ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני זקוק למחשב נייד לצורכי גלישה , תכנות וכן עבודה עם בסיסי נתונים ושליפת טבלאות וכו... במפרט המחשב ראיתי [table][tr][td]אחסון :[/t] [table][tr][td] גודל דיסק[/t]16GB SSD + 500GB 5400RPM [table][tr][td] מהירות דיסק[/t]SSD / 5400RPM אני יודע שיש גם דיסקים במהירות של 7200 , 1. האם לצרכים האלה יש הבדל בין דיסק 7200 ( בלבד) לבין מה שהוצע לי ? ומה כדאי ? 2. דרך אגב בהנחה שהמחשב במסגרת התקציב האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לחוות דעה ? Samsung 530U4B S01IL http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19974 חשבתי גם על Lenovo Edge E330 3354-4NG http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20283&cf=zap אשמח לתשובה בנושא תודה , [/td][/tr][/table][/td][/…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד חדש ללימודים. הדרישות: מסך סטנדרטי (15.6) וחייב שיהיה HD או LED. מעבד i7 שטח אכסון לא קטן מ 1TB זכרון וכרטיס מסך אשר טובים למשחקים. (גרפיקה פחות חשוב). משקל המחשב לא חשוב. כל שאר הדברים יכולים להיות סטנדרטיים, והתקציב הוא באיזור ה4000.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש כשהתקציב עומד על סביבות ה 4.5 אלף עד 5 אלף. אין צורך במסך וציוד היקפי (עכבר/מקלדת/רמקולים). המחשב מיועד למשחקים (שיריץ את המשחקים החדשים כמו שצריך וגם יהיה מסוגל להריץ משחקים שייצאו בשנה וחצי - שנתיים הקרובות), אינטרנט ושאר שימושים רגילים. תודה למי שייעזור
-
- 14 תגובות
- 643 צפיות
-
-
דיסק קשיחSamsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 לוח אםGigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 כרטיס מסךHIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 ספקSeaSonic S12II-430 430Watt 80Plus Bronze - OEM, יחידות 1 ₪278 זכרון transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 מעבדAMD Phenom 2 X3 720 Black Edition 2.8Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪559 Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 מארזCooler Master Elite 310 Gray, יחידות 1 ₪164 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3105 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ האם כדאי להשקיע עוד כמה שקלים לשיפור הספק? או להחלפ…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים HD תוכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא 11. האם מתוכנן …
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מחשב Duel core 1.8 2 גיגה זיכרון 800 ספק כוח 500 וואט שבא עם המארז (לא ממותג ע"י שום חברה מוכרת, גם המארז, וגם הספק) כרטיס מסך readon 1950 GT שכבת איתי 3 שנים לוח M של Asus P5B גם כן דיי ישן (3 שנים) מסך סמסונג שפועל על 1650 על 1050 22 אינצ' חשבתי לקחת Readon HD 4870 ולקחת עוד 2 ג'גיה זיכרון 800. במידה והספק לא יחזיק, אז גם לקחת סיסוניק 550 וואט. אני מעוניין לשדרג בשביל לשחק משחקים חדשים, ולשחק עם הגדרות גבוהות כמה שיותר אבל לא קריטי לי אם זה לא על הכי גבוה. בלי אוברקלוק. אבל אני מאוד חושש מ"צוואר בקבוק" שזה יכול לעשות לי. אני אשמח לדעות של אנשים על הנושא, כל עניין השדרוג אמור לצאת בסביבות ה 1500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר לעריכת וידאו - פרימייר וישמש גם למשחקים כמו C.O.DUTY תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, הצגת מצגות, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, בגדול עד 2.5 נראה לי סביר, אבל פחות זה יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר. כל עוד זה לא קצר בצורה הזויה, זה שיקול פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה כבר סטנדרט... * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה SSD או לפחות SSH * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה אחריות איכותית בארץ ולא א…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב מדגם HP DV9700Z מאתר החברה. באתר מוצעות הרבה אופציות שידרוג למחשב ואני מתלבט בין שתיים: 1. שדרוג מסך מרזולוציה 1440X900 ל- 1680X1050 ב-50 דולר. 2. שדרוג סוללות - אותו גודל ו-15% יותר קיבול ב-39 דולר. לינק למפרט לפני השידרוגים הנ"ל: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&config_id=612249 האם השידרוגים שווים את המחיר ? אני לא רוצה לנפח את המחיר יותר מדי... תודה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
התבקשתי לסייע בהרכבת מפרט למחשב בייתי לשימוש יומיומי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות, הדפסות בייתיות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל!. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
צריך רק שילוש חדש (לוח אם, מעבד, זכרונות) על מנת לא לעבור על חוקי הפורום, מלאתי גם את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, PhotoShop. DreamWeaver, Sony Vegas, Eclipse א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 Crysis 2 Call of duty, far cry3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p …
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש מפרט למחשב ביתי... הסכום אמור להיות בערך שך 1400-1500 ש"ח בתודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב הכי חזק שאפשר בתקציב שצוין. המחשב מיועד בעיקר לצורכי תכנות הדורשים רמת ביצועים גבוהה מאוד (לפחות 4 ליבות, מהירות גבוהה, הרבה זיכרון). בנוסף, המחשב מיועד למשחקים חדשים (רמת גרפיקה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני רוצה את הכי טוב שניתן במחיר הזה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ברמה גבוהה, משחקי מחשב חדשים (רמה בינונית - גבוהה) וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות כבדות (עריכות קול וווידאו ותלת מימד) וכמובמן לשימוש שוטף של אופיס אימיילים וכו'.. עשיתי סקר קטן והגעתי לשני מחשבים סופיים שאני מתלבט בין שניהם. הראשון: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH9D653FE השני: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8443 אתרים שהצגתי הם רק בשביל להראות את הדגם והמפרטים של המחשבים. אני לא מתכננן לקנות אותם דווקא משם. ההשקעה הכספית די גדולה, בסביבות ה6000 ש"ח אז חשוב לי שתבקרו את הכל ותנו את דעתכם לגבי כל הבדל יתרון או חיסרון שיש בין המחשבי לדעתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן חברים, חברה שלי נמצאת הרבה מאוד בטיסות לחו"ל מהעבודה, ובזמנה הפנוי המשחק שהיא נותנת בו בראש בבית הוא דיאבלו 3! אז.. היא מעוניינת לרכוש מחשב נייד שאולי יאפשר לה להיות קצת בעניינים גם בחו"ל. אשמח לקבל את המלצתכם בעניין. אני חושב שתקציב באיזור ה-5,000 הוא כיוון טוב להתחיל בו למרות שאין לי מושג מה מחירם של מחשבים ניידים לגיימרים כיום.. כמובן אם אפשר לרדת מזה זה מעולה. אין צורך באיזשהי מכונת מלחמה, אלא פשוט מחשב שיריץ את המשחק. אין צורך לקחת בחשבון משחקים בעתיד. * מטרות המחשב? משחקים (בעיקר דיאבלו 3), סרטים, ועבודה משרדית. * גודל המסך? 15 אינץ', רצוי מט. לא חובה אם פונקציה של מחיר. * רזולוציית המסך? אני מניח שככל שגבוהה ויתר, יותר טוב. * משקל רצוי? בגלל שמדובר בנסיעות לחו…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי, מקוה שתוכלו לתת לי מספר אופציות לפי הפירוט המצורף: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מצד שני, אם אתם ממליצים אחרת- אפשר גם לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, הורדות, סרטים באיכות גבוהה, משחקים "קלים" (כדוגמת פיפא למשל, או בקיצור, לא ממש למטרת גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שציינתי למעלה, לא משהו ספציפי... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכם חבריםאחותי הביאה לי את המחשב הנייד שלה הישן(fujitso simmens)למחשב שלה הלך ההארד דיסק. הבאתי הארד דיסק חדש וחיברתי אותו למחשב(sata)אבל ההארד דיסק לא מזוהה בביוס.הבנתי שצריך התקנה או משהו כזה לביוס.גם כשאני מנסה להתקין windows חדש הוא מראה שאין הארד דיסק מחובר.ואכן וידאתי שכל המגעים מחוברים כמו שצריךמה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברים, נתבקשתי להרכיב מפרט לחברה בלימודים. המחיר הוא בין 5 ל6 אלף ללא חריגות. כמה דגשים : *המעבד צריך להיות מרובע ליבות (היא לא כמעט ולא תשחק במשחקים,אבל כן תעסוק בתוכנות שמנצלות ארבע ליבות)- עדיפות לQ9450. *הארדיסק בנפח 500 GB. *כרטיס מסך 4850. *מסך 22 אינץ'. כאן חשוב להדגיש- מסך מודרני סטנדרטי- לא הפאנל היקר יותר. (היא כרגע עם מסך משנות מלחמת העולם השניה, אז כל מסך מודרני מבחינת הצבעים יהווה קפיצת מדרגה בשבילה, אין צורך בפנל היקר יותר). *המערכת לא מתוכננת לOC , לכן אין צורך בקירורים אקזוטיים (AC FREEZER יספיק), כנ"ל ספק- שיהיה ספק סטדרטי שיחזיק לה את כל המערכת עם קצת מרווח נשימה לתוספות עתידיות. *מקלדת סטדרטית חוטית שתעשה את העבודה. עכבר חוטי שיהיה מדויק (אני לא …
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט , עבודה בסיסית עם office ואפשרות חיבור למקרן חיצוני. גודל מסך: 14/15 (עדיפות על 15) סוללה: לא כזה חשוב , שיהיה שעתיים-שלוש רישיון: שיהיה כלול כונן: שיהיה קורא/צורב dvd בסיסי. משקל: 2.7 אבל מוכן לשלם יותר (לחרוג מהתקציב) עבור משקל נמוך. מכיוון שיש לי נסיון טוב עם DELL , אני נוטה ללכת עליהם (אלה אם כן תגידו אחרת) ראיתי שלושה דגמים: vostro http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH5EBE9F1 N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110BK263NBD + אחד פחות חזק , אבל לא בטוח שאני צריך יותר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHN5110233 אגב למה ה vostro דורש אותו מחיר , אבל חלש ממנו בהרבה? מה מיוחד ב vostro…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב QUAD עם 1GB RAM לפחות כרטיס מסך חמוד לא משו רצחני צורב DVD SATA HARDISK 300GB לפחות מארז חמוד לא משו מפואר מידי אבל שיהיה עם קירור טוב מתוכנן לOC משחקים סרטים וקידודי סרטים לא כולל מסך מקלדת וכו' יש לי * חשוב לציין שעוד משו כמו 3 חודשים יהיה לי עוד כסף שאיתו אני ישפר את המחשב אז שיהיה דברים שאני יוכל לשפר לא שאני יצטרח להחליף מעבד לוח אם וכל זה.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מעבד:Intel Core i7-930 או i7-920 תלוי במחיר גופי קירור: Corsair H50( תלוי במחיר) או Prolimatech Megahalems Rev.B CPU Cooler + מאוור COOLER MASTER R4-L2R-20CR-GP 120mm Red LED Case Fan לוח אם:GIGABYTE GA-X58A-UD3R או GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון:G.SKILL Trident 6GB (3 x 2GB) 2000mhz דיסק קשיח: (Samsung F3 1TB אם יש) Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" ואם לא יקר מדי גם Intel X25-V SSDSA2MP040G2R5 2.5" 40GB SATA II MLC Internal Solid State Drive (SSD) כרטיס מסך: פה יש דילמה הכל תלוי במחיר... ATi 5870 אחד ואולי כפול תלוי במחיר GTX 285x2 תלוי במחיר ומעוניין לדעת כמה עולה GTX 295 2GB ספק: CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V /…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6712&perur=4 זה המחשב דגם 1179 HP מזה ההתקן הזה מה טוב בו?? אני מכיר B/G אבל לא N והאם יש שם באמת התקן N או שזה טעות של באג?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחשב ראשון SAMSUNG technische Daten - R60-Aura T2330 Deesan : - Intel Pentium Dual-Core Prozessor T2330 (1.6 GHz, 2 MB L2 Cache, 533 MHz FSB) - 160 GB S-ATA Festplatte - Arbeitsspeicher: 2048 MB PC2-5300 - 15.4 Zoll WXGA Super Bright Hochglanz LCD, 1280 x 800 - Grafik: ATI Radeon Express X1250 - DVD Super Multi Double Layer-Laufwerk - Wireless LAN 802.11 b/g - LAN 10/100 - 56 K Modem - antibakterielle Tastatur mit SilverNano Technologie - Lithium-Ionen Akku (6 Zellen) Anschlüsse : - 3x USB 2.0 - 1x VGA - 1x PCI Express Card Slot - 1x Mikrofon-out - 2x Lautsprecher - 1x Kopfhörer - 2-in-1 Card Reader (SD, MMC) Software/Betriebssystem : - Samsung Recov…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים קלים וכאלה אני מחפש מחשב משרדי רק שאני אוסיף כרטיס מסך . חשבתי לקנות רק מחשב משרדי ובשאר הכסף לקנות כרטיס מסך יש שנייה מהטרייד-זון , יש לי מין סטייה כזאת להידלק על כרטיסים ישנים וטובים כמו 7950GT או X1950 XT אז אם תמצאו משהו מומלץ בטרייד זון, תוסיפו למפרט. הנה הטופס: 1. מה התקציב? 1500 (חריגה עד 100 ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , הרבה גילשה, משחקים קלים, צפייה בסרטים . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD חובה, כרטיס מסך לא משולב, תקראו מה שמסומן למעלה . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור לא צריך משהו בומבסטי, סה"כ מחש…
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-