עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orez14,

המפרט אמור להיות מתאים למשחקים ואינטרנט וללא צורך בציוד הקפי חיטטתי קצת בפורום וראיתי את המפרט הזה. אני צריך גם שתגידו לי אם המפרט הזה יתאים ל-OC עתידי, ואם הוא מתאים לשדרוג בעתיד של זיכרונות וכרטיס מסך (אתם יודעים שלא תהיה הגבלה של חריצי הרחבה ותמיכה של הלוח אם בהם). זה המפרט שראיתי מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤72 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. Started by axon,

מחפש לחבר מפרט לישומי אינטרנט כלליים וגם קצת למשחקים, לא משהו תותח בתחום הגרפיקה אבל גם לא עגלה. עם מקלדת ועכבר אבל בלי מסך גם רמקולים לא חשוב פה בקיצור משהו מאוזן וסימפטי, הבחור לא גיימר כבד (: תודה,

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מעבד סוג: Intel Core Duo מהירות המעבד: 1.73 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2080 BUS SPEED 667 MHZ זכרון נפח:2048 MB מהדורה מיוחדת! מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ® GMA950 (up to 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כ…

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  4. מטרה : מחשב בסיסי לשימושים כלליים (אופיס וכד'), מדיה בייתית (סרטים), מעט עיבוד תמונה, משחקי 3D בעתיד היותר רחוק. רכיבי בסיס בהשקעה ראשונית (~2000 ש"ח) : XFX nForce 680i LT SLI Motherboard Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 2.40GHz OEM (OCZ 4096MB PC6400 DDR2 Memory (2 x 2048MB 1. דעתכם על המרכיבים ? 2. האם הוא יאפשר OC בהמשך ? 3. האם ללוח האם יש יציאת DVI מובנית או הלוח מחייב רכישת כרטיס בנפרד ? 4. האם התבססות על צ'יפסט של Intel עדיפה על nVidia ? (אין לי תוכניות לזוג 8800 בזמן הקרוב, גם לא לאחד...) הרבה שאלות, אפשר לענות על אחת ולברוח.... תודה, גל

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by rince,

שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק (קל…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  6. אני השבוע הולך לקנות מחשב! אני כבר מעל 4 שנים מחכה למחשב חחח קיצר אני הולך על משהו שיהיה חזק , גם לדברים בסיסיים וגם למשחקים - חדשים וישנים! התקציב הוא 4 אלף אבל אם אפשר לקצץ אז עוד יותר טוב, אם אי אפשר אז גם טוב אני קונה ב TMS וזה המפרט שחשבתי עליו: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 461 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 414 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1464 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X2…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  7. לוח GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 מעבד AMD 4200 זכרון 3GB DDR 400Mhz כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT 512MB כמובן ספק ומארז מתאימים. יש לי את רוב החלקים אני צריך להשקיע עוד 2000 ש"ח בערך. האם אני יוכל לשחק במשחקים כגון CRYSIS? במסגרת היכולות הכלכליות שלי כרגע לא יפריע לי אם אני לא יוכל לשחק במקסימום איכות, אבל חשוב לי שאני יוכל לשחק במשחק והוא לא יזוז לי לאט.

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  8. אהלן, חבר מחפש לקנות נייד שיעשו בו עבודות שרטוט עם אוטוקאד/סולידוורקס ושות' - התקציב עד 5K ונשמח לייעוץ

9. Started by the_lighting,

אני מעביר את המחשב שלי לHTPC ואני צריך מחשב שיהווה רק לעבודות, אינטרנט וכד' שיהיה בו צורב DVD (רצוי-לא חובה) תקשורת אלחוטית-חובה! לגבי גודל מסך אני לא מבין בזה ואני לא יודע אם כדאי את המחשבים הקטנים האלו או את הרגילים?!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by shlomib14,

שלום, יש לי פה 2 מפרטים שאני לא בטוח מה לקנות, אשמח שתגידו לי מה יותר מומלץ. בעיקרון, מפרט אחד עם DDR2 ואחד עם DDR3 זה ההבדלים היחידים, המחשב הוא למשחקים מאוד כבדים, ואני רוצה שהכול ירוץ לי מהר, טעינות וכו'. המחשב הוא גם ל MULTITASKING זאת אומרת שתוך כדי שאני במשחק כבד, אני גם עושה דברים אחרים במחשב, אז אשמח אם תמליצו... לגבי הלוח אם של ה DDR3 אשמח שתגידו מה דעתכם עליו, אם שווה להגיד להם להזמין אחר או להשאיר אותו, תודה! הנה המפרטים : ----מפרט 1 \ DDR2---- מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1117 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Asus P5Q Pro Turbo ¤739 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by alexander-tech,

היי אני אשמח לקבל חוות דעת מקצועית על מפרט הזה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪899[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z77MX-D3H כמות: 1 מחיר: ₪627[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪750…

12. Started by zachi0404,

היי אני מנסה לבנות מפרט גרפיקת לתלת מימד פלוס משחקים. ואני צריך לדעת כמה דברים לפני השמח אם תוכלו לעזור לי. 1.הבנתי שרצוי שני ארדיסקים נפרדים אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצי העריכה האם זה נכון? כמה משמעות יש ל S-ATA 16M כלומר אם מרגישים את זה בעריכה? 2.אני בונה על הזכרונות של GEIL רציתי לדעת כמה משמעות יש לאולטרה בזכרונות שלהם בעבודה אם תלת מימד? 3.לגבי כרטיס מסך חשבתי על X1800XT 512 או 256 כמה משמעותי ההבדל לגבי תלת המימד? והאם הכרטיס מומלץ לעבודה בתלת מימד? 4.האם יש משהיו שאני צריך לדעת לגבי ההתקנה של מערכת ההפעלה או ההגדרות של הכרטיס מסך? השימוש המכרזי כרגע הוא אם התוכנה מיה ומתחיל ללמוד בקרוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס, תוכנות מסרים, סרטים לא HD, מוזיקה, משחקי פלאש מקסימום פיפא 09 או NBA ברזולוציה של 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? IQPC 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. אני צריך בקשה מפרט למחשב שיהיה לאחותי, משחקת בדרך כלל בSIMS וכאלה אז שיריץ כמו שצריך בלי תקיעות. לא צריך ציוד היקפי ולא ווינדווס אפשרות לOC מקובלת אבל שהרכיבים יתאימו לדבר יש לי מחשב שכרגע לא עובד בגלל הלוח אם: AMD ATHLON 2500+ XP 1GB KINGSTON 7600GT - חיבור AGP 2 הארד דיסקים סה"כ 200 ג'יגה חיבור SATA אם אני לא טועה אם יהיה אפשר להשתמש בחלק מהחלקים במחשב הנ"ל כדי שיחסוך כסף הדבר אפשרי אם לא אז שהכל יהיה חדש תודה והמשך יומטוב אריאל

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by uriel_237,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה3000 ש"ח (או קצת יותר אבל בסביבות המחיר הזה)עם מסך/בלי ואני צריך שהמחשב יהיה טוב להריץ את המשחקים החדשים בשוק ויהיה מהיר אם נפח איחסון גדול (ראיתי 500 GB) וכרטיס מסך טוב ושיהיה מחנות טובה אני גר בירושלים. תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. המחשב אמור לשמש לאינטרנט , איסיקיו , מסנג'ר , ושיצליח להחזיק תוכנות בערך כמו Flash פוטושופ וכו'... שיצליח להחזיק גם אנטי וירוס טיפה כבד... אם אפשר כמה שיותר טוב אבל שלא יעבור את ה-3000 =] עריכה: ללא מסך.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  17. רק רציתי להודות לכולם כאן. עזרתם לי מאד ברכישת המפרט שלי. גם משאלות שלי וגם קראתי אשכולות רבים אחרים והחכמתי רבות. פשוט תודה :xyxthumbs: המפרט הסופי שלי אגב הוא: C2D E6600 G.Skill 2Gb, 800GHz. CL4 Asus P5B-E Plus WD 400Gb מארז Thermaltake Poseidon ספק Enermax Liberty 400 מסך Dell 2007FP מקום קנייה:SkyPC - מומלץ ביותר.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. שלום... לפני שאני אתחיל-אני אתן לכם את המפרט מחשב שלי: Amd Athlon 3000+ 64Bit [socket 754] Asus K8V Se Deluxe Kingston 1024MB DDR RAM [512*2 ] PNY Geforce 6800 128MB 256Bit [AGPX8] WD 80GB 7200RPM ASUS DVDX16 ASUS CD-RW 52X32X52 HEC 680W +silent cooler+led fans בכל מקרה,למרות שכרגע המחשב מחזיק סבבה משחקים שנמצאים בשוק,העתיד לא ממש מזהיר למחשב הזה...משחקים שהולכים לצאת בעתיד,כמו CRYSIS או UT2007 כבר יגמרו למחשב את הצורה מבחינת ביצועים... הבעיה העיקרית שלי היא שאני ממש תקוע במבוי סתום מבחינת שידרוג למחשב... -אני לא יכול לשדרג כרטיס מסך,מכיוון והלוח אם שלי מבוסס על AGP -במידה ואני רוצה להחליף ללוח אם שמבוסס על PCI-E אני גם לא יכול-יש לי מעבד מסוקט 754 או בקיצור-אם אני רוצה ל…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  19. שלום. החלטתי לשדרג את המחשב. אני משתמש במחשב למשחקים כמו bf3 skyrim ו fsx. הרכיבים שימשיכו למחשב החדש: מסך 19״ כרטיס מסך: gtx 460 ספק: sea sonic 500 כונן dvd אני מעוניין בדיסק קשיח של 1 tb תקציב: נתחיל ב2000 ש״ח תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  20. כדברי האמרה עם אזובי הקיר ... https://www.pcgamer.com/an-error-in-samsungs-980-pro-firmware-is-causing-ssds-to-die-id-check-your-drive-right-now-tbh/ שבת שלום !

21. Started by yot,

מה לא צריך: מיוד הקפי (מסך עכבר מקלדת רמקולים כ. קול) מה אני כן רוצה: חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה שקט יקריר, אני רוצה קירור אמין (הכוונה לקירור למעבד שיהייה איכותי, וכרטיס מסך בעל קירור אמין). המטרה שלי היא לא אוברקלוק (למרות שיהייה נחמד שתהייה את האפשרות הזאת, בשביל העתיד) אלה שהמחשב יוכל לעבוד במצב של Full load גם אם טמפרטורת החדר היא 40 מעלות . שאלות: Crysis הוא משחק שעתיד לצאת ולהתבסס על DX10 נכון? האם כדאי לחכות לכרטיסים תומכי DX10 או לרכוש עכשיו בכל זאת? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

אהלן לכולם, שוב פעם אני פותח ת'רד, הפעם מסודר כמו שצריך אחרי שקילבתי כמה הצעות. אז ככה, אני משרת בצבא, לכן אני צריך מפרט לא מטורף במיוחד, אבל שיהיה מודרני ותמורה טובה לכסף. קודם כל, הגעתי לתקציב סופי של 4300, עד עכשיו לא הייתי סגור על תקציב, אבל זה התקציב. עכשיו למספר שאלות: 1) מוכר במרדנית אמר לי שאני צריך לוח עם צ'יפסט 965 בשביל לנצל את הקונרו, לא זוכר בדיוק מה הוא אמר, אבל לפי מה שאני יודע (תקנו אותו אם אני טועה) ההבדל בין ה945 ל965 הוא בתמיכה בDDR800, וזה גם רק עם מעלים את הבאס של המעבד, קיצר הוא דחף לי לוח של GB 965P-DS3 2) הדבר שהכי זימבר אותי מבחינת מפרט היה מארז וספק, רציתי לקנות בKSP ושם בשביל מארז וספק נורמלי אתה צריך לשלם 650 שקל, לעומת 420 עם הHEC, אז האם יש ל…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by oba3k,

הי, יש לי חבר, שרוצה לקנות HTPC (באיזור תל אביב). הוא רוצה להוציא עליו כמה שפחות שהוא מקווה שכל העסק יעלה 3000, אבל אם צריך יותר אז אין לו ממש בעיה. הדרישות שלו - טרה איכסון, יציאת s-VIDEO, יציאת HDMI, שידא לנגן FULL HD, מארז של HTPC (הוא גם שאל מה המסך במארז עוזר לו), שלט, יציאה למערכת 5.1. אפשר להרכיב לו מפרט?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  24. מפרט כולל מארז, ספק כוח והמלצות למאווררים, לא כולל מסך ולא מתוכנן OC. אם אפשר הסבר קטן על כל אחד מהרכיבים, מה היתרונות שלו ולמה הוא כדאיי כי אני לא ממש מתמצא בתחם החומרה.. תודה לעוזרים! ד"א מה הנפח הכי גדול של הארדיסק ומה הזכרונות הכי גדולים שמוצעים למכירה היום?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  25. אז ככה הראשון: לוח אם: gigabyte p31-s3g תושבת 775 מעבד: e8400 core 2duo775/1333 זיכרון: 2gb kingston ddr2 800 הארד דיסק: w.d 320gb 16mb כרטיס מסך: gigabyte 9400gt 512mb pci-e 2 2700 ש"ח שני: amd לוח אם: m61pme-s2 מעבד: amd athlon 64 am2 6000 dual core זיכרון: 2gb kingston ddr2 800 הארד דיסק: w.d 320gb 16mb כרטיס מסך: gigabyte 9400gt 512mb pci-e 2 2200 מחשב שלישי: לוח אם: intel pearlCreek d31pr מעבד: intel core2Duo e8400 6m זיכרון: 2gb kingston ddr2 800 הארד דיסק: w.d 320gb 16mb כרטיס מסך: geforce 8500gt 512mb 2541 ש"ח נא להביע דעה לא רק לרשום איזה מהם אם אפשר איזה פירוט קטן זה יעזור לי תודה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים