עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Classify,

קצת בעיתי למצוא לכמה זמן מספיקות הסוללות של ניידים. אני מדבר בעיקר על המחשבים של דל. יש איזה אתר שאפשר לראות שם איזה דגם מחזיק כמה זמן אם איזה סוללה?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by gal_sh1,

שלום לכולם ותודה לכל העוזרים. זקוק לעזרתכם בבניית מפרט (אני כבר לא בעניינים ) עד 3500 כולל lcd . המחשב יהיה בנוי בעיקר לעבודה שוטפת (אינטרנט תוכנות פשוטות וכו...) כרטיס גרפי-ברמת גיימר מתחיל מעבד כפול ליבה זיכרון מספיק לעבודה חלקה עם ויסטה. כונן קשיח 160 gb מספיק!! לוח אם שיתמוך במעל 1gb זיכרון . כל שאר הדברים אני משאיר לשיפוטכם

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  3. זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1845 845 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTEכמותמחירסה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1470 470 זכרונות‏ DDR II 1066Mhzכמותמחירסה"כ 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1380 380 כרטיסי מסך‏ GIGABYTEכמותמחירסה"כ HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1800 800 דיסקים קשיחים‏ Western Digitalכמותמחירסה"כ 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1280 280 - Show quoted text -מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Coolingכמותמחירסה"כ Freezer 7 Pro (LGA775) 1125 125 מארזים‏ CoolerMasterכמותמחירסה"כ Elite 335 Black (No PSU) 1180 180 ספקי כוח‏ Thermaltakeכמותמחירסה"כ TR2 Power W0101 55…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by TerraNX,

אני ממש צריך עזרה כי אני לא ממש מבין במחשבים. אני מחפש מחשב שיתאים למשחקי מחשב עם גראפיקה גבוה ופעולות בסיסיות כמו מוסיקה, סרטים, word וכו. תודה רבה יונתן

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by iem,

שלום אנשים היום קרה לי דבר מאוד מוזר... הלכתי ל- IVORY ראשל"צ (כן מוכרת לי האימרה "יהודי יקר עשה לך טובה ואל תקנה באייבורי"), והצגתי לנציג (ללא פירוט המחירים) את המפרט המומלץ (ממאי !!) של מחשב משחקים ב-3K מהאתר. הצעת המחיר שלו היתה על מפרט ממש ממש דומה הוא שינה משהו ממש קטן בלוח אם, כ-3300 ש"ח במזומן. שאלותי הן כאלה : 1) איך יתכן מחיר כזה למפרט מחודש מאי ???? 2) האם מישהו יכול להרכיב משהו מוצלח יותר \ משתלם יותר עד 3K ללא מסך ? כמובן ללא מע' הפעלה ותוכנות. תודה תודה תודה רבה ! אגב... הוא לא הסכים להתחייב על ההזמנה (בגלל זה גם לא נסגרה עיסקה), שהמחשב יגיע עד יום שני למרות שהתחייב על זה ב-100% ללא הסתייגות בע"פ, מוזר לא ?!

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by balagan777,

אהלן, קניתי סוללה חדשה לנייד של לנובו מדגם N100, הם צריך לפני שמשתמשים בה להטעין אותה במחשב מספר מסויים של שעות כשהוא כבוי, או שאפשר ישר להתחיל להשתמש בה ? תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי. יש לי סלרון 900 ואני חייב מחשב חדש. המחשב צריך להתאים גם למשחקים כמו warcraft 3 וכל החדשים. שאלות: האם זה ממש משנה איזה מעבד קונים: AMD 64 3000 או AMd 64 2800 ? מה עדיף יותר תקציבית, AMD או Pentium. (אני בעקרון אוהד של AMD) לוח אם: איזה צ'יפסט הוא הכי טוב (הכי מומלץ). האם זה משמעותי אם יש DUAL או שאין, ואיזו חברה כדאי לקנות. זיכרון: אני מניח שחייבים לפחות 1 גיגה של זיכרון ואני גם מניח שזה מספיק. איזו חברה כדאי לקנות. אני מכיר את קינגסטון אבל הם ממש יקרים, האם יש חברה אמינה אחרת ? האם לקנות את הזיכרון ב 2 סימים של 500 או סים של 1G. אם יש DUEL אני מבין שצריך 2 סימים ? מחשב שלם (אני אשמח לקבל הצעות למפרט): אני מחפש לשדרג את המחשב בעלות של בע…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. Started by tiger18,

בניתי מפרט איך הוא? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤278 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤503 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤919 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD כונן ASUS DVD-E818AT X18 DVD ¤116 כמות:1 http://skypc.co.il/…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by ashafir,

אני מעוניין לשדרג את המחשב הזה OS: Win7 Ultimate 32bit BIOS: Award modular BIOS v6.00PG Processor: AMD athlon 64 x2 DUal Core 6000+ (2CPUs), ~3.0GHz Memory: 2048 MB RAM Display: Nvidia Geforce GTX 260 Power: 550 לאחד יותר חזק שמריץ משחקים ותוכנות גרפיקה הרבה יותר מהר ואפקטיבי יש המלצות? (בלי שדרוג כרטיס מסך)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. אין לי נסיון בהרכבת מפרטים אז אשמח לעזרה. אני מתכנן לבנות מפרט לשימוש רגיל (סרטים, מוזיקה וכו') ולמשחקים החדשים ((Bioshock, Fallout 3 etc. יש לי מספר שאלות. 1. בחרתי לוח אם שתומך בכוונה בCrossfire בשביל שתהיה לי את האופציה להוסיף עוד כרטיס כשהמחיר שלו ירד וכשאני אצטרך, האם זה חכם? אני מתכנן להחזיק את המחשב ל3 שנים+ לפחות. 2. בחרתי מארז עם ספק מובנה. האם יש צורך ביותר מ500W? 3. בשירותי מעבדה כתוב "המהרת מעבד", הכוונה היא לOC? אין סכנה שזה יגרום לי נזק למערכת עם מערכות הקירור שאני שמתי? 4. יש סיבה להסתכל על המחשבים הבנויים של TMS לגיימינג או רק לבנות מפרט בעצמי? 5. הכרטיס מסך שבחרתי הוא של ATI, השאלה היא האם הם גם יצרנים, כמו ספיר וג'יגבייט? כדאי לי לבחור משהו אחר? 6. יש לי…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by adilax,

שלום חברים, זקוק להדרכה או לספר שרות איך לפרק את הנייד AOD250- מכסה אחורי. מצאתי ברשת עבור AOD150, אבל זה לא מתאים ל250. תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Andrey22,

מחפש מחשב נייד למשחקים עם כרטיס ככל שיותר חזק ומסך ככל שיותר גדול (17" אם נכנס לתקציב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 7000. ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימוד מכונה ברמת POC - בעיקר Deep Learning וdatasets שבמקסימום יגיעו לחצי טרה. במידת הצורך אעבור לענן כשהאלגוריתם יבשיל. בנוסף יש מצב להתעסקות בסיסית בסאונד ושימוש במנוע unreal לכל מיני סימולציות / דמוים וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעול…

15. Started by alfus73,

אני מעוניין לקנות מחשב. צרכים: משחקים (כגון פיפא, דום, משחקי מירוץ). גלישה באינטרנט, מעט אופיס וצפייה בסרטים. ברשותי כבר מסך Lg 1400*900 ודיסק קשיח של WD-500GB והגה מעולה של LG. אני מחפש מחשב בעלות של עד 2500 ש"ח עם סטייה של 200-300 ש"ח פלוס מינוס. עדיף לי להשקיע עכשיו עוד קצת כסף ולא לשדרג אותו בעתיד. המחשב צריך להיות שקט, ולעבוד ימים על ימים (הורדות...) אני לא עושה OC. אשמח לקבל התייחסות למפרט הבא: מארז MIDI ATX איכותי ביותר אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB קידמיות מעבד Intel® Core2 Duo E8400 Conroe LGA 775 Dual-Core 3.0GHz 1333MHz FSB 6MB L2 Cache 64Bit לוח אם Intel® Chipset Intel G35 תומך Intel® Core2 Quad + Intel® Core2 Duo קישור …

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלום, מבקש את עזרתכם במציאת מפרט מתאים אז ככה: 1. המחשב לא מיועד לעבור אוברקלוק 2. השקט לא חשוב 3. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח 4. הולכים לשחק על המחשב ברזולצית 1920X1080 5. אין צורך במסך/ ציוד היקפי 6. אין דרישות מיוחדות נוספות 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחדש בתקציב כל זאת אני אבצע תודה מראש חברים...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי ותכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג השאלה שלי היא אם מנסיון שלכם עדיף רחב או רגיל לשימושים שהגדרתי? אם אין יותר מידי הבדל אני חושב שאני אלך על רחב. כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB אם לא יותר זכרון - 1GB (בשביל הפיתוח). זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצויה יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל חשובה לי האחריות... זה הכיוון הכללי, אבל אפשר להתפשר על חלק מהדברים. חשבתי אולי לחרוג קצת מהתקציב ולקנות את: http://www.notebook…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by djmetro,

היי לכולם, אני מעוניין ליקנות אייפד, שהצרכים של האייפד הם: 1) יומן פגישות מעולה\ 2) מצלמה אחורית מעולה 3) אינטרנט פנימי מה אתם ממליצים? תודה

19. אני צריך מחשב ב3000 ש"ח המחשב יהיה של ההורים שלי ושל אחי.. אז ככה שצריך שיהיה טוב לאינטרנט ולאופיס ,ובשביל אח שלי משחקים לא ממש כבדים...נחמדים כאלה אתם יודע.. שיהיה מחשב נחמד וזהו. אין צורך במסך עדיף מקלדת פשוטה ועכבר אופטי פשוט.. אמממ..זהו בעצם.. תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. שלום רב. אני רוצה לשדרג את עצמי ולבנות לי מחשב שיחזיק לי כמה שנים ללא צורך לשדרג באופן תכוף. אני עובד בתחום הגרפיקה, דו מימד בעיקר חבילת האפליקציות של אדובי. מידי פעם אני חוטא ומשחק במשחקים ולרוב מדובר במשחקים החדישים ביותר. אני לא בררן וכל עוד המשחק רץ טוב אני מבסוט. אני אולי בעתיד אכנס לענייני אנימציה. אני מתאמץ כלכלית ומשקיע קצת יותר על מנת לאפשר במידת הצורך שדרוג בעתיד. אני אשתמש בכרטיס מסך ( gforce 9600) שכבר יש לי. ו 3 HD שכבר יש לי 640G, 500GB ו 500GB יש לי מסך 24" FHD של סמסונג. אני עובד על win7 32bit. אך כשההפרשים בביצועים יוכיחו את זה ושאר התוכנות מסבביב יגלו תאימות ל 64 ביט אשקול לשדרג. חשוב לי שהמארז יהיה נוח מבחינת חיבורים בחזית ומאחור (אני מחבר הרבה דיסק א…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by magafaim,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Monarx,

שלום לכולם. אני מעוניין במחשב חזק המיועד למשחקים ( כבדים,לדוגמא GTA החדש,COD4-5). התקציב שלי נע בסביבות ה 4000 ש"ח. אני מעוניין שכול המשחקים ירוצו חלק ועל סטנדרטים גבוהים. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. אני לא מעוניין כרגע בציוד היקפי - אלה רק במחשב עצמו . [יש לי מסך 22 אינץ - עם הדבר חשוב] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Dhell,

החלטתי לקנות מחשב חדש, כי המחשב שלי כרגע רק מתפגר מיום ליום (וקורס יותר ויותר). ביקשתי קצת המלצות, וזה המפרט שהגעתי אליו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤969 לוח אם: ASUS P5N-D ¤788 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL X2 - SLI ¤1472 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤355 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤154 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤419 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤427 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤435 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5019 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אז יש לי כמה שאלות: הבנתי שלצ'יפ…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  24. שלום,עברנו דירה ואחותי צריכה מחשב חדש..יש לנו תקציב של 3500 ש"ח. כולל עכבר ומקלדת(בין הפשוטים לא צריך מוגזם) מסך אנחנו קונים בנפרד,26" ,אשמח אם תביאו הצעות,צריך שהמסך יוכל להיות גם TV. מעבד לא משנה איזה חברה,לא עושים אוברקלוק. המחשב למשחקים ואינטרנט(אמנם ילדה אבל לפעמים גם לי מותר לפלוש למחשב )

• 5 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.