי באתר מצאתי את המפרט הבא, שהוצע ע"י ש נ י צ ק י: הבעיה היא שהמיפרט חורג מהתקציב, וגם נבנה ב-RSM. בעוד אני מתכנן את הקנייה שלי ב-TMS. אשמח לקבל מפרט דומה לנ"ל עם הוזלה קטנה ועידפות על חלקים שקיימים במלאי של TMS. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
- המטרה: לשחק במשחקים כמו Skyrim, Witcher 2, ועתידיים כמו Max Payne 3, Hitman 5, Diablo 3 וכו' עם מינימום פשרות בהגדרות וFPS (כמובן שעדיף בכלל בלי... ) ו PhysX מופעל כשאפשר, עד לשדרוג כרטיס מסך בעוד 1.5-2 שנים. - רזולוציה 1650X1080 - מתוכנן OC קל (~4.3) למעבד. - המפרט ירכש ב RSM. - לא מעוניין להתפשר יותר מדי על איכות רכיבים. אז האם מישהו רואה דרך לייעל ממש או להוזיל ממש את המפרט? תודה מראש למשיבים! המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1062 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 FSP 650-80GHN(88) 80PLUS Silver, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2449 Scythe Mugen 2 Rev B, יחי…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
סבתא שלי נושעת לאמריקה לשלוש שבועות עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי לפטופ (אפשר לשולח אתזה לבית היא מתגוררת אצל אחותה) עכשיו מה שאני צריך הוא בעיקר שיהי אם מסך אכותי ושיהי מספיק חזק בשביל להריץ mc2 far cry2 assensu creed כולם חוץ משלוש אני לא רוצה להתעין אותו כול שניה וחצי ולא אכפת לי שהיה יחסית כבד כי הוא לשימוש ביתי.... תודה מראש לעוזרים עמית
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-