עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אלהן חברים השארתי בעבר מספר הודעות בנושא אבקש חוות דעת לגבי המפרט של המחשב הבא ולדעת האם הכרטיס מסך תומך במסך 22" FHD וקיימת כניסת HDMI? במידה ולא נדרש כרטיס תומך חיבור HDMI דבר שני האם המחשב מספיק חזק על מנת לעבוד עם 30 בארים פתוחים של אינטרנט ומספר תוכנות כגון פוטושופ מוליטימדיה ומוזיקה במקביל האם יעבוד בצורה נקייה ולא יתקע חשוב מאד זמן תגובה של המחשב והמהירות שלו אשמח לשמוע הצעות לשיפור המחשב ישמש לצרכי עבודה ופנאי חשוב שיעבוד כראוי יהיה חזק ויחזיק למספר שנים אין לי כוונה לשדרג ולשפר התקציב לא יעלה על 2500 תודה על העזרה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונו…

• 12 תגובות
    • 754 צפיות
  2. לא מיועד לאוברקלוק, מיועד לשימוש כללי, התקציב הוא 2000 פלוס מינוס, שקט לא רלוונטי. צריך מפרט כמה שיותר משתלם במחיר הזה בסיס AMD או INTELL לא כזה משנה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מה אתם אומרים על המפרט הזה של YARDEN PC ? מחשב Double Power R מעבד - אינטל® פנטיום 4 ® במהירות של 2.4GHz בטכנולוגית HT לוח אם - Intel® Rock Lake, D865PERL,Dual DDR400 Intel ® 865PE Chipset זיכרון פנימי - 256MB DDR 400 MHz. דיסק קשיח 80GB ATA/100 7200RPM מאיץ גרפי - NVIDIA GFORCE 4 128MB DDR X8 כרטיס קול - Full 6 channel surround sound plus optical output כונן דיסקטים 1.44MB כונן אופטי ASUS CD-ROM 52X קורא צרובים מארז ATX תיקני לפנטיום ® 4 כולל שני מאווררים וספק כוח מקצועי. מקלדת איכותית תואמת לחלונות XP . עכבר גלילה אופטי USB2 4 Back / 2 Front IEEE 1394 מובנה בלוח האם. Two Serial ATA150 IDE interfaces רמ…

• 107 תגובות
    • 13k צפיות
  4. Started by gnagar,

אני נמצא בארה"ב ומחפש מחשב הכי פשוט וזול לאינטרנט + סרטים הדבר הכי חשוב הוא זמן סוללה שיהיה כמה גדול שאפשר תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים, (סימס ופיפא), אינטנט, ואופיס וסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'+ עדיפות ל-17.3 אינץ' * משקל רצוי? אין. רק שיהיה ניתן לסחיבה שלא יהיה מאוד מאוד כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מתכוון לקנות עוד סוללה ויותר חשוב לי ביצועים על פני זמן סוללה לפי מה שהבנתי 9 cell זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות גדולה ל-hdmi כדי שיהיה אפשר לצפות בטלוויזיה, ואת החיבור של ה-usb, ואת החיבור של הדיסק און קי יש בכל מחשב נכון?? גם אותם אני צריך. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לא חובה. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, טושיבה, אסוס.…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  6. ישמש 90 אחוז לגלישה , 10 אחוז צפיה בתוכן HD בעזרת חיבור HDMI לטלויזיה בסלון. המחשב ברמת העיקרון לא ממש מתוכנן לצאת מהבית אלא להיות נייד בתוך הבית לכן רצוי שיהיה עם מסך מאוד גדול והמשקל שלו לא ממש משנה. כמו כן אני עדיין לא יודע אם ירכש בארץ או דרך EBAY או משהו כזה(המע"מ לא בעיה רק הדמי משלוח). תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אהלן חברה, שלחתי תמחשב למעבדה כי הוא הפסיק לעבוד לי והתברר שהלך הלוח אם. אז הציאו לי שתי אופציות - להחליף ללוח אם חלש יותר או לקנות לוח אם חזק יותר אבל אז אני יצטרך להחליף את המעבד,וזיכרון ואני יישאר עם הכרטיס מסך שלי,מארז, והספק כוח. (הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 9800 ואין לי מושג בקשר לספק כוח) אז ברור שהלכתי על האופציה השנייה אבל בשביל זה אני צריך אותכם כי אני לא ממש מבין בחומרה, אני יותר בקטע של לשחק אז רציתי שתציעו לי: לוח אם זיכרון מעבד תקציב- עד 2000-2500 ואם תוכלו לשים לי בפנים גם כרטיס מסך חדש שלא יעבור ת2800 שקל (לא תקציב בנפרד) אני ישמח ( כמובן אן זה ישתלם לי). כך שאני יוכל לשחק על הגדרות הכי גבוהות ואם לא אז די טובות במשחקים כמו (Dota 2, Diablo 3) וואם…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by saphisto,

שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש את הרכיבים הבאים קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪213 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ₪305 כרטיס מסך: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪795 הלוח הוא p5kc מעבד q6600 אני מתכנן לעשות OC למעבד ואולי גם לכרטיס מסך בעתיד עכשיו אני צריך עזרה רק בעוד 2 רכיבים, 1) איזה ספק כוח לקחת (מזכיר שמתוכנן OC) 2) איזה דיסק קשיח לקחת? (אני רוצה 1TB) תודה מראש ליועצים

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by aKusHniR,

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ' לא משנה * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD או HDD זה יהיה מגניב 500GB זה הסטדנרט לא ? * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..99..1483..2164..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=27227&txt_search=&buy=&minpr…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עשיתי פירמוט ללפטופ מדגם HP Pavilion ze2000, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP3 ולא הצלחתי להתחבר לרשת האלחוטית בביתי. ניסיתי לחפש את הדרייבר המתאים באינטרנט אולם מה שמצאתי באתר הרשמי של HP אומנם עדיין זה לא עובד לי. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=444563&prodTypeId=321957&prodSeriesId=442888&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228#11395 מישהו יכול בבקשה להביא לי הורדה לדרייבר לכרטיס רשת של הלפטופ הנ''ל בכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שוב, מדובר במחשב משרדי בלבד! האם הקונפיגורציה הזו אמינה? מעבד: AMD 1.4GHz לוח Elite משולב זכרון חזק 256MB DDR כונן 1.44 דיסק קשיח ענק 40GB כ.מסך (64MB (Shared מקלדת קואנטום מארז מידי מהמם ?+ USB בחזית עכבר עם גלגלת כ.קול 128BIT (משולב) CDX52 מהיר כרטיס רשת מתאים ל ADSL (אופציה ל ADSL) (משולב) מודם 56K מתקדם (משולב) תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by skayxx,

. מה התקציב המקסימלי? 5000-5200שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תחני HD ומשחקים כבדים (AC2 וכו...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 19" בהמשך 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? AC2 MW2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך ב…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by tidan31,

שלום! אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5286,4361 האם ההפרש במחיר שווה קנייה מבחינת עלות מול תועלת של המחשב? http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4720HQ-vs-Intel-Core-i7-4710HQ http://www.tomsguide.com/answers/id-2589056/nvidia-geforce-gtx-860m-960-gddr5.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by blacking,

1. מה התקציב המקסימלי? 1200 ש"ח, חריגה של גג 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר OFFICE וגלישה באינטרנט 3. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP אני צריך שהוא יריץ Windows 7, שיהיה לו צורב וזיכרון לפחות 250 GB.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  15. שלום, אני בתהליכי חיפוש מחשב גיימינג קל עד 1500 שח. הדרישות לא בשמיים, משהו ברמת ה 6870 או gtx 560 ומעלה, 6 ג'יגה ראם לפחות וכו'.. אעלה לכאן הצעות שאני מקבל ואשמח לפידבק: 1. I5 2500K Quad core 3.3ghz Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68A-D3H-B3 TMS Gaming case (הראשון, אפשרות ל-7 מאווררים, בא עם 4 אם אני לא טועה). Seasonic S12II 620W 80+ Bronze Seagate Barracuda 1TB (חדש, קבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות וכרגע יושבות עליו 4 תמונות) Sandisk SSD Ultra Plus 128GB (חדש, נרכש לפני איזה 3 חודשים, כמובן שעדיין באחריות) Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable edition על זה מבקשים 1800 אעלה עוד הצעות ברגע שאקבל. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by megaPipe,

ללא מסך וכל השאר... המחשב למשחקים הארדיסק 80ג'יגא עדיפות לאינטל - דיואל קור....

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. שלום לכולם מחפש עזרה בבנית מחשב לעריכת וידאו + עריכת תמונות STILLS + אופיס + משחקים לא כבדים, רצ"ב שאלות שכבר עלו לי בראש + קוים כללים 1) מבוסס אינטל, איזה תדרי שעון (מעל 2.4) הכי טובים לקצב BUS ? 2) לוח ASUS, איזה מומלץ והאם זו בחירה טובה? 2.1) איזה לוח מכיל גם LAN גם קול, גם AGPX8 3) כרטיס מסך ? 4) צורב ? 5) 512 זכרון, איזה סוג ולמה? 6) מסך, המלצה ל-17 ול-19 תקציב כולל, בסביבות 5000+ תודה מראש, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם ! אני צריך עזרה לבנות מפרט לחבר , הוא קיבל מהעבודה את ה-E4300 התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , המחשב בעיקר לישומי office ואינטרנט ואולי למשחקים פשוטים . כולל צורב די וי די תודה מראש

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. היי.. מה קורה אנשים..? אני חדש פה... אז קודם כול.. קישור למחשב הנייד... (תחשיבו אותו ל-2G כי יש שם אפשרות להרחבת זיכרון ואני מרחיב אותו ל-2G...) http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=7387729 עכשיו.. השאלה שלי האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו...? אני צריך אותו גם בשביל לשחק משחקים כבדים וגם בשביל עבודה רגילה.. (גלישה ברשת... מסמכי אופיס תיכנות וכ'ו..) אז מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות אותו? או שאני יכול להשיג מחשב יותר טוב באותו מחיר? תגובות בבקשה

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by Nikor,

שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by alex15,

המוכר של חנות מחשבים נתן לי את המפרט הזה בשביל צרכים ביתיים .... COPAM SAGA + מסך 19 מארז :מהודר שחור RX100 לוח אם : ASUS P5KPL-CM כרטיס קול משולב כרטיס רשת משולב 10/100 זיכרון : DDR2/800 2 GB ?2X1GB כרטיס מסך משולב מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטיק מעבד : INTEL E5200 2.50GHZ דיסק קשיח : S-ATA 160 GIGA מסך : HORIZON 9009S 19 צורב : DVD S-ATA X20 סהייכ 2189.00 האם שווה או שלא ? אם לא שווה תביאו אתם בתקציב הזה מערכת מחשב אחרת ...אני רוצה מסך 22 אם אתם מביאים משהו .שיהיה זול .

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by ac1240,

מטרת המחשב היא משחקים/סרטים ודגש על כרטיס מסך שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש נייד גיימינג: ASUS N550JX-DS71T https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00T7XT17E/ref=aw_wl_ov_dp_1_1?colid=YDUPQSKTY53R&coliid=I2E4ECRSJS1LOA&vs=1 היות ויוצא הרבה יותר זול לקנות את אותו הדגם עם hdd, אז אני רוצה לרכוש ssd ולהתקין אותו עצמאית. אני רוצה דיסק של חצי טרה. אני קונה באמזון ארה"ב. מה הכי טוב כרגע בשבילי ביחס עלות - תועלת? מה הפרוצדורה עם המערכת הפעלה? אפשר להעתיק את כל הכונן, או שצריך התקנה מחדש? ומה לגבי הרשיון ? ומה לגבי השדרוג לוינדוס 10 עם כל זה? מצאתי 2 כוננים של סמסונג שדומים במפרט ושונים מאוד במחיר. 1. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00OBRE5UE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1438851860&sr=8-1π=AC_SX200_QL40&keywords=sams…

24. Started by clintojpz,

מה אתם אומרים ? מה לשנות ?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, וכל המשחקים החדשים והעתידיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1024 אבל מתוכנן בקרוב לקנות מסך FHD מדגם Dell U2412M. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.