ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי Lenovo N100 בעל צ'יפסט של Intel 945 (כ. מסך) משום מה אני לא מצליח לכוון את הרזולוציה ל1920*1080אלא רק עד 1680*900 אם אני לא טועה. הבעיה לא קיימת במחשב נייד השני Lenovo S10-2 - שם אני רוצה HD. כל הדרייבירים מעודכנים. הבנתי שהבעיה היא בדרייבר של הכרטיס מסך, וכנראה שצריך לשנות קצת את קובץ הINF של ההתקנה. אם מישהו יודע עוד פרטים או נתקל בבעיה- אשמח לפיתרון נתנאל
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד עם מסך 13.3' כי טוב בקטגוריה שלו מבחינת ביצועים , אורך סוללה ומשקל (פחות קריטי) מה שראיתי עד עכשיו זה XPS13 , יש משהו יותר טוב? *מעבד מסדרת CORE I של אינטל. * 4GB DDR3 *דיסק קשיח עם 7200RPM
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה למכור ואני רוצה לדעת כמה בערך שווה המפרט מעבד - Intel® Pentium® D CPU 2.66GHz(Socket 775 LGA) לוח אם - Asus P5P800-SE זיכרונות - DDR, PC3200 (200 MHz), 256 MBytes, Nanya Technology X2 כרטיס מסך - ATI RADEON 9600 PRO 256 MB דיסק קשיח - 120 GB של WD הדגם : WDC WD1200JD-00GBB0 צורב DVD של LG - HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B כונן די וי די - HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
פשוט הגשתי את המחשב הנייד שלי לתיקון (LG סדרה LE50) בטענה שהמחשב לא מזהה את הכונן הקשיח לפעמים. והם טוענים שהאחריות לא מכסה את התיקון מכיוון שהתקלה נובעת מקצר שעושה יציאת האוזניות הרופפת, ויציאת האוזניות הרופפת הינה שבר. לי זה לא נשמע כל כך הגיוני, אך מצד שני אני איני ממוחה בתחום. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. (יש לציין שיציאת האוזניות רופפת אך עדיין עובדת)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קודם כל רציתי להגיד תודה רבה לכולם. שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש שאת מפרטו הרכבתי בעזרתכם הרבה. כעת אני זקוק למחשב בנוסף. הנה התשובה שלי לסקר זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 2000-3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול עדיף לסגור על סביבות ה-2500 אבל אם צריך לנצל אז זה בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
לפי דעתי צריך לעשות דביק שיתעדכן ויסביר למה כדאי לקנות בזמן הנ"ל מחשב או למה לא כדאי.... כי זה די מעצבן (במיוחד בזמן האחרון) שאומרים שלא כדאי לקנות מחשב (קונרו, vista, דור הבא של כ.מסך וכו), במקום זה שיהיה מדריך שיסביר... אשמח לשמוע עוד רעיונות
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקבוצה שלי מעוניינת לרכוש תחנת עבודה חדשה, המטרה היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל. (בלי שהמעבד עובר מתהליך לתהליך, אלא שכל core עובד על תהליך אחר). כמו כן, אנו שותים הרבה זכרון (טרנספורמי פורייה על סריגים גדולים/מטריצות ענקיות במטלב). עד עכשיו עבדנו על שרת עם 50 מעבדים/ ועוד שרת עם שני מעבדי i7 של 4 cores כל אחד. אנחנו רוצים יותר (או לפחות לא להיות תלויים בשרת הגדול). אני מניח שאין ממש מגבלת גג לתקציב (כלומר 50000-10000 ש"ח נשמע סביר מבחינתנו) והדרישה העיקרית היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל - כלומר לא צריכים את המעבדים הכי הכי הכי מהירים בשביל זה. האם מישהו יכול לתת המלצה למפרט שכזה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד dell inspirion N5040 וכנראה שהשתמשו במטען לא נכון (של HP)..וזה הרס לי את הבטרייה קניתי בטרייה חדשה..והמטען של HP באמת לא מטעין אותה.. אז אני רוצה לקנות מטען חדש של DELL ורציתי לדעת על איזה מטען אתם ממליצים? ואיפה כדאי לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום תותחים! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג בתקציב עד 4000 ש"ח. הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג בנושא בעצמי וחברים הפנו אותי לאתר הזה כדי לקבל עזרה! אז אני נתון בידיכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה והשדרוג משמעותי ניתן לחרוג בעד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בדגש על משחקים שיצאו בשנה האחרונה MKX, Witcher, Inquisition וכ"ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר, מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1066 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2333 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1784 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤1064 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤268 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤164 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 550W - W0101RI - ATX 12V 2.0 VERSION - ACTIVE PFC+SATA+24 PIN+SLI+ CABLE MANAGEMENT ¤484 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤52…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= למישהו יש הצעות בסגנון? לא יד שניה בבקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אבקש לקבל חוות דעת מקצועית על המפרט .השימוש העיקרי במחשב הוא אינטרנט שיתוף קבצים ועבודה משרדית.מודה מראש לכל מי שיגיב .אם יש למישהו הצעה לשיפור אז אני מודה גם לו . מארז atx 2 400mhz לוח אם gigabyte 915gl+pci-ex מעבד intel p4 3.0ghz 775 64 bit זיכרון samsung 512mb 400mhzddr ד.ק western digital 80gb sata כרטיס מסך gigabyte 64mb o.b ושוב תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם שירות טוב,הכי חזק שאפשר במחיר הזה,בעיקר לאינטרנט והורדות . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשדל לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' אבל לא רלוונטי כי נקנה מסך חדש בקרוב. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים, כבדים ולא כבדים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב. 3…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות מחשב עם כרטיס מסך ATI (AMD) Readon 5850HD. לאחרונה יש הרבה כתבות על הסדרה החדשה שAMD אמורה להוציא. כדאי לי לחכות שתצא הסדרה החדשה והמחירים ירדו, או לקנות כרטיס מסך חזק יותר באותו מחיר? או שלא תהיה ירידת מחירים משמעותית? בכלל, AMD תוציא את הסדרה בקרוב או שייקח קצת זמן? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122658 האם זה מחיר טוב לדעתכם? אני צריך את המחשב לצורך גלישה באינטרנט בלבד עבור הורי.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אהלן, אז אני רוצה לקנות נייד ללימודים כבר יש לי מפרט כללי שאני מכוון אליו.. (SSD, I5,ram 4-8,וכרטיס מסך מובנה...) אני רוצה מסך שיהיה לי קל לקרוא ממנו אז חשבתי שאני אקח 15" ורזולוציה של 1920x1080P הבעיה שפתאום המחיר של זה ממש קופץ שמשלבים בינם. ראיתי מחשב עם 15.6" ורזולוציה 1366X768, אני לא יודע אם זה טוב... והאם זה נוח מבחינת עבודה ממושכת... רואים ברור ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?4000 ואני מעדיף לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מלא משחקים כבדים כמו COD וכאלה וכל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod cryses ומלא משחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כתבתי למעלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לא משהו מטורף. יש לי מסך של 19 אינץ wide ואני משתמש ממש קצת לעריכת סרטים בתוכנה pinnacle. אני רק רוצה שהחשב יעבוד לי מהר ולא יתקע לי. תודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף אני חייב לקנות מחשב היום.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט למשחקים לחבר אני הכנתי שני מפרטים אחד אינטל ואחד amd אבל יש לי סטיות רציניות תעזרו לי לצמצם המפרטים מהאתר www.pchardware.co.il אם למישהו יש נסיון אם החנות הזאת וחניות אחרות אני ישמח לשמוע אוקי נתחיל עם האינטל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1059.95 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-V Intel 848P Motherboard (HT, FSB800, SATA, DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, LAN, USB 2.0) [ ¤ 439.76 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 285.56 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 434.88 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 960…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום שלכם למרות שאני קורא אותו מזה שבועיים. אני מעוניין לקנות מחשב להמרות של סרטים, עבודה משרדית וגלישה באינטרנט (לא למשחקים, ולא ל OC) ראיתי הצעה של Netaction למחשב של PC2GO מצורף המפרט אשמח לקבל את הערותיכם לגבי המפרט. מעבד INTEL 2.8GHZ / 800MHZ / 1MB CACHE תמיכה בטכנולוגיית HYPER THREADING לוח אם חדש מחברת ASUS דגם P4P800 SE החברה המובילה בעולם לייצור לוחות אם. 6 יציאות USB 2.0 DUAL CHANNELS AGP X 8 5 X PCI כרטיס מסך ATI RADEON 9200SE / 128MB / TV OUT/ AGP X 8 / 64BIT כרטיס קול תומך 6 ערוצים זיכרון מהיר 512MB DDR 400 DUAL CHANNELS 2*256MB כרטיס רשת עם הכנה לאינטרנט מהיר ADSL דיסק קשיח ענק 120GB / 7200 RPM …
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט לגבי קניית מחשב נייד, תקציב עד 3500, לשימושים ביתיים. האם כדאי לחכות לתמיכה בUSB3 ? אשמח להצעות נוספות לגבי מחשבים אחרים, חשוב שתהיה אחריות של 3 שנים ומסך 13.3". תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לסלון, שישמש לסרטים, משחקים פשוטים, וורד וכו חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ושקט אני מעדיף מעבד Intel חשבתי על ZOTAC ZBOX ID83 PLUS מעבד i3 3120M Onboard Video Intel HD Graphics 4000 למישהו יש ניסיון עם המחשבים של Zotac? אשמח גם להמלצות על דברים דומים תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טווח מחירים- עד 3500 שח ייעוד המחשב- גיימינג שיריץ בצורה סבירה משחקים כמו fifa gta v וכו' גודל- 15 אינץ' ומעלה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-