ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד איזור ה-8000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Witcher 3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב 5K יש לי העדפה ל920 I7 אבל אם מישהוא ימליץ לי על משהוא אחר זה יתקבל בברכה המחשב אמור להריץ משחקים כבדים ברזולוציה של מסך 22 אינצ' (רצוי שלכול החלקים יהיו אופציות עתדיות) אני גם לא מתכנן לעשות OC רציתי גם לשמוע מה אתם חושבים על לוח ASUS P6T DELUXE
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 800 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 1 390 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total GF FX5200 128MB,TV,DVI 330 1 330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? Combo Price Units Total LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 230 1 230 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Thermaltake Volcano Silent Bost 150 1 …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחשב בעיקר לאינטרנט ולצפייה של סרטים בטלוויזיה (הטלוויזיה לא איכותית, 21" עם כוונות לשדרוג בקרוב). אשמח גם להסבר מדוע בחרתם באותו מפרט ספציפי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4000 ש"ח ללימודים בעיקר אבל גם קצת למשחקים כמו ג'נרלס וסרטים. חשבתי על המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=907&CatCode=315 מה אתם חושבים עליו?? יש מחשב אחר עדיף באותו טווח מחיר??? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה (לא לי) עבור מחשב נייד. המחשב ירכש באילת ולכן ההמלצה צריכה להיות עבור מחשב מרשת שיש לה נוכחות באילת (KSP, אייבורי) או חנות מקומית מאילת (לא מכיר). דגשים: גודל מסך רצוי הינו בין 14" ל- 15.6". ישנה סתירה כלשהי עם הדרישה לניידות, אולם יותר חשוב מסך גדול שיהיה נוח לעבור מולו חשוב מסך איכותי, רז' FHD לפחות, פאנל IPS כמות זיכרון רצויה הינה כ 8GB עד 16GB על המחשב להיות אלגנטי ועמיד, בעל איכות בניה גבוהה רצוי מעבד טוב, Core i5 M או Core i7 U כלשהו חשוב למדי מחשב שיגיע עם כונן SSD - יש לכך השלכות די גדולות על הביצועים אני אדגיש שהתקציב הוא ללא מע"מ (מחיר סופי באילת). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, Visual Studio.... * גודל המסך? נראה לי ש 14" יספיקו, סה"כ אני מעוניין במחשב שלא יהיה גדול מדיי כדי שיהיה קל לסחוב אותו ממקום למקום ושיהיה קומפקטי. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB - 500GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם ASUS. * כל דרישה מיוחדת שחשובה …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו, מוצא חן בעייני. אני צלם וחובב גראפיקה, השאלה שלי היא האם הוא יכול להחזיק תוכנות כמו פוטושופ (CS2, CS3), free hand ועוד.... אני מודע לזה שהוא לא חזק במיוחד אבל אם הוא מסוגל להחזיק תוכנות כאלו אז העבדודה בהן נסבלת? מה שאהבתי בו שהוא יכול לבוא איתי לכל מקום, שהוא קטן וחמוד, יכול לשמש לי כתחנת למידה ועריכה ניידת. יש אפשרות גם ךהתקין עליו ווינדוס אני יודע, האם ווינדוס XP פרופיישנאל הוא מריץ? תודה רבה לעוזרים, מאוד חשוב לי ואני מודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ל עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים(דיאבלו החדש cod mw3), צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) שהיה HDMI וUSB 3 * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה * כונן Bluray? עדיף שהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שהיה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בא עם win7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש אני מעדיף שהמחשב היה עם המעבדים החדשים וגם מסך FHD אני רוצה איכות הכי טובה לראות איתה סרטים יש את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי עכשיו כמה מאמרים ותגובות של אנשים פה ועכשיו אני פתאום לא טוחב מה עדיף, אינטל או AMD. אני לא מתכנן OC בשום שלב והמחשב ישמש למשחקים. הנה המפרט של AMD: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W ASUS M2N-E AM2 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION LG DVDRW GSA-H30N SATA Arctic Cooling Silentium T2 Pro 500Watt Logitech Media Keyboard Elite Logitech G5 Laser Mouse RETAIL Altec Lansing ATP3 והנה של אינטל: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb Box GIGABYTE GA-965G-DS3 LGA775 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 V…
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
טוב אז מי שפתח את הנושא הקודם זה אח שלי, והוא כנראה לא הבין אותי הכי טוב. אני מחפש מחשב, ומה שאני עושה במחשב: אינטרנט, איסיקיו, שומע שירים, מוריד פעם ב...סרטים וסדרות, משחק פעם ב...בקאונטר סטרייק וזהו בעיקרון. הציעו לי את המפרט הבא: , אשמח לשיפורים באותו סכום כסף. תודה לכם. מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤387 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39275 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB ¤304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600YS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤225 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אלהן חברים השארתי בעבר מספר הודעות בנושא אבקש חוות דעת לגבי המפרט של המחשב הבא ולדעת האם הכרטיס מסך תומך במסך 22" FHD וקיימת כניסת HDMI? במידה ולא נדרש כרטיס תומך חיבור HDMI דבר שני האם המחשב מספיק חזק על מנת לעבוד עם 30 בארים פתוחים של אינטרנט ומספר תוכנות כגון פוטושופ מוליטימדיה ומוזיקה במקביל האם יעבוד בצורה נקייה ולא יתקע חשוב מאד זמן תגובה של המחשב והמהירות שלו אשמח לשמוע הצעות לשיפור המחשב ישמש לצרכי עבודה ופנאי חשוב שיעבוד כראוי יהיה חזק ויחזיק למספר שנים אין לי כוונה לשדרג ולשפר התקציב לא יעלה על 2500 תודה על העזרה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונו…
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא מיועד לאוברקלוק, מיועד לשימוש כללי, התקציב הוא 2000 פלוס מינוס, שקט לא רלוונטי. צריך מפרט כמה שיותר משתלם במחיר הזה בסיס AMD או INTELL לא כזה משנה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה של YARDEN PC ? מחשב Double Power R מעבד - אינטל® פנטיום 4 ® במהירות של 2.4GHz בטכנולוגית HT לוח אם - Intel® Rock Lake, D865PERL,Dual DDR400 Intel ® 865PE Chipset זיכרון פנימי - 256MB DDR 400 MHz. דיסק קשיח 80GB ATA/100 7200RPM מאיץ גרפי - NVIDIA GFORCE 4 128MB DDR X8 כרטיס קול - Full 6 channel surround sound plus optical output כונן דיסקטים 1.44MB כונן אופטי ASUS CD-ROM 52X קורא צרובים מארז ATX תיקני לפנטיום ® 4 כולל שני מאווררים וספק כוח מקצועי. מקלדת איכותית תואמת לחלונות XP . עכבר גלילה אופטי USB2 4 Back / 2 Front IEEE 1394 מובנה בלוח האם. Two Serial ATA150 IDE interfaces רמ…
-
- 107 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש מחשב הכי פשוט וזול לאינטרנט + סרטים הדבר הכי חשוב הוא זמן סוללה שיהיה כמה גדול שאפשר תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים, (סימס ופיפא), אינטנט, ואופיס וסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'+ עדיפות ל-17.3 אינץ' * משקל רצוי? אין. רק שיהיה ניתן לסחיבה שלא יהיה מאוד מאוד כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מתכוון לקנות עוד סוללה ויותר חשוב לי ביצועים על פני זמן סוללה לפי מה שהבנתי 9 cell זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות גדולה ל-hdmi כדי שיהיה אפשר לצפות בטלוויזיה, ואת החיבור של ה-usb, ואת החיבור של הדיסק און קי יש בכל מחשב נכון?? גם אותם אני צריך. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לא חובה. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, טושיבה, אסוס.…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ישמש 90 אחוז לגלישה , 10 אחוז צפיה בתוכן HD בעזרת חיבור HDMI לטלויזיה בסלון. המחשב ברמת העיקרון לא ממש מתוכנן לצאת מהבית אלא להיות נייד בתוך הבית לכן רצוי שיהיה עם מסך מאוד גדול והמשקל שלו לא ממש משנה. כמו כן אני עדיין לא יודע אם ירכש בארץ או דרך EBAY או משהו כזה(המע"מ לא בעיה רק הדמי משלוח). תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן חברה, שלחתי תמחשב למעבדה כי הוא הפסיק לעבוד לי והתברר שהלך הלוח אם. אז הציאו לי שתי אופציות - להחליף ללוח אם חלש יותר או לקנות לוח אם חזק יותר אבל אז אני יצטרך להחליף את המעבד,וזיכרון ואני יישאר עם הכרטיס מסך שלי,מארז, והספק כוח. (הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 9800 ואין לי מושג בקשר לספק כוח) אז ברור שהלכתי על האופציה השנייה אבל בשביל זה אני צריך אותכם כי אני לא ממש מבין בחומרה, אני יותר בקטע של לשחק אז רציתי שתציעו לי: לוח אם זיכרון מעבד תקציב- עד 2000-2500 ואם תוכלו לשים לי בפנים גם כרטיס מסך חדש שלא יעבור ת2800 שקל (לא תקציב בנפרד) אני ישמח ( כמובן אן זה ישתלם לי). כך שאני יוכל לשחק על הגדרות הכי גבוהות ואם לא אז די טובות במשחקים כמו (Dota 2, Diablo 3) וואם…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש את הרכיבים הבאים קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪213 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ₪305 כרטיס מסך: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪795 הלוח הוא p5kc מעבד q6600 אני מתכנן לעשות OC למעבד ואולי גם לכרטיס מסך בעתיד עכשיו אני צריך עזרה רק בעוד 2 רכיבים, 1) איזה ספק כוח לקחת (מזכיר שמתוכנן OC) 2) איזה דיסק קשיח לקחת? (אני רוצה 1TB) תודה מראש ליועצים
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ' לא משנה * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD או HDD זה יהיה מגניב 500GB זה הסטדנרט לא ? * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..99..1483..2164..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=27227&txt_search=&buy=&minpr…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט ללפטופ מדגם HP Pavilion ze2000, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP3 ולא הצלחתי להתחבר לרשת האלחוטית בביתי. ניסיתי לחפש את הדרייבר המתאים באינטרנט אולם מה שמצאתי באתר הרשמי של HP אומנם עדיין זה לא עובד לי. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=444563&prodTypeId=321957&prodSeriesId=442888&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228#11395 מישהו יכול בבקשה להביא לי הורדה לדרייבר לכרטיס רשת של הלפטופ הנ''ל בכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שוב, מדובר במחשב משרדי בלבד! האם הקונפיגורציה הזו אמינה? מעבד: AMD 1.4GHz לוח Elite משולב זכרון חזק 256MB DDR כונן 1.44 דיסק קשיח ענק 40GB כ.מסך (64MB (Shared מקלדת קואנטום מארז מידי מהמם ?+ USB בחזית עכבר עם גלגלת כ.קול 128BIT (משולב) CDX52 מהיר כרטיס רשת מתאים ל ADSL (אופציה ל ADSL) (משולב) מודם 56K מתקדם (משולב) תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000-5200שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תחני HD ומשחקים כבדים (AC2 וכו...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 19" בהמשך 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? AC2 MW2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5286,4361 האם ההפרש במחיר שווה קנייה מבחינת עלות מול תועלת של המחשב? http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4720HQ-vs-Intel-Core-i7-4710HQ http://www.tomsguide.com/answers/id-2589056/nvidia-geforce-gtx-860m-960-gddr5.html
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-